adriano9
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 26 oktober 2006
  • adriano9
  • 93 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.597
  • 34 jaar (2-1-1987)
  • 10
Persoonlijke berichten
7 juli 2013 om 21:17
#1

Hey. Ik ind dat Inter er wel iets kon aan doen doordat ze Lucas Moura zijn kwijt gespeeld aan Psg. Inter had hem al lang in het oog, maar Inter taffelde te lang. En als PSG je concurrent is , ben je meteen kansloos

Ik weet ook niet hoeveel het vermogen is van Moratti, ik kan het ook niet vinden op het internet.

Forza inter!

8 juli 2013 om 13:53
#2

Ja over Mazzari heb ik ook een goed gevoel. Hij heeft van een middenmoter als Napoli, een titelkanidaat gemaakt. Dan kan hij ons wel weer aan de top brengen.

We hebben Nainggolan ook bijna binnen. Hij heeft al een mondeling akkoord met ons. Nu is het gewoon een questie van tijd dat hij tekent. Wat vind jij eigenlijk van Thorir? Hij wilt 75 % van Inter kopen,, wat vind jij ervan? Ik vind het eigenlijk beter als hij voor 40 % eigenaar wordt, dan hebben we alsnog zijn geld maar blijft Moratti de grote baas.

9 juli 2013 om 20:32
#3

Ik zit met heel die affaire van Thorir met een dubbelgevoel.. Langs de ene kant hoop ik dat hij komt. Hij zei dat hij niet zoals Abramovic talloze toppers wil kopen, maar gewoon `,betere`, spelers kopen en de jeugd de kans geven. Daarnaast is hij ook nog rijk.

Langs de andere kant wil ik niet dat onze President vervangen wordt door een wildvreemde en rijke Indonees. Inter is al jaren in handen van de familie Moratti en we hebben onder hun bijna altijd goede jaren gehad. Moratti is misschien niet zo rijk maar hij is een interista in hart en nieren. Bovendien wil ik dat de president van inter een italiaan is.

Nainggolan zou eender deze dagen moeten tekenen voor Inter, maar hij komt voor 90 naaar Inter. Wellington zou wel mooi zijn. Ik zou in een 3-4-3 willlen spelen. Iets zoals dit :

On : Andreolli zou ik wel in de basis willen zien. Hij kent Inter heel goed, omdat hij uit onze jeugd komt. En hij deed het uitstekend bij Chievo en is daarnaast nog jonger dan Campagnaro die 32 jaar is, maar hij is nog wel goed.

Aangepast op 9 juli 2013 om 20:34 door SpazioInter.

9 juli 2013 om 20:36
#4

Oei. De opstelling staat verkeerd in mijn vorige reactie, heb hem al verwijderd. Ik bedoel namelijk dit :) :

Aangepast op 9 juli 2013 om 20:37 door SpazioInter.

10 juli 2013 om 21:29
#5

Moratti heeft gisteren gezegd dat Thorir ooit op een dag best aandeelhouder mag worden bij Inter, maar nu zeker niet!

In mijn ogen geweldig nieuws. Ik heb Moratti veel liever dan Thorir. Een man met een Inter hart! Jammer dat hij niet zo rijk is als Thorir

10 februari 2014 om 19:01
#6

Ja je hebt gelijk. Een nieuw stadion brengt veel voordelen met zich mee, maar persoonlijk zou ik het niet erg vinden mocht het Meazza helemaal van ons zijn. Haha ik zien nu pas dat je best lang ene account hier hebt, 8 jaar ofzo. :)

10 februari 2014 om 19:58
#7

Haha ben ook al heel lang fan van Inter, sinds kleins af aan eigenlijk. We zullen wel zien wat het wordt, ik vind beide opties oké.

23 mei 2014 om 15:57
#8

Lees je reactie op mij nu pas maar wou even zeggen dat je compleet gelijk hebt en dat je veel over onze competitie en clubs kent, je zou meer moeten reageren als je er zoveel van weet.

23 mei 2014 om 19:10
#9

Zeker waar, we zijn jarenlang top geweest met slecht tot middelmatig beleid, ons potentieel is dus enorm groot. Geld heeft hij nog zat ja, maar mij is het ook een raadsel waarom hij het niet langer in Milan stopt, en enkel maar kritiek leveren kan op jongens als Balotelli. Vind dat doodzonde voor zo'n grote club, die ik samen met Inter als de traditionele top drie beschouw en dat altijd zal doen.

27 september 2015 om 23:28
#10

Je vroeg aan fiorenza of hij bronnen had van nieuwe investeringen thohir en 90 miljoen rode cijfers.
Kijk zo nu en dan even op football-italia.net .
Staat alleen maar nieuws over onze mooie competitie en is behoorlijk betrouwbaar.
Ook lees je de artikelen die op deze site komen, daar vaak ook, maar uren eerder.

3 oktober 2015 om 09:47
#11

Hè amico, had je nog wat aan die site?

3 oktober 2015 om 10:42
#12

Ja inderdaad, bijna alles komt erop en ook voor de hele serie a.
Vaak nog sneller dan voetbalzone ook??

29 juli 2016 om 19:21
#13

Hey Adriano!

Juventus heeft de laatste twee seizoenen alleen al aan CL inkomsten 250 miljoen verdiend, in het verloren seizoen tegen Barcelona streek Juventus 150 miljoen op (ze kregen bij winst of verlies van de finale maar liefst 79,9 miljoen per jaar), en voor de finale streken ze ook al dik 80 miljoen op aan winstpremies, ronde premies, startpremies etc etc. Vorig seizoen lagen de inkomsten iets lager doordat we vroegtijdig werden uitgeschakeld, maar streken ze alsnog bijna 100 miljoen op. Dan sponsors, Adidas sponsort voor 24 miljoen per seizoen, Jeep sponsort 18 miljoen per jaar, verder word Juve nog gesponsord door Samsung, Balocco, Randstad, Ubi Banca, Goodyear, Frecciarossa, 24 option, Matchpoint en Trussardi. Wat daar de inkomsten van zijn weet ik niet exact, lastig info van te vinden en Juve meld ook niets van bedragen op haar site van de kleinere sponsors, maar reken nog maar eens op dik 100 miljoen per jaar voor al die sponsors te samen. Dat zijn ze zowat, maar Juve strijkt momenteel geld op als was het water, en door de afwezigheid van andere Italiaanse clubs in de cruciale fases van de CL verdient Juventus zelfs nog meer dan bv Barcelona en Real, die de CL wel wonnen.

Aangepast op 29 juli 2016 om 19:23 door AlexDelPiero10.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 4 december
Newcastle United en West Ham United hebben zich gemengd in de strijd om Arthur Cabral. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren