Plopgeit
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 6 oktober 2012
 • Plopgeit
 • 0 punten
 • Lid
 • Definitieve ban
 • 1.666
 • 24 jaar (31-12-1996)
 • Amsterdam
 • VWO
 • Scholier
 • 1
Persoonlijke berichten
4 januari 2013 om 18:35
#2

Sylvie's zoektocht begon bij een speler bij Nac. Ze kwam al gauw achter dat de spelers bij Nac niet erg veel verdienden, dus ging ze maar in Amsterdam wonen en probeerde de toen sterspeler Zlatan aan de haak te slaan. Dat lukte niet maar ze hebben wel het bed gedeeld. Vlak daarna kreeg ze met Raffael. Zlatan maakte in de kleedkamer veel grapjes over de kreunende Sylvie. Daardoor hadden Raffael en Zlatan vaak ruzie. Maar dat is nog niks, de ex van Demy de Zeeuw, genaamd ''asmara'' is het ergste wat je kan overkomen. Zij had in de tijd dat demy bij AZ speelde een trio met Boy Watermans en Ryan Donk na een wedstrijd. Demy verliet AZ onmiddelijk voor Ajax en gaf Asmara nog een kans, maar dat hielp niet.. Ze deelde het bed met Atouba die boven de 30 is dacht ik en met jeugdspeler Geoffrey Castillion! Of ze het met Castillion en Atouba heeft gedaan durf ik niet 100% te zeggen maar met die twee spelers uit AZ zeker wel. Zo zie je maar voetbalvrouwtjes zijn alleen uit op geld..

6 augustus 2013 om 21:12
#3

waarom heb jij zo weinig punten?

6 augustus 2013 om 21:18
#4

Ik ben een keer tijdelijk geband geweest omdat ik iets "racistisch" zei, daardoor krijg je veel punten aftrek. Om punten te verdienen moet je 50 reacties plaatsen zonder dat er een verwijderd wordt (klinkt een beetje als een slecht computerspelletje ), daar krijg je dan 3 magere puntjes voor. Zodoende is het me nog nooit gelukt nieuwe punten te verdienen, ben er vandaag zelfs 2 kwijtgeraakt. Als ik nul punten bereik wordt ik permanent geband, het is nu dus een beetje een race tegen de klok.

6 augustus 2013 om 21:58
#5

Dat ken ik, ik had ook vaak punten aftrek door bijv. geen onderbouwing, off topic, of het schelden met het woord jood naar ajax supporters terwijl ze zichzelf ook joden noemen, vind ik geen scheldwoord.

6 augustus 2013 om 22:07
#6

hej man haha jij ook al weinig punten ik denk dat als ik mijn laatste 6 punten kwijt ben een nieuwe ga maken en het eens ga proberen om punten te scoren haha.

6 augustus 2013 om 23:56
#7

okee dan maar krijg je dan iets ofzo met 500 berichten greetz.

7 augustus 2013 om 02:08
#8

succes er mee ik zie wel wie eerder geband is

want voor alles pakken ze wel een punt bij ons weg greetz

8 augustus 2013 om 22:17
#9

omg, heb nog nooit iemand met zo weinig punten gezien. Hoeveel punten aftrek heb je gekregen voor die racistische taal?? Grtzzz

8 augustus 2013 om 22:32
#10

aiii, dat is jammer. Probeer het opnieuw met een ander account. En onderbouw gewoon Alles wat je zegt, anders wordt het gewoon verwijderd. Met 4 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) punten gaat het toch niet meer goed komen.

Ik vind het ook niks dat alles gewoon verwijderd wordt wat geen onderbouwing heeft. Je mag toch wel alleen iemand zijn gelijk geven met: "inderdaad". Of een stelling voorleggen?? De reacties worden te vaak gewoon verwijderd omdat je geen onderbouwing hebt gegeven. Dat vind ik ook belachelijk.

3 september 2013 om 22:50
#11

Hoe kom je eigenlijk aan 9 punten?

17 oktober 2013 om 00:06
#12

Via een ander profiel kwam ik op jouw profiel terecht, maar ik wil je toch even een compliment maken. Ik vind het heel knap van je dat je ondanks al dat gedoe met je punten nog steeds actief bent op VZ, en ook nog steeds niet definitief geband bent. Ik weet de reden van je eerdere ban al, ben het er niet mee eens dat je daarvoor geband moest worden, maar helaas kan ik het niet terug voor je draaien.

Mvg,
Jeffrey

22 oktober 2013 om 18:08
#13

Altijd leuke reacties leuk om te zien

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 24 juli
Een merkwaardige wending rond Goran Pandev. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren