Adonai
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 1 september 2009
  • Adonai
  • 125 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.371
  • jaar (--)
  • Hilversum
  • 3
Persoonlijke berichten
10 oktober 2013 om 22:48
#2

Ik sta altijd open voor een discussie en ik ben ook echt fan van Serero, maar de keuzes die gemaakt worden zijn de beste voor Ajax. Het hele elftal op de schop gooien voor Serero gaat mij te ver, Serero erin zetten in plaats van Poulsen gaat mij te ver en de Jong hoort er sowieso in op het middenveld. Dan blijft voor mij enkel nog de discussie over Duarte of Serero. Beide maken dit seizoen een erg goede indruk op mij, maar Duarte maakte op mij de meest constante indruk. En nogmaals, Serero zal als hij zo bezig blijft zeker veel minuten gaan maken. Het is niet zo dat Serero nu weg gaat. Ik verwacht dat hij de Schone rol over zal nemen en op veel posities als tweede keus is. Schone valt dit jaar tegen, terwijl Serero juist overtuigd.

Verder werkte het filmpje niet, maar ik ben benieuwd:)

10 oktober 2013 om 23:12
#3

Goed filmpje en Serero komt daar duidelijk goed in naar voren, maar enkel in aanvallende acties. Ajax is niet enkel aan het aanvallen. Ajax moet ook verdedigend goed staan. Hoeveel gevoel Serero voor de ruimte en timing heeft, hoeveel techniek en energie hij in de wedstrijd legt. Ik weet het allemaal. Hij is de versnellingsbak van Ajax, zoals ik volgens mij eerder ook al aangaf. Echter gaat het niet alleen om het aanvallende gedeelte. Verdedigend moet het ook goed staan en met Duarte verwacht ik dat Ajax beter staat.

Ik verwacht dat de Jong en Duarte de rol van aanvallende middenvelder meer zullen afwisselen.

9 december 2013 om 13:03
#4

Heey man,

Ik ga zo terugreageren op je, maar er is een andere aanleiding voor dit bericht. Voor iemand van een andere ploeg ben je een fijne, eerlijke en vooral niet kortzichtige fan, daar even mijn complimenten voor.

9 december 2013 om 13:19
#5

Bedankt man!

Nee, paniek hebben we niks aan, op dit moment moeten we juist de rust zien te bewaren. Ook wij zijn een deel van Psv, wij zijn misschien wel net zo belangrijk als trainers en directeuren, wij moeten die jongens ook een voorbeeld geven. En we moeten geduld hebben, geduld is een schone zaak en uiteindelijk boek je er waarschijnlijk profijt van en zo niet, dan heb je pech en heb je verkeerd gegokt. Maar ik blijf voor de volle 100% achter mijn club staan, moeten we allemaal doen. Jij bij Ajax, ik bij PSV en een Feynoorder voor Feyenoord. Zo simpel is het.

Good luck in Milaan!

9 december 2013 om 16:45
#6

Hoi!

Ouasim bungelt momenteel wat tussen het eerste en de reserve, soms word hij geselecteerd maar meestal niet. Ze zien echter wel veel in die jongen, en terecht, want nagenoeg elke talentvolle speler van zijn leeftijd word uitgeleend vaak tot ze 23 zijn en dan worden ze al dan niet deels verkocht. Aangezien Bouy nog maar 20 is en nu al bij het eerste mag blijven meetrainen zonder uitgeleend te worden zegt enorm veel over zijn potentie, deed het bij Brescia uitstekend en was als 19 jarige de draaischijf van dat team tot aan zijn blessure. Die jongen komt er echt wel denk ik, technisch subliem en een heerlijke trap en overzicht, ik verwacht veel van hem en met mij vele Juventini.

9 december 2013 om 22:48
#7

Vanwege mijn werk had ik eigenlijk niet kunnen kijken, maar ik heb hem over gehaald mijn diensten te verschuiven dus ook ik ben erbij. Ik heb er zin, ik zeg gewoon 1-2, omdat het kan!

9 februari 2014 om 20:34
#8

Gelezen en mee eens. De bal moet sneller naar voren, maar dat werd Moisander en Veltman niet makkelijk gemaakt door de medespelers.

9 februari 2014 om 21:04
#9

Volgens mij moeten Blind, Moisander en Veltman dit samen doen.

Blind moet in beweging zijn en zo snel mogelijk aangespeeld worden, maar als hij gedekt wordt ontstaat er voor Moisander of Veltman ruimte om in te dribbelen en dan kan Blind naar het centrum. We moeten ons niet teveel vastpinnen op één manier van opbouwen, maar vanuit dat trio moet de opbouw naar mijn mening verzorgt worden. Een van die drie moet zo snel mogelijk het spel naar voren verplaatsen.

Ze kunnen het alle drie inderdaad en daarom ben ik er ook van overtuigd dat het er snel weer uitkomt. Het zijn bij Ajax kleine dingetje die beter moeten;) iets sneller opbouwen, verdedigend iets scherper zijn en aanvallend de kansen afmaken. De puntjes moeten op de i, maar in grote lijnen staat het goed.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren