Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé geeft belangrijkste reden om contract bij PSG te verlengen

Laatste update:

Kylian Mbappé heeft via Twitter gereageerd op zijn contractverlenging bij Paris Saint-Germain. De aanvaller bedankte Real Madrid voor de getoonde interesse, nadat zaterdag bekend werd dat hij tot 2025 aan de Franse grootmacht verbonden blijft. De nieuwe verbintenis kon op veel controverse rekenen vanuit Spanje, waar men niet te spreken is over de gang van zaken. Mbappé zegt aanstaande zaterdag volledig achter de Koninklijke te staan wanneer zij de Champions League-finale spelen tegen Liverpool.

Lange tijd leek Real op poleposition te liggen in de strijd om Mbappé. Het laatste contractvoorstel van PSG deed de superster echter anders besluiten. Het voorstel van de Franse landskampioen klonk Mbappé vertrouwder in de oren dan dat van Real, wat voor hem de doorslag gaf. Javier Tebas is van de zotte en vindt dat de contractaanbieding nooit gedaan had mogen worden. De voorzitter van LaLiga heeft een officiële aanklacht ingediend. In een statement geeft LaLiga aan PSG aan te klagen bij de administratieve en belastingautoriteiten van zowel de UEFA, de Franse en Europese autoriteiten.

Mbappé geeft als belangrijkste reden dat hij zich in zijn geboorteland in een vertrouwde omgeving kan blijven doorontwikkelen. "Ik ben erg blij dat ik in Frankrijk blijf, het land waar ik ben geboren, waar ik ben opgegroeid en tot bloei ben gekomen als voetballer, en waar ik nu de kans heb om mijn dromen na te blijven jagen", lichtte Mbappé zondagavond toe op Twitter. "Ik ben ervan overtuigd dat ik me hier kan blijven verbeteren bij een club met de middelen om nieuwe hoogtepunten te bereiken."

Volgens Le Parisien gaat Mbappé een netto jaarsalaris van vijftig miljoen euro per jaar opstrijken en kan hij een netto tekenpremie van honderd miljoen aan zijn rekening toevoegen. De Franse sterspeler ligt nu tot medio 2025 vast in de Franse hoofdstad. Komende winter moet hij het grote uithangbord worden voor de Qatarese eigenaren tijdens het wereldkampioenschap. Maandagmiddag om 15.00 uur vindt de officiële presentatie plaats in het Parc des Princes.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch jammer dat we hem niet in het maagdelijk wit van de Koninklijke gaan zien spelen op het heilige gras van het Santiago Bernabeu.

23 mei 2022 om 10:15

Inderdaad, de heilige club opgericht en groot geworden door fascisten.

23 mei 2022 om 10:27

Opgericht niet, maar wel zijn glorietijd beleefd tijdens het regime van Franco inderdaad.

23 mei 2022 om 11:31

Glorietijd. Heb jij de afgelopen 10jaar onder een steen gezeten?

23 mei 2022 om 12:25

Tussen 56 en 66 hebben ze 6 CL’s gewonnen en 7 titels. Tussen 2012 en 2022 4 titels en 4 CL’s (kan nu wel een vijfde komen natuurlijk).

De echte glorietijd ligt dan toch wel in die periode 56-66 vind ik persoonlijk.

23 mei 2022 om 12:27

Afgelopen jaren heeft Real weer uitzonderlijk gepresteerd Jokertalk, geen enkele twijfel mogelijk. Ik denk alleen dat je 12 La Liga's en 6 Europacups 1 in 15 jaar wel met recht een glorietijd mag noemen. Dat is de tijd waarin Real Madrid haar naam heeft opgebouwd. Dat betekent niet dat Real niet wellicht weer bezig is of bezig was met een moderne glorietijd.

23 mei 2022 om 12:53

Glorietijden zijn nu, waarom; voetbal is op een veel hoger niveau dan vroeger en er is veel meer concurrentie

23 mei 2022 om 13:10

Lekker belangrijk wat het is man. Hij heeft gewoon gelijk, er was meer succes in 56+ dan nu. Daar is waar het uiteindelijk omgaat toch? Politiek correcte gedoe van iemand met een One Piece profielfoto ook..

23 mei 2022 om 13:22

Gast, ik ben het met je eens, maar respect One Piece aub.

23 mei 2022 om 13:24

Niks mis mee met One Piece. Gewoon een goeie anime, wel redelijk aan de lange kant.

23 mei 2022 om 13:30

Off-topic Hahhaha ik zie het nu pas dat hij Kuma als profiel foto heeft. Respect hoor One Piece is mijn all time favoriete anime. On: verder wel eens met je.

23 mei 2022 om 17:18

Alleen voor die One Piece duimpje omhoog.

23 mei 2022 om 18:47

directorfoot , wat een onzin kraam jij uit. Opgericht door fascisten ? Welke fascisten waren dat dan? Dat Franco aan Real Madrid gelinkt wordt is ook een eigenleven gaan leiden en een behoorlijke bron van onwaarheden. Franco kwam aan de macht in 1939 en Real Madrid kreeg de toevoeging ‘de Koninklijke/real’ in 1920 . Ik kan je nog meer feiten voor de voeten werpen , maar denk dat je daar gewoon overheen stapt. Het is immers veel leuker om de mythe in stand te houden.

Ik vind het best wel goed dat Mbappe bij PSG blijft. Hij kan over een jaar of drie alsnog naar Real en daar dan in de voetsporen te treden van Di Stefano en Ronaldo.

23 mei 2022 om 19:05

Opgericht door fascisten ... juist ja. En een hele kudde van meer dan 325 andere idioten die je een duimpje geeft. Typisch. Want daar klopt niks van. Lol.

23 mei 2022 om 19:22

De eerste 20 jaar van het regime Franco waren de meest rigoreuze. In die periode won Barcelona meer landstitels dan Real Madrid. Gek hè?

23 mei 2022 om 13:35

Mensen moeten echt stoppen met het maagdelijk wit, alsof Real zo'n nette club is. Daarbij was Real de eerste club die meer dan 100 miljoen voor een speler betaalde. Nu zijn er clubs die nog meer kunnen uitgeven en dan gaan ze klagen, terwijl ze het zelf mede veroorzaker zijn van de idiote bedragen. Ik heb niemand Bale of Ronaldo een geldwolf horen noemen toen ze naar Real kwamen....

23 mei 2022 om 14:07

Niemand klaagt hier over transfersommen of weet je niet te lezen soms? Ronaldo en Bale hebben geen van beide 100M aan tekengeld of 50M aan salaris ontvangen.. Zoek nou even oip hoeveel geld Real netto gespendeerd heeft aan transfers de afgelopen 10 seizoenen en je hebt het antwoord over het geen je aan het zeiken ben. Real heeft geen geld uitgegeven die ze niet hebben kunnen verantwoorden dmv uitgaande transfers of gewonnen prijzen..

23 mei 2022 om 14:17

Zij zijn begonnen met absurde bedragen voor galactico’s…

23 mei 2022 om 15:13

Nou ja.. juli 2021 was er een negatief eigen vermogen van pakweg 46 miljoen euro. Dat is trouwens best goed, want een jaar eerder was het ongeveer 240 miljoen euro negatief. Ze mogen, ondanks het negatieve vermogen, volgens de financiële regels, ongeveer 660 miljoen euro uitgeven aan transfers en salarissen, vanwege de hoge omzet. Doet er niets aan af dat ze dat (vooralsnog) op papier doen met een schuld. Als een club in Nederland een dergelijk negatief eigen vermogen zou hebben, dan zou er surseance aangevraagd worden, volgens mij.

23 mei 2022 om 13:41

Wat ik vooral jammer vind is dat hij niet gewoon een vent is en zegt; dit aanbod was zo absurd, dat kon ik niet weigeren. Ondanks dat ik het ergens wel grappig vind dat hij niet naar real gaat, heeft hij aan respect verloren bij mij.

23 mei 2022 om 15:36

Ho ho, het heilige gras ligt al op Stamford Bridge

Dit past precies bij dit "mannetje". Als je echt zo graag de allerbeste wil worden, dan moet je toch echt een keer de stap naar een topcompetitie maken om het ook daar te laten zien. Nu elke week tegen de lamme en de blinde de wei in en samen met Neymar liggen rollen en dansjes doen voor de camera is wel een keer klaar. Geld en marketing heeft al een hele poos de overhand, sportief succes lijkt bijzaak.

23 mei 2022 om 10:18

Maar met alle respect: La Liga is op dit moment toch ook geen top competitie? De Premier League, Serie A en de Bundesliga staan op dit moment imo boven La Liga (real steekt daar ook met kop en schouders bovenuit). Als hij nu de kans om naar Manchester City, Liverpool of Bayern had laten schieten om bij PSG bij te tekenen dan kun je dit argument in mijn ogen prima gebruiken, maar nu toch niet?

23 mei 2022 om 10:28

@yoericfc

Gelukkig is dat enkel your opinion....

De Serie A hoger dan La Liga kan je niet serieus nemen, de Bundesliga is wel stappen aan het zetten maar heeft nog meerdere jaren nodig om aan te klampen bij de top. Een uitzonderlijke Europa League van Frankfurt zal daar geen verandering in brengen.

Ook dit jaar waren er weer 2 La Liga ploegen in de halve finale en ééntje weet zelfs volgende week kans te maken op de eindwinst. De Europa League is het voorbije 10 jaar gedomineerd geweest door Spaanse ploegen alsook de Champions League. De Premier League heeft La Liga wel ingehaald, dat durf ik zeker wel toe t egeven.

23 mei 2022 om 10:30

@youri La liga staat toch echt 2e op coëfficiëntie. Hoe je in hemelsnaam bij serie A komt mag n raadsel zijn. Hoevaak hebben die de CL gewonnen in de laatste 10 jaar?

23 mei 2022 om 10:32

Spanje toch twee clubs in de halve finale CL en een in de finale. Uiteraard de PL is by far de sterkste competitie, maar in Frankrijk presteert eigenlijk maar een team relatief structureel in de CL en dat is PSG.

23 mei 2022 om 10:38

Och och Youri, zit het nog zo diep dat real Chelsea gekanteld heeft? Iedereen weet dat la liga momenteel na de premier league de beste competitie is.

23 mei 2022 om 10:41

Bundesliga heeft alleen in Bayern een topteam en de rest is hooguit subtop. Dortmund was echt drama dit jaar en ook Leipzig en Leverkusen waren niet overtuigend. Dan heb je Freiburg die net 5de worden en Union Berlin die dik verliezen van Feyenoord worden 6de.. in Italië zijn het Roma, Lazio en Atalanta die buiten de top 4 vallen dat is een stuk sterker dan Duitsland..

23 mei 2022 om 10:43

@yoericfc, Je maakt je elke keer wel belachelijk als het gaat om het Spaanse voetbal of niet soms? Tuurlijk is het niet meer in de glorietijden maar kom op het is echt wel beter dan de Serie A of Bundesliga. Die hebben beide in de CL geen potten kunnen breken dit seizoen. En buiten Bayern is het ook gewoon karig in Europa. Daar doet een EL winst van Frankfurt niets vanaf. Over de Serie A hoeven we het niet te hebben want die wachten al 12 jaar op een Europese beker...

23 mei 2022 om 10:45

@disco22, af en toe is een mening over een gehele competitie niet afhankelijk van wat ik denk over 1 team. Sterker nog, als je zou lezen zou je zien dat ik zeg dat Real sterk boven La Liga uitsteekt. In mijn ogen zo erg dat ze een klasse apart zijn in die competitie. Barcelona, Atletico, Villareal en week ik veel wat de smaak van de maand is op plek 6 doen in mijn ogen echt helemaal niets onder voor een Inter, AC Milan, Juventus, Napoli, Dortmund, Leipzig of Frankfurt

23 mei 2022 om 10:55

Deze eeuw domineren de Spaanse clubs in alle Europese competities (uit mijn hoofd, 8 x CL, 10 x EL, talloze Supercups), ook het Spaanse elftal heeft 2008, 2010 (remember?) en 2012 Ek's en een WK gepakt en zaten afgelopen EK dichtbij de finale, het was dat Italie de penalties beter nam. Zeggen dat Italie, met 2(?) CLs of Duitsland met 2 beter is dan de Spaanse Liga, dat is echt dwaas, imho. Spanje is de laatste jaren minder dominant en de PL is beter en beter geworden. Toch hebben Engels ploegen over het algemeen problemen met de Spaanse. Het feit dat Real 2 PL uitschakelt, al dan niet terecht, zegt lijkt me genoeg.

23 mei 2022 om 10:56

Voor de grap even vergelijken hoeveel Europa Leagues subtoppers Sevilla en Villarreal hebben gepakt afgelopen jaren, vergeleken met de Duitse/Italiaanse subtoppers? Dan heb je gelijk antwoord op je vraag waarom La Liga feitelijk simpelweg 2e sterkste competitie is na de Prem. Zowel Bundesliga en Serie A zijn niet van hetzelfde niveau als La Liga. Serie A komt wel als 3e overigens

23 mei 2022 om 11:07

Maar Yoeri, hoe kan je zeggen dat Real sterk boven La Liga uitsteekt en dan zeggen dat de Bundesliga boven La Liga staat met de afgelopen 10 jaar dezelfde kampioen en de nr 2 van dit en vorig jaar er keihard afgaat tegen Ajax in de CL?! En Bayern die in de kwartfinale er al uit ligt? Dat Frankfurt de EL wint, zegt imo meer over die competitie dan over Frankfurt. Want vind dat echt een matig team. Tuurlijk, wel grote clubs uitgeschakeld. Maar poeh, het hield niet over. En de serie A heeft de afgelopen 2 jaar weer 2 verschillende kampioenen. Daarvoor ook 7 jaar dezelfde. Bovendien, is het de kracht van de Milanese clubs of de toenemende zwakte van Juventus dat dit gebeurt? En de Italiaanse clubs doen het niet goed in Europa. Zoals je ziet, het totaal niet met je eens. De enige waar we niet over hoeven te twijfelen is de PL. Staat boven alles. En dat door heel veel geld. Heel veel.

23 mei 2022 om 11:11

Ik vraag me af hoe serieus we dat kunnen nemen. 9 van de 10 keer ligt het er natuurlijk ook maar aan hoe serieus je die competities neemt. Chelsea neemt de Europa League 2x serieus en wint 2x. Manchester United neemt het toernooi 1x serieus en 4x niet, ze winnen 1x en 4x niet. Datzelfde geldt toch een beetje voor de Italiaanse teams, ik heb eigenlijk alleen Inter het toernooi heel erg serieus zien nemen en dat resulteert meteen in een finale, die ze ten onrechten verliezen van Sevilla. Het zal dicht tegen elkaar zitten, maar in mijn ogen doen de nummers 5/6/7 van Duitsland, Italie en Spanje niets voor elkaar onder en denk ik dat je voor een ieder een argumentatie kan bedenken waarom zij de beste zijn.

23 mei 2022 om 11:15

Maar qua prestaties in Europa afgelopen 10 jaar staat La Liga boven alles. Ook boven de Premier League.

Zegt stiekem ook wel wat.

La Liga 2012-2022 in Europa: onderscheid zich als absoluut superieur aan de rest. >>>>>

23 mei 2022 om 11:18

Helemaal mee eens, de Spaanse teams vechten elk jaar met een veel betere instelling dan andere teams. Zij zien de Europa League (terecht) als een serieuze trofee. Ik zou graag zien dat die manier van denken ook door andere teams over genomen wordt.

23 mei 2022 om 11:20

@yoericfc

Onzin. Over de PL teams kan je misschien wat zeggen, met name de topteams. Die staan inderdaad misschien niet allemaal te springen om die EL te winnen als ze er staan. Het gaat ons vooral over de Serie A en de Bundesliga die je boven La Liga schaart.

Om je argumenten wat sterker te maken zeg je nu zomaar dat ze die competitie niet serieus nemen? Dikke onzin. De Italiaanse teams wachten al jaren op Europees succes, laatste keer dat een Italiaans team een Europese beker won was in 2010. In Duitsland heb je enkel Bayern die structureel meedoet in de top van Europa en de rest zit er voor spek en bonen bij.

23 mei 2022 om 11:33

En toch schakelde Atletico Milan uit. En Villareal schalde Juventus uit.

23 mei 2022 om 11:39

Yoeri, wat een ongelofelijke cope dat je de niet-winst van de Europa League of de wel-winst gelijksteld aan 'het serieus nemen van de competitie'. Je doet net alsof Engelse ploegen in de EL-knockout met uitsluitend eigen jeugd aantreden. Zo'n doorzichtige goedpraterij, ongekend.

Spanje is internationaal gewoon veel succesvoller geweest dan andere landen. Je zat volledig fout met je oordeel dat je niet naar Real Madrid zou gaan als een Mbappé omdat het geen grote stap vooruit zou zijn qua competitie. Echt een totaal absurde gedachte.

23 mei 2022 om 11:45

Tuurlijk, Spaanse teams wonnen afgelopen 10/15 jaar meeste UCL omdat ze als enige het wél serieus namen dit in tegenstelling tot Buli, PL, Serie A?

Helder Yoeri!

23 mei 2022 om 11:58

Daar gaat het toch niet over? Het gaat er om dat ik vind dat er nu teams in de Serie A/bundesliga spelen die beter zijn dan de Spaanse tegenhangers op hun positie. Het staat buiten kijf dat de Spaanse teams het sinds het jaar 2009 fan-tas-tsich hebbben gedaan in Europa, maar dat was het verleden en ik denk dat die tijd voorbij is. Real Madrid tel ik daarin niet mee, omdat zij op PSG-achtige hoogte boven de rest zweven.

23 mei 2022 om 12:07

Joh Joeri dat is nu 1 seizoen, vorig jaar werd Atletico nog kampioen. Het jaar daarvoor Real, en het jaar daarvoor Barcelona. Het is veel competitiever dan Frankrijk, waar het echt een uniek seizoen van Monaco vergt of een dramatisch seizoen voor PSG zelf (vorig jaar) als iemand anders dan zijnde titel winnen. Er zit in Spanje nog meer variatie in dan in Engeland, waar City en Liverpool de boel al bijna vier jaar totaal oprollen en sinds 2018 is het vier keer City en 1 keer Liverpool geweest.

23 mei 2022 om 12:12

@yoericfc

Of wel kijk je voetbal op een andere planeet of wel zit je er gewoon volledig naast.

Welke ploegen in de Serie A kan je nu hoger inschatten dan hun Spaanse tegenhangers? Idem in de Bundesliga? Ben benieuwd naar je vergelijkingen.

Real Madrid op PSG achtige wijze boven de rest? PSG is 8x kampioen geworden in het voorbije 10 jaar. Real Madrid 'maar' 4x. Ik snap niet hoe jij tot deze conclusie komt.

23 mei 2022 om 12:30

Als je zegt dat de Serie A en de Bundesliga boven de La Liga staat dan ben je het spoor wel bijster. Real, Barcelona en iets mindere mate Atletico doen al jaren mee om de CL en sporadisch komt daar een andere bij. In de Europa league heeft Sevilla jaren gedomineerd, dus hoezo zou de Serie A en de Bundesliga een topcompetitie zijn tav La Liga? Wie zijn dan zo groot in de Bundesliga? Bayern Munchen is alleenheerser en heel kort heeft Dortmund mee gedaan maar Europees? Niets..

Italië doet al helemaal niet mee om de grote prijzen.

23 mei 2022 om 12:56

Hahaha, wat een onzin. LaLiga is zeker de beste competitie na de Premier League. Je kunt zeggen wat je wil van Barcelona, maar zij schuiven Serie A titelkandidaat Napoli makkelijk aan de kant. Atletico wordt door kampioen City moeizaam verslagen. Villarreal is 7e en schakelt Bayern uit (tikte ze helemaal scheel in de eerste wedstrijd). Wat ik vervolgens niet snap is hoe Bayern na een echt slecht seizoen alsnog 1e wordt. Madrid heeft het hele seizoen consistent in LaLiga gedraaid en is terecht kampioen. Marseille is 2e en is letterlijk een conference league ploeg en Dortmund is niks meer dan een EL ploeg en is ook 2e. Hoe durf je dit soort uitspraken te doen?!

23 mei 2022 om 13:00

Oja Yoeri, het is ook onzin dat Man U de EL niet serieus genomen heeft. Hoe dan? Laatste 2 seizoenen dat ze EL speelden, halve finale en finale. Herinner nog het beeld van een huilende Bruno. Overigens hadden ze in beide wedstrijden hun volledige basisopstelling erin. En beide keren uitgeschakeld door Spaanse ploegen (Sevilla en Villarreal). Je opmerkingen over de Spaanse competitie zijn overdreven en eerlijk gezegd schrijnend om te lezen.

23 mei 2022 om 13:02

19/20 won Sevilla EU-L, vorig jaar won Villarreal + Real Madrid halve finale UCL, dit jaar 2 Spaanse teams halve finale én 1 finale: "...........maar dat was het verleden en ik denk dat die tijd voorbij is." 🥴

23 mei 2022 om 13:11

Ik vind de Bundesliga bijna een op een te vergelijken met de Ligue 1 momenteel. Allebei een echte topclub die er bovenuit steekt, daaronder Europese subtop en enkele uitschieters (Freiburg en Strasbourg). Leipzig is wel iets beter dan Marseille of Monaco maar verder scheelt het niet zo veel. Wanneer Lewandowski er drie inschiet tegen pak hem beet Greuther Fürth hebben we het ook niet over dat hij alleen presteert tegen de lamme en de blinde.

23 mei 2022 om 13:46

Serie a beter dan la liga lol.. wat een ongefundeerde comment dit zeg wauw.
Je haat voor Real/LaLiga maakt je helemaal blind. Kijk maar alleen maar hoe de Spaanse ploegen presteren in de CL… en kijk daarna naar de serie a. Kom op zeg wauw!

23 mei 2022 om 14:03

Italie heeft qua breedte wel een sterke competitie met atalanta, napoli, ac, inter, juve, roma, lazio, fiorentina etc maar mist alleen de absolute top teams als bayern, liverpool, city, real, athleti, chelsea en paris.

23 mei 2022 om 14:36

En Barca komt terug! Sneller dan men denkt (en ook een beetje sneller dan mij lief is 😀

23 mei 2022 om 15:05

Hahaha hou op man, lachwekkene reactie. Op dit moment is de PL 1, laliga dik 2e. Wat een onzin reactie zeg! City en chelsea liggen eruit door Madrid! City had alle moeite met atleti. Villareal ook halve finale, knikkerde Bayern en Juve eruit! Vorig seizoen EL gewonnen door Man u en Arsenal te verslaan! Haha doe je anti laliga brilletje af zeg!

23 mei 2022 om 15:36

Zeler dat de serria a beter is, veel brederen top, meer top verdedigers. Laliga is alleen maar aan het afzwakken de laatste paar jaren.

23 mei 2022 om 16:29

@Yoeri

Ik kan je in zoverre volgen dat Barcelona dit jaar een stuk minder was dan normaal, en dat de ploegen onder Real Madrid in La Liga allemaal een inconsistent seizoen hebben gehad. Maar ik vind dat veel te weinig om nu te zeggen dat het tijdperk van La Liga nu voorbij is. In Italië zijn er een paar clubs die zich opgericht hebben na een diep dal. Maar dat heeft zich nog op geen enkele wijze vertaald naar Europees succes. Dus laten we eerst eens zien of dat komend seizoen anders is. De echte graadmeter is immers simpelweg of je in Europa van je concurrenten wint of verliest.

23 mei 2022 om 10:19

Helemaal eens. Echt zo jammer dat -ie niet voor de uitdaging gaat maar kiest voor de centen en nog een keer hetzelfde rondje. Het grote geld regeert helaas het topvoetbal. Dat is ook meteen waarom ik persoonlijk de Conference League eigenlijk ook mooier vind dan de Champions League. Veel puurder en nog niet helemaal ver***** door het grote geld.

23 mei 2022 om 10:27

Spanje is niet meer wat het was misschien. Maar minder dan de serie a en bundesliga toch zeker niet? Villareal schakelt nota bene bayern uit in de cl. Geen enkele serie a club komt ver in de cl en Dortmund werd uitgeschakeld in de cl groep en verliest nu haaland. Spanja is veruit nog steeds de 2e competitie hoor.

23 mei 2022 om 10:46

Maar als we het over Nederlandse talenten hebben is het belangrijker om of in NL te blijven of eerst een tussenstap te doen. Hij is nog maar 23 en er zijn zichtbare mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Ik ben verre van een PSG fan maar weet wel dat je beste presteert in de omgeving waar jij je het beste voelt.

23 mei 2022 om 10:55

Mbappe is natuurlijk wel van een niveau dat ie het inmiddels overal redt. Die kerel staat denk ik bij iedereen in de top 5 beste spelers, ook al is ie 23. Die zou bij elk team al een bepalende speler zijn. Doet niks af aan het feit dat hij zich bij PSG misschien comfortabeler voelt, al had hij dit direct moeten melden bij interesse vanuit Real vind ik. Ik als United fan had hem ook graag naar Real zien gaan ipv blijven hangen in die b-competitie.

23 mei 2022 om 16:33

@Rik

Dat gaat dan om talenten die zich alleen in de eredivisie hebben laten zien. Toen Ajax de halve finale van de CL had bereikt, hadden de topspelers echt wel genoeg laten zien om een toptransfer te maken. En Mbappe zit nog een stukje hoger qua niveau, heeft als bepalende speler zelfs al een wereldtitel. Er zitten ook geen tussenstappen meer tussen PSG en de absolute topclubs.

23 mei 2022 om 13:30

Hij zegt niet dat hij de beste wil worden Aaidenmegeady, hij wil zich doorontwikkelen. En net wat ik eerder zei, is het natuurlijk altijd fijn om vrienden en familie bij je te hebben in een vertrouwde omgeving (en in eigen land).

Dat er mensen teleurgesteld zijn dat hij niet naar Real gaat en zich hier (soms buiten alle proporties) afreageren, is an blijkbaar een gevolg in deze tijd. Hij is niets en niemand iets verschuldigd en mag lekker zelf beslissen waar hij speelt.

23 mei 2022 om 14:19

De lamme en de blinde nog wel. Het is een fysieke harde competitie met veel afrikaanse voetballers. In spanje wordt er meer gevoetbald met een tactisch plan.

De grootste reden is geld. Daar is ook niks mis mee. Er zal ook meegewogen hebben dat hij zoveel inspraak krijgt in de club. Ik denk alleen niet dat de clubs snappen dat ze een absurde standaard zetten voor de toekomst. Een speler zoveel geld en invloed geven is totaal onverantwoord.

23 mei 2022 om 10:40

Geld of comfort. Mr Comfortzone denkt dat hij nog een talent is, had in z'n eerste jaar bij real de balondor kunnen winnen. Helaas voor hem zit dat er tot 2025 niet meer in.

23 mei 2022 om 11:32

@disco22

Als hij een van de jaren met PSG de CL pakt of het WK wint met Frankrijk eind dit jaar, dan is hij gewoon favoriet nummer 1.

23 mei 2022 om 10:48



Filip

Het is ook bijna schandalig zelfs crimineels om 100 miljoen netto tekengeld en 50 mil netto salaris te weigeren. En 100 beschikken over je eigen potret rechten
Geloof mij, ik was echt ziek dat hij niet naar RM gegaan is. Baalde echt onwijs en zit nog steeds dwars.

Maar als je leest 100 mil netto voor hem..pfff. ZIjn ouders als begeleiders zullen ook iets van 50 mil netto krijgen.

Je kan dit aanbod simpelweg niet weigeren.

Denk geen enkele persoon zou dit weigeren.

23 mei 2022 om 10:58

Hoeveel zou hij incasseren bij Madrid? Daar speelt hij ook niet voor een boterham met pindakaas denk ik? Met zulke bedragen ben je sowieso binnen, dan is het vooral je voorkeur die beslissend is.

23 mei 2022 om 11:41

Real Madrid had altijd met iets vergelijkbaars moeten komen hoor, dit had de duurste vrije transfer aller tijden geworden.

23 mei 2022 om 11:52

Mr_united

Ja maar verschillen waren echt te groot. Wat ik begreep is dat mijn club bod:

100 mil bruto tekengeld, 30/40 mil netto salaris en iets van 60% potretrechten.

Dus ja geen broodje pindakaas, maar de verschillen zijn gigantisch. Vooral wat ik begrijp de potretrechten. Daar gaan velen miljoenen mee verdiend worden.

23 mei 2022 om 14:22

@MrKrillin
Real Madrid bood 150m tekengeld plus 30 - 40m salaris

Frankrijk is belasting 45% vanaf 152K

Tekengeld bij PSG komt neer op ong 150m bruto wat nagenoegen gelijk is aan wat Real bood. Enkel het salaris is 10-20m hoger en de portret rechten.

Er zal vast een clausule zijn opgenomen voor toekomstige transfer naar Madrid.

Heb sterk het idee dat Real een team gaat vormen en over 2jaar wanneer het stadion klaar is Mbappe zal aantrekken.

23 mei 2022 om 14:41

Volgens mij bood Real 120, niet 150 en het stadion is in december klaar, niet over 2 jaar.

23 mei 2022 om 16:36

Tuurlijk kan je dat weigeren. Als je uitkeringstrekker bent en een mooi aanbod krijgt, dan weiger je niet. Maar als je al multi-miljonair bent en bij Madrid ook een topaanbod hebt liggen, kan je prima nee zeggen tegen PSG.

23 mei 2022 om 15:06

Exactement, die clubs uit de oliestaten explodeden het voetbal compleet. Ze verheven zich boven het voetbal piramide. Schandalig.

23 mei 2022 om 18:53

Nee, geld speelt geen rol. Mbappe geeft duidelijk aan waarom hij voor psg gekozen heeft. Lekker elke avond het Franse equivalent van aardappelpuree, heerlijk door zijn ouders gekookt ...wat wil je dan nog meer.

Doet het alleen voor het geld

23 mei 2022 om 10:19

Prima toch? Of werk jij alleen vrijwillig?

23 mei 2022 om 10:22

Zo jij kent hem goed. Heb je met hem geknikkerd?

23 mei 2022 om 13:27

Ik denk dat Mbappé nooit heeft geknikkerd, die speelde alleen met een voetbal.

Hahaha, zeg gwoon eerlijk dat het geld de doorslag gaf en je graag voor je 30ste miljardair bent. Wat een lulverhaal.

23 mei 2022 om 10:29

Mag absoluut en ik kan hem geen ongelijk geven. Je kan echter gewoon zeggen “ze deden me een contract voorstel dat simpelweg te goed was om te weigeren.” Is geen schande aan wat mij betreft.

23 mei 2022 om 10:43

Absoluut eens. Er is niemand die het vreemd vind dat hij bijtekend voor 300 miljoen in twee jaar. Ik had ook lachend mijn handtekening gezet. Maar zeg dat dan gewoon eerlijk. Zo een heel verhaal over ambitie, ontwikkeling, etc. Als ze hem honderd miljoen minder bieden zijn die ambitie en ontwikkeling ineens niets meer waard.

23 mei 2022 om 11:48

Je doet alsof ie bij de graafschap gaat spelen, PSG is hoe je het nou wendt of keert nog steeds een topclub, en hebben de potentie om beter te zijn dan Real. Het is hypocrisie ten top in de voetbalwereld, als een speler van een topclub naar een wat mindere club gaat waar hij meer kan verdienen is hij een geld wolf. Als een speler bij een topclub blijft, waar hij meer verdient dan een andere club, is hij ook een geldwolf. Voetballers zijn net als jij en ik gewoon mensen, en het is logisch dat het financiele aspect een rol speelt in hun beslissing

23 mei 2022 om 12:02

Als je nou gewoon mijn reactie precies boven de jouwe had gelezen had je gezien dat ik het met onderstaande eens bent en had je dat stukje weg kunnen laten. Het zal mij echt mijn reet roesten waar Mbappe zijn carriere slijt. Ik heb niks met Real Madrid en nog minder met PSG. Ik heb alleen wat met Ajax, de rest van de clubs zullen mij mijn derriere oxideren. Maar als je 300! miljoen binnen twee jaar opstrijkt en je komt vervolgens met dit soort statements, dan wekt dat bij mij nogal wat jeuk op. Zeg gewoon dat PSG goed betaald en je rijk wilt worden, dat begrijpt iedereen. Ik had ook bij PSG gebleven. Hetzelfde als spelers die net bij een club komen en dan direct roepen dat die club altijd de club van hun dromen is geweest. Dat kan ik mij voorstellen bij Real of Bayern, maar als je dit roept wanneer je net bij VVV bent aangekomen is het vrij lachwekkend.

23 mei 2022 om 12:55

PSG is een topclub in Frankrijk, het is absoluut geen Europese topclub. Dat ben je niet als je in 10 jaar tijd slechts 1 keer de finale en 1 keer de halve finale hebt bereikt.

23 mei 2022 om 13:04

PSG heeft helemaal niet meer potentie dan Real Madrid. Waar Real Madrid veel jonge talenten (Vini, Rodrygo, Militao, Camavinga, Valverde) en op jonge talenten aast (Tchouameni) heeft PSG alleen maar oudjes. Weinig talenten voor iemand die veel potentie zou moeten hebben. Wijnaldum, Messi, Neymar, Gueye gaan allen weg. Mbappe doet dit natuurlijk voor het geld, waarom zou die anders de 2 ploegen tegen elkaar willen zetten. En dat is niet erg, maar eerlijk zijn is ook wel fijn.

23 mei 2022 om 14:35

Maar als je de financiele mogelijkheden hebt om continu weer toppers te halen in de huidige markt, maakt leeftijd niet eens uit. Buiten dat is het altijd afwachten hoe talenten zich ontwikkelen. Overigens is Mbappe ook nog steeds pas 23 jaar.

Vinicius toont dit seizoen aan een volwaardig basisspeler te zijn (als in meerwaarde) en Camavinga vind ik echt een heel groot talent, maar van spelers als Militao en Valverde ben ik niet heel erg onder de indruk. Ze halen een goed niveau hoor, maar echt topspelers zie ik er niet in. Rodrygo heb ik te weinig aan het werk gezien om daar een oordeel over te kunnen vellen.

23 mei 2022 om 14:46

Ik ben blij dat je je grove uitspraak hebt aangepast verder in je betoog, Dr! Dat woordje roesten vond ik maar naar, gelukkig heb je er verderop oxideren van gemaakt. ;-) On topic: die jongen heeft een keus gemaakt en dat was zijn keus, klaar. Gewoon respecteren en move on. Als Real fan vond ik het jammer, maar als een deur dichtgaat, gaat er wel een andere open. Er zijn genoeg andere spelers op de markt die mijn team echt wel sterker gaan maken.

23 mei 2022 om 13:29

En dat zou hij bij Real Madrid niet worden? Die hadden ook een mega-contract voor hem klaarstaan. Ik kan best geloven dat er meerdere factoren hebben meegespeeld.

23 mei 2022 om 13:32

In die twee mega-contracten zit echt een wereld van verschil. Een wereld van verschil wat voor bijna iedereen op deze wereld de doorslag zou geven. Laten we daar niet hypocriet over doen. Ik had bij PSG getekend, net als 99% van dit forum.

23 mei 2022 om 14:30

Oh, vast wel maar ik kan me prima voorstellen dat er meer factoren hebben meegespeeld. PSG is natuurlijk geen willekeurig clubje zonder enige vorm van sportieve ambities. Dat is gewoon een topploeg en kandidaat om de CL te winnen, ieder jaar weer.

23 mei 2022 om 15:34



O, absoluut. Eens. Maar hij heeft meermaals aangegeven dat Real Madrid zijn droomclub is. Als je dan maanden wacht met verlengen en dan ineens wanneer PSG haar bod verhoogd toch een beslissing neemt om bij PSG te blijven, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de financien een belangrijke rol hebben gespeeld, zo niet een allesbeslissende rol. Is zijn goed recht natuurlijk, financien zijn voor mij ook een belangrjike reden om bij een werkgever te blijven of van baan te switchten, als het bod natuurlijk significant verschilt, maar zeg dat dan gewoon eerlijk. Ik snap dit soort excuses van voetballers nooit zo goed Als hij nou zegt dat de financien het verschil voor hem hebben gemaakt is er toch helemaal niemand - op wat butthurt Madrilenen na, die hem dat kwalijk neemt?

Financial Fairplay voldoen ze natuurlijk aan dat is duidelijk :-)

23 mei 2022 om 10:24

Ach ja....vindt het wel grappig dat juist mensen uit Laliga en Madrid nu ineens beginnen over financial fair play. Laliga, het thuis van de 2 topclubs met waarschijnlijk de grootste schulden en financieel wanbeleid die op schandalige manieren de and bioven het hoofd wordt gehouden door een paar banken gaan nu lopen klagen over financial fairplay bij een club die een prive eigenaar hebben. Niemand heeft last van de mega bedragen die zo'n prive eigenaar over de balk gooit. Vele belasting betalers hebben helaas wel last van de spaanse banken die de clubs daar kunstmatig groot houden.

Ot:
Heel jammer dat hij er voor kiest bij PSG te blijven. Toch geen heel antrekkelijke competitie. Maar voor deze bedragen zouden mensen wel gekkere dingen doen dan voetballen in een iets minder leuke competite. Kan hem weinig kwalijk nemen.

23 mei 2022 om 10:33

@ bizz. Niemand heeft er last van behalve de rest van de competitie waar ze niet op artificiële manieren geld de club in kunnen pompen. Over kunstmatig groot houden gesproken.

23 mei 2022 om 10:42

Haha ja oke.....buiten die clubs en al hun supporters dan
Daar heb je een punt.

Maar ook dat is in Spanje het geval. Dus is het kiezen uit 2 kwaden.

23 mei 2022 om 11:54

bizzlad dan begrijp je het concept van ffp niet. Om het even in de meest simpele termen uit te leggen: Het ene mag wel, en het andere niet. Of dat terecht is is een ander verhaal, maar zo is het nu eenmaal.

En ondanks dat het op vz al 282000 uitgelegd is, hier nog een keer speciaal voor jou. De belastingbetaler heeft bij hulp aan banken alleen last van schulden die niet terugbetaald worden aan de bank. Daar vallen de grote voetbalclubs (tot nu toe) niet onder. Dus doe me een plezier en hou dat belastingbetaler riedeltje voortaan achterwege. Het is namelijk echt onzin, ook al klinkt het zo lekker.

23 mei 2022 om 11:59

Dat banken in de problemen kwamen omdat schulden dus NIET konden worden terug betaald vergeet je voor het gemak maar even?

23 mei 2022 om 12:38

Door de voetbalclubs werden de schulden wel afgelost inclusief een beetje rente zelfs, dus die zijn niet onderdeel van het probleem. Het waren de bedrijven die failliet gingen en hun verplichtingen niet na konden komen, en andere slechte investeringen.
Je kunt zelfs redeneren dat de voetbalclubs waar de bank aan verdiend de druk op de belastingbetaler enigszins verlichten. Dat zou ik ook niet doen, omdat de rente die ze betalen bijzonder laag is. Maar het snijdt iig alvast meer hout dan zeggen dat de belastingbetaler opdraait voor slecht financieel beleid van spaanse clubs.

23 mei 2022 om 15:09

Ja hoor even een belletje naar Ceferin, een zakgeld onder de tafel via Qatar en alles is oke. Zo betalen ze mbappe ook vast. Het kan zelfs zijn dat er een boete betaald moet worden aan Madrid vanwege de voorcontract. Nou dat betaalt Qatar zonder moeite. Of die Emir investeren in Madrid. Even dreigen en alles is okee. Trieste ontwikkeling in het voetbal. Om van te kotsen.

23 mei 2022 om 15:11

En hoeveel Spaanse ploegen voldoen er aan FFP ?

Je kunt je afvragen of er sprake is van ontwikkeling als er weinig weerstand is. Ik denk dat hij voor het geld heeft gekozen. Zijn goed recht. Ik vind het dan wel weer fijn dat ze in Spanje de deksel op de neus hebben gekregen. In Spanje doen ze alsof het daar zo geweldig is. En de meeste fans van clubs als Barca en RM hier op VZ doen er weinig aan om dat te weerspreken. Als competitie heeft het in ieder geval niet mijn gunfactor.

23 mei 2022 om 10:53



Rochus

Ontwikkeling slaat ook nergens op.

Aanbod was gewoon te goed.

100mil netto tekengeld en 50 mil netto salaris en 100 eigendom eigen rechten
Die jongen is binnen no-time miljardair

Vroeg op laatst - schijnt - ook aan RM om 200mil bruto tekengeld. Dus geld - terecht ook hoor- was zijn grootste drijfveer

Mooie reden dat Mbappe in zijn geboorteland wilt spelen. Ook mooi dat geld dus totaal geen issue is. Echt prachtig van Mbappe dat hij niet voor het geld speelt, maar voor zijn ontwikkeling en dat van zijn land. Echt een goed persoon.

23 mei 2022 om 10:20

Qua ontwikkeling zeker een goede keuze. Het duurde alleen wat miljoenen voordat hij zich dat besefte.

23 mei 2022 om 10:23

Ja want hij blijft niet voor het geld bij Paris, geld speelt wel een rol wie wil er voor zielloze club als Paris spelen. Voor zijn ontwikkeling moet hij juist weg gaan al hoef ik hem nooit meer zien...

23 mei 2022 om 10:26

Haha wat een onzin. Waarom hoef jij Mbappe nooit meer te zien???

23 mei 2022 om 10:27

@aqua1, waarom zou hij zich in Parijs minder ontwikkelen dan in Madrid? Ook La Liga ligt op zijn gat als het gaat om echte tegenstand. Real is met 13 punten overmacht kampioen geworden en PSG met 15 punten. Het verschil is minimaal. Hij speelt namelijk, zowel bij Real als bij PSG, bij de ploeg die waarschijnlijk tot 2025 makkelijk kampioen gaat worden omdat de tegenstanders ze financieel niet bij kunnen benen.

Waar ik naar uitkijk zijn jouw reacties rond het jaar 2024. Dan gaan we weer datzelfde geblaat zien dat het al rond is en dat hij volgend seizoen in het 'maagdelijk Wit' gaat spelen en dat soort onzin. Dan ben je dit al lang vergeten, althans je zal heel goed gaan doen alsof.

23 mei 2022 om 10:33

@aqua: ja want bij Real ging hij voor drankbonnetje en een stukje cake na welke wedstrijd gaan spelen... Beetje beu aan het worden dat Real fans steeds verwijzen naar het financiele aspect terwijl hun eigen club ook 'gewoon' een tekenbonus van 130 miljoen wou betalen.

Om maar te zwijgen dat figuren als Aqua al 12 maanden lopen te toeteren dat Mbappe 100% zeker voor Real ging tekenen en ze niet konden wachten om hem, en ik citeer, in het 'maagdelijke wit van de Koninklijke' te zien spelen... en dat diezelfde figuren nu kinderachtige uitspraken als 'we hoeven hem nooit meer te zien bij Real'.

23 mei 2022 om 10:42

Hoeveel spaanse teams hebben het dit seizoen goed gedaan in de CL? En hoeveel in de Ligue 1?

23 mei 2022 om 10:46

Ik heb niks geroepen in de laatste maanden en toch hoef ik hem nooit meer te zien bij Real. Het is op een bepaald moment ook graag of niet. Real moet nu verder kijken naar andere spelers voor de komende jaren. Deze jongen moet ontzettend veel geld kosten dat je prima kan verdelen over andere talenten. Dat betekent wel dat er dan geen ruimte meer is voor hem. Prima toch? Snap niet waarom dat kinderachtig is.

23 mei 2022 om 10:57

Aqua1

Hou eens op man. Die jongen mag toch voor geld kiezen.
Krijgt 100 mil netto tekengeld, 50 mil netto salaris en 100% eigendom over zijn potretrechten.

Hij vreg 200 mil brtuto tekengeld aan RM. De club zei nee.

Klaar dan toch.

ALs hij nog top is en over 3 jaar is de kans weer, dan mag hij komen. Wel tegen "normaal" anbieding.

Maar denk, dat nu geen enkele club meer kan betalen, en hij zijn carriere daar gaat afsluiten. Wordt eerste voetballer die in Frankrijk miljardair wordt voor zijn 30e.

23 mei 2022 om 11:16

Zeker niet Mr Killin. Mbappe heeft Real gebruikt om een beter contract te krijgen in Parijs. Dat is zijn goed recht, maar hij hoeft niet te verwachten nog welkom te zijn in Madrid.

23 mei 2022 om 11:38

Hahahha daar hebben we Aqua weer. Dus omdat hij last minute een beter voorstel krijgt moet ie dat maar gaan afwijzen, want dat maagdelijk witte shirt waar je over had is te groots? Hahaha hou op man, Mbappe geef ik geen ongelijk. Lekker blijven in Parijs.

23 mei 2022 om 11:45

Real Madrid hele jaar aan het lijntje houden, als hij zo graag wilde komen had hij allang getekend. Heeft ons fans En Real Madrid bedrogen... kiest geld boven sportieve ambities..

23 mei 2022 om 11:57

Bedrogen? Zolang er niet getekend is is er geen sprake van bedrog. Wat een onzin zeg zo gaan onderhandelingen nu eenmaal. You win some you lose some. Kiest idd wel geld boven sportieve ambities, maar dat mag ook gewoon. Doet trouwens bijna elke speler.

23 mei 2022 om 12:36

disco22

Hoe gebruikt? Op laatst vroeg hij nog meer geld aan RM (om bod PSG wat te evenaren). Dus die wilde ook wel naar RM, alleen het bod van PSG te absurd goed. Als hij dat geweigerd had, had hij per direct opgenomen moeten worden in een gesticht!

100 mil Netto tekengeld, 50 mil Netto salaris en grootste troef 100% eigenaar van zijn eigen potretrechten. GEen idee wat zijn ouders krijgen.

Leg dit eens naast bod van RM met 100 mil Bruto tekengeld, 30/40 mil Netto salaris en 60% eigenaar van zijn potretrechten.
Voor weekend - schijnt - dat zijn begeleiders vroegen om 200 mil bruto tekengeld. Dus hij wilde wel naar RM en dan iets minder salaris en 40% potrechten inleveren.

En als onze club zich half jaar heeft laten gijzelen door Mbappe - volgens jou de club heeft gebruikt - dan is het de fout van Perez. Heel simpel. Real is groter dan iedere speler. Die had dan duidelijk moeten zijn maanden geleden en zeggen dit is onze laatste bod. Je hebt bedenktijd tot 1 maart bijv. Daarna trekken wij bod in en schakelen door.

Dus nee, fout ligt echt bij Perez.

23 mei 2022 om 12:57

Ja spelen tegen Metz en saint etienne is erg goed voor zijn ontwikkeling. Je hebt Benzema die hattricks maakt tegen topclubs en je hebt Mbappe die zich wilt ontwikkelen in de farmers league. Een hele belachelijke keuze van Mbappe om te blijven bij PSG, maar hij is altijd welkom bij Madrid.

23 mei 2022 om 13:31

Fout ligt niet bij Perez. Wat hebben we toch geluk dat de club die wij supporten zo’n goede president heeft. Nouja goed, hij is niet welkom in Madrid. Dat is niet mijn beslissing, maar de beslissing van Jose Angel Sanchez en Florentino Perez. Ik heb namelijk als supporter/fan niks te zeggen hierover. Maar als ik mijn mening mag geven, heb ik hem er liever niet bij nee. En Mr. Krillin, als het echt om zijn droomclub zou gaan, zou die echt niet zoveel geld vragen. Waarom zou die dan zijn droomclub gebruiken om meer geld te vragen van PSG. Wat Madrid bood was ook erg veel en meer dan genoeg, maar hij wilde meer. Ik herinner nog ene Cristiano Ronaldo, die van een van de beste clubs ter wereld kwam naar de 13e club van de UEFA-ranglijst destijds. Voor minder salaris. Omdat hij naar eigen zeggen droomde van Real Madrid. Ramon Calderon: “Ronaldo zei in 2008 dat hij zou komen naar Madrid en hij heeft woord gehouden. Ik zal hem daar altijd dankbaar voor blijven.”

23 mei 2022 om 15:10

@YoeriCFC haha je gaat lekker verder he met je anti laliga reclame. Real knikkert chelsea en city eruit. Calma nou maar. Villareal had lfc alle moeite mee. Vorig jaar gewonnen van Man u en arsenal in de EL!

23 mei 2022 om 20:11

haha waarom is tegenwoordig alles een farmers league behalve la liga en premier league. mbappe heeft al een wk gewonnen en CL finale gespeeld, gaat volgens mij goed met zijn ontwikkeling.

Ach, hij verlengt nu zijn contract maar straks is de beste man 26 als dit contract op zijn einde loopt en dan ontvangen ze hem in Madrid waarschijnlijk alsnog met open armen. Ik begrijp best dat hij het nog een paar jaar wil proberen bij PSG, ook al is het alleen al omdat hij nu ook echt mee kan denken wat het beste is voor de club. Als speler ga je die kans niet meer krijgen, dus ik vind het wel interessant om te zien hoe dit gaat uitpakken.

Het is balen voor Real, zeker omdat ze niet gewend zijn om 'nee' te horen te krijgen, maar geef hem nog die drie jaar en je krijgt er een Ballon d'or winnaar voor terug. Het moet gek lopen als hij hem de aankomende jaren niet minimaal 1x gaat winnen.

23 mei 2022 om 10:20

Real komt denk ik niet meer, twee keer aan het lijntje gehouden. Kan lekker tot zijn pensioen in die waardeloze competitie blijven.

23 mei 2022 om 10:24

Er zijn niet maar twee competities in Europa. Als Mbappe wil vertrekken in 2025, en Real heeft geen interesse (wat ik voor geen seconde geloof, net zoals ik niet geloof dat alle Real fans die hier nu zitten te mokken niet op de banken staan te juichen), dan gaat hij toch lekker naar Italië, Engeland of Duitsland? Helemaal prima geregeld lijkt me.

23 mei 2022 om 10:39

Naar Chelsea dan😜

23 mei 2022 om 10:42

Als Boehly dat voor elkaar krijgt zou dat geweldig zijn haha! ik ga er alleen voor het gemakt wel alvast even van uit dat hij bij ons hooguit 6x per seizoen zou scoren. Half dat aantal als we hem nummer 9 geven...

Zeg maar eens nee tegen zoveel geld. Blijf het toch jammer vinden dat die straks tot en met zijn 25e in een subtopcompetitie als Ligue 1 heeft gespeeld. Doet naar mijn mening toch een beetje af aan hoe zijn carrière achteraf had kunnen zijn. Ook al wint die de Champions League met PSG.

Dit is gewoon een zware geldwolf.. Beloofd van alles wat ook aan benzema. Maar uiteindelijk gaat ie voor de 100 miljoen tekenpremie en gigantische salaris alsof ie niet genoeg geld had..

Maar dit is dus het bewijs dat psg alles kan doen met elke speler die ze willen.. Geld is geen probleem voor hun.. En niet te vergeten man city is er ook 1 van. Bizarre bedragen gaan er rond niet normaall..

23 mei 2022 om 10:56

Youssef, je hebt helemaal gelijk man. Laten die clubs een voorbeeld nemen aan Real Madrid en Barcelona, die betalen slechts een bescheiden salaris 🤣

23 mei 2022 om 11:09

Wat PSG doet is dan wel extremer dan wat Barca en Real hebben gedaan.
Bij Real verkopen ze nog spelers om geld te genereren. PSG aan de andere kant alleen maar uitgeven. Dus wel een verschil.

23 mei 2022 om 17:34

Pardon? Messi bij Barcelona was toch echt een stuk extremer dan Mbappe.

Persoonlijk vind ik ook de combo's Bale+hazard of Couthino+dembele echt een stuk extremer dan het behouden van Mbappe.

Verder verkoopt PSG ook gewoon spelers. Gaan elk jaar spelers weg.

23 mei 2022 om 15:12

Weet wel zeker dat het meer is dan 100 mil, even onder de tafel vanuit qatar. Maar echt hoor even een belletje naar Ceferin, een zakgeld onder de tafel via Qatar en alles is oke. Zo betalen ze mbappe ook vast. Het kan zelfs zijn dat er een boete betaald moet worden aan Madrid vanwege de voorcontract. Nou dat betaalt Qatar zonder moeite. Of die Emir investeren in Madrid. Even dreigen en alles is okee. Trieste ontwikkeling in het voetbal. Om van te kotsen.

Veel over gezegd en geschreven, Mbappe.. we begrijpen echt wel dat jij je kan door ontwikkelen als speler in de Ligue 1.

Een aantal verbeterpunten op een rij waar jij en de staf mee bezig kunnen :
- werken aan de start snelheid
- tactisch nog bijscholen
- het 1 op 1 afmaken kan beter

Oftewel er valt in die 2 jaar nog genoeg te doen om jezelf door te ontwikkelen.

Wat betreft het financiële, er is niks mooiers dan de best betaalde speler ter wereld worden in je eigen stad en land. Mits er aandacht wordt besteed aan de bovenstaande punten zal de boot naar Madrid wel weer voorbij komen. Ook tebas zal je met open armen ontvangen.

Succes als ambassadeur of iets in die vorm in Qatar!

Na zijn trip naar Qatar heeft die waarschijnlijk een mooi zakcentje gekregen.
Ik bedoel vorig jaar was die echt niet blij vanwege zijn mislukte transfer en nu verlengt die? Puur om het geld..
Wat PSG doet is gewoon wanhopig en hoop dat ze ook op de blaren gaan zitten.

En de mensen die zeggen Real kan er ook wat van.
Real daarintegen verkoopt spelers voor zak geld. Hakimi, Reguilon, Ronaldo, Brahim, De Tomas, Ceballos en Asensio na dit seizoen. en nog meer.
PSG geeft blindelings geld uit zonder dan wat te verkopen.

Als Real zijnde moet je dan ook nooit meer voor hem gaan en doorschakelen naar Nkunku.

23 mei 2022 om 10:46

Door Real heeft hij natuurlijk ook deels zo'n contract gekregen. Anders had PSG natuurlijk niet zo'n belachelijk aanbod gedaan. Maar ook gewoon de invloeden van veel politiek maakte deze saga nog belachelijker. Helaas daar kan je als Real zijnde niet veel aan doen. Tot 2025 gaat mij ook veel te ver voor hem. Deze zomer gewoon al het geld wat je voor hem opzij hebt gezet gebruiken.

23 mei 2022 om 10:52

Mee eens..
Gewoon doorschakelen naar Nkunku. Lijkt me een ideale speler voor Real kan overal uit de voeten voorin.

23 mei 2022 om 15:15

Het schijnt dat ze daar, de moeder, akkoord zijn gegaan dat Qatar de boete betaalt van het verbreken vh getekende voorcontract. Schandalige werkwijze van deze turtlesnake. De manier waarop. Stik lekker in het geld zou ik zeggen. Ze krijgen vast nog meer onder de tafel door. Hey doe wat marketing dingetjes op het WK qatar en hier heb je 100 mil. Wat doe je daar aan. Deze clubs hebben zich inmiddels boven het voetbal piramide verheven. De Uefa doet niets. Trieste ontwikkeling.

Aah joh dit is toch slim. Wat is twee jaartjes nou? 200 mil rijker, 30 doelpunten per seizoen en een beetje kijken of de champions league te winnen valt en dan over twee jaar alsnog naar het zonnige madrid, transfer vrij voor nog maals een teken bonus van 100 mil en 50 mil salaris. Dit is gewoon verstandig

Zeg maar eens nee tegen zo een salaris en tekenbonus. Daarnaast is het niet alsof PSG 3 klasses minder is als Real, er zit denk ik 1 niveau tussen beiden. Met 2/3 juiste aankopen en de juiste coach zouden ze zomaar de CL kunnen winnen. Volgend seizoen gewoon lekker Pogba en Rapinha/antony halen en Zidane of Conte als coach.

Naar mannetje hoef hem ook nooit meer in onze Shirt te zien, Real Madrid aan het lijntje houden om beter contract te krijgen van Paris. Real gebruiken zo walgelijk het is graag of niet, het is een geld wolf. Geen enkele respect heeft hij. Real Madrid je droomclub lijkt een grote leugens te zijn...

23 mei 2022 om 10:22

Vorig jaar nog balen dat zijn transfer mislukte en nu dit....

23 mei 2022 om 10:39

Doorhem is Real Madrid Haaland misgelopen helaas op verkeerde paard gewed.

23 mei 2022 om 11:04

Je kunt transfer missers van Madrid toch niet gaan verhalen op een speler van een andere club. Als ze dat bij Madrid doen, dan zou ik toch starten met binnenhalen van wat capabeler personeel.

23 mei 2022 om 11:09

48 jaar en dan reageren als een klein kind die zijn zin niet krijgt. Real aan het lijntje houden en walgelijk misbruiken, het is me wat. Arme Fiorentino, de man die zelf altijd zo aardig en nooit iemand zal bedonderen bijt in het zand. Het zou verboden moeten worden. Ik stel voor dat Mbappe nooit meer voet op Spaanse bodem mag zetten en het heilige Madrid is natuurlijk helemaal verboden terrein voor minimaal de komende 25 jaar.

23 mei 2022 om 11:55

Jezus je hebt nog gelijk ook... dacht dat hij 16 was ofzo met zijn kinderlijke gedachtegang en reacties op dit forum.

23 mei 2022 om 11:36

Ramos hield Utd aan het lijntje om een betere deal bij Real te krijgen, tot 2x toe zelfs. Toen hoorden we niets van Aqua. Kan je niet zoals een aantal mede-supporters zijn en je verlies accepteren zonder als een kleuter verontwaardigd te zijn? Je zult ook wel niets snappen van mensen die dit soort reacties arrogant vinden. Sommige fans van de groteren der aarde hebben echt een enorme plaat voor hun hoofd.

23 mei 2022 om 11:46

Ik geef deze comment letterlijk een duimpje, krijg echt een grijns op mijn gezicht. Aqua...luister.... het is... game.. over! En bekijk het eens van de andere kan. Real heeft zelf hele vieze spelletjes gespeeld met spelers en het afdanken van de grote helden van Madrid. Dan zie je wat voor een 'scheit' ze hebben aan hun grote helden. Daarbij heb je het over gebruiken... wie zegt dat? En als dat zo is, dan heeft hij het gewoon erg slim gespeeld klaar. Maar het kan evengoed zo zijn dat hij ergens liever voor PSG speelt dan in het MAAGDELIJKE WITTE SHIRT. Of dat hij last-minute een niet te weigeren aanbod ontving vanuit Parijs. Leg je erbij neer man.

23 mei 2022 om 12:32

Dit gebeurt aan de lopende band hoor. Zo'n jong, verwend mannetje kiest puur voor het geld en dat zouden velen in zijn plaats gedaan hebben. Voor zijn carrière funest, want die Franse competitie is de meest zielloze in Europa. De CL wint PSG niet, dus er valt werkelijk geen succes te behalen voor Mbappé, buiten zijn bankrekening om natuurlijk.

23 mei 2022 om 13:35

Zou je in het vervolg jouw objectiviteit mee willen nemen, want het is werkelijk schrijnend om te lezen? Een volwassen kerel die met dit op de proppen komt omdat een speler niet naar "z'n" club komt. Als hij PSG had gebruikt om een hoger contract bij Real Madrid te kunnen tekenen, had je het er waarschijnlijk geen moment over gehad en kwam je superlatieven tekort. Besef even dat je zo vreselijk emotioneel betrokken bent jegens iets dat niet eens weet wie je bent en daar geen enkele waarde aan hecht.

23 mei 2022 om 15:16

En het schijnt dat ze daar, de moeder, akkoord zijn gegaan dat Qatar de boete betaalt van het verbreken vh getekende voorcontract. Schandalige werkwijze van deze turtlesnake. De manier waarop. Stik lekker in het geld zou ik zeggen. Ze krijgen vast nog meer onder de tafel door. Hey doe wat marketing dingetjes op het WK qatar en hier heb je 100 mil. Wat doe je daar aan. Deze clubs hebben zich inmiddels boven het voetbal piramide verheven, ze laten de transfermarkt zo enorm ontploffen en nu met salarissen etc. De Uefa doet niets. Trieste ontwikkeling.

23 mei 2022 om 15:27

Wat een schande is Mbappe gun hem niks meer. Mijn club is zoveel gaan buigen voor hem dat Haaland is misgelopen Perez gokte volledig op Mbappe gegokt en verloren, plan b had Perez achter de hand moeten hebben..

23 mei 2022 om 15:37

Ja echt dramatisch, deze doet ook pijn. Alee, het is wat het is. Hij heeft tenminste zijn true face laten zien. Duidelijk. Nou gaan wij verder, ook zonder hem!

Perez moet nu wel iets doen. Kunnen niet weer op Benzema alleen leunen. Als hij even minder wordt heb je echt een giga probleem. Ik denk aan Salah, Nkunku of Gnabry.

Liefst Salah, je wil toch een grote naam binnenslepen eigenlijk. Top5 aanvaller, goalscorer. 1 jaar over. Moet kunnen. En anders 1 vd andere twee. Maar Vini, Benzema, Salah zou allemachtig zijn hoor. En over 2 jaar kun je kijken naar Endrick of anders all in gaan voor Haaland.

23 mei 2022 om 16:41

Vooral alle PR geloven die nu vanuit Madrid en Spanje komt om Mbappe zwart te maken en Real vrij te pleiten.

wat een klets verhaal, gewoon geld. je krijgt 100 miljoen bijgeschreven voor het tekenen en je mag notabenen bepalen of de manager moet oprotten of niet en welke spelers eraan getrokken mogen worden.

Ze zeggen altijd een speler is nooit groter dan een club, maar PSG heeft bewezen met dit achterlijke gedoe dat Mbappe groter is dan de club.

Natuurlijk speelt het geld een grote rol maar wij weten natuurlijk ook niet alles, er spelen ongetwijfeld ook omgevingsfactoren bij mee. Kan me best voorstellen dat dicht bij je familie wonen ook meespeelt, misschien wilde het gros van zijn familie wel dat hij bleef, en dan is twee jaar bijtekenen voor dit geld ook geen straf natuurlijk. Ik noem maar iets geks: misschien is hij net oom geworden en wil hij dat van dichtbij meemaken, er kan van alles meespelen, naast het geld nogmaals.

Het heeft in ieder geval niets met geld te maken, dat siert hem wel.

En die Tebas, tja. Ergens begrijp ik zijn reactie wel omdat La Liga steeds minder aanzien krijgt omdat de groten der aarde niet meer zomaar daarheen willen, maar het is ontzettend hypocriet om nu over geld te gaan zeuren.

23 mei 2022 om 11:03

Wat PSG doet is dan wel extremer hoor.
.
Hun verkopen daarintegen spelers voor zak geld. Hakimi, Reguilon, Ronaldo, Brahim, De Tomas, Ceballos en Asensio na dit seizoen. en nog meer.
PSG geeft blindelings geld uit zonder dan wat te verkopen.

23 mei 2022 om 11:28

Maar ik heb het niet over Real, ik heb het over die voorzitter die zijn competitie in aanzien ziet dalen en daarom rare sprongen gaat maken.

23 mei 2022 om 11:30

Jaa daar heb je wel gelijk in, ook dat het logisch is.
Maar veel claimen ook dat Real of Baca hetzelfde doet. Maar dit is wel extreem de voorwaarden die Mbappe krijgt.

23 mei 2022 om 13:38

Tja, zo gaat het nou eenmaal. De sterren gaan waar het geld is en nu clubs als Barcelona en Real Madrid niet meer bovenaan de voedselketen staan, daalt het aanzien van zo'n gehele competitie. Het terug moeten brengen van de schuldenlast heeft natuurlijk al voor de nodige kwalitatieve verliezen geleden en nu Messi en Ronaldo er niet meer zijn, blijft de competitie verder vervallen. Dat neemt niet weg dat Laliga nog steeds gewoon een topcompetitie is, maar ik zet het er ook niet zomaar op.

Hmm vreemde reden. Als je van een zwakkere naar een sterkere competitie gaat zou je aannemen dat het je ontwikkeling goed doet. Daarbij komt ook nog dat je weg gaat uit je vertrouwde omgeving wat ook nog zou kunnen helpen met zijn persoonlijke ontwikkeling.

Gezwets in de ruimte. Als dat je reden is kon je gelijk je contract verlengen. It is all al about the money net Gravenbergh ...... kansloos

Tja jammer. Had ook het gevoel dat hij Real gewoon gebruikte om meer geld te krijgen. Had het veel eerder gedaan zoals Haaland dan had Real ook sneller door kunnen gaan. Tot 2025 wachten gaat Real echt niet doen. Sinds 2017 al gewacht op hem en buiten de zomer van 2019 ook amper wat uitgegeven omdat Perez en Real hoopten dat hij zou komen.

23 mei 2022 om 15:19

En het schijnt dat ze daar, de moeder, akkoord zijn gegaan dat Qatar de boete betaalt van het verbreken vh getekende voorcontract. Schandalige werkwijze van deze turtlesnake. De manier waarop. Stik lekker in het geld zou ik zeggen. Ze krijgen vast nog meer onder de tafel door. Hey doe wat marketing dingetjes op het WK qatar en hier heb je 100 mil. Wat doe je daar aan. Deze clubs hebben zich inmiddels boven het voetbal piramide verheven, ze laten de transfermarkt zo enorm ontploffen en nu met salarissen etc. De Uefa doet niets. Trieste ontwikkeling.

Weer wachten zou echt killing zijn! Wat als Benzema minder wordt? Heb je meteen een giga probleem! Je hebt nu meteen iemand nodig naast hem. Benzema wordr straks 35j. Ik zou gewoon voor Salah gaan. Grote naam, top5 aanvaller, goalscorer, teamspeler, en kan je nog 4,5 seizoenen geven. Past perfect rechts. En dan later naar Endrick of Haaland kijken maar je hebt nu gewoon iemand erbij nodig.

Onwijs jammer dat Kylian dan niet uit zn comfortzone komt en bij PSG blijft.
Echter, geef ik hem groot gelijk als ik puur naar mezelf kijk. Ik vind mn comfortzone ook erg prettig en ga er alleen uit als ik enigszins gedwongen wordt.

Denk wel dat Flo Perez nu klaar is met Mbappe en ook over 3 jaar wanneer de saga naar 2.0 gaat, Real geen aanbod doet voor hem. Hij heeft op deze manier Perez te kakken gezet en dat krenkt de trots van Florentino.

Kylian heeft de kans gehad om bij Real Madrid te tekenen.

Nu is t wel taak voor Real Madrid om met een 'vervanger' op de proppen te komen.
Er dient iets te gebeuren voorin. Je hebt eigenlijk alleen het volgende wat een beetje nivo heeft in de aanval. Linksbuiten: Vini en Hazard(al kan je daar over twijfelen), Spits: Benzema, Rechtsbuiten: Rodrygo, Asensio en bij extra zekerheid inbouwen Valverde.
Er dient in mijn ogen dus echt een speler te komen die minstens spits en linksbuiten kanspelen en het liefst in de gehele aanval uit de voeten kan.
Maja, wie? Misschien Jonathan David? Al is dat meer op basis van naam, dan dat ik hem echt goed ken als voetballer.

Als Real dan ook nog Touchameni (spel t ongetwijfeld verkeerd) kan binnen halen als back-up voor Casemiro, is Real Madrid goed voorzien.

Belangrijkste reden is toch gewoon geld. En hou me ten goede het is absoluut zijn recht om daarvoor te kiezen. Die gasten komen doorgaans uit een vrij armoedig milieu, beloof je zoveel miljoenen dan kan hij over 3 jaar ook gewoon stoppen. Of hij is dan nog jong genoeg om alsnog een stap te maken als hij daar zin in heeft.

Ik had hem ook liever bij Real gezien, maar het schijnt dat PSG op zijn voorspraak een andere weg gaat inslaan. Hij wil voor de CL gaan met PSG en als het hem lukt, zal hij gegarandeerd de boeken in gaan puur omdat de uitdaging toch groter is dan de CL met Madrid te winnen. Tuurlijk is het geld van PSG heel erg mooi meegenomen, maar hij zou bij Real echt geen water met brood hoeven eten. Ik ben benieuwd hoe dit verhaal zal aflopen.

Dat hij blijft komt door z n moeder de dominante gelwolf aangezien hij een moeders kindje heeft zij in opdracht van psg (tegen miljoenen betaling) hem omgepraat.

Real gaat proberen Darwin Nunez te halen en volgend jaar haaland voor 150 miljoen

23 mei 2022 om 11:08

Want City laat Haaland na 1 jaar gaan voor een schamele 150 miljoen? Whahahaha

23 mei 2022 om 13:54

Na 2 jaar wel. Dan heeft hij volgens TheAthletic (een betrouwbaar medium) een clausule van 150 miljoen.

23 mei 2022 om 11:48

Doe maar Danilo van ons Ajax. Die is nog redelijk leuk op te pikken . Haaland kan je de komende jaren vergeten.

23 mei 2022 om 11:53

Die is toch al naar Feyenoord?

Worden die gasten niet ongelooflijk moe van zichzelf? In z’n eigen land verder ontwikkelen. Zeg gewoon eerlijk dat het bod financieel niet te weigeren was. Dat weet iedereen en snapt iedereen. Altijd die leugens. Alsof iemand dat gelooft. Zelfde met Gravenberch en dat kulverhaal over de fout rondom de optie.

23 mei 2022 om 11:07

Echt hè. Complete bullshit allemaal. Door ontwikkelen in die competitie die hij al helemaal aan gort heeft geschoten en waar amper tegenstand is. Wat valt daar nog te winnen.

Heeft iemand InsideRMadrid nog gezien? 🤪

Heerlijk dat Mbappe heeft bijgetekend! Toch de club van z’n dromen, ongeacht hoeveel geld hij heeft gekregen. Ik vind het zeker een verstandige keuze. Hij is dé man bij PSG. Real heeft Benzema al. Nog een topaankoop voor het middenveld dan denk ik wel dat PSG volgende seizoen het ver gaat schoppen bij de CL.

Messi en Mbappe voelen elkaar de afgelopen tijd echt goed aan. Dit wordt echt wat de komende seizoen! Zin in 😍

Ow is dat de reden. Ik maar denken dat het om geld ging of dat PSG misschien zijn plafond zou zijn. Maar gewoon een keurige Franse jongen die zijn achterban en roots niet wil verloochenen.

Wat een onzin. Als hij zich door wil ontwikkelen dan moet hij naar een betere competitie. Het gaat puur en alleen om geld. Als je zo nodig in Frankrijk wil blijven voetballen dan heb je totaal geen ambitie.

Hij heeft maar 1 reden en dat is geld. PSG gaat de Champions League gewoonweg niet winnen omdat ze door het jaar heen te weinig topwedstrijden spelen. Financieel snap ik hem wel, maar het heeft met een sportieve prestatie helemaal niks te maken.

Hahah nu allemaal opeens haten op Mbappe omdat die niet komt. Lachwekkend

Ga jezelf maaar eens na. Stel een andere werkgever, misschien wel de beste in jou branche, doet jou een mooi voorstel maar je huidige werkgever gaat daar met pakweg het dubbele bedrag overheen, wat doe jij dan ?

23 mei 2022 om 11:29

Niet te vergelijken, deze gasten hoeven nooit te werken. Hun hoeven niet om te kijken naar de uitgaves. Als ik wat wil kopen moet ik kijken of het wel slim is. Heel andere scenario.

23 mei 2022 om 14:41

Voetbal is hun werk. Daarnaast hebben ze diverse verplichtingen naast het voetbal die ze zijn aangegaan.

Reactie dat als jij iets wilt kopen moet nagaan of dat past / slim is. Jij kan die keuze maken, er zijn mensen die geen keuze hebben. Vergelijking die @theo uphus geeft is terecht.

Leuk om alle reacties te lezen van mensen die zeker weten dat hij voor het geld kiest. Of dat de Franse competitie geen weerstand heeft.

Ja hij krijgt ontzettend veel betaald, maar Real had ook geen misselijke aanbieding gedaan volgens de berichten.

Zoveel weerstand is er ook niet in Spanje. Kijk naar de kampioenen van de afgelopen jaren.
Ja ze presteren ontzettend goed in Europa. Maar nationaal gezien zijn er ook maar weinig verschillende kampioenen.

Kijk daarbij eens naar het aantal doelpunten van de topscorerslijst de afgelopen jaren. Scoren in andere competities lijkt moeilijker als je naar het aantal kijkt (op Bayern na dan).

En misschien heeft hij wel veel met Messi gesproken. Die ook niet heel goed presteert na zijn transfer naar een andere competitie. En uit zijn vertrouwde omgeving is.

Of hij denkt misschien kans te maken op de CL titel hij PSG en dan een held/ legende te zijn in eigen land.

Hier boven enkele voorbeelden wat ook zou kunnen meespelen bij zijn besluit. Het is allemaal niet zo zwart wit misschien.

Ook Monaco zal gelukkig zijn met het verlengen van Mbappé bij PSG. Er was een clausule tussen beide ploegen dat als Mbappé zou verlengen dat Monaco nog eens 35 miljoen euro zou ontvangen. Komt goed van pas nu Monaco de rechtstreekse kwalificatie van CL is misgelopen.

23 mei 2022 om 15:25

Het boeit Qatar niks. Die strooien met miljoenen alsof het niks is. Er blijkt zelfs een akkoord te zijn dat mbappe een boete moest betalen als hij de voorcontract zou verbreken. De moeder ging naar Qatar en zijn daar akkoord gegaan voor die betaling, nog wel een gerucht maar wel van een insider dichtbij Madrid. Die olieclub gaat heel ver, laat alles ontploffen, de markt, salarissen, zelfs hun eigen club geven ze weg aan die jongen. Wat is dit voor bizarre gebeuren dan? Of kijk hoe ze Neymar van jullie hadden bestolen. Dat is geen voetbal meer maar ze verheven hun zelf boven het voetbal inmiddels. De manier van mbappe is ook sluw helaas. Dat ie niet komt is jammer maar geen probleem maar wel hoe en psg betalingen. En een uefa doet er niks aan, beste maatjes inmiddels. En even naar barca gericht, jullie fans moeten ook snappen wie nu echt een gevaar is. Geloof me niet Madrid. Zie jullie graag Lewa binnenhalen, is alleen maar goed voor laliga.

23 mei 2022 om 15:52

@kingkb9

Denk dat ze bij Barcelona inmiddels ook wel beter weten, ze werken niet voor niks de laatste tijd nauw samen met Florentino om die Super League.

Dan moet Real maar verlengen met Bale Wat zijn de opties voor Real? Dembele transfervrij binnenhalen, Gnabry 1 jaar contract nog, Sane, Mahrez of hopen dat Hazzard komend seizoen gaat vlammen op rechts. Hopelijk kan Rodrygo de volgende stap maken in zijn ontwikkeling net zo als Vini afgelopen seizoen.

Daarbij zal Kubo, Reinier en Diaz weer terug komen van huur periode. Geen idee hoe de ontwikkeling van hun is geweest. Reinier weinig gespeeld bij Dortmund. Andere 2 hebben wel aardig wat minuten gemaakt.

23 mei 2022 om 15:26

Bale verlengen en Ronaldo terughalen. Back to BBC haha.

Nee maar opties zouden zijn: Salah, Nkunku of Gnabry.

23 mei 2022 om 16:26

Salah wordt toch alweer 30 deze zomer. Zie liever een wat jongere speler komen. Salah heeft best wel wat blessures gehad afgelopen jaar.

Maar we zullen zien wat Perez uit de hoge hoed gaat toveren.

Prima gehandeld van mbappe. Wat kunnen je die clubs nou boeien het zijn gewoon grote bedrijven die je weggooien zodra je even niet presteert. Gewoon zo veel mogelijk geld binnenharken en proberen te zorgen dat je familieleden de komende 5 generaties niks te klagen hebben.

Wel geinig dat tebas zegt dat dat contract niet kan, maar geen problemen heeft met RM die hetzelfde aanbied....

23 mei 2022 om 12:47

Misschien moet je even doorlezen en begrijpen wat zn argumenten zijn. Wel geinig dat tebas oo een deel van zn teksten wordt aangesproken, maar diezelfde mensen geinig genoeg moeite hebben met doorlezen

Slecht voor de ontwikkeling van Mbappé en van PSG. Het is een wereldspits, maar jammer genoeg ook een diva. Met teveel van dit soort types in de selectie zal PSG die CL niet winnen. Het ontbreekt gewoon aan mentaliteit en vechtlust. Mbappé is als speler geknipt voor Real.

Ik voorspel overigens dat hij na weer een mislukt CL-avontuur alsnog de biezen pakt volgend jaar.

23 mei 2022 om 12:07

@b_konijn

En hoe denk je dat die toekomstige club van Mbappé dan dat gaat bekostigen?

Naast het feit dat hij nu al een tekenbonus van 100 miljoen krijgt en een netto salaris van 50 miljoen euro, dient er nog eens een transfersom afgetikt worden bij PSG van minstens 200 miljoen euro?

23 mei 2022 om 12:17

Is zo'n tekenbonus dan ook direct een clausule? Want volgens mij heeft dat volgend jaar geen consequenties meer, of wel? Er zijn clubs die alsnog dik voor hem gaan willen betalen, zeker weten.

23 mei 2022 om 12:19

@b_konijn

Nee niet per sé , maar dan kost de operatie nog meer dan 300 miljoen euro. PSG gaat hem echt niet gereduceerd laten gaan.

Denk vooral dat het grote zak geld, de doorslag heeft gegeven om bij Psg te blijven

Volledig achter Real Madrid staat in de CL finale? Jouw support hebben we niet nodig grote vriend.

Weet je wat het is. De Real fans zijn ontzettend teleurgesteld, omdat er echt op leek dat Mbappe dit jaar zou komen. Maar helaas heeft die Real gebruikt om alles uit PSG te halen, en dat is samen met zijn team goed gelukt.

Dat je voor het geld kiest. Prima, maar had het dan in december/januari laten weten dat je sowieso zou blijven en niet helemaal tot eind van het seizoen, en heel Madrid de hoop geven dat je dit jaar zou komen. Ik wens Mbappe het beste in een competitie die geen eens bij de top 5 beste conpetitie hoort. Als het aan mij lag, dan benaderen we Mbappe nooit meer. Dit moet je echt niet pikken als Real Madrid zijnde, dat een 23 jarige knul de boel heeft gebruikt om de macht bij PSG te pakken. De nieuwe directeurtje Mbappe. Denk dat hem al vies tegen valt dat Zidane geen trainer wilt worden van PSG, want Mbappe wou Zidane als trainer hebben. En Tchouameni heeft PSG ook bedankt, want die wou Mbappe ook hebben, maar die komt ook niet.

23 mei 2022 om 15:14

Ja inderdaad, Zidane wil niet, maar dat wisten we al lang. Volgens L'equipe heeft Nasser wel Zidane als lokmiddel ingezet bij Mbappe, maar het was toch overduidelijk dat Zizou daar niet voor te porren zou zijn? Die wil overnemen van Deschamps. Hij wil niet meer 2 keer per week langs die lijn staan en al helemaal niet om te dealen met al die vedetten zoals Neymar, Messi, Ramos, Mbappe zelf, Wijnaldum 😀.

23 mei 2022 om 15:29

Weet het wel bijna zeker. Zidane is een man van Madrid! Een man van loyaliteit en principes. Wat denk je als hij naar psg gaat? Dat zou een dikke steek in de rug zijn voor Madrid. Zou hem absoluut slecht doen. En daarnaast is hij ook nog een jongen van Marseille. Zou het zelf dus totaal onbegrijpelijk vinden.



blablablabla! Vertrouwde omgeving. Dan had je nooit in gesprek moeten gaan met Real.
Zeg gewoon dat het financiã«le plaatje beter was. Dat zou je sieren en het is ook geen schande om dat te benoemen.

Waarom is ie niet gewoon eerlijk en zegt ie niet dat het draait om de poen? Psg wilde allang verlengen, heeft ir steeds afgehouden. Als je zo graag in Frankrijk wilde blijven vanwege je omgeving en blabla, had dan metren getekend en was niet gaan praten en onderhandelen in t buitenland.

Haha als er een club dat smijt met geld dan zijn dat real n barca en met torenhoge schuld

Mbappé zegt aanstaande zaterdag volledig achter de Koninklijke te staan wanneer zij de Champions League-finale spelen tegen Liverpool.

Deze man houdt niet op he! Schei toch uit met
je “support”. Hij gaat door met dat geflirt. Hou toch op man. Nu al beginnen met slijmen voor het geval van hij toch naar Real beslist te gaan.

Wat Emery (die hem ook goed kent) al zei: je moet zijn keuze respecteren, maar zijn manier van zaken doen is echt heel slecht.

23 mei 2022 om 13:57

Hahah ja he. Wat mij betreft lekker achter de rug en dat rapporteren van LaLiga is wat mij betreft onnodig. Maar stop met de zogenaamde support en al dat geflirt. Ook bij zijn bericht naar Florentino: “De club waar ik al van droom sinds ik een kind was.” Volgens mij probeert hij al schade te beperken, zodat hij in 2025 alsnog naar Madrid kan.

23 mei 2022 om 15:34

Aparte gast en denk vooral zn moeder. Zo sluw, onbegrijpelijk. Maar je ziet ook dat zo'n club uit de oliestaten gewoon verrot is en het voetbal compleet verpest. Er schijnt zelfs een akkoord te liggen tussen de moeder en qatar dat ze de boete gaan betalen aan Madrid die er blijkt te zien voor de getekende voorcontract. Daarom ging ze ook naar Qatar laatst om dat te gladstrijken. Althans een gerucht vanuit een insider dichtbij Madrid staat. En met Qatar die kunnen gewoon onder de tafel betalingen doen, hey doe wat marketing dingetjes en hier heb ne nog eens 100 mil. Ze ontploffen de markt voorheen, nu dit met salarissen etc. Zo verrot gewoon.

Maar voor wie moet je nu gaan? Salah? Nkunku? Gnabry? Heb toch wel behoefte aan een wereldtopper naast Benzema, een grote naam, goalscorer en dan kom ik toch uit bij Salah met 1 jaar nog over. En wat als er helemaal niemand komt, dat kan toch niet? Als Benzema even minder wordt, heb je meteen echt een giga probleem.

23 mei 2022 om 16:09

Mijn droomaanwinst zou mahrez zijn. En anders salah/gnabry.

23 mei 2022 om 16:16

Als ik moet kiezen dan toch echt Salah. Heb je twee pijnsnelle spelers op de flanken.

23 mei 2022 om 21:16

Wat mij betreft Tchouameni en een rechtsback eerst, die rechtsbuiten zien we dan wel.

De belangrijkste reden? Kan aan mij liggen maar de belangrijkste reden wordt in dit artikel niet genoemd...

23 mei 2022 om 16:32

Pa-tu-rain!!

23 mei 2022 om 18:00

Mbappay lijkt me de juiste reden

Ik snap de keuze vanuit persoonlijk perspectief (het geld en spelen in een vertrouwde omgeving) maar vind het sportief toch niet echt een ambitieuze keuze.

PSG heeft een mooi team, maar dat heeft de afgelopen jaren niet geleid tot Europees success. Daarnaast worden ze veelal met gemak kampioen, en is de weerstand in Frankrijk ook niet echt bijzonder.

Hij had niet perse bij Real Madrid hoeven te gaan voetballen, maar een club uit een van de top 3 competities had wel een geweldige zet geweest en hem een nog betere speler kunnen maken.

Ach hij is nog ontzettend jong en tekent slechts bij voor 2 jaar als ik me niet vergis.
Een bankrekening waar zelfs je achter achter klein kinderen geen honger hoeven te krijgen.
Je kunt in je eigen land blijven, hoe gaaf is dat.
Eerlijk is eerlijk, PSG zorgt ervoor dat het Frans voetbal gevolgd blijft worden en rol van betekenis heeft in de Champions L.
Zou toch lekker zijn wanneer onze top 5 ook 100 miljoen te besteden zou hebben, dan ben je gelijk van het stigma mini mouse af.

Dan hoop ik voor Qatar en hem dat hij ietsje meer laat zien dan afgelopen EK, daarin schitterde Blind nog harder dan Mbappe..
ik zie enkel 200 miljoen redenen om bij PSG te blijven. Ik ben echter slecht objectief, vind PSG dan ook één der naarste clubs in het internationale voetbal.

Geld was ook de drijfveer voor ronaldo in het wit.
Ook die van sneijder of robben
Of ronald koeman.
Die clubs hadden in die tijd het meeste geld.
Nu is het psg, het maakt toch niet uit waar “dat mannetje” het sprookje schrijft ? Een nieuwe reus moet ook gevestigd worden.


Of zijn yaya toure en aguero niet het gezicht van city ?
Was ook een kut club.

Kunnen de real supporters nu eindelijk zichzelf erbij neerleggen dat het waarschijnlijk perez is geweest die er voor gezorgd heeft dat hij niet wil komen. Zo goed als zelfde aanbod en hij kiest voor wat voor hem vertrouwd is. Logische keus, zeker aangezien de spaanse competite en de franse kwa kwaliteit niet zover bij elkaar vandaan ligt. Wil die echt naar een top competitie ga dan naar italie of engeland.

23 mei 2022 om 16:39

Ik schat de Spaanse competitie nog altijd hoger in dan de Italiaanse hoor op dit moment. Hoop wel dat ze in Italie terugkomen naar de Europese top met clubs als AC Milan, Inter en Juve.

Zoals die ene boi in het 'javier tebas klaagt psg aan' topic zegt: misschien past mbappé toch wat beter bij PSG dan we allemaal wilden denken, nadat ie zogenaamd moest huilen omdat ie niet naar RMA kon en nu ie het wel kan toch maar niet gaat. Klinkt heel zakelijk, past prima bij een lelijke club als PSG

Geld is de enige reden. Maar dat durft die niet te zeggen.

Was voor zijn carriere denk ik beter geweest als die naar Real ging. Grotere club en grotere competitie. Vind het zelf wel jammer, ik ben niet iemand die vaak naar de Ligue 1 kijkt, dus zie ik hem ook niet vaak spelen. Maarja wellicht kan Real in 2025 weer een poging wagen.

Mensen die hem het kwalijk nemen besef die topper heeft nog zoveel jaaren te gaan(hopelijk) waarom niet nog laatste jaren van messi en nog paar jaartjes met neymar en hakimi samen genieten, kan daarna altijd nog na real?? Voor die bedragen.. had geen enkele ziel op aarde het anders gedaan denk ik tenzij je al financieel onafhankelijk ben aankomende 3/4 generaties..it is wat it is bruff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren