jouses
Algemeen
Vrienden (19)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 8 mei 2008
 • jouses
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Waarschuwing
 • 3.409
 • 35 jaar (22-7-1986)
 • Amsterdam
 • WO
 • Eind baas van Voetbalzone
 • 19
Persoonlijke berichten
6 december 2011 om 20:14
#2

Ja, ik hou de boel hier scherp. Ik weet het, ik kan het!

8 december 2011 om 16:52
#3

bedankt voor die lap tekst die als onzin bestempeld kan worden en dat helemaal als persoonlijk bericht, jaloers vitessenaartje met de nadruk op naartje.

Aangepast op 8 december 2011 om 16:57 door FlocaNL.

8 december 2011 om 17:24
#4

wat je zegt over ajax is 100% de waarheid, de ajacieden kunnen niet tegen hun verlies. iedereen kon dit zien aankomen, ook ik heb geld gewed bij Bwin, dat lyon de volgende ronde zou halen en heb dus ook gecashed. zielig die ajacieden die roepen over omkoping.

16 december 2011 om 17:52
#6

Tja het is nu eenmaal een beetje droevig gesteld met sommige leden hier. Altijd alles van Ajax afraken bah!

Laat ze lekker het maasgebouw gaan bestormen ofzo

21 december 2011 om 16:41
#8

Geloof er geen snars van dat jij Ajax écht een van jou favoriete teams is. Je doet veel te negatief over de club. Ik zou niet inzien waarom je zo zou reageren over o.a. Dico Koppers... Veel mensen zien het in hem zitten. Dus we kunnen óf de specialisten geloven, óf een (nep)supporter.

21 december 2011 om 17:01
#9

nu kom je met dat jij op de bank zit bij Ajax.

nu gelooft dus zeker niemand je meer op het forum.

want zat je echt op de bank dan zou je niet reageren op een forum zoals dit.

tevens zou je dan ook je echte naam wel bekend maken.

21 december 2011 om 17:08
#10

Is goed, ik zit vanavomd in het stadion. Het zal me benieuwen ;))

29 december 2011 om 23:32
#11

Hey gozer,

thanx voor je bericht.. Is goed, ik hoor het dan wel en het respect is wederzijds!

4 januari 2012 om 20:53
#12

wat ben jij een zielige puberale flapdol zeg. Iets teveel gesnoven? jouw reacties zijn echt niet serieus te nemen..

26 februari 2012 om 14:30
#13

Hallo Jouses,

Allereerst sorry voor de late reactie. Zo kun je maar zien dat na een paar wedstrijden alles anders is. VVV gewoon 12 punten uit 6 duels. Ik hoop dat het zo door gaat en nog veel succes met jouw excelsior.

26 februari 2012 om 16:48
#14

5 wissel-spelers noem je een B-team? Er is maar één iemand die hier droomt en dat ben ik zeker niet! Het is duidelijk dat jij gefrustreerd bent dat beide teams uit Rotterdam hebben verloren, dat geeft niets, maar ga dan geen rare uitspraken doen over Ajax, want het is gewoon een geweldige prestatie, daar kan zelfs iemand uit Rotterdam niet omheen..!

18 november 2013 om 18:11
#15

Hoi Jouses,

Ik snap niet helemaal wat er provocerend aan mijn berichten is? Ik geef slechts een mening en anderen kunnen daar vervolgens op reageren, en vervolgens kan ik daar dan een reactie op geven.
Dat is toch het doel van een forum?

mvg Tigre.

Aangepast op 18 november 2013 om 18:12 door Tigre_AFCA.

19 november 2013 om 18:24
#16

Beste Jouses,

Ten eerste wil ik zeggen;) bedankt voor het vriendelijke antwoord.
Het is nooit mijjn bedoeling geweest om agressief over te komen, dus bij deze mijn excuses als dat wel zo over kwam.
Ik zal er voortaan op letten.

Fijn avond verder!

Mvg Tigre.

12 december 2013 om 09:57
#17

Beste Jouses,

Ik denk dat we gewoon dezelfde wedstrijd hebben gezien hoor, waar ajax weggespeeld werd door Barca.
Maar wat ik gewoon zwaar irritant vind is dat er zo negatief over ajax wordt gepraat( ik ben trouwens alles behalve ajax fan maar dat terzijde).
Mijn mening is gewoon dat het gewoon knap is wat ajax heeft gepresteerd en ook al win je tegen een half gemotiveerd barca en paar reserve spelers ik vind het een knappe prestatie.

ik kan het wel waarderen dat je me ff persoonlijk toe spreek anders krijgen we een domme discussie op het forum zelf ;)p

groetjes

12 december 2013 om 11:23
#18

Ja die supporters zijn inderdaad irritant want sommige doen net alsof ajax een wereld team is.
Maar ik vind het opzich wel laf van een acmilan dat gewoon miljoenen op het veld heeft en dan zo moet doen. Je hebt gelijk het is resultaat voetbal want uiteindelijk telt het resultaat, maar het is zo verschrikkelijk om te zien.

maargoed snel vergeten dit

12 december 2013 om 16:41
#19

Bedankt voor je reactie en de verheldering.

Je hebt gelijk dat Barcelona niet in haar sterkste opstelling aantrad (het miste Messi immers), maar dat is mijns inziens geen reden om afbreuk te doen aan de prestatie van Ajax. Ook zonder Messi heeft Barcelona nog steeds veel meer mogelijkheden en kwaliteit dan Ajax. Het bewijs werd gisteren geleverd in Nou Camp, waar Barcelona (zonder Messi) geen spaan heel liet van Celtic. Had Ajax die wedstrijd ook gewoon als Messi mee had gedaan? Waarschijnlijk niet. Echter, leverde Ajax tegen een nog altijd zeer sterk elftal een buitengewoon sterke prestatie? Ja, zonder twijfel.

Daarom vind ik het onnodig en ergerlijk om de prestatie van Ajax te bagatelliseren. Ajax heeft immers middels een uiterst positieve spelopvatting een nog altijd zeer sterk - en vele malen waardevoller - elftal op de knieën gekregen. Daar mag wat mij betreft enkel met lof over gesproken worden.

16 januari 2014 om 19:31
#20

Over individueel trainen zal het goed kunnen dat Feyenoord het al langere tijd deed. Ik heb er geen weet van, dus geloof je direct. Voor Feyenoord is het ook zonde dat er veel jonge talenten al zeer vroeg zijn vertrokken: Fer en Wijnaldum naar Twente en Psv, en verder veel talenten naar Engeland, voor zover ik ken: Aké, Rekik, Bruma, Ebecillio en waarschijnlijk vergeet ik er nog wel een paar.

Feit voor mij blijft wel dat Ajax en Feyenoord de enige echte topclubs in Nederland zijn. Tegenwoordige beleid van beide is een gezond bestuur, gericht op de jeugd. Vitesse zie ik de aankomende jaren ook wel aanhaken, nieuwe sportaccommodatie en geld beschikbaar cq. lenen van Chelsea. Twente en Az zijn ook goed bezig, alleen komen tekort om structureel mee te draaien in de top van Nederland. Psv vind ik een inspiratieloze club, nu ook met Ruiz. Ruiz is een goede voetballer, zal hem graag bij Ajax willen zien.. Maar Psv heeft hem niet nodig. De titel halen ze niet meer, lopen van de daken te schreeuwen dat de jeugd de kans gaat krijgen.. om vervolgens Ruiz te halen. Kan ik met mijn verstand niet bij, ik zal het dan ook niet erg vinden als Psv de komende jaren niets presteert :)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren