AmazingNinja
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 28 februari 2018
  • AmazingNinja
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 3.328
  • 29 jaar (13-11-1992)
Persoonlijke berichten
21 februari 2020 om 10:44
#1

Goedendag Amazingninja, heb een vraagje, werden de blanke slaven toendertijd door Zwarten gebruikt? Heb jij daar enig idee van? Ben gewoon nieuwsgierig, want ik ben niet iemand die bij het minste of geringste terugkijkt naar afkomst kleur nog religie.

10 november 2020 om 18:35
#2

Niet normaal meer wat erin de premier l. Betaald wordt. 80 miljoen voor die lompe verdediger van Man.United.....

16 februari 2021 om 17:05
#3

Laat, maar Ik moet echt even op jouw onzin stukje reageren over Tuchel en Ziyech:
Met Dortmund een prijs gepakt, dit is het sterkste dortmund van de afelopen 50 jaar en ze pakken de DFB pokal, dat is echt niet uitzonderlijk.
PSG heeft ie kampioen gemaakt met geen fantastisch spel en ze halen door Corona met geluk de finale van de CL, Atalanta was nog beter. Ook totaal geen super prestatie en daarom ook head first eruit gegooid.
En dan Ziyech die Ajax samen met anderen to de grootste prestatie in 25 jaar heeft geleid en talloze geweldige goals in de CL heeft gescoord...iedereen was overtuigd van hem. Met zn land geplaast voor het wk voor het eerst sinds 94 en nu kanshebber voor de Afrika cup. DUs waar praat je over? Het is uitzonderlijker wat Ziyech gepresteerd heeft als Marokkaanse voetballer dan wat Tuchel gepresteerd heeft als Duitse trainer.

16 februari 2021 om 18:17
#4

@clarkkent moet ff reageren, want dit is een van de 3 meest debiele stukjes die ik ooit op voetbalzone heb gelezen. Het Sterkste Dortmund van de afgelopen 50 jaar? Hij nam een ploeg over die 7de werd onder Klopp. Spelers verlieten de club, Tuchel bouwde een nieuw team en won een prijs ten koste van Bayern.

Wat een drogreden dat PSG door corona de finale heeft gehaald. Elk team zat in dezelfde situatie. Het is niet dat PSG voordeel haalde uit de corona situatie. Sterker nog: de Franse competitie lag stil en bijv. de Duitse niet. Dus PSG had totaal geen wedstrijd ritme terwijl bijv. Bayern en Leipzig dit wel hadden. En geen superprestatie? Trainers als Blanc en Ancelotti luke het niet om die finale te halen. Dat zijn dan zeker ook koekenbakkers?

Onder de streep heeft Ziyech een finale EL gehaald, een halve finale CL, 1 kampioenschap en 1 Knvb beker, terwijl die in veruit het duurste team van Nederland speelde.

Geplaatst voor het WK is goed. Daarna er wel kansloos uitgaan. Toppie.

'kanshebber voor de Africa Cup'. Ah dat is een prestatie. Kanshebber. Hoe moet ik dat zien? Meedoen is belangrijk dan winnen. Krijg je een prijs voor het zijn van een kanshebber?

'het is uitzonderlijk wat Ziyech gepresteerd heeft'. 1 Knvb beker, 1 Kampioenschap, 1 Johan Cruiff schaal en verliezend EL finalist. Klinkt niet heel erg uitzonderlijk, wetende dat hij bij veruit het duurste team in NL speelde.

Tuchel heeft al coach 3 nationale bekers, 2 kampioenschappen, 2 supercups en verliezend finalist CL i diezelfde periode. Klinkt toch een stuk indrukwekkender.

Kijk, je bent gewoon heel obsessief het verhaal zo te draaien dat Ziyech er beter uitkomt dan Tuchel, maar dat is gewoon niet zo.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 20 mei
Juventus gaat de koopoptie in het contract van Alvaro Morata niet lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren