Renaldino
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 11 juni 2011
  • Renaldino
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 10.814
  • 36 jaar (3-7-1985)
  • Haren (GN)
  • marechaussee
  • 6
Persoonlijke berichten
8 december 2011 om 01:48
#1

ik kan niet meer reageren op jou bericht omdat het zogezegd verwijderd zou zijn (ajax-real Madrid) wat ik eigenlijk wou zeggen, is dat ik hoop dat van omkoping geen sprake kan zijn omdat het de cl is (als het toch het geval is ga ik huilen).

Waarom ik Man Utd en Man City bij betrok was gewoon puur vanwege het feit dat omkoping me sterk lijkt omdat anders deze twee ploegen er sowieso bij moesten zijn. Maar helaas Ajax is uitgeschakeld of die twee doelpunten nu geldig waren of niet dan was het nog altijd 2-3 dus was Ajax hoe dan ook uitgeschakeld. Ik ga gewoon lekker slecht gaan slapen en hopelijk hoor ik nooit meer iets van omkoping in Zagreb of anders wordt ik echt kwaad maar er is toch niks meer aan te veranderen.

27 januari 2012 om 21:40
#2

psssst..ben je maffia?

4 februari 2012 om 16:53
#3

dank je wel voor je reactie op mijn profiel

8 februari 2012 om 18:34
#4

Natuurlijk heb je Lens, maar ik vind hem echt zeer slecht.
Niet alleen omdat hij zijn basisplaats verliest aan een 18jarige, maar heeft zoveel tijd nodig dat hij automatiach de bal kwijt is of veel te slap of scheef inschiet..
En als je Engelaar(geen vervanger voor nodig met Hutchinson achter de hand), Toivonen en Manolev verkoopt. Heb je toch wel zeker 18miljoen in het laadje(als die russen echt 13/15miljoen voor Toivonen neertellen dan). Dan geef je 6/7miljoen uit voor Narsingh en dan kan je nog dik 7miljoen uittrekken voor een goede jonge RB. Waarvan ik hoop dat ze aan 4/5 miljoen genoeg hebben, en dan nog een nummer 10 uit de Eredivisie overnemen voor 1mljoen als wissel.

En als Ajax zo blijft spelen, en PSV 1e of 2e wordt dan kiest Narsingh denk ik toch wel eerder voor Psv. Maarja dat weet je maar nooit natuurlijk.

18 februari 2012 om 21:00
#5

;)(ik heb het aangepast voor hem als rotterdammer

19 februari 2012 om 09:29
#6

Op een reactie

6 mei 2012 om 16:25
#7

sportief je reactie bij feyenoord naar cl! jammer volgend jaar psv kampioen i hope for you

1 augustus 2013 om 15:24
#8

Dankjewel Renaldino!

het mag wel eens aangestipt worden op deze site vond ik, al zal de haat jegens homo's nog lang aanwezig zijn in het voetbal vrees ik.

Bedankt voor de mooie complimenten in ieder geval !

3 november 2013 om 20:33
#9

Ik heb een antwoord gegeven op jouw vraag of ik een suggestie heb voor het huren van een spits die het gbrek aan scorend vermogen van PSV kan oplossen...

Bony, want die speelt nauwelijks bij Swansea...

5 november 2013 om 15:27
#10

jij komt dus uit die beruchte dorp haren waar een stel malloten van alles hebben vernield..

11 november 2013 om 19:54
#11

Gho de eerste weet ik niet precies maar ik kan je wel een lijstje geven met enkele dure transfers, en die bedragen waren toen uniek in de wereld.

Buffon - Parma - Juventus, 54 miljoen euro, destijds was dat 100 miljoen lire.

Hernán Crespo - Parma - Lazio 55 miljoen euro

Gaizka Mendieta - Valencia C.f. - Lazio 48 miljoen euro

Christian Vieri - Lazio - Inter 45 miljoen euro

Rui Costa - Fiorentina - A.c. Milan 42 miljoen euro

Lilian Thuram - Parma - Juventus 41 miljoen

Pavel Nedved - Lazio - Juventus 41 miljoen

Filipo Inzaghi - Juventus - A.c. Milan 37 miljoen

Hernán Crespo - Lazio - Internazionale 36 miljoen

Gabriel Batistuta - Fiorentina - A.s. Roma 32 miljoen

Alessandro Nesta - Lazio - A.c. Milan 30 miljoen

Juan Sebastián Verón - Parma - Lazio 30 miljoen

Antonio Cassano A.s. Bari - A.s. Roma 28,5 miljoen

Émerson - A.s. Roma - Juventus 28 miljoen

Marcio Amoroso - Udinese Calcio - Parma 28 miljoen

Francesco Toldo - Fiorentina - Internazionale 26,5 miljoen

en de lijst gaat nog wel even door, er werd vroeger echt met geld gegooid in Italië, de eerste competitie in de wereld die zich hieraan schuldig heeft gemaakt.

2 december 2013 om 14:22
#12

Wat mij betreft heeft Psv in erg veel dingen de verkeerde keuzes gemaakt.

Als je ten eerste kijkt naar de selectie, dan is deze compleet uit balans. Voorin heb je Depay, Locadia, Narsingh, Maher, Bakkali, Wijnaldum...etc. allemaal 'voetballende' spelers. Als je dan gaat kijken naar de verdedigende linie...dan is dit heel anders. Willems, Bruma, Brenet, Arias, Schaars zijn wat mij betreft een stuk minder. En dit zijn de mensen die de voetballende mensen in stelling moeten brengen. Dat is wat mij betreft een vreemde balans. Ik had dan van de zomer dan ook gekozen voor De Roon, Van Anholt, Azare, Kali, dat soort spelers. Jongens met of ervaring of potentie voor de toekomst, maar in ieder geval die voetballend iets kunnen brengen. En je kan best een paar brekers hebben...maar dat moet niet de basis van je team vormen. Je ziet ook dat het een stuk minder is sinds Rekik weg is geweest. Ook maakt Cocu structureel de verkeerde keuzes. Ipv te kiezen voor Arias of Brenet en Locadia of Matavz blijft Cocu deze spelers wisselen. Dit is nooit goed voor het vertrouwen. Ook begrijp ik zijn keuze om Zanka minuten te laten maken absoluut niet. Je hebt met Hendrix een groeibriljant in je selectie. Laat hem dan invallen en niet de uber matige Zanka. Ook de keuze voor Toivonen is wat mij betreft onbegrijpelijk als je Maher hebt gehaald...en als je iemand er naast wil hebben...zet dan Bakkali of Depay daar eens neer.

Maar eigenlijk worden de meeste fouten gemaakt door Brands. Ten eerste al de aankopen. Niet goed gekeken naar de balans, of beter helemaal niet. Verder moet je juist nu harde keuzes maken. Zanka...wel of niet. Manolev...wel of niet. Toivonen...wel of niet. Maar maak een keuze. En durf je verlies te nemen. Kun je Zanka en Manolev niet verkopen? Laat ze dan transfervrij gaan en gun deze jongens ergens anders succes. Nu zie je wat er gebeurd met Manolev...dit heeft een hele negatieve invloed op al je spelers in de selectie en je jeugd. Klinkt zwaar, maar iedereen denkt stiekem als mij dit maar niet overkomt. Dat wil je niet. Kijk naar Ajax...el Hamdaoui en Aissati zijn hier perfecte voorbeelden van. Als je je gedraagt zoals El Ham...dan heb je een probleem. Gedraag je je zoals Aissati, dan krijg je nog wel een kans. Door dit soort keuzes te maken ben je duidelijk en creëer je rust.

Ik denk dat echter het allergrootste probleem is...dat Psv in een keer een omslag van 180 graden heeft gemaakt. Psv is vanaf begin jaren 80 altijd heel succesvol geweest van het kopen van spelers die goed bij Psv en de selectie op dat moment passen. Dat liep de laatste jaren niet meer geweldig. Wellicht door Lemic buiten te zetten...of wellicht doordat Piet de Visser de boot naar Londen pakte. Maar kijk naar waar het aan schort in wat je doet. Dit heeft Ajax ook gedaan en voor Ajax is het al een enorme klus om de hele jeugdopleiding op z'n kant te zetten en te re-organiseren. Moet je nagaan wat dat voor Psv voor een klus moet zijn als je daar weinig tot geen kaas van hebt gegeten. Maar begin bij de eigen basis. En ga vandaar uit kijken wat je moet doen. Het kan best zijn dat je tot de conclusie komt dat je meer jeugd moet gaan gebruiken om het financieel te kunnen verantwoorden. Maar doe dat dan gefaseerd en niet zo direct. Het zijn hele simpele dingen...als je er maar over nadenkt. En met alle respect...daar ontbreekt het aan bij Psv, met name bij Brands en Sanders.

2 december 2013 om 14:45
#13

...dit uit zich vooral in de manier waarop er gecommuniceerd wordt. Het begon al met de lening van de gemeente. Wat doen Brands en Sanders...(uit mijn hoofd was dit Sanders)...gaan ze op de stoep van het gemeente huis roepen dat ze Mertens en Strootman voor € 14 miljoen halen. Je hebt net € 48 miljoen `,gekregen`, van de gemeente waardoor je kan blijven bestaan. En ik weet dat dit geld was van eerdere transfers (oa. Dzsudzsák), maar dit is niet handig en eigenlijk gewoon dom. Waarom niet eerst pas op de plaats maken en financieel helemaal gezond worden? Zoals Feyenoord dat heeft gedaan. Vervolgens wordt er nog € 13 miljoen uitgegeven aan diverse spelers. In mijn ogen totaal onverantwoord en een doldwaze poging om kost wat kost kampioen te worden. Eigenlijk een beetje roulette...we zetten alles op zwart...tsja...het kan ook rood worden, dan ben je alles kwijt.

Vervolgens lukt dit niet en moddert Psv twee seizoenen aan, halen ze Advocaat voor een jaar (???) Hoe korte termijn wil je het hebben? Om aan het einde van vorig seizoen de `,handoek in de ring`, te gooien...er gaat een commissie kijken naar het imago van Psv...ondertussen verlengt Brands zijn contract (wat een moment om je contract te verlengen) en belegt Psv met veel bombarie een persconferentie. Net na het seizoen waarin net alles verloren is (lees schaal en beker)...besluit Psv om het roer volledig om te gooien. Cocu wordt trainer en wij gaan meer jeugd inpassen. Waarom neemt Psv niet de zomer maanden de tijd nemen om te kijken naar de scouting? En naar wat er nog meer moet gebeuren om het tij te keren? Nee, Psv laat hans van Breukelen (onderdeel van Psv zelf) een plan schrijven en communiceert dit in de eerdergenoemde persconferentie.

Dit alles lijkt verdacht veel op de manier van handelen bij Ajax in de tijd van Coronel, Fontein en Jaakke. Veel roepen, weinig klaarmaken, vooral al helemaal niets doen en elkaar de hand boven het hoofd houden.

Ik weet dat dit allemaal vrij negatief klinkt, maar dit zijn mijns inziens de oorzaken waarom het zo vreselijk slecht gaat met Psv. Dus dat kan ook niet positief zijn, anders had Psv er wel beter voor gestaan. Psv is gewoon dood en doodziek. En dat begint echt bij het bestuurders als Brands en Sanders, die best ook hun goede dingen hebben gedaan, maar dat heeft Fontein ook bij Ajax. Dat wil niet zeggen dat ze capabel zijn om een voetbalbedrijf te runnen. Bij Ajax staat dit zo ontzettend goed, al zitten er daar ook nog steeds wat luizen die er eigenlijk uit moeten. Maar kijk naar de basis. Dat zijn allemaal voetbalmensen, die zich bewezen hebben in eerdere functies (overmars) of bij de opleiding zich ontpopte (van der Sar)...die gesteund worden door bijvoorbeeld `,voetbal-grootmeester`, Van Duivenbode en Wijers. Deze mannen hebben Ajax geholpen organisatorisch op de rit te krijgen en houden nu toezicht op de achtergrond. Ik had ook wel verwacht dat Hiddink zich er mee zou gaan bemoeien. Echter zal die al heel snel gemerkt hebben dat Sanders en Brands hun positie verdedigen en zal hij, denk ik, om die reden zich niet al te veel hebben willen branden aan Psv. Hij weet dondersgoed dat Psv maar op 1 manier weer echt gezond kan worden en dat is door echt de bezem er doorheen te halen, beginnend bij de directie.

Aangepast op 2 december 2013 om 14:49 door Klopper1900.

19 januari 2014 om 23:02
#14

Ruiz is een domme onzin 'aankoop'. Je hebt daar Bakkali (talent), Narsingh en Jozefzoon...beiden naar PSV gehaald...dan ga je toch niet een speler huren voor € 1 miljoen voor een paar maanden. Echt te do voor woorden. Ik snap werkelijk niet dat PSV dit doet en dat de fans hier blij mee zijn.

20 januari 2014 om 12:51
#15

Ik heb Park nooit genoemd voor die positie, want hij is idd meer een middenvelder

Wat jij aangeeft is precies waarom het een onzin 'aankoop' is. Jozefzoon is wat mij betreft ook niet PSV waardig...maar waarom haal je hem dan? Met deze drie spelers moet je het gewoon doen. Zeker als je op de 7 plek staat halverwege en je net je hele beleid 180 graden hebt gekanteld. Dan is het gewoon dom om zo veel geld uit te geven, terwijl je spelers hebt. Dit zelfde geldt trouwens voor Ajax, die met Bojan, Schone, Andersen, De Sa en Sana meer dan genoeg spelers hebben voor de rechtsbuiten-positie. Daarnaast heb je al iemand voor die positie/spits gehuurd. Dus daarom moet Ajax Ola John of wie dan ook niet huren voor die positie. gewoon geen rare dingen doen. Dat het anders en minder goed uitvalt dan dat je had gehoopt is dan gewoon jammer.

6 oktober 2014 om 17:11
#16

Over topic van Rkc.
Derde divisie bedoel ik Topklasse mee maar vind ik zo stomme naam.
Mensen uit België bijvoorbeeld begrijpen dat niet.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren