yener
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 7 juni 2009
  • yener
  • 133 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.263
  • jaar (--)
  • ridderkerk
  • IT Media en Productie MBO
  • 1
Persoonlijke berichten
18 april 2014 om 19:55
#1

Wij spelen niet de rol van slachtoffer, wij zijn de slachtoffer! Je zegt eerst dat Fenerbahce supporters als ik de dupe zijn geworden van Azizs kwalen en vervolgens spreek je je eigen zin tegen door te zeggen dat we de slachtofferrol opeisen. Ik snap je niet echt.

Luister. Emre heeft niet de voorbeeldkarakter die hij moet hebben, maar is hij de enige? Je vergeet een paar spelers van je eigen club die ook niet bepaald goed voorbeeld zijn voor kinderen dus waarom voer je alle lasten op de schouders van Emre? Je kan niet meer vergeten dat hij de supporters 'hoerenzonen' noemde (de wedstrijd in TT arena tegen Kroatië) maar je noemt niet op dat heel het stadion Emre aan het uitschelden was? Dus als Emre het zegt en het wordt toevallig op camerabeelden vastgelegd, dan is hij de schuldige? Je moet niet zo hypocriet doen yener. Mensen zullen altijd een reden zoeken om Emre extra te kunnen haten. Ze hebben iets tegen Emre en dat is een feit. Ik hoef hem niet eens te verdedigen als Fenerbahce fan. Ik kan hem verdedigen als neutrale en beschaafde mens om vervolgens jou te laten beseffen dat alles wat Emre te verduren krijgt, onmenselijk is. Hij is en blijft een medemens.

Ik zeg het je nu voor de 3e en laatste keer. Je moet mij niet komen confronteren met wat Aziz allemaal heeft geflikt. Dit doe je keer op keer in die reacties. Ik heb je al meerdere malen aangegeven dat ik Aziz niet mag en ik zal hem niet verdedigen. Laat hem maar lekker verdwijnen achter de tralies. Fenerbahce kan er alleen maar beter op worden. Ik verdedig alleen Fenerbahce en niemand meer in deze stinkzaak.

Ik typ dit alles maar op je profielpagina. In die topic is het niet meer zo overzichtelijk. Maar ik zal deze discussie stoppen met je. Ik wilde je wel eerst antwoord geven op het laatste dat je mij had geschreven.

Fijne avond.

19 april 2014 om 00:35
#2

Ga je nu in een keer alle verkeerde daden van Fenerbahce spelers opnoemen? Kijk waar je de gesprekken naar toe lijdt. Blijf alsjeblieft off-topic. Je doet echt alsof alles vanuit de spelers van Fenerbahce komt. Je noemt zelf niet op wat de reden was dat Volkan die trap gaf aan Lincoln. Als iemand jouw moeder en vrouw uitscheldt dan zou je misschien net zo agressief worden.

Ik ontken niet wat Emre wel en niet heeft gedaan. Ik geef alleen aan dat mensen teveel redenen zoeken om hem meer te haten. Die sms'jes zullen vast wel heen en weer gestuurd worden maar zoals ik je al zei, er zijn zoveel spelers die met elkaar sms'en en af en toe wil je de inhoud niet eens weten. Dit is niet alleen bij Emre.

Ik heb je net al gezegd dat ik voor de derde keer jou vertelde dat ik niks moet met je stellingen over Aziz. Maar wat doe je? Je gaat maar door. Aziz dit en Aziz dat. Gozer, leer lezen en lees goed: het boeit me geen reet wat Aziz heeft gedaan! Ik zeg al vaak genoeg nu tegen je dat ik geen ene drol sympathie voor die man heb. Wat probeer je nou te bereiken met dat moddergooien richting Aziz. Ga lekker je gang!

Deze discussie ging over het zogenaamde omkoopschandaal maar jij vind het nodig om nog meer zaken erbij te halen om Fenerbahce zwart te maken door het noemen van Emre, Semih en Volkan. Ik zou maar niet te off-topic gaan en beetje oppassen, want ook ik kan een hele lijst aan misdragingen opnoemen van Galatasaray spelers. Maar zo laag ga ik niet. Ik zie geen reden om zo erg van het onderwerp af te dwalen alleen om de andere club zwart te maken.

Selamlar.

15 juli 2014 om 00:40
#3

Hehe.

Hier en daar een reactie, verwacht mij niet in elke topic hoor. Mijn zoontje Aslan verdient alle aandacht.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren