HoodRich
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Dinsdag, 16 augustus 2011
 • HoodRich
 • 183 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 1.509
 • 34 jaar (20-5-1987)
 • Amsterdam
 • Neuroscience
 • PhD student
 • 3
Persoonlijke berichten
5 januari 2012 om 11:15
#1

Daarom is het goed om in een middag voor PSV een trainer te zoeken die zowel goed inhoudelijk is, en de groep kan motiveren en naar een hoger niveau te brengen.

23 november 2012 om 18:59
#2

Hij is verwijderd omdat de discussie omstond uit een reactie die verwijderd is. Wij deden niks fout , alleen voldeed de reactie erboven niet , daardoor worden alle berichten die daarop inhaken verwijderd.

Maakt ook verder niks uit , even goede vrienden :)

Aangepast op 23 november 2012 om 19:00 door Adzevedo.

10 februari 2013 om 00:29
#3

Respect voor jouw reactie op het artikel van de wedstrijd tegen Vitesse. Ik ben blij dat er nog supporters zijn die gewoon realistisch kunnen reageren.

18 maart 2013 om 12:02
#4

Jij heb gelijk hoor, maar Viergever heeft het wel in zich. Ik zie zijn vorm en die van AZ juist als iets positiefs. We weten allemaal wat Viergever kan. Hij heeft potentie. Dat is niet weg na één minder seizoen. Elke speler krijgt te maken met een persoonlijke dip in zijn loopbaan. Daar leren spelers, als het goed is, van. Viergever heeft nog altijd veel talent en potentie. Hij is na dit seizoen alleen goedkoper geworden door zijn mindere prestaties.

10 april 2013 om 11:55
#5

Hoofdrichting,

Ik moet even mijn excuses aanbieden van laatst, ik heb wat post van je terug gekeken en normaal gesproken heb je gewoon een goede(soms iets wat te kritische in mijn ogen :) ) blik, maar uiteraard ben ik zo als (bijna) ieder ander mens en onthield/zag ik niet alle posts.
Hiervoor wil ik dus graag mijn oprechte excuses aanbieden.

Met vriendelijke groet,
Deentje

25 juli 2014 om 11:29
#6

Your welcome, sorry voor de iets wat late reactie. Die boosheid die dat los maakt bij jouw mede supporters snap ik nooit zo goed omdat jij altijd alles goed onderbouwd (geldt ook voor andere topics waarin jij reageert). En achteraf blijkt ook gewoon steeds dat jij het bij het rechte eind had. Waar ik persoonlijk veel respect voor heb is dat jij samen met nog wat andere mede supporters van jouw altijd kritisch zijn gebleven (dat gaat terug tot voor de “gemeente deal”). En niet meteen mee gingen met de “waan van de dag” wanneer er weer een goede reeks werd neergezet of aankopen gedaan werden die eigenlijk zoethoudertjes waren of die eigenlijk niet nodig waren.

Sterker nog, ik durf zelf te stellen dat als jouw mede supporters zo kritisch zouden zijn zoals jij, Andreg, Rudeboy65, Peskens-PSV en Rmandes de druk op Brands veel groter zou zijn geweest om PSV gericht te versterken, en te zorgen dat PSV over een uitgebalanceerde (zowel qua karakter, ervaring en de juiste type spelers) selectie zou beschikken. Dan heb ik het nog niet eens over de druk die uitgeoefend zou kunnen worden op het “van de hak op de tak” beleid van de club. Een echte supporter heeft in mijn ogen kritiek wanneer dat gerechtvaardigd is, in plaats van alles wat de club doet te verdedigen, want op die manier leren beleidsbepalers nooit van hun fouten.

Fijn weekend alvast,

Afca_leeds.

7 augustus 2014 om 21:49
#7

Hey als Mede Psvfan deel ik jou kritiek die je ook terecht geleverd hebt op de club,de staf en alles enz.

Ik heb nou alleen de laatste 25 minuten van deze wedstrijd vandaag gezien, maar dat was eigenlijk meer dan genoeg om achter t hele wedstrijdbeeld te komen.
Die Oostenrijkers zag ik een aantal x vlot naar de 16 van PSV tikken, en dat zag er nogal makkelijk uit, alsof ze er niet staan, dat kan gewoon niet .
PSV heeft amper een fatsoenlijke aanval op de mat gelegd, eerste helft die counter met goal dus alleen van wat ik gelezen heb.

En de 2de helft na die wissel 10 minuten een beetje dreiging met 2 goals, en daarna weer terugtrekken en tegenhouden vooral.
Een aantal x 50 meter van de goal 3 tegen 3, 2 tegen 2 geen eens uit kunnen spelen, zo slordig, er komt geen eens een dreigend schot uit zo'n situatie , uit zulke situaties moet je er minimaal 1 maken, en gewoon uitlopen naar een 1-5 dat is een uitslag, 2-3 klinkt echt als net aan. En dat was t ook eigenlijk gezien t wedstrijdbeeld en dat Polten t betere van t spel gewoon had.

Gelukkig 2x winst en door, maar daar is t ook wel mee gezegd, zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ik zie inderdaad ook weinig emotie bij dreiging van de tegenstander etc. een beetje pit wil ik zien, iemand die een speler wijst op wat die zojuist verkeerd deed, op een felle doch duidelijk en rechtvaardige manier.
Die Brenet en Tamata wil ik als 2de keus nog geen eens hebben, als Arias of Willems een x wegvalt( mocht Willems weer fit zijn, ook al ben ik ook totaal niet weg van Willems, 2 zwakke LB hebben we m.i.) dan houd ik mijn hart vast met zulke matige spelers achterin, eigenlijk vind ik Arias de enige goede verdediger die we achterin hebben staan. Ook bij Bruma zie ik teveel schoonheidsfoutjes.

Het hangt toch als los zand aan elkaar zoals je met andere woorden zegt, tis dat straks met Wijnaldum,depay,maher er creativiteit in t veld staat, maar dan is t hopen op een geniale ingeving, ik heb vorig seizoen en tot nu toe eigenlijk geen fatsoenlijke opbouw van achteruit gezien, tis geef em aan een van de creatieve spelers, en hopen dat we scoren en winnen.

Er mogen echt wel 4 verdedigers bij voor mij hoor, een goeie LB en 3 CVs want alleen Arias overtuigt achterin .

Ja zoals je zegt Ajax werd kampioen zonder concurrentie eigenlijki, met 72 punten (zoiets) kampioen worden is echt heel slecht, de kampioen moet gewoon op zijn minst 80 punten eigenlijk 85, waarbij de nummer 2 en 3 er dichtbij staan. maar overal worden punten gemorst, en de titel in de schoot geworpen bij Ajax.

Echt goed verwoord allemaal,- mijn complimenten - , wat toch leeft onder de meer kritische fans. Waren ze intern maar eens zo kritisch !

Goed om te zien dat er toch nog een aantal mensen echt kritisch zijn op dit alles.

Ik zie je verdere kritische noten over t voetbal en met name PSV graag tegemoet,

Greetz en fjne avond nog Lennartj123

9 augustus 2014 om 19:09
#8

Hey thanks voor je reactie terug, dat waardeer ik :)

Nee is t ook niet, maar je moet t wel op de juiste manier kunnen bewoorden natuurlijk he ook al is er op alles altijd wel iets aan te merken natuurlijk he haha:), overal is altijd ruimte voor een kritische nooit , en t kan altijd beter, op alle vlakken he .

Ja PSV heeft nu diezelfde droogte die Ajax jarenlang voelde zonder titel, 6 jaar lang zonder ook maar 1 landstitel is echt een topclub als PSV onwaardig, je moet gewoon elke 2 jaar minimaal 1x kampioen worden, en elk jaar Champions League moeten spelen.

Er wordt wel leuk verkocht de afgelopen paar jaar hoor, maar er staat nog steeds een aardige schuld als ik me niet vergis. Maar ook op bestuurlijk gebied was en is t nog altijd niet echt lekker op orde al zeg ik t zelf.
Jij en ik weten wel waar dat op doelt.

Idd ik zag ook elke minuut zo'n beetje wel fouten overal. Ik vind Cocu ook niet de geschikte coach voor dit Psv, welke coach wel weet ik niet, maar Cocu is geen coach die er stevig boven op zit en duidelijk,fel maar wel eerlijk op een normale manier zegt waar t op staat, bij een topclub horen weinig fouten , dus daar moet je ook veel op hameren, bij elke speler, bij wat voor soort fout dan ook.
Ook door middel van videoanalyses achteraf worden spelers al lerend beter, als er op gewezen wat ze fout doen, en wat ze de volgende x beter en anders moeten doen.

En ik zie alleen Maher die nu wel gewoon zijn ding aardig doet , maar voor de rest ja ik zie t weer op dezelfde manier gaan inderdaad ja.

Ja als aanvallende back vind ik Willems nog wel gaan, ook al doet die dat wel te wild nog steeds naar m.i met vaak gevaarlijk balverlies nog steeds.
Ik ben benieuwd naar hoe zijn verdedigende taken zijn verbeterd dan, als hij weer fit is straks.
Dat betwijfel ik of Louis dat gedaan zou hebben, maar dat zullen we nooit weten haha.

Maar alsnog op beide backs hebben we geen back-up die tegen de basisspelers aanzitten qua niveau, 4 verdedigers extra zou fijn zijn, oke nu 3, 2 centrale en op de lb nog een goeie concurrent voor Willems, dat heeft hij ook nodig want Tamata is gewoon 3x niks.
Ja klopt nog steeds maar 20, dat mag ook niet vergeten worden, maar hij speelt al een paar jaar basis bij PSV dus, ben benieuwd naar die vooruitgang en wie snel komt .. je kent t gezegde wel :)

Wat verwacht je van de eerste wedstrijd a.s zondag thuis tegen Willem II ?

Wijnaldum nog op de bank zag ik , om nog wat rust te geven etc,

Ikzelf weet niet goed wat ik kan verwachten, een overwinning zeker, maar in wat voor mate is erg moeiilijk te beoordelen bij dit Psv.

greetz !

10 augustus 2014 om 19:01
#9

Ik zag je reactie man

Ja Cocu kijkt er zo emotieloos naar als t maar kan zijn , doordrukken nee hoor, je moet er juist nog 2,3 extra in leggen dan heb je een lekkere uitslag, lekker doelsaldo en pak je meteen de koppositie maar nee hoor, echt wat een kleurloze vent is dit.

Helaas gaan we geen anderen krijgen vrees ik, dus ik hou mn hart weer vast met die vent langs de lijn,

Overigens had ik Narsingh gewoon basis laten starten in plaats van Locadia, Locadia is geen buitenspeler, en daardoor kreeg de Jong ook weinig bruikbaar ballen die die als spits nodig had juist, vond ik echt een matige beslissing.
Narisingh blijven laten banken is ook kapitaal vernietiging, en hij is gewoon een veel betere speler als Locadia.

17 augustus 2014 om 21:15
#10

Haha je had op mn vorige bericht ook niet gereageerd haha.

NAC Breda leek een makkelijke prooi te gaan worden na 2 snelle goals achter elkaar.
Daarna toch een momentje zonder scherpte en inzicht van Arias, was echt onnodig. Zo houdt je die 0 natuurlijk nooit eens een x. Die Tighadouini (zoiets) speelde wel leuk overigens.
Al had Arias ook zijn man daar gewoon moeten laten lopen, omdat de hoek moeilijk was, en Zoet goed stond opgesteld. Er had waarschijnlijk geen eens gescoord uit die kans, dus echt zonde.

Daarna toch paar x redelijk weggekomen bij kansen op de 2-2. Daarna gelukkig even een lekkere periode van 11 minuten met daarin 3 heerlijke goals. Vrije trap van Memphis uiteraard, we weten dat ie t kan maar t blijft machtig mooi. 4de Goal gewoon mooie assist van de Jong op Locadia die hem voortreffelijke streep in de kruising aflevert. En ook de 5-1 was heel snel gespeeld, zag er vloeiend uit.
En nogmaals Memphis, deze x van nog 5 meter verder, maar ook deze goed erin. Ook al had Ten Rouwelaar deze toch misschien wel mogen hebben, desalniettemin lekker dat hij erin gaat.

Hoop dat ze Depay kunnen behouden, na 4 goals en 3 assists in 2 wedstrijden, PSV heeft hem zo erg nodig dit seizoen. En zijn vrije trappen zijn ook een extra fantastisch wapen om een wedstrijd open te breken of PSV daar terug in te brengen. De 3-1 werkte echt bevrijdend namelijk, vlak daarvoor nog kans op 2-2 namelijk,

Rekik vond ik erg goed spelen, zat er steeds goed tussen met tackles en intercepties.
Bruma gewoon weer matig hoog tijd voor vervanging daar.
Voor de rest prima wedstrijd.
Maar die slordigheden uit de eerste helft en begin 2de helft moeten er echt uit tegen Ajax-uit volgende week.

We gaan t weer tegemoet zien !

22 augustus 2014 om 14:01
#11

Sorry voor de late reactie, maar dat ben je volgens mij wel van mij gewend hehehe. Als ik niet meteen op berichten reageer op mij 'prik bord' vergeet ik ze altijd vrij snel, ' I know its bad'.

Wat betreft die mede supporters die het nodig vinden om jou en nog een paar van jouwe mede supporters belachelijk te maken kunnen beter zelf in de spiegel kijken. Het zijn eigenlijk ook de gebruikelijke namen vanuit PSV kant (die we ook bij Ajax hebben) die zelden tot nooit normaal of inhoudelijk kunnen reageren. Op een of andere manier denken ze dan dat ze op de man moeten spelen, iets wat meer zegt over hun dan jou.

Meen je dat serieus van die jongens van 410, dat vind ik wel opmerkelijk;) alhoewel ze houden er daar wel vaker er een aparte kijk op na:). Nu is er wel het een en ander op te merken aan de Boer, maar je kunt hem als Ajacied toch geen slechte trainer vinden. Hij stapte in op een moment toen de club in lichtelaaie stond en hield zijn hoofd kool (iets wat ik echt bewonderenswaardig vond', en hij zorgde ervoor dat het positiespel erin geslepen werd. Wat mijn inzien een belangrijke eis is om 'verzorgd aanvallend' voetbal te kunnen spelen, goed nu komt dat er lang niet altijd uit maar dat ligt meer aan de spelers. De Boer hamert er zo vaak op dat de balcirculatie veel sneller moet en dat men vooruit moet spelen (verdedigen), alleen op een of andere manier kunnen ze dat maar weinig op brengen.

Hetzelfde geld voor het gebrek aan strijdlust, waarbij de Ajacieden zich een aantal keer per seizoen (vaak tegen dezelfde ploegen zoals FC Utrecht) als een stel mietjes de duels aan gaan. Wat dat betreft heb ik het ook wel gehad met de excuses (die ik naar mijn mening ook te vaak hoor bij andere clubs in Nederland) zoals:

- 'we waren niet scherp genoeg'.

- We wilden het niet te graag'.

- 'dit mag niet op dit niveau' (vervolgens zien we bijna wekelijks weer dezelfde fouten).

- 'we weten het wel maar....'

- 'ze geen idee hebben waarom herhaaldelijk afspraken bij standaard situaties niet worden nagekomen'

-' Als het voetballend niet loopt moet je uit een ander vaatje tappen, alleen lukte dat niet.'

Waar ik mij bijvoorbeeld wel aan irriteer bij de Boer, is dat hij spelers te vaak (hun benen als je begrijpt wat ik bedoel )positioneel blijft misbruiken, al hebben daar meerdere trainers last van. Neem nu een Fischer, in de jeugd heeft hij ook weleens succesvol op de vleugels gespeeld, maar van origine is het een aanvallender middenvelder (die ook in de punt kan spelen), wanneer hij op de vleugels moet spelen zie je dat hij zich daar niet prettig voelt. Wanneer hij terug komt van zijn blessure hoop ik vurig dat de Boer hem op het middenveld zet, met zijn techniek, gezonde agressie, zijn drang naar voren en altijd probeert om de vaart in het spel te houden denk ik dat hij de juiste man is om de vleugels en de centrumspits te lanceren. Andersen heeft nog meer tijd nodig en Serero vind ik te wisselvallig en speelt vaak het liefst ook op safe, dus 'tikkie breed en tikkie terug' en daarnaast hoef je vaak ook maar te blazen en hij valt al om:).

Je hebt ook gelijk, ten tijden van de revolutie had je ook zo´n groepje van Ajacieden die ondanks alle bewijzen dat het fout zat toch nog gewoon hun kop in het zand staken. Daar heb ik ook genoeg discussie mee gevoerd, alleen bij ons ging dat gelukkig om een kleine groep, op dit forum en PSV netwerk vind ik het verontrustend dat zoveel PSV supporters niet kritisch zijn of dat niet lang kunnen volhouden.

Zoals je al zegt men is gauw weer tevreden als er een naam komt of er een goede reeks wedstrijden is neergezet. Neem nu het gerucht rondom die Costa Ricaan (ben zijn naam even kwijt), als ik voetbalzone en PSV netwerk lees zie ik een hoop positieve geluiden omdat hij het goed deed in Brazilië, terwijl hij een totaal andere type middenvelder is dan Defour en PSV (waar we het beiden over eens zijn) de zwakke verdediging nu echt eens moet aanpakken. Arias voldoet en Rekik zie ik het ook nog wel redden, alleen die Bruma man man man die jongen ontwikkelt zich ondanks dat hij veel speelt helemaal niet. Vijf en een half miljoen is al niet veel in het hedendaagse voetbal, als je daar dus een 'ervaren' centrale verdediger en nog een back voor moet halen kun je beter geen miljoen uitgeven aan die Costa Ricaan. Over 'backs' gesproken, wat vind jij van Willemse ? Heb jij daar nog vertrouwen in of hij zijn ego wat kan terug schroeven ?

Wat betreft het beleid bij Psv, er is hoop. Het aantrekken van Gerbrands lijkt mij een uitstekende zet van de club, dat is echt een nonsense man die geen 'bullshit' duldt. Nog belangrijker, hij heeft de ervaring om te werken bij een club die pretendeert meer uit de eigen opleiding te willen halen en is ook wel in staat om Brands terug te fluiten wanneer hij weer de verdediging als laatste prioriteit ziet. Wat dat betreft denk ik ook wel dat hij vrij snel korte metten zal maken met het zwalkende technische beleid van Brands, waarvan je eigenlijk wel kunt stellen dat hij gefaald heeft, behalve in het uitgeven van veel geld.

Nu hoor ik velen (psv) supporters dat hij goed gehandeld heeft maar als je 'maar' vijftien miljoen overhoud van de 40/50 doe je toch iets niet goed. Brands betaald te vaak de hoofdprijs en onderhandeld vind ik ook nog eens slecht. Ajax zag af van Maher en Narshing omdat men bang was dat er na een eventuele verkoop te weinig zou overblijven met het eisen pakket van de spelers en hun entourage, wat nog eens bovenop het salaris van de speler, het honorarium van de zaakwaarnemer en de transfersom komt.

Je hebt gelijk ook de mensen die bestuurlijk boven Brands staan hebben gefaald, als het dit seizoen nog een keer fout gaat neem ik toch aan dat die druk die er af en toe is ook echt zal aanhouden. Zij zijn inderdaad net zo verantwoordelijk, hopelijk heb je wel vertrouwen in Gerbrands want ik denk dat hij de aangewezen man is om de boel flink op te schudden. Dit seizoen zal hij denk ik gebruiken om zijn ogen goed te kost te geven om de hele organisatie te analyseren, zodra hij dat heeft afgerond zal hij denk ik tot echte actie overgaan. Zolang de andere hoge heren naar hem luisteren weet ik zeker dat hij PSV weer kan terug brengen waar het hoort, want ook op commercieel vlak las ik onlangs een aantal zaken die niet goed zijn.

Klopt het dat er sponsors zijn die twijfelen of ze willen verlengen ?
Klopt het echt dat Freo ook minder wilt betalen ?
Dan zijn er nog de onderhandelingen met 'nike' die niet zo soepel verlopen, waardoor PSV nu ook met andere partijen in gesprek is. Op zich is dat natuurlijk niet verkeerd, alleen vraag ik mij af of een andere partij wel bereid is om meer te betalen dan 'nike' zijn aanbod. Wellicht een jong merk dat naam wilt maken maar het lijkt mij moeilijk. PSV zit denk ik de fase net voordat Cruijff echt door pakte bij Ajax, nu weet ik dat Gerbrands een Az`,er is maar ik denk dat hij weleens de Johan Cruijff kan worden die PSV zo nodig heeft.

Zo, dat was weer een hele lap tekst hehehehe, tot de volgende keer en keep the faith !

25 augustus 2014 om 15:05
#12

Ik heb me gisteren bewust onthouden van reacties om me niet te laten provoceren. Wel heb ik alle topics gevolgd. Ik wil alleen zeggen dat jij je erg netjes gedragen hebt, al had ik het ook begrepen als je het lekker was gaan inwrijven. Stratumseind is daar een voorbeeld van, al vind ik hem gewoon een mafkees en verdenk ik hem er wel eens van regelmatig met van Hanegem op de bank te zittenm te beramen hoe ze Ajax zwart gaan maken. Na zo'n overwinning is het wel begrijpelijk, maar hij doet het elke dag als er een mogelijkheid is. Afijn je hebt in ieder geval mijn respect verdiend, voor zover dat wat betekent.

25 augustus 2014 om 15:18
#13

Het is ook veel leuker om vrienden en collega's te jennen, maar wellicht heeft niet iedereen die en zoekt men zijn heil op een forum. De volgende keer pakken wij jullie weer en dan zal ik proberen net zo realistisch na te beschouwen als dat jij doet

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 4 december
Newcastle United en West Ham United hebben zich gemengd in de strijd om Arthur Cabral. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren