SonnyDo
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 16 oktober 2009
  • SonnyDo
  • 80 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.104
  • jaar (--)
  • Maastricht
Persoonlijke berichten
10 mei 2012 om 21:50
#3

daar moet ik sopcast downloaden??

12 mei 2012 om 15:54
#4

It giet oan!

10 juli 2013 om 21:18
#5

onder 21 wil zeggen dat spelers mogen meedoen die op de datum dat de kwalificatie begon 21 waren.

Het is nu bijvoorbeeld juli 2013. Kwalificatie begint en wij beide zijn 21. Wij zijn gekwalificeerd voor het wk onder 21 over 2 jaar. Maar zijn ondertussen 23 jaar. Dan mogen wij alsnog meedoen.

20 december 2013 om 09:02
#6

Hahahahaha, wat ben jij een stomme m*** zeg! Uitzichtloos stuk verdriet dat je d'r bent :D

20 december 2013 om 11:52
#7

Sorry hoor, maar je post was zo dom dat ik het idee had dat elk moment Johnny de Mol de hoek om kon komen lopen... Wel mooie trouwens 'keyboard warrior'

21 december 2013 om 23:24
#8

Oorspronkelijk ben ik van Kerkrade maar ben inmiddels verhuisd naar Sittard door de liefde. Ik gun eigenlijk iedere zuid-Limburgse club een overwinning aangezien ik voorstander ben van het engelse support your locals. Toch gaat mijn voorkeur sterk uit naar Roda maar ik zal nooit een echte bloedhekel aan Fortuna en MVV hebben, voornamelijk omdat ik anders een probleem thuis heb :)

9 oktober 2014 om 22:35
#10

Dat zeg ik niet, ik zeg juist, dat als je bijvoorbeeld 10 thuiswedstrijden zonder publiek.... niet alleen Ajax er mee heb... maar vooral de supporters.

De boosdoeners zijn gestraft en zijn bekend bij de politie en co.

Dan moet alleen nog de club gestraft worden, dus de supporters die hier niets mee (willen)te maken hebben hoeven niet gestraft te worden.
De straf was al bekend voor de loting, Ajax had dus ook zomaar geen uitsupporters mee mogen nemen naar Eindhoven etc, iets waar je vooral de club mee hebt dus.

19 juni 2015 om 00:38
#11

Suriname is wel lid van de Fifa. Het werd onlangs uitgeschakeld door Nicaragua in de WK-kwalificatiereeks voor 2018.

Suriname is lid van de CAF (de voetbalbond voor de Caraiben), een onderbond van de Concacaf (Noord- en Midden-Amerika). Suriname is behoord dus niet bij Zuid-Amerika qua voetbal.

Je andere vraag: er worden bij de Copa America (het kampioenschap van Zuid-Amerika) altijd 2 bonden van buiten Zuid-Amerika gevraagd om mee te doen om tot 12 deelnemers te komen (dan hebben ze groepen van 4). Mexico is een vaste gast daarbij. Dat 2e land verschilt, meestal is dat ook een land uit de CONCACAF-zone, maar bijv. Japan wordt ook wel eens uitgenodigd.

Volgend jaar (2016) heeft de Copa America een jubileumtoernooi, waarbij de Conmebol en Concacaf samen werken. Er wordt dan een toernooi met 16 deelnemers opgezet: alle 10 uit Zuid-Amerika, de VS (gastland), Mexico (als regulier deelnemer van beide continentale toernooien), de winnaar van de beker van Midden-Amerika (costa Rica), de winnaar van de Caraïbische beker (jamaica) en de 2 winnaar van de play-offs tussen de 4 beste deelnemers van de Gold Cup 2015 die zich nog niet hadden geplaatst. Dat toernooi zal gehouden worden in de VS en zal de eerste Copa America zijn die buiten Zuid-Amerika gehouden wordt.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren