Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
België
Algemeen
Vrienden (103)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 10 november 2012
  • België
  • 189 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 7.652
  • 29 jaar (9-11-1993)
  • 103
Persoonlijke berichten
2 juni 2014 om 12:51
#129

Ik denk eerlijk gezegd dat het 50-50 wordt, met de Belgen als lichte favoriet. Rusland wordt namelijk enorm onderschat hier, omdat onze spelers allemaal in hun eigen competitie spelen, maar Capello heeft er een zeer gedisciplineerde ploeg van gemaakt die bij balverlies snel druk kunnen zetten en goed verzorgd voetbal speelt. We hebben voldoende middenvelders die een doelpunt kunnen maken als Kerzhakov of Kokorin dat niet doen.

Jullie kansen liggen bij onze centrum die al de 30 zijn gepasseerd. Ik denk dat Lukaku daar geen enkel probleem mee moet hebben, maar jullie moeten wel oppassen voor onze backs, want die blijven 90 minuten opkomen en Hazard is geen speler die graag achter zijn man aanloopt, is wel gebleken.

22 juni 2014 om 20:22
#130

Helaas geen spelers die ons verder brengen naar de volgende ronde. Daar is deze groep nog niet klaar voor. Hoop dat we over 4 jaar spelers opstaan die hoge ogen kunnen gooien op ons WK. Fayzulin is inderdaad fantastisch.

22 juni 2014 om 20:43
#131

Ik kan daar helaas geen antwoord op geven, want ik begrijp daar zelf helemaal niets van. Ik hoop daarom dat Capello eens heel goed in de spiegel kijkt en als hij het dan tegen Algerije verpest, dan kan hij maar beter gaan stoppen.

24 juni 2014 om 21:49
#132

Beste België,

Ik modereer niet zoveel in topics en ben meer met andere dingen bezig, dus je conclusie is erg voorbarig. In dit geval heb je gelijk; er was iemand aan het provoceren en ik heb zijn post verwijderd met alle (en dat waren er veel) reacties daarop. Heeft niets met het onderwerp te maken maar alles met het gedrag van de bezoeker, waarover overigens ook meldingen waren gekomen.

Grt
Dammie

Aangepast op 24 juni 2014 om 21:50 door Dammie.

28 augustus 2014 om 14:53
#134

Ja maar wij hebben een incompetente idioot als Bondscoach die deze generatie aan het verspillen is.

vermaelen is nog niet fit dus dan is het nutteloos om hem nu al op te roepen

Danku voor deze post. Ik vind hierin een prima bondgenoot. Ik denk er voor de volle 100% hetzelfde over

28 augustus 2014 om 14:59
#135

Selectie Wilmots

J F Gillet? Als 3de doelman misschien onbelangrijk maar heeft geen match gespeeld.
Optie: Sels
Gillet? Speelde barslecht als rechtsachter bij Anderlecht en speelt op het middenveld
Optie: Cavanda, Meunier
Van Damme? Oog op de toekomst, neen.
Optie: Laurens De Bock
Defour: Niet geslaagd bij Porto en speelt nu bij Anderlecht.
Optie: Misschien eens de kans geven aan Malanda

Naingolan moet er altijd bijzijn.

Deze man heeft tactisch niks bewezen, en heeft het bij geen enkele club volgehouden.
Deze mooie generatie zal achterblijven zonder een goed resultaat.

17 september 2014 om 19:30
#136

Joehoe, weer een vriend bij. Bedankt voor de invite, mate.

17 september 2014 om 19:39
#137

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond. Da's héél vervelend voor de rest van de mensheid

27 oktober 2014 om 11:15
#138

Die van Depoitre was onmiskenbaar rood. Kwamen we héél goed weg. Normaal is dat wel geen vuile speler, ik schrok wel wat van zijn elleboog.

Over die van Duarte kan je discussiëren. Ik ben eerder ook geneigd om te zeggen 'geel'. Maar Engels stond te ver af, die kon dat niet meer belopen. Dus ik snap wel dat een scheidsrechter kan zeggen 'rood'.

Ik vond zowel Gent als Brugge goed spelen. Geen busjes voor de goal, gewoon gaan voor de overwinning. Er zat voor Belgische normen, weinig afval in het spel. Pasjes kwamen meestal aan, tackles waren goed, etc.

Anderlecht is nog niet klaar met die 2. Als die hun dipje wat kan aanhouden, dan kan het wel eens een strijd tussen Gent en Brugge worden. Die zijn beide steeds beter en beter aan het spelen, terwijl Anderlecht in de competitie het wat laat afweten.

Ik schrijf ook Standard nog niet af. Ik vind dat die nog niet zo slecht hebben ingekocht. Als die straks wat beter op elkaar zijn ingespeeld, dan gaan die nog vlammen.

En Genk, die zijn ook geruisloos dichterbij gekropen. Het gaat een spannend jaar worden, hoop ik.

Wat denk je van Zulte Waregem? Best erg wat die mannen overkomt. Maar langs andere kant, toch ook wel wat leedvermaak.

27 oktober 2014 om 11:57
#139

Idem dito. Voor de supporters is het erg, maar voor Dury vind ik het wel lekker. Haha.

" Wij hebben Gent voorbij gestoken" en " De stap van Zulte Waregem naar Anderlecht is niet groot", hebben hem niet populair gemaakt.

Ik hoop dat hij dra zijn C4 krijgt en dat daarna de ploeg het wél beter begint te doen onder een nieuwe trainer. Zou dan helemaal een afgang zijn voor hem.

Ik was toevallig op training toen ze aan de spelers bekend maakten dat Dury zijn ontslag kreeg bij Gent.

De spelers waren zo blij, dat ze spontaan een polonaise hebben ingezet. Die waren echt niet gelukkig met hem. Verouderde trainingen, te veel politieman spelen (beroepsmisvorming wellicht) met een absurd boetesysteem en ook niet zorgen voor 'fun'.

Een speler van Gent zei eens tegen mij: ja, het is mijn beroep, maar ik wil ook met plezier komen werken en sinds die Dury hier is, heeft hier niemand nog plezier.

En dat was geen misnoegde bankzitter eh.

En dan kwam die GSM-affaire... Had hij even pech dat de sups bij Brugge hem ook niet zagen zitten.

Is echt niet zo'n goede trainer. Bij Gent kon hij verder werken met de goede ploeg die MPH had achtergelaten en bij ZW had ie gewoon prostitué geluk dat ie 2 jaar toevallig een héél sterk team had.

Dat gaan die misschien de komende 20 of 30 jaar niet meer meemaken. Cercle, Beveren, KV Mechelen, Westerlo, Moeskroen, Harelbeke en zo'n 30 andere clubs hebben wel eens even een jaar of 2 a 3 in de subtop gezeten. Maar als je het budget niet hebt, dan kan je dat niet blijven volhouden.

1 november 2014 om 11:45
#140

Ik denk dat ze Strootman beter vinden dan Radja, vooral omdat die eerste Nederlander is.

Alles in Nederland is groter en beter. Het zijn de Amerikanen van Europa.

1 november 2014 om 12:00
#141

Als ze dat zeggen en je bent niet aan het trollen, dan zeggen ze eigenlijk: "ik heb geen argumenten om u tegen te spreken, dus moet u wel aan het trollen zijn".

1 november 2014 om 12:21
#142

Ach kermit...

Laat ons zeggen dat ie een overdreven nationalistisch gevoel heeft. lol

1 november 2014 om 12:27
#143

Je hebt gelijk sorry ik dacht dat die vaak inviel mijn fout. Blijkbaar speelde Radja op een andere positie toen en kunnen ze ook samen spelen.

14 december 2014 om 01:21
#145

Wel, omdat iemand mij 'te stom om het te begrijpen' noemde uit het niks, reageerde ik met 'ik hoef geen reactie van een marginaal ventje'. mijn post werd verwijderd, zijne niet. dus stuurde ik de moderator (dammie) dat ik het beu ben dat hij steeds maar weer mij als target ziet, en daarmee dus ik mensen van zuiderse komaf. volgens hem is dat niet zo en gaf hij me een LW omdat ik hem een 'racist' noemde, wat dus niet zo was.

Vanwaar de interese?

14 december 2014 om 02:19
#146

Ja, ik vind dat ik wel wat terug mag zeggen tegen iemand die mij belachelijk wil maken. Maar volgens Dammie was het puur humor wat die persoon tegen me zei, dat ik daar maar mee moest lachen. Maar dat van mij is dan weer te grof taalgebruik. Double standards op Vz.

16 december 2014 om 23:50
#147

Dank voor jouw bericht. Ik vind de situatie rondom Bakkali gewoon sneu. Er is door teveel mensen, teveel fouten gemaakt jegens deze jongen. Niemand grijpt in, en iedereen doet alles alleen maar om hem te bedonderen. PSV weet dat het geen kwaaie jongen is, maar vertikt het om goed voor hem te zijn. Ik denk dat PSV een gok heeft gewaagd (met het onder druk zetten van Zakaria), wat is mislukt. En omdat ze zover zijn gegaan, dat ze, om gezichtsverlies te voorkomen, ze geen weg terug meer kunnen vinden. Dan maar blijven bashen.. Als voetballiefhebber vind ik dit een misdaad.

5 januari 2015 om 20:53
#149

Hij stond gelijk met zijn mond vol tanden. Hij wist goed genoeg wat ik bedoelde

Vreselijke wedstrijd was het gisteren. De Man United fans beginnen het ook beu te worden.

Is toch niet normaal meer? Allez, onze Hein, heeft bij een regelrechte prutsploeg ook veel aangekocht, moest dus veel inpassen. We spelen ook 532/352 - maar dan zoals het moet, en we zitten ook met veel geblesseerden.

En neen, niet alles is perfect, maar dat voetbal van Gent is 100 keer beter dan dat van United.

En dat kan niet. Damn, als Gent, Brugge of Anderlecht 200 miljoen mocht uitgeven, dan zie je voetbal van een ander universum bij ons.

Louis is echt wel een topcoach hoor, maar die heeft die 532 in zijn koppige kop gestoken - al bij het nationaal team - en die wil er niet meer van af. Het is precies dat hij wil bewijzen 'ik kan dat ook'.

Ongelooflijk dat ze er zo positief hier over blijven. Gaat ook wel niet blijven duren. Eens de negatieve spiraal begint, zijn Nederlanders doorgaans ongemeen hard.

5 januari 2015 om 21:31
#150

Ja, die gouden match tegen Spanje overschaduwde de rest. Allemaal moeizaam, links en rechts wat geluk, maar toegeven heb je ook nodig op een Wk.

Maar goed speelden ze niet. En je ziet hetzelfde slechte spelbeeld bij Man United. Is toch teken dat zijn versie van 532 niet klopt.

Ik zie die verdedigers ook niet massaal drukken naar voor zoals bij een normale 532. Als je een goede ploeg hebt tenminste - ben je met 532/352 quasi altijd baas op het middenveld door de man meer daar.

Ik zie veel lange ballen en 5 man achteraan blijven. Da's geen 532 eh. Da's voetballen op zijn Belgisch. Maar dan uit de jaren 80.

7 januari 2015 om 15:08
#152

Ik zag toevallig dit hier van je ergens:

" Jullie hebben niet voor niks een internationale vergadering moeten houden omdat het nederlands voetbal naar de kloten aan het gaan is."

Moest ik wel mee lachen.

7 januari 2015 om 16:50
#153

En over 5 jaar spelen er een paar clubs bij ons nog eens in nieuwe, grote, moderne stadions ook...

Dan ga je wat zien. Vergeet niet dat hun stadions ook al oud beginnen worden. Het is niet zo erg als in België, maar toch. Hét pareltje, de Amsterdam Arena, is straks ook al 20 jaar oud en dat zie je.

Weet je, wij weten dat we een minder goede competitie hebben, we steken dat ook niet weg en proberen dat op onze manier wel beter te maken.

Maar het is in NL echt niet veel beter. Alleen denken ze hier dat ze acteren op het niveau van de Serie A of de Ligue 1.

Het is geen toeval meer dat Steven Defour voor Anderlecht koos, dat een Denswil naar Brugge trekt, dat deze Daddy Cool naar Gent gaat ipv naar Heerenveen.

Dat heeft maar één reden: geld.

9 januari 2015 om 19:34
#154

FC Groningen - AA Gent 0-2
Club Brugge - Heracles Almelo 1-0
Lierse SK - AZ 3-0
Anderlecht - Vitesse 5-0

lol

9 januari 2015 om 19:40
#155

Ik wed voor een bak Duvel dat we minsten 10 keer gaan lezen: "het zijn maar oefenwedstrijden, resultaat is niet belangrijk".

24 februari 2015 om 16:56
#156

Tja, dat ik dan half VZ over me heen, het zij zo. Ik vind Strootman niet de wereldspelers van 40/45 miljoen die veel mensen hier wel in hem zien. Toen hij nog bij Sparta speelde heb ik hem hier eens het grootste talent van Nederland genoemd dus ik zou nu heel makkelijk m'n gelijk kunnen halen, maar ik vind niet dat hij mijn verwachtingen in hem echt heel ingelost. Een vrij risicoloze speler die erg vaak zijn man laat lopen overigens. Kijk voor de grap een de tegengoals van PSV in het laatste seizoen van Strootman terug, zo'n beetje de helft van de tegengoals komen tot stand omdat Strootman zijn man laat lopen, onbegrijpelijk dat dit nooit door onze analytici is opgepikt.

19 maart 2015 om 12:36
#157

Hehe, thx man. Het doet me eerlijk niet meer zoveel. Als ze mij een bedreiging vinden, dan doen ze maar. Voetbalzone is haar naam al lang kwijt.

12 mei 2015 om 17:28
#161

Weet jij dat, waarom is 'iedereen komt' geband?
Hoe kan het dat voetbalzone leden die mensen laten denken op de zwarte lijst zet.

18 mei 2015 om 00:26
#162

Same here, de verslagenheid is enorm. Weer geen titel, door alle geblesseerden en die stomme play-offs. Maar we verdedigden ook veel te slap, 8x op achterstand... Niet normaal.
Jammer dat die kwartfinale ons de titel heeft gekost, Michel heeft hetzelfde meegemaakt bij Twente.

Hopelijk zijn we niet te veel spelers kwijt, want misschien vertrekken Ryan, Meunier, Duarte en Gedoz allemaal wel.

En volgend jaar een nieuwe linksback, de Bock.doet het aardig als de ploeg goed draait maar het is gewoon the weakest link.

8 juli 2015 om 23:49
#163

De nieuwe serie heet 'dragonball Super' en komt deze maand in Japan uit. Ik weet niet wanneer het in het Engels uitkomt, hopelijk wordt dat snel bekendgemaakt.

9 juli 2015 om 02:30
#164

Waarschijnlijk gewoon in een Turks winkeltje. Tip: drink hem lekker puur en met veel suiker. Heerlijk

28 augustus 2015 om 00:03
#165

Hmmm lijkt me toch normaal dat ze in België gewoon verkrijgbaar zijn.

31 augustus 2015 om 22:20
#166

Çaykur is de bekendste theemerk. Maar als je gewoon vraagt naar Turkse thee kunnen ze je vast wel helpen!

1 september 2015 om 00:31
#167

De uitspraak is als tsjaikoer

29 oktober 2015 om 15:42
#168

Heb je ook een Turkse thee pot waarmee je het moet klaarzetten?

Loop een keer anders even een Turkse koffiehuis binnen. Daar drinkt men echte Turkse thee. Niet van dat supermarkt gedoe. Je hebt er namelijk een speciale theepot voor nodig hahaha

29 oktober 2015 om 16:36
#169

wat is de naam van zo een turkse theepot?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren