Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Efsane61
Algemeen
Vrienden (61)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 29 juli 2009
  • Efsane61
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.581
  • jaar (--)
  • Nederland
  • Student / Voetbalfanaat
  • 61
Persoonlijke berichten
23 november 2012 om 02:05
#94

ik heb nog eens gereageert op onze discussie op de forum. ook op iemand anders nog
Begrijp me niet verkeerd. Ik wil enkel aantonen dat VZ moet opletten bij welke commentaren ze groene randjes geven aangezien je voor een niemendalletje je reacties soms verwijdert worden voor veel minder dan dit.
Dan vind ik een groen randje geven aan provocaties tegen de fransen verkeerd (of gelijk welk land of gemeenschap, doet er nu niet toe, kon evengoed engeland zijn of zuid afrika of turkije)
Groene randjes geven als het over voetbal gaat ja, niet over randzakens die discussies gaan starten.
Je las het zelf ook, ze begonnen al over genocides door die provocatie.

11 januari 2013 om 01:10
#95

Ben je een Bursa fan?

11 januari 2013 om 01:29
#96

ik had me vergist, aangezien je vaak op turkse forums bent te zien bent van vz, dacht ik dat je voor bursa was.

Aangepast op 11 januari 2013 om 01:30 door Ridicoul.

18 januari 2013 om 11:29
#97

Hehe, het is echt zo bro. Ik vind het gewoon top dat je de tijd neemt voor je reacties om mensen echt een stuk wijzer te maken. Daarnaast bevatten je reacties een overdosis aan intelligentie en je weet hoe je een discussie moet aangan, zonder je controle te verliezen en speelt echt zelden op de man.

Dat is gewoon iets waar je trots op mag zijn.

Wat betreft je reactie: qua weerlegging (en ontkrachtiging) heb je die gast gewoon knock-out geslagen. Hij probeerde zijn flutreactie goed te praten met onnodige en irrelevante argumenten die helemaal niks met deze situatie te maken had. Zelfs die argumenten heb je een voor een weerlegt. Qua inhoud en weerlegging/ontkrachtiging is het gewoon een topreactie! Hij zal wel niet (durven) reageren, maar dat laat wel iets zien over hem.

Het verschil tussen Nederlandse en Turkse jongeren op VZ ( als ik even een publiek moet uitkiezen) is dat zij hun gevoelens over ons goed kunnen onderdrukken. Verder weten ze heel goed hun (onderbuik)gevoelens te uiten met politiek correcte zinnen/uitspraken,zodat je wel snapt wat die bedoelt, maar niet kan aantonen.

Onze Vz-leden zeggen het laatste woord helemaal aan het begin, onderbouwen niet goed en grammaticaal klopt het echt niet. Alleen in mijn reactie kan je nu al fouten ontdekken, terwijl ik nog enigszins moeite doe om fouten te voorkomen. Daarom lijken de reacties van de Turkse leden provocerend en slecht, terwijl de inhoud overeenkomt met die van de Nederlanders, maar de verpakking van hen veel mooier is..

De termen 'ons', 'turken' en 'nederlanders' gebruik ik even om mijn stuk te verduidelijken, voordat mensen het verkeerd zullen snappen.

Haha, heb het ook tegen Gangstarr gezegd. Ik zal binnenkort met een nieuwe CE komen. Een klein maandje of net iets eerder zelfs. Ik heb het momenteel druk met het voorbereiden van tentamens en het volgende blok. Ik zal je van te voren laten weten wanneer ik hem zal zetten en je tips zijn ook welkom!

Later bro!

19 januari 2013 om 01:47
#98

Joo bedankt voor je reactie,

Zal ik zeker proberen te doen, heb de ranglijst van de competitie gekeken en het gaat er echt spannend aan toe, wel opvallend dat de nummer 1 zoveel punten verlies heeft geleden. Dat zegt wel wat over de kwaliteit van de turkse competitie.

Als mijn cluppie geen wedstrijjd heeft zal ik proberen de turkse wedstrijden meer te volgen, heb je nog ene aanraders voor dit weekend of voor de volgende- ?

Thanks

19 januari 2013 om 20:55
#100

Hehe, dat denk ik dus over jouw en dat wist je wel langer. Ik vind je echt 97 van de 100 keer super objectief en dat is echt een hoog percentage. Ikzelf, zie mezelf nog te vaak te subjectief door de clubkleuren waarover jij het hebt en af en toe duw ik tegen de grens van provocatie aan, maar ik vind dat sommige personen en indirect clubs dat verdienen. Ze hebben het fundament onder onze voeten weggehaald en dit zijn de consequenties ervan. Vooralsnog hebben we geen concrete stappen gezien van de officiele instellingen en dat knaagt in me en zal nog een tijd zo blijven en daarom zal ik niet algeheel objectief zullen kijken omdat de stenen nog niet op hun plek zijn.

Toch wil ik je bedanken voor je woorden en complimenten!

Ik hanteerde jouw denkwijze tot een moment. Ik wilde een passieve vz-rol op mij nemen, maar als ik de angstaanjagende reacties lees van de Nederlanders, dan schrik ik. Daarnaast vind ik dat de supporters van de Turkse clubs (waaronder mijn club Galatasaray) zich weer moeten laten zien op zulke sites, want elke Turkse topic is een potentiele uitlevingsmogelijkheid voor de Nederlanders die geniepig toeslaan.

Vandaar mijn Ce-initiatief. Ik wil ons voetbal en mijn eigen club zo goed mogelijk promoten en vertegenwoordigen. Veel mensen hebben bewust of onbewust een beeld over ons voetbal en ik wil verandering (op kleinschalig niveau) brengen in het onbewuste gedeelte.

Daarom vind ik dat je actief reacties moet plaatsen op Voetbalzone, want in alle opzichten ben je een uitstekende rolmodel voor de Turken onder ons op VZ. Dat geldt overigens voor meerdere leden. Ik zeg het je heel eerlijk, ik heb periodiek goed geprovoceerd en andere leden ook, maar daar zat altijd een gedachte achter. Het was niet zomaar. Echter is dat nu aan het verminderen, omdat het schandaal met de dag verwaterd en daarom sta ik ook achter leden als Gangstar en Cengiz. Deze jongens hebben hun frustraties geuit over dat schandaal, ik ook en ongetwijfeld jij ook (weliswaar in veel mindere mate).

Echter is het nu tijd om de competitie leuker te maken op VZ en iedereen levert zijn bijdrage. Daarvoor moeten we geen onderscheid maken, maar ook niet dingen roepen over de competitie die niet waar zijn. Gewoon volgens het boekje aanzetten met de sterkste argumenten, maar hierbij is de verpakking even belangrijk en daar leggen wij het vaak af. Qua beargumentatie en grammaticaal zijn de Turkse leden echt zwak. Van jouw weet ik dat je beide punten (en nog veel meer) prima voor mekaar krijgt, maar ovr andere leden kan ik niet hetzelfde zeggen. En nog iets: zodra je je gevoelens laat merken, dan heb je verloren. Dat zei mijn oude mentor altijd. Dit gezegd hebbende over jouw emotie-stukje!

Korenaar neemt zijn tijd voor een reactie als hij de Turkse vlag ziet voor de topic. Altijd hetzelfde gezever over het Turkse voetbal. Het is heel simpel. Ze posten een reacie. Nadat ze een tegenreactie hebben gekregen, wegen ze het af of ze het kunnen weerleggen. Als ze erover twijfelen, dan laten ze het lekker daarbij zitten. Dat over politiek correcte uitspraken geldt voor hun.

Haha, Audillambo bedoel je? Die gaf het netjes toe, zag ik ja! Klasse.

Whahah, zonnepitten-freak!

Ik zal je op de hoogte houden maat!

Gorusuruz adam..

3 februari 2013 om 11:44
#103

Broer, dank je wel voor je compliment. Jammer dat je ook zo'n blessure hebt man, beterschap. Die 7-8 maanden waren de moeilijkste maanden uit mijn leven, ik leef echt met je mee.

Ik denk dat mensen die zo'n blessure nog nooit hebben meegemaakt, niet kunnen weten wat voor een impact het op je heeft. Daarom vond ik het jammer dat ze zo negatief aan het praten waren over Ersan en Serdar.

Nogmaals beterschap, ik hoop dat je snel weer op de velden mag staan.:)

3 februari 2013 om 22:10
#104

Ik ben al volledig hersteld, al blijft het natuurlijk altijd wat irriteren. Ik had die blessure opgelopen in 2009, dus al een tijdje terug. Je hebt gelijk, er zijn mensen met veel ergere problemen. Die gedachte hield me wel staande in die periode, en ik heb veel steun kunnen vinden in mijn geloof.

Ik weet ook dat Bkorkmaz het niet negatief bedoelde. Alleen denk ik, of weet ik zeker, dat als je zo'n blessure niet zelf hebt meegemaakt, je het nooit helemaal goed kan bevatten. Misschien denken die mensen er dan ietsje lichtzinnig over, wat het dus zeker niet is. Carrieres worden verpest door zulke blessures, ik ken veel mensen voor wie dat opgaat. Zo had een van mijn vrienden de interesse van verschillende Engelse clubs opgewekt, maar door twee achtereenvolgende blessures, zag hij zijn droom uiteen spatten.

4 februari 2013 om 19:22
#105

Hee senior Efsane,

Ik wilde nog reageren op je laatste stukje. Ik ben het met je eens!

Misschien is mijn mening in de verkeerde keelgat gevallen bij sommige leden, maar dat was mijn bedoeling absoluut niet. Ik spreek sowieso voor alle clubs, ook Galatasaray. Ik vind dat de Turkse fans spelers over de paard tillen ( en ik werk ook mee aan dit proces!).

Ik wil nogmaals benadrukken dat blessures niet eenvoudig te werken zijn, maar het gaat mij meer om het proces erna en wat spelers ervoor over hebben om onbetwist te zijn bij een gerenomineerde club. Ik zie dat licht niet bij 95 procent van de Turkse spelers.

Er zijn echt een enkeling die zichzelf tot op de bot willen bewijzen en daar zijn Onur en Semih grote oorbeelden van. De ene knokte zich in de basis en de andere knokte voor zijn noodgedwongen verloren basisplaats. Voor zulke spelers heb ik echt diepe respect en elk moment/gelegenheid benadrukken ze de waarde van de club en dat zij gemaakt zijn door de club, zonder maar een beetje arrogant te zijn.

Zie alleen Serdar. Hij komt naar Fenerbahce. Eerste wat hij doet is een baard laten groeien om mee te doen met zijn grotere broer Volkan. Vanaf minuut 1 toont het voetbal geen boventoon meer bij deze spelers. Of een Caglar die het allemaal wel goed vindt en elke maand zijn bankrekening zorgvuldig nakijkt.

Jongens als Tunay, Gokhan Tore, Nuri, Mevlut, Volkan, Caner, Bekir, huidige Hamit en Hasan Ali spelen voor ons nationaal elftal. Een Kerim Frei die geen pepernoot raakt bij zijn club wordt opgeroepen voor het Turkse elftal vanwege het feit dat hij een Engelse Turk is en in de Premier League speelt. Dit is echt huilen met de pet op.

De talentenstatus gepaard met een topclub, een wereldstad en een groot zak geld betekent foetsie ambitie. Ik zie noch Ersan en noch Serdar ooit voor een Europese subtop club spelen, laat staan top. Ik hoop dat ze keihard het tegendeel bewijzen, maar ik ben best serieus met wat ik zeg. Ik zie het licht niet.

Senol hoca bosta, Turkiye Milli takimi da nerdeyse. Aklima gelmiyor degil..

Senol hoca kurtar bizi karanliktan!

16 februari 2013 om 13:04
#106

Ja dankjewel man,

Had het gewoon nooit verwacht, zulke zielige reacties.

Met zo'n mentaliteit kom je nooit ver. Een persoon uit een ander cultuur vind je mensen, land etc etc zo leuk en is alleen maar erg geintresseerd in de turkse competitie, en dan hen afkraken. Slechte idee van die jongens. Zo jagen ze alleen maar mensen weg.

Zoals jij het zegt joh, zielige personen. Veel positieve reacties gehad, dus vandaar dat ik gewoon tegen hun wil in gewoon verder ga waar ik mee bezig was, turkse wedstrijden kijken :-)

Die kraker zal ik dan wel kijken next week, als het op een goeie dag/tijdstip uitkomt.

Nogmaals bedankt !

16 februari 2013 om 17:08
#107

Oh ja, sorry een andere reactie bleef hangen in mijn hoofd.

Ik zal gaan kijken aangezien Roma vandaag speelt tegen Juve. Raad je aan om te gaan kijken, al spelen we dramatisch en we gewoon geen geluk hebben dit seizoen.

Later!

3 mei 2013 om 20:38
#108

Heb je reactie inderdaad gelezen, vind het prima hoe je het uitlegt en je hebt ook helemaal gelijk. Schiet zelf soms in het extreme omdat je met een gematigde mening in dergelijke topics waar veel ´extremen´ te vinden zijn compleet ondersneeuwt en je punt niet wordt begrepen.

Maar a la, van de voorgeschiedenis wist ik niks. Er wordt ook inhoudelijk inderdaad sterke kritiek geuit, maar kritiek op die kritiek wordt in mijn ogen wel zelden gewaardeerd in de zin dat de aanval dan al snel persoonlijk wordt. Jij bent daarop absoluut een positieve uitzondering.

Waardeer het wel echt dat je de moeite hebt genomen om het uit te leggen, snap nu waar de frustraties vandaan komen en zal de volgende keer wanneer ik reageer in elk geval rekening proberen te houden met het provocatieve karakter van beide kanten, al zullen twee verschillende culturen toch altijd wel blijven clashen :P

21 mei 2013 om 02:56
#109

Haha geen punt, heel leerzaam dit. Ja die prestaties met Turkije waren niet te missen, maar de naam van de trainer heb ik nooit onthouden. Derde op een WK is zeer puik. Over de prestaties bij Trabzonspor durf ik niks te zeggen, ken te weinig van die club om verwachtingen en reële prestaties met elkaar te kunnen vergelijken. Maar kampioen worden is absoluut heel knap, doet me wat denken aan Sivasspor dat ook zo'n goed jaar kende. Kan altijd genieten van dat soort clubs.

Ja heeft hij Yilmaz gescout? Ik hoorde dat Yilmaz eigenlijk pas twee seizoenen of iets in die richting echt een spits is, dat hij daarvoor altijd op een andere positie speelde? Is hij dan ook degene die Yilmaz heeft omgeturnd van zijn oude positie tot spits? Vind de ontdekker van Yilmaz als spits namelijk ook een fenomeen. Arveladze en Inan verdient hij ook complimenten voor, al moet laatstgenoemde nog een boel waar maken.

Maar thanks voor deze info, weet niet zoveel van het Turkse voetbal.

21 juni 2013 om 00:07
#110

Bro ik zal hier ff reageren dat is overzichtelijker:)

Het is idd jammer dat de premier league en serie a naar Eredivisie live gaan. Sport 1 houd wel 2 sterke competities over met Spanje en Duitsland. Ik zal je ff een overzicht geven:

Sport1: la liga, bundesliga, Champions league, Schotse beker, spaanse beker, portugese league en belgische league, Nba, formule1, golf. (hoogstwaarschijnlijk super lig!!)

Eredivisie live: Eredivisie, Knvb beker, premier league, serie a, bekerwedstrijden van Duitse, Italiaanse en Engelse beker, Europa league, oefenwedstrijden van de Nederlandse clubs in de voorbereiding.

De echte sportliefhebber gaat dus voor sport1, mijn persoonlijke voorkeur ligt daar ook omdat ik vooral fan ben van de Champions league en Nba.

In Turkije zendt ligtv Engelse en Russische competitie uit. En ntv zendt Spanje uit. Trt zendt Duitse competitie en Spaanse beker uit. Voor zover ik weet is ATV nog steeds verantwoordelijk voor ziraat Tr kupasi. Op de veranderingen van de Turkse tv rechten ben ik echter niet op de hoogte dus dit kan gewijzigd zijn. Startv heeft overigens rechten van de Europa league en Champions league. Oefenwedstrijden van Turkse teams zijn te zien bij dsmart.

Over Sierd de Vos. Ik kan begrijpen dat mensen hem irritant vinden alleen hij geeft wel sfeer mee bij wedstrijden. Vooral bij Spaanse wedstrijden geeft hij zoveel achtergrond informatie en grappige feitjes mee, dat vind ik vermakelijk. Jammere is wel dat ie bij doelpunten goaallll roept alsof ie denkt dat ie Spanjaard is hahaha. Maar ik mag hem wel.

Bij ligtv vind ik het vooral irritant dat een wedstrijd wordt becommenteert door 2 commentators. Dat vind ik zo irritant en scheef voor woorden neef

Hoop dat ik je genoeg heb geïnformeerd.
Saygilar kardesim!

21 juni 2013 om 18:30
#111

Breur,

Thanks voor je compliment.

Niemand leest onze stukken. Ik heb echt het gevoel dat we het voor niks schrijven. Ik word er echt zo moe van, we kunnen helemaal niks maken met onze flut-denkwijze.

Vooral van de buitenlandse Turken kan ik echt niks hebben. Ze zijn zo arrogant, terwijl ze onder gemiddeld kunnen voetballen. Birde naz yapiyorlar.

Met de Turkse bonden kan je niet werken aan de toekomst. Wat verwacht je van een bond die 30.000, 40.000, 50.000 euro aan premies uitdeelt?

We zullen 2014 missen, maar 2016 ook. Er is gewoon geen talent aanwezig, mensen beweren wel het tegendeel maar dat is echt niet zo.

Morgen eerste wedstrijd u20!?

22 juni 2013 om 18:28
#112

Hééé Broer!

Inderdaad. We waren net iets te laat. Iedereen had de topic al gelezen en erop gereageerd. Dat was wel erg jammer, want de denkwijze van vele leden vind ik te naief en te doelgericht. Morele waarden scoren hoog in het vaandel bij mij. Ik hoef géén spelers te zien die het Turkse elftal als een 'last' zien of een status verhogende nevenactiviteit.

Over je vraag. Haha, na je reactie in de topic zelf, verwachtte ik een soortgelijke vraag.

Ik had het in die topic over de zoon van Melih Gokcek (zoals Yobo dat opmerkte). Hij heeft er een klote zooi van gemaakt. Het gaat mij om de 100-jarige Ankaragucu die door een snotneus naar de Filistijnen is gebracht. Kan je nagaan hé, een snotneus die in de dertig is (?), maakt een honderd-jarige club kapot. Wie trekt zijn mond open? Hoe kan zo een onervaren persoon zonder prestaties zo een functie krijgen? Hij heeft het in zijn schoot toegeworpen gekregen. Na zijn malaise heeft niemand hem geconfronteerd met de 'bilanco'.

Wat ik wil uitleggen is dat het Turkse voetbal steeds meer naar het politieke platform verschuift. Voor mij zijn namen echt niet belangrijk, het kan een Akpli, Chpli, Mhpli zijn. Dat kan mij een worst wezen. Het gaat mij om de eenvoudigheid waarmee een snotneus Ankaragucu aan de afgrond kan brengen. Hij heeft voorrang gekregen van mensen door de status van zijn vader. Ahmet Gokcek is niks, daha babasinin taktigi isimle duruyor. Zijn vader heeft 'm die functie geschonken omdat hij hij veel invloed heeft in Ankara (meerdere malen Ankara belediye baskani). Dat neem ik iedereen kwalijk. Onze hoofdstad heeft nu één proffesionele club, terwijl Istanbul er 4/5 heeft.

Kijk, politici mogen doen wat ze willen. Ik heb géén politieke voorkeur. Ik heb wel een visie, maar dat is apart. Mijn visie komt niet overeen met de politieke partijen die er aanwezig zijn. Als ik een stem moet uitbrengen, stem ik blanco. Of ik stem niet (met een boete als consequentie).

Heeft AKP géén sterke punten? Zeker. Hebben ze het land geholpen? Ja zeker. Maken ze fouten? Uiteraard. Maar ik steun ze niet. Terwijl mijn broer er gek op is en mijn vader steunt ze ook wel.

Ik wil in topics dan ook niet praten over politiek, want dat hoort niet. Hooguit als het in combinatie met voetbal is (wat in dit geval zo was).

Het is zo dat wij hier samenkomen voor voetbal en politiek is iets heel gevaarlijks. Als iedereen zijn voorkeur duidelijk maakt, leidt de eenheid eronder. Want je gaat alles met vooroordelen benaderen en dat komt de discussies niet ten goede.

Kijk ik heb géén moeite met verschillenden ideologieën en kan gewoon heel goed discussiëren met een links én rechts getinte persoonlijkheid. Maar er zijn veel jongens (vooral jongens onder de 20) die dat niet kunnen.

Kortom (lafi uzatmayim), ik ben tegen politici die zich in voetbal mengt. Elke invloed is er één te veel voor mij. Voetbal moet voetbal blijven. Clubs moeten gerund worden door voetbalmensen, daar pleit ik voor. Politici hebben genoeg onderwerpen/gebieden waar ze over kunnen heersen, maar voetbal moet daar niet onder vallen.

Ik wist

22 juni 2013 om 23:16
#113

Hahaha, politiek is echt niet mijn ding. Ik heb er géén gevoel voor. Als ik politici op tv zie, zap ik weg. Alleen programma's over staatsgrepen (vooral 80') en jaren 90 (susurluk etc) vind ik interessant.

Vooral op Voetbalzone probeer ik op te letten op mijn woorden, want ik wil hier alleen over voetbal praten. Alleen als ze in combinatie met voetbal in het nieuws komen, dan uit ik mij daar wel over.

Een denkwijze hebben is goed, maar je moet niet te diep op ingaan. Tot een bepaald punt is het nuttig en statusverhogend, maar op een gegeven moment ga je dingen zien, die je nooit zou willen zien. Dan ga je afstand nemen van bepaalde waarden.

Baska da birsey demeyim.

Veel succes met tentamenssss! Kep ook nog tentamens volgende week!

23 juni 2013 om 15:21
#114

Dankjewel voor de info over Malki !
Ik zie het nu pas dus excuses voor de late reactie.

Een Assyrian, is simpelweg een Assyriër. Assyriër is officieel een benaming voor een inwoner van het Assyrische Rijk. Het rijk wat inderdaad duizenden jaren geleden heeft bestaan. Nadat het rijk echter verslagen is, is zijn volk overgebleven. Het leeft al duizenden jaren in diaspora en is zijn eigen identiteit nooit vergeten.

Het volk was eigenlijk verspreid over Zuid-oost Turkije (turabdin), Noord-oost Syrie en noord Irak.
Door de genocide in 1915, is het grootste gedeelte van Zuid-oost Turkije eigenlijk verdwenen. Daar woont enkel nog een kleine minderheid.

Persoonlijk is mijn opa een Assyrier die in Zuid-oost Turkije is geboren. Hij is echter verhuist naar Syrie, mijn ouders zijn dus Assyriërs geboren in Syrië. Ditzelfde geld voor Malki.

Ik -en Malki- voel me dus gewoon een Assyriër. Dat ik de Syrische nationaliteit draag doet daar niks aan af.

De taal die we spreken is het Aramees, het neo-assyrisch. Wereldwijd één van de oudste talen. Uiteraard voel ik me naast Assyrisch ook gewoon Nederlands. Ik draag in eerste instantie de Nederlandse nationaliteit en in tweede instantie de Syrische. Met de Syrië heb ik dan ook helemaal niks. Mijn bloed is echter Assyrisch.

Het is een beetje lang geworden en wellicht onduidelijk. Als je vragen hebt, stel ze gerust!

29 juni 2013 om 21:58
#115

Breuuur, hoe is ie?

Ik wilde nog terugvallen op ons Wikipedia-verhaal.

Broer, Wikipedia is officieel géén bron. Het is een nuttig platform om informatie te verzamelen, maar bij officiële rapporten (op school, werk et cetera) kan je het niet noteren als bron.

Verder zijn er aardig wat fouten te vinden bij Wikipedia-profielen. Ik pak even het profiel van Umit Karan bij, check deze:

Yil Kulüp Maç (gol)
1995-1996 Türkiyemspor Berlin 133(7)

Heeft Umit 133 wedstrijden gespeeld in één seizoen? Hadi onu da gectim, heeft hij maar 7 keer gescoord, hahaha.

Verder zie ik bij de Nederlandse wikipedia van Hakan Sukur dat hij 265 competitiegoals heeft en bij de Turkse Wikipedia 260. Dat aantal hoort gelijk te zijn, maar ergens is er dus een fout gemaakt.

Hiermee wil ik benadrukken dat het een goede website is met veel en nuttig informatie, maar het betrouwbaarheidsgehalte is sowieso niet 100 procent.

Aangepast op 29 juni 2013 om 22:00 door Bkorkmaz3.

24 juli 2013 om 21:50
#116

Bedankt voor je bericht en de extra info!

Fijne avond!

8 augustus 2013 om 17:08
#117

Bayramin mübarek olsun bro!

Succes vanavond Türk futbolu icin birbirimize destek sart neef!

9 augustus 2013 om 18:21
#118

Seni anliyorum neef adalet hepimiziin hakkidir. Ama bizide anla. Bizede yapilanlar yeter artik. Tüm camia olarak bizi bitirmeye calisanlar var. Büyük oyunlar dönüyor Türk futbolu icinde , detailli girmeye artik pek tadim yok. Bitirdiler soldurdular insani, artik futbola tek sevgim Fenerbahceme olan askimdir ve bu hic degismez. Ama su bir gercekki Türkiyede federasyon denen yalan organizasyon toptan gitmeli. Neyse kafa iyice agrimaya basladi

Terug naar voetbal. Bursaspor inderdaad naar de klote. Ik heb de wedstrijd met mijn neefje gezien op trt en ik bood mijn neefje excuses aan dat ik hem zo een amateuristische ploeg liet zien... Spakenburg of Ijsselmeervogels hadden het zelfs beter gedaan.. Kon me ogen niet geloven. O güzel taraftara yazikk.

Had meer verwacht van Hikmet Karaman.

Ülke puana zararli neef maar ik heb weer vertrouwen in de prestaties van Galatasaray en Fenerbahçe. Europees ervaren en in staat verbazingwekkende resultaten te boeken. Trabzonspor en Bjk hebben beide compleet nieuwe elftallen. Insallah o da goed uitpakken yapar Avrupa yeniden Türklerin basarisini konusur. Het is weer hoogst tijd om te presteren en de donkere periodes te doen vergeten met onze prestaties.

Selamlar.

10 september 2013 om 22:14
#119

Trabzonspor maakt het voor zichzelf nu erg moeilijk, zowel in Turkije als Europa. Een technisch, vlugge middenvelder en vooral één extra spits was prachtig geweest maar nu wordt het lastig. Wat zijn de doelen voor Trabzonspor denk ik dan? In Europa 'hoge ogen gooien' en in Turkije de top 4 bereiken? Lijkt me niet gedetailleerd genoeg en tegelijkertijd misschien teveel gevraagd.

Damn, als we op Janko moeten wachten...

11 september 2013 om 13:47
#120

Bedankt broeder. Het is idd heel spijtig om dat te zien. Zelfs een dua vindt men blijkbaar al hinderlijk genoeg terwijl dit niet zo zou moeten zijn. Het is helaas niet anders. Ik ben zelf nu in Istanbul ivm studie en het valt me echt op hoeveel men hier de bil van Amerika likt door in alles op hen te lijken. Kleding, gedrag, leefwijze. Dit terwijl Amerika geen ene kloot voor ons doet.. Moge Allah ons allemaal leiden broeder, baska ne diyecegimi bilemiyorum..

11 september 2013 om 15:01
#121

Ook ik ben van mening dat Trabzonspor een 4-4-2 beter kan hanteren. Janko is geen slechte spits. Zijn carrière is aardig met zeer noemenswaardige clubs. Het was juist een verrassing om hem naar Trabzonspor te zien komen. Eerlijk gezegd dacht ik dat hij zou schitteren en Henrique juist zwaar zou tegenvallen, maar als je in Turkije sterk of snel bent als spits, dan komt het vaak wel goed. Janko is niet sterk, ook niet bepaald snel en technisch gaat het maar net. Volgens mij is Henrique op ieder punt beter, behalve het meest cruciale;) de dodelijkheid in de zestien. Janko lijkt me de betere afmaker, maar dan moet je wel de kansen krijgen of zelf creëren. Janko moet je kunnen voeren, maar wie kan dat bij Trabzonspor?

Tja, dan draaien we terug naar de creatieve middenvelder die niet in Trabzon loopt. Volgens mij is de meest creatieve speler nog altijd midget Alanzinho. Zijn dribbels en vlugge optrek maken hem toch altijd vrij gevaarlijk voorin en leuk om naar te kijken. Ik ben van mening dat hij ook meer en meer kans moet krijgen. Helemaal in een 4-4-2….maar zoals je zegt, gaat dat wel gebeuren? Het is het proberen waard.

Kleine verduidelijking over Olcay's gebed: Schaar mij niet als iemand die hem afkraakte. Haal mijn woorden a.u.b. niet uit context, het was gewoon mijn manier om iedereen aan dat moment te laten denken, want ik vond het gewoon mooi en goed. Nergens in mijn reactie was er ook een puntje van negativiteit erover, ik kaartte het alleen aan. Gewoon even voor de duidelijkheid. Elhamdülillah Müslümanim kardes.

Aangepast op 11 september 2013 om 15:05 door Lefter10.

16 oktober 2013 om 20:33
#122

Broeder,

Thanks voor je reactie! Kendimi ayricalikli hissettim! Succes met de eerste bevindingen en reacties! Blijf schrijven maat:).

Ik had 'm al gezien en zou reageren. Ik heb zelfs op Clutch gereageerd en zal zo aan jouw reactie zitten.

Ik ga 'm nog een keer doorlezen.

Tavsiyelerimi ayriyeten aktaririm broeder.

27 oktober 2013 om 18:43
#123

Mocht je deze week deel 2 publiceren van je CE, zou je het mij dan even laten weten? Ik heb het best wel druk maar ik wil hem dolgraag lezen. Bij voorbaad dank.

Mvg,
Jeffrey

13 december 2013 om 18:41
#124

Hey Elfsane:

Dan reageer ik ook even op deze manier terug

Ten eerste;) mijn reactie was inderdaad gebaseerd op de reacties van Applegreen, Ik ergerde me er enorm aan vandaar.. Ik weet ook wel dat Ajacieden vaak arrogant overkomen, dat zit in de aard van het beestje, ik ga ook niet ontkennen en dat hoor je mij ook niet zeggen. Ik lees het topic en kom toevallig diverse provocerende en ook arrogante reacties tegen (van Apple dus) daarom reageer ik ook op Apple.

Ten tweede: Ik ken die Apple niet en reageer enkel op zijn reacties. Dat ik zijn achtergrond niet heb nagecheckt kan kloppen. Ik doe dit namelijk niet bij elke reactie die ik plaats, sorry daarvoor. Ik weet dat het lastig is als mensen namens jou club als supporter gaan praten en provoceren. Ik maak dat ook weleens mee met mijn club As Roma. Wel netjes dat je even een reageert daarop, dan weet ik voortaan dat ik die gozer moet negeren.

Ten derde: de quote: 'tevens als je iemand wilt terugpakken, doe het dan goed'. Begrijp ik niet helemaal. Trabzonspor staat toch 7e of niet? Dat is gewoon een feit momenteel. Daar kan ik ook niets aan doen hoor, Ik vind het spijtig voor je want het is een mooie club verder maar het is de realiteit op het moment van spreken. Dat het selectief is heb ik niet zoveel aan. Ik weet dat Trabzonspor een leuk elftal heeft en dat men echt nog wel zal gaan stijgen, maar op dit moment kijk ik gewoon naar de ranglijst. Terecht of onterecht die plaats staat er nu. Dus wat zeg ik dan verkeerd? Ik hoop voor je dat ze wel weer gaan stijgen en met deze selectie moet dat ook zeker wel lukken. Succes met je team en onthoudt dat mijn reactie puur op die van Apple was gericht, ik heb verder niets tegen Trabzonspor ofzo, alleen hadden ze van mij wel Lazio mogen afmaken gister :)

Ciao Pango

14 december 2013 om 12:04
#125

Om nog terug te komen op je reactie bij David Luiz topic, geef ik je helemaal gelijk. Maar ik vind het in het alhemeen gewoon niet meer leuk.vroeger had je natuurlijk wel soms kinderachtige reacties, maar die werden met een duidelijke knip oog ontvangen en gestuurd dus we wisten wanneer iemand op het randje zat.

Heb zat vaak met PG, Frikx en zelfs mede Chelsea fans ' meningsverschil ' gehad, maar het respect was er altijd wel. Nu zeg ik 1x dat Chelsea een mooie club is en boem, miljoenen fanboys van Barca en Real komen op me af wat voor walgelijke trainer Mourinho is, wat voor walgelijke club chelsea is geen gescheidenis naja noem het maar op.

Door dergelijke reacties keer op keer op keer op keer te moeten weerstand geven is gewoon vermoeiend en zeker niet waard.. Daarom reageer ik nu ook echt amper meer.\,\,

Bijv Grandepulga2, Barca supporter, discussieren met hem is geen probleem, altijd respectvol. Immesoisante hetzelfde.., PG idem, en zo zijn er nog een aantal. Maar als die uitblijven en die fans van Barca en Real zo kinderachtig doen en opeens wannae be Bayern fans stoer komen doen (dus niet Acolinho maar bijv Bayernsupporter4life, die pas komt wanneer Barca vernederd is) is het gewoon niet meer leuk..

Het is zeer jammer want ik vond het wel altijd echt hoog niveau qua inhoud, nu is het puur je eigen club ophemelen en de andere neerhalen, gaat nergens over.

7 juli 2014 om 13:00
#127

Maatje.

Ik verberg het toch niet? In mijn reactie in dat topic geef ik ook toe dat Fenerbahce de jeugd geen genoeg kansen geeft. Daarnaast hebben de charmes van Trabzon niks te maken met het wel of niet aantrekken van grote sterren. Als er geld is, geloof me, dan komen ze echt wel. Denk je dat de voor Trabzon haalbare spelers als Tino Costa, Caicedo en Kuranyi naar Rusland zijn gegaan omdat het daar mooi is? Dacht het niet. Dus ja, als Trabzon de financiële middelen had, dan was het echt niet anders geweest dan Fenerbahce of de rest hoor. Ze leiden zelf op, omdat dat het hoogst haalbare is. Simpel als dat. In Turkije is de drang en wil voor een titel te belangrijk om tijd en geduld af te staan voor de jeugd, daar waar het bijvoorbeeld bij Ajax of Feyenoord wel een grote principe is. Het klopt dat trabzonspor veel spelers zelf opleid, maar ik probeer te zeggen dat het echt niet anders geweest als ze een vermogen aan budget hadden.

Ik denk dat Recep Niyaz het talent is die je bedoeld. Speelde op huurbasis voor Bucaspor vorig seizoen. Zal zich dit seizoen weer bij ons aansluiten naar mijn verwachting. Ook Gökay Iravul en keeper Ertugrul Taskiran keren terug als het goed is. Fenerbahce heeft al generaties lang beschikking over de beste keepers. Volkans tijd zit er op, dat is ook mijn mening. Het zegt genoeg dat een club als United scouts stuurde om naar Mert te kijken. Hij moet de kans krijgen. Mert is na Onur van jullie de keeper die naar mijn mening het meeste kans maakt om een plek bij het nationale elftal. Maar dan moet hij wel spelen.

7 juli 2014 om 15:23
#128

Ik noemde die namen niet op als mogelijke versterkingen. Ik noemde ze op omdat er spelers bestaan (de opgenoemden dus) die voor het geld naar een bepaalde omgeving gaan, ongeacht of het daar mooi is of niet. Als het geld begint te rollen, gaan er heel veel mogelijkheden open vriend. Als Trabzonspor een rijke club was, dan hadden we wel meer bekende namen gezien daar in plaats van een Celustka of Janko. En dan ben ik niet zeker of Trabzonspor wel zo veel spelers zelf opgeleid zou hebben als nu. Mijn punt is duidelijk. Geld verandert de complete denkwijze en methodes van een club. Wij geven uit en de minder rijkere clubs leiden zelf op, simpelweg omdat ze niet anders kunnen. Was het maar in ons geval wat anders ingericht. Want ik moet wel zeggen dat ik voorstander ben van het investeren in de jeugd. Als je bedenkt dat een club als Barcelona jaarlijks 10 miljoen pompt in hun jeugd (faciliteiten, trainers, toernooien, scouting etc.), dan kan ik alleen maar jaloers toekijken. Fenerbahce heeft genoeg geld. Wilde alleen dat ze meer in de jeugd investeerden. Dan hadden we nog veel meer Salih Ucans gezien.

De laatste bekende gevallen van onze jeugdspelers die het ver hebben geschopt zijn Semih en Volkan. Hoewel je bij beide een twijfel kan neerzetten, zijn het toch uitgegroeid tot ervaren internationals met diverse Europese triomfen. Aykut Kocaman was iemand met een hele andere transferpolitiek (een positieve) en dat juichte ik toe. In plaats van uitgebluste vedettes zoals Rebrov, Ortega, Carlos en Kezman werden er onder bewind van Kocaman potentiële spelers gehaald als Stoch en Dia. In plaats van een Luis Fabiano, Milito en Van der Vaart werden we genoemd bij groeiende spelers als Valbuena, Belhanda en zelfs Kurt Zouma (nu opgepikt door Chelsea). Dus er zat wel degelijk verandering in onze transferpolitiek maar Aziz Yildirims geduld raakte op en dit werd mede als excuses gebruikt dat Kocaman zijn ontslag indiende.

8 juli 2014 om 13:26
#129

Volkan Demirel noem ik op omdat hij wel degelijk onderdeel uitmaakte van Fenerbahce Paf destijds. Net zoals Semih die was weggeplukt bij Izmirspor en verder is opgeleid door ons. :). Scouten en verder opleiden dus.

31 juli 2014 om 22:11
#130

Ik heb nog nooit een discussie met jou gevoerd, tevens geef ik later aan dat ik zo reageerde omdat er, neem ik aan turken zo fel reageerde.
Ieder topic waarbij Nederland en Turkije aan bod komen word er over en weer gekat.
En ter info, ik heb niks tegen Turken, ik werk met heel wat samen op Schiphol en ik ben er ook dikke maatjes mee.
Ben zelfs net terug uit Turkije.

11 januari 2015 om 00:47
#131

Hey,

Wat betreft je post over Palestina, wilde ik nog even op reageren.

Ik snap nooit zo goed waarom veel moslims denken dat in het Westen het leed van de Palestijnen wordt genegeerd. Dan zie je namelijk wat je wilt zien want niets is minder waar. Het is algemeen bekend dat het politieke sentiment in Europa zich steeds meer tegen Israel keert (o.a. de recente erkenning van Palestina als staat door meerdere Europese landen is hier bewijs van). Zelfs in de USA is dit een groeiend sentiment (getuige recente uitlatingen van Amerikaanse politici). Ook in media berichten wordt duidelijk ge-highlight dat er veel meer slachtoffers vallen aan de Palestijnse kant dan aan de Israëlische kant en dat deze slachtoffers met name Palestijnse burgers zijn. Ik ken ook genoeg westerlingen die zich heel bewust zijn van de situatie daar en hoe de Palestijnen onderdrukt worden (ben er zelf een van). Het is gewoon onjuist om te stellen dat het gehele Westen niets om Palestina geeft en de media met 2 maten meet. Je kunt Parijs en Palestina overigens sowieso niet met elkaar vergelijken omdat Parijs een gerichte terroristen-aanslag was op journalisten terwijl Palestina-Israel een decennia-durende oorlog (!) is.

Ik krijg ook vaak het idee dat moslims het Westen kwalijk nemen dat Israel Palestina onderdrukt. Dit is natuurlijk raar. Het Westen heeft ten eerste haar eigen problemen en is niet verantwoordelijk voor elke brandhaard in de wereld. Ten tweede, Israel is na Noord-Korea de koppigste staat ter wereld en die zullen naar niets en niemand luisteren, zelfs niet naar de US. Het westen kan op haar kop gaan staan maar dat zal Israel niets kunnen schelen.

Ben het dus overigens wel met je eens dat wat er in Palestina gebeurd totaal schandalig is, en dat terwijl ik erg pro-USA ben en niet bepaald happig op de islam. Dat noem ik erbij om maar te laten zien zelfs mensen van wie je het niet verwacht zich wel degelijk het lot van Palestijnen aantrekken.

Grtz

19 juli 2015 om 20:22
#132

Wat vind jij van de nieuwe shirts van onze club?

22 augustus 2015 om 23:50
#133

Bedankt voor je reactie !

Ik kon het eerlijk gezegd niet geloven, maar inderdaad het is en blijft voetbal.

Trabzonspor heeft ook gewoon goede spelers rondlopen , vooral altijd een grote fan van Cardozo geweest. Ekici ook een geweldenaar altijd geweest bij werder. En natuurlijk ex olympiakos speler die actief is bij Trabzon.

Met zoveel kwaliteit uitgeschakeld worden tegen een amateur club kan haast niet anders genoemd worden dan een incident. Overkomt meerdere clubs kijk west ham , bijna uitgeschakeld door een Maltees club . ( met penalty's door gebekerd )

Noemen ze Trabzonspor Ansjovis ?

Iyi aksamlar komsu

3 september 2019 om 20:59
#134

Thanx voor je reactie! Hoop het zeker! Kijk eerlijk gezegd sinds 2011 geen Turks voetbal meer dus let er niet meer echt op...

13 februari 2020 om 13:45
#135

Ten eerste, bedankt voor je reactie.
İk denk dat ik een gevoelige snaar bij je heb geraakt, in ieder geval, zo kwam het over terwijl ik je stuk las (verdomd irritant dat Voetbalzone geen alinea's toelaat).
İk was laatst in het buitenland, en mijn vriend had een vriendelijke discussie met een Turkse chaffeur die voor Trabzon was. Ook zij hadden het over Berat Albayrak, enzovoort. De taxi-chaffeur, een fanatieke Trabzon-supporter, gaf aan dat als er zoiets bestond; dus als Berat Albayrak via Trabzon invloed uitoefent op het Turkse voetbal, dat het volledig fout is. Zo'n simpele reactie had ik eingelijk ook van jou verwacht. İk zie dat je weer met het bekende vingertje naar andere clubs gaat wijzen. Zoals ik al zei; ik ben de eerste die zal toegeven dat de grote drie uit İstanbul in het verleden enorme steun heeft verkregen van de politiek. En dan over Basaksehir; denk je dat Basaksehir zonder (!) politieke steun uberhaupt een topclub was geworden? Nee, natuurlijk niet. Die zouden normaliter in de PTT voetballen, en niet vijf jaar achter elkaar voor het kampioenschap gestreden hebben. Dat bedoel ik met politieke invloed in Turkije. Het kan van grijze clubs ploteseling een topclub maken. Osmanlıspor is een ander project waarmee ze het geprobeerd hebben, en dat ging goed, tot Gokcek zijn stoel verloor.
İk denk dat ons discussiepunt ook niet over het beleid van Trabzon gaat. Dat staat er los van, want ik vind het huidige beleid van Trabzon ook erg goed. Hacıosmanoğlu (oud-voorzitter) was ook duidelijk een pion van Akp, hij was zelfs degene die openlijk naar meetings van de Akp ging. Het probleem was dat zijn beleid dramatisch was. Wat ik probeer te zeggen; politieke invloed staat los van beleid.
Osmanlıspor kreeg ook politieke steun, en Basaksehir idem dito, maar het beleid van Başak was beter en dat is de rede waarom zij hogere eindresultaten behaalden.
Mijn vraagtekens liggen bij bepaalde gebeurtenissen in Trabzon.
1) Ağaoğlu bedankt aan het begin van het seizoen Tayyip Erdoğan. Trabzon zou uitgesloten worden van Europees voetbal, maar op de een of andere wordt dit toch voorkomen. İk citeer:
"Hatta bugün içinden çıkamayacağımız noktayla gelmiş olduğumuz bir sorunda, kendisine buradan şükranlarımı arz ediyorum, Sayın Cumhurbaşkanımızın devreye girmesi ile çözüme ulaştı."
2) Het ontlag van Ünal Karaman. Trabzon staat derde, wint recent een wedstrijd met grote cijfers. En poef, Ünal Karaman wordt ontslagen. Er zijn allemaal theorien op internet, maar ik zeg altijd; waar rook is, is vuur. De meeste theorien zijn het over een ding eens; Berat Albayrak had een vingertje in zijn ontslag, en dat heeft hij ook in het bestuur van Trabzon.
3) De woorden van Zorluoğlu, de huidige belediye başkanı van Trabzon. İk citeer: Bakan Albayrak, Trabzonspor'un hiçbir zaman iç işleyişine karışmadı. Sadece, Trabzonspor yönetimi hangi konuda kapısını çalarsa yardımcı oldu. Öyle bir yardımcı oldu ki, iflas etti denilen kulüp, yeniden şampiyonluk yarışına girişti."

Vooral de woorden van Zorluoğlu baren me zorgen. Het is toch absurd dat een belediye başkanı zich zo uitspreekt over Trabzonspor en Berat Albayrak?
En tot slot. Ja, ook Galatasaray (mijn club) probeert altijd op goede voet te staan met de regering. En dat probeerde Fikret Orman (besiktas) en anderen in het verleden ook. Dat is hoe de zaken in Turkije werken. Maar ik denk zelf dat de mate van invloed van de Akp in Trabzon (op dit moment) hoger ligt dan bij de andere drie topclubs in İstanbul. Ook de uitgelekte wikleaks documenten onderstrepen dit verschijnsel. Een kampioenschap van Trabzonspor zou de Akp op dit moment heel, heel goed uitkomen. İk denk dat ik niet hoef uit te leggen waarom.
İk hoop dat je begrijpt dat ik vraagtekens heb bij bepaalde zaken. İk ben niet het jaloerse type die meteen zegt dat Trabzon kampioen wordt gemaakt door de regering. Want op dit moment voeren jullie gewoon erg goed beleid.
Wel ben ik het type die altijd vragen stelt. En ik zou graag weer je mening willen horen. Görüşürüz!

20 maart 2020 om 12:12
#136

Ha Efsane, ik zie net pas je bericht op mijn profiel, dus excuseer mij voor mijn late reactie. Ik heb zojuist het bericht dat je hebt geplaatst op het profiel van Bozkurt20 gelezen, alleen ik vraag mij af wat dat met mij te maken heeft. Tot zover ik weet heb ik nergens iets geplaatst over het feit dat Trabzonspor geholpen wordt door de regering (dat worden ze wel, alsmede de overige clubs van de grote 4), dus kan je mij helpen met het opfrissen van mijn geheugen? Dan kan ik je beter te woord staan. De laatste dagen heb ik wel intensief gereageerd op artikelen mbt COVID-19 en de invloed daarvan op de Turkse competitie. Misschien dat je daarop doelt met je reactie? Alsnog zie ik dan de correlatie niet tussen die 2 onderwerpen. Afijn, ik zie je reactie graag tegemoet!

2 april 2020 om 10:16
#137

Yo Efsane, ik heb je bericht met reactie's doorgelezen, en ik moet eigenlijk vanzelfsprekend mijn mening ook ietwat bijstellen. Het klopt dat de regering niet alleen TS, maar alle clubs van Turkije een helpende hand steekt. Dit kan niemand ontkennen en om dan alleen een bepaalde club eruit te halen is niet goed. Daarin geef ik je gelijk. Maar ik blijf wel bij mijn punt: dit seizoen lijkt het wel alsof mensen Trabzon kampioen Willen maken. Ik heb nog nooit in mijn leven, al ben ik pas 22 en volg ik de Lig dus sinds me 15e ongeveer, een trainer in de competitie horen zeggen dat hij wilt dat een bepaalde club kampioen wordt. Daarbij heb ik het natuurlijk over Mustafa Resit Akcay. Daarbij heb ik ook nooit een politicus met een grote vinger in de pap zijn clubvoorkeur zo duidelijk horen uitspreken als Berat Albayrak. Normaliter zijn dit zaken die Europees niet door de beugel kunnen. Wat denk jij dat de reacties zouden zijn in Engeland als Sean Dyche van Burnley ineens zegt dat hij Liverpool graag kampioen ziet worden, en dat ze dan nog in ronde 32/33 tegen elkaar moeten. Het past gewoon niet man. Wel leuk om hierover te discussieren, ik zie graag je reactie tegemoet. Genoeg tijd sinds COVID-19.

24 januari 2022 om 21:11
#138

Bro, ik reageer even hier.

Ik begrijp niet waarom je met Ahmetcan niet de CL in kan gaan. Ik begrijp echt niet waarom wij Turken zo weinig vertrouwen hebben in onze eigen talenten. Als Avci en Agaoglu er ook zo over denken, zullen ze dezelfde fout maken als GS en BJK. Wie geeft je de garantie dat je Europees wel goed presteert met Kaan? Je hebt er meer aan als je een jongen als Ahmetcan in de schijnwerpers zet, dan dat je met een dure gast als Kaan een onrealistische doelstelling achtervolgt. Want de komende jaren is het niet eens zeker dat Turkse clubs de CL in kunnen gaan, laat staan dat je daar een rol van betekenis speelt.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren