Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invaller Amrabat goud waard voor doorbekerend Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray overleeft voor het eerst sinds het seizoen 2000/01 de groepsfase van de Champions League. De Turken wonnen woensdag met 1-2 van Sporting Braga en voor Nordin Amrabat was een heldenrol weggelegd. De aanvaller verzorgde de assist bij de gelijkmaker en mag zich nu opmaken voor de achtste finales. CFR Cluj, dat net als Galatasaray op zeven punten stond, won bij Manchester United (0-1), maar dat was niet genoeg. De Roemenen gaan verder in de Europa League.

Sporting Braga - Galatasaray 1-2
In het Estádio Municipal de Braga, waar veel lege kuipstoeltjes te zien waren, begon de thuisploeg veel beter dan Galatasaray. Éder kreeg na een kwartier een goede kans na balverlies van Dany Nounkeu, maar punterde over de kruising. Een paar seconden later miste verdediger Paulo Vinícius van dichtbij na een hoekschop. De bezoekers van Fatih Terim speelden ver onder de maat en kwamen na een halfuur dan ook op achterstand in West-Portugal. Márcio Mossoró krulde na een mispeer van Felipe Melo binnen: 1-0. De enige kans van de bezoekers was een vrije trap van Selcuk Inan, die over werd getikt door Quim.

/

Met de invalbeurt van Amrabat in de tweede helft kwam Cim Bom beter voor de dag. Braga deed het rustiger aan en na een uur zorgde Burak Yilmaz met een fraaie kopbal op aangeven van Amrabat voor de gelijkmaker. Het betekende alweer de zesde Champions League-treffer van de Turk dit seizoen. Twaalf minuten voor tijd zorgde invaller Aydin Yilmaz met een intikker zelfs voor de bevrijdende 1-2 voor Galatasaray. Burak raakte nog de lat, maar de kwalificatie voor de volgende ronde was een feit. Braga was al uitgespeeld in Europa.

Manchester United - CFR Cluj 0-1
Het al geplaatste team van Sir Alex Ferguson, die zijn tweehonderdste Champions League-wedstrijd coachte, stuurde een B-elftal de wei in en dat was te merken. De Engelsen begonnen in een wandeltempo tegen het afwachtende CFR Cluj en incasseerden na acht minuten bijna de 0-1. Een van richting veranderd schot kon maar net worden gekeerd door David De Gea. Na twintig minuten kregen de Roemenen hun tweede kans op Old Trafford, maar Modou Sougou’s poging werd geblokt door Scott Wootton. Namens de gastheer was Danny Welbeck het meest gevaarlijk.

/

Op slag van rust had Manchester wel op voorsprong moeten komen, maar een kopbal van Chris Smalling ging maar net naast. Na een klein uur werd de thuisploeg gestraft voor het slordige spel. De Braziliaan Luís Alberto pakte wat meters en schoot van twintig meter de bal in de kruising: 0-1. Het tempo lag laag en basisklant Alexander Büttner kon ook geen remise afdwingen. De zege was voor Cluj echter niet genoeg voor kwalificatie voor de achtste finales, omdat Galatasaray in Portugal wist te winnen. De Roemenen gaan zich richten op de Europa League en United maakt zich op voor de derby tegen Manchester City.

Galatasaray is verdiend door

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is zo erg mooi voor het Turkse voetbal en Gala gaat gewoon naar de laatste 16 na die slechte start in de CL. Dit is heel erg mooi en nu nog goed loten en de haters mogen allemaal haten.

Of:
Weet iemand of Galatasaray nu bonus punten krijgt voor het halen van de laatste 16 bij de Uefa Ranking?

5 december 2012 om 22:51

Galatasaray behaalt met de overwinning 2 punten en omdat ze de volgende ronde behalen 1 en de laatste 16 levert 4 extra punten op, dus totaal zeven. Dus 7/5=1.400 punten voor Turkije!

5 december 2012 om 22:51

ja volgens mij 4 bonuspunten en 2 voor de winst. Totaal krijgt GS 6 punten en in totaal krijgt turkije 1.2 punten erbij wat echt heel veel is.

5 december 2012 om 23:04

Sorry man ik heb je perongeluk een duimpje omlaag gegeven. Geef jezelf even een duimpje omhoog

5 december 2012 om 23:31

''en de haters mogen allemaal haten.''

Wat is de toegevoegde waarde van zo'n Calimero-opmerking?

on: Mooi voor Galatasaray dat ze door zijn. Met een gunstige loting zit misschien zelfs een kwartfinale plaats erin.

6 december 2012 om 00:32

Omdat sommige Haters (supporters van oa. besiktas en fener) na de eerste 2 wedstrijden hoopten dat Gala met 0 punten zouden uitschakelen

6 december 2012 om 11:35

Ik weet niet waar jij 'sommige haters' hebt gezien, maar ik zag juist dat iedere Turk, ongeacht of ze voor Fener of Besiktas waren, Galatasaray aan moedigden. Snap niet waar zo een onnodige reactie weer voor nodig is.

Haha schandalig dat we deze pot verliezen. Ze moeten voortaan een regel invoeren dat United de onbelangrijke duels automatisch verliest. Jezus wat een instelling zeg -__-
Wel ben ik tevreden over Buttner. Hij speelde opvallend goed en was de beste man bij utd.

Gefeliciteerd Galatasaray fans!

5 december 2012 om 22:50

Mja niet echt schandalig voor een topclub als United.

Je zag duidelijk dat de wedstrijd UTD geen ene moer voorstelde aangezien ze al door waren.

Echt trots op Galatasaray prachtig gedaan!

5 december 2012 om 22:56

Ja klopt. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt dat de volgende wedstrijd tegen city is.

5 december 2012 om 23:01

Ja maar tegen Galatasaray deden ze wel hun best en als het tegen een andere tegenstander moet zoals Cluj kan het Saf helemaal niks schelen en verliest hij gewoon net als dat de scheidsrechters altijd in het nadeel van de Turkse ploegen fluiten.

Heel trots op Cim Bom en het Turkse voetbal!

5 december 2012 om 23:22

Reageer niet zo calimero man. Altijd dat minderwaardigheidscomplex... Nergens voor nodig. Gewoon trots zijn op je ploeg en keihard gaan strijden voor die volgende ronde. Hebben de scheidsrechters helemaal 0 invloed op.

5 december 2012 om 23:04

Ach, vond het eigenlijk niet zo erg. Zo slecht vond ik ze trouwens ook niet spelen. Het is niet alsof die winst voor Cluj gerechtvaardigd was of zo.

Ik zit meer in met het feit dat United's ongeslagen thuisreeks in de CL nu naar 3 jaar is afgelopen. En vooral dat dat tegen f*cking Cluj moet gebeuren

5 december 2012 om 23:16

Ik zie nu de samenvatting en Cluj heeft meer kansen. Zover ik het kan beoordelen is deze wedstrijd niet anders dan andere Utd wedstrijden, alleen is de aanval vandaag niet goed genoeg om het zwakke middenveld en de defensie te redden.

5 december 2012 om 23:37

Weer praat je onzin. Cluj meer kansen? Haha. Ongelooflijk hoe smalling die bal naast kopte eigenlijk.

5 december 2012 om 23:50

Cluj had helemaal niet meer kansen. Misschien de wedstrijd bekijken in plaats van dergelijke mening te baseren op een samenvatting.

Doelpogingen: 20 vs 7
Op doel: 11 vs 3

en balbezit 62-38

Lijkt me wel duidelijk wie domineerde. Maar goed, zoals ik al zei maakt het me niet zoveel uit. Spel was niet goed, maar ook niet slecht. Ze geraakten gewoon niet door de 11-mansmuur die ze voor doel staan hadden. Kan de besten overkomen.

5 december 2012 om 23:55

Dan hebben ze de kansen van Utd eruit gelaten, anders snap ik niet dat jij tot deze riducule conclusie komt!

6 december 2012 om 00:18

Rustig maar. Ik zet er toch niet voor niets bij dat het om een samenvatting gaat. De samenvattingen van de NOS zijn sowieso slecht. Laatst beweerde de commentator bij een Arsenal wedstrijd dat ze in de eerste helft 5-6 grote kansen hadden gecreëerd terwijl ik er maar 1 had geteld, en dat de Gunners enorm aandrongen terwijl ze vooral liepen te kloten.

Hoppa! Op karakter en eigen kracht door in de CL ondanks het schofterige optreden van de Engelsen die in eigen huis hun sportieve plicht verzaken! Na drie wedstrijden slechts één punt pakken om vervolgens uit de laatste drie wedstrijden alle punten te behalen is een prestatie die staat. Turkije mag weer eens trots zijn op Galatasaray!

5 december 2012 om 22:59

Het is toch ook veel mooier om op eigen kracht door te gaan?

6 december 2012 om 17:46

Ze spaarde ook tegen jullie. Dus wat zeur je. Anders hadden jullie nooit gewonnen van Man Utd !! Dus ik zou maar je handjes dicht knijpen met die volgende ronde.
Geniet ervan nu het nog kan, want straks gaat al het voetbal failliet in Turkije en de rest van Europa. Wie blijft over? Nederland natuurlijk met keurig beleid en jeugdopleiding !!!

6 december 2012 om 18:13

Een Europese uitduel en een thuisduel zijn niet bepaald hetzelfde. Engelse clubs hebben het in Turkije ook moeilijk met hun A-selectie, dus waar jij de wijsheid vandaan haalt dat Man United zeker een resultaat zou behalen begrijp ik niet helemaal, anders dan dat het jouw subjectieve mening is. Ik veroordeel ook niet dat Man United niet met zijn sterkste selectie speelt, je haalt gewoon dingen erbij waar ik met geen woord over rep. Een Man United, zelfs op halve sterkte mag tegen het zwakst voetballende team van de poule thuis niet verliezen! Ga nou niet doen alsof hier een Barca met de overwinning vandoor is gegaan. Hiervoor was United drie jaar thuis ongeslagen, dus een thuisnederlaag levert altijd verbaasde reacties op.

Je laatste paar zinnen zijn niets meer dan het uitdelen van een onnodige sneer, terwijl dit helemaal niks met deze wedstrijden te maken heeft, kinderachtig. Dat het Nederlandse voetbal dit seizoen slechter presteert en het Turkse voetbal iets beter maakt jou blijkbaar helemaal gek en geeft een reden om in het wilde weg verbaal uit te halen, terwijl daar van mijn kant helemaal geen aanleiding voor is.

Manu kan wel eens aan een gevaarlijke team gekoppeld worden voor volgende ronde. Hier zijn de opties:

FC Porto, AC Milan, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Valencia and Celtic.

5 december 2012 om 22:54

0.o Doe dan maar Valencia. Celtic is de zwakste maar het is een hele opgave om daar uit te winnen.

5 december 2012 om 22:58

Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit wie we treffen. Wil je de CL winnen zal je toch van iedereen moeten winnen. Al hoop ik wel dat we dan weer de beschikking hebben over de spelers die momenteel nog geblesseerd zijn.

5 december 2012 om 22:59

Jah gelijk heb je. RM wil je niet zo snel tegen komen en AC Milan gaat aan een stijgende lijn beginnen, daar ben ik zeker van. Ja Valencia is ook niet niets natuurlijk, maar dat heb ik liever dan de eerder genoemde teams.

Ik persoonlijk hoop dat we Valencia, Celtic of Porto tegenkomen. Als zelfs Chelsea en Juventus moeite hebben met Donetsk, dan heb ik hun nog eventjes liever niet :P

5 december 2012 om 23:17

Jullie slachten Milan man Samen met Celtic de zwakste. Shakhtar, Real en Porto wil je vermijden.

5 december 2012 om 23:26

@ Pg:

Ach, zoals iemand al boven al terecht aangaf... wil je de CL winnen, moet je in principe van iedereen winnen, het is alleen wel prettig om niet in het begin in het diepe gegooid te worden.

Je hebt gelijk... AC Milan stelt op het moment niets voor, maar hun spel begint en gaat komen. Geef mij dan maar liever Celtic of Valencia.

5 december 2012 om 23:57

Valencia kom ik toch ook liever niet tegen. Alsook Real en Shakhtar. De rest is wel haalbaar denk ik. Het liefst zie ik Celtic uit de bus komen. Niet alleen omdat het op papier de makkelijkste is, maar ook omdat het gewoon een geweldige affiche is.

6 december 2012 om 00:00

Dreaming: nee je hoeft niet van iedereen te winnen, alleen degene die je tegenkomt. Er is een grotere kans om door te stoten als je niet meteen een Real ofso loot.

6 december 2012 om 00:24

Ik ben het eens met El Chicarito. Je hoeft enkel te winnen van degene die je tegen komt. Het Porto van Mourinho lootte Deportivo, Lyon en Monaco en kreeg hulp van de arbitrage tegen de enige topclub (jullie weten wel welke).

Valencia is wel echt zwak hoor. Hebben ook die coach eruit gegooid nu.

En Milan mwua... het Engelse tempo is te hoog voor ze.

6 december 2012 om 09:51

@ Persiangooner

Ik denk dat je Valencia behoorlijk onderschat. We staan inderdaad laag in de competitie. Maar als we 4 puntjes meer hadden stonden we gewoon vijfde naast Malaga. Waarvan iedereen nu ineens doet als het een wereldploeg is.

Ik denk dat Arsenal het nog moeilijk zou hebben met Valencia, zeker als ik zie dat Arsenal nu gedaald is tot het niveau van bijv. een Schalke. Nou op dat niveau zitten we ook zeker wel.

Dat we een nieuwe coach hebben kan bijna alleen maar positief werken denk ik. Dus ik denk dat we er na de winter wel een stuk beter opstaan.

Ik hoop zelf op Schalke, PSG of Juventus. Liever geen Borussia Dortmund of Man U.
Barca, Bayern en Malaga kunnen we niet loten.

zo verassend vind ik het verlies van man united niet.
Als supporter heb je zo al gauw door wanneer ze gaan verliezen net zo als de vorige match

Fatih Terim waarom begon je in Godsnaam niet met Amrabat..
Maakt allemaal niks meer 3 punten zijn binnen en de deur voor de laatste 16 is ook opengegaan..
Morgen Fenerbahce insallah ook punten pakken en dan hebben we weer een fantastische week achter de rug!!!!

Wat zie ik graag de volgende opstelling bij Manu. Echt een titel favoriet zou United dan worden, want op het moment moeten wij echt bang zijn voor CL (en City die niets meer in EL en CL te zoeken heeft en in ons nek ademt).

Opstelling:

De Gea
Rafael
??
Vidic
Evra
Valencia
Fellaini
Kagawa
Anderson
Rooney
V. Persie
5 december 2012 om 22:59

Prachtige opstelling!

Ik vindt dat ze Hummels moeten kopen precies iets voor United. Dan wordt het achter in samen met mijn fav. speler Vidic een ijzersterke verdediging. Alleen ik volg united niet zo veel meer dus vandaar me vraag: waarom stel je Nani niet op. doet hij het zo slecht ? : )

5 december 2012 om 23:02

Geblesseerd en/of contractproblemen. Daarnaast speelde hij in de wedstrijden die hij heeft gespeeld dit seizoen ook heel matig... werd weer aan die contractproblemen geweten.

Vidic moet ik nog maar zien, hopelijk kan hij in de buurt van zijn oude niveau komen maar in de tijd tussen deze blessure en die van vorig seizoen was hij wel een stuk minder. Misschien wordt het met ritme wel weer beter maar anders raakt hij zijn plek aan Smalling kwijt.

5 december 2012 om 23:06

tnx man !

Hij doet het idd al een tijdje niet goed. Het is ook nooit een van mijn favoriete spelers geweest. Het is een blinde paard, met vaak zeer prachtige individuele acties die uiteindelijk 9 vd 10 keer nergens in resulteren. Je moet hem als een robben zien, maar ipv snelheid heeft hij behendigheid en acties.

Verder gaat een zeer lange tijd het gerucht dat hij binnenkort verkocht wordt en zijn band met SAF heeft ook een enorme deuk opgelopen.

Korte conclusie: Al een tijdje presteert hij slecht en hij heeft zo goed als zeker geen toekomst bij Manu

Manchester mag van mij alles verliezen vanaf nu. Wat een verschrikkelijke vertoning en het niet vervullen van hun sportieve plicht.

Gelukkig zijn wij door, dit zou gewoon onterecht zijn, ondanks onze slechte vorm zijn wij na Man Utd de beste in de poule, of minstens gelijk aan Braga. Cluj stelt geen zak voor en het is mij dan ook een raadsel hoe ze hebben gewonnen in Old Trafford, had gedacht dat alleen Welbeck die ploeg zou oprollen.
Na de eerste 2 nederlagen in de CL hebben we wat meer geluk, Burak 6 op 6 in de CL, je kan zeggen wat je wilt over hem maar hij doet wat hij moet doen en dat is scoren. Het wordt moeilijk volgende ronde, dat weten we, maar je krijgt geld/bonus dit is goed voor het Turkse voetbal dat vorig jaar een zwarte periode kende. Met nog een paar versterkingen tijdens de winterstop zien hoever we komen.
We mogen Semih Kaya niet vergeten, speelt als 21jarige zeer volwassen en voor mij absoluut top. Die jongen zal het ver schoppen!

Gefeliciteerd mede Gala-fans

Het was billenknijpen, maar het is gelukt! Knap dat Burak toch weer weet te scoren en nog wel met het hoofd. Iets waar hij toch fel op werd bekritiseerd afgelopen seizoen.

Gefeliciteerd voor alle Turkse voetbal liefhebbers en speciaal voor alle Galatasaray en Trabzonspor fans.
Uiteraard voor Trabzonspor fans, doordat onze 'sattelietclub' wel door is gebekerd. Hehehe.

6 december 2012 om 10:27

Zal ik jouw constatering nog krachtiger maken? Burak heeft vorig seizoen 33 competitiedoelpunten gemaakt, waarvan 1 doelpunt met zijn hoofd tegen Bucaspor. Het is duidelijk dat hij zijn koptechniek drastisch heeft verbeterd bij Galatasaray!

Wat ben ik blij dat Trabzonspor indirect bijdrage levert aan dit succes van Galatasaray. Trabzonspor verdient meer lof, veel meer (je snapt wel wat ik ermee bedoel)..

Dankjewel voor de felicitaties Efsane61, dit succes is voor ons allemaal!

6 december 2012 om 21:12

Ja ik weet dus dat hij maar een doelpunt met zijn hoofd heeft gemaakt, daarom zei ik het ook.

Maar nee, het ligt niet aan Terim of de training bij Galatasaray. Als dat zo was, zou Marc Janko ook niet scoren met zijn hoofd, Emerson ook niet en de ongeveer anderhalf meter hoge kabouter Olcan Adin al helemaal niet twee maal met zijn hoofd.

Twee seizoen geleden hadden we een heel mooi systeem waarbij Jaja en Burak door het hart van de defensie sneden. Veel korte combinatie en mooi voetbal. Dat werkte ook heel goed, maar toen Jaja wegviel, merkte men op dat het effectiever was om de bal gewoon naar voren te trappen en Burak hem af te laten maken.
Het punt is dus, dat vorig seizoen het systeem van Trabzonspor was: ballen naar voren werken, Burak maakt ze af. Dan wordt het dus ook een lastig verhaal om ze binnen te koppen.

Nu is het systeem anders onder Terim en gebruikt hij vaker zijn hoofd. Dat Terim hem misschien heeft helpen verbeteren is een ander punt. Overigens scoorde Burak twee seizoen geleden ook vaker met zijn hoofd en betroffen het ook van die krachtige diagonale ballen.

Haha, ik snap heel goed wat je bedoelt!

Geen dank, zeker voor ons allemaal. Meer voor jullie natuurlijk!

6 december 2012 om 21:37

Wat je zegt, klinkt inderdaad logisch. Want het viel me op dat hij het vorig seizoen alleen 1 kopgoal had. Dat kunnen we ook verwijten aan het eentonige systeem (zoals jij dat uitlegt). Burak moest het constant doen met ballen achter de verdediging en daarnaast kwamen er te weinig bruikbare voorzetten. Dat was het systeem ook niet, maar ergens zie je toch dat Burak veel bewuster kopt met een duidelijke lijn. Dat heeft te maken met het systeem van Terim (meer variatie/voorzetten vanuit de flanken), maar ook de verbeterde koptechniek van Burak. Ik denk dat het van beide kanten komt.

Ik dacht eerlijk gezegd dat Burak zich niet meer kon ontwikkelen in de Turkse competitie, omdat hij al buitengewoonlijk presteerde bij Trabzonspor. Echter moet ik mijn mening bijstellen, want Burak presteert nu ook op het toppodium ( CL ). Hij is nu ook bepalend tegen de grotere tegenstanders en vooral in de CL. Ik ben heel blij met hem en wil Senol Gunes bedanken, want hij heeft Burak van de sloop gehaald en gepresenteerd op Europees topniveau. Echt een topcoach.

Rechtvaardigheid zal vroeg of laat, officieel of onofficieel komen..

7 december 2012 om 00:30

Hmm, daar zit ook wel wat in. Het zal wel wat van beiden zijn inderdaad.
Ik hoopte eigenlijk dat hij niet zou presteren (wat ik nog steeds hoop), omdat ik het zo een speler niet gun. Maar in Europa mag hij erop los scoren. Overigens vind ik het wel jammer dat hij in Europa niets voor ons heeft kunnen betekenen. Al was hij natuurlijk drie wedstrijden geschorst..

Hoe zit het met zijn buitenspelval? Vorig seizoen brak hij volgens mij per wedstrijd zijn eigen record van nog meer buitenspel staan en vooral in Europa. Heb niet echt vaak gekeken naar Gala namelijk.

Ik hoop het bro, ik hoop het!

6 december 2012 om 14:55

Van de 6 doelpunten in de CL heeft 4 ervan met zijn hoofd gemaakt.
2x tegen Cluj (uit1 en thuis 1)
1x Man U
1x Braga

Alexander Büttner speelde toch wel het best bij Manchester United.

Mensen je kan Manchester nooit de schuld Geven.. Die mensen hebben hun zaakjes al op orde en met het oog voor andere wedstrijden nemen zij geen risico... Al was Galatasaray al door hadden ze ook veel rustiger aan gedaan dus Niemand KAN Manchester de schuld geven voor onsportief gedrag!!!!!!!!!!

Jammer dat Braga zijn sportieve plicht niet deed en Galatasaray liet winnen.

5 december 2012 om 22:58

Frustratie, zag je de spelers van Braga niet gek worden toen ze scoorden? Ze gingen op een rijtje dansen alsof het een finale van de CL was, daarna met z'n 11 voor eigen goal leunen, Galatasaray liet winnen, dat zal het zijn jongen.
Nog een prettige dag verder!

5 december 2012 om 23:02

Sportieve plicht ? Dit zijn de tekenen van een gefrustreerde Braga-fan, haha...

Braga wordt ondersteboven gespeeld door Cluj, en zelfs Besiktas won van Braga.

Ik wil even geen reactie plaatsen, dat doe ik straks wel als ik klaar ben met springen van blijdschap.

Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

6 december 2012 om 14:57

Volgens mij heb je dat nu toch wel gedaan? (reactie plaatsen) :D

Yes! Galatasaray overwintert in de Champions League. Na 10 jaar heb ik dit weer mogen meemaken! De tactische zetten van Terim en sluwheid van Burak Yilmaz hebben de zege gebracht en niet te vergeten de buitengewoonlijke inzet van Semih!

Dankjewel Imparatore Terim, Koning Burak, Generaal Semih en de andere hardwerkende soldaten!

5 december 2012 om 23:57

Yes ! Yes ! Yes !

Paar maanden geleden zaten we nog te janken dat dit een test jaar zou zijn in Europa....nu zitten we bij de beste 16 clubs van de wereld. Met een beetje geluk stoot je gewoon door en zit je bij de laatste 8 ! Fantaseer maar even paar wedstrijden door en je zit in de finale haha.

6 december 2012 om 10:37

Hahaha, this is the futbol ( Terim's ironisch uitspraak)!!!

Het verandert met de dag, maar we hebben dit dik verdiend! We hebben geoogst! Na de goal van koning Burak kon het niet meer misgaan, dat voelde ik gewoon. Uitgerekend een jeugdproduct (aydin Yilmaz) moest ons naar de 8ste finale schieten.

Drie belangrijke doelpunten hebben zijn carriere doen slagen:

- Konyaspor
- Besiktas (play-offs)
- Braga

Zijn verbeterde contract ligt al klaar, hahaha!

Alle mogelijke tegenstanders zijn gevaarlijk, maar de clubs die ik zeker niet wil loten zijn (in hierarchische volgorde):

- Barcelona
- Dortmund
- Bayern
- Juventus

Wel loten:

- Schalke
- Malaga
- Psg

Ach ja, ik geniet nu al en het kan alleen maar beter!

Gefeliciteerd Cim Bomlular!!!!

Ik ben heel blij met de overwinning van Galatasaray en dat ze overwinteren!
De punten voor Turkije stromen binnen en als Fener morge ook wint hebben we weer een fantastische Europese week achter ons!

Burak die weer scoort! hij mist veel maar doet het week in week uit, gozer blijft scoren!

Hopelijk komen we samen met GS nog verder in de EL & CL en kunnen we deze lijn voortzetten in de seizoenen die gaan komen!

Gefeliciteerd broeders!

We speelden echt de 1e helft dramaaatisch. Onnodige en risico passen sjonge jonge wat heb ik me daar aan geïrriteerd. Je zag ook dat we de 1e helft veel zenuwachtiger waren dan de 2e helft. Het leek wel dat we rustig aan speelde, maar aan de passen van sommige spelers van ons waren echt om niet aan te zien. Dan is de goal ook wel begrijpelijk als we elke keer n fout maken.

Dan de 2e helft; Stukken en dan ook echt stukken beter! Gs durft meer vooruit te voetballen, mooie communicatie passen echt veel beter waren we. Riera weer met een goede inzet, Amrabat ook wel, maar die moet niet teveel zeuren bij de scheids en we weten dat hij fysiek sterk is, dat betekent niet dat hij het bij elke tegenstander moet gaan doen... En ook nog is de bal verliezen............. Maar ja, Aydin vond ik goed spelen, hij passeerde zn mannetje eenvoudig. Burak kan zoals altijd nooit het spel maken, daar is hij ook niet voor gemaakt. Maar wat hij wel echt goed kan is goaltjes maken, wat hij vandaag heeft laten zien met zijn waterhoofd hahahahaha

Op naar de laatste 16 !!!!

Geweldig dit Galatasaray werd na United gezien als de sterkste team en werd na 3 wedstrijden afgeschreven. Maar in 3 wedstrijden 9 punten gehaalt en toch door!! Burak echt geweldig voor jou je geeft gewoon 100% nadat je begin van het seizoen na de wedstrijd tegen Besiktas werd uitgelachen! Aydin ook goed dat hij heeft gescoord viel heel goed in. Maar ben nog steeds niet overtuigd van jou kwaliteiten met Engin zou het beter gaan.

Ons spel was niet om aan te zien. Maar dat maakt nu even niet uit, we zijn doorr!!

man of the match dany nounkeu, die man speelde erg sterk! riera mag hem dankbaar zijn vanavond.

5 december 2012 om 23:52

ja maar dany mag melo dankbaar zijn dat melo de bal nog wist aan te raken na een schot van een bragaspeler die de bal wegfoefelde bij dany na een fout op het middenveld...

melo heeft dan een blunder van een kanjer begaan door voor het strafschopgebied de lucht te schoppen...

wie ik vandaag als man of the match vond

semih kaya, sterk in de verdediging
selcuk was niet actief betrokken bij de doelpunten mss, maar was sterk op het middenveld en zorgde voor rust in de ploeg ( ook een mooie hakbal op riera waardoor de 2de goal valt)
emre çolak: heeft veel gelopen, een aantal vrije trappen versierd, en een zeer schone pas gegeven aan amrabat waardoor de eerste doelpunt viel ( hij durfde als middenvelder ech naar voren spelen) terwijl melo het probeerde en niet lukte of selcuk die meestal balletje breed speelde ( hij was ook te verdedigend vandaag)
riera speelde ook goed

aydin was niet goed ingevallen ( was in het begin te zien en daarna nu en dan een pas tot aan de goal)
amrabat is gehaald voor de diepte trok al 2 mensen op zich meestal en moest het meer van zijn lichaam hebben
burak, heeft eens een strakke pas weten te controleren ik was in shok :D en natuurlijk zeer schoon gescoord voor de rest was hij dankzij zijn snelheid ook gevaarlijk op de counters

Mooi voor het Turkse voetbal, al was het wel met belachelijk veel moeite. Die Melo moet echt gewoon gaan keepen, want voetballen kan hij niet.

Nu hopen dat Fener morgen gewoon wint, ondanks dat de eerste plaats al gegarandeerd is. Allebei de Turkse clubs door in Europa, mooi man!

Heel erg jammer dit, Cluj speelt best leuk voetbal in Europa. Desondanks gefeliciteerd Galatasarayfans!

Wat een walgelijke ploeg is Man.united toch, en dan zeggen ze dat Gentlemanship en Fair-play oorspronkelijk uit Engeland komt ? Laat me niet lachen, Alex Ferguson heeft zijn spelers gezegd dat ze rustig aan moeten doen, en dat ze Cluj moeten laten winnen, want Ferguson heeft een hekel aan Turken.

Dit is een vergelijkbare scenario als die van Dinamo Zagreb - Lyon. Toen gaf Zagreb helemaal niets, en lieten ze Lyon vrij eenvoudig scoren. Dit gebeurde vandaag ook.

5 december 2012 om 23:03

Is dit weer een nieuw onderwerp van de complottheorieën ? zei je dat ook toen we met een B-elftal tegen Gala speelden omdat we Roemenen haten. Lachwekkend...

Deze week is trouwens de derby van Manchester dus begrijpelijk dat de meesten rust krijgen.

5 december 2012 om 23:07

Wat zit je eigenlijk te klagen over die fairplay en dat gentlemanship terwijl Galatasaray er ook van heeft kunnen profiteren een paar weken geleden?

5 december 2012 om 23:21

Waarom maak je je zo druk ook tegen Galatasaray speelde ze met een b team. Waarom zou ie dat dan doen als die een hekel aan Turken heeft. Sorry dat ik het zeg maar ik vind het toch heel erg kwalijk dat je zomaar iemand van racistische trekjes beschuldigt. Maar dat zal het inderdaad zijn dat die een hekel aan turken heeft en zijn team als opdracht mee geeft om daarom te verliezen

6 december 2012 om 10:41

Ebegumeci

Je word boos op een regel, waarvan je zelf ook hebt geprofiteerd? Het moet niet gekker worden. Waarom zou SAF in zijn beste elf starten, als er een stadsderby tegen City volgt? Uiteindelijk heeft Galatasaray op eigen kracht de 8ste finale bereikt en dat is het zoetst.

Gefeliciteerd. Mogen jullie trots op zijn.

Kon de wedstrijd niet zien, iemand die weet hoe Buttner speelde? Enige kans dat die het ooit red in de basis bij United of dan wel gewoon Europese Subtopper?

5 december 2012 om 23:03

Buttner was de beste man aan de kant van Utd. Verdedigend sterk,dreigend en een paar hele goede voorzetten. Hopelijk zet hij deze lijn door.

Gefeliciteerd galatasaray fans, ik gun het jullie !
zolang jullie maar niet de straat op gaan om te gaan toeteren en feest te vieren :P

5 december 2012 om 23:36

Bedankt maar waarom vinden mensen dit eigenlijk vervelend?? Je zal hoogstens 5 minuten last hebben van het getoeter dus ik begrijp niet waarom het mensen zoveel stoort. Ik probeer je niet af te kraken alleen maar om je te begrijpen.

6 december 2012 om 00:14

ik vind het niet vervelend hoor haha, was meer sarcastisch
weet je, ik vind het juist mooi.. dan zie je dat mensen hun land steunen en dat is echte passie wat er dan word getoond!! daar kunnen wij nederlanders nog veel van leren, van die passie en trots op je land

Gelukkig is GS door. Ik had al een 2-1 zege voorspeld. Niet dat ik goed ben in voorspellen ofzo, maar ik ben blij dat mijn voorspellingen deze week een beetje kloppen.

GS zal meer tegenstand bieden in de volgende ronde van de CL dan Cluj zal doen. Want dat zou dan echt een walk-over zijn geworden voor alle clubs tegen Cluj zouden spelen in de volgende ronde. Sorry als ik hier iemand beledigd heb, maar ik ben hier echt ontzettend blij mee.

Heerlijk dat we door zijn. Duurde lang, veel te lang, voordat we weer door zijn gegaan in Europa. De eerste helft was gewoon waardeloos. Maar gelukkig komen we goed terug. Burak weer een doelpunt gemaakt, al weer zijn zesde in de CL. Hij heeft nu samen met Ronaldo het meeste aantal doelpunten in deze CL. Natuurlijk zal hij niet de topscoorder zijn, maar het is een leuke statistiek voor nu. Nu hopen op een makkelijke tegenstander in de volgende ronde.

Ik zeg Fergusson haaal Wesley Sneijder!!! zo'n speler heeft United echt nodig. Heeft ervaring en zal niet zo duur zijn.

Het substitutiebeleid van Terim heeft vandaag goed uitgepakt. Amrabat geeft een assist en heeft voor dreiging gezorgd. Aydin scoort volgens mij zijn eerste Cl-doelpunt. (jammer, nu heeft hij zichzelf weer een 3-jaarscontract in de voeten gespeeld). Umut heeft in de 10 minuten die hij heeft meegedaan volgens mij 10 km gerend, wat een paard is dat toch.

Ik dacht vooraf dat Man United wel zou winnen maar begon wel een beetje de hoop te verliezen toen Braga scoorde. Maar we zijn door! Jammer dat Burak niet nog een doelpunt meepakt in de slotminuten.

Die goal van Cluj heeft echt veel weg van die goal van Scholes tegen Barcelona.

5 december 2012 om 23:22

Hier de goal van Cluj!

5 december 2012 om 23:28

Beide hebben iets lastigs. Die van Scholes stuiterde al is dat soms wel lekker. Maar die van Cluj zat nog strakker in de kruising en was van de grond, ook lastig. Beide prachtige goals al was die van Scholes de beslissende in de halve finale CL.

Alhoewel we de eerste helft belabberd voetbal hebben gepresteerd, ben ik erg blij met de comeback in de tweede helft. Goede tactische (en nodige) wissels door onze Imparator Fatih Terim.
Maar even alles terzijde.....op Naar DE TOP 16 VAN DE Champions League!

Mensen hou a.u.b. op met Melo telkens bekritiseren, hij heeft een een paar domme fouten gemaakt in deze wedstrijd maar wie niet? Riera, Dany en Hamit(!!!!) ook. Buiten zijn fouten speelde Melo een goede wedstrijd, heeft een redelijk aantal ballen onderschept, was soms belangrijk in de opbouw en had ook nog een aandeel in het tweede doelpunt. Burak Yilmaz is een klasse killer spits maar hij moet echt aan zijn aanname en balvastheid werken. Hamit wilt al sinds hij bij Gala speelt telkens boven zijn kwaliteiten voetballen en dat maakt hem nou zo slecht. Werd gewisseld voor Aydin maar die heeft ook niks gedaan buiten zijn zeer belangrijke, gelukkige doelpunt. Ik vind het wel moeilijk kiezen Hamit of Aydin. Dany is een prima verdediger maar klungelt teveel met de bal. Ik ben blij dat we door zijn gegaan maar er is echt werk aan de boeg...

5 december 2012 om 23:56

normaal zet je daar een engin neer of zelfs een yekta kan daar uit de voeten...
hamit vind ik enkel goed in het beschermen van de bal, rug draaien en dan via de lijn en een simpele sleep de tegenstander voorbijgaan.

of als 2 spelers bij hem komen dat hij zijn rug draait en dan tussen de 2 spelers de bal probeert te steken om zo ruimte te creeren, doet hij vaak. maar zo 1 op 1 een mannetje op snelheid of techniek voorbijgaan doet hij niet kan hij niet...

Prachtig gewoon voor mijn club, we hebben gestreden en de typische Turkse mentaliteit weer, pas voetballen wanneer we achterstaan.

Nu hopen dat we geen Barca, Dortmund of Bayern loten want dan zijn we sowieso kansloos.

5 december 2012 om 23:31

Het zou pas gunstig zijn als we Malaga of Schalke04 loten. Maar Turkse clubs hebben vaak pech met lotingen. Dus denk dat we aan Barca of Madrid gekoppeld worden.

5 december 2012 om 23:51

We kunnen niet tegen Real. Die zijn ook tweede geworden in hun poule.

man of the match = 26 Rusky (semih Kaya!!!) Respect voor deze jongen.

Als je door wilt gaan moet je gewoon is een sterke team winnen!! ookal lootje nu Schalke de volgende ronde krijg je sowieso een Barca of Bayern..

Prachtig voor Galatasaray hebben ze dik verdient maar het was geen assist van amrabat want yilmaz scoorde uit een rebound

5 december 2012 om 23:38

De eerste doelpunt was een assist op Burak Yilmaz.

ik vraag me af hoe lang semih kaya nog bij galatasaray blijft, 21 jaar en groeit zo snel!

Galatasaray overleeft voor het eerst sinds het seizoen 2000/01 de groepsfase van de Champions League.

In 01/02 overleefden we het ook nog, toen nog ten koste van Psv!!! Know your facts vz..

Verder wat een unfair ploegje is United toch, expres de wedstrijden cadeau geven aan de Oostblokkers van Cluj. Sinds 2000 (leeds United-galatasaray) worden we gehaat op Engelse bodem. Maar helaas hebben we even hard geantwoord met een overwinning!!! Bye bye Cluj

Emre Colak niet gezien, onbegrijpelijk dat Terim hem niet eruit haalt en de ervaren Hamit wel. Terim maakt toch teveel tactische blunders en teert op individuele acties van zijn sterspelers. Maar goed door is door, al hadden weinigen het verwacht na de eerste 2 wedstrijden. Mogelijke tegenstanders:

Barca
Juve
Malaga
Schalke
Bayern
Psg
Dortmund

Maak me niet uit wie we treffen. Messi Messi Semih komt eraan!!!!!!

5 december 2012 om 23:58

emre çolak vond ik de enigste speler die durfde om vooruit te spelen...

hij is jong en durft risico's nemen, ik hou wel van zo'n speler, zijn balans is ook goed en kan makkelijk rond zijn as draaien.

hij vind de openingen ook redelijk gemakkelijk... toen hij weg was zag je ook dat het balbezit opeens was gedaald...

Braga-galatasaray

Sport1 en Livescore....

Eerst was het sport1.....daarna scoorde Braga...toen werd het livescore....daarna scoorde Cluj.....toen werd het livescore en livescore.....daarna scoorde Kral Burak.....sport 1 en livescore....daarna scoorde Aydin Yilmaz.....sport1 en sport1 en zweet....heel veel zweet...angst...zelfs bij baba en amca...daarna overwinning....vreugde....vreugde...

Want we zijn terug waar wij horen: De Europese top. Wie zegt dat we kansloos zijn ? Als Antalyaspor uit wint bij Fener, als Karabuk uit wint bij Galatasaray, waarom kunnen wij dan geen toppers verslaan ?

We speelden slecht. Correctie: dramatisch. Maar het was een echte Terim wedstrijd. Alles of niets. ' tek ihtimal'. Ik ben gelukkig jongens. Ik dank iedereen die Galatasaray steunde. Hierin maak ik geen onderscheid in clubkleuren.

goed van gs.
hopelijk halen ze ook de volgende ronde is goed voor het turkse voetbal.

Galatasaray door! Slechte match en de 3pntn meenemen! Beter kan niet.
5 Bonuspunten extra 2 punten voor de overwinning!

ik vind wel dat selcuk inan echt uit vorm is! waar is de selcuk van vorig jaar? die de steekballen gaf, die veel schoot op doel? de man die vorig jaar 13 doelpunten maakte in de Süper lig waarvan 5 uit vrijtrappen kwamen.

ik ben zo blijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj oooooooh yeeeeeeeeeees heerlijk dit Ik moet wel eerlijk zeggen laatste tien minuten was het billen knijpen Galatasaray for lifee

Mooi dat Galatasaray na zoveel jaren terecht komt bij de "laatste" 16.

Het was een moeilijke wedstrijd na een moeilijke start in de groepsfase. Het allerbeste is dat Galatasaray na zo een slechte start op de laatste wedstrijd niets aan het lot overliet. Heel misschien dat ze in de eerste helft rekenden op een overwinning van UTD op Cluij, maar gelukkig werden ze wakker geschud door de 0-1 in Manchester. Ze zijn terecht door!

We hebben natuurlijk ook een financiële meevaller omdat we hebben gewonnen. En ik hoop dat een gedeelte van dit geld wordt gebruikt tijdens de winterstop.
Galatasaray lijkt een beetje uit balans. Natuurlijk zijn er ook voetballers die dit seizoen onder hun niveau presteren, maar we kunnen duidelijk wat versterking gebruiken.
Een centrale verdediger naast Semih. Een links of rechtsback en een nummer 10.

Ik ben benieuwd of het bestuur alsnog de beloofde "aardbei" op de taart zal plaatsen.

Gefeliciteerd alle Turkse en vooral Galatasaray-fans. Ik volgens mij alweer heel wat jaren geleden dat een Turkse club in de Champions League wist te overwinteren. Alleen schat ik de kansen voor de volgende ronde voor Galatasaray niet hoog in. Als je ziet welke clubs Galatasaray kan loten.

- Barcelona, Dortmund, Bayern en Juventus lijken me duidelijk dat ze daar geen kans tegen hebben.

- Schalke, Malaga en Paris SG schat ik ook hoger in. Paris SG is nog geen team en kan wisselvallig zijn, als nog hebben ze toch een berg aan individuele kwaliteiten. Schalke verkeerd momenteel niet in beste vorm. Maar staat wel als team en zijn met vlag en wimpel eerste geworden. Daarbij heeft Schalke met spelers als Howedes, Papadopoulos, Draxler, Holtby en Huntelaar spelers waar Galatasaray niet over beschikt. Malaga is voor mij toch wel een van de grote verrassingen in de Champions League. Zijn toch een beetje leeggelopen maar zijn voetballend toch wel erg sterk. Met vooral middenvelder Isco en vooral trainer Pellegrini van grote waarde zijn. Ik denk dat als Galatasaray op Malaga stuit dat Malaga voetballend toch een maatje te groot is.

Maar goed, dat is het leuke van de Champions League dat er elk jaar wel een verrassing bij zit. Zo was Schalke twee jaar geleden halve finalist en wist vorig jaar Apoel Nicosia door te stoten tot de kwart finale. Dus niets is onmogelijk.

Jammer dat Ajax niet in deze poule zat.

Wel netjes van Gala dat ze verder bekeren, is ze gegund.

Wat ben ik blij dat we door zijn! Wel heel slechte spel 1e helft. Ik ben benieuwd wanneer Terim erachter gaat komen dat het niet gaat lukken met Hamit Altintop. Ik vond Emre Colak ook echt ontzichtbaar. Je kan beter snelle flank spelers daar zetten die een actie in huis hebben(amrabat) en Aydin yilmaz (3x sneller dan Emre). Semih Kaya speelde heerlijk! En Burak Yilmaz is gewoon een echte killer! Zou heerlijk zijn als we een meer creativere spits erbij hebben naast Burak die acties kan maken. Voorin is nu veelste statisch Elmander en Umut Bulut kunnen beiden geen verdediger voorbij spelen. Enige wat ze kunnen is drukzetten als een gek. Danny is een Tikkende tijdbom. Paar goeie versterkingen en ik zie ons echt erg ver komen! Terim gaf al aan dat er transfers zullen komen! Hopelijk ook een goeie linksback met alle respect aan Albert Riera hij deed het wel goed maar tegen grotere teams zal je merken dat hij geen echte linksbak is! Ben tenminse heel blij dat we door zijn! Fatih terim 1e Turkse coach die door is naar de laatste 16! En Burak Yilmaz 1e Turkse speler die 6 goals heeft gemaakt in de CL. En niet te vergeten heerlijk dat onze punten als land weer omhoog shieten dankzij Gala en Fener. Cyprus haalde ons zelfs bijna in.

We zijn door (!!!), maar deze groepswedstrijden hebben ons veel duidelijk gemaakt;
(gebaseerd op wie er gespeeld hebben in de groepswedstrijden)

Muslera - Ondanks dat hij veel tegendoelpunten krijgt de laatste tijd (de meeste zijn ballen die door andere spelers van richting veranderen), blijft het een keeper van kwaliteit.

Eboue - Vorig jaar onze vaste rechtsback waar we op konden bouwen; dit jaar oogt hij bijna iedere wedstrijd zeer vermoeid; hij rent niet zo vaak meer, en als hij het doet dan haalt 'ie zijn oude snelheid niet meer.

Semih - Ondanks zijn jonge leeftijd lijkt het alsof hij al jaren onze vaste CV is. Een zeer goede speler met een goede inzicht. Naar mijn idee gaat hij een zeer belangrijke verdediger worden voor het Turkse voetbal.

Dany /chris- Dany een tikkende tijdbom, hij heeft soms zijn momenten maar soms haalt 'ie erg rare fratsen uit. Je kunt niet op hem rekenen.
Chris is gekocht omdat Ujfalusi geblesseerd was; hij kan misschien wel mee tegen de lagere teams uit de Turkse competitie maar voor de Champions League is hij onbruikbaar

Hakan Balta/riera - Hakan Balta een speler waar iedereen het over eens was; hij speelt altijd als een "7" (cijfer, geen rugnummer) maar dit seizoen blijkt hij afgezakt tot een 5,5. Met de bekerwedstrijd laatst had Terim hem als CV opgesteld (hier speelde hij in zijn tijd voor GS) en ik vond hem na een zeer lange tijd eindelijk weer goed spelen. Misschien een idee om hem met Dany te vervangen??
Riera gekocht omdat de fans een beloofde "grote" transfer verwachtten, en heeft het voor GS aanvallend niet waargemaakt. Terim heeft een LB van hem gemaakt dit seizoen en hij doet het gewoon goed (punt).

Altintop/aydin - Altintop "de grote naam" die iedere transferperiode in verband werdt gebracht met de grote clubs van Turkije; hij heeft naar mijn idee niet 1 goeie wedstrijd gespeeld sinds hij bij GS is (sommigen beweren dat hij goed was tegen Man.u maar ik vond hem niet echt opvallend op een enkele goeie voorzet na)
Aydin heeft gisteren wel gescoord; maar voor mij blijft hij GS onwaardig. Gisteren heeft hij zo'n 30 min. gespeeld maar de bal in totaal 3 keer gehad (de rebaund goal en 2 mislukte acties)

Selcuk - Heeft zo zijn momenten maar valt dit jaar (vergeleken met vorig jaar) wat tegen, toch speelt hij iedere wedstrijd minimaal op gemiddeld niveau. Zijn performance heeft waarschijnlijk te maken met de slechte performance van Melo)

Melo - Vorig jaar een fantastisch duo met Selcuk maar dit jaar heeft hij nog niks kunnen waarmaken (op die geredde penalty na) ook gisteren hebben we na een zeer domme actie van hem een goal tegengekregen. Ik ben blij dat GS hem weer gehuurd heeft i.p.v. hem te kopen; ik zie hier volgend jaar graag een betere speler.

Emre colak/amrabat - Emre colak wil graag maar het is een iel ventje dat door tegenstanders makkelijk opzij wordt "gegooid". Voor GS is hij een goede wisselspeler, maar ook niet meer dan dat.
Amrabat is naast Burak de belangrijkste speler geweest tijdens de Champions League; meer wedstrijd ritme zal zowel hem als GS goed doen.

Elmander/umut - Twee bijna identieke spelers, ze willen graag en rennen bijna 90min lang non stop, om druk te zetten op de tegenstanders. Ondanks dat Umut er meer heeft gescoord dan Elmander zou ik (op dit moment) kiezen voor een Elmander-burak voorhoede.

Burak - zeer kort samengevat; 6 in 6 wedstrijden.
Ondanks dat hij van de 10 kansen die hij per wedstrijd krijgt er minimaal 7 zwaar verprutst en zo'n 9 van de 10 keer buitenspel staat, is het een speler die zijn doelpunten blijft meepikken. Voor mij is hij de belangrijkste spits van Gs.

Ik denk dat we minimaal 3/4transfers nodig hebben om in de volgende ronde(s) een kans te maken:

Een goede CV - Die mee moet gaan in de plaats van Dany (Of misschien Balta hier plaatsen?)

Een LM of RM - Amrabat speelt LM maar ik denk dat hij het beter doet op RM waar hij af en toe heeft gespeeld. Mocht hij LM blijven spelen dan hebben we een transfer nodig voor de RM positie (engin zou het hier op zich ook wel goed doen)

Een goede spits - Een type Sow op de plaats van Elmander, GS was enige tijd geïnteresseerd in Demba Ba dat lijkt mij wel wat!

"een sterspeler" - De beloofde kers op de taart, een speler die GS moet dragen wanneer het gewoon niet wil lukken. Destijds werd deze rol ingevuld door Hagi.
Ik zelf zou hiervoor graag een Kaká of Diego willen zien (mocht het mogelijk zijn om deze spelers te halen)

6 december 2012 om 16:46

Ik heb alles gelezen wat je hebt geschreven. De lange tekst is dus niet voor niks geweest hehe.

Haha jah ik ben begonnen met het typen en nadat ik het wou overlezen dacht ik ook; zo, da's wel een lang stukje tekst zeg :P

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren