Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heroïsche Ronaldo bezorgt Juventus onvergetelijke avond

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft Juventus dinsdagavond eigenhandig naar de kwartfinale van de Champions League geloodst. De grootmacht uit de Serie A stond aan de rand van de afgrond, na de eerdere 2-0 nederlaag tegen Atlético Madrid, maar leverde voor eigen publiek een krachttoer: 3-0. Ronaldo nam alle doelpunten voor zijn rekening. De Portugees scoorde met twee kopballen en een door Björn Kuipers toegekende penalty, waardoor er geen verlenging aan te pas hoefde te komen en Juventus de kokers ingaat tijdens de loting van vrijdag.

Voorafgaand aan de wedstrijd had Ronaldo al zijn vrienden en familieleden opgebeld, zo verzekerde Sky Italia: de aanvaller van Juventus voelde aan alles dat het een bijzondere avond zou worden. Om een comeback te realiseren kon een vroeg doelpunt van groot belang zijn en dus zocht de thuisploeg direct de aanval. In de vierde minuut leek het al 1-0 te worden, maar arbiter Kuipers maakte zich impopulair bij Juventus door de treffer af te keuren. Na een corner kwam de bal vlak voor het doel terecht bij Ronaldo, die in de ogen van Kuipers een overtreding op doelman Jan Oblak beging voordat hij ploeggenoot Giorgio Chiellini in staat stelde om raak te schieten.

In het eerste kwartier van de wedstrijd had Juventus liefst 71 procent balbezit, maar dat overwicht leidde afgezien van de afgekeurde goal niet tot schoten op doel. Bij Atlético was alles erop gericht om het spel van Juventus te ontregelen met het bekende fysieke voetbal. Het lukte 26 minuten lang, maar daarna bracht Ronaldo de spanning volledig terug in het tweeluik. Federico Bernardeschi bracht een bal richting de tweede paal, waar Ronaldo hoger sprong dan Juanfran en zijn tweede Champions League-doelpunt van het seizoen binnenknikte. Onder aanvoering van het uitzinnige publiek zocht Juventus direct naar het tweede doelpunt.

Een gewaagde omhaal van Bernardeschi, een nieuwe kopbal van Ronaldo en een door Oblak gepareerde kopstoot van Chiellini waren voor rust de gevaarlijkste momenten. Juventus kon terugkijken op een sterke eerste helft; Atlético kwam er nauwelijks aan te pas, tot een gevaarlijke kopbal van Álvaro Morata in de tweede minuut van de blessuretijd. In de tweede helft duurde het niet lang voordat Juventus de achterstand volledig had weggepoetst. Opnieuw scoorde de gastheer uit een kopbal van Ronaldo: na de voorzet van João Cancelo leek Oblak de inzet van de aanvaller op prachtige wijze te keren, maar de bal was voor zijn redding over de lijn gegaan.

Het horloge van Kuipers trilde en dus werd Juventus prettig verrast met de 2-0. De Oude Dame had al het momentum in handen en was het meest nadrukkelijk op zoek naar een beslissing binnen de reguliere speeltijd. Maar gaandeweg het tweede bedrijf werd Atlético brutaler en vloeiden de krachten weg bij Juventus. De ploeg van Massimiliano Allegri was in het laatste kwart van de wedstrijd lang niet meer zo dominant als daarvoor. Het leidde ertoe dat de bezoekers een paar keer in de buurt van het doel kwamen, zonder echt dreigend te worden. Negen minuten voor tijd was er juist een enorme kans aan de overzijde, toen de doorgebroken Moise Kean net voorlangs volleerde.

Juist in die fase, in de laatste tien minuten van de wedstrijd, werd Juventus wat sterker. En vijf minuten voor tijd kreeg Ronaldo de uitgelezen kans om zijn hattrick te voltooien, een verlenging te voorkomen en Juventus naar de kwartfinale van de Champions League te schieten. Kuipers kende een strafschop toe aan de thuisploeg, na een domme overtreding van Ángel Correa op Bernardeschi, en Ronaldo legde aan vanaf elf meter. Hij schoot snoeihard raak in de linkerhoek: 3-0. Juventus speelde de wedstrijd daarna uit en de grote droom om de Champions League te winnen, een voorname reden voor het vastleggen van Ronaldo, blijft dus in leven.

Wint Juventus dit seizoen de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk trots op mijn cluppie. Ronaldo, tsjaa wat moet je er van zeggen. Ik vind het zeker niet de meest sympathieke voetballer maar wat een instelling en wat maakt hij het keer op keer waar. Wil toch nog een speler opnoemen, Bernadeschi. Zeg al maanden dat hij meer speeltijd moet krijgen en bewijst vandaag waarom. Ook de twee backs geweldig, zoveel energie. Van cancelo wist ik dit en ook wel van spinnazola, maar om dit te doen in zo'n belangrijke wedstrijd met zo weinig ritme, onwijs knap. Vanavond ben ik weer even trots om juve supporter te zijn. Gefeliciteerd mede supporters!!

12 maart 2019 om 23:00

Sorry hoor, natuurlijk beslist Ronaldo de wedstrijden met zijn goals, maar zou je niet wat meer respect hebben voor de rest van het team?
Ronaldo fungeert 2x als afmaker en neemt een strafschop he? Bernadeschi geeft een briljante voorzet + versiert de penalty.

Ja, Ronaldo is de beste afmaker ter wereld, misschien wel aller tijden, maar naast zijn goals zie je hem amper. Vanavond was natuurlijk een show, maar ik kan meer respect opbrengen voor Pjanic en Bernadeschi, die in zijn schaduw het spel maken en goals voorbereiden.

12 maart 2019 om 23:05

eerder simeone,altijd die anti-voetbal,man man man,hoe keihard die faalt,als je nou na die 1-0 op zoek gaat naar een doelpunt,kan je de wedstrijd kantelen,wat doet hij? nog steeds anti-voetbal spelen,nu mag die lekker janken.

12 maart 2019 om 23:18

Eet nog zo'n appel...

Ronaldo was overall vandaag! Good Job Perez...

Gefeliciteerd Juve Fans !!

13 maart 2019 om 01:02

Fcb_catalunya, Je naam zegt genoeg. Ronaldo speelde geweldig vandaag. Ook buiten zijn goals. Misschien niet zo frivool als vroeger, maar wel heel erg functioneel. Daarnaast doe je alsof de goals makkelijk waren. De eerste goal wint Ronaldo na uitstekende positionering een kopduel. De tweede goal staat hij weer goed en moet hij een lastige kopbal maken. De penalty scoort hij bijna altijd op de belangrijke momenten. Vorig jaar scoorde hij ook tegen Juve een penalty met ongelofelijk veel druk op zijn schouders. Naast zijn goals zie je hem amper? Ronaldo heeft in het verleden bewezen de meest complete speler aanvaller ter wereld te zijn: Kopgoals, Snelheid, Dribbel, Afmaken, nagenoeg tweebenig, afstandschoten, penaltys en voorzetten. Hij kon alles. Nu heeft sinds een paar jaar zijn spel aangepast aan zjin leeftijd en lichaam. In die jaren heeft hij er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat Real grote prijzen won met ongelofelijke optreden op het hoogste niveau. De man heeft alles bewezen en jij doet bijna alsof hij alleen kan afmaken.

13 maart 2019 om 10:31

Timmothy, valt iets te zeggen voor je verhaal maar waarom werd Ozil dan in alle kranten afgemaakt voor de uitschakeling op het wk terwijl hij 7(!) assists kon hebben als zijn passes afgemaakt werden tegen (ik meen) Zuid-Korea? Het is maar net wat je mening is over de speler in kwestie. Ozil was een makkelijk doelwit terwijl Kroos en Muller de kansen verprutsten. Nu maakt CR ze af en krijgt hij nog geen lof omdat het om de aangever gaat?

Nogmaals, het is maar net aan welke speler je de voorkeur geeft hoe je op zoiets reageert.

13 maart 2019 om 10:36

@Maxromero10 thnx broer!
@All...iedereen mag vinden wat die wilt naar weten allemaal dat CR7 in je team een garantie is voor prijzen. Hij zaait angst in bij de tegenstander EN brengt die abnormale drive en wilskracht over naar zijn teamgenoten. Zowel in clubverband als met Portugal. En zowel binnen als buiten de lijnen (zie finale Portugal).

13 maart 2019 om 11:42

Samcro, ik heb toen niet goed genoeg op Ozil gelet om daarover te oordelen.
Ik weet eerlijk gezegd niet / kan me niet herinneren of hij goed speelde. Maar uiteraard is de tendens gelijk negatief als je als topfavoriet zo snel wordt uitgeschakeld, dat en de lakse houding die Ozil soms lijkt te hebben kunnen daaraan bijdragen.

Ronaldo moet ook wel lof krijgen, hij doet immers wat je als spits hoort te doen, namelijk kansen afmaken. Maar maak het niet groter dan het is. Ongelooflijk succesvol zijn als afmaker is prima, maar er zijn meer aspecten in het voetbal.
Soms kan een verdediger veel belangrijker zijn geweest voor een overwinning ondanks dat de aanvaller de goals scoort. Maar de aanvaller krijgt alle credits in alle post-match reports.

Messi scoort én bereidt zijn eigen doelpunten vaak ook zelf voor, wat vaak een veel lastiger karwei is dan daadwerkelijk scoren. Het is in mijn ogen bizar dat mensen überhaupt de vergelijking Ronaldo-Messi maken, want er is een wereld van verschil.
Maar dat mensen dit niet zien komt omdat men doorgaans enkel kortzichtig naar goals kijkt om te bepalen wie de 'goat' is, en alle andere aspecten negeert. Maar iedereen die daadwerkelijk wedstrijden kijkt en het spelletje doorheeft weet dat Ronaldo niet eens in de buurt van Messi komt als je kijkt naar het gehele plaatje.

13 maart 2019 om 15:09

Tuurlijk als het simpel gaat om het afmaken,waarom dan niet gewoon Huntelaar plaatsen?Jij mag alles vinden van Ronaldo,maar om zijn kwaliteiten zo te kort te doen dan vind ik jou een naar zuur mannetje

12 maart 2019 om 22:56

Voetballend had ik al weinig verwacht van Atleti. Maar ze vergeten te doen waar ze wel goed in zijn en dat is keihard knokken voor iedere meter. Ze laten de bedieners van het Champions League fenomeen CR7 zo simpel dribbelen en de bal voorgeven. Het is vragen om problemen. Om maar te zwijgen over de actie van Correa..

Juve terecht door!

12 maart 2019 om 22:57

Ronaldo wat een speler. Waar is die ene Real fan en juve hater? Of kan ik beter zeggen Cr7 hater. Gelukkig dat die Simeone weg js uit dit toernooi, wat een smerige trainer. Hij zou zn moeder nog verkopen om door te gaan

Het was onmogelijk, maar niks is onmogelijk met Ronaldo!!!

12 maart 2019 om 22:55

Het was idd onmogelijk, niet normaal dit. Lekkere sneer ook naar Simeone achteraf met dat gebaar

12 maart 2019 om 22:59

Zeker, hopelijk heeft Allegri nu geleerd van zijn fout en gaat het nu beter in de volgende ronde. Voor nu hoeven we daar echter niet over na te denken, want het absolute droomscenario is uitgekomen, 3-0, met een hattrick van Ronaldo. Hier was hij voor gehaald en hij doet het gewoon!

12 maart 2019 om 23:02

Wat een beest Ronaldo en dat gebaar op het einde heerlijk😄😄😄

12 maart 2019 om 22:58

Onmogelijk.. Lekker seizoen zo. Eerst Ajax, daarna United en nu Juventus.

Jammer dat Griezmann bij Atletico speelt..

12 maart 2019 om 23:00

Petje af voor allegri ook. Goede tactiek gevonden. Can en chiellini afwisselend naar voren gaan. Ook aanvallend gedacht met spinnazola. Heb heb hem vaak bekritiseerd. Maar nu heeft hij het perfect gedaan. Ronaldo en Berna waren echt fenomenaal.

12 maart 2019 om 23:01

Dit was verre van onmogelijk. De uitgangsposities van Ajax en United waren vele male zwaarder. Een 2-0 nederlaag wegspoelen in een thuiswedstrijd met een speler als Ronaldo in je team is echt geen onmogelijke missie. Gefeliciteerd en geniet er van!

12 maart 2019 om 23:07

Nou de cijfers waren anders erg in ons nadeel. En Atletico is normaal veel veller en sterk in de verdediging. Simeone had voorheen niet verloren van Italiaanse teams. Of je nou Ronaldo hebt of niet. Het was niet zo simpel om te winnen.

12 maart 2019 om 23:33

Vorige wedstrijd hadden we ronaldo ook. En tegen Atletico ( ik noem het de Italiaanse club van spanje) maak je een 2-0 echt niet zo makkelijk weg.

13 maart 2019 om 06:17

Vergeet niet dat Atletico nauwelijks tegentreffers incasseert hè! Laatste 5 wedstrijden niet één en totaal in La Liga dit seizoen pas 17. Gisteren 3 op één avond!

Wat een speler. Wat een legende. Grootste speler in de historie van Portugal en Real Madrid. Gefeliciteerd Juventus fans ! Gun jullie de eindzege !

12 maart 2019 om 23:08

Ooit gehoord van de naam Di Stefano
..? Wel een beetje jammer.

12 maart 2019 om 23:12

Ronaldo is beter dan Di Stefano. 4 CL met Real gewonnen. Topschutter in de CL en topschutter van Real Madrid. Een beetje meer respect voor CR7. Samen met Messi in de top 5 beste spelers ooit.

12 maart 2019 om 23:21

Ja. En Di Stefano is een absolute Madrid legende. Maar Ronaldo leidt Madrid in goals en heeft zelfs meer goals dan wedstrijden gemaakt bij Real ! Tel daarbij de historische prestaties op en zijn absolute big game moments en hij is ongetwijfeld de grootste Real Madrid speler ooit. Dat zullen we allemaal wel beseffen wanneer hij stopt.

13 maart 2019 om 08:32

Hoe vaak is Di Stefano kampioen van Europa geworden met Real? Volgens mij zelfs nog vaker...

13 maart 2019 om 19:53

django

"ronaldo is beter dan Di Stefano. 4 CL met Real gewonnen. Topschutter in de CL en topschutter van Real Madrid. "

Eh, sorry, in de tijd van Di Stefano bestond de CL nog niet, uiteraard. Maar Di stefano won vijf keer de belangrijkste Europa Cup met Real Madrid. Op rij. En scoorde in elke finale waarin hij voor Real Madrid uitkwam.
Di Stefano werd pas 40 jaar nadat hij gestopt werd ingehaald op de topscorerslijst door Raul, en is verkozen tot de op drie na beste voetballer aller tijden. Oftewel, direct ná Maradona, Pele en Cruijff.

Ik snap dat je een grote fan Ronaldo fan bent, en dat mag, maar als je gaat eisen om respect voor Ronaldo, dan eis ik van jou wat meer respect voor Alfredo di Stefano. Het mag zo zijn dat hij een icoon is van voor de mediahype rond voetbal, maar hij is echt een grote icoon in de historie van Real.

Eerlijk is eerlijk, ik geloofde er niet meer in, maar Ronaldo, Ronaldo...

Dank aan alle jongens, allemaal de ziel uit hun lijf gewerkt, dank aan Allegri om heel even op zijn Pep’s te gaan spelen, het was nodig! Spinazzola eerste CL pot en meteen zo spelen! Matuidi, werkt er iemand harder? Bernardeschi, a la Del Piero europees geschitterd voor ons, Dybala, wat een mentale weerbaarheid, zo invallen, ongezien, Can, ja Can, beste man van het veld vandaag, ongezien hoe die overal tussen zat en alles opzette, geniaal vandaag! Chiellini en Bonucci weergaloos en genadeloos! Bedankt mannen, onder leiding van Cristiano Ronaldo dos santos Aveiro, El Commandante en zijn manschappen, ongezien! Forza Juve, gehuild van geluk vanavond❤️

Forza Juve!!!!!!!!!!!! Siiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

12 maart 2019 om 22:59

Ik zei het je gozer!

12 maart 2019 om 22:59

Mooie woorden! Ben nog aan het trillen van de spanning haha. Wat heb ik genoten!

12 maart 2019 om 23:01

Dan ken je ronaldo niet als je er niet ik geloofde hahaha grapje. Maar schrijf ronaldo nooit uit. Nooit maar dan ook nooit. Al jaren wordt er finished geroepen enz. maar dit is de grootste en beste voetballer aller tijden. Oke tis mooi die dribbels tege levante enz. maar dit is puur voetbal.

12 maart 2019 om 23:03

Dit is krankzinnige CL tot zover. Dit is waarom voetbal zo prachtig is. Op hoogste niveau is Alles mogelijk. Tot zover underdogs en comeback ploegen zijn van hoogste niveau. Heerlijk om te zien en vandaag verdiende een ploeg te winnen en dat was Juventus.

Nooit een fan van Ronaldo geweest, maar vandaag kan ik alleen maar respect hebben voor hoe hard hij vocht voor de winst. Ieder fan telkens oppeppen. Wat dat betreft heeft hij zich nu al onsterfelijk gemaakt bij alle fans van Juventus.

Ik had een voorgevoel dat hij hem weer zou flikken vooraf, want tegen Atletico is hij een monster.

12 maart 2019 om 23:13

Mooi verslag. Ik snapte je teleurstelling en je passie. Deze selectie is weerbaar. Ik heb een geweldig Juve gezien.

13 maart 2019 om 08:00

En ik snapte jouw positivisme ook, en je hebt gelijk gekregen, en gelukkig maar! Meningen verschillen maar uiteindelijk dragen zowel ik als jij deze club in ons hart, en daar gaat het om.

Trots, trots en nog een trots.
Geweldig gespeeld, goed druk gezet en Atleti helemaal van de mat gespeeld. Spinazzola speelde een indrukwekkende CL-debuut en ik moet toegeven dat Emre Can ook fantastisch speelde. Voor mij iedereen een ruime voldoende, behalve een van m'n favoriete: Manzukic. De euforie giert door m'n lichaam.

Ronaldo hattrick hero! Fenomeen!

Beste CL-speler ooit. Ongekend wat deze man laat zien. Jaar op jaar niet normaal.

Ronaldo is buitenaards

Ik bedoel, wat deze man presteert op 34 jarige leeftijd is echt abnormaal. Respect voor deze machine.

Heel terechte winnaar, wat een passie tegen Atletico dat even wou verdedigen.

Wat een beest is die Ronaldo! Hij maakt zijn woorden toch weer eens waar. Fenomeen!

Ik kan vandaag twee dingen zeggen: 1.Ronaldo absolute voetbal grootheid 2.Juve kan blijkbaar heel goed voetballen als het moet, dus kappen met dat angsthazenvoetbal vanaf nu!

12 maart 2019 om 22:59

Man ben het zo eens met zowel 1 als 2, gewoon spelen naar eigen vermogens idd!

13 maart 2019 om 10:19

Precies. Het probleem in Italië is gewoon dat uit geen punten mogen worden verloren en dat thuis gewonnen moet worden. Het zit in de voetbalcultuur. Allegri heeft een handje om in uitwedstrijden de kat uit de boom te kijken. Toch zie dat als je hoog druk zet en vanaf de flanken speelt je gewoon echt goed kunt voetballen met Pjanic, Can en voornamelijk het beste Italiaanse materiaal wat rond loopt: Bernardeschi

13 maart 2019 om 10:19

Precies. Het probleem in Italië is gewoon dat uit geen punten mogen worden verloren en dat thuis gewonnen moet worden. Het zit in de voetbalcultuur. Allegri heeft een handje om in uitwedstrijden de kat uit de boom te kijken. Toch zie dat als je hoog druk zet en vanaf de flanken speelt je gewoon echt goed kunt voetballen met Pjanic, Can en voornamelijk het beste Italiaanse materiaal wat rond loopt: Bernardeschi

Dit is waarom je Ronaldo hebt! Gefeliciteerd Juve fans 100% terecht!

Klotsende oksels hart in mijn keel, maar wat ben ik trots op mijn club. En hiervoor haal je dus Ronaldo!!

Juve vandaag wel de betere ploeg, maar in beide wedstrijden de scheids mee.
1ste goal was een overtreding van ronaldo, en die penaltie is een schande

12 maart 2019 om 22:59

Wat? Hoe bedoel je in beide wedstrijden de scheids mee. Eerste goal was afgekeurd maar de penalty was gewoon terecht en oliedom van Corea.

12 maart 2019 om 23:01

Er is altijd die ene persoon met een andere mening, absoluut de terechte winnaar. Atletico probeerde niet eens te voetballen, alleen na de 3-0. 1 doelpunt in zo'n wedstrijd en je bent door, ga dan gewoon voetballen.

12 maart 2019 om 23:02

De overtreding van Correa is een schande, de penalty een logisch gevolg. Hoe dom kun je zijn zeg..

Weergaloos dit. Je weet dat Ronaldo er staat op avonden als deze, maar hij flikt het toch maar weer

Ronaldo wat een ongelofelijke legende! Maar buiten dat moet ik ook zeggen dat Bernardeshi fenomenaal speelde, en de verdediging stond als een huis! Juve gaat de CL winnen!

Cristiano Ronaldo... Of je hem nou mag of niet, dit is toch gewoon een speler van de ab so lute buitencategorie.

Wat een speler, staat er wanneer zijn club nodig heeft en weet niet wat druk is. Legende! Ben blij dat ik hem mag meemaken.

"Real gaat Ronaldo niet missen" nou wat bevestigd hij hier toch het tegendeel. Wat een held is het toch.

"Real gaat Ronaldo niet missen" nou wat bevestigd hij hier toch het tegendeel. Wat een held is het toch.

En dan had je natuurlijk nog die mensen die Ronaldo al gingen afschrijven maar nu snoert hij toch ff iedereen de mond.

Wat een payback van Ronaldo... mooi hoor hoe hij op het eind ff bij de Atletico fans uitgebreid ging vieren!

En dan had je natuurlijk nog die mensen die Ronaldo al gingen afschrijven maar nu snoert hij toch ff iedereen de mond.

12 maart 2019 om 23:13

Dat is voetbal, de ene wedstrijd ben je een opa, een wedstrijd later ben je weer de goat.

Iedere Madridista mag nu van een brug afspringen. Inclusief mezelf

12 maart 2019 om 23:01

Natuurlijk niet. Dit monster is door madrid vormgegeven. Dankbaarheid is het juiste woord.

12 maart 2019 om 23:05

Hij heeft Madrid vormgegeven de afgelopen jaren. Nu hij weg is blijkt Real ook niet veel soeps meer..

12 maart 2019 om 23:19

absoluut niet. Toen hij in madrid aankwam kon hij dit nog niet, maar toen die vertrok wel. Natuurlijk is er een natuurlijke wisselwerking geweest. Maar gezien jouw uitspraak zal je nauwkijks naar madrid hebben gekeken ten tijden van zijn aankomst. Niet erg maar ga dan niet popiejopie doen

13 maart 2019 om 13:12

Jammer dat je op de man moet spelen Dr.jero. Dat siert je absoluut niet. Natuurlijk was hij ten tijde van zijn indiensttreding bij Real nog niet zo ver, maar het was zeker geen kleine jongen meer, met je popiejopie..

13 maart 2019 om 00:38

Nee joh! Ik ga lekker kijken hoe Real gaat spelen onder Zidane en kijk al uit naar de transferwindow! Daarnaast lekker Juve blijven kijken om Ronaldo te bewonderen. Real komt er met een paar transfers wel bovenop.

Ik heb geen woorden om te beschrijven wat voor een beest deze Ronalfo is. Pfffffff. Hij is echt THE G.O.A.T. wat een held, wat een held, wat een held, wat een held..pfff

Heeft iemand gezien hoe Ronaldo juicht?

12 maart 2019 om 23:01

Ik hoop dat simeone t heeft gezien xD

Pffffff hier kun je toch echt alleen maar een diepe buiging voor maken? Ben niet zijn grootste fan, maar wat een grootheid zeg, Ronaldo.

Hij doet het toch weer! wat een speler ongelofelijk zeg!

Madrid toch, dit fenomeen konden jullie goed gebruiken Cr7.. 🤦🏾‍♂️

Gefeliciteerd Juve fans, Kuipers fluit altijd beter in Europa..

12 maart 2019 om 23:09

Fijn voor de verandering een scheids die foutloos fluit. Hij is inderdaad altijd goed in Europa.

15 maart 2019 om 13:53

Blijkbaar niet toch? Het was imo geen pingel.

Hopelijk schorsen ze Chiellini eens op basis van beschikbaar videomateriaal en non-observatie door scheidsrechters van meerdere schwalbes.
Verder een verdiende zege voor Juve. Heeft Atletico de bal uberhaupt gehad? Ik ben altijd blij als zulk non-voetbal wordt afgestraft.

Ronaldo is beter dan... Wie dan ook! Wat. Een. Baas. Op zijn leeftijd, op dit niveau nog effe een hattrick maken. Diep, diep, diep respect voor deze levende legende!

Madrid toch, dit fenomeen konden jullie goed gebruiken Cr7.. 🤦🏾‍♂️

Gefeliciteerd Juve fans, Kuipers fluit altijd beter in Europa..

Tegen Atletico zie je wel de ware potentie van sommige spelers. Bedoel Bernardeschi stond al bekend als een goede speler, maar hij hoort echt bij 1 vd betere buitenspelers. En Bonucci, speelde ook erg goed

Schande wat Atletico vandaag heeft laten zien, geen minuut de drang naar voren, zelfs niet na de 3-0. Beide ploegen extreem laf in de uitwedstrijd en sterk in de thuiswedstrijd. Juve zie ik de CL zeker niet pakken maar op basis van vandaag dikverdiend door. Penalty wat makkelijk gegeven maar Correa mag de prijs van domste voetballer van 2019 alvast in ontvangst nemen...

Ajax in de kwartfinale, Ronaldo die schittert en morgen die andere held nog in actie. Zijn mooie tijden in het voetbal

Geweldig gespeeld, gefeliciteerd Juventini! Tot aanstaande zondag, 12:30. Hopelijk kunnen wij het jullie wat lastiger maken dan Atletico vanavond haha.

Ronaldo is beter dan... Wie dan ook! Wat. Een. Baas. Op zijn leeftijd, op dit niveau nog effe een hattrick maken. Diep, diep, diep respect voor deze levende legende!

Wat een legende! Jongens we moeten toch blij zijn dat we hem mogen meemaken (even die kleine buiten beschouwing) Juventus was geweldig wow!

Ronaldo is een legende! Het zij hem gegund. Al zat het Juve niet tegen met Kuipers. Penal was erg makkelijk gegeven en in de laatste minuut kunnen ze er eentje tegen krijgen bij die rara elleboog van Chiellini. Desondanks zie ik liever Juve doorgaan dan dit laf spelende Atletico.

Eeuwig zonde... Maarja het was er gewoon niet vandaag. Merkte dat vanaf het begin al eigenlijk. Hoopte nog op de uit goal waardoor juve er 4 moest maken... Maarja

Uiteraard wel ongelofelijk zuur dat het door zo'n domme overtreding moet gebeuren, een penal zo laat in de wedstrijd...

Geweldig gespeeld, gefeliciteerd Juventini! Tot aanstaande zondag, 12:30. Hopelijk kunnen wij het jullie wat lastiger maken dan Atletico vanavond haha.

Ik moet mijn woorden terugnemen. 2 weken geleden veel discussies gehad met leden hier die zeiden dat Ronaldo geflopt was omdat ze uitgeschakeld gaan worden in de CL. Ik zei dat Ronaldo het niet in z'n eentje kan, maar hij heeft vanavond het tegendeel bewezen. Ik heb een hekel aan het woord maar wat een legende is dit zeg.

Hala Madrid! Ohnee wacht.... Maar wat een geweldenaar. Komt soms niet al te sympathiek over maar is toch geen ontkennen aan dat deze man een legende is. Wederom verrast en genoten. Gefeliciteerd Juventi!

Gefeliciteerd Juve fans! Ronaldo is toch echt een fenoneem. Wat een absolute legende. 34 jaar en nog steeds presteren als een machine. Bizar om te zien. Atleti totaal overklast.

Gefeliciteerd Juve fans! Ronaldo is toch echt een fenoneem. Wat een absolute legende. 34 jaar en nog steeds presteren als een machine. Bizar om te zien. Atleti totaal overklast.

Wat een legende is het ook, op de momenten dat het moet gebeuren staat hij er daadwerkelijk ook! City ook eenvoudig door en morgen de laatste 2 wedstrijden ben echt benieuwd wie Ajax gaat loten aanstaande vrijdag. Chapeau Juve!

Lekker seizoen. Eerst Ajax, daarna United en nu Juventus.

Jammer dat Griezmann bij Atletico speelt..

Ik moet mijn woorden terugnemen. 2 weken geleden veel discussies gehad met leden hier die zeiden dat Ronaldo geflopt was omdat ze uitgeschakeld gaan worden in de CL. Ik zei dat Ronaldo het niet in z'n eentje kan, maar hij heeft vanavond het tegendeel bewezen. Ik heb een hekel aan het woord maar wat een legende is dit zeg.

Ik roep het al weken. Als Juventus vroeg op voorsprong weet te komen met de fans achter hun dan zal Atletico het verzwijken. Daarnaast heb je een joker als Ronaldo die een hattrick in de CL met gemak weet te maken. Vooraf zei ik het ook dat het niks verrassend zou zijn mocht hij hier een hattrick maken.

Dik en dik terecht gewonnen. Discutabele momenten, maar Kuipers floot prima onder de hoge druk.

Ga je schamen Atletico en met name Simeone. Tegen een ploeg die uit de flanken en spelhervattingen dodelijk is kan je toch niet verdedigend het proberen uit te spelen man man man.

Ga huilen van blijheid voor de verandering Alex en Juve fans. Gefeliciteerd en ik hoop echt dat Barcelona morgen wint en we jullie daarna loten. Ik wil gewoon nog een CL match tussen deze 2 monsters meemaken!

Ronaldo bewijst weer eens waarom hij de beste voetballer aller tijden is. Staat er weer eens wanneer zijn team hem het meest nodig heeft. Elke uitdaging gaat hij aan en hij flikt het ook altijd haha. Juve heer en meester vandaag.

even los van de prestatie van Ronaldo vanavond.
Wat is die chiellinie toch een aansteller en schwalbe koning hoor.
Had je niet verwacht van een zogenaamde "grote sterke verdediger".

Ronaldo was weer geweldig.
En Atletico onbegrijpelijk slecht, ik begrijp niet waarom ze niet proberen te pushen voor 1 goal nadat juventus de tweede maakte.

Arriverderci Atleti, ongelooflijk met welke instelling ze stonden met softie Morata voorop. Wateren waanzinnige prestatie van Juventus. Ronaldo zoals we hem kennen, je ziet bij die man al in met het kaatsen wat voor een avond het gaat worden. Het voetbal is door

12 maart 2019 om 23:17

Ik begrijp die formatie van Simeone echt niet, hoe kan je zo laf spelen. Geen enkele bal tussen het kader, Griezmann liep er helemaal verloren en moet het doen met een paar hoge ballen. Het leek nergens op. Simeone moet dringend zijn tactiek gaan renoveren want dit kan je niet maken.

12 maart 2019 om 23:55

De passie ontbrak, het leek net alsof ze er al waren. Costa werd ook wel gemist in de basis, met Morata win je geen oorlogen. Met eventueel Costa ernaast met Griezmann erachter zou hij nog kunnen functioneren maar hij heeft in de 2e helft geen enkel duel gewonnen (waarom Atleti ook de hoge bal ging spelen laatste 8 minuten was me een raadsel)

13 maart 2019 om 00:53

Ja dit dus. Eerste wedstrijd speelden ze met lef en vooruit. Ze hebben zoveel voetballend vermogen en dan nodig je Juventus gewoon uit om te scoren. Tactiek was echt waardeloos en na rust was er ook geen verandering te zien

Gefeliciteeerd Juve fans! Wat een prestatie! Atletico gaf niet thuis en speeldr erg laf, complimenten voor Allegri! Heeel aanvallend gewisseld en pakte goed uit. Cr7 de legende van de CL. Dit zal het teamgevoel echt een boost geven want kampioen zijn ze al. Wat is die ook eeen killer op penalties. Kiezelhard zeg. Puik gefloten door kuipers ( al was die pingel erg licht). Een hattrick.. Waus!

12 maart 2019 om 23:02

De hele wereld weet waar Cristiano die bal gaat leggen, maar behalve Oblak! :D

Ben geen atletico fan maar die laatste actie van Chielienie, was toch een penalty of ben ik gek.

12 maart 2019 om 23:03

Ik vind Chielline vanavond de grootste matennaaier op het veld, hoe overdreven hij duikt. Past niet bij een heer zoals hij.

12 maart 2019 om 23:20

Maakt die afgekeurde goal van Morata van vorige week ook extra zuur, want het was een lichte duw in de rug haha. Men zegt dat Ronaldo Juventus naar de volgende ronde heeft geschoten, maar vergeten even te melden hoe sneaky Chiellini wel niet speelde beide matches haha. Die man zat mentale spelletje te spelen met Morata.

Juventus is wel terecht door, maar ik erger me kapot aan momenten waar spelers zo ver gaan voor de winst. Vooral omdat een ploeg als Juventus dat absoluut niet nodig heeft. Die kunnen op zo een dag als vandaag iedereen kapot spelen als ze gewoon voetballen en niet met dit soort ongein bezig blijven.

13 maart 2019 om 00:39

Echt? Ik vind het heerlijk om spelers te zien die over lijken gaan. Heb zelf op niveau gevoetbald en als er 1 ding is wat je snel moet leren dan is het dat het aan de scheids is om de grens te bepalen en als speler moet je constant die grens opzoeken en er soms overheen gaan

WhO NeEdS rOnAldO? Wat een fenomeen, ongelooflijk. Wanneer de wedstrijden er echt toe doen laat hij zichzelf zien. Als hij Juve de CL weet te bezorgen is die 100 mil een zakcentje. Perez zal zichzelf wel aan het opvreten zijn.

Jaja Simeone, ga je in een hoek zetten en schaam je maar eens diep. Hoe durf je dit op de mat te brengen eigenlijk. Griezmann laten lopen voorin en geen enkele bruikbare bal gezien. Eigen schuld, dikke bult.

doei real gefeliciteerd Ronaldo .

dit doet pijn als een diehard real supporter maar gun het ronaldo zeer zeker na alle prijzen die hij ons heeft bezorgd.

Dit is echt een dikke vinger naar Perez & alle haters die hem afschreven.

A.madrid speelde enorm zwak en toonde geen 'ballen' nee waren gewoon dik vernederd op de middenveld. Griezman was weer lekker afwezig niks anders verwacht.

Offtopic: -50 euro toto maar toch genoten van een ijzersterke juventus .

God wat is die Ronaldo een big game player. Ik vind het nog steeds een drol van een vent, maar hij is wel gewoon de beste. En sowieso in grote wedstrijden de beste ooit.

Kunnen we met de VAR gasten als Chiellini voortaan niet gewoon in ieder geval ff vijf minuten met een kneuzenhoedje op in de hoek zetten ofzo? Je zal jezelf maar terugzien.

12 maart 2019 om 23:33

Hahah ja precies. Vooral bij die laatate duik. Als ik Kuipers was had ik gelijk verzorging opgeroepen en hem naar de kant gestuurd voor 5 minuten verplichte verzorging. Want een hernia, zoals hij leek te hebben obv zn geduik, moeten we niet te licht nemen.

13 maart 2019 om 08:02

Onbegrijpelijk gedrag van Chiellini inderdaad, dit verwacht je niet van hem.

Terechte dat Juve doorgaat. Athletico kwam hier alleen maar om de 2-0 te verdedigen en kwamen hier niet om te voetballen. Mooi dat dit wordt afgestraft.

In geen 100 jaar was dat een strafschop. Was gewoon een cadeau van kuipers. Maar eerlijk is eerlijk, Juventus verdiende het wel

12 maart 2019 om 23:15

Blijf jij maar bij je milan. Als je juve zooveel haat moet je maar niet gaan kijken. Lekker blijven haten, wij winnen nog steeds alles in Italië en zijn nu ook door in de ucl.

13 maart 2019 om 01:14

Zielige reactie en dan gelijk over Milan beginnen weer, haha.
Zie maar dat jullie de CL deze keer wel eens kunnen winnen na 20 jaar. En dan nog kan je niet meepraten

Toch wel schrijnend hoe slecht Atletico speelde. Won geen enkele tweede bal door het felle en gefocust Juventus. Ronaldo scoort op Ronaldo wijze 3 goals. Voelde de comback al aankomen naar vorige week, heb dit Atletico vaak laf zien spelen, zat totaal geen agressiviteit in.

Ben opzich ook blij dat Juventus door is. Dit is alleen maar goed voor de rest van de CL. Hopen dat Barcelona morgen wint, en dan zijn Juventus, City en Barcelona toch de favorieten voor de eindoverwinning.

12 maart 2019 om 23:47

Ik geef Bayern ook een grote kans. Zijn uit hun vormdip en winnen weer makkelijk wedstrijden.

Niet normaal dat je op je 34ste fysiek nog steeds het hoogst springt en fitter bent dan de andere acteurs op het veld. Wat een atleet en sprongkracht. Was het een wielrenner, spraken we allen over doping.

Mission impossible, zei ik eerder op de avond. Nee, daar dacht Cristiano Ronaldo er heel anders over.

Wat een gigantische leven legende is dit ook. Wat mis ik hem nog altijd bij Real. Al die mooie dingen die die bij Real heeft laten zien, gaat die dat ook aan de Juventus supporters laten zien, en vandaag was het zo eentje. Schakelt in zijn eentje wederom weer Atletico uit het toernooi. Wauw, wat een bizarre prestatie weer van deze man. Twee kopgoals, en die penalty die die weer snoeihard binnen knalt onder een gigantische druk. Geboren om grote wedstrijden te beslissen.

Fenomenale prestatie van Juventus. Dik terecht dat ze hier hebben gewonnen, en ook nog is met 3-0. Atletico heeft te schijterig gespeeld en teveel lopen leunen op de verdediging. Toch wel mooi om te zien, dat het tactiek van Simeone nu keihard is afgestraft met dat verdedigend gedoe. Geen CL finale voor hun in hun eigen stadion. Dat zal pijn doen.

Genoten vandaag van nog altijd mijn favoriete speler ooit.

Leuke avond, had graag nog verlengingen gezien, al moet ik anderzijds wel vroeg op dus op zich komt het nu beter uit. Heb het normaal niet zo met Juve en Allegri omdat ze vaak vrij defensief spelen, maar Atletico was vanavond nog 5 graadjes erger dus ben blij dat Juve naar de volgende ronde gaat. Dik verdiend, en complimenten aan Ronaldo die weer eens op staat als het moet. Can, Bernardeschi, Pjanic... ook allemaal uitstekend. Bonucci met een paar heerlijke lange ballen a la Pirlo en Fabregas. Genieten vanavond.

Chiellini met zijn master in de economie is wel de domste speler aller tijden zeg. Die totaal onnodige beuk tegen Correa in minuut 93 is gewoon een loepzuivere penalty!! Hier kwam Juve goed weg, want Griezmann had de penalty vermoedelijk wel gemaakt. Was niet Chiellini's eerste toneelstukje van de avond, jammer, dat heeft hij niet nodig en hier liet hij gewoon zijn team in de steek. Heeft veel geluk dat Kuipers en Makkelie niet ingrepen. Had wel eens Ronaldo zijn reactie willen zien als hij Juve hoogstpersoonlijk naar de volgende ronde schiet en Chiellini dat dan vlak voor tijd zo dom verpest.

Voor wedstrijd had ik al gezegd! Eerste helft zal Juve voor staan en Ronaldo zal 2 doelpunten maken!! Gekke man maakt gewoon Hatrick!! G.O.A.T.

12 maart 2019 om 23:03

AH man doe normaal. Hij staat er om ze erin te leggen. Leuk dat hij 2 afgemeten voorzetten er van dichtbij inkopt.

Hij had een goede dag vandaag maar heeft die CL nog niet gewonnen.

12 maart 2019 om 23:41

Tuurlijk een hele goede dag,jij daarentegen wat minder. Als jij een aversie hebt tegen Ronaldo,Schrijf dat voortaan in jouw dagboek.Deze forum is ervoor bedoeld om objectief te zijn

13 maart 2019 om 07:47

En wie bepaald wanneer je objectief bent? Als je het niet eens bent met je eigen mening is de onder niet objectief?

Effe mijn Ronaldo shirt uit de kast halen wat een fenomeen beste ooit staat op wanneer het moet een dikke middelvinger naar Perez is dit wat een blunder om hem te verkopen te idioot voor woorden Siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .............

Woorden schieten te kort voor Ronaldo. Ondanks dat niet te vergeten dat bernardeschi ook een heeerlijk wedstrijd speelde. Pakt zo even aan het einde nog verdomd veel meters waaruit die penalty komt. Ik genoot van hem. Spinnazola heeft mij verbaasd, leuke speler en hoorde zelfs dat dat zijn positie niet was.

Tsjonge wat heb ik genoten van dit Juve. Echte mannen stonden op. Ronaldo Bonucci Chiellini Bernardeschi Matuidi Can Spinazzola . Cancelo eerste helft matig tweede zeer goed. Allegri zet alle haters even op zijn plaats. Emre Can speelde voortreffelijk. Dybala op de bank was verstandig. Mandzu vond ik matig. Kean it is. Simeone weer met beide ballen op de grond ha ha. Atletico helemaal overklast.

12 maart 2019 om 23:04

Chielinni is geen haar beter dan Ramos....met zijn smerige theatergedrag weet die Juventus toch mooi een ronde verder te helpen... 3-0 had het voor Atletico moeten zijn maar de VAR vond dat Cheillini een oscar verdiende en een ronde verder mocht

12 maart 2019 om 23:09

Ach de enige die schuld heeft aan deze nederlaag is toch gewoon Simeone, wat een uiterst laffe instelling. Ga toch gewoon voor dat doelpuntje, pas na de 3-0 gingen ze een beetje aanvallen.

12 maart 2019 om 23:18

Hahahahahaahah 3-0 voor Atletico? Leuke grap. Ik hoop dat je de beelden zag bij die actie van morata. Weer met de hand in de rug ( hoe licht dat ook is), dan is weinig te bespreken. Chiellini had 3 assists kunnen hebben als de kansen afgemaakt werden. Ramos komt totaal niet in de buurt van het niveau van gorgio

sensatie,een 34 jarige sloopt atletii,de echte goat

Jammer dat het zo moet eindigen. Gezien het spel "verdiende" Atletico het vandaag zeker niet... maar laten we niet die onterecht afgekeurde 3e goal van Morata vergeten....

12 maart 2019 om 23:27

Welke onterecht afgekeurde 3e goal van Morata?

12 maart 2019 om 23:46

Vorig wedstrijd tegen Juve. Morata duwde Chiellini licht voor zich uit waarna hij de bal er in kopte. Of het onterecht was is lastig te zeggen. Chiellini maakte er een theater van, maar dat hij wel een duwtje kreeg is een feit.

13 maart 2019 om 00:57

Het is inderdaad zuur. Die goal werd afgekeurd en hier krijgen ze voor minder een penalty. Is weinig aan te doen.. of je moet scheidsrechters tweeluiken gaan geven waar over twee duels de beslissingen door hetzelfde team gemaakt worden. Maar ja Atletico bakte er ook helemaal niks van. Die 3-0 was toch wel gevallen

Ronaldo, wat blijf je toch speciaal. GOAT is het goede woord. Als die penalty trouwens aan Real was gegeven was de hele wereld gek geworden waarschijnlijk. Maar Juventus heeft het gwn geflikt, zo’n groot verschil met paar weken geleden. Benieuwd of ze de CL kunnen winnen of dat ze het weer gaan Choken.

12 maart 2019 om 23:33

Wat noem je choke? Juventus geraakt ieder jaar ver in de CL, 2x de finale tegen 2 GOAT'S (Messi en Ronaldo). Choken is het dus niet, de andere waren gewoon 2x beter.

13 maart 2019 om 00:03

Heb je helemaal gelijk in, ik bedoelde alleen dat ze steeds de prijs voor het grijpen hebben, maar het ze dan toch niet lukt.

Ik ben absoluut geen Ronaldo fan, integendeel zelfs. Maar vanavond hebben we toch wel kunnen zien dat hij de beste afmaker aller tijden is. Hij speelt natuurlijk een geweldige wedstrijd.

Wel wil ik aangeven dat ik enorm veel respect heb voor Pjanic en Bernadeschi, de tweede bereidt 2 goals van Ronaldo voor (de strafschop) en Pjanic was heer en meester. Ronaldo zie je buiten zijn goals niet, deze 2 zie je minder omdat ze niet scoren, geweldig.
Overigens zie ik dit Juve de CL niet winnen, Atleti liet in de thuiswedstrijd zien dat ze echt kapot te spelen zijn.

Nu maar hopen dat onze Argentijnse vriend morgen ook zo'n show neerzet!

12 maart 2019 om 23:05

@fcb_ctatalunya

met de beste afmaker allertijden doe je hem echt tekort. Ronaldo kan veel meer als afmaken, het is geen Fillipo Inzaghi ofzo

12 maart 2019 om 23:41

In zijn jongere jaren zeker wel, toen was hij ook nog veel dominanter betrokken bij de opbouw en met acties. Over de jaren heen, ook bij Real, heeft hij zich vooral ontwikkeld tot een dodelijke doelpuntenmachine, dat zag je vanavond ook.
Ik mag het vast eigenlijk niet zeggen, maar naast zijn doelpunten is hij niet meer zo dominant betrokken bij het spel als vroeger, met acties etcetera, dat zal jij toch ook eerlijk toegeven, hoop ik.

13 maart 2019 om 00:38

ik ben het er niet mee eens. hij is altijd beslissend op het moment supreme. je kan wel leuk acties maken maar uiteindelijk draait het erom of je team verder komt en Ronaldo is er een meester in gebleken om er altijd te staan als het echt om gaat. je ziet hem dan echt zelden verzaken

een pure afmaker heeft die kwaliteiten niet. die is altijd puur afhankelijk van zijn aanvoer en vaak niet in staat in zijn eentje een wedstrijd te beslissen en deelt in de malaise als het team niet draait. Ronaldo kan in zijn eentje een wedstrijd naar zijn hand zetten

13 maart 2019 om 00:59

Ja en dat doet hij door kansen af te maken in grote wedstrijden. Dat is precies wat Catalunya zegt.

13 maart 2019 om 01:01

@horwi

dat is toch ook de bedoeling van een aanvaller. wedstrijden beslissen en een hoog rendement halen? tenzij je op het middenveld staat om het spel te verdelen maar dat is zijn positie niet

13 maart 2019 om 18:14

Ik denk dat je me dan niet zo goed begrijpt. Ronaldo zet de wedstrijd naar zijn hand door de goede aanvoer te verwerken, met doelpunten inderdaad.
Vandaar ook mijn reactie dat ik Pjanic en Bernadeschi hoofdrolspelers vond, die laatstgenoemde is hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor ‘de aanvoer’ die jij benoemt. Tijdens de uitwedstrijd was ‘de aanvoer’ inderdaad belabberd en volgde een démasque.

15 maart 2019 om 13:58

@japie
Dat weet ik. Dat zeggen Catalunya en ik juist tegen jou. Jij gaat er tegenin en vervolgens zeg je dat het logisch is wat hij zegt. Beetje raar als je het mij vraagt.

15 maart 2019 om 15:53

@horwi

nee maar jullie doen net of omdat hij nu 3 goals op deze manier maakt dat hij nooit wedstrijden beslist met een individuele actie en dat doet hij ook vaak genoeg. hij tikt niet alleen maar balletjes erin. ik heb hem schoten er in zien jagen van de meest belachelijke afstanden, ook dit seizoen. of die volley bv tegen United, dat was echt een geniale goal ook

13 maart 2019 om 09:56

Zo echt jij bent geen echte Ronaldo fan zou je niet zeggen. Beste afmaker ooit wat betekent dat überhaupt zogenaamde nep compliment geven, voor deze wedstrijd heb jij t wss nooit over Bernadeshi gehad maar om de credits niet aan Ronaldo te geven de hele tijd over hem beginnen.Ronaldo had buiten de goals ook nog paar goede acties op de flanken en gaf het team een enorme boost met zijn drive, maar serieus waarom richt je geen anti -Ronaldo site op,kunnen alle eensgezinde met jou al hun gal kwijt over Ronaldo zonder dat de ware voetbal liefhebber last heeft van jullie

wat een fenomeen. altijd als het er echt op aankomt dan staat Ronaldo er, deze man is zo belachelijk goed

Ongelofelijk, hier word je gewoon stil van. Allereerst de credits naar Allegri voor zijn tactische plan. Fenomenaal. Zei deze week nog dat hij wel klaar was bij Juve, tijd voor een Zidane, maar vanavond liet hij een masterclass tactische overrompeling zien. Iedere speler was werkelijke fenomenaal, vond Matuidi en Bernadeschi nog het meest in het oog springend. Wat een veroveringen zeg, had Napoleon goed kunnen gebruiken tijdens zijn veldslagen. En Bernadeschi, wat een flair, karakter en stijl. Watertandend naar zitten kijken.

En dan vergeet je haast de harrick held te benoemen omdat het zo vanzelfsprekend is geworden. Beslissend, bepalend, Cristiano Ronaldo. Ongeëvenaard, ongezien, wat een fenomeen. Hiervoor kijk je voetbal, compleet van mijn stoel geblazen.

I knew it! Weer hij die er staat wanneer zijn club hem het meest nodig heeft. Wat missen we deze man toch bij Real. Welverdiende overwinning, Juve fans.

Kijk CR7 zal deze keer met Juventus de Champions League winnen denk ik. Want als hij in vorm is kan elke club niet tegenhouden om van scoren af te houden. En vooral is het logisch dat ze torenhoge favoriet zijn voor eindoverwinning in Champions League. CR7 is echt legendarische voetballer uit Portugal waar men kan tippen aan vroegere sterren zoals Cruijff of Beckenbauer.

Heerlijke overwinning, wij zijn gewoon door!! Ik had echt het vertrouwen erin. Het hele team was gewoon GEWELDIG! En ronaldo, jah. Ik was tot voor deze wedstrijd van mening dat het een mislukte aankoop was, want Juventus heeft sinds zijn komst nooit het niveau gehaald van de jaren ervoor. Maar voor zulke wedstrijden is hij gehaald en hij heeft het bewezen, echt top. En chiellini was alles behalve een verdediger vandaag, hij had zelf 3 assists gegeven als die goed afgemaakt werden. Dybala speelde ook heerlijk, hij was zo vrij en speelde op zijn gemak. Dit is zuur voor Atletico, maar dat derde doelpunt zag iedereen toch aankomen.

Ik hoop dat simeone nu inziet dat je met verdedigen en laf spelen soms niet mee wegkomt.dit is iets wat je nooit moet doen.angsthazen voetbal loont niet altijd.juventus heeft goed voetbal laten zien en gaat dik verdiend door.

Pfff wat kun je over ronaldo zeggen.de man is een beest in de cl.hij leeft voor zulke avonden.zijn aanwezigheid alleen al zorgt ervoor dat de tegenstanders het heel moeilijk hebben.

Ik hoop dat ik later mijn kinderen kan vertellen over messi en ronaldo.ze zijn al jaren zo constant goed bezig en halen keer op keer het beste in zichzelf naar boven.deze twee zijn speciale spelers die in mijn ogen zonder twijvel bij de top 5 beste spelers aller tijden horen.

Heb een paar jaar geleden al gezegd Juve draagt Serie A helemaal alleen al jaren lang.
Kan er alleen maar respect voor hebben.

Berna liet vandaag zien waarom Juve 40 mill voor hem heeft betaald. Wat een wedstrijd speelde hij.

Matuidi is gewoon een monster op het middenveld.

En Ronaldo zijn geen woorden voor. Kreeg kippenvel na die derde goal. Dit zijn b historische wedstrijden.

Wat een CL editie is dit zeg. Ajax, Man U(geen fan van PSG) en nu wat Juve doet.

Lang niet zo genoten van een CL editie als deze.

CR7 wordt zeler geschorst na die gebaar. Blijft beslissend voor zijn ploeg. Nog messi morgen gaan zien wat hij kan doen, Lyon is een moeilijke tegenstander die scoort veel en heeft organisatie achterin

12 maart 2019 om 23:25

Welk gebaar?dat heb ik gemist

Wat ben ik ongelofelijk trots op mijn club. Ben vaak kritisch op Allegri (en vaak ook terecht), maar vanavond heeft hij het team perfect neergezet. En tja.. Ronaldo?! GOAT!!!

Ik heb genoten vanavond en ook geld gewonnen. Enige waar ik minder blij mee ben zijn de succes supporters en de ronaldo fans.

Ik schatte juve al kandidaat voor de cl . Toen ze 2-0 verloren dacht ik Okee zo sterk zijn ze dus niet ... maar toen 3-0 tegen Atletico en dat na een 2-0 voorsprong . Wat een prestatie ik hoop voor het Italiaanse voetbal dat we eindelijk die cl weer is pakken

Juventus natuurlijk terecht door. We hebben het laten afweten ik had er zoveel vertrouwen in een 2-0 voorsprong geven we nooit weg maar dan toch het strijden voor elke meter heb ik echt gemist vandaag en dan die 2 voorin die beide geen pepernoot hebben geraakt vooral van griezmann valt het me tegen omdat ik van morata sowieso niet veel verwacht. Daarnaast moet ik me complimenten geven aan juve ronaldo met zijn hattrick fenomenaal en dat ik chiellini echt een smerige speler vind, hij had sowieso geel verdiend.

Geen woorden voor, Ronaldo snoert weer iedereen de mond en bewijst weer dat hij bij elke club waar hij speelt de beste kan zijn.

Ronaldo is baas,simeone huilert,
Wat een idioot voor de sport is niks intiems meeleven aan.
Deze man spoort niet.
Dus ik ben blij fijne avond

Ten eerste, gefeliciteerd Juventus fans. Maar wat baal ik hier van! We speelden enorm, maar dan ook enorm slecht. We wilden niet aanvallen, maar uitverdedigen lukte ook totaal niet. Alles werd uit de 16 geschopt en geen een pass kwam aan. Maar goed, dit is ook voetbal. Laten we hier onze lessen uit trekken en kijken naar volgend seizoen. Er zijn wel een aantal dingen duidelijk geworden:
1) Met alleen verdedigen kom je in de CL niet weg en er zal dus een aanvallendere speelstijl moeten worden gehanteerd zoals we dat in de eerste wedstrijd tegen Juventus deden.
2) Er moet een extra spits met snelheid gehaald worden om beter te kunnen counteren, ik denk dan Werner.
3) Juanfran heeft veel voor ons gedaan en daar zijn we hem dankbaar voor, maar zijn tijd is voorbij. Gezien het vertrek van Filipe Luis, wiens contract afloopt, zullen er dus twee nieuwe backs gehaald moeten worden. Ik denk dat Tagliafico en Sidibe de beste kandidaten zijn.
4) Godin vertoonde naar mijn mening te weinig leiderschap achterin, maar aangezien zijn contract ook afloopt aankomende zomer zal ik daar niet al te veel over zeggen.
5) Er moet een vleugelaanvaller als Pépé bij komen want Vitolo kan niet.

Er zit enorm veel potentie in dit team, maar er moet wel aan gewerkt worden. Aupa Atleti!

12 maart 2019 om 23:38

Het was enorm dom van Simeone om met zo een instelling de wedstrijd in te gaan. Echt jammer, want als je gewoon als vorige wedstrijd aanvallend gaat spelen en je kansen probeert te benutten kan je minstens 1 doelpunt verwachten waardoor het over en uit is. Dat soort grote mentale klap krijgt ook het hele stadium soms stil (betwijfel dat bij Juventus fans tho), waardoor je alles in eigen handen hebt.

Was ook deels arrogantie om na een 2-0 winst te denken dat je er al bent tegen een ploeg met een speler als Ronaldo. Dat zijn gewoon spelers die het vaker voor elkaar hebben gekregen om een comeback met een hattrick te klaren. Simeone heeft 33 wedstrijden tegen Ronaldo gespeeld en nog heeft hij zijn lesje niet geleerd wat je alleen aan hem kan verwijten.

Je geeft zelf idd ook al aan wat de minpunten waren. Juanfran was niet fris en had volgens mij nog flashbacks van zijn gemiste penalty van vorige CL in zijn hoofd ofzo. Ieder bal achterin werd gewoon weggeschoten en dat baarde vanaf minuut 1 al zorgen. Alles wees erop dat Juventus hier doorheen zou komen.

Op basis van vorige match is de uitslag zeker zonde, maar over tweeluik vond ik Juventus wel de betere partij en terecht door.

Jullie kunnen het seizoen enigszins redden door in La Liga alles te winnen en dan hopen op misstap van Barcelona. Sterke en tot de match over paar weken in Camp Nou .

12 maart 2019 om 23:53

Bedankt kerel. Er moet wel iets veranderen aan de speelstijl, maar laten we niet vergeten dat we 10 jaar geleden nog een degradatiekandidaat waren. Simeone heeft enorm veel voor de club gedaan, maar dat betekent niet dat deze man geen kritiek mag krijgen. Als we net zulk voetbal als de vorige wedstrijd op de mat hadden gelegd hadden we nu gewoon in de kwartfinale gestaan. Ik voelde na 1-0 al dat het fout zou gaan. Dan moet je als trainer ook de ballen hebben om de jongens naar voren te sturen, in plaats van alles in eigen 16 te zetten. De meeste fouten werden gemaakt door de backs en dat is ons duur komen te staan. In La Liga geloof ik niet meer echt aangezien een achterstand van 7 punten haast onmogelijk is om te overbruggen. Ik hoop weer op een actieve transferzomer en dat we volgend jaar weer gaan knallen. Nu ga ik Ajax maar supporten in de CL...😞

Ronaldo heeft dit seizoen bewezen dat hij zelfs zonder te scoren zijn stempel weet te drukken op een wedstrijd. Neem in gedachte dat ronaldo 4 hele wedstrijden speelde in de Groepsfase (rode kaart tegen valencia en schorsing young boys) tegen United thuis een wereld goal en uit ook goed gespeeld. Tegen Valencia de assist op het enige doelpunt. Zijn enige echt matige wedstrijd was tegen Young boys uit. G.O.A.T

Wow wat een goede Juventus was dit en Ronaldo weer zijn waarde bewezen zal hij werkelijk Juventus helpen met het winnen van de champions league dan zal Buffon spijt hebben als hij weg is bij Juventus. Hoop dat Ajax niet Juventus treft. Ik hoop meer Porto of de middelmatige Manchester united

Ik kom me 2 weken geleden herinneren dat hij continu door de fans van atletico werd uitgefloten en uitgedaagd en hij toen al met 3 vingers in de lucht stond te zwaaien en dat waren ze cl overwinningen maar dan 2 weken later er ook nog 3 maakt😂😂😂geweldig op zo leeftijd enja het is ook bewezen dat cr7 door niemand te vervangen is echt de domste zet van perez om hem te verkopen zeg en dat gebaar nog met ze edele delen geweldig karma

Speciaal een account gemaakt voor deze Legend! Wat een geweldige voetballer mogen wij voetbal liefhebbers aanschouwen. Over een aantal jaren worden we voorlopig niet meer zo verwend. We zijn de gelukkige!

“Heroïsche” Ronaldo... 2 kopballen en een penalty. Laten we niet doen alsof Ronaldo hier de ballen kwam halen, 3 keer 4 man voorbij speelde en scoorde vanaf 30 meter. Juve was als collectief gewoon sterker en dit resulteert in een aantal goede aanvallen waarbij Ronaldo het eindstation was, maar ik vond Bernardeschi vandaag bijvoorbeeld voetballend de beste man op het veld.

Al met al blij dat Juve door is, mooie club met een aantal heerlijke voetballers op het moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren