Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 24 maart 2017
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.595
  • jaar (--)
  • London
  • Entrepeneur
  • 10
Persoonlijke berichten
4 september 2017 om 07:50
#8

Het probleem in onze samenleving is niet dat je geen mening mag hebben maar dat wij denken dat we alles maar moeten kunnen roepen omdat het een mening zou zijn. De wereld lijkt om 'ik' te draaien Rn de rest moet zich daar maar aan aanpassen en in schikken.

Nog even over jouw tekst: Ik zou er bijvoorbeeld veel minder probleem mee hebben gehad als je in een ps vriendelijk gevraagd zou hebben of hij iets normaler zou kunnen tikken omdat jij zijn tekst moeilijk vindt om te begrijpen. Dan zeg je hetzelfde maar wel op een veel vriendelijkere manier en betrek je het ook deels op jezelf. Zoals jij nu deed is echt vragen om een heftige reactie terug en daar zit niemand op te wachten.

13 september 2017 om 22:55
#9

Jep allemaal frustratie, kan ik moeilijk ontkennen. Daarom zeg ik ook, ik bedoel het niet als moraalridder, maar als gefrustreerde Feyenoordsupporter. Compleet weggespeeld worden is gewoon vervelend en mensen die je team dan gaan uitlachen nog vervelender. Ik reageerde als een klein kind, dat klopt. Ga het ook niet goed praten.


En voor wat het waard is, nee ik heb geen idee wie je bent en hoelang je al Chelsea support en waarom. Ik ben gewoon een zuurpruim die zn club heeft zien afgaan.

15 maart 2018 om 12:08
#11

Hey,

Ik zag bij mijn notificaties dat je had gereageerd op mijn reactie bij de topic: "messi rolt Chelsea met twee treffers op en bereikt magische grens". Ik heb je reactie(s) niet kunnen zien, omdat die reacties zijn verwijderd door de moderators. Wat had je eigenlijk gereageerd op mij? Bij Postvak IN kun je de verwijderde reacties van jouw terug zien. Als je die reacties (van topic: "messi rolt Chelsea met twee treffers op en bereikt de magische grens" naar mij kan sturen zou erg fijn zijn! Ik ben namelijk erg benieuwd wat je mening was op mijn reactie!

15 april 2018 om 10:46
#12

Knicks fan? 😁 als Melo niet opstaat tijdens de playoffs mogen jullie hem best terug hebben hoor haha 😂

3 mei 2018 om 19:32
#13

Ja dat is raar, bij mij lukt dat nog gewoon wel? Misschien wat met de instellingen? Haha we liggen eruit door de Jazz, dus de jongens kunnen op een lange vakantie, misschien kunnen Knicks stunten en Melo en Paul George tegelijk ophalen haha 😁 ben anders wel fan van Melo hoor, maar het werkt gewoon niet bij OKC.

6 juni 2018 om 10:17
#14

Ja er zitten inderdaad best wat NBA fans op VZ, ben zelf 2 jaar geleden echt intensief de NBA beginnen volgen, doordat ik fifa een beetje beu was besloot ik om NBA 2K te kopen, en zo is die bal aan het rollen gegaan, en in eerste instantie vond ik Curry wel een geweldige speler (nog steeds hoor) maar daarna zag ik een wedstrijd van The Thunder met Westbrook, en dat publiek, die energie van Russel en zijn furieuze omschakelingen en dunks hebben mij meteen ingepakt haha. Hoe ben jij fan geworden van de Knicks?

19 juni 2018 om 12:48
#15

Ik heb Neymar volgens de mod Peerk uitgemaakt voor nicht, hier in Belgie noem je iemand die zich erg aanstelt iemand met nichterig gedrag, valt ook gewoon in het woordenboek te lezen, hij gedraagt zich als een nicht, maar vz maakt ervan dat ik Neymar voor homo uitscheld, terwijl ik een homo en een nicht nooit als hetzelfde beschouwd heb. Denk er serieus aan om men acc maar gewoon te stoppen, vz is veranderd, de grootste troep mag blijven staan maar de minste reactie waar ik geen boek aan wijd word verwijderd met puntenaftrek, vroeger heb ik daar nooit problemen met gehad.

Inderdaad snap je helemaal, voor mij is naast voetbal een heel andere wereld opengegaan met de NBA, en dat is dus begonnen door NBA live en 2K te spelen, daarna de merch van Curry en Westbrook gekocht en nu ben ik zwaar fan van de Thunder haha.

3 juli 2018 om 18:25
#16

Haha inderdaad, maar leg dat maar eens uit aan de Mods hier, ik heb peerk al om uitleg gevraagd maar geen reactie tot nu toe.

Geweldig, ik vrees wel voor Cleveland, die gaan zware tijden tegemoet, en ik denk dat zij gewoon weer die armoedige franchise van vroeger gaan worden, want Lebron droeg de Cavs echt, eigenlijk al jaren, maar zonder Kyrie waren ze dit jaar echt kansloos tegen Golden State.

Lakers zijn een echte top franchise en ik vind het van lebron een moedige zet, als hij de Lakers weer groot kan maken word zijn legende alleen maar groter. Ze hebben wel Paul George niet weten strikken, die heeft tot mijn eigen verbazing bijgetekend bij ons ( OKC ).

14 juli 2018 om 09:38
#17

Zozo jullie gaan ons dus verlossen van Higuain? de meest betrouwbare Italiaanse journalist meld dat jullie Higuain willen en dat Juve hem kwijt wilt, Sarri heeft natuurlijk de beste herinneringen aan hem maar ik weet niet of Higuain dat niveau nog kan halen, en al helemaal niet in een andere competitie. Fysiek is die man toch niet meer hoe het zou moeten. Denk dat deze transfer sowieso doorgaat, want Juve wilt echt van Higuain af. Alison Becker komt waarschijnlijk ook als jullie van Courtois af komen, wat wel moet lukken.

14 augustus 2018 om 15:46
#18

Haha, ik heb het eigenlijk een btje van Twitter omdat je daar print-screens kunt maken en later weer eens delen. Daarom zet ik ze er vaak ook zelf op, zodat mensen ze niet gaan verwijderen als blijkt dat ze ernaast zitten

7 oktober 2018 om 10:09
#20

Ik heb weer een pareltje erbij gezet

9 november 2018 om 08:47
#21

Hahaha, heb je die echt voorbij zien komen ja? Ik ga eens kijken, heb wel een idee waar ik die kan vinden.

18 december 2018 om 15:57
#22

Zo jammer dat Mou ontslagen is... Wie moeten er nu zulke mooie voorspellingen gaan doen?

18 december 2018 om 16:08
#23

Never mind, heb er toch weer 1 gevonden.... Ze blijft bezig.

6 augustus 2019 om 12:53
#25

Er staat weer een nieuw pareltje bij

29 april 2020 om 17:49
#26

Waar ben jij eigenlijk al die tijd gebleven? Ik zie je al hele lange tijd niet meer op voetbalzone reageren... Waar ben je momenteel? Ik mis je goede reacties wel een beetje. Bovendien zie ik ook geen gebruikersnaam bij jouw. Hoe komt dat eigenlijk? Ik zou hierover even naar moderators mailen. Die kunnen het wel oplossen. Ik hoop je snel weer te zien op voetbalzone!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren