Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Been raadt PSV’er af voor Engeland te kiezen: ‘Kan beter naar het zonnetje gaan’

Laatste update:

Mario Been denkt dat Joey Veerman zijn carrière het best kan vervolgen in Spanje of Italië. Dat vertelde de analist zondagochtend in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Veerman is van grote waarde voor PSV dit seizoen, waardoor het maar de vraag is of de Eindhovenaren hem komende zomer kunnen behouden.

Hans Kraay junior krijgt van presentator Milan van Dongen de vraag welke club hij bij Veerman vindt passen. “Als je kijkt naar zijn statistieken...”, begint Kraay junior. “Hij heeft altijd de kritiek gekregen dat hij zo ongelooflijk goed aan de bal is, maar dat hij weinig ballen verovert. Maar de statistieken van Opta zeggen dat hij ongelooflijk veel ballen verovert, zonder te glijden en te tackelen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Dus dat doet hij heel erg goed, daar is hij beter in geworden. Alleen ik heb ook nog op m’n netvlies Arsenal-uit, waarin het een mega hoog Premier League-tempo was. Dus ik zit een klein beetje in een spagaat of hij nu al naar Arsenal, Manchester City, Manchester United of Liverpool moet gaan.”

Been, die ook aan tafel zit, vraagt zich af of de Premier League überhaupt de meest ideale competitie voor Veerman is. “Ik zie hem meer naar het zonnetje gaan. Italië, Spanje... Niet vanwege de zon, maar ik denk dat dat meer bij zijn manier van spelen past. Hij krijgt de tijd en ruimte, creëert het voor zichzelf...”

Volgens Been ligt het tempo in een competitie als LaLiga iets lager dan in de Premier League. Dat kan mogelijk net het verschil maken voor Veerman.

Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, zit ook aan tafel. Ook hij heeft wel een duidelijke mening over de toekomst van Veerman. “Ik denk dat het het beste is dat hij dat over een jaartje doet”, zegt hij lachend.

De 25-jarige Veerman kwam 2,5 jaar geleden over van sc Heerenveen voor zes miljoen euro. Dat PSV winst op hem gaat maken is wel duidelijk: Transfermarkt schat zijn huidige transferwaarde op 32 miljoen euro.

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

beetje oneerlijk vind ik om de wedstrijd tegen arsenal er bij te pakken.. dat is het allerhoogste niveau.
veerman is een prima speler, maar snap niet helemaal waarom hij gelijk de wereldtop wordt ingepraat door sommige analisten. Een club als, bijvoorbeeld, atalanta, aston villa of een duitse subtop is toch ook gewoon prima? en meer voor zijn niveau? Daarnaast zou ik het ook niet vreemd vinden als hij gewoon bij psv blijft. De nationale competitie is hij 1 van de beste (misschien wel de beste) op die positie, lijkt me toch ook leuk om dan te proberen met de club europees wat neer te zetten.

28 april 2024 om 16:56

Dat is t nivo wat wekelijks gevraagd word in engeland. Het hoge tempo, op en neer gaan van t spel. Dus juist zn wedstrijd als die kan je zien dat wat er gevraagd word. Juist bij een middenmoter of subtopper, zal t op en neer gaan van t spel meer van toepassing zijn. Dus ik snap t wanneer men zegt, laat Joey t zonnetje opzoeken. Aka italie of spanje. Puur van t type spel wat daar meer in zn wtraatje past.

28 april 2024 om 17:03



We hebben in Nederland al jaren de illusie dat wij alleen maar absolute wereldtop afleveren. Iedereen die slaagt bij PSV, Feyenoord of Ajax wordt beoogd "de nieuwe voeg-naam-van-icoon-in" te zijn. De werkelijkheid is echter dat er maar een handjevol spelers zien die het echt daadwerkelijk redden in de top. Veerman is voor de Eredivisie absolute top, maar er is (naar mijn idee) ook helemaal niks mis mee om naar een Atalanta of Aston Villa te gaan. Niet direct alle schijnwerpers op je en vaak toch net wat meer tijd om jezelf aan te passen en te laten zien. Als je dan nog steeds goed genoeg bent komt die stap naar de absolute wereldtop echt wel.

Joey Veerman is een goede voetballer met veel techniek en inzicht. Hij speelt slim en weet vaak de juiste pass te geven. Toch denk ik dat hij misschien niet genoeg is voor de top van de Premier League. Deze competitie is erg snel en fysiek zwaar, en dat past niet altijd bij iedere speler. Veerman heeft veel potentie, ik denk dat italie hem beter past.

Italie lijkt me ook beter past bij een speler als Veerman dan de Premier League. Sowieso een land dat dit soort spelers wel ligt en ook een land waar dit soort spelers vaak op een voetstuk geplaatst worden. Probleem is denk ik alleen dat Milan en Inter vrij goed voorzien zijn in de middenvelders op zijn positie en dat een Juventus het geld niet heeft om hem van PSV over te nemen. Veerman kost toch al snel zo'n 30-35 miljoen en dat lijkt me te gortig voor Juve op dit moment.

28 april 2024 om 16:49

Napoli of Atalanta zouden ook prima vervolgstappen zijn. Weet niet of daar veel plaats is op het middenveld, maar betalen kunnen ze hem wel. Zeker als Koopmeinders bijv een stap maakt, stroomt er toch wel wat geld binnen.

28 april 2024 om 18:41

Bij ons vertrekt Zielinski en is het de vraag of Lobotka blijft. Of De Laurentiis dermate veel overheeft voor Veerman betwijfel ik.

29 april 2024 om 09:28

Denk dat hij Atalanta zelf niet zou ambiëren en dat snap ik ergens wel als je van PSV komt. Napoli zou dan weer wel ook een goede keuze zijn, mits die weer aan gaan haken komende jaren. Die hebben natuurlijk wel een fikse terugval dit jaar en met de aanstaande komst van Conte weet ik niet of Veerman daar op zijn plek zou zitten of op zou zitten te wachten.

Voor het Nederlands voetbal hoop ik vooral dat Joey nog één stap kan zetten in zijn ontwikkeling. Uiteraard zal dit in het buitenland moeten gebeuren, want de Eredivisie is hij ontstegen. Zelf denk ik dat hij die extra stap nog kan maken bij meer weerstand. De Bundesliga wordt nooit genoemd, maar die competitie vind ik zelf het beste bij hem passen. Dan leert hij dat kilometervreten van hem nog beter in te zetten. Dortmund zou mooi zijn.

Goeie voor Milan misschien

28 april 2024 om 19:05

Nee bedankt

28 april 2024 om 22:20

Goeie voor Fiorentina, Torino of misschien zelfs Atalanta als er wat middenvelder weggaan. Milan zou toch voor beter moeten gaan dan Veerman.

In italie zou hij mee kunnen maar in Engeland word hij onderste boven gelopen

28 april 2024 om 17:30

Of hij ontwikkelt zich door zoals hij deed van Volendam naar Heerenveen en van Heerenveen naar PSV. Wie zegt dat hij zijn plafond al heeft bereikt?

Het lijkt me niet moeilijk te zien dat ie niet naar Liverpool, City of Arsenal moet gaan. Die willen hem lijkt me ook niet hebben. Serie A lijkt me eigenlijk wel goed passen idd.

Veerman is een frikandellen-voetballer. Hij heeft wel de talent voor de top maar niet de werkethiek. Ik vind hem in het afronden echt een killer.

Gezien het huidige spel en vooral de voetballende intenties denk ik dat een ploeg als Girona goed bij hem past. De vraag is alleen of Veerman dat als een droomclub ziet en of Girona dat financieel aankan. Ik gok dat PSV toch minstens 30 miljoen verlangt en daarnaast zou hij er persoonlijk ook wel op vooruit willen gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren