Matthaus
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 22 oktober 2007
  • Matthaus
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 5.766
  • jaar (--)
  • Rotterdam
  • Havenarbeider
  • 8
Persoonlijke berichten
31 maart 2012 om 11:39
#35

Een vraagje naar aanleiding van je naam:

Ben je fan van Matthaus? Zo ja, waarom eigenlijk? Het zou wel apart zijn aangezien de meeste Nederlanders hem uitkotsen en hij in het buitenland ook niet echt geliefd is.

Aangepast op 31 maart 2012 om 11:40 door Fantasista.

24 april 2012 om 17:21
#36

Ik had geen zin om in de toppic zelf nof te reageren dus doe ik dat maar hier als je het niet al te erg vind. Ik dedoelde het eigenlijk cynisch en meer als passer en doelpuntenmaker tegelijk in de betekenis van op hetzelfde moment). dus iemand die zijn eigen pass erinschiet ;))

Ik heb het allemaal misschien wat verkeerd geformuleerdn maar bij deze hoop ik dat je mijn slechte grap nu wel begrijpt

24 april 2012 om 21:39
#37

Haha een slechte, ietwat cynischa grap misschien ;))

Over Maradona ga je mij niet horen klagen hoor Wat een fenomeen was dat , en ik heb hem zelf niet meegemaalt. Maar de combinatie van de status die hij nu nog heeft en de beelden die ik heb gezien,.. fenomenaal !

20 februari 2013 om 17:56
#39

Jij, bent een sympathieke gozer!

3 maart 2013 om 18:53
#40

Haha broeder, we kunnen reageren wat we willen maar fanboys blijven fanboys Hilarisch gewoon sommige mensen.

5 maart 2013 om 11:19
#41

Haha ja, dat kan ik me nog heel goed herinneren. Diezelfde wedstrijd waarin Valdes na afloop naar Mourinho rende om hem te verbieden een feestje te vieren met zijn fans...over achterlijk en triest gedrag gesproken

19 maart 2013 om 00:29
#42

Bedankt voor je uitnodiging, maar helaas moet ik deze afwijzen.
Simpelweg omdat ik er gewoonweg geen zin in heb, wel wil ik nog even kwijt dat ik het oneens ben met deze stelling. Israël is geen schone staat, maar nog altijd een lieverdje qua racisme vergeleken met de andere staten in het Midden-oosten (het directe leefgebied van Israël).
Of wil je soms beweren dat Hamas niet racistisch is of een Iran?
Was eigenlijk een retorische vraag, antwoord er dan ook maar niet op.

Als jij wil denken dat Israël een slechte staat is, denk je maar lekker raak.
Ik zie het land echter als lichtpunt in het Midden-oosten dat een ontzettend vijandige houding naar dit land kent, met als gevolg de dubieuze optredens van Israël zo nu en dan.

11 april 2013 om 23:59
#46

Stoere bink op het internet!

3 juni 2013 om 19:49
#51

Wat moet ik lachen met je reactie, niet normaal

4 juni 2013 om 12:05
#52

En jij hebt Juve als favorieten club, kuch.

Ik ontken ook niet dat Neymar kan voetballen. Ik betwijfel echter of hij echt zo geweldig en zo goed is/gaat zijn zoals men zegt.. Ik zie hem niet het niveau halen van Cristiano Ronaldo of Lionel Messi eerlijk gezegd.. Daarnaast heeft Neymar veel te veel wisselvallige momenten.. Misschien mede door zijn leeftijd en gebrek aan ervaring, kan best. Maar hij wil het soms veel te mooi doen en tegen sterke tegenstanders wordt dat afgestraft.. Tegen Europese tegenstanders heb ik hem zelden potten zien breken, in tegenstelling tot bv Lucas Moura. En dat bedrag dat ze voor hem betalen vind ik eerlijk gezegd belachelijk hoog, zeker voor iemand met een éénjarig contract.

29 juni 2013 om 11:48
#55

Nog een overtuigd persoon inzake Neymar, net zoals ik! Die jongen gaat het maken in Europa, fenomenaal talent, echt zelden gezien een speler met zoveel dribbel en voetbal in zijn lijf.

29 juni 2013 om 18:13
#56

Inderdaad, evenals Lucas, twee supertalenten en geboren om te schitteren op het hoogste niveau!

Naar wat ik kan lezen nog wel, ze schijnen er alles aan te willen gaan doen om Jovetic alsnog aan te trekken, evenals Alexander Kolarov van City en Angelo Ogbonna van Torino. Allemaal toppers als je het mij vraagt.

31 augustus 2013 om 16:32
#57

Die Blink moet je negeren. Dat is echt een idioot die zijn kamer volledig heeft behangen met posters van Mourinho (en Kaka). Een van de meest vermoeiende personen op VZ, zou ik echt geen energie in steken.

26 juni 2017 om 18:12
#74

Zonde dat je een ban hebt gekregen maat. Er blijven zo wel erg weinig leden over die een reactie plaatsen met een interessante en goed onderbouwde mening.

23 oktober 2017 om 13:16
#75

Hahahahaha, op 15 januari 2017, na de 4-0 nederlaag van Manchester City tegen Everton, zei je dit:

"het is officieel! De Premier League heeft Guardiola ontmaskerd. Pep Guardiola is een schandalig slechte trainer die niets te zoeken heeft in de Epl. Zo heeft zijn goudhaantje Bravo nog steeds nul reddingen! Jarenlang is Pep door Barca supporters overschat terwijl hij alleen maar teerde op het succes van een gouden generatie met in het bijzonder Messi en Iniesta.

Verder zijn de behaalde kampioenschappen van Guardiola in Duitsland irrelevant. De Duitse Bundesliga is namelijk een monopolie en geen competitie. Hierdoor is de Bundesliga nog saaier dan de competitie in Qatar.

Het zou mij niet verbazen indien City volgend jaar geen CL voetbal speelt. Met dank aan Pep!"

Jij noemt dus Pep Guardiola een schandalig slechte trainer, terwijl hij nu weergaloos speelt met Manchester City. Pep Guardiola is geen schandalig slechte trainer, maar de beste trainer ooit.
Ik wil nu wel eens je reactie horen, nu Manchester City geweldig presteert. Je bericht sloeg dan ook nergens op dat je schreef na de 4-0 nederlaag van Manchester City bij Everton.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 19 juni
OGC Nice wil Jean-Clair Todibo defintief overnemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren