Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar: sterspeler van Al-Ittihad keihard geslagen met riem na verloren Supercup

Laatste update:

Het duel om de Saudische Supercup tussen Al-Ittihad en Al-Hilal (1-4) heeft na het laatste fluitsignaal tot bizarre taferelen geleid op de tribune. Sterspeler Abderrazak Hamdallah van Al-Ittihad kreeg bij zijn gang naar de catacomben een keiharde klap met een riem.

De Supercup tussen Al-Hilal en Al-Ittihad werd uiteindelijk een prooi voor de koploper van de Saudische competitie, die bij rust met 2-1 aan de leiding ging. Hamdallah had Al-Ittihad halverwege de eerste helft op gelijke hoogte gebracht.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na rust liep Al-Hilal weg door goals van Malcom en Nasser Al-Dawsari, waardoor de spelers van Al-Ittihad afdropen richting de kleedkamer. Hamdallah spoot daarbij wat water over een fan van Al-Hilal, wat hij moest bekopen met een klap van een riem.

Hamdallah lijkt in eerste instantie vrij koel, maar moet vervolgens worden tegengehouden door iemand van de staf. Ook andere spelers bemoeien zich met de situatie.

Hamdallah is samen met Karim Benzema en N'Golo Kanté een van de sterspelers van Al-Ittihad. De Marokkaanse spits was dit seizoen al achttien keer trefzeker in competitieverband en staat daarmee op de derde plek op de topscorerslijst achter Cristiano Ronaldo en Aleksandar Mitrovic.

Neymar ook van de partij


Aan de kant van Al Ittihad waren er basisplaatsen voor Benzema en Kanté. Grote man werd uiteindelijk Braziliaan Malcom, die twee keer wist te scoren. Na afloop wist ook Neymar de aandacht weer op zich te vestigen.

De Braziliaanse superster ontbreekt al lange tijd door een zware kruisbandblessure. Tijdens de huldiging was hij echter gewoon van de partij en zwaaide hij bijzonder opgewekt met de beker in het rond. Het is de eerste prijs voor Neymar bij Al-Hilal, dat bovendien op de landstitel afstevent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hooligans ook hier al… en dat na de Eid. Valt mij overigens wel altijd weer tegen hoe sommigen zichzelf verliezen in hun rijkdom en status dat ze zich zo kunnen misdragen…

Ik moet zeggen dat ik hier wel om kan gniffelen. Nee, natuurlijk kan dit niet. Maar zo gaat het idem naar alles wat je jaarlijks van die Brazilianen en Argentijnen ziet rond de Libetadores. Je kan er eigenlijk alleen maar om lachen van "hoe haal je het in je hoofd." Zie je hier al een PEC supporter na de wedstrijd zijn riem afdoen om Bram van Polen te slaan, hahah.

Misschien zijn dergelijke incidenten wel gerelateerd aan het algemeen maatschappelijk ontwikkelingsniveau. Vandaar dat je het in sommige werelddelen vaker ziet. Afijn, hier hebben we natuurlijk ook de raarste taferelen gezien in Griekenland en Turkije. Naast het tokkievolk bij clubs als Nice en Marseille. En dan heb je natuurlijk nog die idioot van een voorzitter bij het Zwitserse Scion.

Afijn, blijkbaar waar een bal rolt misdraagt men zich.

12 april 2024 om 04:10

Gelukkig zit het met het algemeen maatschappelijk ontwikkelingsniveau van die club van jullie uit Amsterdam wel allemaal goed.

12 april 2024 om 07:30

Wat is er gebeurd bij AFC?

12 april 2024 om 10:43

Spelersbus opwachten aan het stadion. Gewoon super marginaal.

12 april 2024 om 08:23

Dan ben ik benieuwd hoe het zit met dat algemeen maatschappelijk ontwikkelingsniveau in Nederland. Want ook hier is het vrijwel wekelijks raak rondom het voetbal.

12 april 2024 om 08:29

Groningen (Willems) vorig jaar vergeten?

12 april 2024 om 09:07

@Martijn R Den Bosch al vergeten? Ajax -AZ vergeten, aanval op keeper? Vermeer pop vergeten? Topografisch superieur denken te zijn is juist een teken dat je zelf niet ontwikkeld bent.

Nou zeg. Daar zakt je broek toch van af?

12 april 2024 om 08:31

Dit is wel een van de betere grappen op vz tot nu toe in 2024. Goed gedaan

filmpje: Sterspeler van Al-Ittihad keihard geslagen met riem na verloren Supercup.
En onder het filmpje: 976 personen vinden dit leuk.

Maar waarom gooit hij zelf eerst zijn bidon leeg op die kerel? Niet dat de reactie met riem goed praat, maar ben wel benieuwd

Tsja....andere normen, ik kijk hier niet van op.

12 april 2024 om 08:32

Ja precies. In Nederland bestaan die normen uit onder meer een uitvak bestormen als je verliest, bosgevechten organiseren, de politie bekogelen als die in de weg staan, wedstrijden verstoren door vuurwerk op het veld te gooien en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Of zou dit niet de algemene norm zijn in het land, maar verschuift die rondom het voetbal?

12 april 2024 om 11:02

Marocberkane, doe geen moeite. Deze mensen hebben meteen al een uitleg klaar staan als je zulke dingen probeert aan te kaarten.

Toch weer eens wat anders dan stokslagen! Wat een gekkigheid is er toch in deze wereld, laten we deze gozert dan maar wat stokslagen geven is het niet?

Wat doe je ook met een riem als je zo'n gewaad aan hebt? Lijkt me toch overbodig dan?

Is koluur broer. Hoort er bij. Gewoon door lopen, straks pakken ze je paspoort af en zet ze je aan het werk in de woestijn om wolkenkrabbers te bouwen.

Is de man met de riem sponsor, eigenaar of investeerder in Al Ittihad, hij lijkt in ieder geval boos over het resultaat van de wedstrijd. En waar haalt die man de riem vandaan? Volgens mij heeft hij geen broek op te houden.

Onder de gordel dit gedrag. Kan echt niet!

Waanzin. Gewoon die man nooit meer een stadion inlaten. En als het even kan ook aanklacht indienen. Lamlendig persoon.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren