Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus kan Champions League-finale ruiken na dubbelslag Higuaín

Laatste update:

Juventus heeft woensdagavond een reuzenstap gezet richting de finale van de Champions League. Het elftal van Massimiliano Allegri was in het Stade Louis II met 0-2 te sterk voor AS Monaco en kan zich volgende week in eigen huis definitief verzekeren van een plekje in de eindstrijd van het miljardenbal. Gonzalo Higuaín was met twee doelpunten de grote man aan de kant van de Italianen.

Na een onwennige openingsfase nam Monaco het initiatief al snel over van Juventus, maar de thuisploeg moest na een klein half uur spelen onverhoopt in de achtervolging. Na een fraaie counter over diverse schijven wist Daniel Alves met een schitterende hakbal Higuaín te bereiken, waarna de Argentijnse spits doelman Danijel Subasic het nakijken gaf met een harde schuiver in de verre hoek: 1-0.

Het doelpunt werkte verlichtend voor Juventus. De Oude Dame was aanvankelijk de bovenliggende partij in het prinsdom, maar ontsnapte tot tweemaal toe aan een vroege achterstand. Kylian Mbappé vond in een tijdsbestek van slechts drie minuten twee keer Gianluigi Buffon op zijn weg en met name de tweede redding die de 39-jarige doelman verrichtte was indrukwekkend. Buffon reageerde bij de eerste paal razendsnel, nadat Mbappé zich had losgemaakt van directe tegenstander Leonardo Bonucci.

Monaco slaagde er in het vervolg van het eerste bedrijf niet meer in de bezoekers te verontrusten. Het elftal van Leonardo Jardim begon na de onderbreking vol goede moed aan de tweede helft en leek de stand al gauw gelijk te kunnen trekken. Radamel Falcao werd aan het werk gezet door Bernardo Silva, maar de Colombiaan kreeg het lichaam niet voldoende achter de bal, waardoor Buffon uiteindelijk simpel kon redden.

Die misser kwam de Monegasken na een klein uur spelen duur te staan. Alves ontfutselde Tiemoué Bakayoko het leder, waarna de Braziliaan na een combinatie met Paulo Dybala een perfecte voorzet in huis had op Higuaín. De spits werkte al vallend binnen en verdubbelde zo de voordelige marge voor de formatie uit Turijn. Monaco maakte daarna wel jacht op de aansluitingstreffer, maar slaagde er uiteindelijk niet in een opening te vinden in de hechte defensie van Juventus, dat zich zodoende op lijkt te kunnen gaan maken voor de finale in Cardiff.

Bereikt Juventus de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monaco jong dartel en fris, Juve ervaren, sober en geslepen, een ware clash der stijlen in het prinsendom, Monaco dat verdienstelijk speelde maar niet goed genoeg afwerkte, Buffon is andere koek dan Bravo, Willy en Burki natuurlijk, en Juve enorm effectief, rustig en geduldig, klaar om te doden wanneer dat kon. Vele jongens speelden subliem, enkelen speelden geweldig, maar Marchisio spande de kroon, prins Claudio kwam naar het prinsendom en maakte het de zijne, plaatst de bal waar hij wilt, bepaalt en verdeelt als een echte veroveraar. Ik kan het gras in Cardiff al haast ruiken, en onze spelers met mij.

Forza Juve! Grazie Claudio!

3 mei 2017 om 22:44

Proficiat. Juve deed het puur op ervaring. Gewoon enorm klinisch, maar wat speelt Dani Alves (in de CL) toch geweldig zeg. Barca moet zich toch serieus achter de oren krabben als ze hem zien spelen. Vooral als je het vergelijkt met Sergi Roberto.

3 mei 2017 om 22:47

Gaat mijn voorspelling aan het begin van het seizoen dalijk nog uitkomen ook, Juve die de cup met de grote oren gaat pakken. Gun het namelijk 1 man in het bijzonder, Buffon. Pak hem nu asjeblieft, nog een keer Real moet ik echt niet aan denken.

3 mei 2017 om 23:00

Niemand die hem meer verdiend dan buffon maar gun het Dani Alves ook wel. Zou stevig signaal zijn naar het barca bestuur. Juve heeft in ieder geval weer n ijzersterk team zoals de gouden tijden van baggio en vialli. Maar n Real op de counter blijft het scenario tot het zo ver is

3 mei 2017 om 23:33

De gouden tijden kwamen eerlijk gezegd pas na Baggio (Del Piero nam t stokje over). Al won Il codino divino natuurlijk wel de Uefa cup voor ons. Wat een genie was dat. Zo zonde dat hij van club naar club ging. Puur voetballend gezien de beste Italiaanse voetballer uit de geschiedenis. Maar veel te weinig gewonnen.

4 mei 2017 om 00:19

Ik vind pirlo de beste voetballer allertijden. Die scoort in grote wedstrijden bijna altijd een voldoende. Wat betreft prijzen en Finales hoef ik het helemaal niet te hebben over de fenomeen pirlo.

4 mei 2017 om 00:20

Edit: Italiaanse voetballer allertijden.

4 mei 2017 om 08:17

Niet te vergelijken qua positie uiteraard. Pirlo is mijn grote held en zeker een van mijn drie favoriete voetballers aller tijden. Maar heb je Baggio echt bewust meegemaakt destijds? Ik weet niet hoe oud je bent, maar Baggio was iets unieks hij was als een veelscorende Cruijff. Hij was zo magistraal, nooit een mooiere voetballer gezien.

3 mei 2017 om 22:53

Echt een heerlijk team hebben jullie. Letterlijk op elke positie een wereldtopper. Buffon ondanks zijn leeftijd nog altijd een van de beste keepers(imo de beste), een verdediging waar niemand door heen komt, middenvelders die de wedstrijd kunnen domineren en voorin een tovenaar en een geweldige afmaker. Hoop echt dat jullie eindelijk weer de CL kunnen winnen, het is nu of nooit.

3 mei 2017 om 22:59

Gisteren al benoemd. Hoop echt dat Juve hem pakt. Heerlijk dit.

3 mei 2017 om 23:28

Haha die vrouw van jou zal vast blij zijn met de manier hoe jij dingen kan beschrijven.
Schrijf je boeken of zo? Je weet het altijd mooi te verwoorden.

Ik heb de wedstrijd helaas niet gezien, maar zo een uitslag had ik al verwacht. Juventus heeft meer ervaring dan City & Dortmund. Zo krijgen wij een gedroomde finale Real Madrid Juventus. Beiden maken kans op die titel. Ik hoor dat Dani Alves geweldig was, opmerkelijk dat Barca hem makkelijk liet gaan.

3 mei 2017 om 23:29

Mooi om te zien dat Claudio zijn vorm weer terug aan het vinden is. Nog terugkomende op wat je zei over Allegri en Khedira. Ik snap heel goed dat hij voor hem koos vooralsnog gezien de blessure van Claudio en het systeem dat ze nu spelen. Al bewijst Marchisio steeds dat het prima werkt zo. Khedira heeft het verder natuurlijk ook fantastisch gedaan. Maar natuurlijk zie ik ook liever Il Principino!

Ik vind Juve overigens alles behalve sober.

3 mei 2017 om 23:43

Juve ggaat nu officieel naar de finale. Heerlijk. Kunnen wij eindelijk afrekenen met Real. Ik vond Claudio juist tegen vallen moet ik zeggen. Had veel
Balverlies en verprutste een 1 op 1 kans.

4 mei 2017 om 03:07

Lijkt me sterk dat Juve met Real afrekent. Het klasseverschil tussen Real en Juve is ongeveer gelijk aan dat tussen Juve en Monaco. Mits er niets geks gebeurd, wint Real vrij eenvoudig van dit Juve. Jammer, de CL is eigenlijk weinig aan.

4 mei 2017 om 09:21

Wat een grote onzin zeg. Bij Juve staan ook gewoon topspelers op het veld en Real wint nooit makkelijk van Juve, sterker nog, Juve is de angsgegner van Real. Ik vond het verschil in kwaliteit 2 jaar geleden groter en toen won Juve ook.

4 mei 2017 om 13:25

Omdat het niet in je straatje past is het direct grote onzin?

Ik vind het helemaal niet leuk dat de verschillen zo groot zijn. Maar dat zijn ze wel. Van het huidige Juve zou Marchisio bij Real in de basis staan. Wellicht Bonucci. Natuurlijk Buffon.

De rest is ondergeschikt, en de bank komt niet in de buurt. Met dat spelersmateriaal kan Real vele speelvarianten op de mat leggen, welke een antwoord levert op zo een beetje elke tegenstander. Juve kan een paar dingen heel goed. Met de linies kort op elkaar verdedigen, en er vervolgens snel uitkomen. Daarnaast kan men goed gegroepeerd druk zetten op verschillende plekken van het veld, om vervolgens direct het doel van de tegenstander te zoeken. Daar houd het bij op.

Juve heeft nu meer ervaring, maar dat staat in schril contrast met die van Real. Zo'n beetje het verschil wat je ook bij Monaco en Juve ziet. Juve heeft een finale gespeeld na in de halve finale met Real af te rekenen. Ik verwacht dat juist dat moment voor Juve perfect was, en nu niet opnieuw alle sterren de juiste kant op zullen staan. Want, Juve kan winnen, maar de kans dat een ploeg die inde breedte veel sterker is, en nog veel meer ervaring heeft wint, is helaas veel groter. Waar Juve een finale heeft gespeeld, speelt Real zijn derde in vier jaar, en reikt het verder altijd tot de halve finales met deze ploeg. Is toch net weer een stap verder.

4 mei 2017 om 18:39

Wat een onzin Marchisio, Buffon en wellicht Bonucci. Dat je over zo'n beetje de beste verdediger te wereld durft te zeggen dat hij wellicht in de basis zou staan bij real. Hij speelt Varane en Pepe er met gemak uit en is verdedigend toch ook wel beter dan ramos. Verder vind ik dani alves momenteel beter dan carvajal en dybala zou ook zeker basis staan. Dan heb je nog chiellini die waarschijnlijk ook wel basis zou staan en dan zijn er nog een paar om over te twijfelen omdat juve totaal anders speelt dan madrid

Geweldige uitslag voor juve. Je mag toch verwachten dat ze dit niet meer weggeven thuis. Finale lijkt juve-real te worden. Een tegenstander die juventus de laatste jaren goed ligt. Dit jaar moet het dan gebeuren! Motm voor mij pjanic met op een goede tweede plek dani alves. Speelde allebei een wereldpot.

Heerlijke, zakelijke, professionele, effectieve en fantastische overwinning! We hebben de beste aanval van Europa volkomen geneutraliseerd! Het is nu wel zeker dat we tegen Real in de finale gaan spelen.: wat een finale gaat dat worden zeg! Alves is echt een eindbaas zeg, man of the match. De eerste goal verdient een plaats in de top 5 mooiste goals van dit seizoen in de CL. Higuain die eindelijk van waarde is voor ons in de CL, het zal toch niet....

Forza Juve!!!

3 mei 2017 om 22:46

Gefeliciteerd!!!


Maar beste aanval? Geteld in europa met de franse competitie misschien, maar het is en blijft de franse competitie.

Barcelona, Bayern, Dortmund en Real hebben er in de champions league er meer inliggen dan monaco.

3 mei 2017 om 22:56

Ze hebben dit seizoen er 146 gemaakt? Ja voornamelijk in de Franse, maar statistisch gezien hebben zij de beste aanval

3 mei 2017 om 22:58

Statistisch gezien kan je aanvalslinies niet op deze manier vergelijken.

Maar goed, dit is bijzaak, geniet ervan!

3 mei 2017 om 22:59

Buffon gaat de treble pakken en gaat met de ballon'or aan de haal

3 mei 2017 om 22:51

Beste aanval is ook wel overdreven. Ze scoren wel veel maar vooral in de franse competitie. Real, Barca, Bayern en Juve hebben gewoon een betere aanval.

3 mei 2017 om 22:58

Ja je zou die uitspraak kunnen nuanceren, maar statistisch gezien hebben ze de beste aanval dit seizoen. Daarnaast hebben ze ook tegen City en Dortmund flink uitgehaald natuurlijk

Geweldige wedstrijd, wat een team, wat een collectief! Higuain 2 keer gescoord en dat kan wel eens heel belangrijk zijn voor zijn zelfvertrouwen in zulke wedstrijden. Dani Alves was weer geweldig en is gewoon nog steeds de beste rechtsback nu Lahm ermee stopt. Buffon erg belangrijk en weer een Clean sheet. Nog steeds maar 2 goals tegen deze Cl.

Forza Juve!

3 mei 2017 om 23:30

Als ik even besef dat Barcelona alleen tegen City, Juventus en PSG (3 wedstrijden) vijf keer zo veel tegendoelpunten kreeg als Juve in het hele toernooi.(11 wedstrijden tot nu toe). Het verschil moet er zijn😫

3 mei 2017 om 23:48

Zou wat zijn als Higuain in de 90ste minuut de winnende maakt in de finale tegen Real.

is real madrid echt het enigste team , die Juventus zal kunnen oprollen in de finale ?
met alle respect naar Juventus maar ik denk echt dat real madrid van juventus zal winnen puur om het feit dat juve real zal laten voetballen en daar houdt real wel van. de verdedigin van juve staat wel als een blok , maar er zullen dan veel voorzetten komen en real heeft hele goede koppers

3 mei 2017 om 22:48

En Juve houdt van verdedigen en ligt Real erg goed. Real zal Juve echt niet oprollen hoor, dat heeft geen een club nog gedaan sinds de terugkeer van Juve in de CL.

3 mei 2017 om 22:57

we gaan in de finale gewoon zien , moge de beste winnen

3 mei 2017 om 23:03

Inderdaad, gaat in ieder geval een erg intense strijd worden. Ik zie toch geen verrassing meer komen hoor voor de finale, beide clubs geven dit niet meer weg.

3 mei 2017 om 22:50

Klopt heb er ook vertrouwen in. Real laten voetballen is sowieso niet een handig idee. Dan dendert Real er gewoon over heen. Ons middenveld is de beste ter wereld en Ronaldo heeft aan 1 kans genoeg maar ja dat zien we dan wel.

3 mei 2017 om 22:59

ik denk echt dat real die wedstrijd helemaal zal domineren vooral als we deze vorm houden

3 mei 2017 om 23:23

Allegri zal wel weer met een tactische meesterzet komen hoor. Tactisch is hij sowieso sterker dan Zidane. We shall see

4 mei 2017 om 02:08

Klopt, maar juventus heeft geen spelers zoals kroos of modric op het middemveld staan

4 mei 2017 om 07:42

Marchisio is beter dan Kroos in mijn ogen.

4 mei 2017 om 09:25

In mijn ogen is Marchisio ook beter dan Kroos. Tuurlijk is Kroos wereldtop maar ik hoor de hele tijd passing percentage van 97% dit etc. Ik heb op Kroos zitten letten het enige wat hij doet is balletjes terug of tikkies na modric dus zo goed is hij absoluut niet. Marchisio schildert de balletjes echt in de diepte. Mijn mening verder.

4 mei 2017 om 12:01

Smaken verschillen. Kroos is in mijn ogen zeker beter dan Marchisio maar dat is mijn smaak

3 mei 2017 om 23:10

Dat kan zeker, maar Juve kan iedereen pakken op een goede dag, zelfs Real. Gaat een spannende pot worden!

3 mei 2017 om 23:14

Bij Juve hebben ze achterin ook hele goeie koppers

3 mei 2017 om 23:38

Twee jaar geleden vergeten?

3 mei 2017 om 23:46

ja maar dat was toen , barca had ook van juve in de finale gewonnen maar kijk nu ? ze konden helemaal niks inbrengen

4 mei 2017 om 14:51

19 jaar geleden vergeten?

De beste verdediging van de wereld heeft weer even een masterclass gegeven. Heerlijk hoe de meest scorende ploeg van Europa geneutraliseerd werd.

Juve tegen Real, dat kan niet mis gaan. Dan denk ik dat Juve heel hoge ogen gaat gooien, want ze zijn de regelrechte angstgegner van Real. Solide blok defensie, al kraakte het wel aan het eind van de wedstrijd. Wel apart dat Mandzukic tot een winger/ middenvelder is omgezet. Er kan toch wel een rappere speler spelen volgend seizoen?

3 mei 2017 om 22:44

De fans hopen op Sanchez

3 mei 2017 om 22:45

Alexis Sanchez zou Bayern de voorkeur geven.

3 mei 2017 om 23:29

Toch wordt mandzukic onderschat. Ik denk dat hij heel belangrijk is voor dit juventus. Doordat hij maar blijft werken en zich bovendien heel dienend opstelt naar dybala en Higuain. Mandzukic lijkt me bovendien een draak om tegen te spelen. Zou de komst van sanchez voor juventus wel toejuichen.

Ik ga volop voor Juventus supporteren in de finale tegen Real. Dit is de moment voor Buffon om deze prijs eindelijk te veroveren.
Defensief is Juventus ongenaakbaar. Dat wordt het sterkste wapen om Ronaldo schaakmat te zetten.

3 mei 2017 om 23:32

Ik snap niet dat iedereen de verdediging van Juve altijd ongenaakbaar noemt. Tuurlijk is de verdediging goed, maar Barca had gewoon veel kansen tegen Juve alleen miste alles. Het probleem was gewoon dat ze het in Turijn ongelooflijk verpest hadden. Juve gaat Ronaldo echt niet zo maar even schaakmat zetten ook. Zelfs al lukt dat wel dan heeft Real nog steeds andere geweldenaren. Laat Isco met Modric en Kroos op het middenveld en als dat gaat draaien dan is Juve gewoon de klos. Tevens lijkt Real me een van de lastigste tegenstander qua speelstijl voor Juve, want zij moeten het van hun verdediging hebben, terwijl Real omschakelvoetbal speelt. Bij voetbal op balbezit kun je herstellen na balverlies, maar bij de omschakelingen van Madrid gaat dat niet zo maar.

3 mei 2017 om 23:40

Uhm niemand hoeft de verdediging van Juventus ongenaakbaar te noemen... Dat doen de statistieken al

4 mei 2017 om 03:01

Jammer dat real Juventus historisch goed ligt, en twee jaar geleden ook werd gewonnen door juventus. Daarbij is real ook doorgegaan tegen bayern door behoorlijk wat arbitrale dwalingen, dus alhoewel het een moeilijke wedstrijd zal worden, als ze het niet weggeven in turijn volgende week tegen monaco, dan is het niet zo dat juve ''extra'' moeite zou hebben met Real. Real heeft gwn een hele goede aanval maar ligt ze wel redelijk goed.

Gefeliciteerd Juve met deze reuzestap naar de finale. Monaco was over het algemeen kansloos en Higuain toch weer dodelijk en die defensie is er 1 om u tegen te zeggen.

Gefeliciteerd Juventus. Dik verdiend, Monaco kon geen vuist maken.

Ben benieuwd of Real de muur van Turijn zal kunnen slechten. Historisch gezien is Juve natuurlijk een angstgegner van Real, maar goed dat was Bayern eerst ook.

Mulder: Die Bonucci, Barzagklie en Chielinni, zijn die nou zo goed allemaal?

Nee Mulder, ze kunnen er helemaal niks van.... en die moeten we serieus nemen.

3 mei 2017 om 23:04

Echt zeg, laten het ook al jaren zien, afgelopen EK ook nog, man man man...

Ik vind die verdediging van Juventus niet de bests van de afgelopen jaren in Europa.

Ik moet eerlijk zeggen, heb maar 3 wedstrijden van Juventus gezien in de champions league. De aanval stelt niet veel voor. Verder had Barcelona de 1e wedstrijd in Turijn 2 of 3x kunnen scoren. Terugweg in Camp Nou was Barcelona futloos en creërde niks. Dynamiek was weg.

Vandaag had monaco ook we 2 keer kunnen scoren. Hoe makkelijk mbappe die verdediging door ging en natuurlijk het wapen tegen Juventus. Hoge ballen en voorzetten. Het is dat Monaco de ervaring niet heeft, maar anders hadden ze er wel 1 of 2 gemaakt.

Mochten Real tegen Juventus in de finale komen te staan dan denk ik serieus dat Real er overheen gaat. Alleen al om het feit dat Juventus het andere team laat voetballen. Die jongens van Real weten wel raad met hoge ballen en voorzetten.

Eerst maar eens de returns afwachten en dan weten we het zeker.

3 mei 2017 om 23:14

Juventus heeft veruit de beste verdediging van europa. En die weds tgn Barca....Juve had thuis ook 7x kunnen scoren maar Higa faalde helaas

3 mei 2017 om 23:15

Barca had die ervaring wel en redde het ook niet (is niet simpelweg futloos en gebrek aan creatie, ook de verdienste van Juve). Real kon het 2 jaar geleden ook niet, wat is volgens jou dan een betere verdediging?
In de aanval staan genoeg spelers die het verschil kunnen maken, meer dan de vorige ontmoeting tegen Real en toen vond ik Real zelfs sterker dan nu. Het gaat een erg spannende pot worden met Real dat zal aanvallen en Juve dat er vol voor zal gaan. Ik verwacht dat de ploegen dicht bij elkaar liggen. Maar inderdaad eerst afwachten dat er geen gekke dingen gaan gebeuren in de return.

4 mei 2017 om 01:07

Ik hoop echt dat Buve de CL wint, maar als je Real zo laat komen zul je problemen krijgen, Monaco kreeg ook zeer goede kansen.
Aanvallend vind ik Juve echt zwak, tegen Real zullen ze weinig of geen kansen krijgen.
Mandzukic op de flank is gewoon een ramp, en Cuadrado is geen topper.
Je moet dit Juve niet verhelijken met die van 3 jaar terug.
Toen had je Morata en Tevez in de aanval, en op het middenveld Pirlo, Pogba, Vidal, nu speel je met Pijanic, En Khedira dat is toch een pak minder.
Ik zeg het nog eens, hoop op Juve, maar ze brengen aanvallend gewoon veel te weinig

4 mei 2017 om 02:43

Jou kan ik echt niet serieus nemen, vind juventus net heel efficiënt voor niet een aanvallende speelstijl te hebben. Mandzukic is van goudwaarde doordat hij de afleider speelt om higuain en dybala meer tijd en kansen te geven en als cuadrado in vorm is is er gewoon geen houden aan, snijdt op een goede dag door elke verdediging als een mes door boter

4 mei 2017 om 03:07

hahah ik kan alleen maar lachen om dit soort reacties. Je gooit even cuadrado en mandzukic, terwijl mandzu fantastisch speelt. Daarnaast vergeet je voor het gemak even de tovenaar Dybala, en klinisch afmaker en goaltjes dief Higuain. veel betere aanval dan Tevez en Morata. En Pjanic marchisio en Khedira zijn echt niet veel slechter dan Pirlo vidal en Marchisio. Vooal Pjanic is echt heel goed, en kan heerlijke vrije trappen erin krullen en fantastische assists geven.

4 mei 2017 om 03:16

Ik verwacht dat eerlijk gezegd helemaal niet. Juventus is door het seizoen gegroeid, maar Real is in alles veel verder. Ook verder dan het Real van twee jaar geleden. Dat Juventus, van twee jaar terug, speelde eerlijk gezegd beter dan het huidige Juventus.

Op een onverwachte gebeurtenis na, zie ik Real simpel afrekenen met dit Juventus. Zeker wanneer Real de eerste goal maakt. 2-0 of 3-0 lijkt mij het meest voor de hand liggend.

4 mei 2017 om 09:27

Vind ik niet. Juve heeft meer ervaring en speelt volwassener. Real is er echt niet zoveel op vooruitgegaan de afgelopen 2 jaar. Juventus heeft nu veel betere backs en de aanval is ook minder voorspelbaar en beter met Higuain-Dybala.

4 mei 2017 om 10:03

Niet op vooruit gegaan? Real is zeker wel vooruit gegaan. 2 jaar geleden hadden we niet de werklust die we nu hebben onder Zidane. Toendertijd hadden we moeite met Atletico nu verslaan we ze gewoon gemakkelijk doordat Zidane werklust in de ploeg heeft gebracht.

4 mei 2017 om 10:16

Atletico is dit seizoen dan ook wel wat minder. Real heeft bijna hetzelfde team als toen. Individueel zijn ze niet zo veel gegroeid, op een paar na dan. Ik vind dat Juve toch harder is gegroeid.

4 mei 2017 om 14:45

Hou er van als Real supporters denken dat het een makkie wordt tegen juve, krijgen ze vaak het deksel op de neus

Dat wordt dus Real tegen Juventus zoals het nu lijkt .....mooie finale hoop ik

Juventus zal haar waterloo treffen tegen dit magistrale Realmadrid in de finale

Geweldig zakelijke overwinning. Chiellini, Buffon, Marchisio en natuurlijk Higuaín. Verdediging stond als een huis. En bovendien: Allegri tactisch weer perfect met Barzagli ipv Cuadrado. Forza Juve!

3 mei 2017 om 23:42

En Pjanic en Alves natuurlijk!

Dit is heel interessant.

Iedereen gaat er al vanuit dat het Juventus - Real wordt. Dat zou natuurlijk goed kunnen. Wel moet je aan een aantal dingen denken:

Atletico speelt haar laatste wedstrijd in de CL in het Calderon en wilt natuurlijk wraak voor de verloren finales en kwartfinale tegen Real. Het kan zomaar een wonder worden daar. Ze hebben ook nog eens Torres die altijd op kan staan. Zeker tegen Real. Kan uitgerekend hij het doen?

Juventus lijkt inderdaad wel al zeker van de finale maar....

Lees hier veel dat het nu echt moet gebeuren voor Buffon en dat Juventus hem nu gaat pakken. Denk er wel aan dat Real altijd grote finales wint, en komen ze wel in de finale? Ze moeten nog naar het Calderon he!. en Buffon kan hem ook volgend jaar pakken op zijn 40e.

Kortom : Dit is zeker nog niet gespeeld. Real moet heel erg oppassen. En Juventus mag best bang zijn in de finale. Voor zowel Real als Atletico.

3 mei 2017 om 23:55

Perfect gesproken en dat geldt in mindere maten ook voor Ajax al hebben die niet veel te maken met de Cl.

Real gaat het nog heel zwaar krijgen en ben bang dat ze teveel achteruit gaan lopen, het beste zou zijn met dezelfde opstelling en gewoon zoals gister spelen, dan moet het goed komen. Atletico moet dan en dan Real counteren.

Juventus staat wel al in de finale, die gaan thuis niet verliezen en zeker niet met 3 goals. Ik ben nog niet zeker, Real heeft een reuzestap gezet maar we zijn er nog niet! 90 minuten hekserij nog!

Dit is heel interessant.

Iedereen gaat er al vanuit dat het Juventus - Real wordt. Dat zou natuurlijk goed kunnen. Wel moet je aan een aantal dingen denken:

Atletico speelt haar laatste wedstrijd in de CL in het Calderon en wilt natuurlijk wraak voor de verloren finales en kwartfinale tegen Real. Het kan zomaar een wonder worden daar. Ze hebben ook nog eens Torres die altijd op kan staan. Zeker tegen Real. Kan uitgerekend hij het doen?

Juventus lijkt inderdaad wel al zeker van de finale maar....

Lees hier veel dat het nu echt moet gebeuren voor Buffon en dat Juventus hem nu gaat pakken. Denk er wel aan dat Real altijd grote finales wint, en komen ze wel in de finale? Ze moeten nog naar het Calderon he!. en Buffon kan hem ook volgend jaar pakken op zijn 40e.

Kortom : Dit is zeker nog niet gespeeld. Real moet heel erg oppassen. En Juventus mag best bang zijn in de finale. Voor zowel Real als Atletico.

Juventus lijkt me de favoriet voor de CL dit seizoen. Ze verdedigen als de beste, zijn aanvallend ook goed en er staat een hecht team. Daarbij kampt Real met de vloek van de CL natuurlijk. Nooit won een team 2x achter elkaar de CL.

4 mei 2017 om 02:26

Dat vind ik geen vloek maar net een pluspunt in het geval van Real. Die jongens zijn zo hongerig naar succes en willen zo graag de geschiedenisboeken in gaan. Ik denk net dat ze daardoor net dat beetje meer kunnen en zullen geven als het er op aan komt.

Daarnaast moet je je ook eens bedenken dat bijna iedereen in de selectie van Real belangrijke finales heeft gespeeld en bijna niemand van hen ooit zo'n finale heeft verloren. Ronaldo heeft een keertje een cl-finale verloren. Maar verder? Cl-finales, beker-finales, supercups, ek en wk-finales. De selectie van Real heeft het allemaal al eens gezien en nooit verloren. Ondanks dat de selectie van Real iets jonger is hebben ze op dat vlak meer ervaring dan Juve.

4 mei 2017 om 13:45

Ronaldo ook nog EK finale 2004 he. Gelukkig voor hem, ook eentje gewonnen

Ben alleen bang dat Real idd een eventuele CL finale gaat verliezen. Ze wonnen de laatste twee maar net aan. Het kan niet blijven goed gaan en Juventus dat alles verliest qua CL finales kan niet blijven verliezen.

Maar ik hoop dat je gelijk hebt. Dan hebben we eindelijk eens een club die het twee keer achter elkaar wint.

juve met anderhalf been in de finale. zie ze dit absoluut niet meer weggeven. ik hoop zo erg dat juve geen CL pakt dit seizoen, want treble moet een begrip blijven voor inter

4 mei 2017 om 00:48

Haha, ik precies andersom. Daar kunnen Inter fans Juve altijd op pakken, misschien straks niet meer...

Wat gun ik het Juve om het eindelijk te pakken. Ik vrees alleen dat de luchtduels tegen Real in de finale crucial zullen worden. Juventus is een prachtig team en verdedigend de beste in Europa momenteel, maar hoe Real huidige seizoen uit spelhervatting weet te scoren is gewoon om van te smullen. Als Barca fan ben ik alleen daar jaloers op. Hoe makkelijk Ronaldo soms een voorzet krijgt of hoe Kroos de bal uit een corner zo heerlijk voor Ramos klaar legt is gewoon eng.

Ik wens beide ploegen veel succes en hoop echt dat Buffon het eindelijk mag optillen, maar zoals ik al zei, ik verwacht een zware klus in de finale met Real in huidige vorm. Misschien zelfs pittiger dan twee jaar geleden toen Barcelona 3-1 won. Het zou erg zuur voor jullie zijn om het weer tegen een Spaanse club te moeten verliezen.

Eerste de thuisduel zien te overleven. Overigens knap weer de 0 gehouden tegen een club dat toch veel scoringsvermogen heeft en dat op hun bodem. Gefeliciteerd nogmaals .

Prettige avond heren.

4 mei 2017 om 03:07

Want Chiellini, Barzagli, Mandzukic en Bonucci zijn koekenbakkers in de kopduels????

5 mei 2017 om 20:41

Dat zijn geen koekenbakkers, maar als je een beetje Real hebt gevolgd huidige seizoen dan begrijp je me misschien wat beter. Hoe de spelers bij real met spelhervattingen omgaan is om van te smullen. Ik hoop dat Juventus er raad mee weet, want veel andere ploegen lukt dat niet.

4 mei 2017 om 03:11

Zoals fusionizing zegt, BBC en Mandzu zijn geen koekenbakkers in de lucht. allemaal boven de 1.90. Kan ronaldo nog zo hoog springen, daar houden ze wel rekening mee, en al helemaal met Ramos. zie ze die niet verliezen

4 mei 2017 om 07:09

Wat Moyashi naar mijn idee bedoelt: Juventus is altijd beter geweest dan de tegenstander m.b.t. luchtduels. Ik verwacht ook dat Juventus nu hun evenknie zullen tegenkomen in Real Madrid en dat het echt echt een mooie zware pot zal worden

Haha, zei dit gister nog; ik voorzie totaal geen problemen voor Juve hoeleuk Monaco ook speelt. Sws zie ik monaco geen 3x scoren wat ze tegen elke andere club wel deden,niet in 1 wedstrijd maar ook niet verdeeld over beide matches, juve is andere koek en hebben ook nog eens meer ervaring, en het blijkt.
Gefeliciteerd Juve !
En dit gaat juve niet uit handen geven.
En de kans dat ze de finale winnen is ook gewoon reeel groot.
Ze hikken er dan ook al enkele jaren tegen aan.
Het kan niet lang duren voor ze die beker eens wederom winnen.
Maar ik ben real fan dus ik hoop uiteraard wat meer dat Real historie schrijft door die beker 2x achter elkaar te pakken als eerste club hehe.

Wel jammer dat beide halve finales eigenlijk nu al beslist zijn .
En yes i know.. Monaco kan stunten.. Real kan ineens 6-0 pakslaag krijgen ofzo van Atletico het kan het kan maar ik wil het wel zien dan?

Mijn eerste gedachte voor CL startte was altijd Real Bayern finale, maar goed de 2e gedachte was dit affiche.. Real Juve. Het gaat uitkomen lijkt me. Ik vind ze ook dit seizoen oprecht de sterkste teams .

En dat zal een pot van jewelste worden zoals altijd sinds ik mij kan heugen....zijn die matches tussen hun geweldig, imo zelfs de beste duels ooit !

Word een schaakspel ook en voetbal met alles er op en eraan op het hoogste niveau. May the best win.

Juve die puur op ervaring weet te winnen van Monaco.
Toch heeft Monaco een aantal grote kansen gehad, met een beetje geluk hadden ze niet verloren.
Ik gun Juve die CL wel, toch denk ik dat ze tegen Real vooral in aanvallend opzicht te kort gaan komen, middenveld van Juve vind ik ook niet super.
Ik denk dat je met spelers als Mandzukic en Cuadrado op de flank weinig kunt forceren tegen Real.

Volledig terechte, en uiteindelijk simpele, ietwat teleurstellend saaie, overwinning van Juve.

De wedstrijd had anders kunnen lopen wanneer een van de vroege kansen van Monaco benut werden. Dat gebeurde niet, en het klasseverschil werd snel duidelijk. De door Juve fans geprezen Allegri als zijnde groot tacticus, deed niets anders dan simpel counter voetbal te spelen tegen een ploeg die veel ruimte weggeeft, en de organisatie kwijt is wanneer er aangevallen wordt.

Jammer, maar ik verwacht niet anders in de finale. Daar zal Juve hoogstwaarschijnlijk op zijn plek gezet worden, want Real heeft een antwoord op iedere spelvariant, en in iedere linie, buiten de doelman om, meer kwaliteit.

Op zich had het leuker geweest wanneer Monaco zich gekwalificeerd zou hebben, ik weet dat het teoretisch nog mogelijk is, omdat die ongeveer net zo weinig kans op een overwinning tegen dit Real hebben als Juventus. Beiden moeten hopen op een mirakel. Een bruste Ramos die vroeg rood pakt, een penalty, of vroege corner die je op 1-0 zet, en dat weet vast te houden of uit te bouwen.

Nee, de CL is een gedrocht die in niets meer lijkt op de spannende Europa cup 1 voor landskampioenen. Dan maar Europa league kijken. Een foutenfestijn van jewelste met heerlijke verassingen, veel doelpunten, en een geweldige Nederlandse vertegenwoordiging. Hopelijk weten Feyenoord en PSV volgend jaar ook zo een prestatie neer te zetten.

4 mei 2017 om 09:00

Real had allang uitgeschakeld moeten zijn. Tegen Bayern met zoveel onrecht door arbitrale dwalingen. Ronaldo is goed. Modric Marcelo en Kroos zijn aardige spelers. De rest? Benzema is een matige spits. Caminero of hoe hij ook heet is een ballenpakker. Ramos had rood moeten krijgen. Het team Juve heeft meer klasse en kan Real pijn doen. Scheidsrechter een beetje mee en de CL is binnen. Hoop dat Atlético nog wat kan uitrichten (eventueel dat gele en rode kaarten). Barcelona kan Real ook nog frustreren door de titel te winnen. Juve is zaterdag al kampioen en kan de laatste drie wedstrijden laten lopen.

4 mei 2017 om 10:07

Je noemt het aardige spelers nog wel. Modric en Kroos zijn top 5 middenvelders in de wereld. Die 2 domineren elk middenveld als ze in vorm zijn en dat zijn ze zeker nu. Nu varane er weer bij is is onze verdediging ook een stuk sterker. Juve kan wel al kampioen worden maar dat zagen we ook bij Bayern Munchen toen ze altijd vroeg kampioen waren dat kan natuurlijk een keerzijde hebben.

4 mei 2017 om 10:21

Denken dat het niet veel uit maakt in een finale. De finale is ook wat later dan het einde van de competitie. Tegen die tijd hoeft Real daar ook niet meer aan te denken. De twee teams zullen in een finale alleen maar bezig zijn met de finale en met niks anders.

4 mei 2017 om 13:10

Palombo, de arbitrale dwalingen ten spijt, was Real gewoon de betere ploeg van de twee. Het was eigenlijk schrijnend om te zien dat Bayern een eigen doelpunt nodig had om vertrouwen te putten.

Bayern heeft laten zien over te weinig tactische bagage te beschikken om de Spaanse top met regelmaat te verslaan. Datzelfde verwacht ik van Juve.

4 mei 2017 om 14:37

Kroos had dinsdag een pass percentage van 96procent op meer dan 105 passes. Klopt, is een aardige speler.

Nee effe serieus, hoe vaak zie je dat in een halve finale van de cl?

Zeer sterke overwinning van Juve, zo zie je maar dat ervaring toch zeker een belangrijke factor speelt. Speelde heel geduldig en wisten dat de kansen vanzelf zouden komen, poficiat Juve fans!

Iedereen hemelt Juve op maar vond het nogal tegenvallen. De eerste 15 a 20 min speelde Juve erg goed en hield ik mijn hart vast voor Monaco maar daarna raakte de wedstrijd redelijk in balans. Wel verdiend gewonnen natuurlijk. Ik lees nergens iets over de arbiter die Chiellini gewoon met rood eraf moet sturen. Als je dan praat over een bewuste elleboog dan was dit er een uit het boekje.

Man man, wat wordt Juve hier toch zwaar onderschat. Velen praten alsof Real 3 klassen sterker is dan Juve terwijl Messi na de CL uiyschakeling hen nog pas in eigen huis heeft laten zien dat ze niet ongenaakbaar zijn. Achja liever zo. Het enigste wat grote problemen kan opleveren is wanneer Juve blessures krijgt in hun aanvallende compartiment. Anders zijn ze echt de evenknie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren