Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Radamel Falcao lijkt nieuwe club prijs te geven: ‘Kijk ernaar uit je te zien’

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Het lijkt erop dat de sportieve toekomst van Radamel Falcao steeds meer vorm krijgt. De 37-jarige spits, die bij Rayo Vallecano beschikt over een aflopend contract, heeft met een tweet gehint naar een mogelijke nieuwe club. De 105-voudig international van Colombia reageerde op een tweet van kroonprins Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, eigenaar van Johor Darul Takzim. De Maleisische topclub toonde eerder al interesse om de spits komend seizoen in te lijven.

“Zie je snel”, tweette de kroonprins naar Falcao, waarop de spits reageerde met: “Ik kijk ernaar uit je te zien." Johor Darul Takzim is de afgelopen tien seizoenen kampioen van Maleisië geworden en won onlangs in eigen land ook de Super Cup. Falcao koos in de zomer van 2021 verrassend voor een transfer naar Rayo. Voor Los Franjirrojos kwam hij tot nog toe tot 49 officiële duels, waarin hij 8 keer trefzeker was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij nooit echt zijn stempel heeft weten te drukken, was bij Atletico Madrid echt een ster aan het worden daarna is het eigenlijk bergafwaarts gegaan. De El Tigre 🙌

28 april 2023 om 13:26

Inderdaad, vond hem bij Atletico echt waanzinnig toen in die Uefa cup campagne. Wist niet waar ik naar keek zo goed. In de Premier league faliekant mislukt.

28 april 2023 om 13:32

Jaa wat een goals maakte hij toen!!!
Echt de ene nog mooier dan de andere, o.a. later ook die volley vanuit een hoekschop.

Helaas raakte hij toen later geblesseerd bij Monaco, was het beste er echt wel af, zeer verrassend toen nog naar United... lukte niet meer. En pakte het toen nog aardig op in het wereldteam van Monaco dat jaar met Mbappe in de CL.

Het is helaas gissen hoe goed hij was geworden anders.

28 april 2023 om 13:52

De blessure aan z'n ACL bij Monaco was de oorzaak daarvan, bij Manchester en Chelsea was die al niet meer op z'n top. Ik vind eigenlijk dat die nog best een mooie carrière had als je ziet wat die daarna nog heeft gepresteerd.

28 april 2023 om 13:56

Bij Atletico haalde hij al het fifa team of the year (met voor de rest alleen spelers van Barca en Real), terwijl hij met Atleti niet eens in de Champions League speelde. Puur op basis van zijn periode bij Atletico schat ik hem ook hoger in dan Forlan, Aguero, Torres, Griezmann en Diego Costa, al kan je over alle andere namen wel zeggen dat ze ook succesvol waren bij andere clubs en/of hun nationale team. Mijn favoriete wedstrijd was overigens de supercup tegen Chelsea, toen hij in de eerste helft een hattrick scoorde en alle goals maakte met zijn "zwakke" been.

28 april 2023 om 14:26

Je vergelijkt de perioden van deze spelers bij Atletico toch?

28 april 2023 om 14:54

Dat was wel de bedoeling ja, maar misschien durf ik hem zelfs op 1 te zetten als je naar hun absolute piek kijkt. Falcao scoorde beide seizoenen bij Atletico 30+ goals in een team dat helemaal niet bijzonder goed of aanvallend was. En die Europa League heeft hij echt bijna in zijn eentje gewonnen. Dat konden de anderen niet imo, wedstrijden in hun eentje winnen. Al moet ik wel zeggen: Forlan is topscorer van Europa geweest en won de gouden bal in Zuid-Afrika, en Griezmann had wellicht de ballon do'r gewonnen in 2016 als Ronaldo en Messi niet bestonden, dus dit zal vast wel een controversieel standpunt zijn, maar Falcao werd toen gekozen tot beste spits ter wereld terwijl hij toch redelijk in de luwte speelde (Europa League en subtop van Spanje), dus wellicht was hij toen zelfs een klein beetje onderschat bij het grote publiek.

Begrijpelijk dat hij nog een lucratieve deal aangaat. Die wordt daar als een koning behandeld. Heeft in Engeland weinig potten kunnen breken, maar bij Chelsea zijn veel spitsen mislukt. Spitsen zijn toch vaak afhankelijk van het team en het systeem. Had niet weg moeten gaan bij Atletico. Maar goed dat is achteraf makkelijk gezegd.

28 april 2023 om 13:49

Bij hem komt het vooral ook vanwege die blessure die hij opliep bij Monaco. Ik weet nog dat ze er alles aan deden om hem fit te krijgen voor het wk (wat niet eens gelukt is), maar ik weet natuurlijk niet of dat ook nog invloed heeft gehad. Die Falcao in Engeland was echt nij lange na niet zo snel, fit, lenig en lichtvoetig als die speler bij Atletico. Daarna was hij nog wel goed toen hij terugkeerde bij Monaco, al vond ik dat hij toen al een heel erg als een verteraan speelde terwijl hij volgens mij pas net 30 was.

Zware kruisband blessure heeft hem zijn absolute topvorm gekost.

Had leuk gevonden als die lekker terug naar colombia ging. Atletico nacional, independiente medellin of millionarios leuke clubs met fanatiek aanhang en kans op prijzen. Geld heeft die zat. Idem voor james rodrigues, ga lekker terug naar colombia heerlikl daar met hun vermogen.

Een club die al 10 jaar op rij kampioen wordt en waar de eigenaar kroonprins van het land is. Klinkt niet als een hele leuke competitie.

Atletico, Galatasaray en Falcao waren een nachtmerrie for elk team niet te geloven! Was toen even een paar jaar de dodelijkste spits van Europa. Jammer dat het er nooit meer uit gekomen is na die zware blessure.

28 april 2023 om 14:47

Ik zou galatasaray maar weglaten, want met al die blessures was hij eerder een nachtmerrie voor onze salariskosten. We noemden hem zelfs Sakat el Falcao na een tijdje

28 april 2023 om 15:04

Dat kwam omdat hij al over zijn top heen was, gevalletje Robin van Persie. Vervolgens zeg je voor een paar jaar de dodelijkste spits van Europa? je plaatst hem boven Eto'o, Drogba en Benzema? doe je GS bril af man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren