ricardo77
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 2 mei 2008
  • ricardo77
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 2.190
  • jaar (--)
  • breda
Persoonlijke berichten
14 augustus 2010 om 17:33
#1


Aangepast op 14 augustus 2010 om 18:12 door Soulsister.

3 september 2010 om 18:06
#2

Toornstra Verhoek en Derijck zijn spelers met potentie om de top in Nederland te halen, waarvan ik Toornstra de meeste kans geef. Maar dat zal pas over een paar jaar blijken of ik gelijk heb.

11 september 2010 om 18:02
#3

Lol, vdvaart beter dan modric op het middenveld. Je heb gelijk, daarom kon hij naar chelsea en manchester en meerdere topclubs net als modric toch?

Doe aub je oranje bril af. Modric kon naar elke topclub vorige jaar maar hij wilde niet. Vdvaart wilde naar elke topclub maar niemand wilde hem hebben.

31 oktober 2010 om 20:21
#4

Lol, mijn moeder is nederlands, ik ben geboren in nederland. Wat denk je dat ik ben kneusje?

U MAD Brah?

28 april 2013 om 13:56
#5

Om nog even terug te komen op dat grote waffeltje van je. Daar ga je dan met je praatjes! Jammer voor je joh!! Hahaha bal gehakt!

'
Beste Psv-ers en Feyenoorders, wij gaan jullie een handje helpen OK, als Vakkie G en B-side!

Het gaat weer een legendarisch avondje NAC worden,let maar op: dit zijn de wedstrijden dat NAC boven zichzelf uit kan stijgen door de de hectiek,sfeer en tumult wat een avondje NAC op kan leveren.

PSV kan erover meepraten: als je als topclub ook maar een klein beetje denkt het wel op 95 te kunnen doen tijdens een avondje NAC dan ga je punten morsen..en ik heb de indruk dat De Boer en de Ajax spelers deze wedstrijd beschouwen als een normale wedstrijd en ervan uitgaan 'gewoon' te kunnen winnen....nou,forget it! Wij gaan de titelstrijd weer open gooien.. '

Aangepast op 28 april 2013 om 13:58 door Freakyboy.

9 februari 2015 om 23:18
#6

Ha Ricardo, ik heb regelmatig contact met Nemanja, ben zelfs eens op uitnodiging naar Alkmaar geweest. Maar ik zie dat jij ook voor de mooiste club van Nederland bent :-)

10 februari 2015 om 20:45
#7

Haha, dan is mijn bron toch betrouwbaarder haha, ik kan het Neno wel eens vragen, maar ik denk dat zijn ouders het liefste hebben dat Neno lekker kan voetballen elke wedstrijd en dan het liefst zo hoog mogelijk, maar hoeft geen top te zijn. Ik persoonlijk denk dat PSV en Feyenoord beter bij zijn stijl passen. In het buitenland Liverpool, Tottenham ofzo. Als hij op zijn 32ste maar weer lekker komt balen bij de mooiste club van Nederland
Gr Zeger

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
AngeliƱo staat hoog op het wensenlijstje van Internazionale. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren