Orgullo
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 6 januari 2012
  • Orgullo
  • 165 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.822
  • 33 jaar (28-4-1989)
  • 2
Persoonlijke berichten
24 oktober 2013 om 19:21
#1

Orgullo

Wie ben jij in vredesnaam om mij te zeggen wie ik als een van de grootste voetballers van Nederland zou moeten zien? Een zoon van onze lieve heer ofzo? En wat een gelul weer zeg bah bah, volgens mij ben jij op je pikkie getrapt dat iemand van Hanegem niet op zo een hoog voetstuk zet als jij. Goh, hoe kan het toch anders je bent een Feyenoorder wat verassend. In mijn opinie zijn Frank Rijkaard, Marco van Basten, Patrick Kluivert, Ronald Koeman, Ruud Gullit, Cocu, Overmars & Frank de Boer grotere voetballers geweest dan Van Hanegem. Zelfs niet ajacieden valt het op dat Willem als het over Ajax gaat alleen maar gal spuwt. Ik zou zeggen lees de artikelen er op terug, al betwijfel ik of je dat als Feyenoorder zal erkennen. Als een Feyenoorder gewoon objectief over Ajax kan praten en andere clubs zal niemand er problemen mee hebben. En overigens vind ik het niet alleen Ajax waar die man over bralt.

Fijne avond

25 oktober 2013 om 17:08
#2

Ik ben hartstikke rustig hoor eindelijk weekend na 50 uur gewerkt te hebben deze week, en het was ook zeker ook geen aanval of beledigend naar jou bedoeld. Het kwam misschien wat 'hefttiger' over dan dat ik bedoelde. We kennen elkaar niet dus het is sowieso niet persoonlijk, en ik heb niks tegen Feyenoorders heb ze in mij familie en vriendengroep. Snap het alleen niet, maar dat zal jij ook hebben haha. En uiteindelijk zijn we allemaal liefhebbers van het spelletje voetbal. En wat jij zei vond ik ook geen belediging of aanval, de reden dat ik hem zo noemde is gewoon dat ik het idee heb dat hij in de tijd van dat hij voetbalde is blijven hangen. En het is gewoon opvallend dat hij waneer hij het over Ajax heeft, heel erg ongenuanceerd begint te praten. En wat mij tegen het borst stoot en vreselijk aan stoor, is dat Cruijff zich nooit neerbuigend uitlaat over Feyenoord. Eerder complimenteus over jullie jeugdopleiding en prestaties ondanks het weinige geld. En net hoe jij je voorkeuren/voetbalhelden heb, zijn dat mij meer die namen die ik opnoemde in mijn vorige berichtje. Ook bij voetbal international vroeger vond ik het zo een eigenaardige man. Maar ik wil best wat minder harde woorden proberen te gebruiken, maar kan je het niet beloven heb niet eenmaal zo met die man. In tegenstelling tot bijvooreeld Jan Boskamp, ook een echte Feijenoorder maar een man naar mijn hart. En als je ook in topics leest over van Hanegem, kan je zien dat niet alleen ajacieden niet echt dol zijn op Willem........

25 oktober 2013 om 18:16
#3

Mooi man!

Fijn weekend kerel, geniet ervan!

27 januari 2014 om 03:39
#4

Feyenoord speelde wel als een sappig stuk excrement of niet?

28 januari 2014 om 12:17
#5

Thanks voor je compliment!

12 maart 2014 om 21:12
#6

Hulde voor jouw clubexpert! Jij geeft precies aan wat ik ook al jaren in mijn hoofd hebt omtrent de problematiek van Feyenoord.

Op een site als fr12.nl is het net of je tegen een muur aan staat te praten. Ruim de meerderheid daar denkt dat je met vecht voetbal, de huidige Kuip en Immers op 10 makkelijk kampioen wordt.

22 maart 2014 om 15:26
#7

Orgullo, zoals je weet hebben we regelmatig verhitte discussies of iets in die geest. Maar niets meer dan lof voor je errug sterke CE, om die laatste alineau kon ik schaterlachen heel leuk gedaan man! Vijf sterren..

21 mei 2014 om 11:29
#8

Thanks! :-)

27 oktober 2016 om 02:51
#9

Orgullo
26 oktober 2016 om 14:00
#161
0
favorite important add
@ Sulejmanii

Je hebt gelijk. Veel Ajacieden hebbend at wel degelijk veroordeeld. Mijn excuses voor mijn makkelijke post.

--------------------------------------------------...
Geen enkel probleem, klasse van je om er even op terug te komen!

31 augustus 2018 om 12:45
#10

Hoi Orgullo,

Volgens jouw comments is PSV de meest succesvolle club uit Nederland, want om de 1 of andere reden mogen we niet de hele historie mee laten tellen. Onnavolgbaar, maar laat ik eens met je meegaan.

Als Ajax dit jaar kampioen wordt, hebben ze het afgelopen decennium de meeste titels gehaald (staat nu nog gelijk). Is dit recent genoeg voor je?

Vermoedelijk hebben je comments allemaal met je club voorkeur te maken, pure afgunst dus. Je zet jezelf alleen maar voor paal kerel, want je verhaal raakt kant noch wal.

Aangepast op 31 augustus 2018 om 12:47 door Litmanen86.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren