Rodeduivelfan
Algemeen
Vrienden (21)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 7 februari 2013
  • Rodeduivelfan
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 7.368
  • 30 jaar (20-5-1992)
  • 21
Persoonlijke berichten
21 juni 2013 om 18:06
#1

Mooi nieuws over Kev vind je niet? Ik ben er zeker van dat hij bij Chelsea gaat schitteren en op termijn Lampard kan vervangen. Mourinho heeft hem hoog zitten, dan ben je als voetballer echt wel speciaal.

21 juni 2013 om 18:18
#3

Dat is zeer goed nieuws. Ik wist dat Mourinho zijn talent ging erkennen. Hij kan Lampard zeker en vast opvolgen, maar zijn grote voordeel is dat hij overal op het middenveld kan spelen. Die polyvalentie verhoogt echt wel zijn speelkansen. Hij is ook niet vies van verdedigend werk, iets wat Mourinho wel graag heeft.

18 augustus 2013 om 15:37
#4

Hey rodeduivelfan,

Zie vaak berichten van jou over Chelsea dus neem aan dat je vanmiddag gaat kijken. Mijn vraag aan jou is op welke zender kijk je? Want sport1 is zo bagger geworden gisteren niet eens Manchester laten zien en Arsenal. Vandaag geen Chelsea en city. Ik kan wel online kijken maar dat is minder heb jij suggesties misschien over een andere sport 1? Hoorde dat aljazeera ook iets was...

12 september 2013 om 17:20
#5

Dankje Rodeduivelfan

Dat is plezierig om lezen, want de Serie A is zonder op te scheppen misschien minder sterk in de breedte dan vroeger, ze is wel vele malen attractiever geworden, en dat is iets dat je moet zien om te geloven denk ik.

Grazie !

P:s: Ik reageer hier want op mijn CE zelf kan ik raar genoeg niet meer antwoorden op mensen hun reacties.

25 januari 2014 om 20:00
#6

Blijf door gaan met reacties plaatsen, aan jou hebben we tenminste wat op deze website.

13 februari 2014 om 19:04
#7

Grazie kerel !

7 mei 2014 om 03:35
#8

@ Rdf

Ok, ik respecteer ook sws wat je in een eerdere reactie zei dat je voorkeur hebt voor een wat defensievere speelstijl. EN dat mag uiteraard, uiteindelijk zien we wel allemaal voetballief hebbers hier. Dat heeft iedereen hier gemeen.
--------------------------------------------------...
@sulejmani

Ik snap zeker dat er mensen zijn die de manier waarop niet leuk vinden, maar bij Porto, Chelsea (1ste periode) en Inter vond ik het heel mooi om te zien. Dat waren echte machines.

Dit 1ste seizoen bij Chelsea gaat het iets moeilijker, maar het is ook algemeen bekend dat Mourinho in zijn 2de seizoen echt top is.

21 juni 2014 om 09:13
#9

Wat verwacht je op het WK nog van ons kleine landje? Hoop in elk geval niet dat we Italië ergens ontmoeten, mijn twee landen tegen elkaar

Aangepast op 21 juni 2014 om 09:14 door AlexDelPiero10.

21 juni 2014 om 14:05
#10

Helemaal eens, daar moeten we voor gaan.

Ik hoop het, je zag dat sommigen verlamd speelden, zelf Kompany leek licht onder de indruk.

Drie haalbare kaarten ja, waarvan ik Ghana nog het meeste vrees, altijd een lastige concurrent met enkele goeie voetballers in de ploeg, en mannen die die hitte gewoon zijn.

Haha ja wat een aanfluiting zeg, werden gewoon weggespeeld de tweede helft, Mario heeft echt twee grote kansen gemist, maak je die krijg je een andere match, dit was Italia onwaardig gewoon en er was zeker sprake van onderschatting, dat merkte je aan alles.

België! ik ben half Belg half Italiaan, maar voel me op mijn clubvoorkeur na evenzeer Belg als Italiaan, misschien zelfs meer Belg met het verschil dat België mij en mijn familie alle kansen heeft gegeven, dus vandaar, België

28 mei 2015 om 18:39
#11

Hey Kerel,

Zoals je waarschijnlijk nog wel zult weten, hebben we behoorlijk wat prettige discussies gehad over de speelwijze van je cluppie en dergelijke..

Maar ik wilde je van harte feliciteren, met de titel een beetje laat maar wel gemeend. Als ik een Chelsea fan gun, dan ben jij het wel..

18 december 2015 om 09:47
#12

De bijnaam van de Belgen moet worden verandert. 'de Duivels' is een heel verkeerde en blasfemische naam. Ik hoor volgende week wel van jou hoe jij dit aan gaat pakken.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren