tinuske80
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 30 januari 2012
  • tinuske80
  • 173 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.638
  • 41 jaar (8-6-1980)
  • 1
Persoonlijke berichten
30 april 2014 om 09:41
#2

Haha, mijn hoogtepunt was de 4-0 van PSV tegen Ajax

Daarnaast is het ook typisch op zo`n opmerking (waar ik op reageer) te plaatsen en Ajax-Real Madrid te gaan vergelijken met deze wedstrijd, en op die manier een poging te wagen de nederlaag van Ajax tegen real te verdoezelen door te stellen dat Real ook `maar` met 4 goals verschil van een wereldploeg wint.

Daarmee zeg je eigelijk zegt dat Ajax het helemaal niet verkeerd heeft gedaan tegen real oftewel je vind Ajax blijkbaar zo goed dat ze "maar" met 4-0 hebben verloren omdat Bayren Munchen dat ook doet. Daarmee maak je dus wel degelijk indirect die vergelijking.

Echter snap jij blijkbaar niet dat Real tegen Ajax weinig moeite heeft gehad om tot die stand te komen, als ze er echt 100 procent voor waren gegaan had Ajax met nog grotere cijfers verloren.

Denk je nou werkelijk dat dit Real Bayren Munchen, de Championsleague winnaar van vorig jaar met 5-0 afslachten dat ze tegen Ajax alle zijlen hebben bijgezet om 4 goals te halen?

Nogmaals, je kunt deze wedstrijden totaal niet vergelijken, Ajax speelde tegen real in de poulfase, gister was een halve finale. Als Ajax gister de tegenstander was geweest in een halve finale dan waren er dubbele cijfers op het scorebord gekomen, reken daar maar op.

Bayren en Ajax zijn een wereld van verschil en als Ajax gister de tegenstander was geweest en Real met de zelfde passie en strijd als tegen Bayren had gespeeld was Ajax minimaal met dubbele cijfers naar huis gestuurd.

Aangepast op 30 april 2014 om 10:04 door Panerai.

1 april 2015 om 14:42
#3

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe je nu nog over depay denkt na gister.
Ondanks het feit dat het maar 1 wedstrijd is, heeft hij weer redelijk bewezen waartoe hij instaat is tegen degelijke tegenstanders

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren