bonipertiJuve
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 7 januari 2013
  • bonipertiJuve
  • 87 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 927
  • 28 jaar (16-9-1993)
  • 2
Persoonlijke berichten
3 mei 2015 om 19:08
#1

Zou mooi zijn, is toch een fikse aderlating zonder hem.

7 juni 2015 om 16:48
#2

Hé, ik lees net je reactie op mij in het artikel van de CL. Bedankt voor de complimenten, jij bent ook een echte fan hier die altijd volwassen reageert, mooi om te zien.

Ik vind gewoon dat je altijd respect moet hebben voor de tegenstander. De CL finale haal je niet zomaar, mensen die dus een walkover voorspelde kan ik al helemaal niet begrijpen. Daarnaast zijn hier zeeeeer veel Gloryhunters in de naam van "barça-fans" die vaak provoceren enzo, die de naam van de Culés niet ten goede doen, iets wat ik zeer spijtig vind. Ik doe mijn best om zo objectief mogelijk te blijven en alles vanuit het juist perspectief te bekijken, maar soms heb ik natuurlijk ook een barça-brilletje op, iets wat ik goed besef.

Over de penalty heb ik wel het een en ander te zeggen hoor. Ik vind het heel discutabel. Waarom? Je ziet dat Pogba het duwen en trekken begint..maar uiteindelijk ontneemt Dani Alves een scoringspositie van Pogba als reactie hierop. Dan is het de vraag, zou je bij de lichte overtreding moeten fluiten als Pogba begint of is dit te licht om voor te fluiten en moet je dan een penalty toekennen bij Alves die Pogba omhelst en een beetje naar onder trekt?
Je kan hier dus lang over zitten nadenken maar ik denk dat het gelegen zou hebben aan scheidsrechter tot scheidsrechter als hij deze wel of niet had gefloten.

Al bij al denk ik wel dat we het eens kunnen zijn dat de plaats 1 en 2 dik en dik verdiend zijn over heel Europa. Barça verdiende om te winnen, Juventus om in de finale te staan, dat is zeker. Heerlijk ploegje dat Juventus, zeker grootheden als Buffon en Pirlo zou ik een CL beker gunnen.

Gr, Ifcbi

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren