CoMokum
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 11 januari 2008
  • CoMokum
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 1.910
  • jaar (--)
  • Amsterdam
Persoonlijke berichten
8 december 2009 om 15:01
#1

Hé dank je wel voor je berichtje...

Ik verwonder mij soms hoe wij in Nederland om gaan met ”,grote spelers”,. Ja want hij is zo moeilijk..ach hou toch op. Een grote speler waarvan we later zeggen... Wat was hij goed hè... Jammer alleen dat we toen dachten dat hij niet in het Nederlands 11tal speelde toen.

Om je kapot te schamen zeg. Die man heeft het allang afgedwongen dat hij in het Nederlands 11tal moet staan en van mij aanvoerder maken..

We verketteren hem en die dweil van een bondscoach zegt dat hij zo`,n grote speler op de bank zet.. Zet hem dan ook in de basis jojo.

Maar goed daar kan ik mij soms over opwinden..

28 februari 2011 om 10:52
#2

Bedankt voor je compliment!

11 maart 2011 om 17:36
#3

Gast je hoeft mij niet serieus te vinden. Ik heb mijn mening en heb gewoon inhoudelijk gereageerd. Iedereen praat over het vervelende imago van Mounir, maar vergaten spelers als Mark van Bommel die de scrotum vastpakte van Didier Drogba op het wk in Duitsland. Charlie Sheen is een toffe gast en een geweldige acteur. Maar dat is toch appel en peren vergelijken. Frank de Boer is op dreef bij Ajax als trainer en doet het goed, maar omgang met de spelers is hij gewoon een nul. Mounir geeft zijn mening over het conflict die dr is en geeft zijn mening over trainers maar iedereen vindt dat hij zn bek moet houden. Hoezo? Vrijheid van meningsuiting? Dat is toch waar wij in Nederland om vechten? Nou hij doet hetzelfde maar dan vindt iedereen dat hij zichzelf in slachtofferrol plaatst. Ach tief op man flikkerij.

15 maart 2011 om 17:06
#4

Bedankt voor je comliment!

19 juli 2011 om 20:19
#5

bedankt voor je compliment :)

29 juli 2011 om 20:51
#6

f-side meer engels karakter? tell me please..

31 januari 2012 om 05:15
#7

Hoi hoi ik was een paar dagen niet online en kan niet meer reageren op jouw reactie. Het betreft het volgende topic ' 'hij zegt eigenlijk dat Cruijff, Swart, Schoenaker en Molenaar liegen' '

Het klopt dat Ling moet bewijzen dat Ten Have die uitspraken daadwerkelijk gemaakt heeft, daarom zullen er nu mensen worden opgeroepen als getuigen ( waar er overigens genoeg van zijn ). Je vind dat ik iets te voorbarig ben om hem al te veroordelen maar dat hij nu is vrij gesproken zegt niks omdat men in hoger beroep gaat.

Daarnaast vind ik officiële notulen wel voldoende bewijs. En ja, ik ga er vanuit dat Ten Have dat gezegd heeft omdat die officiële notulen niet liegen en er toch aardig wat mensen zijn die het bevestigen. Dan kan je zeggen dat Cruijff niet objectief is en natuurlijk zegt dat Ten Have die uitspraken gedaan heeft maar tot nu toe heeft Cruijff altijd de waarheid gesproken in tegenstelling tot die kale gek ( ja ik vind hem een idioot ) dus geloof ik Cruijff en co eerder op hun woord dan die leugenaar van een Ten Have, wat al tig keer bewezen is.

Daarnaast is het ook bevestigd door de ASD die ook betrouwbaar acht en voordat de rechter uitspraak deed adviseerde hij beide kampen eerst om er persoonlijk uit te komen. Wat al aangeeft dat de rechter ook vind dat het niet netjes is gegaan maar dat er wettelijk gezien geen afdoende bewijs is. Volgens mij heeft Ten Have het ook gezegd op tv of in een schriftelijk interview, waar hij zei dat er van alles niet deugde aan Ling maar dat hij het niet kon bewijzen omdat hij geen bewijzen had zoals o. a. rekening afschriften. Ten slotte als ik kijk naar de eerdere leugens, manipulaties en andere achterbakse acties van Ten Have dan valt dit precies in zijn straatje.

Trouwens alsof het nooit voorkomt dat een schuldig iemand niet schuldig word bevonden, “ innocent until proven guilty, “ gaat in de praktijk niet altijd op ook al zou het zo moeten zijn in een ideale wereld. In mijn optiek zijn er genoeg bewijzen en daarop veroordeel ik hem en hopelijk denkt de rechter na het horen van getuigen in een hoger beroep er ook zo over.

Dat ik faliekant tegen Ten Have ben moge duidelijk zijn maar dat wilt nog niet zeggen dat ik niet objectief naar een zaak kan kijken. Het is natuurlijk altijd wel lekker makkelijk om het afschuiven op het feit dat iemand anti Ten Have is of vanwege mijn avatar.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren