Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV speelt met vuur en heeft aan één doelpunt voldoende

Laatste update:

PSV blijft in de winning mood. De koploper van de Eredivisie boekte zaterdagavond tegen Vitesse (1-0) zijn vijfde overwinning op rij en zette Ajax daardoor weer op een achterstand van vier punten. Het Vitesse van Peter Bosz kreeg vooral in de eerste helft de betere kansen, maar bleef dus met lege handen achter en zakte naar de elfde plaats.

/

Vitesse ging in maart voor het laatst in eigen huis onderuit in de Eredivisie. De geel-zwarten verloren toen met 1-2 van PSV en zaterdagavond namen de Eindhovenaren dus opnieuw de drie punten mee uit de hoofdstad van Gelderland. De beginfase was voor de thuisploeg, maar de eerste serieuze aanval van de tegenstander leverde na tien minuten direct een doelpunt op. Georginio Wijnaldum gaf de bal mee aan Santiago Arias, die Luuk de Jong bediende, maar de spits stuitte op Eloy Room. Adam Maher schoot de rebound tegen de paal, maar in tweede instantie trof hij met wat geluk wel doel: 0-1.

Het reactievoetbal van PSV leverde na die treffer echter niet veel meer op en men werd alleen nog met een vrije trap van Memphis Depay gevaarlijk in de eerste helft; doelman Eloy Room dook dat schot stijlvol uit de hoek. De Eindhovenaren stonden voor rust liefst achttien schoten toe, maar het ontbeerde Vitesse aan een koele afmaker. Jeroen Zoet hield Zakaria Labyad en Marko Vejinovic bijvoorbeeld met goede reddingen van scoren af en Jan-Arie van der Heijden kapte een keer te veel, waardoor een goede kans verloren ging. PSV nam de minimale voorsprong mee de kleedkamer in.

/

De gasten van Phillip Cocu hadden in het begin van de tweede helft echter opnieuw niet veel te vertellen in de wedstrijd, maar Vitesse viel ook in herhaling en maakte het Zoet lange tijd niet echt lastig. Na een klein uur liet PSV zich voor het eerst in aanvallend opzicht zien en Luuk de Jong had toen de 0-2 moeten maken, maar na een voorzet van Depay kopte hij de bal van dichtbij tegen de paal. Een fractie later ontsnapte Vitesse wederom, toen Depay de vijandelijke verdediging zijn hielen liet zien en de bal naast de paal stiftte. Vitesse bleef in leven, maar was in aanvallend opzicht tandeloos.

Vitesse, dat in de laatste negen Eredivisiewedstrijden slechts één keer won, kwam lange tijd niet verder dan enkele afstandsschoten. Tien minuten voor tijd kreeg men nog één geweldige mogelijkheid om langszij te komen, maar Renato Ibarra’s schot trof de buitenkant van de paal. De gemoederen liepen in de slotfase nog een paar keer hoog op in GelreDome en doordat de marge minimaal was, bleef het spannend. PSV hield echter stand en boekte een belangrijke overwinning in de strijd om het kampioenschap. Vitesse lijkt

Een terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tergend slechte wedstrijd waar niet te veel woorden aan vuil moeten worden gemaakt. Zowel het niveau als de sfeer in het stadion hadden verdacht veel weg van een amateurwedstrijd. Wallace en Ibarra kunnen maar beter bij FC De Polder Vogels gaan spelen want die kunnen er geen klote van, en dat geld ook voor die scheidsrechter; die dwaas boort PSV een zuivere penalty door de neus. Oh en ik hoorde net van mede reaguurder Psvf4n dat Vitesse dezelfde grasleverancier als PSV heeft, dat bedrijf kan er maar beter helemaal mee stoppen. Het hoogtepunt van deze wedstrijd was die knokpartij....

Edit: typ fout

17 januari 2015 om 22:39

Ik heb me wel vermaakt met deze wedstrijd hoor. Niveau was niet altijd even hoog, maar spannend was het zeker wel.

17 januari 2015 om 22:44

Niveau was om te janken. Totaal geen tempo, en hiervoor blijf je echt niet thuis.

17 januari 2015 om 22:49

@ahjacied, de avond is nog jong he! Proost!

17 januari 2015 om 22:49

Dat veld was ook echt niet om aan te gluren. Ontelbaar vaak dat spelers uitgleden. Al met al verdiende maar o zo moeizame overwinning. Ik heb zitten zweten op de bank... Trouwens Maher had een zuivere penalty moeten krijgen, ongelooflijk dat die Guzubuyyk dat niet ziet man... Tenenkrommend.

17 januari 2015 om 22:52

@wilshere

Komt omdat iedereen voor niks ligt. Maar de Eredivisie is een grijze muis. Competitie wordt alleen maar spannender.

17 januari 2015 om 22:53

Niveau van Ajax is ook om te janken hoor.

17 januari 2015 om 22:56

Net als gisteren Ajax-groningen

17 januari 2015 om 22:59

Het niveau van beide ploegen is niet om te janken.

17 januari 2015 om 23:14

leek groningen - ajax wel idd

17 januari 2015 om 23:21

Tja hier vlogen nog wat ballen op de paal aan weerskanten. Verder vrijwel net zo gezapig als gisteren inderdaad. Zowel Ajax als PSV komen goed weg

17 januari 2015 om 23:28

Gisteren heb je natuurlijk een wereldpot van je clubje gezien. Ik zou je bril afzetten

17 januari 2015 om 23:40

Je kan je toch niet voorstellen dat dit PSV kampioen wordt. Wat een armoe... Een doelpuntje gemaakt door een totaal verkeerd geraakt schot en vervolgens 80 minuten achteruit gelopen (op de eerste 5 minuten van de tweede helft na). Wat een zaadpot weer.

17 januari 2015 om 23:47

Ik kan het me wel voorstellen dat Psv kampioen wordt. want de tittel kandidaten spelen allemaal een zaadpot en winnen die. En daar is niets armoedigs aan. en uit winnen bij Vitesse zijn er maar weinig gegeven. Dus wat is het probleem? Een overwinning van Psv is daardoor prima. iedere club die dit seizoen bij Vitesse wint (hoe dan ook) zal daar zeeeeer tevreden over zijn.

18 januari 2015 om 04:05

@ahjacied jammer he! Gelukkig was dit een uitwedstrijd en ook tegen vistas en waren julllie thuis tegen Groningen zo fijne nacht nog!!!

18 januari 2015 om 07:29

Haha wat een onzin..

17 januari 2015 om 22:41

Inderdaad slechte pot, maar PSV had het in de kansen die ze hadden echt moeten afmaken maar verdiende inderdaad ook 2 penalty's. Zeer matige scheids, veld en spel.

17 januari 2015 om 23:11

Welke 2e penalty?

17 januari 2015 om 23:20

Welke 2 penalty's? Welke 3 penalty's! Redelijk aan het begin van de wedstrijd moet psv er gewoon 2 krijgen. En maher wordt gewoon op zijn hakken getrapt aan het einde.

17 januari 2015 om 23:42

Als ie normaal gaat liggen krijgt ie hem ook. Maar hij moet weer doen alsof ie het zwembad in duikt om aan de 3x100 meter borstcrawl te beginnen...

17 januari 2015 om 23:54

Heb dat stuk gemist? Wat was er toen dan?

17 januari 2015 om 23:56

Zoals T. Black al aangeeft, 3 penalty's inderdaad, na het terugzien van de overtreding op Maher kon je ook zien dat ie gewoon op z'n hakken werd getrapt, 100% penalty. In de eerste helft werd ook een overtreding gemaakt op Narsingh en een duidelijk handsbal waar Veijnovic de bal echt wegslaat voor de ogen van de scheids.

18 januari 2015 om 00:15

Die handsbal zou ik niet over beginnen, daar had PSV er ook een aantal van...

18 januari 2015 om 08:17

Alleen is er een verschil tussen een slaande beweging naar de bal maken (vitesse) en de bal van kortbij op je arm krijgen terwijl je arm tegen je lijf hangt (3x bij Psv).

PSV had een pingel moeten krijgen in die situatie. Die handsballen van PSV waren nog niet misschien een strafschop.

18 januari 2015 om 10:44

Bij PSV hielden zij de ballen ook keurig naast het lichaam en werd er vanaf 1 meter geschoten. Je kunt je armen niet eraf halen. Ik vond het moment van Narsingh geen penalty, Maher en handsbal daarentegen twee 100% penalty's. Maar goed de wedstrijd wel dik terecht gewonnen. Helaas maakten ze het weer onnodig lastig voor zichzelf en dacht ik nog even dat dit een gevalletje Groningen uit ging worden, maar gelukkig had Cocu dit keer niet Brenet in het veld gezet!

18 januari 2015 om 11:58

Ik dacht precies hetzelfde, toen ze bijna al hun kansen misten toen dacht ik ook meteen terug aan de wedstrijd tegen Groningen, het was dan ook totaal geen ontspannen slotfase.

17 januari 2015 om 22:42

Ik weet niet maar ik vond Ibarra juist de beste en gevaarlijkste speler van Vitesse! Daarentegen vond ik Achenteh en Labyad heel slecht.

17 januari 2015 om 22:52

Slimme zet om Ibarra tegenover Willems te zetten, dan kan Willems minder doen waar die goed in is. Labyad wilde wel heel graag scoren trouwens haha. Verder matige pot. Vitesse het overwicht, maar ook het geluk dat er 3 (!) Strafschoppen onthouden worden. Memphis en Luuk hadden het vizier niet op scherp en Narsingh en Wijnaldum waren ronduit dramatisch.

17 januari 2015 om 22:57

Tsja Willems werd de eerste 5 minuten al twee keer binnendoor geklopt door
Ibarra. Daarna haalde Willems het wel uit zijn hoofd om aanvallend te staan en aanvallend werk te doen. PSV had ook zeker een strafschop verdiend.
Sowieso wel verdiende overwinning moet ik helaas toegeven.

17 januari 2015 om 22:44

Ehm ... Ibarra was verreweg de beste man bij Vitesse.

17 januari 2015 om 22:55

ik vond gozubuyuk wel de motm, hij heeft de wedstrijd geweldig beïnvloed, ik had niet eens hoeven kijken wat een wanvertoning

18 januari 2015 om 07:32

Wat bedoel je precies? Ik heb als PSV'er gekeken en ik ben heel partijdig maar heb guzublabla niet veel fout zien doen? Kan aan het bier liggen..

17 januari 2015 om 22:49

Vond Bruma en Rekik wel een sterke pot spelen trouwens.

17 januari 2015 om 22:53

Bruma wel, Rekik matig. Maar de verdediging was vandaag niet het zwakke punt inderdaad.

17 januari 2015 om 23:06

Nou Willems was me toch weer vanouds slecht... die hoort ook bij de verdediging.

17 januari 2015 om 23:14

Willems was degelijk, niet slecht maar stak er niet boven uit. Vanouds slecht slaat natuurlijk überhaupt nergens op.

17 januari 2015 om 23:56

Heb hem anders een stuk of 5x lomp in zien komen en op zijn muil zien gaan. Het was dat Ibarra er niets mee deed.

17 januari 2015 om 22:52

Ibarra speelde best aardig.

17 januari 2015 om 23:01

Slechtste wedstrijd die ik dit jaar zag. Ik vroeg me werkelijk af of Vitesse wel wilde winnen. Waar bleven ook de wissels? Met de penalty bedoel je hopelijk niet de schwalbe van Maher die een hand voelt in z'n zij en omkijkend naar de scheids naar de grond duikt? Als je de blindheid van de scheidsrechter wil benadrukken wijs dan vooral naar de zes (!) handballen in en rond de zestien van PSV waar niet een keer voor gefloten is. Paste wel mooi bij de wedstrijd.

17 januari 2015 om 23:14

Kijk jij die situatie nog maar eens terug, ging niet om dat handje in zijn zij. Er waren idd wel veel halve handsballen. Geen één bewust en veel handen op het lichaam maar je kan er idd een penalty voor tegen krijgen. Dus we komen goed weg.
Ondanks die situaties wel terecht gewonnen met bij tijd en wijle tenenkrommend voetbal. Maar eigenlijk moet je de wedstrijd meteen na rust beslissen met die joekels van kansen

18 januari 2015 om 01:08

er was in deze wedstrijd een duidelijke handsbal en dat was die van vejinovic in de eerste helft, ook bij de grote kans voor vitesse was er een handsbal een paar meter buiten de 16 maar daar werdt overduidelijk voordeel uit gehaalt.

17 januari 2015 om 23:31

@ bootsjungen

Ik weet niet precies naar welke wedstrijd jij hebt gekeken, maar ik scheet als Psv'er toch echt mijn bijzettafeltje met bier vol op het moment dat Ibarra aan de bal kwam.

Vitesse had wel een puntje verdient vandaag vind ik. Ondanks die 2 grote gemiste kansen van psv.

17 januari 2015 om 22:43

Op basis van? PSV was veel beter! Vitesse echt lachwekkend slecht weer. Geen emotie, geen wil om te winnen. 2 backs die in de Jupiler League nog niet eens mee zouden doen. En met welke tactiek wilde Bosz iets doen? Zonder spits, opkomende backs die niet kunnen voetballen en een centrum dat niet kan opbouwen. Vitesse gaat het nog moeilijk krijgen en dan doel ik op de onderste regionen

17 januari 2015 om 22:49

Ik zou je maar iets drukker maken. Logisch dat lege stadion! Wat een aanfluiting die instelling. Gewoon geen zin om een wedstrijdje te voetballen. Beste man aan Vitesse zijde was Ibarra, die normaal nooit mee mag doen

17 januari 2015 om 22:49

Omdat ze het initiatief namen de hele wedstrijd, heelveel schoten en corners hebben gehad en omdat ze op het eind nog binnenkant paal schoten.

17 januari 2015 om 22:55

Vitesse schoot ook altijd vanaf 30 meter waren niet echt 3/4 van hun schoten van buiten het strafschop gebied? Juist niks beter.

18 januari 2015 om 00:01

Jij hebt duidelijk niet gekeken. PSV mag in de handjes knijpen dat ze hier met 3 punten weggaan. Zoals zo vaak domineerde Vitesse volledig het ontbreekt alleen aan scorend vermogen.

18 januari 2015 om 00:55

Wat noem jij domineren? Steeds hopeloos van 30 meter schieten in de hoop dat hij een keer op doel gaat? Veel succes met domineren maar het gaat jullie niet veel punten opleveren

18 januari 2015 om 10:54

Domineren? Weet je überhaupt wat dat betekent? Vitesse heeft bijna geen kans gecreëerd. Enkel schoten uit de tweede lijn, die bijna allemaal zijn geblokt. PSV speelde slim, haalde het tempo eruit en heeft heel erg moeten lachen om de 4 verdedigers van Vitesse. 2 centrale verdedigers die alles blind en ongecontroleerd naar voren roeien (doelpunt was daar een voorbeeld van) en 2 backs die zo speels zijn als een F pupil en totaal niet weten wat ze aan het doen zijn. Nee dit Vitesse pakt gewoon weinig punten meer. 1 pluspuntje: Ibarra, de man die nooit mee mag doen

17 januari 2015 om 22:46

2 grote gemiste kansen?
2x depay (lob, schot) en 2x (kopbal) de jong miste flinke kansen ... En misschien nog penalty maher, die was moeilijk te zien.

17 januari 2015 om 22:50

Overduidelijke penalty, lieten ze ook bij Fox zien. Hij werd gewoon pootje gehaakt.

17 januari 2015 om 22:52

Ik heb het natuurlijk over die ene kopbal en die lob. Dat waren de echte grote kansen.

17 januari 2015 om 23:02

Want schot van depay net over de kruising was geen goede kans, of de andere kopbal van de jong ?

17 januari 2015 om 23:03

En de handsbal en de eerste overtreding op Narsingh, allemaal penalty's. Maar die scheids wil graag z'n gegeven penalty's op 0 houden.

17 januari 2015 om 23:07

Tuurlijk zijn dat kansen, maar dat zijn kansen die vaker gemist dan geraakt worden.

Hele belangrijke zege voor PSV , heel belangrijk.

17 januari 2015 om 22:47

Precies, volgend weekend cambuur uit, gaat ook lastig worden.

Jammer dat Psv in Arhnem heeft gewonnen, naar mijn mening waren de ploegen gelijkwaardig en was een gelijkspel meer op zijn plaats geweest. Ik hoop dat Psv de komende wedstrijden wat puntjes laat liggen en dat Vitesse zich via de play offs plaatst voor Europees voetbal.

Gefeliciteerd Psvfans, gestreden voor de drie punten.

17 januari 2015 om 22:45

Aaaaaaah lief van je!

17 januari 2015 om 23:53

Is ook lief! En wordt zeer gewaardeerd! Thnx!!

18 januari 2015 om 02:29

Achja, wij hadden ook die mazzel namelijk! Wij hadden ook averij kunnen oplopen, zo eerlijk moet je zijn..

18 januari 2015 om 07:36

Ajax en PSV verdiende het beide niet maar toch bedankt! De traditionele 2 staan we stijf aan kop

18 januari 2015 om 07:36

Weer*

18 januari 2015 om 17:23

Redblue, your welcome! Kijk er zo naar uit, het gaat een prachtige strijd worden.

Kan niet anders zeggen dan een verdiende overwinning van PSV. Wel vond ik dat Vitesse een doelpunt had verdiend. Met name eerste tien minuten na rust had PSV er zomaar
2/3 in kunnen schieten! PSV hele goede ploeg en veel beter dan Ajax in mijn ogen! Ook vond ik de shirts van PSV erg mooi
Moet ik zeggen! PSV gefeliciteerd!

17 januari 2015 om 22:42

Ga je mond spoelen, Ajax is de beste ploeg van Nederland

17 januari 2015 om 22:47

Vitesse tikte onlangs Ajax nog in de Arena simpel weg met 0-4 Ajax is dus no way de beste ploeg van Nederland.
(Niet alleen door de 0-4 natuurlijk)
Is wel bekervoetbal, maar dan nog!
Ik vind PSV veel meer kwaliteit hebben dan Ajax.

17 januari 2015 om 22:47

Dat hebben we gisteren gezien, ja. Nu al vergeten?

17 januari 2015 om 22:50

Bedoel je Ajax die wekelijks dramatisch speelt

17 januari 2015 om 23:09

Nee ik heb het over het Ajax dat wekelijks de bovenliggende partij is en ook bijna wekelijks hele goede fases in de wedstrijd heeft.

17 januari 2015 om 23:15

Ritchie Ajax speelde in die bekerwedstrijd op 60 % schandalig voor al mijn medefans die ook een kaartje hadden gekocht. Ajax deed er echt geen moeite voor. Dit Ajax heeft minstens net zo veel talent en voetbalvermogen in het team zitten.

18 januari 2015 om 00:01

PSV heeft individueel gewoon de beste ploeg van Nederland dat is gewoon een feit. Het spel is van allebei niet denderend geweest deze speelronde maar voor de winterstop was het spel van PSV ook gewoon beter, niet altijd natuurlijk, maar Ajax liet vlak voor de winterstop echt de meest dramatische kant van hun spel zien, maar toch wonnen ze wel.

18 januari 2015 om 07:38

Ik vind dat echt heel erg meevallen. Geen een van deze spelers zou 5 jaar geleden in de basis hebben gestaan..

17 januari 2015 om 22:53

Het is mij een raadsel waarom je Ajax erbij haalt...
Ik blijf verbaasd dat Ajax in ieder topic wordt getypt ik artikelen @ deze website.
Voor de rest verdiende Vitesse helemaal niets. Dit seizoen zijn ze gewoon dramatisch. Ze worden groter gemaakt door een 0-4 tegen een ongemotiveerd Ajax. Zal allemaal wel, maar Vitesse is dit seizoen rechter rijtje niveau.

17 januari 2015 om 23:00

Nou kijk dit is een artikel over psv (de nummer 1) en een goede titelkandidaat en ajax is de andere titelkandidaat. Dus het is niet meer dan logisch dat ze onderling vergeleken worden. Als je nu in een artikel van de MLS gaat kijken dan wordt ajax niet genoemd hoor (p.s niet alles draait om ajax.)

17 januari 2015 om 23:00

Wel interessant dat Vitesse helemaal
niks presteerd dit seizoen en rechterrijtje niveau heeft? Ajax verliest hier in eigen dus kansloos van met 0-4!!
Hoe drama moet Ajax dan wel
Niet zijn! O nee tuurlijk Ajax had een offday en vind de beker natuurlijk niet belangrijk!

17 januari 2015 om 23:06

Rombom. Blijkbaar wel gezien het feit dat Ajax telkens wordt genoemd.

Ritchie, man Ajax is ook drama. Jij denkt dat zo een 0-4 Vitesse goed maakt, man schei uit. Ajax speelt dramatisch maar heeft alsnog een goede kans op de vijfde titel op rij!!! Tsja welkom in de Mickey mouse league!

17 januari 2015 om 23:47

Achja bij Ajax topics zie ik ook vaak genoeg dat PSV erbij wordt gehaald. Zoiets blijf je houden helaas.. Klagen daarover heeft toch geen zin.

17 januari 2015 om 22:48

PSV heeft veel te veel geluk weer, zo gaat het al te veel wedstrijden pff. Moeten keer afgestraft worden met dat counter voetbal. Tegen Ajax graven ze zich in en tegen PSV gaan ze aanvallen en worden ze weg gecounterd. Zijn de clubs echt zo dom

17 januari 2015 om 23:00

Het gaat hier toch om Psv? Wij spelen niet op de counter. We spelen te veel rond in balbezit.

17 januari 2015 om 23:03

Ingraven tegen Ajax? Heb jij enig idee hoeveel doelpogingen cil wel niet tegen krijgt per wedstrijd ? Man al dat gezeik over zogenaamd verdedigend spel vd tegenstander. Iedere keer als de tegenstander druk zet op Ajax is het billen knijpen in Amsterdam. Gisteravond ook al. Wees blij dat sommige teams zich ingraven.

18 januari 2015 om 01:12

Vitesse graaft zich tegen niemand in, ook niet tegen Ajax. Dat zouden er meer moeten doen tegen Ajax want als die ergens niet tegen kunnen is het dat wel. Over het algemeen krijgen PSV en Ajax evenveel teams tegen die zich volledig ingraven. Of ben je Groningen uit vergeten bijvoorbeeld?

Wat een slechte wedstrijd,dit leek wel Jupiler leaque niveau
,maar die moet je ook winnen en dan word je kampioen.

Kan hier geen pijl aan trekken. Vitesse echt een ploeg van niks. Lijkt wel of ze niet mogen scoren. En bij PSV zie je wel kampioens stres. Vond Depay zo matig.

17 januari 2015 om 22:41

Wat zijn de symptomen van kampioens stress?

17 januari 2015 om 22:46

Irritant liggen bij elke lucht adem van de tegenstander. Tijd rekken en niet zich zelf zijn bij de eerste competitie wedstrijden.

17 januari 2015 om 22:48

Wat een zielige en gefrustreerde reactie zeg.

17 januari 2015 om 22:58

Vind ik onzin hoor. PSV wilde gewoon winnen. We hoeven niet allemaal te zijn voor zuivere speeltijd.

17 januari 2015 om 23:07

Wat lul jij toch erg uit je nek jongen.. Best wel zielig.

Ik denk eerder dat jij stress hebt omdat je bang bent dat Ajax wellicht geen kampioen wordt.

18 januari 2015 om 11:18

Vitesse is zo'n slechte ploeg dat jouw cluppie er met 0-4 van verloor :P

17 januari 2015 om 22:42

Je bedoelt dat je hoopt kampioensstress te zien?

17 januari 2015 om 22:42

heeft wel zijn dienst bewezen met de voorassist verder ben ik het met je eens.

17 januari 2015 om 22:43

Niet mogen scoren? Als je 30 keer van afstand gaat schieten wordt het ook een beetje lastig. Qua 100% mogelijkheden was het gewoon 1:5 in het voordeel van Psv.

17 januari 2015 om 22:45

Ben het met je eens. Wat een lachwekkende afstandschoten waren het. Alleen die van Ibarra was goed genomen, na weer een slap afstandschot van Leerdam.

17 januari 2015 om 22:54

En terecht dat ze Ajax kapot speelde. Maar het gaat om Vitesse PSV. En PSV heeft verdiend gewonnen. Was net wat effectiever.

17 januari 2015 om 23:02

Vitesse rolde anders ajax wel even op met 4-0.
Hiermee reageer ik op ahjacied die zegt dat Vitesse een ploeg van niks is.....

@ moderator

Zo genoeg 'onderbouwing' meneer de mod?

18 januari 2015 om 02:49

Kampioen stress? Ehhh we gaan met 3 punten terug naar Eindhoven
Nog meer zelfvertrouwen getankt dan we al hadden!

Stress bij Ajax supporters zal je bedoelen, die toch wel hadden gehoopt dat PSV punten zou laten liggen uit bij Vitesse..
PSV - Ajax, dat wordt smullen!

we mogen echt van geluk spreken dat we hier gewonnen hebben, wat was PSV in hemelsnaam aan het doen? Echt, van het goede spel voor de winterstop en tijdens de winterstop was helemaal niets meer te zien. Vitesse had minimaal een punt verdiend. Ajax was gister niet goed, maar PSV was echt nog slechter, al was het wel tegen een moeilijker tegenstander. We blijven maar zeggen: als je kampioen wilt worden, moet je zulke wedstrijden ook winnen en dat hebben we gedaan. Bruma motm.
Ik heb me wel lopen ergeren aan hoe vaak er een man vrijkwam op het middenveld en hoe vaak Depay zn man liet lopen...

17 januari 2015 om 22:44

Denk eerder Zoet man of the match.

17 januari 2015 om 22:49

Vind ibarra ondanks het verlies

17 januari 2015 om 22:51

Bruma was vandaag echt sterk samen met zoet. Wat zal er gebeuren met Arias?

17 januari 2015 om 23:01

@PSV-040NL, daar zal Jack van Gelder zondag avond ongetwijfeld uitgebreid op terugkomen om te zorgen dat de Knvb alsnog een vooronderzoek naar Arias gaat starten.

17 januari 2015 om 23:10

Haha idd ik vond het wel meevallen

17 januari 2015 om 23:59

Ik weet niet of Vitesse een moeilijker tegenstander is, want ze staan lager dan Groningen.

18 januari 2015 om 14:00

Vitesse is 100% zeker moeilijker, zeker in eigen huis. Vitesse heeft betere spelers en beter veldspel dan G'ningen. Soms is het niet logisch om te kijken naar de ranglijst.

18 januari 2015 om 14:50

Het veldspel van Vitesse is erg sterk, maar het is ook een gemankeerd team. Ze scoren moeilijk en maken vaak domme fouten achterin. Ze staan niet voor niets zo laag en ik geloof niet dat je een half seizoen alleen maar pech kan hebben.

Ik geloof wel dat als Vitesse een goede spits zou hebben en het achterin wat beter staat, dat ze dan gewoon mee kunnen doen met het kampioenschap.

Helaas, PSV ontsnapt zoals zo vaak dit seizoen en houd onterecht 3 punten over aan dit duel. Vitesse verdiende minimaal 1 punt, maar maakte over 90 minuten ook meer aanspraak erop. Je ziet wel gelijk waarom Vitesse zo laag staat, ze missen voorin teveel kansen en achterin maken ze amateuristische fouten. Zo ook de goal van Maher, waarbij een verdediger van Vitesse uitverdedigd door de bal in de voeten van Maher te schieten.

17 januari 2015 om 22:46

Ik weet niet of je het aantal gemiste kansen van PSV geteld hebt en die van Vitesse maar dat Vitesse onterecht verloren heeft is grote onzin. In de 2de helft mag Vitesse blij zijn dat ze in 10 min tijd niet 3 goals tegen krijgen (de Jong, Depay en Maher).

17 januari 2015 om 23:20

Misschien ook wel typerend voor een (aankomend) kampioen. Toch knap om er alsnog 3 punten uit te slepen bij slecht spel. We hebben het vaker gezien bij de kampioen de afgelopen jaren.

17 januari 2015 om 23:53

Inderdaad. Je ziet PSV ook niet meer zo snel in paniek raken wanneer ze de beslissende niet gemaakt krijgen of wanneer ze een tegen goal maken. Ik wil niet zeggen dat PSV hier per definitie kampioen door door gaat worden maar het is wel tekenend voor een ploeg die boven aan staat en een grote kanshebber is op de titel aan het einde van het seizoen.

PSV had wel geluk vandaag vind ik. Verdedigend was het matig. Goed dat cocu nog isimat erin bracht anders was het misschien anders afgelopen.

Geen beste wedstrijd maar wel drie punten😊.

17 januari 2015 om 22:49

Klopt!

Zwaar bevochten. Die kansen van de jong en Depay moeten er echt in wil je het jezelf niet zo moeilijk maken. Het was verder niet heel best maar ben heel blij met de punten!

Dit PSV wordt helaas voor mij kampioen. Tuurlijk zijn er nog veel wedstrijden te spelen, maar vind Vitesse een erg gevaarlijke ploeg. Vitesse die vandaag niet verder kwam dan wat lachwekkende afstandschoten, maar verdediging van PSV stond gewoon goed. Depay die weer eens super gevaarlijk was. De Jong op een kop kans na niet gezien. Gefeliciteerd PSV met deze toch mooie overwinning, houd er alleen een wrange smaak aan over

18 januari 2015 om 00:10

Deze laffe losers worden echt geen kampioen zonder medewerking van Zeist. Ruikt naar chineese praktijken.

18 januari 2015 om 02:59

Ehhh niet gelezen dit weekend dat Ajax - Willem II in seizoen 2010 matchfixing betrof?
Lees maar na...over medewerking gesproken tav kampioenschap van Ajax.

Lag het aan mij of is het veld bij Vitesse ook drama ? Gelukkig pakt psv hier de 3 punten maar vond Vitesse letterlijk sterk spelen. Bijna alle duels werden door hun gewonnen gelukkig konden ze niet scoren.

17 januari 2015 om 22:45

Geloof het of niet, maar Thijs Slegers melde net op Twitter dat Vitesse de zelfde grasleverancier heeft als PSV :

Het spel was niet al te goed van Psv, maar wel een knappe overwinning. Vitesse had het balbezit, maar werd nauwelijks echt gevaarlijk. Dat schot op de paal van Ibarra en Maher haalde de bal een keertje van de lijn. PSV had betere kansen, maar was ook erg slordig in de omschakeling.
Lekkere overwinning en de drie punten mee terug naar Eindhoven na een zware uitwedstrijd. Dit geeft goede hoop voor het restant van de competitie.

Het was zeker geen goede wedstrijd, maar ik denk wel dat we qua echte kansen verdiend gewonnen hebben, vitesse heeft alleen een bal op de baal geschoten en verder geen creativiteit, psv de betere kansen. Blij met deze 3 punten!

1-1 was meer terecht geweest , maar wat heb ik mij gestoord aan de commentator tijdens deze wedstrijd duidelijk voor psv hier zouden ze echt wat aan moeten doen,

Het is ook jammer dat de scheids zich zo liet foppen door psv wat constant op de grond lag terwijl er niets aan de hand is er jammer.

17 januari 2015 om 23:02

Zoals bij die 100% penalty voor Maher?

18 januari 2015 om 10:14

of die tig hands ballen van Psv?

18 januari 2015 om 14:02

laten we het niet hebben over penalty's en overtredingen, de scheidsrechter heeft bij beide ploegen momenten over het hoofd gezien. Zowel PSV als Vitesse hadden misschien een pingel verdiend en het moment van Arias had misschien ook wel gezien kunnen worden. Je moet eerst maar naar jezelf kijken: vitesse had gewoon de kansen die ze kregen erin moeten schieten en misschien wat rustiger moeten zoeken naar een gaatje in de verdediging van Psv. De enige gevaarlijke momenten kwamen uit standaard situaties....

Het was niet best wat PSV liet zien maar de 3 punten tellen hoe je wint maakt niet uit.

Matige wedstrijd. Verdediging stond wel goed vandaag. Depay paar keer dreigend, maar niet fantastisch. Gelukkig de drie punten, niet meer achterom kijken

18 januari 2015 om 14:05

Depay was misschien wel toonbeeld van PSV vandaag. soms heel goed, en soms heel matig. Ik vond depay bij vlagen echt goed met die loopactie voor het doelpunt, zn goede vrije trap en die solo met dat harde schot in de tweede helft, maar soms leed hij ook gewoon dom balverlies. De punten tellen

Dik verdiende overwinning. En het dak ging er af.

Dit was nu een typisch voorbeeld van matchfixing... Vitesse wilde wel heel graag dat PSV een doelpunt maakte.. Alsjeblieft schiet hem er in ..probeer het nog eens.
Scheidsrechter ook bedankt namens Psv.

17 januari 2015 om 22:52

duimpje omhoog duidelijk matchfixing.

17 januari 2015 om 22:53

Wat een rare reactie van jou, mischien focussen op je eigen ploeg die gister ook niet goed speelde maar wel wonnen en dat was nog wel thuis tege groningen.

Matchfixing? Scheidsrechter bedanken namens psv? We hadden een strafschop moeten hebben en floot ons steeds tegen. Maarja wij hebben gewonnen dus wij zijn blij!

17 januari 2015 om 23:10

Niet op reageren.

18 januari 2015 om 06:41

Wij volendammers zeggen wie zwijgt...

18 januari 2015 om 06:42

Wat weet jij over volendam, jullie verdienden geen strafschop want Maher werd niet geraakt of vastgehouden, verdiende Vitesse er misschien 2.?

17 januari 2015 om 22:58

Haha droeftoeter. Lekker blijven janken. Ik zou me eerder druk maken om je eigen club. Ik mis alleen die niet gegeven penalty voor PSV in je verslag.

18 januari 2015 om 06:40

Mijn club is Volendam

Denk dat ik toch gelijk heb.

18 januari 2015 om 14:09

Dan ben ik eigenlijk toch wel benieuwd waarom je het kengetal van Amsterdam in je naam hebt staan?

Gewoon een knappe en verdiende overwinning van PSV tegen Vitesse dat dit seizoen z'n eerste thuisnederlaag krijgt. Grootste kansen voor Psv. Bovendien 100% penalty.
Bruma en Guardado erg goed vanavond.

17 januari 2015 om 22:53

Bruma en Guardado wonnen elk duel, fijn om te zien dat Bruma dit seizoen vooruitgang boekt.
Rekik vond ik wel matig.

17 januari 2015 om 23:04

Wat dacht je dan van narsingh, wat een drama

17 januari 2015 om 23:04

Narsingh was echt heel matig! Was blij dat Jozefzoon erin kwam en dat zegt erg veel

17 januari 2015 om 23:14

Precies, narsingh ging te veel zelf terwijl er betere opties waren.
Verloor continu de bal, en viel steeds op de grond.
Van mij mag josefzoon in de basis starten.

17 januari 2015 om 23:16

Depay was op die assist op luuk na (dat een doelpunt moet zijn) ook weinig aanwezig. Zelfs gini speelde zwaar onder zijn niveau

18 januari 2015 om 07:47

Narsingh is het beste als hij niet de kans krijgt om na te denken. Geef je hem de tijd dan raakt hij gegarandeerd de bal kwijt. Flink gevloekt voor de tv vandaag.

bootsjungen, je hebt zeker met de ogen in de zak gekeken. wat Wallace betreft heb je gelijk, maar Ibarra daar kwam het meeste gevaar bij Vitesse van, dat er voor hem dan weinig afspeelmogelijkheden zijn of dat hij door twee man gedekt werd heb je zeker niet gezien. Daarnaast een tomeloze inzet.
Nee Bosz kan beter naar zijn wisselbeleid kijken. In mijn ogen had hij labyad er uit moeten halen, want wat hebben we daarvan gezien. Alleen een enkel egoistisch afstand schot en daarnaast ook nog eens de bal opeisen op een plek die ideaal voor Vejinovic was, want dat is de vrijetrappenspecialist.
Nee Labyad hoopte dat hij zou gaan scoren zodat hij het haantje zou zijn. Weg met zulke gasten daar heb je niets aan.
Daarnaast had Bosz natuurlijk veel eerder Djurdjevic, dan wel Dauda in de spits moeten zetten. Ik had Dauda het vertrouwen gegeven, want die heeft meer body en heeft laten zien dat hij ook 3 goals in een wedstrijd kan maken, maar dan moet hij de ballen wel krijgen. Met Labyad was dit nimmer gelukt, daarvoor had Olyink erin gemoeten.

Ik vond PSV slim en uitgekookt goed spelen. PSV was vooral volwassen in hun spel...vooral de counters waar ik van hou waren gevaarlijk van PSV

Na gister dacht ik... Het kan niet slechter dan bij Ajax maar toen zag ik Psv.. man man man dat Vitesse(dat nog slechter was) het niet afmaakt is mij een raadsel..

Peter bosz: Vitesse heeft vandaag weer veel gecreëerd! Jaaaaaa! hier mee kunnen we verder !

17 januari 2015 om 23:15

Want PSV kon het niet afmaken?

Zowel psv als ajax winnen hun slechte wedstrijden. Kijken hoe het feyenoord morgen vergaat. Gaat nog interessant worden wie er uiteindelijk aan het langste eind trekt.

17 januari 2015 om 23:11

Feyenoord gaat wel winnen denk ik.

Verdiende overwinning voor Psv. Niveau was niet al te hoog, maar ik heb me zekwr vermaakt. S heids was drama!! PSV had nog 2x moeten scoren..

Psv dramatisch vanavond. Vond alleen het centrale duo erg sterk spelen. Meestal niet de betrouwbaarsten. Zoet echt werkelijk geen moeilijke redding hoeven verrichten. Allemaal vrij kansloze schoten van ver. Vitesse goede ploeg, al waren ze tweede helft wel vrij slordig omdat de vermoeibaarheid toesloeg. Missen alleen wel scorend vermogen zeg en hebben een hoop egos die liever van 25 meter schieten dan een ander in staat stellen te scoren.

Dit was geen beste wedstrijd. Psv is vooral de eerste helft goed weggekomen. Toen was Vitesse de bovenliggende partij. Tweede helft vond ik juist Psv beter. Toen hadden ze de wedstrijd redelijk onder controle. Uitblinkers bij Psv waren Bruma, Rekik en Arias die sterk speelden maar ik vond vooral Maher overtuigen. Vocht voor elke meter en was weer eens beslissend. Ik vond Depay ontstellend slecht spelen. Veel balverlies en ongeconcentreerd. Narsingh was ook niet best en Willems had het moeilijk tegen Ibarra. Maar toch gewonnen en weer drie puntjes erbij. Nog zestien wedstrijden.

gewoon prima overwinning van PSV op Vitesse. Niet het beste voetbal, maar het resultaat telt. Vitesse sinds tijden thuis verloren dat is ook wel een signaal.
Deze wedstrijden winnen zorgt uiteindelijk voor een mooi kampioenschap

Wordt toch tijd voor een dikke middelvinger richting de FFP. Vitesse was weer eens een wedstrijd sterker dan de tegenstander, voetbalt goed tot aan de 16 en dan is het afgelopen. Met een beetje fatsoenlijke spits, scoor je er vandaag 5 en gaat PSV met de staart tussen de benen naar huis. Dus de knip trekken en Dost snel
halen. Valt vast een mooi constructie voor te bedenken.

18 januari 2015 om 00:14

Ze gooien er veel voorzetten in, maar je hebt er idd geen lang iemand lopen, dan heb je er ook niks aan! Idd een lange spits halen, die Janssen van Almere City FC schijnt ook goed te zijn

Meneer Bosz waar ben je mee bezig?
Een elftal in het veld brengen zonder spits, in mijn ogen wil je niet winnen.
Een Labyat die meer voor PSV speelde en Vako die te bang was om een bal te raken.
Vitesse neem van mij aan als je deze loser van een trainer aanblijft speel je volgend srizoen voor nog geen 5 duizend toeschouwers.
Een armzalig zooitje is het met zogenaamde stervoetballers waar het buitenland interesse voor heeft, laat me niet lachen wat een over het paard getilde sukkels.

Ik hoop dat Ajax en Feyenoord over Dat armetierig PSV gaan wat een laf voetbal zeg, stront in de broek als de tegenstander dicht bij kwam en met 10 man in de 16 staan. Lafaards.

18 januari 2015 om 02:45

Bennie toch ... heb nog een paar van dit soort posts van je gevonden. Je zou er bijna van gaan denken dat je iets tegen de onzen hebt ...

Kijk, dat sommige mensen als jij maar dit soort dingen blijft uitbraken maakt het nog niet waar natuurlijk. Tijdens de winterstop kwamen er hier en daar wat statistieken voorbij waaruit juist bleek dat PSV erg aanvallend speelt. Maar goed, dat past niet erg in jouw voorgenomen mening. Nou ja, it's a free country. Veel plezier er mee.

18 januari 2015 om 08:45

@rudeboy65, die statstieken gaven aan dat PSV 1 van de laagste percentages balbezit had en 1 van de laagste aantallen gelukte passes van alle ploegen. VI, een onafhankelijk medium, schreef daarop een artikel met de passende tekst; ''psv wil liever niet de bal''. PSV is gewoon een counterploeg, dat zit ook in de cultuur, is geen ramp, maar geef het gewoon toe.

18 januari 2015 om 11:47

@cyprioot: ik denk dat ajax tegen Vitesse een hoger percentage balbezit had maar wat was ook al weer de uitslag van die wedstrijd?

Ben trouwens ook benieuwd naar dat onafhankelijke medium van jou, wie was dat?

Een schutterende verdediging de hele wedstrijd lang. Billenknijpen tot je er bij neer valt. Wat een verschrikkelijke wedstrijd was dit, Vitesse geen enkele motivatie om te winnen. Die passie en strijd tegen Ajax om de beker was totaal niet terug te zien. Wat een verschrikkelijke goal, VD Heijden speelt die bal gwn in de voeten bij Maher. VFB Stuttgart zal de interesse wel weer intrekken, want hij kan Luuk de Jong nog niet eens verslaan, laat staan Lewandowski.
Achenteh drama, Wallace drama, Labyad drama, Vejinovic uit vorm.

Liever 12e eindigen met jeugdspelers dan 12e eindigen met een elftal waar je om de top mee kan doen.

Psv heeft het wel effectief uitgespeeld. Eigenlijk moet je tegen vitesse gewoon op de counter spelen. Laat ze maar kansen missen en dan zelf effectief toeslaan. Dat is het spelletje wat vitesse niet ligt.

Eigen Spelers wat betreft de backs Nakaba(ex Nance speler)links en Wallece moet plaats gaan maken voor Dicks op rechts .
Beide spelers zijn eigendom en zijn klassen beter dan,achentee en Wallece en laat de verdedeging nou net de zwakke zijn. Vitesse mist tevens een echte killer voorin en geen gelegenheids spitsen.
Of Dauda en Djuduvich zijn ook niet zo best maar die spelen niet of 5 min en gewoon slecht gescout waarschijnlijk.

Klinkt misschien gek, maar ik ben er best blij mee dat PSV nu zijn mindere wedstrijden gewoon wint. De afgelopen jaren verloren ze zelfs punten als ze goed speelden. Dan heb ik het toch liever zo.

Resultaat moet altijd op de eerste plaats staan, al het andere wat we in Nederland zo heilig hebben verklaard zoals balbezit, dominant voetbal, enz komen daarna. Eerst winnen.

18 januari 2015 om 10:14

Vond je dit van PSV een mindere wedstrijd? Ik vond dat PSV prima speelde, weinig heeft weggegeven, zeker Guardado speelde heel sterk. Aanval had nog meer uitgehaald kunnen worden en Vitesse schoot alleen maar van 20 meter, dichterbij kwamen ze gwn niet

Zo is dat. Ik word een beetje ziek van het voetbal in Nederland (met name Ajax) met woorden als "wij hadden het meeste balbezit en dicteren de wedstrijd dus verdienen we om te winnen". Dik achterhaald joh! Effectief zijn is waar het om draait.
PSV heeft het vermogen om haar strategie aan te passen dit jaar. PSV kan bepalend spelen en winnen, maar ook bewust haar strategie aanpast door de tegenstander te laten komen en met reactievoetbal (snelle uitstoten) de winst binnen haalt.
Met zijn allen stonden we te juichen met Nederland tijdens het Wk; een toernooi waar Nederland puur reactie voetbal speelde zoals PSV nu vaak laat zien.

Komende PSV - Ajax hoop ik echt meer balbezit voor Ajax te zien, laat ze maar lekker ineffectief rondtikken, wat vervolgens door PSV genadeloos en hard wordt afgestraft met 5-0. Wellicht gaan ogen dan wat meer open.

18 januari 2015 om 09:11

Komende PSV Ajax is Ajax al kansloos voor de titel want Ajax is dit jaar helaas te pover! Ben wel benieuwd wat er gebeurd als el ghazi of kishna op Willems wordt gezet! En als ik bij Vitesse het voor het zeggen had dan had ik die labayad geschorst met z'n vrijetrap opeisen en vervolgens zo verkloten!

In ieder geval een hele knappe uitzege! Het spel was niet om aan te gluren bij Psv, veel slordigheden in de passing, sommige spelers liepen teveel met de bal en er werd in kansrijke positie een verkeerde keuze gemaakt.

Daar staat tegenover dat ze vrij weinig hebben weggegeven. Kan me niet een uitgespeelde kans van vitesse herinneren. Natuurlijk was er wel altijd de dreiging. Maar de ploeg heeft geknokt en wist wat er gevraagd wordt als het niet loopt. Dat het niet loopt kwam overigens doordat Wijnaldum, de Jong en Narsingh niet goed in de wedstrijd zaten. De vorm was niet daar. PSV creëerde toch nog wat kansen en had zeker 1 penalty moeten krijgen.

Wat resteert en telt zijn de 3 punten. Het gat met ajax is weer vier!! Nog zat lastige wedstrijden voor de boeg, maar deze is afgedaan met een driepunter. Lekker!!!

Het was een vermakelijke pot. Het niveau was niet erg hoog maar beide teams hebben genoeg kanden gehad. PSV heeft i.m.o. de grootste kansen gehad met De Jong en Memphis. Vitesse had vaak de bal maar moeite om echt gevaarlijk te worden. Absolute uitblinker (voor het eerst) Jeffrey Bruma.

P.s. wat earen die achterste 4 bij Vitesse toch slecht.

Meeste passes bij Psv:

- Jeroen Zoet: 43

Meeste passes bij Vitesse:

- Marko Vejinovic: 77

Maar zeg nou niet dat PSV countervoetbal speelt, heh? Echt niet doen ...

18 januari 2015 om 09:42

Het is een tactiek die goed werkt met de snelle vleugels van ons.
Dat Zoet de meeste passen heeft vind ik niet zo interessant.
Dat betekent meer dat Vitesse goed druk zette en PSV achteruit moest.

Je moet spelen met de tactiek die je spelers het best beheersen.

Beste manier om dit te bestrijden is om tegen PSV te spelen met diezelfde tactiek.
Dan komt PSV wel en dan moet je profiteren.

18 januari 2015 om 13:04

@Peskens-PSV, prima, ik vind het netjes dat je het toegeeft en ik ben het met je eens dat de beste manier om PSV te bestrijden zelf counteren is. Ik hoop dat wij dat in Eindhoven gaan doen maar ben bang dat we weer volop de aanval gaan met alle gevolgen vandien ...

Overigens vind ik countervoetbal ook geen ramp hoor maar ik vind het eerlijk gezegd wel armoedig met de kwaliteiten die ze hebben.

18 januari 2015 om 11:43

En de tactiek van ajax, hoe zou je die willen noemen? Ik ben gewoon ff benieuwd...

18 januari 2015 om 13:06

@war75 aanvallend, de tactiek van Ajax is sinds mensheugenis aanvallend, ckr onder F de Boer. Het komt er niet altijd uit, zoals de 2e helft tegen Groningen, maar de intentie is er altijd.

18 januari 2015 om 15:42

Nee maar dan is het mij helemaal duidelijk. Als je dit serieus wilt beweren na het afgelopen halve seizoen dan weet ik hoe ik jouw reactie in deze mag kwalificeren. Laat me niet lachen zeg. Zelfs verstokte ajacieden hebben een hele dikke sik van het spel van ajax, behalve jij kennelijk. Het is ook maar wat je wilt zien denk ik.

20 januari 2015 om 09:35

Ik heb ook een dikke sik van het spel. Het punt is alleen dat jij niet goed leest. Ik zeg namelijk dat de intentie aanvallend spel is. Daarmee zeg ik niets verkeerd en niets teveel. Ik geef echter onmiddelijk toe dat name het laatste seizoen het attractiviteitspeil erg lag was.

Maar nogmaals, Ajax probeert het tenminste, en met mindere middelen dan Psv. PSV geeft het bij voorbaat al op terwijl ze de beste selectie hebben. Dat is laf, ik heb er geen ander woord voor.

20 januari 2015 om 10:05

En ik blijf erbij dat je alleen dat ziet wat je wilt zien. PSV heeft in het afgelopen halve seizoen verreweg het meest aanvallend gespeeld volgens alle statistieken, het vaakst op doel geschoten, de bal het vaakst naar voren gespeeld, de meeste doelpunten gemaakt en de minste tegen.

Als jij dan op basis van een wedstrijd deze conclusie trekt dan kan ik dat niet echt serieus nemen. PSV heeft helemaal niks opgegeven, ze hebben een prima wedstrijd gespeeld met dito resultaat. Ik ben benieuwd hoe flitsend jouw club tevoorschijn komt na de volgende speelronde.

We houden contact....

PSV-ers die over hands zeuren PSV heeft 4 handsballen gemaakt en nee die zie je niet op de samenvatting maar wel als je de wedstrijd op tv had gekeken!

18 januari 2015 om 15:34

zelfs dat niet..je hebt zeker 4 keer de herhaling gekeken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren