ttiborr
Algemeen
Vrienden (12)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 25 februari 2013
  • ttiborr
  • 174 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.109
  • 29 jaar (20-2-1993)
  • Utrecht
  • Student
  • 12
Persoonlijke berichten
4 maart 2013 om 19:33
#1

Leuk stuk dat je hebt geschreven! Ik heb een vraagje, ik wil ook graag een clubexpert schrijven over mijn club Boca Juniors. Maar hoe kan ik dat op voetbalzone plaatsen?

6 maart 2013 om 23:27
#3

Bedankt. Altijd fijn om te horen. Die waarschuwing kreeg ik trouwens omdat ik suggereerde dat Martin Jol verdiende aan transfers. De waarschuwing was dus wel terecht, maar ik sta nog wel achter mijn tekst van toen. Gelukkig word de waarschuwing deze maand weer opgeheven.

Ik zag trouwens dat je vrij nieuw ben op deze site. Mocht je ergens vragen over hebben dan help ik je graag.

Groet,
De Toekomst

16 april 2013 om 21:54
#7

Het kan aan mij liggen, maar ik mis je de afgelopen dagen echt op voetbalzone

Je was altijd aanwezig op een positieve manie over je club, maar de laatste tijd lijken steeds minder Psv'ers te reageren op voetbalzone... Het zijn voornamelijk Ajacieden die aan het denken zijn over een beter beleid voor PSV (ja, sommige blijven natrappen, maar die moeten we maar negeren).

Hopelijk ben je snel weer iets meer aanwezig op voetbalzone

17 april 2013 om 13:42
#8

Studie gaat voor hoor haha, ook bij mij

Hopelijk ben je binnenkort weer iets vaker aanwezig hier, maar nogmaals studie daar bereik je iets mee. Hier lullen is alleen voor de lol

PS: Ik zie sociale geografische en planologie staan bij je studie. Wat houd dat precies in?

Aangepast op 17 april 2013 om 13:44 door De Toekomst.

17 april 2013 om 16:27
#9

Ik volg de opleiding Business & Management MBO niveau 4, maar dat stelt eerlijk gezegd helemaal niks voor. Ben nu bezig met mijn examens. Daarna ga ik in Rotterdam (bah, maar werd anders Den Haag haha) op Hogeschool Rotterdam Bedrijfskunde MER (management, Economie en Recht) volgen.

De opleiding die ik nu volg houd in dat tsja.. Ik leer de basis dingen van logistieke transporten, marketing, Human Resources Management (personeelszaken), talen natuurlijk, commerciële economie en bedrijfseconomie. Het klinkt allemaal interessanter dan dat het is. Daarom doe ik naast school aan het lezen van boeken over marketing en bezoeken van avonden voor toekomst ondernemers waarin verschillende aspecten van ondernemen besproken worden.

Ik vroeg me alleen af of ik jou over een kleine maand iets mag vragen? Als examenopdracht moet ik een product (nog niet bekend wat voor product) in de markt zetten in een (nog te bepalen) provincie. Als ik jou goed begrepen heb weet jij waar ik op moet letten bij het kiezen van locatie om mijn product af te zetten? Hopelijk mag ik jou daar over een kleine maand een beetje advies over vragen?

11 mei 2013 om 09:24
#10

nog even terugkomend op de wedstrijd van AZ - Psv, en dan met name over Kuipers. Jij zegt dat hij een dramatische wedstrijd floot. Op een paar foutjes na heeft hij de finale goed gefloten naar mijn mening. Ik was neutrale toeschouwer, dus beoordeel alles objectief.

Over die penalty van Viergever en Reijnen valt te twisten, maar aan de beelden te zien konden ze toch moeilijk hun hand ergens anders naar toe bewegen. Ik snap dan ook dat Kuipers hier niet voor floot. Die overtreding op Mertens was lachwekkend. Mertens zoekt zelf de confrontatie op en in de herhaling is duidelijk te zien dat hij een dikke schwalbe maakt. (kijk de beelden maar na).

Voor de rest heeft Kuipers goed gefloten op een paar momenten na met die actie van Maher waar Kuipers gewoon voordeel had moeten geven. PSV heeft dit verlies volledig aan zichzelf te danken. Dit resultaat past precies bij het dramatische seizoen van Psv.

Na de wedstrijd ben ik er eindelijk achter gekomen wie de dader is van dit mislukte seizoen. Natuurlijk ook Brands, maar vooral Advocaat heeft mij op een negatieve manier verrast. Hij is mijn ogen de man die het kampioenschap deed mislukken.

11 mei 2013 om 11:23
#11

misschien een idee om daar een CE over te schrijven. (het falen van advocaat).
- waarom heeft hij zo lang vast gehouden aan dit centrale duo. Hij heeft geen enkele keer een speler uit de A1 een kans gegeven. Marcelo, Bouma, Derijck zijn gewoon geen verdedigers voor het niveau dat PSV nastreeft.
- zijn uitstraling vind ik ronduit dramatisch. Hij zegt zelf dat hij in december al had besloten om te stoppen bij Psv. Hij vond het autorijden te lang duren, maar meneer zegt wel open te staan voor een club (met geld) uit het buitenland. Vanaf het begin heb ik nooit het idee gehad dat Advocaat alles wilde geven om kampioen te worden. De enige die daar echt mee bezig was is V Bommel.
- Het is hem ook niet gelukt om van PSV een echt team te maken. Wanneer het goed ging was iedereen blij en trots, maar in mindere wedstrijden was er geen steun. (als je begrijpt wat ik bedoel).
- Iedereen heeft het wel over de verdediging, maar heel vaak stond de laatste linie met 3 man tegenover 4 bijvoorbeeld. Denk maar niet dat een Toivonen gaat terugzakken. Dit is ook weer een onderdeel van het team, voor elkaar door het stof gaan om te winnen.

misschien dat ik later nog meer dingen kan bedenken.

Over Mertens en zijn schwalbe. Hij werd inderdaad heel lichtjes getoucheerd. Maar als meneer pas na 5 stappen gaat liggen ziet het er wel heel knullig uit.

11 mei 2013 om 12:34
#12

het past ook wel bij het seizoen van PSV dat ze die penalty niet meekregen, want hij had van mij wel 1 penalty mogen geven. En dan doel ik op de actie van Viergever. Die andere twee vond ik niet echt een strafschop waard, Dan kan net zo goed voor elk contact een penalty geven
het blijft inderdaad voetbal. Soms zit het mee, andere keer tegen.

Maar als je daadwerkelijk een CE gaat schrijven, zou ik het dan even kunnen lezen voordat je hem instuurt. Misschien dat ik ook nog wat kan toevoegen of aanpassen.

30 juli 2013 om 14:48
#13

Thanx voor de uitnodiging !

2 augustus 2013 om 18:02
#14

ey vrienden worden

3 augustus 2013 om 19:38
#15

ik nodig mensen die voor psv zijn uit omdat die cool zijn.

21 september 2013 om 19:03
#16

Ik kan het waarderen dat je een sportieve reactie geeft! Ook al kan ik best je frustratie begrijpen, maar het beste is toch om alles te relativeren.

15 november 2013 om 19:29
#17

Heb net even je Ce's te voorschijn gehaald, vond het wel leuke stukjes. Nog van plan om ooit te schrijven?

18 november 2013 om 19:12
#18

Zelf ben ik voorstander van het schrijven over vroegere persoonlijke helden, maar dan wel nog van deze eeuw. Jou lukt het nog wel om te schrijven over een ploeg, maar meestal vind ik dat soort stukjes alleen maar open deuren worden ingetrapt, dat soort stukjes lees ik niet graag. Op dit moment zou ik ook niet weten wat je over PSV zelf moet schrijven, het is gewoon drie keer niks op dit moment, maar ik weet zeker dat de toekomst nog beterheid brengt. Ik haal wel vaker oude Ce's tevoorschijn als ik de nieuwsberichten op VZ niks vind, maar ik bedacht me dat ik die van jou nog niet had gelezen .

19 november 2013 om 23:17
#19

Nou, bedankt voor je compliment en ik wacht op een stukje, maar ik denk dat ik eerst ben .

26 november 2013 om 23:18
#20

Deel 2 staat online! Veel leesplezier!

4 december 2013 om 23:06
#21

Er schoot me een eventueel onderwerp voor een CE van jouw te binnen tijdens het werk. Wat dacht je van een soort 'open brief' richting de fans van PSV om Cocu te blijven steunen. Naar mijn inziens raken heel veel supporters het vertrouwen in hem kwijt, dat zo zonde is. Als je er anders over denkt kan, maar het schoot me te binnen.

10 maart 2015 om 01:22
#22

Heyheey, hoe is 't?

Ik dacht ik stuur je even een persoonlijk berichtje naar aanleiding van je reactie op mij in het 'guardado artikel'.

Wat een geweldenaar is dat hè? Zou zo geweldig zijn als PSV hem definitief weet in te lijven. Zoveel passie een strijd in zijn spel dat het over slaat naar het hele team. Jongens als Wijnaldum en De jong spelen hier ook een grote rol in. Veel volwassenheid in deze ploeg en echt een hecht groepje. Super mooi om te zijn. Bij De Jong was het ook afwachten of het echt een succes zou worden. Heeft lange tijd redelijk stil gestaan maar heeft zich geweldig herpakt. Strijdt voor elke bal en is goed aanspeelbaar zodat de rest kan aansluiten. Een beetje net zoals Benzema dat doet bij Real.ik heb serieus veel meer met dit elftal dan dat van een paar jaar terug onder Rutten en Advocaat. Wijnaldum en Guardado zijn toch iets anders ingesteld als Strootman en van Bommel (met alle respect voor hun).

Nu we vast wel kampioen zullen worden ben ik benieuwd naar volgend seizoen. Wie zal er komen en wie kan er behouden worden? Zou mooi zijn als Guardado, Rekik en/of Isimat Mirin met een vast contract in Eindhoven kunnen blijven. Dan houden we een jong talentvol team met ervaring en kwaliteit. En mocht alleen Guardado van de huurlingen blijven dan zie ik graag wat landgenoten van hem naar PSV komen. Hector Moreno of Diego Reyes voor de verdediging of Corona als opvolger van Depay? Zo gaat Guardado zich ook beter voelen en hebben we een mooie mix van Zuid Amerikaanse passie en jong Nederlands talent.

Wat een CE betreft.. Ik weet dat ik het in me vingers heb zitten maar ik hou me toch liever lay low. Voetbalnieuws checken en hier en daar reageren. Voorlopig zal ik daar dus niets mee doen. Jij dan? Er valt genoeg te schrijven hoor.. Aankomend kampioenschap, of Cocu nu wel of geen goeie coach is, iets over Guardado of onze grote vriend Hendrix, het aankoopbeleid van komende zomer en de visie daarachter, wat te doen met de vele miljoenen die binnen zullen komen en zo kunnen we nog heeeeeeeeeeel lang doorgaan haha.

Hou je haaks en geniet van de resterende wedstrijden. Het zal een must voor je zijn om aanwezig te zijn tijdens het kampioensfeest!

Groeten,

Storing.

9 april 2015 om 16:17
#23

Geen probleem Kan me voorstellen dat, als je niet bovenop Ajax zit, het raar overkomt dat er weer een middenvelder wordt gehaald. Als je elke week 90 min. kijkt dan zie je gewoon dat een paar al niet mee kunnen op dit niveau, en dus al helemaal niet als het niveau eigenlijk opgekrikt moet gaan worden. Als Ajax-supporter baal je soms echt dat een Andersen of Serero ingebracht moet worden, of zelfs moet starten. Vandaar dat ik ook wel blij ben dat het middenveld nog eens extra versterkt wordt.

19 april 2015 om 01:14
#24

Yeaaaahhhhhhhhhhhhh

Kampioenschap is definitief binnen! Gefeliciteerd man!!!!!!!!!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren