Analyse
Algemeen
Vrienden (9)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 28 januari 2008
  • Analyse
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 7.809
  • jaar (--)
  • 9
Persoonlijke berichten
1 oktober 2014 om 00:47
#70

Ik snap je hele punt, daarom zeg ik ook dat bijvoorbeeld een Sparta A1 echt niet minder is dan een Paris Saint Germain A1. Echter veranderen A1 wel van inrichting qua spelers omdat ze doorschuiven naar de hogere teams (1e of 2e) vanwege hun leeftijd.

Ik vraag me vaak ook af of de Uefa graag goed voetbal wilt zien of dat ze enkel dansen naar de pijpen van de grote clubs. Er zijn in Nederland veel jeugdteams met talenten net als in Belgie. De jeugdopleiding van Anderlecht is geweldig en zo zijn er nog veel meer ploegen die qua talent uitbuiken. Ik denk alleen dat de Uefa liever een jeugdopleiding van Liverpoool ziet dat speelt tegen een team van AC Milan omdat ze dat beter kunnen verkopen dan bijvoorbeeld een Ajax tegen Anderlecht. Terwijl het laatste duel waarschijnlijk qua niveau veel hoger is verkoopt het aan de kijker natuurlijk minder als de grote namen.

ik vraag me af of de Uefa het beste voorheeft met het voetbal of met de eigen commercie

2 november 2014 om 00:05
#71

Ik heb een nieuwe acount kerel!
Sjengcity pakt die op de een of andere manier gewoon niet meer..

groetjes uit het zuiden!

1 april 2015 om 22:08
#72

Haha, reageerde wat te voorbarig. Zelfs op fora van Twente fans stond dat het om de gehele B-lichting ging. Neemt niet weg dat ik nog steeds van mening ben of deze kostenbesparing opweegt tegen het kwaliteits- en gezichtsverlies van de opleiding.

1 april 2015 om 23:07
#73

Ik denk dat je onderschat hoeveel talenten opbloeien na hun 16de levensjaar. Als je geen B2 hebt, zullen deze jongens dus afhaken en verloren gaan in de opleiding. Daarnaast is het ook niet praktisch, als er spelers geblesseerd zijn bij de B1, zal er moeten worden teruggevallen op de C1, ook als deze jongens er nog niet klaar voor zijn. Bovendien zijn de stappen van C1 - B2 - B1 veel geleidelijker, zodat spelers zich beter kunnen ontwikkelen.

We moeten niet doen alsof Twente dit doet vanuit weelde, het heeft gewoon veel voordelen om twee elftallen per lichting te hebben.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 10 juni
Jeremie Frimpong kan zijn carrière vervolgen bij drie Europese grootmachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren