Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente gaat niet mee met fors bod Feyenoord: Zerrouki blijft in Enschede

Laatste update:

Ramiz Zerrouki speelt dit seizoen uit bij FC Twente, zo melden journalisten Leon ten Voorde van Tubantia en Martijn Krabbendam van Voetbal International. Volgens laatstgenoemde hebben de Tukkers een bod met een vaste transfersom van acht miljoen euro resoluut van tafel geveegd. Daarmee lijkt er definitief een einde te komen aan de winterse transfersoap. Feyenoord hoopt volgens 1908.nl nog altijd op de komst van PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt.

Volgens Voetbal International is Feyenoord teleurgesteld dat ook dit verhoogde bod op de 24-jarige middenvelder is afgewezen. De clubleiding dacht met acht miljoen euro kans te maken om in ieder geval aan tafel te komen met de clubleiding van Twente. Zerrouki, die eerder dolgraag naar Feyenoord wilde, moet zich dus alsnog richten op zijn huidige werkgever. In de Grolsch Veste ligt de zeventienvoudig international van Algerije nog vast tot medio 2024. De club heeft daarnaast de optie om zijn contract met een seizoen te verlengen.

Volgens Tubantia-journalist Ten Voorde is technisch directeur Jan Streuer nu stellig over de situatie omtrent Zerrouki. Twente is niet van plan om dinsdag nog spelers te laten vertrekken. Joshua Brenet, die eerder werd gelinkt aan een transfer naar het Engelse Fulham, lijkt dus ook in Enschede te blijven. De verwachting is dat Twente komende zomer wel meewerkt aan een transfer van Zerrouki, al is het nog maar de vraag of Feyenoord dan terug gaat komen. De Rotterdammers grepen in het afgelopen jaar al drie keer mis.

Van den Belt
Feyenoord doet er volgens 1908.nl inmiddels alles aan om Zwolle-middenvelder Van den Belt over te nemen. Volgens het medium is de laatste ontwikkeling dat de Zwollenaren een alternatieve constructie hebben bedacht. PEC zou Karim Dermane graag van Feyenoord willen overnemen, al is het niet bekend of dat om een definitieve of tijdelijke transfer zou gaan. Dat eerste lijkt onwaarschijnlijk, aangezien Dermane binnen Feyenoord te boek staat als een enorm talent. In De Kuip ligt de negentienjarige international van Togo nog vast tot medio 2026. Feyenoord heeft nog iets minder dan tien uur om Van den Belt alsnog te strikken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, het wordt tijd dat deze soap echt een keer sluit. Mocht het waar zijn dat Feyenoord zich weer gemeld heeft (1908 zegt van niet en meneer Krabbedam zegt van wel) dan vind ik het ook niet echt van respect getuigen richting Twente. Volgens mij waren ze bij Twente redelijk duidelijk en was er eindelijk rust rondom Zerrouki, dan moet je je niet nog een keer op transferdeadline day gaan melden. Hopelijk schakelen we door naar Mannsverk of schuiven we Dermane door als backup (als ie niet op huurbasis naar Zwolle gaat)

31 januari 2023 om 14:26

Mwah, was tegen Ajax en Feyenoord niets van te merken. Tuurlijk wil hij wel een stap maken, maar hij begrijpt de club natuurlijk ook wel. Welke gek gaat zijn sterkhouder in een goed draaiend seizoen verkopen? Notabene aan een club die dicht bij ze staat in dezelfde competitie.

31 januari 2023 om 14:29

Niet elke speler die geen transfer krijgt is zo kinderachtig om minder zijn best te gaan doen. Hij weet toch wel dat hij in de zomer een mooie transfer kan maken als hij zo doorgaat.

31 januari 2023 om 14:37

Oenie,

Kan jij mij iets meer over de financiele situatie van Twente zeggen.
Hoe staan jullie er voor?
Voor mij ook logisch trouwens dat ze hem nu niet kwijt willen.. Draaien volop mee.

31 januari 2023 om 14:46

Bliek, Twente klimt wil terug uit het financiële dal. De misstanden uit 2013 en corona hebben voor veel druk gezorgd, maar vorig jaar is er een nettowinst van 2 miljoen gemaakt. Dit jaar wordt er wederom uitgegaan van winst, mede door transfers en inkomsten door het eigen stadion. Alle leningen en hypotheken en aflossingen kunnen betaald worden. Eind 2022 werd uitgesproken dat ze binnen 5 jaar grotendeels uit de schulden willen zijn. Een stadion af betalen duurt natuurlijk wel langer, maar dat is ook prima. Al met al staat het er volgens de berichtgeving goed voor.

31 januari 2023 om 14:58

Duidelijk verhaal. Druk om te verkopen zoals psv het had heeft het dus niet.
Knap dat Steuer zijn poot stijf heeft gehouden iig.
Nogmaals denk ik dat we hem nu niet nodig hebben maar volgend seizoen is die zeer welkom

31 januari 2023 om 15:27

@Oenieboy,

Ik heb even verdiept in de cijfers en deels klopt het wat je zegt en deels zullen de gemeentelijke politieke partijen zich kapot moeten schamen hoe zij gemeenschap hebben weggegeven aan een “blijkbaar” snel winstgevende organisatie! Maar het gaat nog jaren duren voor FC Twente de schuld aan de gemeente heeft terugbetaald zie notulen gemeenteraad Enschede. Daarbij heeft de gemeente nog eens 4 miljoen kwijtgescholden wat met deze gang van zaken natuurlijk een politieke blunder is geweest! Want nu is FC Twente de “big player” aan het spelen en weigeren ze miljoenen en ipv je maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en de gemeente/gemeenschap sneller terug te betalen en dan maar je beste speler te verkopen maar wel een blijk van schuld te laten zien! Maar bij mij is al langer het gevoel sinds de gehele Munsterman affaire dat vooral de fans alleen om hun FC Twente denken en de miljoenen schuld wegwuiven als een alledaagse schuld. Ik kan je vertellen dat er veel mensen met schulden dromen van de oplossing die FC Twente heeft gekregen van de gemeente. Echter FC Twente moet ook aan zichzelf denken wat hun goed recht is maar na een publicatie van een hoogleraar economie dat de verleende krediet en kwijtschelding van de schulden gewoon overheids steun is en een onreglementair zou zijn en daarin is hij in zijn gelijk gesteld tevens. Is deze hele gang van zaken gewoon een dikke middelvinger naar de Enschedese gemeenschap, de ontslagen medewerkers en een teken dat de gemeente Enschede dubbel en dwars genomen is. Ik weet veel fc twente fans ontkennen dit en ik zeg niet dat FC Twente geen zwarte cijfers schrijft maar dat ze soms een iets rooskleurige voorstelling schetsen dan dat het daadwerkelijk is! Tevens betaald fc twente de schulden jaarlijks netjes af maar er staat nog een langlopende schuld open!

31 januari 2023 om 16:01

De ijsbaan, amateurclubs, cultuurinstellingen krijgen allemaal leningen of subsidies uit gemeenschapsgeld.
Twente leent tegen meer dan marktconform percentage, dus de gemeente verdient daar ook op. Voor het overige gaat het niet om echt geld maar om een garantstelling.

31 januari 2023 om 16:19

Apart dat je dan zomaar 8 miljoen kan afwijzen.

Of heeft Streuer een kristallen bal en weet hij dat hij het dubbele gaat krijgen in de zomer? Terwijl Zerrouki z'n contract dan nog maar 1 jaar is toch?

31 januari 2023 om 16:29

Juist!! Twente de gemeente jarenlang 7% rente betaald! En die jouses moet zijn gespeelde maatschappelijke verontwaardiging niet zo laten gelden. Twente heeft in de afgelopen 15 jaar per saldo minder van de gemeente Enschede gekregen dan Feyenoord van de gemeente Rotterdam. Sterker nog: Toen Twente in de goede jaren haar dure lening tegen 7% wilde aflossen, wilde de gemeente die graag instandhouden. De Twente haters verwarren garanties met leningen en houden geen rekening met het feit dat de grootste deel van de schuld een hypothecaire lening op het stadion is, dat in eigendom van FC Twente is. Heeft Feyenoord ook een eigen stadion? Neemt niet weg dat Twente na het kampioenschap teveel hooi op haar vork heeft genomen. Maar welke club heeft dat in de historie niet?

31 januari 2023 om 16:31

Vd zomer krijg Twente zulke bedragen niet meer. Ze gunnen hem dan een transfer maar zal dan minder kosten omdat hij dan een 1 jarig contract heeft. Feyenoord en de speler moeten afspreken dat hij in de zomer kom. Twente moet dan verkopen anders krijgen ze niks meer voor hem

31 januari 2023 om 16:34

Als de speler zeg ik wil niet naar het buitenland alleen naar Feyenoord kan Feyenoord 4 a5 bieden Twente moet dan echt verkopen

31 januari 2023 om 16:37

Twente staat zo hoog omdat ze minder wedstrijden spelen dan de top 4. Ook zal Twente dit niet elk jaar kunnen daar raken ze ook spelers kwijt en kunnen geen miljoenen uitgeven voor goeie vervangers.

31 januari 2023 om 16:37

@ oenieboy

Nou ken wel een club die zijn beste spelers in de winterstop verkoop terwijl ze nog op 3 fronten meedoen 😉🤭 en nog voor te weinig geld ook gvd 🤣🤣

31 januari 2023 om 16:43

@ crooswyker,

Wat zeg jij nou man Twente speelt toch net zoveel wedstrijden als iedere andere club in de eredivisie, of wil je nu zeggen dat de Europese wedstrijden het verschil maken???

31 januari 2023 om 17:48

Europese wedstrijden kosten kracht en blessures , je speelt meer wedstrijden per week. Twente kan zich rustig voorbereiden op de competitie en fit aan een wedstrijd beginnen . Zou Twente ook europees spelen zullen ze het zwaar krijgen kwa selectie in de competitie. Je speelt op donderdag en kom vrijdags terug en zondag gelijk weer

31 januari 2023 om 18:54

Dat van die dikke middelvinger zal wel mee vallen. Ik hoor zelden een Enschedeer daarover klagen en dat zijn echt niet allemaal fans.

31 januari 2023 om 18:55

Hoezo? Speelt Twente dan in een eredivisie met minder clubs?

31 januari 2023 om 14:28

Wazza het lijkt op paniek te gaan lijken..
Hebben we Zerouki op dit moment echt nodig? Wieffer doet het nu prima zal wat moeite hebben met drukke schema. Timber is weer redelijk fit en ook Trauner haakt weer aan.
Daarnaast hebben we voor de verdediging ook die jongen van Groningen al..
Ik zie het voor nu alleen aan aankoop voor volgend seizoen en dat Symanski weggaat dan timber door en Zerouki erachter..

daarnaast heeft Twente ook gezegd voor het juiste bedrag alleen is dat 8 dus niet...

31 januari 2023 om 14:33

Ik denk met dat ze de opties willen vergroten nu je plots mee doet om de titel en wellicht ook voor Europa.

Desalniettemin begrijpelijk van Twente om niet mee te gaan; ridsico is hooguit dat Zerrouki komend half jaar iets overkomt waardoor hij niet meer te verkopen is voor dit bedrag, maar dan kan je beter ook stoppen met het runnen van een voetbalclub.

Wel grappig na alle discussies die er waren over de veronderstelde waarde van Zerrouki. Als Feyenoord 8 biedt (zou hebben geboden) en Twente weigert, is de waarde blijkbaar minimaal 8 mln.

31 januari 2023 om 14:48

Denk vooral al richten op het nieuwe jaar. Spelers moeten nog wennen en als hij dat nu kan doen dan scheelt je dat enorm. Kokcu vertrekt sowieso na dit seizoen. Dus je hebt iemand nodig.

31 januari 2023 om 16:15

Tuurlijk heb je een 6 nodig.
Timber blessure gevoelig. Wieffer is vaak na 70 minuten leeg. En je hebt dalijk ook nog europese wedstrijden..
Wat als kokcu en wieffer geblesseerd raken?

31 januari 2023 om 16:42

Het is ook paniek bliek. Kijk, Wieffer doet het prima en die Feyenoord zoekt niet naar een vervanger van hem (zoals sommigen wel denken). Feyenoord zoekt een speler die samen met Wieffer die positie kan bekleden, zonder daarin echt in kwaliteit achteruit te gaan. Wieffer was geblesseerd en speelt nu ineens 3 wedstrijden in de week. Dat is veel te veel. Die is straks weer geblesseerd en dan is er geen vervanger. Denk dat ze inderdaad hebben gedacht om Zerrouki te halen en die kan ook op 8 als Kokcu vertrekt. Zo ben je redelijk flexibel in de opstelling en met blessures. Ik denk dat ze echt geen alternatief hebben kunnen vinden voor die positie en ze daardoor nogmaals (indien het waar is uiteraard) bij Twente terecht zijn gekomen.

31 januari 2023 om 14:46



Ik vind het wel jammer dat hij nu niet komt. Aangezien we nog op drie fronten meespelen is een extra kwaliteitsspeler zeker welkom. Als Zerrouki zou komen heb je tactisch wel een extra optie. In topwedstrijden kun je dan een dynamisch en sterk middenveld opstellen dat ook voetballend sterk is. Onze Poolse vriend kan dan door naar de rechtsbuiten. Plus Zerrouki beschikt over een crosspass die ik weinig spelers van Feyenoord nog heb zien geven.

Maargoed, Mats doet het boven verwachting goed. Voor de resterende eredivisie wedstrijden is dat hopelijk voldoende. Hopelijk kunnen we hem alsnog aankomende zomer overnemen voor een wat schappelijkere prijs, tenzij we natuurlijk een beter alternatief vinden!

Bijlow
Pedersen
Geertruida
Hancko
Hartman
Zerrouki
Timber
Kokcu
Szymanski
Gimenez
Paixao
31 januari 2023 om 16:25

Amen!

31 januari 2023 om 16:27

hij heb dalijk nog een 1 jarig contract en mag weg in de zomer. Twente maak een grote fout want als Feyenoord zich in de zomer weer meld bieden ze 5 mil. Twente kan denken een buitenlandse club gaat meer bieden maar als de speler zeg ik blijf in Nederland en wil alleen naar Feyenoord moet Twente wel voor minder gaan verkopen anders loop hij een jaar erna gratis de deur uit. Elke club zal in de zomer veel minder gaan betalen omdat hij bij Twente speelt en geen Europese wedstrijden speelt. Twente had nu een fors bedrag kunnen krijgen

31 januari 2023 om 16:58



@crooswyker

"in maart 2022 verlengde Ramiz Zerrouki zijn contract bij FC Twente tot medio 2024, met een optie van de club om de verbintenis met nog een jaar te verlengen."

Prima natuurlijk dat je een voorkeur hebt, gezien je naam, maar zorg dan wel dat je de feiten juist hebt. En aan je reactie te zien heb je een glazen bol, dus wat doet Ramiz als, noem eens iets geks, een club uit de Laliga aanklopt?

31 januari 2023 om 17:43

Volgens mij kan Twente de optie lichten aan het eind van het seizoen.dus niet tot 2025. Nee van mij hoef hij voor dat geld niet te komen er loop wel een speler rond die goedkoper is

1 februari 2023 om 09:28

@crooswyker

Sorry, maar wat snapte je niet aan wat ik schreef?? Er staat letterlijk tot medio 2024, met een optie voor de club om met NOG een jaar te verlengen

31 januari 2023 om 17:50

Topreactie wazza!

Schei toch uit met trekken aan deze speler.
Tijdens Twente - Feyenoord was Wiefer, zeker niet minder....

31 januari 2023 om 14:21

Maar dat kwam vooral ook omdat Slot zijn plan had afgestemd op het vastzetten van Zerrouki. Feyenoord zette steeds de passlijnen naar hem dicht, omdat ze hem de beste vinden. En Slot gaf na de wedstrijd aan dat ie nog 1 speler wilde hebben en die speelde die dag bij de tegenstander.

31 januari 2023 om 14:28

Dat was goed te merken. Waar Twente nauwelijks druk zette op Wieffer, kon Zerrouki rekening op continue druk. Wieffer viel mij positief op, maar een zerrouki kan toch wel wat meer.

31 januari 2023 om 14:41

Nou, ik denk dat de wedstrijd tegen Feyenoord juist de bevestiging is dat hij niet meekan bij Feyenoord. Wij verwachten op die positie toch wel iemand die er dan met wat creativiteit uit kan komen. Het was overduidelijk dat Zerrouki dat stukje niet beheerst. Goede verdedigende middenvelder en een aardige controleur als er ruimte ligt, maar niet meer dan dat.

31 januari 2023 om 14:44

Vind dat wel te makkelijk hoor.
Als jij continue geschaduwd wordt en er kort op je word gezeten dan val het niet mee natuurlijk..
Dan kan je creatief zijn wat je wil maar dan is dat verdomde moelijk

31 januari 2023 om 14:52

Dat continu schaduwen viel echt wel mee hoor. Vaak lag er meer dan voldoende ruimte, maar zag hij het niet of maakte hij de verkeerde keuze. De 0-1 leidde hij zelf in door eerst te traag te zijn en vervolgens een bal blind vooruit te knallen terwijl hij alle tijd had.
Als een dergelijke speler meer dan 8 miljoen moet kosten tegenwoordig, kan je beter voor Wieffer gaan. Die doet nu al weinig voor hem onder en heeft iets extra's in zijn spel.

31 januari 2023 om 14:22

Precies dit, snap niet zo goed waarom Feyenoord hem kosten wat kost wil halen.

31 januari 2023 om 14:42

Ze willen hem niet kosten wat kost hebben. Ze willen er maximaal 8 miljoen euro voor betalen.

Had Feyenoord 15 miljoen euro geboden, dan zat Zerrouki nu in het EMC zijn medische keuring te ondergaan. maar dat hebben ze er niet voor over dus blijft hij bij Twente.

31 januari 2023 om 15:01

Als er maar 8 miljoen aan budget is dan is dat toch kosten wat kost? Wel leuk dat een Ajax fan zo begaan is met Feyenoord en FC Twente.

31 januari 2023 om 16:22

Omdat 15 miljoen natuurlijk belachelijk is en Feyenoord dat niet kan betalen. Net zomin eigenlijk dat Twente een bod van 8 miljoen kan weigeren mrjaa de gok van Streuer is dat er in de zomer een Engelse club langskomt. Die 15-20 mil neerlegt.

31 januari 2023 om 16:26

Nee hoor. Streuer kiest nu voor de sportieve kant en niet de financiële. Prima keuze als je staat waar Twente staat en je ook niet per se hoeft te verkopen. Prima keus van Streuer. En dit zomer zal hij mss nog wel 8 mln opleveren, maar ws iets minder. Ook goed.

31 januari 2023 om 17:02

@mikeyduff

"net zomin eigenlijk dat Twente een bod van 8 miljoen kan weigeren"

Maar Twente heeft toch dat bod geweigerd?

31 januari 2023 om 18:07

Als Feyenoord begin januari direct met dit bod was gekomen was het waarschijnlijk wel rond gekomen. Nu is het gewoon te laat.

31 januari 2023 om 14:23

Feyenoord wil geen vervanger halen voor Wieffer, maar een extra speler voor die positie. Wieffer is straks overbelast. Die speelt ineens 3 keer in de week 90 minuten, terwijl hij dat helemaal niet gewend is en net terug is van een blessure. Hij kan niet elke wedstrijd starten en vol gaan maken. Dan ligt ie weer in de lappenmand en heb je helemaal geen vervanger.

31 januari 2023 om 14:31

Timber is toch weer (zo goed als terug? Wieffer is zelf de vervanger

31 januari 2023 om 15:19

Timber is absoluut geen 6. Dus Wieffer is de enige 6 is de selectie.

31 januari 2023 om 16:44

Slot heeft aangegeven dat Timber zich uitstekend ontwikkelt op de 6 positie dus ik zou niet weten waarom hij ‘absoluut’ geen 6 is. Dat is jouw woord tegenover Here Slot.

1 februari 2023 om 08:23

3x in de week? Volgens mij speelt Feyenoord echt max 2x in de week.

31 januari 2023 om 15:18

Ik vind het altijd wel grappig dat mensen zo erg waan van de dag zijn, helemaal wanneer het eigen spelers betreft. Daarnaast doet Wieffer het tot nu toe wel beter dan verwacht, maar Zerrouki is gewoon een klasse of 2 beter. Dat is ook niet erg, aangezien Wieffer net komt kijken. Plus, we spelen nog in 3 competities en dit is het seizoen om weer eens de titel te pakken. Denk je dan dat maar 1 nummer 6 genoeg is?

31 januari 2023 om 17:58

Je vergeet wel dat het bij Twente mag en bij Feyenoord moet . Dus dan voetbald je wel wat makkelijker. Maak je bij Twente fouten ok maar bij Feyenoord zit het legioen en de media erboven op

31 januari 2023 om 16:20

Met alleen Wieffer ga je de zomer niet halen.
Je bent op 3 fronten actief en voor 2 posities heb je maar 3 spelers. Is heel dunnetjes bezet! Zeker als je tot het eind om het kampioenschap wilt spelen. Afgelopen 3 wedstrijden zie je ook dat Wieffer maar max 70 minuten volluit kan gaan.

Goed van Twente om voet bij stuk te houden als het financieel mogelijk is. Dit seizoen liggen er kansen om hoog te eindigen waarbij Zerrouki zeker helpt. Komende zomer (als hij zo doorgaat) verkoop je hem voor 10+, desnoods aan het buitenland. En anders komt Feyenoord wel weer met 8, dus "verlies" zie ik niet snel gebeuren.

Zie Ajax hem nog wel halen. Mocht Alvarez achterin blijven staan, komt er toch een plekje vrij en van Taylor ben ik niet stuk.

31 januari 2023 om 14:22

Ze hebben ook nog Grillitsch. Prima voetballer die op die positie jaren ervaring heeft.

31 januari 2023 om 14:22

Nou dat hoop ik niet. Want Heitinga zou Bassey gewoon vertrouwen moeten geven centraal achterin. Die had het van de week op snelheid al sowieso beter gedaan tegen die vlugge aanvallers van Excelsior. Als Bassey op volle snelheid sprint dan houdt bijna niemand hem bij.
Dan kan Alvarez weer op 6, en Taylor gewoon inderdaad banken want die bakt er vrij weinig van dit seizoen.

31 januari 2023 om 14:35

Silverfront, Bassey moet inderdaad terug als linker centrele verdediger. Dan kan Alvarez rechts op het middenveld. Zerrouki zou de ideale linker middenvelder zijn. Bassey kan daar de bal direct bij kwijt voor de opbouw en Zerrouki kan Wijndal ondersteuning geven als die diep staat en niet op tijd terug is. L0348, Ajax kan wel de door Twente genoemde transfersom betalen. En dat zou Ajax ook echt moeten doen. Volgens mij is Zerrouki de ontbrekende schakel om anderen beter te laten renderen bij Ajax.

31 januari 2023 om 14:36

Ik dacht dat bassey ook snel was… tot die vorige week alleen maar de hielen van Pedersen zag

31 januari 2023 om 14:36

Knap dat je een topic over een speler van Twente en een transfer naar Feyenoord weet om te turnen naar een relaas over Ajax waar zelfs Bassey in betrokken word.

Daarnaast heb ik tegen Feyenoord gezien dat jou stelling over Bassey van geen kant klopt. Die werd er nogal vaak op snelheid uitgelopen.

31 januari 2023 om 14:48

@spettersson, dat is ook een optie. Maar ik zie bij Ajax Berghuis ook graag op 8 staan. Die heeft toch een hogere versnelling dan Zerrouki. Dan kan evt Tadic of Klaassen op 10. Kudus zou ik rechtsbuiten houden.

@supercapo dan moet je niet op mij reageren maar op Eindtovenaar, die betrekt Ajax er bij. Wat overigens geen schande is, het gaat hier over een potentiele transfer van een Twente speler, en iemand roept dat Ajax ook een interessante keuze zou zijn. Discussiëren mag toch?

Overigens is Bassey op de korte afstand niet heel snel, maar op lange afstand rent niemand in de Eredivisie hem eruit denk. Zoek eens op youtube zijn sprint tegen Utrecht, bizar hoe hij daar iedereen voorbij rent.

31 januari 2023 om 15:39

Eerste meters zijn altijd de belangrijkste meters

31 januari 2023 om 14:26

Ah, want na 83 biedingen afgewezen te hebben van Feyenoord met als reden dat ze in dezelfde competitie spelen en dat niet willen zullen ze hem vast aan Ajax verkopen.

31 januari 2023 om 14:30

Nee, Feyenoord bood gewoon niet genoeg. Afgelopen zomer niet en in het begin van deze periode ook niet. Daarnaast vind ik de handelswijze van Feyenoord passen bij de acties van Bijlow en Jahanbakhsh, namelijk niet chique. Continu wordt er gelekt naar Krabbendam of 1908 dat ze met een bod komen etc, waardoor de speler de kop gek gemaakt wordt.

31 januari 2023 om 14:31

alsof 'dat ze in dezelfde competitie spelen' niet alleen maar gezegd wordt om de transfersom op te drijven. Als er genoeg geboden wordt maalt niemand erom dat Zerouki in Nederland blijft

31 januari 2023 om 15:37



Ik merk dat jullie die acties van Bijlow en Jahanbaksh niet chique vinden en het tijdrekken ook niet.
ik zou dat als een compliment zien. dat gebeurt tegen ons namelijk wekelijks. Vorig jaar zelf tot treurens toe. (antony. vitesse uit met Bazoer en Tananne. As Roma na de 1-0) dit jaar Ajax thuis.

Dus wen er maar aan als je structureel in de top mee gaat doen zeker als jullie thuis spelen. Twente uit is gewoon super lastig.

31 januari 2023 om 16:32

Nou Henkie, daar heb je wel een punt.

31 januari 2023 om 14:29

Voor Twente wel gunstig. Ajax in het nauw betaalt enorme bedragen en zij kopen graag eigen jeugd terug voor veel te veel geld

Terecht, waarom zouden ze de concurrent nu versterken. Door het matig presteren van Ajax en Psv hebben heeft de subtop nu de kans in de eredivisie

Haha, een man van zijn woord die Streuer

Logische keuze. Die kunnen ook absoluut geen vervanger er meer voor halen. En ze houden hun woord van 2 weken geleden. Twente kan dit seizoen misschien zelfs CL voetbal halen. Dan is het logisch dat je niet aan een concurrent gaat verkopen. Denk ook wel dat die Zerrouki in de zomer voor een prima prijs weg kan gaan.

Ik snap Twente wel met de beredenering die ze zelf gebruikte toen het een paar weken terug al vastliep. Twente kan geen vervanger meer halen, en zij gaan overduidelijk voor het hoogst haalbare dit seizoen. En wie weet is dat wel een plek die recht geeft op CL (kwalificatie).

31 januari 2023 om 14:47

Hahaha stel je voor. Wat punten betreft zou het kunnen, maar uiteindelijk blijft wel het geval dat met name Ajax en PSV zwaar ondergepresteerd in de eerste seizoenshelft. Twente is met bijna 2 punten per duel de lijn van vorig jaar aan het doortrekken waarmee ze vierde werden, dat zou wederom een uitstekende prestatie zijn. En als PSV en Ajax in de tweede helft wel presteren zullen we al grote moeite moeten doen om ze bij te houden of om 6 en 4 punten in te lopen op Feyenoord en AZ. Maar met Zerrouki maken we natuurlijk meer kans dan zonder.

31 januari 2023 om 14:52

Het is inderdaad bizar. Ajax heeft nu komende 5 wedstrijden wel makkelijk programma dus die zie ik wel klimmen komende weken, maar ja Ajax heeft dan wel weer een lastig slotstuk van de competitie.
Verder ben ik ook benieuwd hoe Twente met de druk om zou gaan mochten ze over 2 maanden nog steeds zo dicht bij de top staan. Dat geldt overigens voor de meeste ploegen, gezien enkel Ajax daar ervaring mee heeft de laatste jaren. Maar het wordt sowieso spannend de laatste maanden!

31 januari 2023 om 15:03

Zolang alle toppers in gelijkspel eindigen blijft het wel dicht bij elkaar staan ja. Maar die laatste speelronde zou een 2007/2011-ontknoping in het kwadraat kunnen worden. En dan is het op zich al een eer om genomineerd te zijn.

Volgens 1908 heeft Feyenoord zich niet eens gemeld. Die gast heeft het altijd goed. Het lijkt erop alsof VI vanochtend verkeerd heeft bericht over een nieuw bod en dat ze nu maar zeggen dat alles direct is afgeslagen

31 januari 2023 om 14:23

Die reactie van Steuer is ook nooit gekomen, dus dit klinkt niet onwaarschijnlijk.

31 januari 2023 om 14:24

VI is anders ook niet bepaald van de geruchten of roddels. Die vertrouw je toch eerder dan 1908. En ook Tubantia, die heel dicht op Twente zitten, bevestigen het verhoogde bod dus..

31 januari 2023 om 14:59

VI is qua feyenoord wel redelijk van de geruchten en roddels. Krabbendam is echt een waardeloze clubwatcher en heeft het zelden bij het juiste eind.

31 januari 2023 om 15:38

Krabbendam is de clubwatcher wat niet eens interne informatie krijgt. Dat is dus hetzelfde als mij vragen hoe het ervoor staat, ik weet net zo weinig.

Niet verrassend. Volgens mij was Steuer de volgende keer al duidelijk. Ik snap daarom ook niet waarom men zich plots weer meldde. Maar goed, prima toch.

Prima, nu zorgen dat vd Belt direct komt en Dermane aan PEC Zwolle verhuren. Heeft PEC Zwolle toch een goede vervanger en Slot heeft zijn gewenste verdedigende middenvelder in huis.

31 januari 2023 om 14:39

Yup daar zou ik ook wel mee kunnen leven. Heb goede verhalen gehoord over deze Dermane dus ben benieuwd of hij er meteen kan staan om ons richting het kampioenschap te helpen.

31 januari 2023 om 14:50

Is echt een hele goede talentvolle speler alleen je merkt dat hij tactisch wat achterloopt omdat hij nog maar een jaar (misschien nu anderhalf) in Nederland is. Daarvoor in Togo gespeeld waar ze als een soort F'jes voetbal allemaal achter de bal aanrennen. Zodra hij tactisch stappen maakt, kan het echt een type Kante worden. Hij is agressief in de duels en zit overal tussen

31 januari 2023 om 15:21

Dick Schreuder is wat dat betreft wel een goede trainer voor hem aangezien hij veel hamert op tactiek, je positie en het samenspel daarin met je teamgenoten. Is echt veeleisend voor de middenvelders wat hem alleen maar beter zal maken (als hij het goed weet op te pakken).

31 januari 2023 om 15:42

Staat Dick Schreuder normaal gesproken volgend seizoen ook voor de groep of denk je dat ie een stap omhoog zal maken naar een subtopper? Ik kan me namelijk voorstellen dat Dermane voor 1,5 jaar gehuurd zal worden. Heeft Dermane meer stabiliteit en PEC Zwolle heeft er ook meer aan dan alleen maar een paar maandjes.

31 januari 2023 om 15:52

Normaal gesproken wel al heeft hij ook wel eens gesproken met clubs waar financieel net iets meer mogelijk is. Het ligt er maar net aan welke club gaat komen voor hem. Dit seizoen heeft hij Fortuna en Groningen afgezegd terwijl beide clubs (met name Groningen) erg concreet werden. Geen idee of Groningen in de zomer weer concreet wordt, zijn interesse zal denk ik afhangen van of Groningen dan nog Eredivisie voetbal speelt.

8 miljoen weigeren terwijl er geen andere NL'se club is met zo'n hoge schuld. Onverantwoord beleid en ze lijken niet geleerd te hebben van fouten in het verleden.

31 januari 2023 om 14:25

Kunt het ook onderhandelen noemen. Of met hem de tweede plaats vasthouden zodat Twente CL gaat spelen. Dan hebben ze die 8 miljoen er zo uit. Het is natuurlijk gokken met een hoge inzet, maar overal maar ja op zeggen is ook geen beleid.

31 januari 2023 om 15:40

Dus blind gokken op CL en als je het misloopt financieel een flater slaan terwijl je het geld heel goed kan gebruiken? Feyenoord, Ajax en PSV in slechte doen staan boven of naast ze, als dat gaat draaien is plek 4 of 5 eerder realistisch.

31 januari 2023 om 14:29

Ik neem aan dat ze hun sommetjes hebben gemaakt en hebben gekeken wie er als vervanger haalbaar is voor welk bedrag. En als het plaatje voor Twente dan niet klopt, dan klopt het niet.

31 januari 2023 om 14:36

Niet geleerd? Ze hebben het juist op de harde manier moeten leren met degradatie naar de KKD destijds. Waar Twente nu staat is juist een verdienste van het goeie beleid de afgelopen jaren. Hoe zij uit die dal kwamen kan je alleen maar respect voor hebben. En ze kunnen in de zomer nog is veel geld gaan krijgen voor de verkoop van Hilgers en Zerrouki en ook als ze eventueel CL voetbal halen.





31 januari 2023 om 15:29

@modricmagic,

Ik heb even verdiept in de cijfers en deels klopt het wat je zegt en deels zullen de gemeentelijke politieke partijen zich kapot moeten schamen hoe zij gemeenschap hebben weggegeven aan een “blijkbaar” snel winstgevende organisatie! Maar het gaat nog jaren duren voor FC Twente de schuld aan de gemeente heeft terugbetaald zie notulen gemeenteraad Enschede. Daarbij heeft de gemeente nog eens 4 miljoen kwijtgescholden wat met deze gang van zaken natuurlijk een politieke blunder is geweest! Want nu is FC Twente de “big player” aan het spelen en weigeren ze miljoenen en ipv je maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en de gemeente/gemeenschap sneller terug te betalen en dan maar je beste speler te verkopen maar wel een blijk van schuld te laten zien! Maar bij mij is al langer het gevoel sinds de gehele Munsterman affaire dat vooral de fans alleen om hun FC Twente denken en de miljoenen schuld wegwuiven als een alledaagse schuld. Ik kan je vertellen dat er veel mensen met schulden dromen van de oplossing die FC Twente heeft gekregen van de gemeente. Echter FC Twente moet ook aan zichzelf denken wat hun goed recht is maar na een publicatie van een hoogleraar economie dat de verleende krediet en kwijtschelding van de schulden gewoon overheids steun is en een onreglementair zou zijn en daarin is hij in zijn gelijk gesteld tevens. Is deze hele gang van zaken gewoon een dikke middelvinger naar de Enschedese gemeenschap, de ontslagen medewerkers en een teken dat de gemeente Enschede dubbel en dwars genomen is. Ik weet veel fc twente fans ontkennen dit en ik zeg niet dat FC Twente geen zwarte cijfers schrijft maar dat ze soms een iets rooskleurige voorstelling schetsen dan dat het daadwerkelijk is! Tevens betaald fc twente de schulden jaarlijks netjes af maar er staat nog een langlopende schuld open!

31 januari 2023 om 14:40

El Fenomeno in een topic over Twente. Ik haal popcorn en dan kan je los Fenomeentje

31 januari 2023 om 14:56

Het is wat hè.. hij komt al maanden dezelfde drogredenen aanzetten, weet alles beter, maar wanneer er feitelijke tegenargumenten komen blijft het stil. Een beetje roeptoeteren zonder de materie te kennen of begrijpen. En tja.. als Feyenoord-supporter sta je natuurlijk ook wat hoger in aanzien. Zo'n status bereiken is niet voor eenieder weggelegd.

31 januari 2023 om 14:41

De schuld van Feyenoord op het stadion is nog hoger dan de totale schuld van Twente. Los van het feit dat Twente zeer gunstige schulden heeft, veelal langlopend met duidelijke afspraken. Iedere club heeft schulden, het is vrij treurig om dat continu bij Twente aan te halen. Maar van El Fenomeno hoeven we ook niet echt niveau te verwachten.

31 januari 2023 om 16:36

Wat weet jij nou van de schulden van Twente? El Fenomeno is is naast voetbalanalyticus ook al topeconoom. Ik durf te stellen dat alle bedrijfseconomische ratio’s van Twente er beter uitzien dan die van Feyenoord.

31 januari 2023 om 18:22

Hahahah El Fenomenobody weer copy paste, bedankt voor het lachen!

Ongelofelijk wat een vervelia bij Feyenoord. En maar proberen en maar zeuren. Ze weten nu toch wel dat Twente niet wil verkopen. Staan er hartstikke goed voor. Dan zou je niet goed snik zijn om één van je beste spelers aan een concurrent te verkopen. Goed gedaan FC Twente. In de zomer kan hij alsnog een transfer maken. Misschien nog wel een betere.

31 januari 2023 om 14:26

hoe bedoel je en maar zeuren? tis Feyenoord zijn grootste recht om het nog een keer te proberen met een verbeterd bod. Hetzelfde geldt voor Twente om het nogmaals af te wijzen.

Zo werkt dat eenmaal.

31 januari 2023 om 14:45

Het is allemaal wel in de marge, vorige bod was 6,5 met bonussen tot 8 miljoen. Huidig bod is acht miljoen. Het ontloopt elkaar niet zoveel.

31 januari 2023 om 15:00

dat is vast toch ruim 30 procent hoger. zo'n slecht bod is het niet. zeker niet als er nog bonussen te halen vallen. Maar ik snap wat je bedoelt. zou 9 vast en 11 met bonussen het bod zijn geweest is dat natuurlijk echt ruim beter dan het vorige bod.

31 januari 2023 om 15:05

Hahaha het bod is 8 miljoen vast exclusief bonussen. Ik weet niet in wat voor wereld jij leeft maar een miljoen is best veel

31 januari 2023 om 16:36


Kan weg mod.

31 januari 2023 om 16:57

En de laatste dag van de transferperiode.. dan is dat beetje marge erbij weinig serieus te nemen. Lijkt me meer om Slot te pleasen, omdat hij zondag al aangaf dat het enige wat hij wilde nog bij de tegenstander speelde.

Is toch logisch? We doen nog volop mee in de competitie en beker en de Window sluit over minder dan 10 uur. Twente kan nooit tijdig nog een goede vervanger vinden. Als Feyenoord begin januari met 8 miljoen kwam zou er heus wel te praten zijn geweest. Allemaal voor de bühne dit.

31 januari 2023 om 14:28

Lekker bij Twente laten. Lekker knallen tegen AZ, PSV en Ajax. Een Twente met Zerrouki vergroot de kampioenkansen van Feyenoord.

31 januari 2023 om 14:33

Haha zo had ik het nog niet eens bekeken, slim! Ik hoop dat ie blijft en na het seizoen in het buitenland tekent, is alle drama voor niets geweest.

31 januari 2023 om 14:46

En toen werd niet Feyenoord maar Twente kampioen, oops.

31 januari 2023 om 14:54

Wie aan het einde bovenaan staat is toch de terechte kampioen? En ik hoop dat Feyenoord dat is

31 januari 2023 om 14:32

Praten deden ze al eerder. Ik vind het van gezonde ambitie getuigen dat Twente dit bod afwijst en zich wil mengen in de strijd om de bovenste plaatsen.

Prima, Goede speler wel teveel geld na mijn mening. laat dit dan aub klaar zijn. ik hoop dat Zeroukki ons nog helpt door heel erg goed te spelen tegen Ajax, Psv en AZ

Prima, laat Twente maar gewoon zo sterk mogelijk. Kunnen ze nog wat puntjes van de concurrenten afsnoepen.

bied gewoon wat Twente wil, geef die 10 miljoen. tis nou wel duidelijk dat Zerrouki kandidaat 1,2 en 3 is. en bied anders 7 mil en laat hem het seizoen afmaken in Enschede, dan is iedereen wel tevreden denk ik. vreemde actie van Te Kloese om op de laatste dag aan te komen met een bod dat niet echt beter is dan de laatste.

Logisch dat Twente niet akkoord gaat op de laatste dag van de transfermarkt. Het bod is best hoog, maar dit hadden ze afgelopen zomer of 3 weken moeten bieden. Dan was er een kans geweest, niet op de laatste dag. Hopelijk kunnen we dit nu weer achter ons laten voor de komende 4 maanden. Overigens is Krabbendam dramatisch geïnformeerd, Zerrouki heeft nog 2,5 jaar een contract en niet de 1,5 jaar die hij meld. Maar het zal horen bij het grote verval dat VI aan het lijden is.

Is de soap nu dan eindelijk eens afgelopen?

Bizar hoe Feyenoord zich helemaal dood heeft gestaard op Zerrouki. Er had voor veel meer opties contact gelegd kunnen worden, maar alles werd op Zerrouki gegooid. Nu als laatste paniek optie Van den Belt van Zwolle.... Kan er nu alsjeblieft eindelijk weer een TD worden aangesteld?

31 januari 2023 om 14:30

Waarom vind je van den Belt een paniekaankoop? Hij past perfect in de speelwijze van Feyenoord

31 januari 2023 om 14:34

Omdat hij zo enorm last-minute geopperd wordt, uit het niks. Voor die tijd stond hij geen een keer op de lijstjes die voorbij zijn gekomen. Misschien stond hij intern wel op de lijsten natuurlijk, dat weet ik niet. Maar daardoor komt het over als een paniek aankoop.

En hij past zeker goed in de speelwijze. Maar de vraag is natuurlijk of hij er direct staat, wat wel een vereiste is met het programma.

31 januari 2023 om 14:36

Mwah, dat misschien wel. Maar het is een speler die vanuit de top van de eerste divisie naar de top van de eredivisie moet gaan. Heel soms kan dat, zoals bij Chadli destijds. Maar dit lijkt me eerder een aankoop voor Twente dan voor Feyenoord.

31 januari 2023 om 14:36

Dat is de vraag idd maar ik vind het heel verstandig beleid. Normaliter zou van den Belt naar een subtopper als Heerenveen gaan en zouden we over een paar jaar 4-6 miljoen moeten bieden. Nu halen wij hem waarschijnlijk voor anderhalf miljoen. Net als Kasanwirjo vind ik dat slim gedaan.

Hij zal tijd nodig hebben maar wellicht dat ie op papier de makkelijkere potjes mee zal spelen waardoor Wieffer meer tijd krijgt om te herstellen voor de grotere wedstrijden.

31 januari 2023 om 14:37

Hij is niet gelekt, dat is wat anders dan niet op de lijstjes staan.

31 januari 2023 om 14:42

@rbn_ Ja, dat is een goed punt. Wat dat betreft is dit ook beter beleid dan jaren geleden middelmaat halen voor veel teveel, zoals Vejinovic.

Met die insteek zou het moeten lukken. Dan kan je Van den Belt tegen de laagvliegers en in de Beker vlieguren laten maken, en Wieffer bewaren voor de zwaardere wedstrijden.

Edit: Voor iemand op z'n tenen getrapt is: dat stukje over Vejinovic is geen steek naar Zerrouki of Twente. Bedoel er alleen me dat Feyenoord's beleid, op zichzelf staand, vooruit is gegaan.

Een half jaar lang roepen hij moet 8 miljoen kosten. Nu wil Feyenoord in 1 keer 8 miljoen vast op tafel leggen en nu zeggen ze toch weer nee. Hoe kun je die jongen nu toch weer zijn transfer door zijn neus boren. Maar goed het is nog geen 23.59. En Zerrouki mag nu echt wel met zijn vuist op tafel gaan slaan en Streuer met de rug tegen de muur zetten. Trek je mond open. Je krijgt je geld dus laat me gaan spreek je uit Ramiz, wegblijven van de training kan ook nog

Andere optie. Snel van den Belt vastleggen. Zerrouki voor 8 miljoen halen en Van den Belt voor 1.5 jaar verhuren aan Twente zonder optie tot koop

31 januari 2023 om 14:49

Een dag voor het sluiten van de transfermarkt vliegen de prijzen omhoog. Twente staat gewoon vijfde op zes punten van Feyenoord. Dan doe je toch niet je beste speler weg terwijl je geen tijd meer hebt voor een vervanger?

31 januari 2023 om 14:56

Zie daar Thomas van den Belt die Feyenoord meteen een half jaar of 1.5 jaar kan door verhuren aan Twente. Bij Twente staat hij meteen in de basis bin Feyenoord niet

31 januari 2023 om 15:00

@miki, vanuit Rotterdamsperspectief is dat een prima deal ja. Vanuit Twente ben je dan je beste speler kwijt, kan daarna een andere speler opleiden en omdat het huur is er niets aan verdienen.
De onderhandelingen over Zerrouki hebben nu toch wel duidelijk gemaakt dat ze in Twente niet helemaal op hun achterhoofd zijn gevallen?

31 januari 2023 om 15:02

Waarom zou Twente Thomas van den Belt willen hebben? Ze hebben al Zerrouki die veel beter is? Die spelers kan je toch niet vergelijken?

Komende zomer zullen ze Zerrouki wel verkopen en zelf gaan scouten om een goede vervanger te halen. Kunnen ze die vervanger gewoon tijdens de voorbereiding inpassen en niet halverwege het seizoen.

31 januari 2023 om 17:07

@miki1959

Je ziet dingen die er niet zijn,behalve in je fantasie. Maar je reacties snap ik, met de voorkeur die je heb, qua club.

31 januari 2023 om 17:01

Het zit je echt dwars dat Zerrouki zich als professional opstelt he?
Zowel een half jaar geleden als afgelopen maand zat je constant te verkondigen dat Twente niets had aan een ongemotiveerde speler en dat ie alleen maar slechter zou worden. Vervolgens zien we Zerrouki alleen maar beter worden en wekelijks onderdeel zijn van het eredivisie team van de week.
Even uithuilen miki1959, want deze Zerrouki is niet bestemd voor Feyenoord.

Mooi zo! Zul je zien dat wij een goedkopere vervanger halen zoals bijvoorbeeld vd Belt die prima het gat van Wieffer kan opvullen als hij even rust nodig heeft. Nu moet je anders gaan rouleren met Wieffer of Zerrouki waar Wieffer uiteraard kind van rekening wordt wanneer je zo'n bedrag betaalt. Het is jammer dat andere factoren nodig zijn om Feyenoord te weerhouden van het maken van verkeerde keuzes en dat is niet voor het eerst.

31 januari 2023 om 16:15

Ik zie vd Belt niet gelijk meedraaien bij Feyenoord. Wieffer had ook een half jaar nodig om aan het hogere tempo te wennen. Als die gehaald wordt (en volgens de laatste berichten gaat dat niet door) dan is het vooral met oog op volgend seizoen.

Waarom is dit eigenlijk een 'fors bod'?? Ik vind 8 mln eigenlijk nog niet eens zo heel veel voor een international met een contract van 1.5 jaar.
Of is het een voor Feyenoord begrippen fors bod?
Twente heeft groot gelijk: vasthouden aan de vraagprijs. Deze jongen gaat aan het eind van het seizoen ook wel voor 8 mln weg, of tekent een jaartje bij en gaat dan voor het dubbele.

31 januari 2023 om 14:56

Hebben ze een optie dan? Anders zie ik Zerrouki niet snel bijtekenen. Volgens mij had hij allang bij Feyenoord willen spelen, als ik dat allemaal zo lees de laatste tijd.

31 januari 2023 om 14:59

Contract tot 2024 met, vanuit Twente gezien, optie voor nog een jaar... Dus eigenlijk contract tot 2025

31 januari 2023 om 19:47

8 miljoen is inderdaad niet fors, het is krankzinnig hoog. Je hebt het hier over een speler van 25. Hij heeft slechts 2 seizoenen betaald voetbal gespeeld en is Europees direct hard door de mand gevallen. De kans is groot dat hij het niveau Feyenoord nooit zal aantikken. Verder krijg je er, zelfs als hij presteert, nooit meer het aankoopbedrag voor terug. Maar waarschijnlijk faalt hij en heeft hij 0 restwaarde. Het is niet voor niets dat buiten Feyenoord nooit ook maar 1 club interesse voor hem heeft getoond. Persoonlijk vind ik 3 miljoen een realistisch bedrag waar beide clubs blij mee kunnen zijn.

Misschien niet een idee van Feyenoord om Szymanski eerst over te nemen, lijkt mij nu belangrijker dan Zerrouki

Mooi, Wieffer doet het meer dan goed op die plek. Een back-up kopen met potentieel, zoals die Belt, lijkt me beter.

Goh wat onverwacht, kunnen we dan nu stoppen met proberen.

31 januari 2023 om 15:07

Nog een slordige 9 uur om nóg een bod uit te brengen

Maar hopelijk is het nu gewoon afgelopen.

31 januari 2023 om 15:08

Zoals gofcte hierboven aangeeft, ik verwacht ook nog een laatste poging vanavond.

31 januari 2023 om 15:33

29er Pas maar op, dat mag je op dit forum niet zeggen. Dat is niets toevoegend of zoiets...

31 januari 2023 om 15:45

Moderators zijn ook net mensen. Je kan gewoon het bericht nogmaals plaatsen en dan blijft het wel staan. Geen probleem, je hoeft het ze niet lastiger te maken dan nodig

31 januari 2023 om 16:13

Jij zegt in principe hetzelfde als ik, dus als ik het zelf nou nog een tik zou het pas echt niets toevoegen.

Toch denk ik nog steeds dat Zerrouki morgen Feyenoorder is. Zerrouki is dermate teleurgesteld dat Twente voor de 3de keer in een halfjaar tijd nee heeft gezegd dat het heel onverstandig zou zijn om niet aan een transfer mee te werken

31 januari 2023 om 16:17

Zerrouki heeft zich er al lang bij neergelegd dat hij waarschijnlijk van de winter gewoon bij Twente blijft. En na de laatste keer dat hij teleurgesteld was, was daar de eerst volgende wedstrijd niets van te zien. Hij speelde gewoon uitstekend doordat hij de knop al lang en breed had omgezet.

Sterk van fc Twente . Ook zijn hebben ambities!!

Zerrouki laten zitten. Gewoon voor Van den Belt gaan. Beetje extra bieden dat PEC niet kan weigeren.

Twente schijnt Van Den Belt ook te volgen. Ik zie nu wel een opening. Feyenoord gaat Van Den Belt vastleggen. En meteen verhuren aan FC Twente en dan kan Zerrouki naar Rotterdam. Dat moet toch mogelijk zijn. Dan heeft Twente meteen een vervanger voor Zerrouki in huis

31 januari 2023 om 16:18

En dat is gunstig omdat? Van den Belt is een talentvolle jongen maar zit nog lang niet op het niveau van Zerrouki. Twente schiet daar niets mee op voor de korte termijn.

31 januari 2023 om 16:40

zoals hierboven al gezegd, dat is gunstig vanuit Feyenoord, maar in Enschede zijn ze niet helemaal achterlijk.
Als Twente Van den Belt als opvolger wil voor Zerrouki, dan kopen ze Van den Belt zelf wel van de opbrengst van Zerrouki. Dan is Feyenoord over 2,5 seizoenen welkom om Van den Belt van Twente te kopen

Ik denk dat Streuer echt een plaat voor zijn kop heeft. Die man denkt alleen maar aan geld en niet aan het gevoel van de spelers in de selectie. Brenet mag nu opeens niet meer naar Fulham tenzij ook daar de hoofdprijs voor op tafel komt. Twente heeft al een vervanger in huis en met Brenet zijn duidelijk afspraken gemaakt.

De supporters van Twente willen trouwens een extra vleugelaanvaller. Walemark maar even aanbieden bij Twente.

Interessant liveblog op de site van Twentefans

31 januari 2023 om 17:40

@miki1959

Je reacties hierboven getuigen ook van het niet weten van de feiten. Maar laat ik het voor jou in Jip en Janneke taal vragen, als Feyenoord een bod op Kökcü krijgt, die de club niet hoog genoeg vindt, of op de laatste dag van de transfer window weigert, dan gaan ze ook alleen voor het geld, en dat is dan wel begrijpelijk?

En over de afspraken met Brenet, kan je die ook even melden, zou wel fijn zijn, zodat iedereen je fantasie snapt.

31 januari 2023 om 17:49

Brenet heeft bij Twente getekend aan het begin van het seizoen en toen was hij transfervrij. Hij wilde nog graag naar het buitenland maar toen kwam er niks. De afspraken zijn toen gemaakt dat als er een mooie club komt dat Twente zich soepel opstelt. Brenet wil naar Fulham maar mag nu niet weg terwijl de club al een nieuwe rechtback heeft gehaald. En daarmee dus inspeelt op het vertrek van Brenet

31 januari 2023 om 17:57

Er ligt geen formeel bod van Fulham. Voor de rest heb je gelijk, ware het niet dat Brenet voor 2 jaar heeft bijgetekend, dus kan het in de zomer ook nog.

1 februari 2023 om 09:33

@miki1959

En voor het gemak negeer je de vraag over Kökcü. Je praat lekker in je eigen straatje. Als Feyenoord een speler zo graag wil op de laatste dag van de transfer window, dan moeten ze met een niet te weigeren bod op tafel komen. Twente staat hier volledig in haar recht om het te weigeren. Zeker gezien eerdere uitlatingen van Twente, als je het niet kan betalen, bied dan ook niet. Ik begrijp letterlijk niets van de verontwaardiging van sommige Feyenoord fans hier.

Haha, ik vind t niet erg. Nieuwe verhoudingen

Twente wilde 8 feyenoord betaald 8.maar mag niet weg om dat ze geen vervanger meer kunnen halen? Lekker geloof waardig als technisch directeur!!!!

31 januari 2023 om 20:05

Onzin. Streuer heeft nooit een bedrag genoemd. Dat komt uit het hele circus eromheen. Nog sterker, Streuer heeft gezegd dat hij nu niet weggaat.....dus....hij gaat nu niet weg. Bijzonder betrouwbaar en geloofwaardig.

1 februari 2023 om 09:40

@bartblokker

"de clubleiding dacht met acht miljoen euro kans te maken om in ieder geval aan tafel te komen met de clubleiding van Twente.""

Twente heeft gesteld dat ze hem niet willen verkopen. Waar jij die 8 mil, als gewenst bedrag vandaan haalt, is me een raadsel. Er staat letterlijk dat Feyenoord hoopte een kans te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren