Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca: ‘Ze denken dat Quincy Promes een hersenoperatie heeft ondergaan’

Laatste update:

De exhibitie van Ajax in en tegen Valencia in het kader van de groepsfase van de Champions League heeft indruk gemaakt op Marca. Daags na de zege van het team van Erik ten Hag in Mestalla is de meest verkochte sportkrant van Spanje lovend over tal van Ajacieden. Zo geeft men aan dat Donny van de Beek, die in de zomer bij Real Madrid in beeld was, alleen maar duurder aan het worden is.

“Voorzitter Florentino Pérez had zich meer moeten inspannen en Van de Beek in de zomer moeten aantrekken”, concludeert Marca. “Niet zozeer alleen om het middenveld te versterken, maar ook om in de toekomst niet meer tegenover hem te staan. Hij speelde woensdag op ‘zes’, maar hij verscheen meer in het strafschopgebied van Valencia dan alle aanvallers van Valencia in het zestienmetergebied van Ajax.”

André Onana: ‘Geel of rood, als ik tijd moet rekken voor het team, doe ik dat’'

“Van de Beek gaf een exhibitie weg in Mestalla, inclusief een doelpunt, en sloot af met een stift over Jasper Cillessen waarbij Ezequiel Garay de vierde tegentreffer kon voorkomen. Een geweldige voetballer die volgend jaar meer dan honderd miljoen euro zal kosten.” Van de Beek was in zijn laatste vier Champions League-wedstrijden voor Ajax betrokken bij evenveel doelpunten: één assist en drie treffers.

Over Quincy Promes, de maker van de 0-2, was men tevens positief. In het tenue van voormalig werkgever Sevilla had hij moeite om uit te blinken en werd hij zelfs als rechtsback ingezet. “Bij Sevilla denken ze dat Quincy Promes een complete hersenoperatie heeft ondergaan”, schrijft Marca op ironische wijze. “Hij verkeert in een sublieme vorm. Hij staat op twee doelpunten in de Champions League en vijf in de Eredivisie. Met zijn NBA-dansje na zijn doelpunt bezorgde hij de fans van Valencia een bitter gevoel.”

Marca looft ‘het kanon’ in het linkerbeen van Hakim Ziyech, die op schitterende wijze de score in Mestalla opende. “Iedereen in het stadion stond op het punt om Ziyech te applaudisseren voor het arsenaal aan schoten wat hij in huis heeft. Hij schiet met een kracht en een precisie waar maar weinig spelers in de Champions League bij in de buurt komen. Ongelooflijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die sportjournalist die schrijft dat Vd Beek op 6 speelt.. Hoe kan hij zo een beroep hebben? Want dan heb je er echt geen kaas van gegeten..

3 oktober 2019 om 07:03

Dat was ook het 1e wat ik dacht. Daarbij was het ook niet zo dat Ajax zo veel beter was dan valencia. Onana, geluk / pech hebben een grote rol gespeeld. Als ajax na 30 minuten achter staat was dat heel logisch geweest en had iedereen nu gesproken over een fantastisch valencia.

3 oktober 2019 om 07:09

3-6 had het moeten zijn als je alle grote kansen van Valencia gaat tellen en die van Ajax dan ook lijkt me?

3 oktober 2019 om 07:15

Schei uit man. Ajax kreeg ook zat mogelijkheden en miste ook. Scheelt dat Ajax een topkeeper op doel heeft. Qua kansen was het gelijk, maar de Ajax keeper was niet te kloppen. Dat is puur de verdienste van onana.

3 oktober 2019 om 07:53

@doordebenen: Het aantal kansen was 2 versus 2. Zo'n bizar mooi schot van Ziyech is natuurlijk helemaal geen kans. Na de 1e echte kans voor Ajax stond het al 2-0. Tot de 60ste minuut was Valencia ook veel dreigender en dominanter. Knap dat Ajax zo'n wedstrijd eruit sleept. Verdedigend moeten ze echt stappen maken, op het geluk kun je niet continu blijven uitgaan.

3 oktober 2019 om 07:59

Zo'n schot is geen kans? Oké en dat verzin jij hier nu om je reactie wat beter over te laten komen? Prima dan halen we die afstandschoten toch weg. Zelfs dan nog had Ajax zat kansen. Haal je die penalty dan ook weg? Die was niet eens op doel dus nog minder een kans dan het schot van Ziyech volgens jou logica

3 oktober 2019 om 08:23

Ach al zoveel wedstrijden Europees ongeslagen, behalve tegen Tottenham. En toch noemen mensen het nog veel geluk. Zo langzamerhand is het gewoon een kwaliteit als je ziet hoeveel kansen Ajax weggeeft en hoe weinig er tot een doelpunt leiden. En iedere keer zegt men dan, "ja wacht maar, een betere club straft dat meteen af". Zonder hoogmoedig te willen zijn, is dat tot op heden toch bijna geen club gelukt. Ook de zogenaamde topclubs niet.

3 oktober 2019 om 08:24

Het zal wel we weten allemaal als Valencia de pingel wel maakt het 1-1 wordt en de wedstrijd misschien heel anders loopt, maar ja dat is niet gebeurd. Als dit, als dat telt niet. Wat telt is 0-3 en dat is gewoon een fantastisch resultaat.

3 oktober 2019 om 08:26

Weet jij wat een kans is? Een schot vanaf daar kun je niet echt zien als kans, of de bal er nu in gaat of niet. Als jij als team 10x van afstand knalt en de tegenstander kom 5x vrij voor het doel, wie wordt gezien als de ploeg met de meeste kansen?

3 oktober 2019 om 08:31

Helemaal gelijk in! Dit is geen toeval meer. Dit is een kwaliteit van dit Ajax.

3 oktober 2019 om 08:32

Jappano heeft gewoon volkomen gelijk. Dan zijn er 30 miljoen kansem in een wedstrijd

3 oktober 2019 om 08:38

Volgens mij heeft Jappano gelijk. Een schot van 20m plus is geen kans. Was wel een schitterende knal. Dat lukt hem meestal niet. In de eerste helft heb ik zeker 3 grote kansen voor Valencia geteld en eentje voor Ajax. Alleen stond Ajax met 2-0 voor. Goed keepers werk en een beetje geluk met de strafschop en die bal op de paal. De meeste Ajax kansen zaten later in de wedstrijd. Die was toen eigenlijk al gespeeld.maar ja effectief zijn is ook belangrijk.

3 oktober 2019 om 08:46

Het laat scoren is een mix van onkunde en kwaliteit. Het liefst zouden ze natuurlijk eerder scoren. Wat Ajax nu laat zien is ook een mix van onkunde (van Valencia) en kwaliteit. Het had ook 3-5 kunnen eindigen met een beetje fortuin, maar Ajax komt qua stand geen moment in de problemen.

3 oktober 2019 om 08:56

Nou, het lobje van vd beek, de 2-0 en de 3-0. Daarnaast had vd beek nog 3 kansen om te scoren. Tadic 2, promes 1. Dus ik tel al 7 kansen als je de schoten van ziyech niet meerekend.

3 oktober 2019 om 08:59

Nee als die pingel erin zou gaan hadden we gewoon met 1-3 gewonnen. Ajax was duidelijk een maatje te groot en ze leken geen eens 100% te geven.

Ik ben (in positieve zin) geschrokken

3 oktober 2019 om 09:02

Schiet je een bal tussen de palen dan is er toch een kans dat de bal in het doel beland? Of dat schot nu van 1 meter of van 25 meter is doet er toch niet toe. Dat de kans groter is dat je een goal maakt vanaf 1 meter dan vanaf 25 meter is ook duidelijk. Schoten die niet tussen de palen komen hebben ook 0% kans om in het doel te belanden of dat nu vanaf 1 meter of vanaf 25 meter is doet er niet toe. Dat een gemiste kans vanaf 1 meter groter is dan een schot vanaf w5 meter is ook duidelijk. Nog vragen?

3 oktober 2019 om 09:10

Waarom is een schot van afstand geen kans? Er wordt middels tactiek ruimte gecreëerd zodat Ziyech kan doen waar hij goed in is. Het is niet zijn eerste poeier van afstand die er in vliegt, het is dus een kwaliteit. Natuurlijk is zoiets gelet op deze randvoorwaarden een kans, wat een onzin om anders te verkondigen.

3 oktober 2019 om 09:16

@gooner4als jij als team 10X van afstand schiet buiten de 16 en ze gaan allemaal tussen de palen .. heb jij gewoon de meeste kansen gehad tegenover de 5 voor het goal.dat de tegenstander met de 5 de betere kansen heeft gehad is wat anders.. maar de meeste kansen zijn natuurlijk gewoon die 10 schoten.

3 oktober 2019 om 09:17

Maar het is toch geen schande om bij een topclub uit de la liga een paar kansen weg te geven. Hebben barca en madrid daar wel is met 0-3 gewonnen

3 oktober 2019 om 09:21

@doordebenen; een schot van zo'n afstand is toch geen kans? Er is ook nog het verschil tussen een mogelijkheid en een kans. Verder ben ik van mening dat 'wat als' niet zoveel zin heeft om te bespreken. Wat als alleen Valencia zijn kansen af had gemaakt en Ajax niet, dan had Valencia gewonnen. Wat als Ajax al zijn kansen af had gemaakt en Valencia niet, dan was het 0-6 geweest. Dus het is hoe het is, Ajax verdiend gewonnen.

3 oktober 2019 om 09:26

Jappano, is het Breuer die van afstand schiet dan snap ik je redenatie, maar niet als om Ziyech gaat. Het is zijn en Ajax haar tactiek om Ziyech daar in die positie te krijgen. Het is daarnaast niet de 1e keer dat de bal er in vliegt op deze manier. Dus ja, het kan wel degelijk als een kans gezien worden. Evenals dat schot op de lat.

3 oktober 2019 om 09:58

Ajax verdiende de overwinning wel imo, maar ze hadden ook heel veel geluk idd, en het spel was niet altijd best. maar de journalisten bij Marca doen aan scorebord journalistiek. Zelfs in Nl (de mensen die de wedstrijden hebben gezien), praten ze niet zo over het spel van Ajax.

3 oktober 2019 om 10:28

Je hebt gelijk, die andere knal belandde op het houtwerk, ook geen kans.....

3 oktober 2019 om 10:47

Precies dit, beter zou ik het niet kunnen verwoorden, élke poging op doel is een doelpogingpaar en dus n kans om tete scoren dus gezien deze theorie zal de uitslag er andersook 3-7 zijn geweest als álle pogingen er in hsdden gegaan dus waar hebben we het nou over dan, sowieso had ajax dus met 3 doelpunten verschil gewonnen, punt !!

3 oktober 2019 om 11:10

Ziyech schiet ze er echt niet vaak op deze manier in hoor. Het is dat die goals je bij blijven, maar Ziyech in de eredivisie lijdt heel veel balverlies mede door zijn vele mislukte doelpogingen. Volgens transfermarkt was dit pas zijn tiende afstandsgoal in 145 wedstrijden voor Ajax terwijl hij echt heel veel schiet.

3 oktober 2019 om 11:14

"Als ajax na 30 minuten achter staat was dat heel logisch geweest en had iedereen nu gesproken over een fantastisch valencia." Ja en als Bolt een seconde langer over de 100 meter zou doen zou niemand hem kennen. Topsport gaat om details. Daarnaast stel je dat Ajax niet beter is maar dat Onana een grote rol heeft gespeeld. Onana is onderdeel van de ploeg van Ajax toch? Of heeft Liverpool onterecht de CL gewonnen omdat Van Dijk een grote rol gespeeld heeft?

3 oktober 2019 om 12:00

De reddingen van onana zijn geen geluk... da's kwaliteit

3 oktober 2019 om 12:42

Is er ook een regel vanaf hoeveel meter het wel een kans is en wanneer het geen kans genoemd mag worden?

3 oktober 2019 om 14:59

@jappano

Als Ziyech van die hoek en afstand 10 keer op doel schiet verwacht ik wel zeker 1 goal en een aantal keer waarbij de keeper een redding moet doen om te voorkomen dat het een doelpunt is. Oftewel de KANS is zeker aanwezig dat er door Ziyech een goal ontstaat. Direct of zelfs indirect via een rebound. Dat lijkt me toch een definitie van het woord kans

Mooie woorden van onze Spaanse vrienden. Dit Ajax is zo enorm goed, ik ben echt onder de indruk. Ik vind alleen dat Ten Hag te weinig credits krijgt, want hoe hij dit Ajax laat voetballen, is echt ontzettend goed. De manier van druk etten, positionering etc. ontstijgt het niveau van elke Eredivisie trainer.

3 oktober 2019 om 06:52

Realmezut je hebt helemaal gelijk, maar gelukkig trekt de internationale pers dat het als vorig jaar helemaal recht. Hij verdiende in mijn ogen, ook een Uefa beste coach prijs desnoods als derde.

3 oktober 2019 om 07:46

Donny zijn goal redde zijn wedstrijd hoor , die speelde echt enorm matig. 88 minuten gespeeld , 8 passes , 11 duels waarvan hij er 3 won .... en een goal ... dat was zijn wedstrijd.

3 oktober 2019 om 10:23

Vergeet zijn assist niet.Scoorde ook bijna in de eerste minuut en nog een keer aan het einde van de wedstrijd met zijn lobje.

3 oktober 2019 om 10:24

Ik heb het even gecheckt maar je hebt nog gelijk ook... heb het vergeleken met Tadic, die verliest ook veel duels 9 vd 13 maar heeft wel veel meer passes 42 totaal, dik 90% succesvol. Donny heeft echt een vreemde rol in het aanvalsspel.

3 oktober 2019 om 10:38

Mag ik vragen op welke site je die statistieken kan vinden? Is het echt maar 8 passes? Kan toch haast niet... maar ik zie ook niemand je corrigeren dus ga er dan maar vanuit dat het klopt wat je zegt.

3 oktober 2019 om 11:47

Naja dat is ook hoe Donny altijd speelt. Altijd zeer weinig passes, zeker in vergelijking met de rest van het middenveld (+ Ziyech en Tadic die naar binnen trekken).het is dan ook een valse schaduwspits die de 2de ballen moet opvangen en diep moet gaan als het kan.overigens is dit Ajax zo sterk door Ten Hag, Ziyech, Tadic, etc. Promes en Van den Beek zijn simpele afmakers/werkpaarden die in elk ander (sub)top team nooit zouden excelleren.

3 oktober 2019 om 07:59

Heb het vorig jaar al gezegd, ten Hag is op weg om één van de meest succesvolle coaches van Ajax ooit te worden. Tactisch staat het elke keer weer uitstekend.

3 oktober 2019 om 08:59

Dan moet hij wel een aantal Europacups pakken en een wereldbeker mag er ook bij. Waar ik voor teken natuurlijk.

3 oktober 2019 om 12:05

Die gaat hij nog wel pakken, maar niet met Ajax.

3 oktober 2019 om 08:17

Vandaag in de Telegraaf lovende woorden van Valentijn Driessen over Erik ten Hag!

3 oktober 2019 om 09:18

Waarschijnlijk zie ik telkens een andere wedstrijd dan jullie. Ik heb nog steeds mijn twijfels over ten Hag, want juist dat druk zetten gaat totaal niet goed. Dat zag je gisteren weer. Valencia stak veel te vaak ongehinderd het middenveld over. Dat baart me echt zorgen, want tegen een team met goede aanvallers zal Ajax de klos zijn. Vorig seizoen zorgde Frenkie en Lasse voor de balans in het elftal en het correct drukzetten, waardoor Juve en Real niet aan counteren toekwamen. EtH krijgt het maar niet voor mekaar om die balans te vinden, ondanks de geweldige uitslag. Sterker nog, EtH zet weer Alvarez naast Martinez, terwijl juist die niet meekan op die positie. Positionering hebben de spelers meestal zelf ontwikkeld, deels door ervaring, deels door actief te kijken, deels omdat de alergrootste het van nature hebben. Ajax heeft topspelers die dat beheersen, daar hoeft EtH niets aan te doen. Ziyech en Tadic komen in de bal, dat is gewoon hun aart, zoals Donny, Neres en Promes zorgen diepgang. Martinez en met name Alvarez hebben enorm veel moeite met positionering, en volgens mij mogen wij EtH aanrekenen dat dat nog steeds niet werkt. In de Eredivisie zal het uiteindelijk geen probleem zijn, hoewel ook Fortuna Sittard gewoon vrij mag oversteken, maar Europees blijft dit niet goedgaan als de aanvallers beter worden. Hoe dan ook, ik vind dit echt scorebordmeningen. Allemaal Wilfred Genee's hier op VZ. Ik ben ook ontzettend blij met het resultaat, maar ik durf kanttekeningen te zetten bij het vertoonde spel.

3 oktober 2019 om 09:26

Hij krijgt het maar niet voor elkaar om de balans te vinden? Vorig jaar was het op precies dezelfde dag bij Bayern uit dat bij Ajax alles een beetje op z’n plek viel. Nu is ie z’n twee beste spelers kwijt en is ie begrijpelijkerwijs nog zoekende. Maar wel aan kop in de Eredivisie en 6 punten uit 2 wedstrijden in de CL met 5 voor en 0 tegen.

Met je populaire praatjes over Wilfred Genee.

3 oktober 2019 om 09:39

"positionering hebben de spelers meestal zelf ontwikkeld"daarom hebben alle topclubs ook zo'n waanzinnig goed positiespel he? Man, je hebt geen idee hoeveel uren training daarin gaat zitten. Erik levert een topprestatie.

3 oktober 2019 om 10:06

@donco, Ik ben het zeker met je eens dat Martinez en Alvarez totaal niet uit de verf kwamen. Het defensief positioneren in de counter is meer een gevolg van op gevaarlijke momenten balverlies lijden. Valencia is namelijk een meester in het omschakelen en de tegenstander dan op het verkeerde been zetten. Het feit dat Martinez spelers inspeelden die tussen 3 spelers stond vond ik verontrustend. Het knappe van Frenkie en Lasse vorig seizoen was dat ze met hun hoofd voetbalden. Als ze iemand konden aanspelen maar die stond lastig in de dekking wat tot balverlies kon leiden dan deden ze dat niet. Ik heb gisteren een keer of 3 gezien dat Martinez iemand aanspeelden wat direct tot balverlies leed en een gevaarlijke counter voor Valencia volgde. Alvarez komt daarentegen voetballend echt te kort. Mist handelingssnelheid in de kleine ruimte maar compenseert een hoop met zijn vechtlust en duelkracht. Maar ik vind het niet fair dat jij ten Hag hier op afrekent. Hij moet namelijk roeien met de riemen die we hebben. Hij heeft het voetballend geprobeerd met Marin maar die komt nog duidelijk te kort. Ook Mazraoui speelt niet lekker op het middenveld, dan maar een defensiever blok dat iig veel strijd levert. Alle credits voor ten Hag dat hij resultaten haalt terwijl we 3 zeer belangrijke spelers zijn verloren (mdl, Frenkie en Schone).

3 oktober 2019 om 10:14

Het probleem met jou is dat het er kennelijk niet in wil dat een club als Ajax geen Barcelona of Real is en niet spelers als De Ligt en De Jong en toch ook Schone zomaar even moeiteloos kan vervangen zonder dat dat gevolgen heeft. Teveel mensen denken dat voetballers van die Duracellkonijntjes zijn waar je alleen maar een batterij in hoeft te stoppen om ze als de brandweer te doen gaan, terwijl Ajax inmiddels al zo vaak met een leegloop en de gevolgen daarvan te maken heeft, dat ik me inmiddels begin af te vragen of het er ooit nog van komt dat het kwartje eindelijk gaat vallen. Na het vertrek van sterkhouders De Ligt, De Jong en Schone, zijn hun posities door andere spelers ingenomen, die niet alleen andere kwaliteiten hebben en dus ook een andere manier van spelers, maar ook de automatismen ontberen. Bovendien hebben praktisch alle spelers die er toe doen, de voorbereiding of het grootste deel daarvan gemist waardoor het vrijwel onmogelijk was om in de voorbereiding een nieuwe compositie te componeren. Daarmee kon Ten Hag feitelijk pas beginnen toen het seizoen al was begonnen en het getuigt dan ook van een absurd en volstrekt onrealistisch verwachtingspatroon om te verwachten dat alles nu al vlekkeloos zou lopen. Wat Ten Hag weer voor elkaar heeft gekregen, grenst aan het ongelooflijke als je in ogenschouw neemt dat sterkhouders als De Jong, De Ligt en Schone zijn vertrokken en spelers als Promes, Alvarez en Martinez moesten worden ingepast, waarbij ook nog eens een rol speelt dat de laatste twee uit een totaal andere voetbalcultuur met een totaal andere spelopvatting komen. En dan doe jij alsof het voor een Nederlandse club als Ajax, die zich tot twee jaar terug jarenlang niet eens wist te plaatsen voor de CL, de normaalste zaak van de wereld is om dergelijke spelers te vervangen en een elftal in elkaar te knutselen dat zich staande weet te houden in de CL. En dat is het niet, dat is heel bijzonder en dat zou iedereen op waarde moeten schatten. Dat het nog niet helemaal naar wens verloopt bij Ajax is even evident als begrijpelijk als je naar de omstandigheden kijkt en gewoon een kwestie van oorzaak en gevolg. Dat jij dat gegeven aangrijpt om het vakmanschap van Ten Hag ter discussie te stellen, toont aan dat jij kennelijk van een coach verwacht dat hij uit steen goud kan maken en dat kan zelfs de beste trainer ter wereld niet. Het gaat nog wel een maandje of 2 duren voordat het wat soepeler gaat lopen en de linkerhand wat beter weet wat de rechter doet. Zoals dat ook het geval was in het begin onder Ten Hag en aan het begin van de periode-Bosz.

Man man, wat is het toch altijd een bonus om wakker te worden om vervolgens dit soort loftuitingen en mooie woorden te lezen....😎

3 oktober 2019 om 12:34

Ik vind alleen de lovende woorden over Ziyech totaal niet passen. Als je ziet hoe onzuiver zijn schot vaak is, want hij schiet nogal vaak en scoort er niet bijzonder vaak uit, klopt er geen reet van. Zou hem veel eerder prijzen om andere dingen dan over zijn schot, want dat is een van zijn meest instabiele factoren; in ieder geval van afstand.

Promes heeft het alleen druk met Promes, kijk maar eens hoe hij zijn doelpunt viert, daar heeft hij geen ploeggenoten voor nodig.hij speelde gisteren zeker geen goede wedstrijd en een beetje lucky doelpunt, aan de andere kant als hij dat elke wedstrijd doet is dat ook prima voor de club.

3 oktober 2019 om 07:14

Wat een dom gezwets. Je kijkt teveel Derksen. Hij vierde gewoon normaal zijn goal. Mensen lullen ook zomaar wat he. Tjongejonge wat een kwats

3 oktober 2019 om 12:44

Hoe hij twee man het bos instuurt en vervolgens zo gigantisch hard uithaalt. Dat is echt pure kwaliteit. Wat ben ik blij met deze aankoop

3 oktober 2019 om 08:26

Jij vind Depay ook een vreselijk irritante vent gok ik zo? On topic: er zit een verschil tussen jezelf willen onderscheiden van de rest en puur egoã¯sme. Promes valt denk ik in de eerste categorie, doet gewoon zijn best en voetbalt in het teambelang, maar als hij scoort of een andere belangrijke bijdrage heeft, wil hij dat graag op een originele manier vieren. Ik vind dat juist wel wat hebben. Maar ik kan van zowel de uitspattingen van bijvoorbeeld Promes en Depay genieten, als van de nuchterheid van een De Ligt en De Jong. In Nederland hebben we nu juist een hele leuke mix wat dat betreft, en niet allemaal van die eenheidsworsten.

3 oktober 2019 om 08:26

Hij werkt keihard voor zijn ploeg! Neres zijn concurrent moet veel meer inhoud en rendement krijgen om Promes uit het team te spelen.

3 oktober 2019 om 08:49

Haha! en juicht hij niet dan is het weer een arrogant huftertje die geen plezier heeft in het vak. Promes is een echte teamspeler, je moet wat minder naar die demente Derksen luisteren, is goed voor je.

Overdrijven is ook een vak Ajax was goed maar het zat allemaal ook wel mee gisteravond.

3 oktober 2019 om 06:56

Inderdaad. Tot de 0-2 was Valencia de bovenliggende partij en leek het er meer op dat Valencia gelijk zou maken. Maar voor Ajax is dit wel een heerlijke overwinning. Met nog 2 thuiswedstrijden voor de boeg zou je zeggen dat de volgende ronde al heel dichtbij is

3 oktober 2019 om 07:37

Als je alleen de kansen van Valencia telt als goals dan heb je helemaal gelijk. Gelukkig gebeurde er aan de andere kant ook nog genoeg anders maak je er geen 3. Maar inderdaad tel je alle kansen van beide als goals dan word het 4-8. Gelukkig gaat meestal niet alle kansen er direct in want dan krijg je van die psv-fey 10-0 taferelen

3 oktober 2019 om 09:14

Het gaat ook meer om de periode voor rust, waarin het volgens mij duidelijk was dat Valencia sterker en sterker werd. Gelukkig voor Ajax maakte ze op een heerlijk moment de 0-2

3 oktober 2019 om 06:56

Ontbeten met azijn ? Ze schieten ook nog een keer op de lat en missen ook nog grote kansen en Valencia mist een penalty als je zulke kansen mist verdien je ook niets imo.

3 oktober 2019 om 06:57

Master1 als ik jou moet geloven, viel alleen maar alles mee voor Ajax.😅 Ik had gisteren ook aangegeven dat Valencia het ons moeilijk maakte, en ook wat 100 procent kansen had. Maar zeker in de tweede helft was Ajax met vlagen de bovenliggende partij, en na aanleiding van dat was deze overwinning gewoon dik verdiend. Joehoe, zes punten en aan kop in de groep wat een droom start.... 😍

3 oktober 2019 om 07:04

Ben het er wel mee eens, het was af en toe billenknijpen!
Maar toch bleef Ajax jagen en steeds opnieuw aanvallen. De 0-3 was daar een mooi voorbeeld van!

3 oktober 2019 om 07:12

Ook voor Valencia... Lachwekkend hoe velen de gemiste kansen van Valencia benoemd en de gemiste Ajax kansen ff links laat. Dit Ajax had er wel 6 kunnen misschien wel moeten maken. Normaliter krijg je als Nederlandse ploeg 1 Max 2 mogelijkheden uit in de cl en die moeten raak zijn. Verder heeft Ajax onana op goal. 1 vd beste lijnkeepers in Europa. In Onana we trust.

3 oktober 2019 om 07:39

Idd ja alles word er weer aan gedaan om deze mooie prestatie te downgraden. Het zal die verdomde jaloezie wel weer zijn..

3 oktober 2019 om 07:41

Doe een keer niet zo zuur. Niemand valt ajax aan hoor. Zo reageer je namelijk keer op keer als het over ajax gaat. Kijk eens naar de statistieken van de wedstrijd. Die zijn nagenoeg gelijk. Zeker de 1e 60 minuten kon het kwartje gewoon de andere kant opvallen. Net als thuis tegen Lille. Het is niet voor niks dat we het al 2 wedstrijden in de cl over een geweldige onana hebben!

3 oktober 2019 om 09:52

Keer op keer nog wel... zoveel heb ik nog niet gereageerd hier op deze site. Maar het is goed om te zien dat mijn reacties in de smaak vallen

3 oktober 2019 om 07:20

Ik vond het wel tegen zitten eigenlijk. Met iets meer geluk schiet Ziyech die tweede erin en Tadic scheelde ook CMS. En wat dacht je direct aan het begin met Donny. Als we dan toch alle kansen gaan tellen van Valencia als goals zullen we die van Ajax dan ook tellen? Jullie hebben dan zeker gelijk 3-6 of 4-6 Was realistischer geweest. Helaas voor jullie gaat niet altijd elke kans erin

3 oktober 2019 om 07:24

En dan ben ik er ook nog wel een aantal vergeten. Wacht effe.. 4-8 maak ik ervan. Valencia heeft echt mazzel gehad

3 oktober 2019 om 08:30

4-7 dan aangezien Tadic 3 meter buitenspel stond bij de 1e kans van Donny!

3 oktober 2019 om 09:39

Maar als hij niet buitenspel stond was het 4-8!

3 oktober 2019 om 09:50

Ook goed... je snapt mijn punt. Mensen rekenen elke kans als goal tegenwoordig. Ik heb nog nooit een wedstrijd gezien waar een tegenstander geen 1 kans heeft gehad. Zelfs als Barcelona tegen Stormvogels speelt zullen ze bij Stormvogels ook wel 1 of meer kansen krijgen.

3 oktober 2019 om 10:36

Als je van de middenlijn schiet kan je ook scoren. Zo kunnen we alles wel tot kans rekenen. Het gaat de boeken in als offside/vrije trap. Wordt ook niet meegeteld als schot(op goal). Dat weet ik vanuit mijn unibet ervaring met schoten op goal. Ziyech over 1.5e schot op goal had ik overigens gister. 👍

3 oktober 2019 om 08:28

Ja maar is dat inmiddels niet ook een kwaliteit? Het geluk afdwingen. Je kan toch niet blijven volhouden dat AJAX vanaf de derde voorronde vorig jaar alleen maar geluk heeft gehad?
Al leek het gisteren wel even zo...
Toch heb ik het idee dat het een kwaliteit is, net als de late doelpunten van psv in het verleden.

3 oktober 2019 om 09:21

Klopt wat je zegt, maar zo’n 2e goal is een gekraakt schot van vd Beek en die valt dan wel weer lekker bij Promes voor zijn voeten. En dat de tegenstander een penalty bijna het stadion uit schiet is natuurlijk ook wel lekker. De bal op de paal kan je wegstrepen tegen de bal op de lat van Ziyech. Over het geheel een verdiende overwinning

3 oktober 2019 om 09:32

Het zat allemaal mee, maar hoeveel jaar heeft Ajax niet heel goed gevoetbald was het minimaal gelijkwaardig en viel dat kwartje de verkeerde kant op? Toen werd er gezegd dat Ajax volwassen en effectiever moest worden in de CL. Nu hebben ze die stap wel gemaakt. Het zat absoluut niet tegen gisteren en thuis tegen Lille ook niet,, op een gegeven moment is ook dat een kwaliteit net zoals topclubs geroemd worden om hun effectiviteit en volwassenheid,

Prachtige missers:
- Bal van Tagliafico na hakje Promes♨️
- Stiftje Van de Beek
- Reddingen van Onana

Heerlijke pot, mooi resultaat!

Ik denk dat Marca wat overdrijft maar ik hoor dat liever dan de afgunst van een kleine groep hier op VZ. Ajax is er nog lang niet, maar mensen in Europa geven ons veel krediet. Dan is het fijn om zo wakker te worden, toch?

Vooral zo blijven schrijven Marca, wordt de prijs van de spelers alleen maar hoger. Maar helemaal realistisch was het niet. Vd Beek was bijvoorbeeld een van de minste van het veld en speelde als hele aanvallende 10 (bijna als 9). Maar vooral blijven schrijven dat ie meer dan 100 miljoen moet kosten dan gaat Madrid dit misschien ook geloven.

3 oktober 2019 om 11:21

Om met hun sprookjes mee te gaan. Een ruildeal met Bale zou niet verkeerd zijn. Kan Bale eindelijk op zijn favoriete positie staan...op 10.

3 oktober 2019 om 13:36

Overmars heeft het salarishuis opgerekt, maar 17m zorgt misschien toch voor scheve gezichten in de kleedkamer haha.

0-3 overschaduwd wel wat lijkt me. Ajax geeft tegen counterploegen gewoon (te) veel weg. Echter scoort Ajax wel gewoon. Toch niet onbelangrijk in het voetbal..

Je krijgt er in ieder geval wel geweldige wedstrijden door

3 oktober 2019 om 10:02

Maar ze hebben 0 goals weggegeven in 2 CL duels tegen ploegen die redelijk op de snelle omschakeling loerden. Dat is niet te veel lijkt me. Tuurlijk kreeg Valencia (en ook Lille) enkele kansen, dit is de Champions League, niet het paasvoetbaltoernooi op je basisschool. Ik vind dat er echt overtrokken wordt gereageerd op hoeveel Ajax wel niet weg geeft. Ze creeren in beide wedstrijden zelf meer kansen dan de tegenstander, maken er beide keren zelf 3 (en hadden er nog meer kunnen zijn) en krijgen enkele kansen tegen maar incasseren geen enkele goal. Tuurlijk zit daar wel eens een gelukje bij, zoals ook de dramatische penalty van Verejo, maar het komt ook vaak door goed verdedigen en uitmuntend keeperswerk van Onana. Daar staan Veltman, Blind en Onana er voor toch, om potentiele tegengoals te voorkomen. Ook zij zijn onderdeel van het team en zij doen hun werk naar behoren in de CL so far!

3 oktober 2019 om 10:49

Als de tegenstander een penalty mag nemen en die het stadion uit schiet, heeft dat helemaal niets met geluk te maken, maar met onkunde van de schutter. Als Onana er geweldige ballen weet uit te halen met katachtige reflexen, heeft dat niets met geluk te maken, maar met kunde van Onana. Die staat er tenslotte niet voor niets, maar om zijn doel schoon te houden en had bij een van zijn reddingen geen geluk, maar juist de pech dat Blind de bal van richting veranderde. Bij een bal op de lat of paal zou je met een beetje fantasie nog over geluk kunnen spreken, maar als een tegenstander niet de kunde heeft om een kans tussen de palen te krijgen of een keeper zo in bloedvorm verkeert dat hij de meest onmogelijke ballen er weet uit te houden, heeft dat helemaal niets te maken met geluk. De overwinning van Ajax heeft dan ook helemaal niets te maken met geluk, maar met vakmanschap. Het koppelen aan de geluksfactor van de geweldige CL en EL resultaten van Ajax van de afgelopen jaren, heeft er vooral mee te maken dat er een groot aantal mensen is dat moeite heeft om de zon in het water te kunnen zien schijnen en geplaagd wordt door een enorme afkeer van de club en die door dat te doen, de zegetocht van Ajax een beetje draaglijker hoopt te maken.

Ajax dwingt geluk af! Dat zit in de genen. Dat heet kwaliteit. En dat komt omdat we altijd en overal aanvallen en er één meer dan de tp willen maken. Ajax is al decennia een voorbeeld voor iedereen. Zelfs Bayern Munchen heeft onze speelstijl gekopieerd, en bij Barca heeft de grote meester het in het bloed van de Catalanen gespoten. Ajax haakt aan bij de wereldtop!! Zo simpel is het. En dat heeft geen reet met geluk te maken, maar heet 'visie'. Ten Hag moet een standbeeld krijgen als hij ooit weggaat. Gelukkig is hij er nog, dus een grote, dikke veer in zijn reet is voor nu genoeg. Op naar de volgende pot.

Die mooi weer voetballers uit Madrid hebben nog een keer kunnen zien dat ze iemand als v.d. Beek heel goed hadden kunnen gebruiken dit seizoen. Maar goed, komende zomer weer een kans, nu voor de dubbele prijs.

”Bij Sevilla denken ze dat Quincy Promes een complete hersenoperatie heeft ondergaan", schrijft Marca op ironische wijze.

Wat is hier ironisch aan? Kan iemand me dit uitleggen?

3 oktober 2019 om 09:11

Jij denkt dat ze echt denken dat promes een hersenoperatie heeft ondergaan?

3 oktober 2019 om 10:51

Dat maakt het nog niet ironisch

3 oktober 2019 om 11:00

Ironie (uit het Grieks: geveinsde onwetendheid) is een stijlfiguur waarbij dat wat klaarblijkelijk gezegd of getoond wordt, afwijkt van dat wat bedoeld wordt. Men bedoelt dat Promes een (positieve) metamorfose heeft ondergaan op voetbalgebied t.o.v. vorig jaar bij Sevilla terwijl men schrijft over een hersenoperatie. Dat valt dus precies binnen bovenstaande definitie en is dus ironisch.

Zo zie je maar dat scouten een vak apart is . In Engeland zeiden ze het zelfde over Tadic , die bij Ajax laat zien hoe goed hij wel niet is . Promes had het natuurlijk wel laten zien in Rusland en zal in Spanje gewoon verkeerd gebruikt zijn. Het is natuurlijk makkelijk scouten als je alleen naar de statistieken van een speler kijkt, maar vergeet te kijken of hij wel in in team past en hoe je het beste een speler kan gebruiken in je team

3 oktober 2019 om 09:41

Persoonlijk denk ik ook dat het deels te maken heeft met de tegenstanders van Ajax. Wekelijks tegen teams in de Eredivisie geeft je de kans om zo lekker op elkaar ingespeeld te raken omdat het gewoon veel makkelijker voetballen is dan een topcompetitie. Uiteraard komt tactiek en kwaliteit van de spelers er ook bij kijken. Maar als je de individuele kwaliteiten van spelers van Ajax bekijkt zou je niet zeggen dat ze tot zoiets in staat zijn. Want eerlijk is eerlijk, spelers als Promes en Tadic zijn indiviudeel niet beter dan Dani Parejo of Goncalo Guedes. En ook vorig jaar zag je dat ze Madrid en Juventus uitschakelden die op vrijwel iedere positie een betere speler hebben.

3 oktober 2019 om 09:53

Maar als die spelers echt zo slecht waren,promes en Tadic, als je zou moeten geloven dan zouden ze dat ook niet bij Ajax laten zien.het heeft ook te maken in welk team je speelt en hoe je een speler gebruikt. Zeg nu zelf , zou jij een speler als Promes als back gebruiken ? Hoe vaak komt het niet voor dat een speler het goed doet in het ene team en dan na een transfer er bijna niks van bakt. Dit zie je ook bij een transfer in de eredivisie. Misschien heeft het oo, nog te maken met de extra druk en begeleiding van een speler; En natuurlijk hoe gaat de speler er zelf mee om met al die veranderingen. Uiteindelijk gaat het om het team en niet om het individu. Zoals je zelf aangeeft , kan een ander team betere spelers hebben , maar dat wil nog niet zeggen dat ze een beter team hebben.

3 oktober 2019 om 10:14

Natuurlijk zijn ze niet slecht. Maar ze zijn ook niet beter dan spelers van clubs zoals Valencia en Sevilla. En daarom denk ik dat Promes en Tadic hier bijvoorbeeld excelleren omdat ze de rest van het seizoen bijna niets tegen hebben en daarom zo goed op elkaar ingespeeld raken. Het is niet voor niets dat veel spelers hier vaak heel goed spelen en in het buitenland falen.

3 oktober 2019 om 10:49

Maar dat gaat niet op voor de transfers binnen de eredivisie. Ook zie je vaak spelers van de middenmoot die naar ajax of PSV of Feijenoord gaan ook heel vaak mislukken.en een speler wordt juist beter als ze meer weerstand krijgen. Kijk maar naar de jeugd van Ajax bv , daar lopen jongens van 16 te spelen bij Ajax onder 19 , juist om meer weerstand te krijgen. Naar mijn mening worden voetballers vaak verkeerd gescout, worden verkeerd gebruikt of ja zo als je zegt de stap is te groot. Of neem nu een paar spelers van Real , die in de PL hebben gevoetbalt, waar ze heel goed speelde . Je gaat toch niet beweren dat er minder tegenstand is in de PL dan in La Liga . Waarom komt het er niet uit wat ze in Engeland wel hebben laten zien . Kijk maar eens naar die twee Belgen die bij Real spelen . Of neem Frenkie de Jong , die in het begin het moeilijk had , omdat hij op een verkeerde manier werd gebruikt. Zet hem op de juiste positie en hij doet het weer goed.

Het allermooiste van gister is natuurlijk onze Donny van de Beek. Ik heb hier wel 100 berichten van mensen voorbij zien komen over hem dat het één van de meest overschatte spelers is. Vorig jaar was die niet goed blablabla. Heb het al gezegd: één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste speler van Ajax. Zeker met zo een goed blok achter zich kan hij doen waar hij goed in is, namelijk voor de goal komen.de 0-3 is ook een goal van absolute wereldklasse. De bal van Tadic is er één om in te lijsten en het afronden is koelbloedig. De bal deed me in een flits denken aan de assist die Eriksen gaf aan De Jong tegen Twente. De bal van Tadic was overigens nog mooier.

3 oktober 2019 om 11:55

Helemaal mee eens. Ik heb zelfs mensen met droge ogen zien beweren dat het bij Ajax beter draaide doordat Van de Beek geblesseerd was. Terwijl het na vorig seizoen toch wel duidelijk mag zijn dat Van de Beek juist één van de belangrijke spelers is voor dit Ajax-spelletje. Het begon wel beter te draaien vanaf zijn blessure, maar dat had veel meer te maken met het wisselen van Blind en Martinez, vastigheid in het centrale duo, het banken van de uit vorm Mazraoui en Marin, het vertrek van Dolberg, het inpassen van Promes en het uberhaupt op elkaar ingespeeld raken van de rest van het elftal. Nu Donny weer terug is, speelt hij gelukkig weer basis, want mét hem zijn we nog sterker.

”Bij Sevilla denken ze dat Quincy Promes een complete hersenoperatie heeft ondergaan", schrijft Marca op ironische wijze.

Wat is hier ironisch aan? Kan iemand me dit uitleggen?

3 oktober 2019 om 10:25

Ik weet echt niet wat er zo ironisch aan is hoor. Dat zou je aan de schrijver moeten vragen. Ik dacht namelijk dat het echt zo was omdat hij na het scoren van zijn doelpunt zo gek juichte. En niet 1 x als een debiel juichen, maar later nog een 2e keer waardoor ik werkelijk dacht dat hij een hersenoperatie had ondergaan.Toen Sierd de Vos nog erbij riep dat hij de beste rapper is op de voetbalvelden beter dan Depay, Drenthe, Elija enz toen verslikte ik me bijna in een slok bier. Waarschijnlijk wilde hij iedereen die in Spanje heeft gestemd op hem als slechtste voetballer van het vorig seizoen even laten weten dat hij toch zo slecht niet is.

3 oktober 2019 om 10:38

Ironisch betekent dat er iets bedoeld wordt dat anders is dan de letterlijke betekenis. En aangezien ze bij Sevilla niet letterlijk zullen denken dat Promes een hersenoperatie heeft ondergaan is het ironisch.

Valencia en Ajax waren ongeveer even goed. Middenveld van Valencia was iets beter en de aanval van Ajax was iets beter. Verdediging was ongeveer even slecht. Het grote verschil zat ‘m in de keeper. De opvolger van Cillessen keepte veel en veel beter. Als Cillesen nog bij Ajax had gekeept had het zomaar 3-0 voor Valencia kunnen worden.... Nou misschien 3-2 dan want die bal van Ziyech en Donny waren echt onhoudbaar.

Ik denk dat ze bij Sevilla vooral in moeten zien dat ze Promes enorm misbruikt hebben, door hem achterin of als vleugelmiddenvelder te posteren. Daar komt hij totaal niet tot zijn recht. De lofzang op Donny lijkt me 100% terecht, die jongen gaat door waarmee hij vorig jaar gestopt is. Zijn blessure lijkt hem niks te hebben gedaan, geweldig. Ziyech was enorm goed gisteren, normaal vliegen de schoten nog wel eens alle kanten op, maar gisteren.. Oeioeioei.

Wie had dit pak m beet 4/5 jaar geleden nou voor mogelijk gehouden. Ik heb wederom met stijgende verbazing naar dit Ajax gekeken.. Wat een beweging en creativiteit, ben benieuwd waar dat heen gaat in de cl dit jaar!

Dan nog wel even de operatie afmaken, want wat zou het me als Ten Hag frustreren dat een van mijn spelers zó’n achterlijke gele kaart haalt omdat hij niet bekend is met de nieuwe regel dat je bij de meest dichtbij zijnde lijn het veld moet verlaten! Wat als dat zijn tweede was geweest? Of dat hij in een cruciale wedstrijd later hierdoor geschorst wordt? Toch even een brain bug die je nog even wilt fixen...

Toch opvallend dat dit soort gebrek aan professionalisme nog kan op dot niveau. We zagen t ook al met Karsdorp die zich beroept op een VAR die er niet is.

3 oktober 2019 om 11:46

Idd brain bug dat kan. De scheids attendeerde hem andere kant van het veld moet verlaten. Promes met zijn hard hoofd: hell no ik ga daar uit om te wisselen. Na enige discussie en als je goed naar de beelden kijkt wilde hij ook uit volgens regel, maar Promes zag al een kaart aankomen. Ook grappig bij corner mee dat Garray die bijna twee meter is tegenover Tagliafico staat. Bij Valencia hebben ze het huiswerk goed gedaan.

4 oktober 2019 om 00:42

In de Eredivisie wordt de regel met dicht bijzijnde lijn nauwelijks gehanteerd. Ik snap hem daarom in eerste instantie ook wel. Het is natuurlijk alleen dom om dan door te lopen na de waarschuwen. Mogelijk had ie meer tijd kunnen rekken door om te draaien en dan te wandelen ipv op dribbelpas door naar de dugout.

' Dan nog wel even de operatie afmaken, want wat zou het me als Ten Hag frustreren dat een van mijn spelers zo'n achterlijke gele kaart haalt omdat hij niet bekend is met de nieuwe regel dat je bij de meest dichtbij zijnde lijn het veld moet verlaten! Wat als dat zijn tweede was geweest? Of dat hij in een cruciale wedstrijd later hierdoor geschorst wordt? Toch even een brain bug die je nog even wilt fixen... Toch opvallend dat dit soort gebrek aan professionalisme nog kan op dot niveau ". Dat heeft niets met een gebrek aan professionalisme van de speler te maken, maar met gebrek aan inlevingsvermogen van jouw kant. Als de adrenaline nog door je lijf giert en de concentratie nog niet is weggeebt, is het niet meer dan normaal dat je soms dingen vergeet. Ik kan me persoonlijk heel goed voorstellen dat je als je zo een wedstrijd hebt gespeeld en het je duizelt van geluk omdat je op het punt staat een reuzenstap te zetten naar opnieuw overwinteren in de CL, dat je even niet aan de spelregels denkt en ik kan het me zelfs heel goed voorstellen als het om een spiksplinternieuwe spelregel gaat. Een voetballer is ook maar een mens en mensen zijn nu eenmaal niet onfeilbaar. Ik ben ook wel eens op weg naar mijn werk gegaan om onderweg tot de conclusie te komen dat ik mijn laptop ben vergeten omdat ik in mijn hoofd met andere dingen bezig was. Happens to a priest, zouden ze in Ierland zeggen.

4 oktober 2019 om 22:15

Tjongejongejonge... wat weer typerend zeg! Zeg niets over een Ajacied hoor, kritiek komt er niet in! Gebrek aan inlevingsvermogen? Je ziet een scheids die meerdere keren wijs en schreeuwt waar je eruit moet en dan neem je alsnog de kaart op de koop toe om te doen wat je wil? Als hier sprake is gebrek aan inlevingsvermogen, ligt dat vooral in het gebrek aan belangstelling in de regels. Tip: zeker met zo'n naam staat het je te prijzen ook kritisch te kijken en niet naar verzachtende omstandigheden te zoeken om je club en zijn spelers goed te praten.

5 oktober 2019 om 09:17

Complete onzin. Het is duidelijk dat het je niet interesseert, maar als je er oog voor zou hebben gehad, had je overduidelijk kunnen zien dat Promes bijzonder geiirriteerd was door die gele kaart, dat hij die op de koop toe zou hebben genomen, is dan ook complete onzin, afkomstig uit de onderbuik. Je reactie heeft ook helemaal niets met kritiek te maken omdat er in objectieve kritiek altijd ruimte moet worden gelaten voor redelijkheid. Het heeft ook helemaal niets met het zoeken van verzachtende omstandigheden te maken omdat ook voetballers gewoon mensen zijn en dus niet feilloos. En het heel begrijpelijk is dat een regel die spiksplinternieuw is, tijd nodig heeft om ingeburgerd te raken. Het omgekeerde is juist waar, jij zoekt naar spijkers op laag water en verwacht voetballers die roomser zijn dan de paus. Als je robots wilt zien ipv van mensen, kan je beter naar robottenvoetbal kijken, dat bestaat nl. ook.

Sevilla koopt de topscorer van Rusland

En zet hem rechtsback... tja

Ok laten we Marca volgen en de vraagprijs van Vd.Beek alvast op 125 miljoen zetten. Dan gaat Real Madrid dat vanzelf geloven dat ze dat voor hem moeten betalen.Volgend seizoen kan hij dan de overstap naar Real maken.

Dat ze in Sevilla denken dat er water brandt als ze de huidige Promes zien verbaast me niet. Nu loopt daar weer ene Luuk de Jong waarvan ze wisten en weten hoe die bij PSV gebruikt werd maar kennelijk vinden ze het bij Sevilla niet nodig om de Jong in zijn kracht te gebruiken. Dan houdt het op.......

Hahah dachten ze ook van Tadic in Engeland.. Ajax is gewoon heel nice momenteel..❌❌❌

Overmars gaat vandaag een krantenknipsel bewaren mbt die ''meer dan honderd miljoen.''gewoon op tafel gooien tijdens de onderhandelingen aankomende winter of zomer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren