Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
BlackEagles
Algemeen
Vrienden (37)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 16 augustus 2011
  • BlackEagles
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 5.876
  • 32 jaar (22-3-1991)
  • 37
Persoonlijke berichten
20 september 2012 om 14:37
#41

Je hebt gelijk maar voor eigen publiek moet Fenerbahce wel winnen man. Als je thuis niet wint dan gaat het moeilijk om te overwinteren. FB heeft goed elftal om van marseille te winnen en kwart of halve finales te spelen in de Uefa alleen ze hebben een slechte trainer en het vertrouwen is weg.

Wat denk je dat GS doet met CL?

20 september 2012 om 15:53
#42

Hey Dnipro

Maakt PSV kans tegen Dnipro. Jij kent Dnipro toch vanwege je naam ?

21 september 2012 om 15:46
#43

Vond Dnipro eerlijk gezegd niet veel voorstellen. Maar PSV stelt ook niks voor en helemaal niet die dramatische verdediging. Hoop dat ze pak slaag tegen Feyenoord krijgen :)
Succes tegen ADO zondag, gaat wel lukken.

2 oktober 2012 om 20:25
#44

Altijd de scheids mee? Waarop baseer je dat nou weer? Door die rode kaart ging Celtic juist voetballen en wonnen ze doordat Spartak achterover ging leunen. Laf en niet des-spartaks, maar wel begrijpelijk.

Aangepast op 2 oktober 2012 om 20:30 door Koni078.

2 oktober 2012 om 20:31
#45

Jaja, dat Topuz mocht blijven staan en De Zeeuw onterecht van het veld werd gestuurd heeft Spartak echt geholpen. Ik snap dat het je nog steeds niet lekker zit, maar probeer er maar over heen te komen. Mij hoor je ook niet meer janken dat Cska verloor van Aik.

Aangepast op 2 oktober 2012 om 20:31 door Koni078.

2 oktober 2012 om 20:39
#46

Ik ben ook hartstikke realistisch. De Spartak die je in de CL ziet en in de Russische competitiie is een wereld van verschil. In Rusland spelen ze wel prima voetbal. Verdedigend zat het vandaag niet lekker, maar dat was weer de ouderwetse Spartak. Tegen FB en Barca zag het er goed en gedisciplineerd uit.

Inderdaad, wij spelen ook veel beter en dat zonder 1 echte spits in onze selec,tie. Ben ook benieuwd hoe dat in de derby van zondag uit gaat pakken, want tegen ons spelen ze altijd goed.

Aangepast op 2 oktober 2012 om 20:39 door Koni078.

3 oktober 2012 om 19:33
#48

ja ik heb op zenith ingezet.

Vanwaar de interesse?

10 oktober 2012 om 18:24
#49

Meleg is goed, maar er is beter. Op het ek van vorig jaar viel hij bij Servie niet op. Lazar Markovic van Partizan en Vojno Ješic vielen wel op samen met Radakovic (maar deze laatste viel op omdat hij fysiek sterker was dan iedereen, dus dat wordt wellicht niks). Markovic slechter dan Ješic omdat hij grote kansen mist, en oogkleppen heeft. Daarnaast lijdt hij veel onnodig balverlies. maar dat is hem vergeven vanwege zijn leeftijd. Ješic is wat mij betreft het grootste talent van Servie, maar hij wordt goed verborgen gehouden door Koln. Meleg viel toen niet op, en speelt nu geen grote rol bij FK Vojvodina terwijl bij de kampioen Partizan Markovic elke wedstrijd speelt, en een nog groter geniaal talent Ninkovic het nog beter doet. Kortom, Meleg is niet bijzonder. Filip Kostic, die aardig goed is wordt nu verpest door Groningen. Hij kan zeker goed worden, en ik denk dat Meleg wel meer potentie heeft, maar op dit moment is Kostic(zelfde type speler) door leeftijd beter. Vergeet niet, Kostic speelt nu niet, maar hij is wel goed in vergelijking met het niveau van Groningen en kan zeker hoger dan dit.

Kortom, de grootste talenten van Servie zijn Ninkovic, L.markovic, Ješic
Verder vind ik de spits van Partizan Mitrovic van 17 een toekomstige killer. Daarnaast heeft Rode Ster ook nog veel spelers die rond de 20 zijn (iets ouder dus, nu al prof) die evenveel als niet meer potentie hebben. Het is een risico, en ik ben blij dat ene Meleg bij een grote club bij Ajax veel kan groeien zonder dat mijn mooie Partizan en de grote Servische clubs veel verliezen.

14 oktober 2012 om 23:58
#50

Zou zomaar kunnen. Presteren redelijk constant en laten geen onnodige punten liggen. Ik denk dat het dit jaar tussen Anzhi en Cska gaat dit jaar en dan hoop ik natuurlijk dat wij kampioen worden. Hun hebben nog alle tijd om kampioen te zijn terwijl wij weer snakken naar een titel. Zenit kan nog meedoen als de onrust voorbij is, maar de rest moet zich concentreren op de subtop of middenmoot.

24 oktober 2012 om 00:57
#51

Hou toch op man die Nederturk is gewoon een onzin verkondiger en jij loopt met hem mee. Je weet het zelf ook heel goed dat Galatasaray tegen deze ploeg de drie punten had moeten winnen maar jullie geven het gewoon niet toe dat ze tot nu toe hard falen in de CL.

26 oktober 2012 om 16:40
#52

Ja joh, op het gegeven moment moet je er gewoon bij neerleggen. Die concurrenten hebben zoveel meer te besteden dan wij. Wij kunnen ons niet meer meten met hun. De verschillen worden elk jaar groter met Rusland en Oekraine.
Hun kopen en kopen maar die Brazilianen en Argentijnen.
Valt niets tegen te doen in het corrupte wereldje van de Uefa.
Clubs zitten vol met olie geld. En wij maar opleiden. Daarom was ik ook zo ontzettend blij dat Ajax van zo'n olie sjeik club won. Ik hoop dat Ajax in Manchester ook overeind blijft, net als tegen Man U uit.
Dan kan Europese overwintering voor Ajax haast niet meer stuk. En kunnen Twente en PSV lekker in de stront zakken, als ze toch niet willen.
Heb het te doen met Advocaat, die wil zo graag ver komen in Europa net als wij.
Die Mclaren heb ik nooit serieus genomen, dat hij Twente met een B elftal naar Schalke stuurt.
Natuurlijk zat gisteren die scheids tegen, maar kom op. Je hoort daar gewoon te winnen.
En PSV hoort helemaal gewoon te winnen. Ook een in een leeg triest stadion met Gloryhunters. Want die PSV -ers zijn zo slecht in sfeer maken. Die staan totaal niet achter hun club. Ajax wel met F side en 410. Daardoor presteert Ajax ook beter in Europa.

7 november 2012 om 23:46
#53

Zonder twijfel Fener :D

8 november 2012 om 21:20
#54

hehe geen probleem. ik neem aan dat jij voor Dnipro Dniperpetrovsk bent (man lastige naam xD)

9 november 2012 om 08:29
#55

ik denk dat het dnipro en napoli gaat worden :P

17 november 2012 om 01:32
#56

Je word wel erg nat van Pelle haha.

21 november 2012 om 00:53
#57

Oké maakt niet uit joh. Ik reageer zelf ook hatelijk omdat Turkije eigenlijk een concurrent is.
En ik ken veel Turken waar ik wel eens voor de grap weddenschappen mee leg.
Hopelijk verliezen Oekraine, Portugal en Rusland binnenkort nog wat punten. Dan lopen ze minder in op Turkije en Nederland die het niet zo goed doen. Altans Nederland doet het heel erg ondermaats.
Succes met je Turkse club en we hopen dat Ajax morgen een goed resultaat kan halen tegen Dortmund :)

21 november 2012 om 16:28
#58

Hey. Kan jij me even up,dates geven over het voetbal in Oekraïne? Wie is de nieuwe Shevchenko?

21 november 2012 om 17:32
#59

Sorrie voor mijn late reactie, ik was mijn zoontje naar zwemles toe.

Excuses aanvaard! we hebben allemaal wel eens een te bonte reactie. Ik ook.

Maar geen probleem! Inderdaad hopen dat Psv de winst behaald. Ik zal in ioeder geval in het stadion zitten en hopelijk juichen.

23 november 2012 om 01:14
#60

Nee joh, dat Argentijnse(of Braziliaanse) Metallist zal geen problemen hebben met de Ffp. Ze pikken die spelers voor weinig geld op en groeien uit tot geweldenaren. Die oostblokkers zullen echt niet zo gauw problemen krijgen met de FFP hoor. Weet ook niet waarom mensen dat denken.

Cska is financieel gezond en voert supergoed beleid. Giner weet elk jaar de juiste sponsoren te vinden. Ze hebben een salarisplafond en een transferfilosofie. Duurste aankoop ooit is Mario Fernandes voor 13 miljoen. Spartak geeft ook geen monsterbedragen uit voor spelers. Mcgeady is de duurste aankoop voor 12 miljoen en met Lukoil hebben ze al een sponsor die geld in de club pompt. Eigenlijk geeft niemand gek veel geld uit behalve Zenit die Spalletti zijn gang laat gaan en te veel betaalde voor een egocentrische Braziliaan en een Belg die zich niet kan onderscheiden van de rest van het team. Maar ze kunnen zich dat wel veroorloven met Gazprom als sponsor. Anzhi is een beetje ingewikkeld verhaal, aangezien de eigenaar niet concreet de eigenaar is. Hij heeft de club cadeau gekregen en niet gekocht. Dus hij is als het ware eigenlijk een soort donateur die de club geld meegeeft en daar wordt nu verstandiger mee omgegaan. Ik zie geen nieuwe Eto'o komen die 20 miljoen op gaat strijken.

Ik wil dus voor eens en altijd duidelijk dat die competities zich houden aan de regels en het toch echt de Spanjaarden en Engelsen zijn die moeten oppassen voor de Ffp.

23 november 2012 om 16:32
#61

Naja een fan van Sow ben ik niet wel een fan van zijn killersinstinct, Iedereen kan ermee eens zijn dat Sow mocht die bij Galatasaray staan zeker aan het eind van het seizoen 30 of meer erin had geschoten.

In het begin vond ik hem niet zo goed omdat Necati beter presteerde en voor veel minder over kwam van Antalyaspor maar Sow heeft bewezen een topspits te zijn die niet hoort in de Turkse competitie, hij kan zeker meedoen in Engeland, misschien wel een van de weinige FB spelers waar ik respect voor heb, altijd een goede mentaliteit en zeurt nooit als die wissel staat of over Galatasaray, een goede speler en een voorbeeldig Moslim.

23 november 2012 om 23:29
#62

Goedeavond mede Eagle Zoals je het zelf al aangeeft hebben we broodnodig versterkingen nodig aan onze defensie . Ugur is niet meer de ugur bij fener , speelt van de 10 wedstrijden 2 goed en blundert op de linksback positie waar herhaaldelijk de goals van de tegenstander komen . Zie wedstrijd tegen fener en antalya . Helaas wat er opnieuw met ismail is gebeurt is desastreus en zagen we dat helaas niet aankomen waardoor we helaas weer met ugur boral vastzitten .

Aan het begin van het seizoen hadden we gokhan suzen van IBB te pakken die op het laatste moment werd gecanceld , weet eerlijk gezegt niet of hij zo'n goede speler is voor ons dus dat is een naam . Drenthe werd ook genoemd tot een serieuze kandidaat maar heeft discipline problemen ondanks dat het een speler is met potentie . We moeten Nene echt halen !!!!!! Aanvallend kunnen we deze speler heel goed gebruiken die zowel linksbuiten als in de spits kan worden gezet . Dat de transfer door PSG op het laatste moment afketse was treurig , maar ze zijn nog steeds geinteresseerd in hem . Aybaba heeft laatst nog het duel van PSG - Dinamo bijgewoond om millevsky en Nene te checken . Als het kon , maar heel moeilijk wordt, zou ik zo graag serdar aziz van bursa willen hebben in onze team . Hij is een goede snelle rechtsback die we kunnen gebruiken waardoor we hilbert eindelijk op zijn eigen positie , namelijk rechtshalf kunnen laten spelen .

Ozan ipek wordt ook genoemd en we weten dat bjk interesse heeft in hem , redelijke speler met potentie die ik ook graag zou willen zien . Kan als linkshalf spelen .

Escude wegsturen en daarvoor een sterke afrikaan halen is een must !

Maar aan de defensie moet worden gechecked , want zoveel scoren en tegenkrijgen kan en mag niet voor een club als besiktas !

27 november 2012 om 20:11
#63

Liever Reus dan Pelle.

Aangepast op 27 november 2012 om 20:12 door Madrid-2.

27 november 2012 om 20:40
#65

Zeg geen Di Maria die bezorgt me een nachtmerrie, Reus had ik liever wel gehad, Di Maria kan alleen maar ballen verprutsen doet bijna niks goed, speelt 3 wedstrijden goed in een jaar, maar verder erger ik me aan Dramaria, ik had liever gehad dat Madrid een buitenspeler had gehaald, of zet Ozil daar, alles is beter dan Dramaria, het lijkt wel of Dramaria niks fout kan doen bij Mourinho, ik denk dat hij erin staat omdat hij een ren paard is..

30 november 2012 om 14:09
#67

Barcelona en Bayern München zijn beide teams die graag de bal hebben, maar het grote verschil is de snelheid waarmee Barça de bal kan laten rondgaan. Xavi, Iniesta en vooral Busquets zijn toch even een klasse beter dan Javi Martinez, Bastian Schweinsteiger en Toni Kroos. Maar ik moet je wel gelijk geven, Bayern is wel degelijk beter dan Madrid.

2 december 2012 om 23:47
#68

Goed onderbouwd.

4 december 2012 om 18:03
#69

Voor zo een grote transfer zal er zeker wel geld genoeg zijn. Zoals je weet zitten er hele rijke mensen in het bestuur, onder andere de familie Koc en ook Aziz heeft geld genoeg. Als je ziet dat salarissen van 3/4 miljoen makkelijk betaalt kunnen worden, zal 4/5 miljoen voor Sneijder ook geen probleem zijn. De transfersom kan wel inderdaad problemen opleveren.

Of het een logische aankoop is? Nee denk het niet, veel te duur en veel te grote risico. Maar ze kunnen het zeker betalen.

5 december 2012 om 00:36
#70

Ik d8 al zie ik een nieuwe lid die ik eerder nog niet heb opgemerkt

Geweldig dat je je naam in Black Eagles hebt veranderd plus de foto van onze legende sergen hebt gezet Je achtergrond is zowieso pricelessssssss !!!!!!!!!

7 december 2012 om 16:01
#71

Öyle birsey olur mu ? Ik had het tegen die Sjaak. In nl topics zal ik nooit tegen een Turk ingaan...zeker niet bij die dwazige nlers. Vz reactie systeem klopt soms niet. Je reageert op iemand maar komt onder bij die van een andere.

10 december 2012 om 20:06
#72

We kunnen niet alleen maar goede tijden hebben he.. Milan komt er wel weer boven.. alhoewel ik ze tot 2008 nog best goed vond spelen.

17 december 2012 om 22:34
#73

We gaan eerst uit tegen Gs , met versterkingen en een eerlijke scheids is gs geen partij voor ons ! Daarna krijgen we fener thuis , die we niet alleen gaan winnen , maar met grote cijfers gaan vernietigen denk ik Ik zit nog steeds met eskisehir in mijn maag ! Echt waar , ik kan het nog steeds niet geloven dat die bal tussen 5 verdedigers van bjk uiteindelijk bij die speler van es es kwam en de 2-2 maakte in de final minutes !! Dat was zo onverdiend , we speelden geweldig en verloren 2 dure punten !! Winnen van kayseri is noodzakelijk , ozzie en ferdi zijn er hoogstwaarschijnlijk bij dus dat moet goedkomen .

Wie had dat gedacht , bjk dat in de top 3 zou eindigen van de eerste helft En dit allemaal met ugur veli en olcay figuren

5 januari 2013 om 22:31
#74

Nou chef, informeer mij over Schalke!

12 januari 2013 om 23:46
#75

Het is een beetje ingewikkeld, op Google zal je veel meer informatie vinden dan dat je dat bij mij kunt krijgen

23 januari 2013 om 21:01
#76

Tja, het valt ook niet echt te verklaren. Dat Zenit een off year in de CL heeft kan een keer gebeuren gezien de onrust, maar Spartak kost ons alleen maar punten door flaters tegen Celtic of Legia Waschau. Ik denk dat ze nog niet de klasse hebben om een wedstrijd uit te spelen. Dat duurt nog wel een paar jaar totdat je dat hebt.

Maar goed, Turkije doet het ook niet slecht hoor met Sneijder, Muslera, Felipe Melo, Eboue, Muslera, Sow, Kuyt, Meireles, Stoch, Yobo, Krasic, Escude, Hilbert, Fernandes, Almeida en Zokora.

Goede Turkse spelers ken ik niet echt. Dan kom ik alleen uit op Volkan Demirel, Arda, Gonul, Gokdeniz, Emre, Nuri Sahin, Hamit Altintop, Caner en dan houdt het op. Maar goed, beide competitites worden hier enorm gehaat. Komt wss omdat wij gewoon meer geld hebben als de Nederlandse clubs.

Die Roman heet trouwens Shirokov van zijn achternaam.

25 januari 2013 om 00:59
#77

Zeg chef , lang niks gehoord van jou Had een reactie verwacht in de Dentinho topic , maar tevergeefs .

Wat vind je van de transfer dentinho en je verwachtingen omstreeks zondag

26 januari 2013 om 19:02
#78

Oke chef , veel geluk met je nieuwe winkel

Helaas zal almeida morgen er niet bij zijn door zijn blessure , er was nog een sprankje hoop maar die is ook verdwenen ! Het gaat morgen lastig worden nu al helemaal dat onze portugese reus er niet bij zal zijn .

16 februari 2013 om 20:24
#79

Alleen Dinamo Kiev wordt genoemd. Maar dat heeft meer te maken met de sluiting van de transfermarkt in de rest van Europa. Alleen Rusland en Oekraine mogen nog transfers doen omdat de competities pas in maart beginnen.

18 februari 2013 om 17:53
#80

Zoals gezegd: de markt in Engeland, Spanje, Duitsland en Italie is dicht dus hij kan voorlopig nergens naar toe. En Emenike heeft al aangegeven dat hij prijzen wil pakken met Spartak(een illusie natuurlijk want dat hebben ze al 10 jaar niet gedaan) en dat hij voorlopig nog niet weghoeft. Dus ik verwacht niet dat hij naar Dinamo Kiev vertrekt. Zeker niet omdat dat ook een aartsvijand van Spartak is.

10 maart 2013 om 18:36
#81

haha jhaa man ik ben voor Crvena Zvezda. We kennen helaas moeilijke tijden ook financieel gaat het heel slecht met de ploeg. Partizan is op dit moment beter en staan daarom ook verdient bovenaan met 8 punten meer dan wij.

17 juni 2013 om 20:11
#83

Je weet hoe hollanders zijn. Ze doen er alles aan om het bloed onder je nagels vandaan te halen. Het zou zeker mooi zijn om ze samen in 1 team te zien. Maar helaas zal het nooit gebeuren.

3 juni 2014 om 09:37
#84

Haha, ik lees net mijn oude bericht terug. Veel is uitgekomen! Nu is het wachten op Jesic, Ninkovic blijft psychisch achter.

23 oktober 2014 om 23:14
#85

Mooie winst mijn Besiktas vriend.

Groeten van een Rode ster Belgrado supporter :D

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren