Mezara_Kadar_F
Algemeen
Vrienden (34)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 31 augustus 2012
  • Mezara_Kadar_F
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 6.550
  • 32 jaar (18-3-1990)
  • 34
Persoonlijke berichten
22 augustus 2013 om 21:15
#65

Bruur wat was dat gister tegen Arsenal lan. En wanneer gaat Fener Bekirs contract verscheuren ?

Er moet snel wat gebeuren anders wordt Fenerbaçe geslacht in Londen. Ik zie (op Feyenoord na) zelden zo'n zwak spel van een team.

23 augustus 2013 om 00:45
#66

Toch raar dat er zoveel rare beslissingen worden genomen, gaat het niet goed tussen Fener en Yanal ofzo? Ik bedoel, kijk naar Stoch die is verkocht. Raar toch? Dit lijken me een beetje té bewuste beslissingen. Je zegt het maar als ik te snel hiernaar toe wijs maar dit is wel heel verdacht.

Dit zal een hard jaar worden voor Fenerbahçe, vooral als ze eruit worden gegooid door de Uefa. Er moet weer beetje beleid worden gevoert en gewoon gevoetbalt, Het is zo'n zooi nu.

23 augustus 2013 om 13:31
#67

Het is ongetwijfeld de shit. Maar Prison Break, Hannibal, Vikings en Boardwalk Empire zijn ook de shit. Ik ben echter pas bij episode 05 van seizoen 01, dus verklap maar niks omtrent Breaking Bad! Anders stort mijn wereld in elkaar.. :

14 oktober 2013 om 23:20
#71

Hey Mazara_kedar_f,

Ik las net de hele discussie net in het topic over Strootman en wou daar toch ff op reageren.
Ten eerste wilde ik mij als Nederlander verontschuldigen over al die shit al die idioten roepen (nogal cliché misschien of dom, maar toch). Ik snap niet dat mensen zulke belachelijke dingen kunnen roepen. Ik zelf heb veel Turkse vrienden en ik weet van sommigen hoe moeilijk ze het af en toe hebben in deze maatschappij. Blindheid en intolerantie regeert hier op dit moment in dit land. In plaats van tolerant naar onze medebewoners te zijn lees in continu meer uitspraken als "ga terug naar je eigen land" enzovoort. Ook de cijfers van de peilingen vind ik schrikbarend. Een idioot als Wilders scoort onwijs hoog, met zijn achterlijke tirannie partij... Dat baart mij echt zorgen.
Daarnaast wilde ik oprecht vragen waarom veel Turken een niet al te hechte band te hebben met Nederland. Hoe kan dat komen? Want dit is toch het land waar je geboren en getogen bent. Ook bijvoorbeeld met het Nederlandse elftal zijn er toch veel die het elftal zien verliezen. Gewoon een oprechte vraag uit nieuwsgierigheid

Alsnog, hopelijk trek je je die belachelijke shit niet al te veel aan. Er zijn namelijk ook meer dan genoeg mensen die het wel chill vinden om in een multiculturele samenleving te wonen!

Anyways, cheers.

27 november 2013 om 01:02
#80

Hey man, sorry dat ik nu weer laat op jou reageer haha! Tijdje minder actief geweest op mijn account.

Vervelend dat Turken dat zo moeten ervaren.. Je hebt helemaal gelijk wat betreft de verneukte maatschappij. Ik zag onlangs iets op Facebook voorbij komen van Powned (wat trouwens non-stop allochtonen in een slecht daglicht zet. Beschaafde allochtonen zie je Nooit voorbij komen, net zoals Nederlanders die een IQ van 30 hebben). Misschien heb je het gezien, zo'n man die diplomaten aanspreekt op parkeergedrag etc. Hij werd geslagen door een Angolese diplomaat.. De eerste reacties waren allemaal Geert Wilders en zelfs Pim Fortuyn(!) gerelateerd! Misselijkmakend. Nederlanders kunnen heerlijk chauvinistisch doen over wat voor een tolerant land wij wel niet zijn enzo, maar naar mijn mening zit Nederland in een vreselijk negatieve spiraal wat betreft de 'tolerantie'..

Ik snap je helemaal. Ik kan mij het ook niet herinneren dat een Turk negatief in het nieuws kwam. Dat je dan geen band krijgt met dit land is inderdaad een logisch gevolg. Thanks voor de uitleg, het is absoluut duidelijker geworden voor mij. Ik vind het echt heel erg dat een groep mensen zo ondergewaardeerd wordt, terwijl ze de maatschappij en ook de economie alleen maar verbeteren.

Alsnog, bedankt voor de uitleg en wederom mijn excuses voor alle leeghoofden die hier wonen. Het is ronduit belachelijk.

8 december 2013 om 22:12
#81

Had van de week geen tijd om te reageren, maar je maakte die gangstarr helemaal gek met je basketbal, erg leuk om te lezen was dat.

Volg je veel basketbal of niet?

8 december 2013 om 22:21
#82

Mijn broertje deed vroeger aan basketbal, hij had aardig wat talent in speelde in de jeugd van Eifeltowers (den Bosch). Hij is er sinds dit seizoen mee gestopt, maar door hem volg ik het Nederlands wel veel en internationaal zo nu en dan. Turks, Russisch en Spaans dan bij voorkeur, daar wordt nog echt basketbal gespeeld. Maar bij uitstek Nba, toch de beste van de wereld naar mijn mening.

9 december 2013 om 07:54
#83

Klopt, zijn van naam veranderd, nieuwe naam klinkt nergens naar. Hij zette de plus en min punten tegenover elkaar, en kwam toen tot de conclusie dat hij beter iets anders kon gaan doen voor zijn eigen toekomst. Nu wil hij met probleemjongeren werken, ook prima, zijn keuze. Speelt nu nog bij een amateurploegje voor de lol.

Het maakt mij niet zo heel veel uit of Den Bosch wel of niet Europees speelt, ben niet echt fan, volg ze alleen omdat mijn broertje het vaak kijkt. Ga wel regelmatig kijken, woon 2 kilometer van de zaal vandaan, dus als ik niks gepland heb ga ik wel is ooit kijken, entree is niet zo duur dus ja.

28 december 2013 om 23:22
#97

Jij begint laatste tijden stoer te praten vind ik.

11 januari 2014 om 22:42
#103

Als hij zo stoer loopt te doen kan hij de bal terug verwachten

17 februari 2014 om 00:09
#104

mooie club fenerbace , ik ben zelf een narisinghfan en kishnafan. ik zie je vaak reageren op topics waar zie jij narisingh over 2 jaar voetballen?

4 mei 2015 om 21:46
#106

Heeeeeeeuuuuuuujjjj Definitieve ban!

18 mei 2015 om 21:05
#107

Whahahaha Mezara banned? Nu moet ik gaan solo'en tegen al die haters. I need you my love!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 17 mei
Manchester United heeft een cruciale stap gezet met het oog op de mogelijke komst van Jurriën Timber. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren