Blanco-Real
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 30 januari 2013
  • Blanco-Real
  • 184 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.401
  • jaar (--)
  • 11
Persoonlijke berichten
4 mei 2013 om 13:21
#9

Erger jij je niet aan die irritante barca fans? Ik bedoel niet allemaal hoor maar de meeste zijn behoorlijk irritant. Tijdens de live meepraten Real - BVB was er ene ' La-roja' ( barca fan ) die hele tijd aan het zeiken was over Ramos zijn overtredingen. Maar toen Dani Alves zijn smerige overtredingen maakte tegen Bayern waren ze opeens nergens te bespeuren. Zielig volk

4 mei 2013 om 15:03
#10

Ja, dat is mijn channel. Bedankt voor het compliment maar in het feite zijn het gewoon simpele video`s hoor, gewoon alle balcontacten van Benavente in die wedstrijd. Ben nu ook bezig met wat video`s van jeugdspelers, onder andere één van Benavente. Wil hem hier wel even plaatsen als die af is.

En ja, Benavente is echt een geweldige speler. Heeft z`n 3 weken geleden ook al zijn debuut gemaakt in de nationale ploeg van Peru en speelde een prima pot voor iemand van 18 jaar. Hopelijk heeft die volgend seizoen bij Castilla een basis plaats en debuteert in het eerste.

Aangepast op 4 mei 2013 om 15:04 door Chimaera.

4 mei 2013 om 15:40
#11

Dat is waar, ze kosten wel veel tijd. Ah, ik zie nu dat je een bericht heb gestuurd. Ik kreeg er geen notificatie van dus daarom had ik er niet op gereageerd.

Het is inderdaad jammer dat ze niet veel kansen krijgen. Vooral Jesé begrijp ik echt niet. Die jongen draait een geweldige seizoen bij Castilla en is de absolute sterspeler en hij heeft nog geen enkele minuut gemaakt dit seizoen. Hij traint zelfs nooit met het eerste. Jesé vertrekt waarschijnlijk na dit seizoen ook. Hij wil volgend seizoen bij het eerste horen en minuten krijgen anders vertrekt die. Zijn goed recht ook want het slaat echt nergens op dat hij geen minuten krijgt.

Jij hebt ook altijd goede reacties en zulke mensen moeten we hier hebben. Jammer genoeg is het niveau in Real Madrid (en Barcelona) topics meestal dramatisch met mensen die provoceren etc.

Hala Madrid!

Aangepast op 4 mei 2013 om 15:41 door Chimaera.

4 mei 2013 om 16:52
#12

Inderdaad. Bij Barca lopen de grootste acteurs en smeerlappen rond. Alves, Pedro, Busquets, Alba..
Ramos is dan hard op het veld maar is tenminste geen acteur zoals die anderen.

8 mei 2013 om 18:13
#13

Heb video van Benavente af. Even Cristian Benavente 'the Peruvian Ronaldinho' bij Youtube zoeken als je hem wilt zien of naar me channel gaan.

Aangepast op 8 mei 2013 om 18:17 door Chimaera.

8 mei 2013 om 20:23
#14

Thanks.

Benavente is in potentie een echter topper. Hij lijkt ook echt een goede mentaliteit te hebben. Zo komt die in zijn interviews ten minste over.

Ja, Halilovic en Mastour ken ik. Heb van Halilovic ook aardig wat wedstrijden gezien. Echt een verschrikkelijk groot talent. Heeft een gruwelijke techniek en dribbel voor een 16 jarige. Het zegt al genoeg dat je op je 16de al vaste selectie speler van het eerste van Dinamo Zagreb bent.
Mastour heb ik alleen filmpjes op Youtube gezien maar ook een groot talent. Zo makkelijk hoe hij zijn tegenstander voorbij komt. Techniek, dribbel, scorend vermogen, tricks. En pas 14 jaar.

Ik weet niet hoe Enzo het momenteel doet. Hij speelt dit seizoen bij de Juvenil B (u-18 team) en daar kan je eigenlijk vrij weinig over vinden. Samenvattingen van de Juvenil B komen ook eigenlijk nooit op de site. Dus echt geen idee hoe hij het momenteel doet.

Aangepast op 8 mei 2013 om 20:23 door Chimaera.

7 september 2013 om 23:18
#16

Dankje voor het verzoek !

7 september 2013 om 23:32
#17

Dankjewel ! Ook jij hebt goeie reacties !

Ik denk er inderdaad aan om er nog één te schrijven over ons beest, evenals over Giovinco en Buffon, wanneer dat gaat zijn weet ik echter nog niet, van zodra ik over Chiellini ga schrijven ben jij de eerste die het te weten komt !

7 september 2013 om 23:49
#18

Nja Chiel krijgt zelden tot nooit de waardering die hij verdient, is zo beresterk en onverzettelijk, maar is ook tactisch enorm sterk. Enkel in Italië word hij wel ten volle gewaardeerd, maar mij doet het persoonlijk niet veel, de Juventini waarderen hem, en wij kennen zijn kwaliteiten. Het doet me deugd dat ook jij als niet Juventus supporter zijn kwaliteiten erkent

8 september 2013 om 00:13
#19

Damn ik kan het niet meer met je eens zijn! Dit roep ik hier zo vaak! Verdedigers en middenvelders zijn even belangrijk als de aanvallers, waarom krijgen zij dan nooit de waardering die ze verdienen? Mensen kijken gewoon te veel naar statistieken, goals goals en nog eens goal, wat daarachter gebeurt telt voor de meesten niet, zonde!

Benatia is ook een goeie inderdaad, heeft ook een top mentaliteit en daardoor komt hij er uiteindelijk wel.

Jep, Italia, jij? Marokko neem ik aan?

Haha en of ik die ken, ik zeg je zoiets heb ik nog nooit gezien, balletje plakt aan zijn voet, belachelijke techniek! Jammer dat hij bij Milan speelt ;o

Aangepast op 8 september 2013 om 00:14 door IlPinturicchio.

8 september 2013 om 08:17
#20

Als Milan zoveel betaalt in hun financiele situatie voor een 14 jarige dan weet je het wel, dat word een grote.

Ik vind het overigens wel jammer dat zoveel Marokkanen en Algerijnen voor andere landen kiezen, oke Mastour is opgegroeid in Italië maar toch, stel je eens voor wat voor teams Marokko en Algerije zouden kunnen hebben, hetzelfde voor Turkije. Ik vind dit een beetje jammer.

8 september 2013 om 11:26
#21

Dat ben ik met je eens, je moet altijd je hart volgen vind ik, wat zijn keuze ook is ik respecteer ze.

Inderdaad, met zo'n elftal doet Marokko gewoon elk jaar goed mee op een WK en kunnen ze ver komen, hetzelfde met Algerije en Turkije weer, ergens is dit bijzonder jammer, nu krijgt men een vertekend beeld van de zogezegd grote voetballanden. Wat zou Frankrijk zijn zonder al hun Algerijnen, en Afrikanen? Niet veel lijkt me, hetzelfde voor Engeland, België, en in mindere mate Duitsland.

9 november 2013 om 19:52
#22

Geen dank hoor, en mijn achtergrond is een gif-afbeelding. Die kan je vinden op google, ik ga nu ook maar eens een nieuwe zoeken

9 november 2013 om 20:04
#23

Nieuwe achtergrond met GIF kan nog wel een uurtje duren voordat hij hem opslaat, is een te groot bestand.

De beste PSV-er op dit moment is voor mij zonder twijfel Luciano Narsingh, ook al is hij net terug van een blessure, verder is Toivonen op dit moment heel erg belangrijk, ik hoop dat hij zijn contract verlengt. Verder denk ik dat als Rekik weer volledig fit is en 90 minuten kan spelen de verdediging ook weer op volle sterkte is. Hendrix mist toch nog wat body als ik het zo moet omschrijven. Maar uiteindelijk kies ik Narsingh.

9 november 2013 om 20:23
#24

Bruma vind ik op sommige momenten nog iets te onzeker, maar na twee mislukkingen gun ik hem de tijd. Op sommige momenten gaat hij naar mijn mening af en toe toch iets te makkelijk de fout in, maar hij is de laatste weken wel beter gaan spelen. Ik vond Peter van Ooijen de wedstrijd die hij inviel ook heel sterk spelen, maar ik roep al langer dat ik daar meer van wil zien. Maar dat is tot op heden helaas nog niet gebeurd. Ook komt er veel talent vanuit de jeugd aan de komende jaren denk ik. Inderdaad hebben de jonge jongens die tot nu toe hebben gespeeld veel potentie, die gaan de komende jaren nog veel dingen laten zien.

18 november 2013 om 18:54
#25

Ik denk dat wij nog veel plezier gaan beleven aan enkele talenten van jong Psv, denk je niet?

18 november 2013 om 19:07
#26

Zeker weten dat Rayhi en van Ooijen er aankomen, maar ook verwacht ik Menno Koch binnen nu en een a twee jaar definitief bij de selectie. Rai Vloet is ook een toptalent in de jeugd van Psv, die komt er ook zeker weten aan. Ook in de A1 met v.d. Moot en Paal, och dat wordt toch weer genieten in de toekomst.

Enkele overbodige spelers in PSV en bij de jeugd: Zanka, Nigel Betrams, Ruben Bentancourt, Rik Schouw en Manolevje.

18 november 2013 om 19:24
#27

Zeker weten, ik ben ook heel blij met de instroming van de beloftenploegen. Voor ons is het persoonlijk natuurlijk ook veel beter, maar het lijkt me ook niet meer dan logisch. In bijna ieder land gebeurd het, bovendien weten de andere Jupiler Leauge ploegen zo ook dat ze beter hun best moeten doen. Ik snap de commotie ook niet, er wordt niet moeilijk gedaan over Achilles maar wel over die beloftenelftallen.

Jozefzoon heb ik zelf het idee dat hij een niveautje tekort komt voor Psv, maar ik kan er natuurlijk ook naast zitten. Zelf zou ik graag zien dat hij in de winterstop een half jaartje ergens op huurbasis wordt gestald, bij een ploeg als Heerenveen of Roda. Dan kan hij een half jaartje spelen, want zelf vrees ik dat er volgend seizoen sowieso een vleugelaanvaller vertrekt(bakkali, Narsing en Depay) Die jongens blijven lastig te behouden. Dan kan Rayhi misschien 2014/2015 een jaartje worden verhuurd aan een ploeg in de Eredivisie.

Ik hoop zo dat Cambuur erin blijft, die huren nu Ritzmaier en die speelt daar ontzettend goed. Misschien dat ze volgend seizoen dan weer iemand anders willen huren.

18 november 2013 om 19:44
#28

De vader wilde inderdaad al een contract, maar het grootste probleem is dat Ilyas fan is van Ajax. Dat schijnt de voornaamste reden te zijn dat hij is vertrokken naar willem 2/rkc.

Overigens moet ik het nog maar zien, want deze jongen is 10 dus heeft nog een hele weg te gaan. Het is bij lange na niet zeker dat hij het gaat redden of dat er iets anders op het pad komt.

Namen als de nieuwe Messi, de nieuwe CR7 of de nieuwe Robben vind ik zo frustrerend. Ieder mens is uniek met zijn eigen talenten. De druk wordt op deze manier ook verhoogd zoals je zei.

26 november 2013 om 23:22
#29

Heb mijn tweede deel online!

31 januari 2014 om 20:41
#30

Cookies verwijderd? Dat kan ook wel eens helpen. Anders control+r is proberen, als dat niet helpt klop dan nog een keertje bij me aan

31 januari 2014 om 21:15
#31

Heb het een tijdje geleden ook gehad, ze zijn er mee bezig met een update, kan nog wel eventjes duren, maar heb geduld

31 januari 2014 om 23:22
#32

Geen dank, daar ben ik voor

2 februari 2014 om 11:47
#33

Probeer eens een harde refresh (ctrl F5) na het aanpassen van je achtergrond

4 februari 2014 om 13:50
#34

Gebruik je google Chroome of internet explorer? Het kan zijn dat je een verouderde internetversie hebt.

9 februari 2014 om 06:46
#35

Dankjewel Blanco Real! Goed om terug te zijn ! ^^

9 februari 2014 om 10:07
#36

Jij hebt ook problemen (gehad) met het aanpassen van je profielafbeelding zie ik amico, hoe heb jij dat opgelost? Soms lukt het bij mij na één dag, soms lukt het gewoon niet....

9 februari 2014 om 10:41
#37

Heb dat allemaal ook al geprobeerd maar tevergeefs, harde refresh, ctrl r, cookies verwijderd, heb ook de nieuwste browser gedownload, niets werkt echt bizar. Maar toch bedankt voor de uitleg, ik hoop dan dat ie tegen morgen veranderd is !

22 februari 2014 om 22:00
#38

Denk je dat we zullen winnen bij atletico volgende week?

23 februari 2014 om 18:25
#39

Ik denk ook dat we zullen winnen tegen Ateltico ik verwacht een 0-2 voor de beker finale in april heb ik ook goede hoop alleen is die prijs de minst belangrijke ik hoop op het kampioenschap en de C.L alleen wel wat schrik voor Bayern.

15 april 2014 om 20:09
#40

Zieke achtergrond

15 april 2014 om 20:10
#41

Haha net als ik post dat je een zieke achtergrond hebt (draaiende Real logo) verandert het weer Ik kan nog steeds niets veranderen aan mijn profiel, hoe die jij dit dan?

Aangepast op 15 april 2014 om 20:11 door AlexDelPiero10.

15 april 2014 om 20:26
#42

Om gek van te worden, bij mij lukt gewoon niks meer ? Maar ja, dan is het maar zo, onlangs zei een mod me dat de problemen opgelost zouden moeten zijn, niet dus.

24 juni 2014 om 21:48
#43

Amico!! Tijd geleden zeg, alles goed en wel?

Ik heb als je zin hebt weer twee Ce's

Nog gefeliciteerd met La Decima!

25 juni 2014 om 14:52
#44

Ja met mij alles goed ja

Uiteraard geniet ik met volle teugen van het WK, wordt alleen maar mooier. Hoop dat ik nog heel lang mag genieten, maar ja dat wachten we maar even af

Ik geloof je, maar die goal van Ramos was ook niet meer dan terecht want ik vond Real op alle fronten beter, alleen die goal viel wel heel zuur om de oren. Maar vooral Di Maria had ik heel erg van genoten, wat kan die soms toch verschrikkelijk goed voetballen zeg

Wie wint het WK denk je?

25 juni 2014 om 16:01
#45

Frankrijk is voor mij een outsider maar ik denk dat Colombia gaat winnen. Spelen mooi en goed verzorgd aanvallend voetbal en ook al hadden ze een makkelijke poule, zijn ze voor mij vanaf het begin opmerkelijk gezien toch de titelfavoriet. Maar het zou mij ook niet verbazen als die Brazilianen het worden, al hoewel ik het ook wel leuk zou vinden als Chili ze eruit knikkert, maar dat verwacht ik niet

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren