Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het lijkt soms net of Klaassen een extra zintuig heeft, hij ziet alles'

Laatste update:

Davy Klaassen wist lang niet te scoren, maar maakte zondag tegen SC Cambuur dan eindelijk zijn tweede competitietreffer van het seizoen. De middenvelder van Ajax lijkt sowieso steeds beter in vorm te raken en voormalig aanvaller Kees Kist, tegenwoordig rapporteur voor De Telegraaf, is onder de indruk: "Het zou mij niet verbazen als hij op de scoutinglijstjes van verschillende buitenlandse clubs staat", stelt Kist in de ochtendkrant.

/

Volgens de rapporteur wordt Klaassen met de week beter. "Het is mij opgevallen dat hij altijd het overzicht houdt", meldt Kist in zijn analyse. "Het lijkt soms net of hij een extra zintuig heeft. Hij ziet echt alles en slaagt er telkens weer in om exact op het goede moment de pass te geven, met de juiste snelheid en het goede gevoel. Bovendien blijft hij rustig in situaties waarin hij rustig moet blijven. Dat is heel knap, want hij is nog jong."

Klaassen was door Guus Hiddink opgeroepen voor de interlands van het Nederlands elftal tegen Mexico en Letland, maar de middenvelder heeft zich zondag afgemeld wegens liesproblemen. Hiddink heeft Leroy Fer van Queens Park Rangers als vervanger bij de selectie gehaald.

Davy Klaassen is het grootste talent van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind hem geweldig.
Hij werkt zich kapot en is technisch ook goed.
Wat mij betreft gaat Hiddink met hem in de basis spelen.

Jasper
Vd wiel
Vlaar
Indi
Blind
Klaassen
De jong
Strootman
Robben
Huntelaar
Depay
10 november 2014 om 10:31

@ Wve

Klaassen heeft zichzelf afgemeld, staat letterlijk in de tekst en werd gisteren door Klaassen zelf verkondigt in een interview na de wedstrijd. Dus wat mij betreft gaat Hiddink niet met Klaassen spelen.

Tegelijkertijd ben ik blij dat Klaassen zo ongelofelijk verstandig is om niet te gaan forceren. Lekker 2 weken zijn lies rust geven en op het gemak trainen en behandelingen doen op de club. Dan hebben we hem in ieder geval tot de winterstop gewoon een top fitte Davy Klaassen die erg belangrijk is geworden in Ajax.

Kees Kist heeft het goed gezien, dit is precies de reden waarom Davy Klaassen het talent van de toekomst is geweest in het verleden. Door zijn blessure zien we hem iets later dan gehoopt, maar hij maakt zijn potentie meer ten volste waar op het moment. 12 wedstrijden, 2 goals en 7 assists. Er zijn mindere statistieken.

10 november 2014 om 10:46

Ik heb het niet over nu.
Ik zou het gewoon zoiezo zo proberen.

10 november 2014 om 10:57

Leuke speler voor Ajax hoor, maar jij overdrijft weer. Het valt me op dat Ajacieden zo overschat worden op deze site. Net als bij van Rhijn, werd zo opgehemeld dat hij beter was dan Janmaat en hij in Oranje moest. Nou tegen Cambuur liet hij zien waarom dat helemaal niet zo is. Zoals ik al zei is Klaassen een leuke Ajax voetballer, maar doe alsjeblieft niet alsof dit het grootste Nederlandse talent is en dat hij in de wereldtop gaat voetballen. Ik zie hem uitgroeien in een Siem de Jong, maar overdrijf niet.

10 november 2014 om 11:16

En volgens mij heeft janmaat ook laten zien waarom hij er niet in hoort.

10 november 2014 om 11:25

@ajaxwatcher

Hoe kom je er nou weer bij dat ik er als de kippen bij bent om alles met Ajax betrokkenheid weer af te kraken. Dit verzin je dan weer terplekken, aangezien je niet inhoudelijk kan reageren. Geen idee waar je dit vandaan haalt.

10 november 2014 om 11:27

wve

Weet niet of je dan wel Newcastle volgt, doet het gewoon goed in zijn eerste seizoen. Speelt wekelijks tegen zeer goede tegenstanders. Ik vraag me dan ook af wat hij heeft laten zien dat hij er niet in hoort? Zijn fout tegen Tsjechië? Is dat het?!

10 november 2014 om 12:33

@ Nikes

Waar schrijf ik hem omhoog dan? Ik geef gewoon de feiten over Klaassen zover ik weet?
Ja hij is uitgeroepen tot talent van de toekomst (trianingscomplex ajax)
Ja hij is uitgeroepen tot talent van het jaar
Ja hij heeft vorig jaar 11x gescoord en 8 assists gegeven in zijn debuutjaar
Ja hij heeft dit jaar 2 goals en 7 assists gegeven.

Verder schrijf ik dat ik blij ben dat hij zichzelf heeft afgemeld. En dat hij belangrijk is geworden voor Ajax. Wat is hier nou weer overdrijven aan?

En het grootste Nederlandse talent, dat is op het moment Memphis Depay naar mijn mening. Maar Klaassen zou wel degelijk een goede nummer 2 zijn.

10 november 2014 om 12:39

Helemaal mee eens nikes! Die ajaxcieden hebben altijd de grootste talenten en na 1 leuke wedstrijd worden ze gebombadeerd tot grootste talent van de eredivisie. Maar keer op keer blijkt maar dat het allemaal wel reuze mee valt. Klaassen zal een gevalletje Siem de jong worden of hedwiges maduro meer zit er niet in voor die jongen helaas.

10 november 2014 om 12:51

Je praat over een moment van van rhijn en niet over het seizoen.
En met die terugkopbal heb ik genoeg gezegd dan.
En tevens vind ik van rhijn een uitstekend seizoen spelen en qua talent schat ik hem ook hoger in.

10 november 2014 om 12:54

Wat is er overdreven aan dan? Gevalletje Siem de jong? Laat me niet lachen man. Siem was technisch veel slechter en zijn handelingssnelheid was te traag. Wel had hij een neusje voor de goal en dat had hem uiteindelijk gered. Klaassen was ook gewoon het talent vd toekomst @ Ajax! Hij raakte echter langdurig geblesseerd, maar dat hij gemakkelijk mee zal kunnen was allang bekend. Niemand zegt overigens dat hij een wereld toptalent is. Lol wie nou wel vd oranje middenvelders? Je kunt niet ontkennen dat Klaassen zeer goede statistieken heeft voor iemand die pas bezig is aan zijn 2de basisseizoen!!!! Noem een speler die in zijn eerste basisseizoen betrokken was bij 19 goals en in zijn 2de al bij 9 in 12 wedstrijden en dat als middenvelder in een niet al te vaak scorend Ajax. Zoek maar op ik wacht wel @ Nikes!

10 november 2014 om 13:00

Siem de Jong? Misschien een nieuwe bril nodig. Klaassen laat de bal niet paar meter van zijn voeten stuiteren en dat komt door zijn goede techniek
Bovendien is Klaassen iets bewegelijker dan die luie Siem de Jong. Klaassen doet mij denken aan Schweinsteiger. Niet snel, maakt de juiste keuzes en blijft zeer kalm.

10 november 2014 om 13:10

D Bergkamp.

Je vergist je want ik reageer helemaal niet op jou maar op wve.

10 november 2014 om 13:12

Waar wordt er geschreven dat Klaassen het grootste Nederlandse talent is.

10 november 2014 om 13:19

wve

Hoezo zou ik over een heel seizoen praten als het seizoen pas net begonnen is?
Zijn zogenaamde goede vorm word op basis van zijn leuke vrije trapjes omhoog geschreven. Daarnaast valt hij niet zo op hoor?

Lee112

Dat je de talent van de toekomst bent zegt helemaal niets en bied geen garantie voor de toekomst, ik ontken ook nergens dat zijn statistieken niet goed zijn. Ik zeg alleen dat hij omhoog geschreven word hier op Voetbalzone, en verder vind ik nou niet dat hij een speler is die zo in de top van Europa kan voetballen. En ja ik vind hem een Ajax voetballer niets mis mee toch? Ik kan hem wel over 7 jaar nog bij Ajax zien voetballen als de toekomstige aanvoerder.

10 november 2014 om 13:19

@ Nikes

Als je op WVE reageert is het eigenlijk nog triester, dan slaat je reactie namelijk helemaal nergens op. Die zegt alleen maar dat Klaassen zichzelf kapot werkt en technisch goed is. Die praat nergens over beste talent, of wereld top of iets dergelijks.

Maar nogmaals, de feiten over Klaassen zijn duidelijk. Weliswaar niet het allergrootste talentn op de Nederlandse velden. Maar zeker wel iemand voor in de top 3

10 november 2014 om 13:21

@ Moghemais

of hij word een Eriksen, of hij word een Sneijder, of hij word een vd Vaart.
Maar in het geval dat hij slechts een gevalletje siem de Jong zal worden. Die man heeft 3 kampioenschappen bij Ajax meegemaakt, is aanvoerder geweest. Heeft overwinningen tegen United, City en Barcelona meegemaakt. Was loyaal, trouw en Ajacied in hart en nieren.

Zelfs in dat geval zijn we gezegend

10 november 2014 om 13:45

Ik blijf me echt zo verschrikkelijk verbazen hoeveel waarde er gehecht wordt aan overwinningen tegen ploegen die totaal ongemotiveerd waren en geen enkel belang hadden bij die wedstrijd..

Leuk die overwinningen maar wat heeft t uiteindelijk gebracht?
Zijn overwinningen zonder enige waarde van al meer dan 2 jaar geleden.

Het valt me op dat er hier op VZ bijna dagelijks aan gerefereerd wordt.

10 november 2014 om 13:48

nikes

er werd vorig seizoen weinig over klaassen gezegd vond ik juist, en dit seizoen valt het ook heel erg mee...dit gebeurt trouwens bij topclubs in de eredivisie...bij feyenoord ook met o.a. vilhena boetius en kongolo en bij psv met willems, rekik en depay... waarvan depay de enige is die het echt bewijst en momenteel de beste speler in de eredivisie is

maar betreft klaassen, hij heeft zich echt heel goed ontwikkelt, en vind hem een beetje een combi van eriksen en ronald de boer vroeger... heel veel inzicht, hard werken en scoort makkelijk

zal niet lang duren dat hij de vaste aanvoerder wordt

10 november 2014 om 13:50

Bergkamp

Een gevalletje Sneijder of van der Vaart hoe kom je daar nou weer bij man. Wesley en Rafael waren op zijn leeftijd al veel verder. Met name van der Vaart die de Golden boy Award won. Dit bedoel ik nou met omhoog schrijven. En daarnaast hecht jij te veel waarde aan de overwinningen op die topclubs die al gewoon geplaatst waren behalve City.

10 november 2014 om 14:53

@ Nikes,

Jij hebt Sneijder overduidelijk niet gevolgd met je hij was verder dan Klaassen. Man Sneijder moest regelmatig banken voor Nigel de Jong (ja Nigel was toen aanvallender ingesteld dan nu). Dus je kraamt onzin uit.
Sneijder had welgeteld 1 goed seizoen waar hij 19 x scoorde! Toen werd hij ook meteen verkocht. Dat was voor Sneijder seizoen nr 5!!! Kortom Klaassen heeft nog geruime tijd om zichzelf te bewijzen.

Dus hoe je bedoel je omhoog schrijven van Klaassen? Hij is veel verder dan Sneijder @ zijn 2de seizoen. Jouw fout is dat je leeftijd vergelijkt, maar ja lekker makkelijk wanneer je als Klaassen zijnde lang eruit lag met een slepende blessure. Je bent vast vergeten dat deze jongen al in 2011 zijn debuut had gemaakt vs NEC (scoorde toen ook meteen). Ja en vraag jezelf eens af wat er daarna met Klaassen was gebeurt. Ik geef je een hint: ziekenhuis!

Heb je mij trouwens zien typen dat talent van de toekomst garantie geeft voor een succesvolle carrière? Dat maak jij er weer van. Feit is gewoon dat hij dat wel was. En je geeft aan dat hij een Ajax voetballer is, nou dan moet hij juist de top halen, want Ajax voetballers halen de top! Een echte PSV voetballer haalt de top. Een echte Feyenoord voetballer haalt de top!
En leuk dat jij vindt dat hij niet in de top van Europa mee kan voetballen. Zelfde zei men over Sneijder na 3 seizoenen Ajax. Inmiddels weten die noobs wel beter. Sterker nog Sneijder werd verkocht voor een grandioos bedrag!

10 november 2014 om 15:36

Het valt me ook op dat jij nooit iets positief te melden hebt over Ajax, laat staan een speler van Ajax.

Is niet erg, maar onderbouw dan ook je mening.

Spelers af poeieren dat ze wel leuk zijn voor Ajax om dan te zeggen dat er overdreven wordt in dit bericht. Slaat echt nergen op.

Ik bedoel wat doet hij niet goed op zijn positie?
Kom a.u.b. met een goed argument, zonder om te beginnen met de vergelijking van andere spelers van Ajax.

10 november 2014 om 16:28

@ moghemais

Tuurlijk jongen alleen bij Ajax worden talenten opgehemeld, bij andere clubs gebeurt precies hetzelfde. Helaas horen we mensen zoals jou daar weer nooit over.

10 november 2014 om 19:06

Dan kun je beter bij de hockey gaan scouten. Die Klaassen is echt een ruwe diamant hoor...

Klaassen begint langzaam de belangrijkste speler van Ajax te worden, een middenvelder die hard werkt, doelpunten maakt en assists geeft en voetballend gewoon veel toevoegt.

10 november 2014 om 11:12

En ook nog jongere speler (letterlijk) bij de hand neemt. Gister El Ghazi na zijn goal nog, dat hij v. Rhijn moest bedanken omdat die een gigantische sprint had getrokken om het gat te trekken.

10 november 2014 om 11:22

Inderdaad, dat moment viel mij ook op. Hij trok El Ghazi mee naar Van Rhijn om hem te bedanken. Klaassen is een speler met veel talent én de juiste mentaliteit. Die gaat het nog ver schoppen.

10 november 2014 om 11:25

Mee eens, dat had ik ook gezien. Voor mij is dat hét teken dat dit in de toekomst in ieder geval de nieuwe aanvoerder wordt. Een jongen met een echt Ajax hart, veel voetbalintelligentie en volgens mij had hij samen met o.m. Veltman en Van Rhijn afgesproken om langer bij Ajax te blijven om een vaste, stabiele kern te vormen. Ik ben benieuwd in ieder geval.

10 november 2014 om 11:43

Finidi Thulani,

Klopt helemaal, samen met Cillissen en mogelijk Denswil gaan ze de as van het elftal worden.

Ajax is toekomstgericht heel goed bezig.

Er zullen nog genoeg mindere wedstrijden volgen maar de goede lijn is ingezet, complimenten voor ons technische hart en voor Marc en Frank.

We zullen over twee jaar zeker in de CL overwinteren met al die talenten die er bij zullen komen, nog even door selecteren en er staat een elftal om van te smullen.

10 november 2014 om 13:02

Bal had op Van Rhijn gemoeten. In de Champions League was zo een egoistische actie fataal geweest.

10 november 2014 om 16:38

Denswil is juist diegene die er qua mentaliteit negatief bij afsteekt. Cillissen, Veltman, Klaassen, van Rhijn laten wekelijks zien dat zij weten dat er 100% nodig is om de top te bereiken. Waar Denswil vrijwel altijd passief en nonchalant in het veld staat. Die jongen heeft veel om de top te bereiken, maar mist voorlopig het meest cruciale deel. Een top mentaliteit. Ik hoop dat ik me vergis, maar ik zie hem geen topper worden.

Op dit moment 1 van de beste spelers in de eredivisie.

Ik ben ook groot fan. Al sinds de A1 met Fischer was voor mij duidelijk dat hij een groot talent is. En Ajacied vanaf kleins af aan. Ook echt fan. En zeer serieus met zijn vak bezig. Die zal je niet rond drie uur 's nachts in de Jimmy Whoo aantreffen.

10 november 2014 om 10:41

Af en toe met je maten stappen moet gewoon kunnen toch als je jong bent? Anders wordt het leven zo saai en ingetogen buiten het veld

10 november 2014 om 10:56

Haha, dat vind ik dus ook. Hij mag van mij best donderdagavond een pilsje gaan drinken, daar wordt je echt niet slechter van.

10 november 2014 om 11:05

Klaassen is echt niet het braafste jongetje van de klas of zo hoor! Wordt zo nu en dan gespot in het uitgaansleven in Hilversum en Amsterdam. Niks mis mee, want Klaassen is gewoon een gozer die weet wat wel en niet kan.

10 november 2014 om 13:28

Absoluut mee eens, zo nu en dan lekker iets anders doen moet kunnen. Daar leer je denk ik meer van dan wanneer je altijd maar thuis "moet" blijven.

Niet moeilijk om het grootste talent van dit ajax te zijn. Verder vind ik hem een beetje overschat maar dat is mijn mening.

10 november 2014 om 10:34

Jah, dat is jouw mening.

10 november 2014 om 10:35

@ Farcities

Op basis waarvan vind je hem overschat. Wil je dat dan ook uitleggen?
Die jongen is 21/22 jaar oud, normaliter vrij laat maar heeft 2 jaar blessures gehad aan zijn knie. Was uitgeroepen tot grootste talent van de toekomst en was weergaloos in de jeugd samen met Viktor Fisscher.

Vorig jaar was zijnd ebuut seizoen, speelde 36 wedstrijden, scoorde 11x en gaf ook 8 assists.
Nu zijn we in het nieuwe seizoen en moet je progressie zien. 12 wedstrijden eredivisie, 2 goals en 7 assists. Oftewel hij gaat in de goede richting.

10 november 2014 om 10:46

Persoonlijk, puur persoonlijk, vind ik hem een beetje een jack of all trades, master of none type speler. Daar heeft Ajax in recente jaren er al een paar van gehad, bijvoorbeeld Emanuelson en Siem de Jong, ook al lijkt Klaassen wel beter te gaan worden. Vooral zijn aantal assists is prima ook al valt het aantal goals dit jaar een beetje tegen. Prima speler, maar geen toekomstige wereldtopper. Maar dat is slechts mijn mening.

10 november 2014 om 10:59

Nu nog niet maar deze jongen blijft zich ontwikkelen.
Als ik Cruijff over deze voetballer hoor praten dan moet hij toch echt wel wat kunnen.

10 november 2014 om 12:36

@ Fl0rd43

Ik begrijp dat je de vergleijking met Siem de Jong trekt. Zelfde positie, zelfde nuchterheid, zelfde inzet etc. Alleen Klaassen is veel talentvoller dan Siem de Jong. Hij heeft alleen een achterstand van 2 jaar door een blessure op zijn 18e.

Siem de Jong was echt een manusje van alles, net zoals Emanuelson. Davy Klaassen lijkt zo te zijn maar is dat juist niet. Een dynamische middenvelder met veel loopvermogen, doelgericht maar ook het overzicht om de assisten te geven. En juist het laatste, dat is hetgeen waar de vergleijking tussen de Jong en Klaasssen scheeft gaat lopen.

10 november 2014 om 10:55

Hij is sowieso geen talent, hij is al 21 jaar. Verder ben ik het wel met je eens hoor, de Ajacieden worden op deze site schromelijk overschat. Leuke voetballer voor Ajax en doet goeie dingen, maar we moeten het niet groter dan het is.

10 november 2014 om 11:00

Hij houdt zich ook staande in CL, prima voetballer is nog steeds in ontwikkeling.

10 november 2014 om 11:35

Al 21? En geen talent meer? Ik weet niet wat je tegenwoordig moet doen om nog talent te zijn dan.... Een 21-jarige is absoluut nog wel een talent. Een voetballer is pas op zijn 28e top, en er zijn maar heel weinig spelers op hun 21e al super. Ronaldo was op zijn 21e ook nog maar een schim van wat ie nu is, scoorde maar 12 goals in dat jaar. Messi 16x.

10 november 2014 om 13:43

Sjongejonge nikes, ben jij in een emmer zuur gevallen jongen? Wat een droeve zure reacties. Klaassen is 21 jaar, heeft 2 jaar stilgestaan in zijn ontwikkeling door blessures en staat er nu gewoon als sterkhouder bij Ajax, de huidige landskampioen, ja ook vorig jaar al was hij erg belangrijk en dat in z'n eerste seizoen als basisspeler. Dat is volgens jou allemaal blijkbaar heel normaal en dus spreek je jezelf eigenlijk volledig tegen. Klaassen is echt een enorm talent en als je dat blijft bagatelliseren kan ik je maar een tip geven, ga eens aan een andere sport denken. IJsvissen misschien iets voor je?

10 november 2014 om 16:37

@ Nikes

Bij Feyenoord roepen ze dat natuurlijk niet ? Overigen heb liever onze talenten die Ajax al jaren een goed sportief en financieel rendement geven; waarvan de sterktehouders vaak ook in Europa slagen. In plaats van die talenten van Feyenoord die de club nog amper een goed sportief en financieel rendement hebben gebracht.

10 november 2014 om 11:02

het is zeker moeilijk om hetgrootste talente te zijn bij Ajax.
ajax heeft grote talenten like Klaassen,zivkovic,milik,el gazhi

Er zijn altijd spelers van de concurrent waar je toch een beetje jaloers op bent, Klaassen is daar een goed voorbeeld van.

Hij mist toch net dat extra beetje techniek en een goede dribbel om top te worden op het middenveld. Met zijn klasse in het zien van ruimte om op het juiste moment te gaan zou die als spits misschien wel net die wereldtop kunnen worden.

10 november 2014 om 10:59

Zijn wat mindere dribbel compenseert hij ruimschoots met zijn geniale positiespel. Heeft de bal nooit langer aan de voet dan nodig is en heeft vaak maar één kaats nodig om een medespeler te bereiken. Technisch is hij goed genoeg, ontdoet zich vaak makkelijk van zijn tegenstander met een eenvoudige schijnbeweging.

10 november 2014 om 11:13

Bijvoorbeeld Xavi dribbelt toch ook haast nooit. Denk dat dat wel vergelijkbaar is.

Goede talentvole speler die ook verrassend veel scoort. Komt verstandig over en doet nooit achterlijke dingen op het veld. De nieuwe van Bommel? Maar dan zonder al die gekkigheid.

10 november 2014 om 11:38

Waarom zou hij dat niet pikken? Ook al is hij jong, Klaassen heeft toch al heel wat meer mee gemaakt dan El Ghazi (meer competitie en CL wedstrijden, kampioenschappen, NL elftal) dus waarom zou hij het niet moeten pikken als Klaassen hem wil helpen of aan wil sturen. El Ghazi is een erg gretige speler die graag iedere wedstrijd beter wil worden, dus het is voor mij niet meer dan logisch dat hij luistert naar de tips van een meer ervaren ploeggenoot.

10 november 2014 om 11:39

Slecht argument.."aangezien Klaasen zelf nog een broekie is"...ten eerste valt dat wel mee met dat broeki zijn: speelt al jaar of 3 in Ajax 1 en maakt regelmatig deel uit van NL elftal selectie.

Tevens maakt het totaal niet uit hoe ervaren of oud een speler is die het team op sleeptouw neemt en samen houdt..

Prachtige speler, de beste van Ajax op dit moment. Jammer dat hij vorige week zijn niveau niet tegen Barcelona kon laten zien. Dat was mooi geweest. Samen met El Ghazi de grootste talenten, alhoewel Klaassen een paar stappen verder is. Gisteren genoten van Ajax tegen Cambuur. Ajax maakt stappen, nu in ieder geval volhouden en kijken of je in de winterstop een goede, geroutineerde CM kunt vinden. Zimling en Serero zijn de zwakke schakels.

10 november 2014 om 11:30

Serero vond ik gisteren ook weer zeer matig. Alles duurde te lang bij hem waardoor hij aardig wat balverlies leed. Ook werd hij keer op keer fysiek afgetroefd. Ben erg benieuwd naar Riedewald. Die jongen heeft voetballend vermogen en is fysiek een stuk verder dan Serero.

10 november 2014 om 11:52

Ik zou het toejuichen voor het NL voetbal als Ajax een geroutineerde bovengemiddelde middenvelder zou halen. Een baasje op het veld en er omheen en het verlengstuk van de TS in het veld. Ik denk maar zo dat talenten grotere stappen kunnen maken. Maar goed, Cruijff denkt daar anders over maar dat ben ik volstrekt met hem oneens. Maar ja, de mening van mij of Cruijff..... haha. Kan die Klaassen overigens ook centraal op het midden spelen?

10 november 2014 om 12:26

Sneijder of Van der Vaart zullen Ajax een enorme boost geven. Daarnaast zullen ze Riedewald, Klaassen en Andersen gigantisch kunnen helpen. Echter de salariskosten zijn te hoog. Vejinovic zou daarentegen wel haalbaar zijn en bij Ajax de absolute topper kunnen worden.

10 november 2014 om 13:01

Tja, dat mag dus geld kosten en kun je uitzondering maken ter wille van je doelstelling om deze jongens een keer zoveel netto te betalen dan de hoogst betaalde. Wat is beter een paar miljoen uitgeven aan Zimling, Viergever en die mislukte Utrecht-verdediger of gewoon ter wille van je ontwikkeling talenten een baasje en verlengstuk van de trainer op het veld zetten. Ik wist het wel.... En armlastig is Ajax toch ook niet. De talenten zullen grotere stappen maken, daar ben ik van overtuigd. Maar goed, dat zullen ze heus wel overwegen bij Ajax en tot een ander besluit zijn gekomen. Ik vind het jammer!

10 november 2014 om 16:50

Sneijder en van der Vaart had deze zomer gekund, maar nu gaan die nooit meer komen. Op de posities waar zij uit de voeten kunnen heeft Ajax Klaassen, Andersen en enkele zeer talentvolle jeugdspelers. Van der Vaart zou eventueel ook nog in de spits kunnen, maar daar heeft Ajax voor de aankomende jaren met Zivkovic en Milik wederom 2 jongens die met voldoende minuten het huidige niveau flink kunnen overstijgen. Deze jongens aan de kant schuiven ten faveure van van der Vaart en Sneijder zal niet gebeuren. Nog los van het gegeven of die 2 überhaupt interesse hebben en/of het financieel haalbaar is.

Het (terug)halen ervaren spelers klinkt vaak mooier dan het is. De timing moet echter wel perfect zijn. Ajax heeft nu het voordeel dat het op een paar posities wederom enkele zeer talentvolle spelers heeft. Hen nu op de bank plaatsen ondermijnt de ontwikkeling en de lange termijn strategie van Ajax.
Wat mij betreft komt daarvoor alleen de positie van lcv en eventueel de plek van CVM op dit moment in aanmerking. Wanneer Ajax een betere versie van Moisander weet te strikken zou dat Ajax echt verder helpen. Denswil vind ik onvoldoende voor een basisplek.

10 november 2014 om 15:41

Op VM vond ik Serero toch erg goed, hij heeft wel wat met die kort draaicirkel van hem, viel mij op dat hij vaak werd ingespeeld met een tegenstander in de rug, daardoor kon Ajax er mede goed onderuit voetballen.

Hem overschat noemen is juist de beste compliment die hij kan krijgen. Eén van de weinige echte goede Cm's van Nederland.

10 november 2014 om 11:41

Idd, jongens als Strootman, Klaassen, Wijnaldum, Clasie en van Ginkel zijn de middenvelders die het binnen nu en 5 jaar moeten laten zien in Oranje

10 november 2014 om 12:32

En Zyjech en Vejonovic. We hebben qua middenveld een hele fijne lichting dat eraan komt. Klaassen hoort daar ook zeker bij, alhoewel ik ergens ook betwijfel of hij verder gaat komen dan een Siem De Jong, hij doet mij namelijk heel erg aan hem denken

10 november 2014 om 15:27

Ziyech klopt maar Veijnovic moet ik nog maar afwachten. Verder is Klaassen al een stuk verder dan Siem op zijn leeftijd. Klaassen heeft een betere techniek, mentaliteit en levert meer assists af.

10 november 2014 om 11:53

Dan wordt het tijd dat ze hem ook zo gaan gebruiken.

Overdrijven is ook een vak... Maar zeker geen slechte speler!

Speelt de laatste tijd echt heel sterk. Weinig spelers die in de aanval en op verdedigend vlak zoveel toevoegen aan een team. Die combinatie maakt hem echt een topper.

Zijn eerste aanname is zonder meer perfect. Dat was vorig jaar al zo, maar dit seizoen is de voortzetting nog beter geworden. Hij weet al waar hij heen wil voor hij de bal heeft, en draait altijd open richting het doel van de tegenstander.

Klaassen heeft wat veel voetballers niet hebben: voetbalintelligentie!
Zijn eenvoud is zijn kracht. Balletje goed aannemen, meteen speelklaar, juist inspelen, slim lopen, slim afwachten etc.

Het ziet er allemaal niet heel spectaculair uit, maar het is o zo belangrijk!

Klaassen maakt zeker ook dit seizoen weer mooie stappen vooruit en wil nog lang bij Ajax blijven. Is alleen maar positief!

Klaassen is echt een geweldig talent, alleen zijn kwaliteiten worden door de meeste fans niet gewaardeerd. Zaken als loopvermogen en positiespel zonder bal en goed omschakelen verdedigend. Meeste supporters kijken alleen naar wat een speler met bal doet, maar ook dat is bij Klaassen in orde, wel is het vooral functioneel niet altijd mooi, zijn aannames zijn wel om van te smullen. Hij is ook nog sterk in de duels en fysiek in orde.

Siem de Jong werd ook niet echt gewaardeerd en is een zelfde type qua loopvermogen, inzicht, functionele techniek en zonder bal. Klaassen is wat meer gepolijst qua techniek en ook qua 'draaicirkel' terwijl Siem de Jong fysiek sterker is en sterker is in de lucht. Beide spelers kunnen met hun diepgang goals maken.

Jammer dat we ze te weinig samen in een team hebben gezien, zet er de huidige Andersen naast en dan heb je echt een geweldig middenveld.

10 november 2014 om 16:59

Ik moet zeggen dat ik Klaassen van een iets hoger niveau vind dan Siem. De handelingssnelheid van de Jong vind ik te beperkt voor een hoger niveau. Wat ze beiden wel hebben is voetbalintelligentie en een goede werkethos en mentaliteit om hun potentie te benutten.

Ajax zou er heel veel energie in moeten steken deze jongen nog 2/3 jaar aan zich te binden. Is dit jaar al één van de betere middenvelders in Nederland en kan vanaf volgend jaar het niveau echt gaan ontstijgen.

10 november 2014 om 21:26

Veel mensen vergissen zich in Siem qua handelingsnelheid, het zag er niet snel uit maar hij speelde vrijwel altijd direct, zijn motor ik oogt wat lomp. Afijn, je ziet gelukkig ook de overeenkomst.

zwaar overschat deze jongen gewoon een doorsneevoetballer niet meer en niet minder DAT IS Mijn Mening VZ KAN JE HET Weer Verwijderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren