kenmerk
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 10 augustus 2014
  • kenmerk
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 311
  • 26 jaar (13-9-1995)
Persoonlijke berichten
15 januari 2015 om 22:00
#1

Volgens mij heb je mijn post verkeerd begrepen. Ik zie atleet zijn en voetbal absoluut niet los van elkaar, het is een onderdeel van een voetballer. Sommige spelers verbloemen hun atletische vermorgen met een geweldig talent, anderen spelen door hun dedicatie en atletische vermorgen hoger dan ze eigenlijk zouden moeten. Dit geldt trouwens absoluut niet voor Ronaldo, wat een exceptionele voetballer is. In mijn ogen zit hij alleen niet bij de 5 beste voetballers aller tijden, ook al ben ik een fan van hem.

Daarnaast zei ik zeker niet dat Cruijff de wereld heeft veranderd, slechts het voetbal. Niet dat hij nu nog steeds ontegenzeggelijk absolute waarheden verkondigd, maar in zijn tijd als speler en trainer heeft hij het voetbal zeker weten te veranderen, dat zal niemand in Barcelona tegenspreken.

Dat het voetbal evolueert is zeker waar, dat de verdedigers vroeger veel zwakker waren ook (dat gaf ik in mijn post ook aan, al waren er vanaf de jaren 80 zeker uitzonderingen, neem een Baresi), maar Maradona had zoveel puur talent dat hij naar mijn mening nog steeds mee had kunnen komen.

Een top 5 aller tijden maken is onmogelijk, het hangt er maar net vanaf waar je naar kijkt. Naar mijn mening hoort Ronaldo daar niet bij, jij kan dat natuurlijk anders zien. Ik reageer hier omdat ik niet weet of je bericht zou krijgen als ik dat op mijn eigen pagna had gedaan. Ik studeer trouwens ook, al doet dat er natuurlijk verder niet toe op een voetbalsite.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
FC Utrecht wil clubtopscorer Bart Ramselaar niet kwijt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren