Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oppermachtig Oranje speelt Hongarije van de mat

Laatste update:

Het Nederlands elftal was al zeker van deelname aan het WK, maar maakt nog een kleine kans om groepshoofd te worden tijdens de loting voor het toernooi in Brazilië. De laatste twee kwalificatieduels moeten dan in ieder geval zes punten opleveren en vrijdagavond heeft Nederland vol overtuiging Hongarije opzij gezet. De ploeg van Louis van Gaal was veel te sterk voor zijn tegenstander en boekte een klinkende overwinning: 8-1. Robin van Persie maakte een hattrick en loste daardoor Patrick Kluivert af als topscorer aller tijden van het Nederlands elftal.

/

De inzetbaarheid van Van Persie was wegens een teenblessure nog twijfelachtig, maar de aanvoerder kon gewoon beginnen en maakte met drie doelpunten een geweldige indruk. Dat gold ook voor zijn ploeggenoten: Oranje wilde de fans in de Amsterdam ArenA (die slecht bereikbaar en daardoor niet erg goed gevuld was) duidelijk trakteren op een voetbalshow en was oppermachtig. Al in de derde minuut werd een kopbal van Jeffrey Bruma van de lijn gehaald en scoorde Jeremain Lens uit de rebound, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Van Persie schoot even later via een tegenstander net over, voordat hij in de vijftiende minuut wél juichend kon weglopen. De kopbal van de aanvaller leek te mislukken, maar keeper Adam Bogdán kon er toch niet bij.

De voorsprong voor Oranje was verdiend en de thuisploeg bleef hierna heer en meester. Lens kwam na een combinatie met Rafael van der Vaart dicht bij de tweede treffer van de avond maar schoot over, daar waar hij de bal misschien beter had kunnen afleggen op Van Persie, en ook Arjen Robben zorgde nog voor gevaar. Het wachten was op het tweede doelpunt en die viel twintig minuten voor rust, toen Kevin Strootman de 2-0 binnenkopte. Tien minuten later schoof Lens de derde treffer van de avond binnen en daarmee was de wedstrijd al vroeg gespeeld. Hongarije had simpelweg niets in te brengen tegen Nederland, dat indruk maakte met uitstekend aanvalsspel.

/

De 4-0 van Van Persie kwam na de mooiste aanval van de avond. Kort nadat Strootman (de kruising) en Daryl Janmaat (de paal) al het aluminium hadden geraakt, brak Lens op rechts door. De aanvaller vond met een hakje Robben, die en perfecte voorzet afleverde op de vrijstaande Van Persie. Die kopte zijn veertigste doelpunt in het shirt van Oranje binnen en vierde dat doelpunt met Kluivert, tegenwoordig assistent-bondscoach bij het nationale elftal. Hongarije was in aanvallend opzicht niet verder gekomen dan een gevaarlijke vrije trap van Balázs Dzsudzsák, maar kort na rust wisten de gasten toch te scoren. Hongarije kreeg al in de eerste minuut van de tweede helft een penalty, na hands van Bruma, en Dzsudzsák stuurde Michel Vorm de verkeerde hoek in.

Het doelpunt kwam uit de lucht vallen, maar zorgde er niet voor dat de spanning terugkeerde in de wedstrijd. Nederland bleef sterker en Lens schoot al net naast, voordat Van Persie de 5-1 maakte. Strootman gaf de bal voor op Robben, die zijn ploeggenoot met een handig kopballetje een niet te missen kans bood. Van Persie loste Kluivert dus al snel af als topscorer aller tijden van Oranje (41 om 40 goals) en een halfuur voor tijd werd hij naar de kant gehaald ten faveure van Dirk Kuyt. Vanaf de kant zag Van Persie Szilárd Devecseri nog een eigenaardige goal maken: de verdediger kopte de bal, zonder dat hij onder druk werd gezet, strak in de hoek van zijn eigen doel. Van der Vaart en Robben tilden de score vervolgens nog naar liefst 8-1, door allebei een vrije trap te benutten. Dinsdag sluit Nederland de WK-kwalificatiereeks af met de uitwedstrijd tegen Turkije.

Dit was de beste wedstrijd van het Nederlands elftal in de kwalificatiereeks

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie prestatie van van persie alleen scoort hij ze alleen maar in de wkkwalificatie en echt nooit op een eindtoernooi. Ik zou op het WK dan liever Huntelaar in de spits meenemen met Dost als backup.

11 oktober 2013 om 22:25

Van Persie thuis laten zeker?

11 oktober 2013 om 22:43

Ik denk dat Nederland met beide kan spelen.
Huntlaar als een diep spit.

11 oktober 2013 om 22:45

Zeefuik had helemaal een walk over gedaan tegen Hongarije.. weg met die Bassie Dost!

12 oktober 2013 om 00:45

Ik heb de wedstrijd niet goeg gevolgd maar ik denk/gok dat Van der Vaart als creatieve motor op het middenveld de basis heeft gelegd voor deze monsterzege. Speelt toch meer in dienst van het team dan Sneijder.

Maar dat terzijde. Van Persie scoort inderdaad (vooralsnog) niet op eindtoernooien, maar als mensen nu nog durven te denken dat hij ook maar Enige concurrentie heeft van Huntelaar (ik was zelf ook pro-Huntelaar in 2010/2012), dan leeft die onder een steen. Kijk naar Van Persie in de PL. Als jij, als Van Persie zijnde, in de beste competitie ter wereld, het kan laten lijken alsof alles makkelijk gaat en alsof je mensen voorbijspeelt alsof ze er niet staan, dan ben je een grote jongen hoor.

11 oktober 2013 om 22:26

Onzin

11 oktober 2013 om 22:28

Haha ja man, echt doen. Niet te serieus nemen deze reactie

11 oktober 2013 om 22:28

jij bent zeker in het cafe aant kijken? met een gratis rondje per doelpunt?..

11 oktober 2013 om 22:42

Welke kroeg zit ie dan?

11 oktober 2013 om 22:28

Neem jij jezelf wel serieus?

Ik heb trouwens veel medelijden met Bogdán. Keept bij Bolton altijd zeer verdienstelijk maar kon er vandaag echt niets aan doen.

11 oktober 2013 om 23:20

Kijk jij Championchip wedstrijden dan?

12 oktober 2013 om 01:39

Een beetje voetbalfan blijft na Match of the Day zitten voor The Football League Show op Bcc. Dus als dat zo is, dan ziet hij hem wss wekelijks aan het werk...

Maar jij kijkt zeker alleen wedstrijden van Arsenal?

Hij heeft overigens gewoon gelijk hoor, Bogdán heeft dit seizoen te maken met een uiterst zwakke verdediging waar ze veel tegendoelpunten door krijgen. Maar hij pakt veel ballen ook gewoon heel fraai. Gewoon een zeer degelijke doelman. Ook voor de Championship en vooral een club als Bolton geldt dat je wel wat moet kunnen voor je er überhaupt kunt spelen...

11 oktober 2013 om 22:28

Ja laten we de beste speler thuis laten en hopen dat Brazilië Argentinië Duitsland etc dit ook doen.

11 oktober 2013 om 22:29

Haha, Dost...

12 oktober 2013 om 04:03

Lachwekkend of niet... Dost zit wel bij wolfburg en jij zit achter je pc jochie. Hij is net zo oud als jij en kijk wat hij heeft heeft bereikt en wat jij hebt bereikt... en toch op een of andere manier ben jij degene die hem uitlacht, frappant!

12 oktober 2013 om 04:16

@ibraaa

Misschien heeft marijn1990 wel veel meer bereikt dan jij, dus hoef jij helemaal niet zo te doen tegen hem omdat hij Dost uitlacht.

Overigens vind ik niet dat hjj Dost uitlacht, maar de jongen die zegt dat Dost meegenomen moet worden naar het WK, aangezien Dost daar niet, maar dan ook niets te zoeken heeft.

12 oktober 2013 om 13:58

Je vond dat Dost ook niks in de eredivisie had te zoeken totdat hij er op een dag 32 inschoot -_-

11 oktober 2013 om 22:30

hahha u made my day

11 oktober 2013 om 22:30

Jij bent nie.goed bij je snickel

11 oktober 2013 om 22:33

Hou die houten klaas lekker thuis zeg haha, misschien dat van persie eindelijk los is, en wtf laat huntelaar zien? Helemaal niks.

12 oktober 2013 om 01:28

Voor een houten klaas heeft hij anders heel veel gescoord voor Oranje.
Niet overdrijven Fron010, hij is ook topscorer geworden in de bundesliga.
Daarna kende hij blessures en een slecht Ek(net zoals iedere oranje speler op het Ek)

Echter ben ik nu wel overtuigd van Van Persie, rendeert beter in het huidige team.
Nou is het aan hem om het waar te maken op een hoofdtoernooi.

12 oktober 2013 om 07:39

Topscoorder, correct, maar dankzij Raul, die wel in dienst speelt van het elftal en dat doen ze niet allemaal bij het NL elftal.

11 oktober 2013 om 22:34

Haha ja zou ik ook doen. Meteen Robben ook thuislaten en Boerrigter meenemen.

11 oktober 2013 om 22:57

Sorry. Maar ik vind dat ze jou moeten oppakken en moeten opsluiten. Wat een belachelijke reactie. Iedereen moet in dienst van RVP spelen.

11 oktober 2013 om 23:03

Waarom altijd de nadruk leggen op negatieve dingen? Ben wel een beetje klaar met de hele van Persie discussie, laten we nou met zn allen voor 1 keer achter het Nederlands elftal gaan staan en ophouden met zeuren. Helemaal na een monsterpartij als die van vanavond snap ik echt niet waar je dit vandaan haalt. Doe mij maar v Persie met Kuijt als backup, heb je ook geen gezeur in de groep.

11 oktober 2013 om 23:51

Nou Kuijt mag je thuis laten vriend..viel weer eens slecht in! Tis gewoon Van Persie en Huntelaar als back-up!

12 oktober 2013 om 00:45

Doe maar niet, Huntelaar is een egoïst die ons het EK heeft gekost, heb je helemaal niks aan.

11 oktober 2013 om 23:09

Hahahaha dit is één van de beste grappen die ik heb gehoord afgelopen jaar, bedankt!

11 oktober 2013 om 23:28

Sanmart3an.

kraam geen onzin uit aub

11 oktober 2013 om 23:29

Je wil gewoon reacties uitlokken omdat je daar waarschijnlijk op geilt. Het is je gelukt. Gefeliciteerd!!

11 oktober 2013 om 23:31

Zal platje in de spits zetten.

OT verrekte mooie pot. E als je ziet wat er nog mis ging. Valt veel winst te halen.

12 oktober 2013 om 01:25

Van het team... want ze speelde echt in dienst voor elkaar.
Aardige aanvallen gezien, en mooie goals.
Iedereen heeft in mijn ogen een ruime voldoende tot goed.
De score had nog wel wat hoger kunnen uitlopen.

12 oktober 2013 om 01:26

Geen verstand jo van voetbal..

12 oktober 2013 om 02:02

Hahahaha de beste commentaar heb jij ook Huntelaar voor Van persie..
Jij bent zeker niet lekker bij je hoofd..?
Van persie is de beste Nederlandse voetballer.
En hij zal het laten zien op het WK als Sneijder maar niet achter hem speelt.

12 oktober 2013 om 08:30

Het is maar goed dat er iemand anders bondscoach is.
Verder is het je gelukt veel reactie's te ontlokken met een totaal onzinnige reactie.
Hulde.

12 oktober 2013 om 09:33

haha wat een onzin. Van Persie heeft op elk eindtoernooi waar hij aanwezig was gescoord

Wat is die Robben toch een fenomeen. Echt een schitterende vrije trap. Had vorig seizoen al zo'n fantastisch einde met Bayern. Ik hoop dat Arjen Robben de Ballon d'or wint dit jaar, dat verdiend hij echt. Was altijd zo beslissend in belangrijke wedstrijden. Deze wedstrijd was natuurlijk makkelijk voor Nederland, tegen Hongarije thuis is nou eenmaal niet zou moeilijk met zo'n geweldenaar als Arjen Robben.

Mooi dat van Persie zijn recordje binnen heeft kunnen halen, laat toch wel zien dat hij het gewoon goed doet bij Oranje.

11 oktober 2013 om 22:49

Robben was inderdaad op dreef, maar vooral de inbreng van Nigel de Jong maakte het mogelijk dat Oranje zo domineerde. Voor mij de absolute man van de wedstrijd. LVG had hem al veel eerder terug moeten halen.

11 oktober 2013 om 23:04

Ben ik het niet mee eens. Naar mijn inzien was vooral Strootman heer en meester, zowel verdedigend als aanvallend. Altijd met de blik naar voren en strakke passes waar je je vingers bij aflikt.

11 oktober 2013 om 23:11

Strootman was ook goed, maar het zegt denk ik genoeg dat we in deze ene wedstrijd al meer gescoord hebben dan in onze laatste 4/5 wedstrijden.

Het verschil is een Oranje met en zonder Ndj.

11 oktober 2013 om 23:18

Ben het helemaal met Scrumpti0uz eens.

Wat een fenomenale stille kracht is de Jong toch, essentieel ook als we ook maar iets op het Wk willen bewerkstelligen. De reden waarom vandaag ineens met flinke pressie naar voren gespeeld kon worden? Omdat er op het middenveld de zekerheid van sleutel de Jong was, die man zit overal tussen in verdedigend opzicht en kan ook nog prima meevoetballen. Ik vond het vandaag echt weer eens een verademing om hem aan het werk te zien. Er waren natuurlijk grote uitblinkers als v. Persie en Robben en toch is de Jong wat mij betreft veruit de man van de wedstrijd, puur omdat hij heeft aangetoond wel degelijk een belangrijke speler te zijn voor dit Nederlands elftal.

11 oktober 2013 om 23:23

sluit me volledig bij je aan scrumpti0uz!
Vondt het jammer dat er in de na beschouwing niet over De Jong
gesproken werd, wat heeft hij vanavond laten zien wat voor een klasbak
hij is. Ok het was "maar". hongarije maar door zijn rust, inzicht en continue
diepgang in passing kon Strootman naar mijn mening vrij uit voetballen.
Zou graag nog eens de variant zie met de Jong, Strootman en Snijder.

Verder natuurlijk een geweldige inbreng van Robben vanavond!
Ook Blind een zeer stabiele match!
Echter ben ik zeer benieuwd wat van Gaal zijn beweegredenen zijn om Kuyt
bij de selectie te houden? Geen enkele meerwaarde meer voor dit elftal!

Bedankt mannen voor deze verrassende en heerlijke match!

11 oktober 2013 om 23:31

Die Kuyt werkt gewoon altijd erg hard in een wedstrijd, kan soms handig zijn op een WK,

12 oktober 2013 om 11:49

Helemaal mee eens. Ik heb vaak afgegeven op Strootman en achteraf heb ik het echt verkeerd gehad. Ik denk dat ieder middenveld in de wereld moeite heeft om het op te nemen tegen de Jong en Strootman

12 oktober 2013 om 14:19

Want bij Milan hebben zo ook zo'n hoog doelpuntmoyene dankzij ndj. Geloof er niet zo in hoor vond hem goed spelen maar zeker niet de beste.

We hebben er goulash van gemaakt vanavond

11 oktober 2013 om 22:49

Van Gaal heeft vandaag maar liefst 8 keer kunnen J U I C H E N!!

11 oktober 2013 om 23:32

Maar Sneijder heeft geen bal af kunnen pakken vandaag, hij moet niet te vroeg juichen.

11 oktober 2013 om 22:53

Dank voor deze zeer inhoudelijke bijdrage...

12 oktober 2013 om 00:25

Dank voor deze zeer inoudelijke bijdrage op een niet zo inhoudelijke bijdrage.

12 oktober 2013 om 01:58

Zou je hem nu niet moeten danken voor de dank voor de zeer inhoudelijke bijdrage op een niet zo inhoudelijke bijdrage?

Heb vertrouwen in van gaal tegen die tijd staat er weer een echt Nederlands elftal

11 oktober 2013 om 22:27

En nu willem II morgen en mijn weekend is perfect

11 oktober 2013 om 22:33

Ik ook, hij heeft gewoon de jeugd de kans gegeven om ervaring op te doen, en nu gaat hij toewerken naar een vaste elf en komen spelers als vd Wiel en De jong weer in beeld.

De toekomst van Oranje ziet er goed uit denk ik. Jong Oranje barst ook van het talent. Misschien dat 2014 nog te vroeg komt, maar in 2016 staat er denk ik weer een wereldklasse-waardig oranje.

11 oktober 2013 om 22:59

Het was een mooie overwinning, maar het Nederlands Elftal speelde echt niet goed. Als er met grote cijfer gewonnen word vergeten mensen al snel de vele passes die niet eens in de buurt van aankomen kwamen. Ook moest Hongarije winnen en daardoor was er veel vrijheid.

11 oktober 2013 om 23:32

Ga lekker lopen zeiken jonguh. En trouwens welke pot heb jij zitten kijken
Heb zelf maar 5 foute passes geteld.

12 oktober 2013 om 01:04

Bij een 8-1 boeit me dat net zoveel als het ochtendprogramma van net 5.

Het is lang geleden dat ik zo erg heb genoten van Oranje. Alles viel op zijn plaats vanavond.

Van Persie gefeliciteerd! Het is je gegund!

En wat is het heerlijk om De Jong terug te hebben

11 oktober 2013 om 22:39

Wat mijn betreft is dit ook het basisteam voor het wk. Wellicht van der wiel nog omdraaien met janmaat, hoewel ik Janmaat heel goed vond spelen vandaag. Het middenveld niet meer aankomen was perfect in balans zo. De Jong ruimt alles op, strootman was een vd beste van het veld en was lekker creatief bezig. Van der vaart zorgt ervoor dat van Persie meer ballen krijgt. VdV en van Persie wisselen veel van positie waardoor er meer ruimte tussen de linies komt en Robin niet op een eiland staat.

11 oktober 2013 om 22:40

Jammer dat we hem de volgende westrijd alweer moeten missen

Gefeliciteerd damn wat een klasse.
8-1

Geweldig!! Deze uitslag staat!

Tellen al die doelpunten ook mee voor de Fifa ranglijst?

11 oktober 2013 om 22:29

Nee, de Fifa ranglijst neemt alleen mee of je hebt gewonnen of niet.

12 oktober 2013 om 00:00

Columbia en Uruguay staan achter, lopen we hopelijk toch weer een klein beetje in.

11 oktober 2013 om 22:29

Nee, alleen de winst telt.

11 oktober 2013 om 22:34

Vroeg het me ook al af. jammer had mooi geweest.

11 oktober 2013 om 22:45

We moeten hopen dat Uruguay punten verliest later vannacht en het verdere verloop van hun kwalificatiereeks en die kans zit er dik in.

Wat een matige wedstrijd. Van Persie kan er niets van, want hij laat het nooit zien in Oranje. Volgende keer Huntelaar weer in de spits graag. En Kuyt op de flank, want hij werkt hard.

11 oktober 2013 om 22:29

Don't feed the troll mensen

11 oktober 2013 om 22:29

Nog steeds gefrustreerd omdat hij naar Man U is gegaan?
Of toch sarcasme.

11 oktober 2013 om 22:29

Ja klopt man!!

11 oktober 2013 om 22:30

Ik moest je vooral gelijk geven in het stukje "kuyt op de flank, want hij werkt hard". Dat is honderd procent waar.

11 oktober 2013 om 22:30

Hehe goeie! Dan wil ik ook eigenlijk vermeer op goal, elia op links en immers op tien!

11 oktober 2013 om 22:32

Ik hoop echt dat je sarcastisch bent..

Van Persie was geweldig, Kuyt was slecht, is niet meer dan een harde werker. Heel Nederland speelde gewoon goed. Deze uitslag staat! Nu Turkije pakken..

11 oktober 2013 om 23:14

Het enige wat ik niet begreep waarom Kuyt erbij zat.
Voor de rest was het weer eens genieten zoals vanouds!
Het midden veld met Nigel de Jong V/dvaart en Strootman was prima.
Van Persie voor het eerst overtuigend in de spits.
Lens en Robben op de flank ook onbetwist.
Wie er in de verdediging stonden heb ik te weinig gelet.
Hongarije kwam er ook totaal niet aan te pas.
De backs waren volgens mij Blind en Janmaat
Voor de rest weet ik het niet maar het liep wel fantastisch vandaag!
Stond van de Wiel er ook in?
Ah wacht Bruma en Vlaar in het midden.
Nou het liep allemaal perfect, dus van Gaal heeft zijn elftal gevonden lijkt het!

12 oktober 2013 om 01:03

Ik zag Kuyt na de wedstrijd een bal de tribune in trappen ja. De eerste bal die hij goed geraakt had... Man man wat is die gast slecht

12 oktober 2013 om 01:31

Helemaal mee eens, traag, geen fysieke kracht en totaal geen techniek.
Wat doet die man nog in Oranje?
Klinkt misschien respectloos, maar hij hoort absoluut niet in Oranje.

12 oktober 2013 om 12:42

Kuyt geen fysieke kracht???? Ik ben het volledig met je eens dat Kuyt niet meer opgeroepen zou moeten worden maar dat hij geen fysieke kracht heeft is ronduit belachelijk!

11 oktober 2013 om 22:33

Zet dan meteen Van der Hoorn in de verdediging en Immers op het middenveld nu je toch bezig bent.

11 oktober 2013 om 22:36

Van Persie kan er niks van? Daarom was hij de afgelopen jaren altijd een van de topscorers in de beste competitie van de wereld. Toch toch?

11 oktober 2013 om 22:48

Loool wat een lompe debielen zijn jullie, hij zegt dit voor de grap omdat mensen Van Persie altijd afkraakte en Huntelaar beter vonden, nu scoort Van Persie 3x en is nederlands topscoorder en nu zegt hij alles wat hij niet vond kloppen wat werd gezegd door iedereenl

11 oktober 2013 om 23:27

Tja, Voetbalzone...

11 oktober 2013 om 23:03

Volgens mij heb je de wedstrijd niet eens gezien.

Die Hongaren durven vast niet meer terugvliegen. Chapeau Oranje, Hongarije werd opgerold alsof het een San Marino of Malta was. Poepsimpel.

Heerlijke pot van Nederland. Ik moet nu niet gaan overdrijven maar dit Nederlands elftal is zo slecht nog niet. Vorige week maakte ik een opstelling puur op naam en faam. Ik had dan Van der Wiel in plaats van Janmaat en Emanuelson in plaats van Daley Blind. Ik vond het daarom ook geweldig dat Van Gaal met zo'n opstelling kwam, maar nog prachtiger was dat dit elftal zo goed speelde. Ik vind dat we ons niet hoeven te schamen als we straks naar het WK gaan. Er zijn toch redelijk wat spelers met een reputatie in Europa en als ze dan net zoals vandaag nog goed samen kunnen spelen is het helemaal geweldig.

Hoge ogen zullen wij waarschijnlijk niet gooien op het, maar schamen zullen wij ons ook niet.

Ik kreeg trouwens kippenvel bij die doelpunt van Van Persie. Wat een heerlijke aanval en een prachtige reactie van Kluivert.

11 oktober 2013 om 22:37

De opstelling van vandaag mag wat mij betreft de opstelling voor het wk zijn. Maar dan met steek en vd wiel er nog in

11 oktober 2013 om 22:42

Haha ik reageer hierboven precies hetzelfde. Helemaal met je eens alhoewel de keeper me niet zo veel uitmaakt. Steek, vorm of leuk verschilt niet megaveel.

11 oktober 2013 om 22:47

@martijnr12

Waarom zou je dat in hemelsnaam willen? vd Wiel en Stekelenburg hebben niets te zoeken in de selectie laat staan in de basis.

11 oktober 2013 om 22:52

Waarom Janmaat eruit? Speelt altijd fantastisch bij Feyenoord en Oranje!

11 oktober 2013 om 23:13

Van der Wiel niet goed genoeg voor de selectie? Een basisspeler van PSG is zeker goed genoeg om geselecteerd te worden hoor. Een basisplaats voor hem zou echter niet terecht zijn als Janmaat zo geweldig blijft spelen.

11 oktober 2013 om 23:21

Ik heb het toch ook over het wk, toch niet over nu. Als vd wiel een goed seizoen draait bij psg zie ik hem liever tegen Ronaldo dan janmaat, maar dat is dan vooral vanwege zijn ervaring. En als steek tegen die tijd weer in vorm is vind ik hem een fenomenale keeper die alle goede aspecten van de keepers die er nu zijn combineert. Tuurlijk doet janmaat het goed en als hij er straks staat vind ik het ook prima, maar persoonlijk zie ik liever vd wiel.

11 oktober 2013 om 23:25

Ooh god...vd Wiel, wat een drama voetballer. Zijn laatste jaar uitgekotst door eigen aanhang, (wat niemand tegen kan spreken, behalve de de mensen die hier posten en hem in het liefst in het NL elftal zien) het laatste EK veruit de slechte speler was. Daarnaast heeft hij het brein van een leeg biervat. Als je echt een plaat voor je kop hebt, geef dan iig aan dat hij misschien een kans maakt op de bank, dan ben je nog een beetje geloofwaardig. En kom niet met gezeik dat hij nu 3 wedstrijden bij PSG in de basis staat en toevallig een keer een goede voorzet heeft gegeven, bleh. Als je toch ajaxied bent, heb het dan over Blind, goede verdediger, slim, meerwaarde voor het NL elftal.

11 oktober 2013 om 23:34

Was dit de opstelling? Ik heb de eertse paar min gemist.

Vorm
Janmaat
Vlaar
Bruma
Blind
Strootman
v/d Vaart
Nigel de J
Robben
van Persie
Lens
11 oktober 2013 om 23:43

Ja een jaar uitgekotst, nu bejuibeld, doet het goed in Parijs.

12 oktober 2013 om 01:05

Een eigen speler uitkotsen ja. Dat noem je nog eens goede supporters!!

12 oktober 2013 om 01:19

dat is normaal daar

12 oktober 2013 om 01:34

Kevink, Misschien moet je Gregory even volgen.
Als hij fit was, stond hij in de basis.
Janmaat speelde vandaag erg goed ja, maar daarvoor vind ik het altijd maar een renpaard.
Gregory speelt sinds het begin van dit seizoen heel sterk met goede rushes en voorzetten maar ook verdedigend staat hij weer oudewets zijn mannetje.

Echter heb ik een donkerbruin vermoeden dat sommige mensen het niet kunnen hebben dat Gregory beter is.
Met alle respect, maar een Gregory van der Wiel in deze vorm hoort gewoon basis.
Hij heeft zijn leven gebeterd.

12 oktober 2013 om 01:37

Veruit de slechtste speler... wat een onzin.
Het hele elftal was dramatisch.
Hij speelt al meer dan 3 wedstrijden in de basis bij Psg.
Hij heeft de aanvoerder er uit gespeeld, stond in het CL team van de week.
Het L'equippe tvdw.

Misschien moet je hem even volgen.
Van Persie speelde ook slecht op het EK, ook maar niet meer meenemen?

12 oktober 2013 om 13:22

@henkedebol , dus omdat jij vd wiel niet goed vindt en ik hem wel liever zie dan janmaat, moet ik het over blind gaan hebben. Blind staat wat mij betreft niet ter discussie dus oké, blind was fantastisch en wordt een toppertje op het wk. Zo dat is gezegd. Nigel de jong schopte ook iemand dwars doormidden op een wk, brak ook een keer iemands been. Dat hij dan nu een paar leuke wedstrijdjes bij een grote club in europa speelt, tja, moet je hem dan wel oproepen? Dat klinkt toch ook krom. Nu wordt de jong toch opgeroepen omdat je niet om hem heen kan. Vd wiel staat in de basis en speelt redelijk goed bij een van de grotere clubs in europa en dan is het raar om hem op te roepen omdat hij in het verleden het niet goed deed? Vgm was hij ook een van de meest begeerde rechtsbacks na het wk hoor. Je kan gewoon niet om hem heen.

11 oktober 2013 om 22:40

Lekker opportunistisch weer. Je doet net of Hongarije ook maar enige vorm van tegenstand probeerde te bieden. Ik Brazilië wordt het nog steeds gewoon huilen met de pet op, hoor. Als je fan van Oranje bent tenminste. Als Van Persie in April zijn been breekt, hoef je niet eens af te reizen.

11 oktober 2013 om 23:11

Opportunistisch? Qua naam hebben wij een redelijk elftal wat zeker de poulefase kan doorkomen op het WK. Alleen moet het qua spel ook goed zijn, en dat was het ook vandaag. Nederland gaat het niet tot de halve finales schoppen maar een 8e ronde en met geluk de kwartfinale halen is niet onrealistisch. Dat heet niet opportunisme maar ergens het positieve uithalen. Daar kan jij nog veel van leren.

12 oktober 2013 om 01:21

jij bent een EMO kan negerns iets positiefs in zien ga lekker jezelf snijden ofsow

11 oktober 2013 om 22:45

Helemaal mee eens, echter hoop ik toch wel dat Blind nog iets vaker de bal naar voren probeert te spelen in plaats van terug of breed, maar ook hij speelde gewoon een goede wedstrijd.

11 oktober 2013 om 23:45

Dat kwam meer, dat Lens wel werd gedekt. Waar beide geen blaam troffen, maar die rechtsback was nog wel degene, die vaak er tussenkwam en de man dekte.

Ik zeg: Kuyt als back-up spits voor Oranje. Lekker meenemen naar het WK, wat een topper!

11 oktober 2013 om 22:30

Inderdaad, wat een topper. Al jaren bewijst hij met z'n fabelachtige techniek tot de wereldtop te behoren.

11 oktober 2013 om 22:32

Heb liever iemand die kan voetballen

11 oktober 2013 om 22:34

Hoop ook dat ie terugkomt naar Feyenoord.

11 oktober 2013 om 22:47

Snap ik, slechter dan Schaken kan niet

12 oktober 2013 om 01:22

Josefzoon Schaken wint tenminste nog Topwedstrijden voor ons

11 oktober 2013 om 22:34

backup? meteen basis doen! Hadden we maar elf kuyts

11 oktober 2013 om 22:46

Inderdaad, altijd handig als je een wedstrijd rustig wilt uitspelen, omdat hij maar blijft jagen (op vermoeide tegenstanders).

11 oktober 2013 om 22:52

Ik moet wel lachen om dat iedereen er nu een grapje van maakt dat Kuyt basis moet spelen, terwijl iedereen dit serieus dacht in 2010. Wat zegt dat dan over de gemiddelde Oranjegek.

11 oktober 2013 om 23:12

Inderdaad, die Kuyt zeg...wat een ongelofelijk techniek heeft die kerel, zo enorm sterk in de kleine ruimte........

11 oktober 2013 om 23:30

Kuyt beste speler ooit!

Nigel de Jong man of the match.

11 oktober 2013 om 22:33

Van persie moth

11 oktober 2013 om 22:34

Kuyt man of the match!

11 oktober 2013 om 22:35

Mee eens, hij was echt de motor van dit team. Al zijn onderscheppingen waren zo belangrijk. Ook stond hij positioneel telkens weer fantastisch en in de opbouw was hij oh zo belangrijk. Als Schaars op zijn positie stond, was het nu lang geen 8-1 geworden.

11 oktober 2013 om 22:36

Nigel de Jong? Speelde een matige wedstrijd. Vooral eerste helft veel balverlies geleden. Tegen een team als Hongarije mag je meer verwachten dan af en toe een tackle

11 oktober 2013 om 22:47

rijnie heb jij wel de goeie wedstrijd gezien als dat zo is dan zie ik jouw nu voor rijnie de clown want de jong was zo vaak de man met de diepste paas naar voren gaf haast geen 1keer een bal naar achter en jij hebt hem alleen tackels zien maken!!

11 oktober 2013 om 22:40

Voor mij Strootman met Nigel de Jong op een heel goede tweede plek.

Te makkelijk. Aanvallend gaat het best alleen blijf ik van mening dat we achterin nog erg kwetsbaar zijn. Al met al win je met 8-1 van Hongarije (zijn toch geen postbodes of zo?) dus laten we vanavond genieten. Nu winnen in Turkije en als een van de beste acht elftallen in de wereld naar het wk gaan.

11 oktober 2013 om 22:37

Ondanks dat ik voor het eerst sinds tijden weer heb genoten van een wedstrijd van Oranje was vandaag tegen de lammen en blinden van Hongarije de verdediging toch inderdaad niet feilloos. Maar deze wedstrijd zegt wat dat betreft niet zo veel over de verdediging. We hebben daarnaast nog ruime keuze in de achterhoede: Vlaar, Bruma, Rekik, Bruno Martins Indi, De Vrij, Van Dijk (die ik overigens liever zie dan Vlaar), Douglas. Ze hebben stuk voor stuk in ieder geval het postuur van een verdediger en sommigen hebben ook écht talent.

11 oktober 2013 om 22:39

ze hebben allemaal talent lol anders zouden ze geen internationals zijn he :P

11 oktober 2013 om 22:55

Ik schat dat Denswil, van Rhijn en Veltman ook nog kandidaat kunnen gaan worden om naar het wk te gaan.

Laten we zo zeggen, ik twijfel of al de namen die we nu opnoemen al klaar zijn om ook tegen de echte toplanden te presteren, maar er is in mijn mening hoop voor het volgende ek.

11 oktober 2013 om 22:55

Ja tuurlijk, maar met écht talent bedoel ik spelers die in de toekomst ook bij grote clubs kunnen spelen.

11 oktober 2013 om 23:10

kan je op voorhand moeilijk zeggen je weet niet exact hoe een speler kan progressie maken. neem nou een benteke altijd uitgelachen in de belgische competitie en schiet ze er nu aan de lopende band binnen in de PL.

ik denk dat het toekomstige centrale duo rekik-kongolo gaat worden.

11 oktober 2013 om 23:44

Laat die de Vrij er nu AUB uit Nederland was ook zo goed omdat hij niet meedeed!
Jamaat Bruma Vlaar en Blind ging prima dat maar laten staan dacht ik zo.
N de Jong v/d Vaart Stroot man was ook een goede chemie
en ook Robben Van Persie Lens lijkt een logische keuze.
Eindelijk had can Gaal een logisch team staan.
Wat mij betref houden zo.

12 oktober 2013 om 00:02

Ik ben ook geen fan van De Vrij, maar het gaat mij er meer om dat we nu veel verdedigers hebben die aan de 'eisen' van een verdediger voldoen, in tegenstelling tot Mathijsen en Heitinga. Deze spelers waren max. 1,80m. en van de huidige spelers komt niemand onder de 1,85 m. uit. Dit scheelt al een hoop en daarbij kunnen we wel stellen dat de toekomst van de verdediging qua kwaliteit, altijd een zwak punt bij oranje, er rooskleurig uitziet.

12 oktober 2013 om 01:25

Toevalig allemaal van Ajax ik snap wel dat je de eerste 2 opnoemt maar van Rhijn is in het Nederlands elftal gekomen door een hype ik zie liever Ligeon...... bij Ajax in de basis dan

12 oktober 2013 om 01:40

Kom op man, Denswil... zou eventueel nog kunnen.
Maar Veltman, die heeft te weinig ervaring, komt net weer terug van een blessure...
Tja die zie ik niet mee gaan, geloof me, ik gun het die jonge van harte.

12 oktober 2013 om 08:10

@888ruben888: Hou toch op zeg. Bruma vond ik zelfs tegen een heel zwak Hongarije niet overtuigend. Iedereen was over De Vrij heengevallen na het weggeven van een penalty, nu hoor je niemand. Was gewoon erg dom. Daarnaast nog een paar keer goede rugdekking van Vlaar waardoor hij gered werd. Nee het viel me niet mee Bruma vandaag.

Wat de ...., sinds wanneer kunnen wij 8-1 winnen van een B-land (of C-land, hangt ervan af hoe je het bekijkt)?

Het positiespel van Nederland was ivm de eerdere wedstrijden gewoon fantastisch (nog steeds niet perfect, maar ik zie er eindelijk een duidelijke lijn in). Collectief hele goede wedstrijd, alleen Kuyt viel echt tegen. Van Persie lekker all-time top scorer van Oranje, dat helpt het vertrouwen.
De beste man op het veld vond ik echter De Jong, hij onderschepte alles, ook in het opbouwen was hij óh zo belangrijk, als daar Schaars had gestaan, hadden we een veel minder hoge uitslag gezien.

Wat nou België!!! Wij zijn NEDERLAND!!!!!!!!!

11 oktober 2013 om 22:31

THIS IS....

De voorzet is gegeven, kop hem erin mensen :D

11 oktober 2013 om 22:37

Combo breaker!!!

11 oktober 2013 om 22:51

the moment?

Ik hoor Rene Froger in me hoofd

11 oktober 2013 om 22:54

Buzz kill

11 oktober 2013 om 22:56

Ik had eigenlijk gehoopt dat iemand SPARTAAAAA zou roepen. Maar dat is mij niet gegund vanavond

11 oktober 2013 om 23:00

Holland,we are the champions (in my dreams, but let me dream ).

Sorry voor mijn Engels, dat kan ik niet zo goed .

11 oktober 2013 om 23:31

Waarom probeer je het dan?

12 oktober 2013 om 00:41

Niet geschoten is altijd mis

12 oktober 2013 om 01:09

@riick_psv

Die opmerking is echt zielig. Ben wel benieuwd hoe jij Engels hebt geleerd?

@jefteddy1994
Zonder het te proberen zal je het nooit leren. Gelijk heb je en vooral blijven doen. Comedy Central en songs vertalen heeft mij geholpen Engels beter te spreken en begrijpen..

11 oktober 2013 om 22:33

zie jullie halen België der altijd zelf bij. en dan zeggen dat wij het zijn die dat doen..

on topic: fantastisch resultaat ik hoop dat urugay punten verspeelt zodat jullie ook groepshoofd kunnen zijn.

belgië en nederland samen naar het WK :D

11 oktober 2013 om 22:38

Valentino88 is waarschijnlijk een kind van 6, gewoon laten gaan joh.
Belgie en Nederland zijn allebei goed, fantastisch resultaat voor beide ploegen vandaag!

11 oktober 2013 om 22:40

Ga dan naar een belgische site, heb je dr ook geen last van menekke

11 oktober 2013 om 22:42

Groepshoofd of niet, wordt deze keer niet zo belangrijk, iedereen moet elke wedstrijd reizen, en Nederland zal heel misschien 1 ronde verder komen, Belgie schat ik tot de kwart finales, de laatste 4 zijn voor mij Brasil, Argentina, Spanje en Duitsland.

11 oktober 2013 om 22:42

Als het goed gaat is het altijd makkelijker om vriendelijkheden uit te wisselen, maar België laat eindelijk zien waartoe het in staat is! Proficiat, om het bij Vlaams taalgebruik te houden

Laten de Lage Landen maar eens zien waar ze in staat zijn op het Wk!

11 oktober 2013 om 22:51

Gefeliciteerd pik!!! Gun het jullie van harte!!

11 oktober 2013 om 22:51

Ach hou toch op. Ik zie hier al maanden Belgen roepen: Wat nou Nederland! Hier is Belgie! Volgens mij doe je net zo hard mee. Zeur toch niet zo man. Dit is toch gewoon grappig. Lach erom. Het is niet raar bedoeld.

11 oktober 2013 om 23:11

het is maar de vraag of belgie groepshoofd word. Fifa ranking zegt niet alles, grootte van het land , prestaties op Wk's in het verleden tellen ook mee. De televisierechten bepalen alles. Dus afwachten maar hoe het loopt tijdens de loting.

Als Engeland 10X zoveel voor de TV rechten betaalt als Belgie , wie wordt er dan groepshoofd denk je ?

11 oktober 2013 om 23:25

arie vink ik daag je uit een comment van mij te zoeken waar ik dat zeg.

12 oktober 2013 om 02:03

België, aangezien de Fifa al aangegeven heeft dat de ranking leidend is.

11 oktober 2013 om 22:34

Proficiat!

Mooie voorstelling van Oranje. Record is Van Persie gegund!
Vd Vaart en Kuyt kan eigenlijk niet meer. Blind was ook slecht.

11 oktober 2013 om 22:35

Hoezo van der Vaart niet? Vind hem gewoon de beste 10 van Nederland op dit moment en liet toch best wat mooie dingen vandaag zien.

11 oktober 2013 om 22:40

VdV speelde het slechtst van heel het elftal. Past er gewoon niet meer tussen. Was altijd fan van hem. Technisch goed en altijd veel creativiteit. Daarbij een sympathieke gozer. Maar het ging em allemaal iets te snel, de jaren beginnen te tellen helaas. Je zag ook bij die goal dat het hem opluchtte. Hij had zelf ook door dat het geen beste wedstrijd van em was

11 oktober 2013 om 23:39

Jonge ga je mond spoelen, vd vaart is een van de beste 10's die er zijn sowieso top 20 nog.
En kijk hoe het spel was MET vd vaart, en het spel met Sneijder...
Heb sowieso liever vd vaart dan Sneijder hoor.. Sneijder kun je afschrijven.. V/d was heel gevaarlijk met zijn passes en fantastische trap techniek, daar kunnen niet veel aan tippen, aan zijn trap.

12 oktober 2013 om 01:54

Ik vind Van der Vaart ook fantastisch en zie hem veel liever dan Sneijder. Maar ik maak me toch ernstig zorgen om zijn conditie en loopvermogen. Ik weet dat hij vaak veel meters aflegt tijdens een wedstrijd, maar ik weet niet hoe lang hij dit nog gaat volhouden zo.

Desalniettemin, fantastische techniek en een echte toevoeging voor het elftal!

12 oktober 2013 om 01:43

Feniks, is dit een sub-account van Rijnie?
Raf speelde prima.
Blind speelde foutloos dus waar haal je die onzin vandaan vent.
Heb je überhaupt wel gekeken?

Heerlijke wedstrijd, Motm Kuyt

11 oktober 2013 om 22:43

Kuyt speelde heerlijk! Hij maakt ons in Brazilïe wereld kampioen

We wachten jullie op in Istanbul volgende week. Kom maar op, we lusten jullie rauw!

11 oktober 2013 om 22:30

Wij jou ook, ben gek op kebab!

11 oktober 2013 om 23:32

Gekke man

Hahaha geweldige reactie!

11 oktober 2013 om 22:31

Niet zo stoer doen hé!

11 oktober 2013 om 22:32

Net zoals bij real madrid zeker.

Lens was een van de beste spelers vanavond. Overduidelijk de beste buitenspeler na Robben voor Oranje.

11 oktober 2013 om 22:31

Ik wil hem echt bij Galatasaray zien.

Pracht speler die Lens.

11 oktober 2013 om 22:34

Liever zie ik hem in een topcompetitie als de Premier League of La Liga.

11 oktober 2013 om 22:35

Kon die beter bij PSV blijven....

12 oktober 2013 om 01:59

Of bij een mooie subtopper in dr serie A

11 oktober 2013 om 22:45

Ik moet eerlijk zijn dat ik echt sceptisch was over lens, maar hij was vandaag erg goed (al was Hongarije wel erg slecht). ik wilde echt iedereen behalve lens zien, ik zag zelfs meer heil in boetieus en depay. Maar als lens het zo volhoud moet hij er staan.

11 oktober 2013 om 22:57

Geboren in Amsterdam en deels zijn opleiding genoten bij Ajax dus staat buiten kijf dat het een goede speler is.

Nederland heeft Hongarije zwaar geraped. Mooie en zeer terechte uitslag. Vond alleen de penalty onterecht, geen opzettelijk hands van Bruma!

11 oktober 2013 om 22:58

We hebben ze in de soep laten lopen.. goulash.

En nu wachten op het interview met Louis....

11 oktober 2013 om 22:32

...en Hansie Hansie.

11 oktober 2013 om 22:33

Altijd spektakel. Alleen denk ik dat Louis nu heel erg aardig is. Maar hij zal het wel van tevoren hebben zien aankomen.

11 oktober 2013 om 22:59

Viel tegen, maar komt denk ik omdat Louis weet dat Hansie vaak bij VI is. Soort van vriend van mijn vijand is ook mijn vijand.

11 oktober 2013 om 23:52

Zag hansie hansie bij RVP nog een nek hebben bij LvG was die weg, zou die eerst een dreun op zijn hersenpan hebben gehad=

Nederland speelde Hongarije helemaal weg. Met vooral in de eerste helft vooral mooi voetbal en veel combinaties. Met als beloning de tweede goal van Persie na die mooie aanval. Felicitaties uiteraard naar van Persie met het record, prachtig toen hij het vierde met Kluivert. Nu moet hij het record alleen maar meer vergroten. Vond hem en Strootmande beste van Oranje.

Wat speelde Strootman toch weer oppermachtig, met afstand (samen met v. Persie) de beste op 't veld

11 oktober 2013 om 22:37

Jij vond Robben zeker slecht blinde koe

Dit elftal is sterker dan Belgie. Van persie en Robben kunnen uit het niets scoren....en anders een vrije trap uitlokken

11 oktober 2013 om 22:43

Word een beetje gek van de vergelijkingen tussen Belgie en Nederland. Hoop dat ze bij elkaar in de poule komen op het WK. Dan is het voor eens en altijd beslist. Of zeggen we dan van een wedstrijd, kunnen we geen beslissingen maken!!!

Mooie wedstrijd en een mooie mijlpaal voor Vam Persie.
Ik zou Kuyt toch meenemen naar het Wk

12 oktober 2013 om 01:47

Kan je net zo goed mij meenemen....
Ik ben ook erg goed in de kleedkamer kuch.
Kuijt... dat kan toch niet meer.
Die man bezit de kwaliteiten totaal niet(meer).
Indien iedereen fit is, mag hij waterboy zijn.

Wat een wedstrijd. Zonde van de penalty, want Hongarije verdiende zelfs één doelpunt niet. Heerlijke uitslag verder!

12 oktober 2013 om 01:07

Ach, omdat balasz hem nam is het ze vergeven.

Lang geleden dat ik zo genoten heb van Oranje, erg genoten van Janmaat & Strootman. Ben langzamerhand steeds meer sympathie voor van Persie gaan krijgen, moest eigenlijk nooit wat van hebben. Mooi voor van Persie, en jammer voor Kluivert wat was dat een geweldenaar.

11 oktober 2013 om 23:11

Janmaat? Janmaat heeft de verkeerde schoenmaat, want hij schiet alles hoog over. Leuk dat hij als een 'renpaard' het hele veld over steekt, maar je bent denk ik vergeten dat hij verdediger is en dat hij als een semi-prof doet.

Schandalig, eruit met die clown! Greg onze vriend.. snel beter worden en mag hij er weer erin

11 oktober 2013 om 23:23

Janmaat heeft iets wat Jan kromkamp toen een periode ook had. Veel storm nd drang. Qua souplesse, techniek en internationale uitstraling iseen fitte van der wiel inderdaad van een hogere orde.

12 oktober 2013 om 01:48

Vond Janmaat anders prima spelen.
Verraste mij, echter zou ik zelf ook liever v/d wiel in zijn huidige vorm willen zien bij Oranje.
Zo op het zicht by far de beste RB voor Nederland.

12 oktober 2013 om 01:57

''janmaat? Janmaat heeft de verkeerde schoenmaat, want hij schiet alles hoog over. ''

Haha, we weten allemaal al dat je een hekel aan Janmaat hebt maar wees aub eens wat realistischer. Janmaat gaf namelijk goede voorzetten (1e goal was een assist van Janmaat) en hij schoot een keer op de paal.

Dus hoezo schiet hij alles hoog over?

12 oktober 2013 om 08:17

Als Janmaat de verkeerde schoenmaat heeft mag jij andere glazen gaan bestellen . Janmaat speelde erg goed en met een belangrijke assist bij de 1-0. Past precies in het spel van Oranje. vd Wiel trouwens ook dus uitstekende bezetting op de rechtsback.

12 oktober 2013 om 16:41

@vdvaart. Laat me niet lachen man, Janmaat is een prima rechtsback voor de komende 10 jaar in Oranje. Staat altijd zijn mannetje.

13 oktober 2013 om 18:05

Ik prefereer een fitte Vdwiel ook boven Janmaat, maar je kan niet ontkennen dat hij heel goed speelde.

De hand van Louis begint nu toch echt zijn vruchten af te werpen.

Elftal speelde echt goed, de combinaties verliepen soepel. Zag er allemaal keurig uit.
Alleen die verdediging is toch wel ontzettend fragiel. Vooral die Blind is gewoon een zwakke zwakke speler.
Het centrale duo kan ik goed begrijpen, Bruma wel redelijk en Vlaar doet het in Engeland goed.
Daar hebben we zeker op dit moment geen anderen voor. (rekik+ de Vrij en Martins Indi als die 2 in vorm zijn).

Middenveld staat wel goed, aanval prima. Gewoon lekker laten staan!
Alleen VdV eruit voor Sneijder als Sneijder weer lekker staat te ballen.

11 oktober 2013 om 22:39

Hè, net te vroeg op dat duimpje omhoog geklikt! Was het met alles eens behalve over Van der Vaart!

Van der Vaart speelde goed hoor, hij speelde misschien niet opvallend, maar hij was wel heel erg betrokken in de combinaties, ook stond hij positioneel vaak goed. Met Sneijder verloopt het spel minder soepel vind ik, hij wilt vaak een eigen actie maken wat het spel vaak belemmert. Op dit moment is Van der Vaart gewoon een meer logische keuze dan Sneijder.

11 oktober 2013 om 22:44

@lennonturbo

Ik ben ook wel meer een fan van VdV dan van Sneijder. Maar als Sneijder in vorm is dan is die gewoon wereldklasse. Brengt meer pit en snelheid.

Ik zei daarom dus ook: Als Sneijder weer lekker staat te ballen.
Dus niet nu, nu is VdV betere keus.

11 oktober 2013 om 22:53

Oh, ja sorry daar had ik overheen gelezen. Inderdaad, als Sneijder zijn vorm weer vindt moet hij boven Van der Vaart in de pikorde.

Nederland is weer van de partij

Proficiat noorderburen wat een resultaat zeg ! nu straks hopen dat uruguay en dinsdag zwitserland punten laten liggen en jullie zijn mee reekshoofd dikke proficiat waaw

11 oktober 2013 om 22:36

En dan volgend jaar op het WK Nederland - België in de Finale

11 oktober 2013 om 22:41

stel je voor wat een affiche zou dat zijn nederland - België finale hehe wie weet als de loting meevalt

Had graag Depay gezien ipv Kuyt, die brengt tenminste een frisheid die Kuyt echt niet meer heeft.

11 oktober 2013 om 22:35

Snap niet wat Kuyt nog bij Oranje doet. Aantal jaren geleden was hij erg nuttig, maar nu heb je er niks meer aan. Verspeelde ook zo'n beetje elke bal vanavond.

11 oktober 2013 om 22:45

Kuyt speelde vanavond fantastisch. Terecht man of the match

11 oktober 2013 om 23:57

Volgens mij is het een beetje pesten naar Hunterlaar waar van Gaal het niet in zitten om dan zelfs Kuyt boven hem te verkiezen. Maar misschien geeft van Persie en Huntelaar in een team onrust omdat beiden vinden dat zij in de spits behoren te staan.
Maar waarom kuyt erbij is? Dat kan ik ook niet verklaren. Hij is nu echt oud en traag
techniek heeft hij ook al niet.

12 oktober 2013 om 00:45

Huntelaar zou nooit een eerlijke kans krijgen vrees ik, maar als ie speelt scoort hij meestal. De eeuwige tweede.

Complimenten voor Janmaat trouwens, vond hem echt goed vandaag.

Kluivert heeft beter gepresteerd op toernooien, maar RVP heeft elke toernooi wel 1 of 2 gemaakt hoor. Verder vind ik het beter dat de topscorer van oranje een PL-fenomeen is zoals Rvp, dan een voetballer die het aardig deed bij Barca.

11 oktober 2013 om 23:24

Aardig deed bij Barcelona.. Kluivert was toch de man die voor Ajax scoorde in 1995, en kluivert was de man van euro 2000. Dus beetje respect voor een van de beste spitsen van Nederland

11 oktober 2013 om 23:34

heeft Kluivert op toernooien zo goed gepresteerd ? in 98 halve finale WK tegen brazilie kopte hij 3 ballen tegen de lat ipv in het net. De wedstrijd werd beslist door het nemen van penalties; Kluivert miste.

in 2000 miste hij 2 penalties in de wedstrijd tegen italie , die we dus op penalties verloren . Wel de geschiedenis kennen en objectief blijven.

RvP is echt een veel betere voetballer dan Kluivert ooit was . Bovendien, Kluivert was in zijn tijd ook nooit de grote man, dat was Bergkamp.

12 oktober 2013 om 01:11

Beste verus als je iemand beschuldigd van het niet kennen van feiten, is het wel handig als je het zelf wel weet, maar helaas sla je de plank tot 2x toe volledig mis.

Het waren R. De boer en Cocu die de penalties misten tegen Brazilië in 98' kluivert scoorde die wedstrijd de gelijkmaker, die ons uiteindelijk nog een verlenging bezorgde. In 2000 was het F. de Boer die 2 pingels miste. Kluivert scoorde zijn penalty in de strafschoppenreeks namelijk wel.

Vorm 8
Janmaat 8
Bruma 7.7
Vlaar 8
Blind 7
VdV 6.4
dejong 8.7
Strootman 8.6
Robben 8.6
vpersie 8.8
Lens 8.6

11 oktober 2013 om 22:36

Robben was de beste man met je 8.8.

11 oktober 2013 om 22:40

Ik vind dit niet echt een wedstrijd waarbij er duidelijk één motm was. Voor Robben, vpersie, Lens, dejong en ook Strootman valt wel wat te zeggen.

11 oktober 2013 om 22:40

Vorm 8
Janmaat 9
Bruma 8
Vlaar 8.5
Blind 7.5
vdvaart 7
De Jong 9
Strootman 9
Robben 9
V Persie 10
Lens 8.5
Kuyt 10* Motm
Fer 7

op deze manier klopt ie

11 oktober 2013 om 22:43

Geen slechte lijst, al vind ik dat je vdvaart wat overwaardeerd en lens te laag geeft. Genoten van hem, terwijl er vaak kritiek is op hem heeft hij vandaag laten zien dat hij op dit moment de op één na beste flankspeler is.

11 oktober 2013 om 22:46

Jij verdient een duimpje

11 oktober 2013 om 22:46

@yiano

VdV met een 7 overwaarderen? Nee zeker niet.
8.5 voor Lens is juist overwaarderen, zeker in begin niet bepaald leuk om naar te kijken. Zijn hele houding is ook niets.

11 oktober 2013 om 22:52

@yiano77,

Je vind Lens ondergewaardeerd, maar geeft hem zelf maar 0,1 punt hoger?

11 oktober 2013 om 22:54

Totti hij bedoelt dus na Robben de beste flankspeler. Hoe durft hij! Lens is de op 2 NA Beste.. achter Kuyt (onze Messi) en Robben.

11 oktober 2013 om 22:57

Sjongejonge, speelt zo goed en jij vind het toch nodig om weer negatief te doen over die jongen. Speelde gewoon een hele goede wedstrijd met goede passes en prima individuele acties. Zijn houding was gewoon prima vandaag. Werkte in dienst van het team en verdedigde prima mee.
Daarnaast was Vdv gewoon matig. Slordige nonchalante steekpasses die vaak niet aankwamen en meer slordigheden.

11 oktober 2013 om 22:59

Haha, ik snap je verwarring. Maar ik bedoel dat hij lens onderwaardeert in vergelijking met de andere spelers. Bij mij zitten de cijfers wat dichterbij elkaar.

11 oktober 2013 om 23:00

@scrumpti0uz
Gast je bent geniaal

11 oktober 2013 om 22:41

Van der Vaart mag wel wat hoger hoor, hij speelde misschien onopvallend, maar hij was wel belangrijk in spel naar de goal toe. Hij liet combinaties vloeiender verlopen dan bijv. Sneijder zou doen.

Proficiat voor de Noorderburen. Wat een knalpartij.

Barca is er niks bij wat heb ik genoten

Vaak zegt men dat countervoetbal saai is om naar te kijken, maar als alle countergoals net zo mooi zouden zijn als deze 4-0 mogen van mij alle teams countervoetbal gaan spelen . Verder natuurlijk een hele goede overwinning met goed spel en mooie goals. Enige smetje was de ongelukkige handsbal van Bruma maar daar kon ie niet veel aan doen volgens mij. Iedereen krijgt van mij iig een dikke voldoende, met als absolute uitblinker natuurlijk Van Persie!

Robben beste man vandaag nice

Die robben ook wat een heerlihke vrije trap

Nederland speelde uiteraard heel mooi. Moet er wel bijzeggen dat Hongarije tegen Nederland altijd extreem hulpeloos overkomt terwijl ze tegen landen als Roemenië en Turkije wel kunnen presteren. De meeste Oostbloklanden kunnen in idee geval wel verdedigen. Of het nu klein landen als slovenie, macedonie, witrusland of albanie is. Hongarije tegen Nederland is hier al heel lang een uitzondering op.

Wat een belachelijk commentaar op de overtreding van Nemeth. Suggereren dat het een rode kaart is, maar dat die toch geseponeerd zou worden omdat hij bij Roda speelt. Schaam je voor dit lage niveau

11 oktober 2013 om 22:41

Nemeth trapte gewoon na dus gewoon rood.

11 oktober 2013 om 22:49

Hij doelde denk ik op dat laatste gedeelte, dat mensen weer sneren gaan uitdelen richting Roda JC. Dat Nemeth zich hier liet gaan, dat zag iedereen. Vond het een belachelijk besluit van de scheidsrechter om De Jong geel te geven.

11 oktober 2013 om 22:55

Ik heb er 4 woorden voor over: Rode kaart voor Nemeth.

11 oktober 2013 om 22:57

toch snap ik de kritiek van Hupperts wel.
Het is idd eerder rood dan geel maar de reactie van de(onafhankelijke) verslaggever mag natuurlijk niet zo klinken.
Het lijkt net alsof hij roda daarmee afzeikt.

Maar goed dat is mijn mening.

11 oktober 2013 om 23:04

Waar zeg ik dat Nemeth geen rood had moeten krijgen dan, Totti?

11 oktober 2013 om 23:03

Snap je reactie dit was gewoon rood en al die kaarten bij roda niet.

Balen dat de jong daardoor geel kreeg en nu de wedstrijd tegen Turkije moet missen.

Overig die eigen goal van Hongarije zien we denk ik over 10 jaar nog terug bij de mooiste eigen goals.

12 oktober 2013 om 00:07

Haha en we "juichden" niet eens, Wel top dat Robben hem trooste

12 oktober 2013 om 01:09

Zo zeg dat wel, die kopte hem goed in.

Mooi dat V Persie nu het record heeft gebroken hopen dat die op het WK zo doorgaat. Maar moet toch zeggen dat ik De Jong echt een goeie wedstrijd heb zien spelen. Duels won hij, bijna alle passes vooruit strak in de voeten, straalt rust uit aan de bal.

Ohohoh wat zijn van Persie, Robben en Strootman goed zeg. Mak Hongarije maar 8-1 staat hoor. Verder geen woorden aan vuil maken. Gewoon genieten van de heerlijke 8-klapper.

Wij worden wereldkampioen! Wij hebben Kuyt! Wat nou Messi? Wat nou Ronaldo? Kuyt!

11 oktober 2013 om 23:00

Hoe vaak ga je dezelfde grap maken clown?

11 oktober 2013 om 23:21

Nou, dit was de eerste keer clown

12 oktober 2013 om 01:11

Laat het een les voor je zijn....

Robin geeft echt leuke interviews..dat gezeikmdat ie nooit wat te zeggen heeft.eindelijk een aanvoerder die met liefde over het spel praat..

Met dit middenveld heb je echt alles. Souplesse en techniek met VdV, loopvermogen en diepgang met Strootman en iemand die alles dichtloopt en ballen afpakt met De Jong... Helaas voor Sneijder maar niks meer aan doen en zo door bouwen richting het WK! Verdedigend duo heeft het prima gedaan al was dit geen echte test voor ze, er stonden iig wel 2 tanks achterin wat me prima bevalt

Ja,nu gaan we voor de wereldtitel !!

Lekker potje precies Hebben ze dan toch een Andorra-achtige galamatch gekregen

8 hongaaren 1 cup haha

Iedereen is blij behalve Sneijder

Helaas alleen de tweede helft gezien omdat ze hier liever darten keken. Vond Janmaat toch af en toe tegenvallen, liet zn man soms zo maar bij hem weglopen waardoor er ruimte vrijkwam. Nu maakt dat tegen hongarije niet veel uit maar tegen Duitsland en consorten kost je dat de wedstrijd.. Voor de rest vond ik iedereen sterk spelen

11 oktober 2013 om 22:57

Dat is het probleem met al onze vleugelverdedigers. Noem ze maar op. Aanvallen kunnen ze, maar verdedigen?

11 oktober 2013 om 23:02

007 Daley doet het anders goed hoor. Daarom begrijp ik de kritiek op hem en de lage score niet helemaal (vergeleken met de rest). Verdedigers staan er in 1e instantie om te verdedigen en aan zijn kant kwam nauwelijks wat door terwijl aan de rechterkant Bruma veel heeft moeten corrigeren voor Janmaat.

11 oktober 2013 om 23:03

Komt omdat Janmaat veel mee op komt en soms kan ie niet op tijd terug zijn. Bruma moet dan inderdaad wat corrigeren maar dat is afgesproken en is het dus geen probleem.

11 oktober 2013 om 23:06

Dat is ook het probleem met van Rhijn inderdaad. Ik denk toch echt dat we beter af zijn met Van der Wiel op het WK. Het is namelijk wel een probleem bij een betere tegenstander omdat BMI of iemand anders er centraal dan alleen voorstaat bij een counter en Nigel de Jong is goed, maar is geen superman dus kan niet overal zijn.

11 oktober 2013 om 23:09

Alleen Janmaat zal minder mee opkomen tegen een betere tegenstander. Hij zal daardoor minder kwetsbaar worden. Van der Wiel zie ik niet veel spelen dus kan ik weinig over zeggen.

11 oktober 2013 om 23:14

Ik denk dat de algemene consensus is dat Janmaat en van Rhijn beter kunnen opkomen dan dat ze kunnen verdedigen. VDW is een completere speler.

11 oktober 2013 om 23:37

Janmaat is verdedigend zeker het beste van de 3.

11 oktober 2013 om 23:02

Janmaat speelde goed.

12 oktober 2013 om 00:10

Vond hem juist slecht. Alles ging bij Hongarije over links. Hij stond er niet strak bovenop. Dit kan 2 dingen zijn, of de rechter middenvelder liep te slapen of Janmaat. En het was de 2e. Voorzet waaruit pingel kwam, stond hij ook half te slapen. Kijk wedstrijd maar terug, zie je dat het heel vaak gebeurd.

12 oktober 2013 om 00:15

Als Bruma niet zo dom deed was er niks aan de hand geweest. Janmaat is verder niet in de problemen gekomen en mensen die Janmaat slecht vonden willen gewoon zeuren. Bijna iedereen vonden hem namelijk gewoon goed, net als Hans Kraaij en Louis van Gaal.

11 oktober 2013 om 23:03

Onzin.. Janmaat speelde heel erg sterk (zoals altijd) !
Tegen betere spelers zal hij ook niet zo aanvallend spelen als nu.
Janmaat is verdedigend ook erg sterk! Beter dan zijn concurrentie!

Mooiste moment van de wedstrijd vond ik Robben die de vrije trap opeiste en daarna heerlijk binnenschoot. Wat een inzet had Robben. 7 - 1 was voor hem niet genoeg, hij moest en zou scoren. Wat een baas.

Dit middenveld mag van mij zo blijven staan. Ik snap alleen de toegevoegde waarde van Kuyt niet, die is al lang over zijn top heen en ook op zijn top was hij niet meer dan 'nuttig'. Bruma zou ik ook nog niet als basisspeler willen. Hij heeft zeker potentie, maar maakt toch iedere wedstrijd wel een grote fout, ook bij Psv. Nu heeft ie praktisch niets te doen gehad, maar geeft ie toch een strafschop weg.

Jack tuyp meenemen,geloof me,die schiet ze er wel in

12 oktober 2013 om 01:54

Melvin Platje... hoe kan je die vergeten.

Ze waren idd te oppermachtig tegen de Hongaren. Maar even serieus, speelde Kuyt nou slecht of goed? En waarom zo goed/slecht..

11 oktober 2013 om 23:03

Hij was niet slecht, maar ook niet goed. Meesten hebben kritiek op hem meer vanwege zijn beperkte balbehandeling vergeleken met de rest, maar met zijn inzet is niks mis.

11 oktober 2013 om 23:34

Ik heb Kuyt lang verdedigd, maar dit kan echt niet meer. Alleen als rare stormram in de laatste 5 minuten is hij nog bruikbaar, maar voor het overige verstoord hij het spel.

Niemand hier die die eigen goal zeer verdacht vind???

11 oktober 2013 om 23:20

Ja, wel jammer die belchinezen

van Gaal heb je het gezien:

v Persie man united
Robben bayern
Lens dynamo
Strootman roma
De jong ac milaan
vd vaart hsv
Vorm swansey
Vlaar aston villa
Plus 3 eredivisiespelers

Dat werkt dus echt!

Heerlijke pot en dat bijna de gehele wedstrijd. Wat een goede coach hebben we toch elke wedstrijd groeit dit elftal. Wat zal die ouwe seniele van Hanegem nu te zeggen hebben? v Gaal weet iedereen op scherp te houden door elke keer weer te zeggen er zijn er maar drie zeker van hun plaats. Een topcoach die Zijn elftal in Brazilie ook op zijn top zal hebben.

12 oktober 2013 om 01:39

Dit is wel weer een stereotype reactie na zo'n overwinning zeg... Ik weet niet wat je na Estland allemaal hebt gezegd (gedacht) maar dat is vast niet veel goeds. Eerst maar eens van die hosanna stemming afkimen en dan weer eens reageren

Erg goed gespeeld. Iedereen deed het prima. Strootman en Van Persie waren uitmuntend, maar de echte Motm was voor mij toch Robben.

Als hij de ballen wel afgeeft en meeverdedigd als bij Bayern, dan zit hij erg dicht tegen het niveau Ronaldo en Messi aan. Fantastisch.

Het speelt in het wit en het kan niet verdedigen

12 oktober 2013 om 00:48

Duitsland

Is dit een beetje een reële score?

Vorm 7
Janmaat 8.5
Bruma 7,5
Vlaar 8
Blind 8
Strootman 9
Vd Vaart 7
De jong 8
Lens 8
Van Persie 9
Robben 8,5

12 oktober 2013 om 09:30

De Jong moet wat hoger hebben, hij was de belangrijkste man op het veld. Een 9 was op zijn plaats geweest.

Voor de rest klopt het wel.

Vorm 8
Janmaat 8.5
Bruma 8
Vlaar 8.5
Blind 8
vdvaart 8
De Jong 8.5
Strootman 9
Robben 10
V Persie 9
Lens 8.5
Kuyt 5
Fer 7

11 oktober 2013 om 23:50

Janmaat/bruma/vlaar en Blind 8+ ?? Hongarije is 4x bij de goal geweest , en had een pingel en 2 100% kansen .

12 oktober 2013 om 00:14

Bij Blind kwamen ze er amper door. Janmaat vond ik niet zo sterk, kwam constant van de linker flank (hongaarse linker flank). Stond veel te ver van zijn man. En waaruit de pingel kwam, stond hij ook te slapen.

12 oktober 2013 om 00:47

Janmaat speelde goed, gaf Van Gaal ook aan.

12 oktober 2013 om 01:08

Janmaat stond tegen de sterspeler van Hongarije.

Er werd gewoon goed gevoetbald. Passing van achteren was prima. Pas op het einde gingen Blind en Bruma wat vertragen, maar dat is ze vergeven.

Als je nu geen achten uitdeelt, dan hoef je het nooit meer te doen. Dit was een perfecte wedstrijd.

Uruguay staat in ieder geval achter lekker voor de puntjes !!

beste noorderburen, uruguay sta 1 -0 achter en ook colombia is serieus de boot in aan het gaan !!!! goed voor jullie ranking volgens fifa ranking site als colombia nu verliest en de volgende wint en nederland wint volgende match hebben jullie allebei 1136 punten wat dan ??????? dat zal net plaats 7 of 8 zijn kan wel is heel belangrijk zijn ??

12 oktober 2013 om 00:41

Ik kijk er ook soms ff naar maar denk dat het niet zo erg bij ons leeft omdat wij heel vaak toch in een poule des doods zitten. Ook toen wij bijvoorbeeld wel in pot 1 zaten.

Ik weet trouwens niet wat er dan gaat gebeuren. Misschien kijken ze dan wel naar het verleden en dan heeft Nederland denk ik het voordeel.

Het staat trouwens nu nog maar 2-3. Denk dat Colombia minimaal nog wel gaat gelijk spelen omdat Chili nog maar met 10 man speelt.

12 oktober 2013 om 01:56

Tijdens het EK waren wij ook poulehoofd...
Maakt niets uit we moesten tegen Duitsland, Portugal en Denemarken.

12 oktober 2013 om 02:07

Alleen situatie was wel anders. In pot 1 zaten namelijk Oekranie en Polen terwijl in Brazilië, Brazilië in pot 1 zit. Maarja, je hebt dan nog steeds landen zoals Rusland, Frankrijk, Portugal en Engeland die je kan loten.

Grappig al die reacties in de geest van hongarije stelt ook niets voor. Zoveel europese grootmachten die nipt winnen van dit soort kleine landjes

12 oktober 2013 om 00:28

Het stelt ook niks voor... Het voordeel van ons was dat hongarije probeerde te voetballen..hangen ze allemaal voor het doel dan win je maar met een paar doelpunten. Daar zit het verschil

12 oktober 2013 om 01:34

Ze probeerden echt niet te voetballen. In de gehele 1e helft waren ze met 11 man op eigen helft! 2e helft heb ik niet gezien maar lijkt me sterk dat dat 180° anders was...

Ik heb eindelijk weer eens een beetje genoten van het nederlands elftal.
Mooi voor van persie dat hij kluivert heeft ingehaald.

Hoppa Ecuador wint van Uruguay !!

Mijn god die 4 0 was zo prachtig, mooiste goal die ik ooit zag van van persie bij het nederlands elftal.

Bij de 4-0 brak Lens niet op rechts door maar op links . Ach, niemand die dat nog iets uitmaakt.

Ot: geweldige overwinning. Robben lijkt ook beter te zijn geworden door het snelle combinatiespel van Bayern. Hij kiest veel beter positie en is balvaster. Lekker dat V Persie weer eens uithaalt. Mag ook wel een keer .

Net de hoogtepunten bekeken... Bij zo'n uitslag verwachtte ik een afslachting. Blijkt dat op Robbens doelpunt na elke goal extreem lucky was? :S

12 oktober 2013 om 02:00

Had de hele wedstrijd maar gekeken. Daarnaast beetje triest om te zeggen dat 7 doelpunten lucky waren...want ook die kwamen voort uit goed samenspel van Oranje.

12 oktober 2013 om 03:35

Ik was dezelfde avond bezig met wel wat betere wedstrijden te bekijken.

12 oktober 2013 om 12:27

Reageer dan voortaan niet. DIt is kinderachtig en provocerend. Nederland speelde erg goed namelijk. Is dat zo lastig voor je?

12 oktober 2013 om 12:56

Ik zei toch dat ik de hoogtepunten heb gekeken? Het commentaar dat ik gaf was relevant op het enkel gezien hebben van de hoogtepunten. Volgende keer beter Arie!

12 oktober 2013 om 19:50

Het slaat nergens op, want Nederland speelde erg goed en het is onzin en erg kinderachtig door te zeggen dat NL 7(!!) doelpunten met geluk heeft gekregen. Dat maakt je een vervelend ventje. Je reactie gaat nergens over... Nederland scoorde uit die situaties omdat ze goed rond speelden en het vervolgens goed afmaakten. Eigen doelpunt is altijd geluk, maar 6 andere ook?? ALs je dat dan beoordeelt op basis van hoogtepunten, dan kan je beter niet reageren. In die samenvatting had je ook moeten zien dat het helemaal geen geluk was, maar goed. Hoogtepunten zijn kansen. Het spelbeeld zie je niet. Dit was volledig terecht, ik heb NL zelden zo zien spelen. Maar prima joh..het was allemaal geluk. Ga toch fietsen man.

12 oktober 2013 om 02:01

Lucky? Gewoon mooi uitgespeeld.

12 oktober 2013 om 03:36

Als een bal een paar keer afwijkt voor je hem kan binnenschuiven is dat lucky. En de kopdoelpunten... Laten we het daar maar niet over hebben.

12 oktober 2013 om 12:33

Ja 8-1 is natuurlijk ook gewoon lucky.
Man wat een onzin.

12 oktober 2013 om 12:57

Zei ik toch niet? De meeste goals waren lucky. Begrijpend lezen heet dat.

12 oktober 2013 om 15:59

Lol Nederland heeft nog een afgekeurd doelpunt gehad,. 3x op de paal en lat. Hongarije was helemaal nergens. Van de 8 doelpunten waren alleen de vrije trap van van der Vaart en de eigen goal lucky. Nederland speelde gewoon zeer goed en getergd. Als een team.

1-0 en 2-0 waren prima doelpunten. 3-0 gewoon alert van Lens. 4-0 een mooi uitgespeelde goal. 5-1 ook een prima goal. Voorzet naar Robben die legt het met zn hoofd klaar voor van Persie en die schiet hem mooi binnen. 6-1 was een eigen goal dus dat is een lucky. 7-1 vrije trap werd aangeraakt dus was ook gelukkig. De 8-1 was prima binnen geschoten vrije trap. Of is een perfect genomen vrije trap ook al een lucky bij jou?

Nee sorry gast. Je hebt hierbij bewezen dat je he-le-maal geen verstand van voetbal hebt. Sommige 'liefhebbers' zoals jij die kunnen maar beter niks zeggen. Leuk hoor een eigen mening hebben. Maar het blijkt maar weer dat sommige meningen helemaal nergens op slaan.

Extreem lucky.... sjonge jonge jonge hoe blind kan je zijn zeg.

heb toch het idee dat het team nu ook aardig door begint te krijgen hoe van persie speelt. Ze speelde bijna alleen maar in dienst van RVP dus hopelijk laat hij dat ook op het WK zien en dan zijn we kandidaten voor de laatste 8

Forza Hollandia!!!

Is het iemand opgevallen hoe die keeper keek met vrije trappen? Die keek als iemand die zijn bril of contactlenzen niet in had. Wat was die keeper slecht. Nederland speelde goed en wervelend en als echt een team maar die keeper van Hongarije... Nou sorry maar zelden zo'n slechte keeper gezien. Volgens mij bij die vrije trap van van der Vaart zag je hem met half dichtgeknepen ogen kijken omdat hij het gewoon niet goed zag.

Er was overigens niet echt een echte uitblinker he vanavond? Iedereen speelde goed en had ook een paar slechte momenten. Ook van Persie. Natuurlijk steekt van Persie eruit met 3 doelpunten maar daar sta je ook voor in de spits. Al met al een erg leuke avond.

Minpuntjes het invallen van Kuyt... Waar slaat dat nou op eigenlijk? Die vent kan helemaal niks. Alleen maar achter een bal aanrennen. Wat een halve zool. Had dan Depay erin gebracht met Lens in de spits. Wat moet je nou met die Kuyt? Hij kan niet voetballen alleen maar 'hard werken'. Dat is leuk voor een middenmoter maar niet voor Neerlands trots.

12 oktober 2013 om 20:29

Ja dat het een geweldige voetballer is dat is staat buiten kijf, maar op het WK, EK staat hij er nooit.

Adembenemend spel van Oranje. En ik lag echt dubbel met dat eigen doelpunt. Was zeker vreemd. Kon beter in de aanval spelen. Met zo'n strak ingekopte bal haha.

Van Persie speelde een goede wedstrijd, klasse.

Kuyt mag van mij op pensioen, geen enkel bal goed geraakt en met hem daalt het niveau alleen maar, ik heb liever van Wolfswinkel gezien ipv Oudkuyt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren