Cyprioot
Algemeen
Vrienden (27)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 22 september 2004
 • Cyprioot
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Waarschuwing
 • 6.706
 • jaar (--)
 • Amsterdam
 • 27
Persoonlijke berichten
14 januari 2010 om 19:35
#1

Nou, oeoeoeoeh wat erg. Het dochtertje van Kuyt zingt helemaal niets in amsterdam..,.... Tsjonge, jonge, jonge. Jij neemt jezelf wel heel erg serieus he? Stuitend dat Dirks dochtertje een liedje zingt hoor. Ik hoor er geen lelijk woord in. Misschien is het dochtertje van dirk wel voor feyenoord? nou, is dat zo erg dan. Hoehoehoe. Nee, ik zou een boze brief sturen aan de doochter van Dirk. Nee, je mag niet voor de club zijn waar je vader heeft gespeeld en al helemaal geen ludieke liedjes over zingen over de concurrent.....

4 mei 2010 om 11:34
#2

je schrijft geweldig goeie reacties, respect

12 mei 2010 om 20:27
#3

Ik ben de laatste tijd erg onder de indruk ben van je goed beargumenteerde reacties. Nou nog íets meer zelfkritiek richting Ajax, en het is helemaal perfect!

20 mei 2010 om 10:16
#4

Bedankt voor je reactie op mijn Clubexpert stukje: Zomervrees.

Een andere vraag, over jouw gebruikersnaam? Ben je een geboren Cyprioot en woon je nu in Amsterdam? Woon zelf namelijk momenteel in Limassol, begin me een beetje te verdiepen in het voetbal hier, maar misschien kan jij me nog wat meer vertellen.

Groetjes!

15 juli 2010 om 15:28
#5

Ik had een vraagje Cyprioot.

Sinds Anorthosis Famagusta begon in de CL als eerste Cypriotische ploeg in de groepsfase, begon ik het voetbal op Cyprus een beetje te bekijken, en buiten Omonoia, Anorthosis en Apoel is het niveau eigenlijk best zwak. Maar ik vroeg me af, hoe komt het dat ze met zo een laag budget, in met alle respect zo een mindere competitie in twee jaar 2 ploegen in de Cl-groepsfase, en die het allebei niet eens zo slecht deden? Omonoia is ook goed bezig met hun 3-0 overwinning eergister. En voor elke club ben jij eigenlijk op Cyprus?

Ik ben benieuwd!

13 februari 2011 om 20:00
#6

Jij bent echt de grootste kneus ever!
AZ 0 - 4 PSV Hahahahahahahahah Sukkeltje! Je komt er maar niet overheen hè in elk topic melden dat psv kut is blablabla..

Je hebt zelf niet door hoe provocerend het is, maar alleen omdat je groene balk vol is mogen de reacties blijven staan echt te triest voor woorden

16 mei 2011 om 22:19
#7

Mijn complimenten, vooral dat geld lenen......? op het einde, dat was de kers op de taart hahaha

16 juli 2011 om 12:48
#8

Hey cyprioot ik ben wel benieuwd hoe mijn mede ajax fans over aankomend seizoen denken. Ik zelf heb denk ik een realistische kijk erop. Afgelopen seizoen zijn we met alle geluk van de wered kampioen geworden dat verbloemde de rest van het slechte seizoen, maar aan de andere kant kun je kijken : andere trainer + Suarez weg. Ik weet niet of jongens als Boerrigter of een Ebecillo, Suljemani vind ik trouwens ook nog steeds niet ze vorm terug hebben dus ja ik weet niet of die jongens de Chamlpions League wel aan kunnen ... Wat de Eredivisie betreft geloof ik het allemaal wel met de nieuwe aankopen zijn we zeker kampioens waardig lijkt me of niet ? ^^

17 juli 2011 om 16:18
#9

Hoi Glory-ajax, ik ben het met je eens dat we een overdosis geluk hebben gehad vorig seizoen, daar kun je komend seizoen niet op bouwen. We beginnen helemaal op nul. Ik vind Ajax in de verdediging prima, op het middenveld ook, mn in de breedte, maar voorin heb ik mijn twijfels. Ik mis de unieke klasse die Twente heeft met Ruiz, Chadli en De Jong en PSV met Lens en vorig jaar Doedelzak. Sulejmani voldoet, maar dat is het dan ook. Die Ijslander pakt zijn goals wel mee, maar ik ben het met je eens dat het met name op linksbuiten mager is. Ebicilio komt tekort, bij Boerrigter denk ik altijd, die jongen is niet voor niets ooit weggestuurd. Ik blijf het jammer vinden dat we Mertens niet hebben gehaald, konden we best betalen. Het zal weer spannend worden tussen Ajax, FCT en PSV en ik kan geen zinnig woord zeggen over wie kampioen wordt. Als we komend seizoen net zo veel geluk hebben als vorig seizoen worden wij het weer.

Aangepast op 17 juli 2011 om 18:10 door Cyprioot.

22 juli 2011 om 10:37
#10

Beste Cyprioot,
Je hebt helemaal gelijk, EL Hamdaoui is een begenadigd voetballer, alleen ......
Ik heb het helemaal met hem gehad bij Ajax. Hij wil niet in de rol van Ajax-spits spelen, zijn zogenaamde ziekmeldingen en zijn misplaatste trots zit een succesvolle rol bij Ajax in de weg.

Daarom gewoon afscheid nemen, het kan gewoon, dat je niet bij een club past.
>,>, Shake hands en go away !

8 september 2011 om 12:53
#11

Hoi FC Bogarde, beetje late reactie (zag je bericht nu pas), maar goed. Ik denk dat je gelijk hebt. Het is onvoorstelbaar dat je als speler jezelf ziek meldt als je een keer op de bank moet zitten. Daarnaast had je, als hij niet goed in zijn vel zat, meteen ook helemaal niets aan hem. Daar waar spelers als Pantelic dan nog in staat waren om in dienst van het team te spelen en te combineren etc. gaat El Hamdoui gewoon zijn eigen wedstrijd spelen. Jammer dat we hem niet hebben kunnen verkopen, zijn salaris drukt zwaar op de begroting.

19 oktober 2011 om 15:27
#12

Prachtige reactie over de zogenaamde arrogantie van ajacieden op de collumn van Muller. Ajacieden zijn wat zelfverzekerder en stellen met name hogere eisen. Daar is, precies zoals je zegt, moed voor nodig, want voor ons kan het alleen maar tegenvallen. Die arrogantie is een beetje een self fulfilling prophecy aan het worden, wat een gezever!

En laten we wel wezen, in de tijden dat ajacieden arrogant waren, was Ajax ook zeer succesvol.

Ik kan niet reageren op dat stukje, dus vandaar dat ik het maar zo naar je stuur..

24 november 2011 om 20:36
#13

mooi zo nog een cyprioot gevonden we moeten een beetje apoel beschermen of denk je zelf ook dat ajax van apoel gaat winnen in lefkosia

11 februari 2012 om 17:06
#14

Inderdaad. Van Gaal heeft al eerder enorm geprofiteerd van een jeugdopleiding die opgezet was door Cruijff en dacht datzelfde kunstje misschien nog een keer te kunnen doen.

Cruijff was eerder en intensiever met Ajax bezig dan van Gaal, die zelfs na zijn handtekening onder een contract niks heeft laten zien wat ook maar iets met visie te maken heeft. Volgens mij heeft hij zijn handtekening gezet en is daarna weer lekker verder gegaan met het genieten van zijn vrije jaar zonder aan Ajax te denken, in de hoop dat Ten Have de strijd van Cruijff voor hem ging winnen en hij daarna als een heilige binnengehaald zou worden door de Ajax fans.

Nee, ik ben ontzettend blij dat Cruijff deze hele strijd gewonnen heeft en ik hoop dat er nu eindelijk eensgezindheid komt binnen Ajax. Dat alleen zal de talenten van Ajax al veel meer rust geven om zich te kunnen ontwikkelen.

19 maart 2012 om 16:41
#15

Flapdrol.

3 mei 2012 om 12:47
#16

'@tom12, of F'noord nu voorronde CL speelt of Psv, qua tegenstand zal het wschl niet veel uitmaken. AD heeft daar een goed stuk over geplaatst, kan je de link wel in een PB sturen.'

Doe dat maar f ja, dat wil ik wel lezen.

3 mei 2012 om 12:55
#17

Hoi tom12, dit is de link;)

http://www.ad.nl/ad/nl/1037/champions-league-europ...

18 mei 2012 om 09:33
#18

Valt me echt tegen van je, dat je zo lage indruk op het voetbal hebt de laatste tijd.

18 mei 2012 om 11:26
#19

Wat bedoel je precies ? Volgens mij zijn we het best wel eens over Boilesen, Blind, Koppers.

20 mei 2012 om 23:47
#20

Wij zijn de beste van Nederland
Ajax Amsterdam!!!

21 mei 2012 om 11:54
#21

We zijn de beste van Rotterdam, Eindhoven, Alkmaar, Heerenveen, Enschede ... we zijn de beste van heeeel Nederland !!!

18 juli 2012 om 08:58
#22

Tyton is zeker beter dan Vermeer. En Narsingh is duidelijk beter dan Sulejmani. Ajax wilde hem niet voor niets kopen. Narsingh had er zeker gestaan in plaats van Sulejmani.
Pieters is ook beter dan Boilesen. Pieters heeft het al jaren bewezen dat hij kan verdedigen en hij heeft al redelijk wat interlands achter zijn naam. Boilesen speelt 3 wedstrijden waarna hij vervolgens 4 maanden geblesseerd is.

18 juli 2012 om 09:22
#23

Narsingh moet bewijzen dat hij beter is dan Sulejmani. Maar je kunt daarin best gelijk hebben. De tijd zal het leren.

Dat Vermeer slechter is dan Tyton heb ik al aangegeven.

En beoordeel Boilesen nu als voetballer en ervan uitgaande dat hij fit is. Blessures kan niemand iets aan doen, Pieters miste daardoor ook het Ek.

Een fitte Boilesen heeft nmm meer te bieden dan Pieters omdat de laatste de middenlijn nauwelijks overkomt, Boilesen daarentegen heeft een goede aanvallende actie en is verdedigend ook behoorlijk.

Aangepast op 18 juli 2012 om 09:22 door Cyprioot.

2 december 2012 om 21:53
#24

Hey Cyprioot,

hoe kom je eigenlijk aan die waarschuwing ???

Wat vind jij van Hoesen ? Ik ben helemaal enthousiast !!! Kijk hij moet nog sterker worden, meer inhoud krijgen en meer rust voor de goal tonen. Dat komt allemaal goed, de potentie heeft ie. Verder is het als spits een verademing !

2 december 2012 om 22:08
#25

Hoi FC Bogarde, ik weet niks van een waarschuwing (?). Ik ben onlangs wel van 200 naar 199 punten gegaan vanwege een kritische opmerking tegen een PSV supporter die volgens mij niet provocerend was maar volgens hun dus wel, maar het zal me verder jeuken en that`,s all.

Hoesen bevalt me tot nu toe prima. Ik hou van spitsen die mee kunnen voetballen en een bal kunnen vasthouden. Uiteraard moeten ze ook nog scoren, maar types als Matavz die loeren op hun kansje en die je verder niet ziet kunnen wij in ons systeem en spel echt niet gebruiken, ook al pikken ze hun goaltje mee.

Zo`,n Pelle zou nmm dus ook prima bij Ajax passen maar gelukkig hebben we hem niet nodig :) Wordt trouwens nog een leuke vraag waar je Babel neerzet als hij fit is, zeker nu Fischer op links zijn kans lijkt te hebben gegrepen. Luxe problemen, helemaal als Sigi ook terugkomt.

Aangepast op 2 december 2012 om 22:08 door Cyprioot.

14 april 2013 om 22:42
#26

Hallo Cyprioot:)

Wij zouden elkaar nog spreken na de wedstrijd volgens mij. Nog een beetje genoten van de wedstrijd? Die verbeten koppies met daaronder een PSV shirt? Ik wel in ieder geval. Ajax had een voetballend plan. PSV gooide het vooral op strijd. De stand doet vermoeden dat PSV nog kans had, maar zo heb ik het nooit gevoeld.

Heerlijk resultaat en op naar het kampioenschap:)

17 april 2013 om 10:45
#27

Hoi Toekomst Tuurlijk heb ik genoten zondag. Kijk, winnen is leuk, winnen van PSV is nog leuker, winnen van PSV in Eindhoven is nog leuker en winnen van PSV met spelers als Van Bommel en Toivonen is nog veel leuker Ajax was duidelijk beter en verdiende te winnen, ook al speelde Ajax ook niet groots. Maar stel je voor dat die Pieters niet in de fout gaat en het blijft 2-2 dankzij een keihard buitenspel doelpunt en dus mede daarom onterecht. Of nog erger, PSV wint, dat zou toch te gek zijn geweest? Ik ben zeer te spreken over de gang van zaken bij Ajax. Goede trainer, goed voetbal, solide financien, onvoorstelbaar hoeveel er is veranderd sinds de revolutie. Mijn wens voor volgend seizoen is om een keer Europees echt iets te laten zien. En daarmee bedoel ik eindelijk eens die tweede ronde CL halen (gesteld dat we kampioen worden maar dat mogen we niet meer uit handen geven). Je moet ook mazzel hebben met de loting en in dat kader hoop ik ook dat we eindelijk ploegen als RM kunnen vermijden, iig de combinatie RM en ploegen als Dortmund. We zullen zien.

20 december 2014 om 17:17
#28

Trekken ze bij jou punten eraf als ze jou comment verwijderen vanwege provocatie? Ik merk op dat ze dat bij geen enkele lid met 200 doen.

23 december 2014 om 17:17
#29

Weet ik niet, maar volgens mij wel. Heb het nog niet lang geleden(paar weken) meegemaakt. Overigens was die reactie van mij laatst inzake F'noord die jij als provocerend bestempelde een reactie van mijn kant op een provocerende reactie. Ik zou uit mezelf nooit zo provoceren.

Aangepast op 23 december 2014 om 17:23 door Cyprioot.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 23 juni
Genoa heeft met Olympique Marseille gesproken over een langer verblijf van huurling Kevin Strootman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren