zibidi_
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 7 oktober 2008
  • zibidi_
  • 71 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 495
  • 32 jaar (23-8-1989)
  • Enschede
  • Saxion Hogeschool Enschede
  • 4
Persoonlijke berichten
7 november 2011 om 00:50
#2

Merhabalar,

Geen dank. Je reactie was mooi onderbouwd en ik deelde je visie compleet, dus vandaar je compliment.
Waarom het niet lukt bij ons? Er zijn verschillende redenen voor, namelijk:

Het feit dat de zaak rondom het vermeende 'omkoopschandaal' niet is opgelost. Elke fan van GS, BJK en TS (behalve de mensen met gezond verstand), zullen doen voorkomen alsof Fener al schuldig is, terwijl er in principe alleen nog een aanklacht is. Vooraleer dit probleem is opgelost, zul je deze discussies blijven houden.
Het probleem is: als Fener schuldig verklaart wordt (en de rest niet), zullen de Fener fans het niet accepteren. Dan krijg je een oorlog tussen de fans.
Zal Fener wel schuldig verklaart en de rest ook, zal de rest boos worden, aangezien de aanklachten en de beschuldigingen niet van dezelfde ordes zijn.
Wordt Fener onschuldig verklaart,dan zal de hel helemaal los barsten en dan krijg je ook nog eens problemen met de Uefa.
Kortom in elke situatie zal er een hel losbarsten, alleen welke groep dat zal zijn is nog niet bekend. Dit komt vooral door de TFF die dit probleem heel anders had kunnen oplossen. Bijvoorbeeld beslissen met het materiaal dat ze kregen, niet TS de CL insturen om vervolgens geen kampioenschap toe te kennen (want direct CL =, kampioen), de competitie dit jaar niet te laten spelen, niet weken lang uit te stellen om vervolgens te zeggen: 'we beslissen aan het eind van het seizoen', etc.
Of terwijl ze hebben in alle mogelijke manieren verkeerd gehandeld.

Tel daarbij het feit op dat Turken graag in complot theorieën geloven en ook nog eens een enorm hoog temperament hebben. En alsof dat nog niet genoeg is, leeft het voetbal ook erg en is de rivaliteit enorm. De dolgedraaide voetbal fans die hun logica en objectiviteit verliezen, worden ook nog eens aangemoedigd door een slecht beleid van de TFF en de kranten in Turkije die duidelijk een kant kiezen en je krijgt een simpele conclusie: het loopt uit de hand!

In Europa gebeurt dan hetzelfde. Niemand heeft meer oog voor zichzelf, immers als de concurrent punten scoort in Europa, kunnen zij met meer deelnemen. Ook heeft niemand meer oog voor het land belang. Anders gezegd, de haat is belangrijker geworden dan de liefde voor club en nog belangrijker land.

Dat is in het kort wat ik er uit op maak. Ik denk eerlijk gezegd dat het de aankomende pakweg 2 jaar niet meer goed zal komen, als je ziet op wat voor dramatisch niveau we zijn beland. Niemand luistert meer naar elkaar en elk graantje respect is verloren gegaan. Erg treurig om te zien.

Bu arada geçmis bayramin mubarek olsun!

6 februari 2012 om 17:25
#3

Haha, wanneer heb je me gezien dan?

17 februari 2012 om 22:32
#4

Ik hoop niet dat ik het verkeerd hebt begrepen, maar ik zeg altijd al dat ik meestal alleen voor jou en panaroma respect hebt als ik het heb over gs supporters spreekt . Het leek wel of je er enigzins een beetje nep over deed . Ik kan het ook verkeerd hebben begrepen, vandaar dat ik het even zeg .. Want de meeste gs supporters hierzo zijn niet discreet en objectief ..

17 februari 2012 om 23:08
#5

Indd, het leek alsof, vandaar dat ik ook effe polshoogte nam Het is niet eigenlijk of je me wel of niet begrijpt, tis jouw manier van benadering, en dat doe je met respect . Daarom vind ik het fijn om eventueel discussies of gesprekken met zulke mensen aan te gaan .. Helaas is dat erg schaars bij ons turken .En ook ik ben soms niet objectief, en reageer met emotie, typisch turks natuurlijk, weet ik wel wie ik met respect moet behandelen .

20 februari 2012 om 13:08
#6

Pfff we staan nummer 1 en er wordt links en rechts aan onze status getrokken. Fenerbahce en Bestikas die ineens de grootste matties zijn geworden. Wat heb ik het toch gemist om de haters te zien. Wat heb ik het gemist om weer 1e te staan hehe.

26 februari 2012 om 21:50
#7

Broer ik heb je niet kunnen zien na de wedstrijd Gs - Bjk ! Ondanks dat ik jou en sommige heb gefeliciteerd doe ik het nog een x over op je profiel . Gefelicteerd kardes ! Iyi aksamlar !

16 april 2012 om 17:01
#8

Tessekur ettim kardesim ! Jullie ook veel succes broeder ! Insallah guzel bir mac olur . Als we winnen let maar niet op mij broer, ben bazilarina lafim var . Biraz ayip edersem ozur dilerim , maar sommige hebben nog iets te goed van mij broer ! Bij deze ..

22 april 2012 om 22:34
#9

Kardes gecmis olsun ! Hakketmediniz ama malesef futbolda oluyor boyle seyler ! Canin sagolsun .

3 mei 2012 om 22:00
#10

Bedankt broeder !! Ze hadden niets in te brengen goos ! Bizimkiler biraz daha becerikli olsa 3 veya 4-0 rahat yenerdik !
Ik sta ook versteld van het feit dat er geen topic is gemaakt ??? Live meepraten begrijp ik , maar dit soort nieuws hoort op de voorpagina te staan !! Very strange ...

12 mei 2012 om 22:12
#11

Zibidi kardes , gefeliciteerd met de kampioenschap !! Veel plezier met het vieren ervan !

21 mei 2012 om 16:55
#12

Mooi om te horen dat Grosicki het zo goed doet. heeft hij ook goed gespeeld tegen teams zoals gala en fener? dan kan ik het even opzoeken ben erg benieuwd naar hem laat veel goeds zien in de interlands!
nog gefeliciteerd met de titel!

21 mei 2012 om 17:26
#13

wat een geweldig filmpje , zitten een paar klasse goals en actie's bij hopelijk gaat onze bondscoach hem in de basis zetten tijdens het EK . Maar sjonge jonge van wat ik hiervan zie wat speelt hij met een stel koekebakkers samen 100% kansen die ze missen, Hopelijk trekt gala hem aan en anders mag hij ook best naar Ajax komen haha

21 mei 2012 om 17:49
#14

Galatasaray kan hem beter voor het EK nog halen , Stel Polen word 2e in de Poule op het EK wat niet ondenkbaar is , spelen we tegen Nederland of Duitsland als hij daar een goede wedstrijd speelt staan de clubs voor hem in de rij!

21 mei 2012 om 18:08
#15

Als pure voetballiefhebber geef ik je de tip om dit filmpje van deze 19 jarige supertalent te kijken ;) Rafal Wolski - Skills & Goals- Euro 2012 hij staat in de belangstelling van Borussia wat 6 miljoen voor hem over zou hebben.

22 mei 2012 om 20:12
#16

Grosicki heeft toegegeven dat hij contact heeft met Galatasaray ze zijn aan het praten.

22 mei 2012 om 23:40
#17

Ja dat heeft hij inderdaad toegegeven tegen poolse media , als je bij google nieuws grosicki in typt krijg je het ook in het turks als het goed is.

8 november 2012 om 22:50
#18

hee zibidihad een paar tippies van je gepikt had in totaal 12 wedstrijden, aleen fenner fout... doe jij vaker dit soort inzetten?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren