Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf meldt deal: Memphis Depay naar Barcelona

Laatste update:

Memphis Depay gaat Olympique Lyon verlaten voor Barcelona. Volgens De Telegraaf maakt de 26-jarige Oranje-international voor dertig miljoen euro de overstap, een bedrag dat middels bonussen met nog eens twee miljoen euro kan oplopen. De krant meldt dat Barça direct 25 miljoen euro betaalt en 5 miljoen euro na dit seizoen. Barcelona zou de deal later deze week willen bevestigen, om Depay vervolgens te presenteren in het Camp Nou.

Niet lang na de aanstelling van Ronald Koeman als trainer van Barcelona werd Depay gelinkt aan een transfer naar Catalonië. De ex-PSV’er stond op de nominatie om te vertrekken bij Lyon, waar zijn contract volgend jaar afloopt. Depay maakte er geen geheim van dat hij graag de volgende stap in zijn carrière wilde maken. Volgens diverse media had Depay al een persoonlijk akkoord met Barcelona. Nu ook de clubs eruit lijken te zijn is het een kwestie van tijd voordat de aanvaller gepresenteerd wordt. De Telegraaf schrijft dat Depay de nieuwe partner van Lionel Messi in de spits bij Barcelona wordt.

Koeman zocht een nieuwe spits nadat hij aan Luis Suárez vertelde dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Lange tijd leek het erop dat Lautaro Martínez de nieuwe aanvalspartner van Messi zou gaan worden. Maandag bracht zijn zaakwaarnemer echter naar buiten dat de Argentijn niet vertrekt bij Internazionale. Geruchten over een overstap naar Barcelona of Real Madrid verwees hij naar het rijk der fabelen.

Behalve Depay werd ook Georginio Wijnaldum nadrukkelijk in verband gebracht met Barcelona. Tijdens een persconferentie bij het Nederlandse elftal wilde de Liverpool-middenvelder de interesse niet bevestigen en gaf hij aan dat het slechts geruchten waren. Met een contract tot medio 2021 in Engeland leek ook hij een interessante optie voor Barça, maar naar verluidt is een deal niet meer in zicht. De verwachting is inmiddels dat Wijnaldum bij Liverpool blijft en daar een nieuw contract tekent.

Depay krijgt in Spanje te maken met stevige concurrentie. Wanneer Suárez daadwerkelijk vertrekt krijgt houdt Koeman nog genoeg opties over in de voorhoede. Zo beschikt de trainer over onder meer Antoine Griezmann, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé, Trincão en Messi. Depay treft met Frenkie de Jong een andere Nederlander in de selectie van Barcelona, terwijl jeugdinternational Ludovit Reis voor Barcelona B speelt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

geweldige Transfer voor Depay en Barcelona heeft er een prima Bankzitter wisselspeler bij. want Depay is gewoon minder dan Messi Griezman Dembele Coutinho en Fati

15 september 2020 om 00:31

Als valse spits in een 4231 een betere optie dan Griezmann.

15 september 2020 om 00:34

je weet wel dat Griezman het beste functioneert als valse spits?

15 september 2020 om 00:58

Ja, met altijd een diepe spits voor hem. Dat is bij Barcelonna niet het geval.

15 september 2020 om 02:07

Valse spits is iets anders dan schaduwspits. Je bent in de war. Een valse spits heeft niemand voor zich in de as van het veld. Een schaduwspits heeft een echte 9 voor zich. Voorbeeld van een klassieke schaduwspits: Dennis Bergkamp. Speelde altijd rondom Henry bij Arsenal en Kluivert bij Oranje. Die rol vervulde Griezmann bij Atletico met Diego Costa. Zowel qua wingers en nummer 10 heeft Barca betere opties en nu in de spits met Depay ook vermoed ik.

15 september 2020 om 02:21

Ben het eens met jou Griezmann speelt altijd met een diepe spits voor hem, maar als Memphis echt komt gaat hij het ook echt niet slechter doen dan Griezmann,

15 september 2020 om 03:16

T/m Suarez haalde Barca altijd spitsen tot de absolute wereldtop behoorden en er 30+ goals inschoten. Dit is helaas nu afgelopen.

15 september 2020 om 03:29

Depay zal het prima doen tegen het rechterrijtje. In de topwedstrijden kan hij dan op de bank, want dan zie je hem 90 minuten niet.

15 september 2020 om 06:20

Ik kan me echt ergere aan sommige comments bijvoorbeeld deze van jou ook. Wat snapt men niet dat de Corona veel problemen heeft veroorzaakt op financiële gebied? Er is geen club die zomaar 100 miljoen kan trekken en vooral als je je spelers nog vraagt om salaris in te leveren. Chelsea is een uitzondering die heeft een transferban gehad dus hebben het geld van die jaren tegoed. Barcelona moet wel een spits aantrekken want straks kom je weer in zo een situatie als demebele/braithwaite. Ik persoonlijk vind depay ook niet van het niveau Barcelona maar voor de breedte is het een perfecte speler en wie weet worden we straks verast. Depay gaat zeker aan z’n goals komen en iemand als depay hebben wij niet, dan heb ik het over dat balvast waar hij enorm sterk in is. Nogmaals over de spitsen waar jij het over hebt daar is geen geld voor op dit moment. Ik had ook graag een lautaro gezien maar dat gaat gewoon niet en alle clubs geven aan in de financiële problemen te zitten.

15 september 2020 om 06:54

Als je weinig geld hebt, dan kan je toch beter goed nadenken waaraan of aan wie je het geld uitgeeft? Zonder Koeman zou Depay nooit maar dan ook nooit in beeld zijn bij Barcelona. Ik persoonlijk ben blij met deze transfer. Het zorgt ervoor dat Koeman volgend seizoen weg zal zijn bij Barcelona en ik vind hem geen goede trainer voor die club. Dus van mij mag Koeman doorgaan met dit soort deals.

15 september 2020 om 06:55

Edit: het is alsof je altijd in de PC Hooftstraat hebt geshopt en nu naar de Hema gaat: leuk spul, maar kwalitatief veel minder.

15 september 2020 om 07:07

Als je geen echte wereldtoppers kan aantrekken, laat dan het geld lekker op de bank staan en koop volgend jaar die echte topper. Liever geld op de bank dan een nieuwe aankoop op de bank.

15 september 2020 om 08:24

Ja want voetbal bestaat natuurlijk alleen uit het halen van individuele topspelers. Er bestaan helemaal geen andere factoren die van invloed zijn op de prestaties van een team. Prachtige transfer dit voor Memphis en Barca. Het zou mij niets verbazen als dit een heel mooi huwelijk gaat worden. In een goedlopend team heb je namelijk heel veel aan Memphis als spits dat zie je ook bij Oranje. Denk dat de rol van Frenkie daarbij belangrijk zal worden. Overigens zou ik persoonlijk ook nog de Vrij of de Ligt en Gini halen om de enclave compleet te maken

15 september 2020 om 08:31

@Pieterpost, waarom dan niet meteen Aké en Hateboer erbij? Maken we Barça helemaal Nederlands. Dat het voor Depay een geweldige deal is, ben ik met je eens. Maar andersom... Nee.

15 september 2020 om 08:42

Goed plan en dan volgend jaar alle Nederlanders (minus De Jong) er met Koeman weer uit. Eens dat je niet alleen individuele toppers moet hebben, maar Depay is nou niet het type “stille kracht” of “harde werker”. Daar moet je er inderdaad een paar van hebben

15 september 2020 om 08:51

Veelzeggend dat je cynisch begint met "geweldige transfer" om vervolgens Depay af te doen als slechter dan anderen.beetje laf,maar dat is mijn persoonlijke mening. Depay is aanvoerder van Lyon,de belangrijkste man van Oranje,was topscorer eredivisie,en wordt cotinu afgedaan als een hiphoppende koekenbakker die in alles tekort schiet. Alsof Koeman Depay voor koek en ei haalt. Depay zal gewoon op Barca nivo mee kunnen draaien,en belangrijker..op cruciale momenten het verschil kunnen maken. Depay is topvoetballer,maar sommigen hier willen hem gewoon zien falen.

15 september 2020 om 09:10

Dus gaan voor de coutinho's, griezmanns en dembeles van deze wereld? Succes gegarandeerd idd, strak plan. Als je depay voor 25 miljoen als 12e man kan ophalen en je bent bekend met hem en weet hem te raken, zie hoe hij het NL elftal de laatste 2 jaar draagt met Frenkie dan zou ik het ook niet nalaten. Ik juich deze transfer dan ook toe, en hopelijk wordt hij nog beter lees constanter en wat volwassener in zijn interviews daar in Barcelona. Het is hem gegund.

15 september 2020 om 09:47

Ja maar als er weinig geld is ga je 30 miljoen uitgeven aan een aanvaller terwijl de verdediging versterking nodig heeft. Koeman staat helaas niet bekend als iemand die goede aankopen doet en dat blijkt nu helaas ook weer.

15 september 2020 om 09:51

Hij komt van lyon, die niet eens is gekwalificeerd voor cl voetbal. En is met verlies verkocht door lyon. OftewelC zelfs voor lyon viel hij tegen.. en dan naar barca?

15 september 2020 om 09:53

Dus als je hem niet goed genoeg vindt, wil je hem zien falen? Mooie logica.

15 september 2020 om 10:15

@messibarca, ik vind dat altijd zo bijzonder als mensen het hebben over de belangrijkste speler van Oranje. Je realiseert je toch wel dat als de verdediging uit koekenbakkers zou bestaan, Oranje er heel slecht voor zou staan, ondanks Depay?

15 september 2020 om 10:24

@Messibazoer: Depay de belangrijkste man van Oranje? Ik zou denken dat iemand als Van Dijk en Wijnaldum belangrijker zijn. Topscoorder in de Eredivisie? Sinds wanneer is dat een referentie of gaat Björn Vleminckx mee naar Barca? One reason and one reason ONLY dat Depay naar Barca gaat: Koeman. De andere geïnteresseerde club in Depay was AS Roma, een ploeg dat wel van Depay zijn niveau is.

15 september 2020 om 11:11

Uhm @iseldiroed, hij is door Lyon voor 16M gehaald volgens transfermarkt. Waar is verlies op geleden dan? Tevens heeft hij nog een contract voor 1 seizoen dus moesten ze hem wel verkopen. Hij is captain van Lyon dus waar viel hij tegen? Echt alles wat je neerzet is onzin, behalve je eerste zin maar daar kan Depay niets aan doen.

15 september 2020 om 11:19

Zoals tegen Duitsland? Tegen PSG? Tegen Red Bull? Tegen Benfica? Tegen Marseille? Tegen Frankrijk?

15 september 2020 om 11:36

Ik ben niet alle maal ik juich niet voor het Nederlands elftal en vindt Depay niet de aankoop om barcz sterker te maken had je beter souarez nog een jaartje kunnen houden dan deze ijdeltuit die ons nederlanders maar racisten vindt.

15 september 2020 om 02:55

Griezman, Dembele, Coutinho en Fati zijn echt geen Messi ofzo. Dus dat je hun noem in dezelfde rij als Messi doe je ten eerste tekort mee. Bovendien is alleen Messi een speler die boven Depay staat. De rest van het rijtje is minstens gelijkwaardig aan Depay of minder. Griezman bij Atletico dan had ik je gelijk gegeven, maar die man raakt al een heel seizoen geen pepernoot. Dembele ook een leuke speler, maar ook hij zakt vaak door het ijs. Fati, heeft alleen zijn leeftijd mee, maar echt schrikbarend goed. Nee bij lange na niet. Is gewoon net als alle andere talenten. Wist je Dos Santos en Bojan nog? Ook overhypt, maar daarna zagen wij hem niet terug. Fati kan ook zo eentje worden. Scoort af en toe net als Bojan en Santos dat deden. Coutinho, leuke speler, maar qua leeftijd zit hij al wel aan zijn plafond. Messi topspits nog steeds, maar zeker minder dan 2 jaar geleden. Enige die in mijn ogen doet wat hij moet doen is Depay, Lewandowski, Salah, Messi en Ronaldo. De rest is gewoon matig of zit in een te lange dip. Mbappe en Neymar is ook niet bezig met waar ze bezig moeten zijn. Het klinkt pijnlijk, maar Depay is enige van de jonge garde die tenminste mentaliteit heeft. De rest kan het niveau niet aan of zit al bij een topclub en is niet te koop. Dan kom je bij Depay uit. Zo werkt de markt, je kan niet eisen dat speler X komt als die geen oren naar heeft. Clubs betalen tegenwoordig zoveel dat ze liever voor een minder historische club gaan spelen. Vroeger had je niet veel te kiezen en kwam je vanzelf uit bij een traditionele topclub, maar tegenwoordig zijn het er meer dan 15 clubs die dikke stapels geld neerleggen voor je. Dat het niet mogelijk meer is om spelers te halen die echt bij een club horen. Timing en bovendien zit je in de pandemie, dan moet je zowieso niet willen om 120 miljoen neer te leggen. Depay is in alle opzichten gewoon het beste. Iedereen vindt hem slecht, maar dat maakt hem juist sterk. Dat bewees hij bij Lyon en Oranje. Bovendien Messi is 33 dus die heeft zowieso weinig meer te willen.

15 september 2020 om 05:12

dembele is veel beter dan depay als hij fit is, het is niet dat hij niet beter is het is dat hij nauwelijks heeft gespeeld omdat hij meer da de helft van zijn periode blessures heeft gehad

15 september 2020 om 05:53

Als je depay noemt in het rijtje messi, lewandowski, salah en Ronaldo dan speel je teveel fifa en kijk je weinig echt voetbal. Depay is een momenten voetballer geen constante topper. Wel fijn om nu te weten dat hij fit is voor het Nederlandse elftal aangezien hij veel tijd op de bank door gaat brengen.

15 september 2020 om 06:23

Dembele zakt door het ijs? Je zegt zoveel dingen waar je gelijk in hebt maar over dembele moet je zulke dingen niet roepen. Die jongen net wanneer hij in z’n ritme komt wordt hij onderbroken door een langdurige blessure. Ik weet zeker dat wanneer hij z’n wedstrijden speelt achter mekaar dat hij een heel hoog niveau zal halen. Er zit zoveel rek in die jongen niet normaal. Veel mensen vergeten snel maar dembele is next level en dit moet zijn jaar worden.

15 september 2020 om 07:23

Dembele kan niet eens hooghouden man, waar heb je het over.. Next Level. Heb je wel voetbal gekeken?

15 september 2020 om 09:29

Depay heeft ook een heel seizoen geen pepernoot geraakt door zijn blessure.

15 september 2020 om 09:43

Zoveel mensen met een glaze bol hier, de afgunst spat ervan af. Ik lag alle "voetbalkenners" gigantisch hard uit die zo overtuigd waren dat Depay nooit de top zou halen. Verblind door haat, zelfs nu nog @rickylate. Al die duimpjes laten zien dat haat boven voetbalkennis gaat hier. Lekker Memphis!!!!

15 september 2020 om 09:55

Haat? Omdat sommige hem niet goed genoeg vinden? De echte top heeft hij nog niet gehaald. Laat het m maar een seizoen zien bij Barcelona. Ik hoop dat ie het goed doet maar ik betwijfel het.

15 september 2020 om 10:08

Ik begrijp Baabman wel. Veel verontwaardiging en bijna boosheid dat Depay naar Barcelona gaat. Laten we nu maar eerst eens gewoon afwachten hoe hij het daar gaat doen en dan pas oordelen. Natuurlijk mag je vantevoren je verwachting uitspreken, maar de stelligheid en felheid waarmee velen hier beweren dat dit avontuur gaat mislukken en dat Depay by far niet goed genoeg is duid bij mij ook op haat, afgunst of een andere verwerpelijke emotie.

15 september 2020 om 10:18

Dus omdat je als supporter baalt dat een speler die je niet goed genoeg vind voor Barcelona is het haat of afgunst? Ik wil dat het goed gaat met Barcelona en dat ze goede spelers hebben. Voor mij valt Depay daar niet onder. Maar dat betekent niet dat ik hem haat. Alleen dat ik hem daar niet hoef te zien. Ik vind het een zwaktebod om het maar onder haten te scharen.

15 september 2020 om 10:27

@Heidihallo: afgunst is het niet wel onbegrip. Het is wel duidelijk dat Depay enkel en alleen naar Barca gaat door zijn goede vriend Koeman. Er is daarnaast ook geen enkele andere echte topploeg geïnteresseerd in Depay. De ploegen die interesse hebben zijn van het niveau AS Roma, wat in alle eerlijkheid ook gewoon het niveau van Depay is.

15 september 2020 om 10:37

Ja, Depay bij Barca en Donny bij Man U. Allebei lekker op de bank. Ahaha misgunner ten top. Depay gaat gewoon minuten maken en spelen. Hopelijk prikt hij er 20 in en dat hij na elk doelpunt die vingers in zijn oren doet voor mensen zoals jij.

15 september 2020 om 10:45

Ja joehoe, ik denk dat Koeman toch vooral en alleen naar het belang van Ronald Koeman kijkt. Koeman gaat echt niet een speler als vriendendienst naar zijn nieuwe club Barcelona halen als hij geen vertrouwen in had dat Depay een meerwaarde voor Barcelona gaat zijn. En Koeman kan dat beter beoordelen dan de meeste zo niet alle reageerders op dit forum, want Koeman heeft met hem gewerkt. Dus. En dan nog nog mag en kan je een andere mening zijn toegedaan dan Koeman. Ik blijf wel van mening dat de kwaliteiten van Depay hier bizar omlaag gepraat worden. We hebben het hier niet over Mike van Duinen.

15 september 2020 om 11:15

@kyle, omdat je er vanuit gaat dat hij het niveau niet aankan. Als hij er 15+ inschiet voor Barca, dan gaat hij gewoon goed mee want dan doet hij het beter als Griezmann. Ik zou gewoon afwachten als ik jou was... Klagen kan altijd nog.

15 september 2020 om 13:03

Om te bepalen of iemand goed genoeg is voor een elftal, kijk je naar wat de speler kan, hoe consequent hij speelt, etc. Ik ga, kijkend naar al deze dingen, ervan uit dat hij het niveau niet aankan. Dat klopt. En nu Barcelona geen geld heeft, vind ik dat ze het niet aan een speler als Depay uit moeten geven.

15 september 2020 om 17:31

aha, toegegeven, er zijn zeker best veel haters omdat ze niet houden van zijn op de borst slaande ronaldo wannabe trekjes, maar er zijn zat mensen die hem gewoon niet een wereld speler vinden, zeker geen barca niveau. en dat koeman hem naar barca haalt zegt me niks, als het een neutrale trainer was geweest. dit zie ik in het rijtje bogarde, ronald de boer, boudewijn zenden die door van gaal naar barca werden gehaald

15 september 2020 om 08:45

Deels eens, hij is misschien minder. Maar heeft wel de power om een hele wedstrijd voluit te gaan en creëert meer kansen uit het niets dan bijvoorbeeld Griezman op dit moment.

15 september 2020 om 09:10

Volgens mij is Ronald Koeman de trainer van Barcelona. Logischerwijs stelt hij Depay gewoon op in zijn opstelling.

15 september 2020 om 09:44

Leuk maar ik denk niet dat Koeman hem haalt als wisselspeler.

15 september 2020 om 09:47

Dat zou al helemaal van de gekke zijn. Even een aankoop van 120 miljoen op de bank zetten voor depay.

15 september 2020 om 09:54

Inderdaad wie gaan er spelen? Messi rechts Depay spits links Dembele en op 10 griezmann of Coutinho. Wat een overbodige luxe. Om niet te vergeten dat dit de ontwikkeling van Ansu Fati, Pedri, en Trincao in de weg zit. Eeuwig zonde.

15 september 2020 om 11:24

Ja maar moet hij dan een spits die geen knikker raakt straks oneindig krediet geven omdat hij duur heeft gekost? Als Depay straks meer indruk maakt als Griezmann dan lijkt het me logisch dat hij gaat spelen

15 september 2020 om 11:25

@BVRCV en wat als Griezmann geschorst of geblesseerd is? Dan heb je niet eens een reservespits want Barca heeft voor de rest alleen flankspelers

15 september 2020 om 12:32

Ansu Fati kan in de spits, Messi kan in de spits. Regelrechte onzin. Griezmann is niet eens een echte spits.

15 september 2020 om 12:59

Fati is toch ook geen spits? dat vind ik echt een pure buitenspeler en niet iemand voor in de as

Aha, net zoals toen deze krant zeker wist dat frenkie naar psg zou gaan! On: zou een mooie stap zijn voor Memphis als hij echt blijkt te gaan, ben ontzettend benieuwd of hij goed genoeg is. In elk geval een redelijk bedrag voor m imo

15 september 2020 om 00:23

@Undercover PSG kwam tot een akkoord met Maxwell em Antero Henrique maar Barcelona kwam met een veel groter bod op het laatst anders speelde hij in nu gewoon in Parijs.

15 september 2020 om 00:55

Vgm was PSG juist het team wat meer bood naar mijn weten

15 september 2020 om 08:08

@childish ja dat verandert niks aan het feit dat ze er naast zaten

Of die het gaat redden betwijfel ik maar toch wel mooi hoor. Nieuwe kans na Manchester United. Aantal seizoenen verder en heeft zich duidelijk ontwikkeld. Niet echt nodig.. veel aanvallende opties. Zou eerder een vervanger voor Piqué halen. Wel benieuwd, ga wel vaker Barcelona kijken nu

prima breedte versterking toch. Hoeft echt niet de nieuwe Messi te worden. Maar Koeman weet precies wat hij aan hem heeft.

15 september 2020 om 05:14

helemaal niet, de breedte versterkingen heeft barca al klaarstaan vanuit de jeugd en eerdere aankopen. depay heeft niks te zoeken bij barca, hij is verre van dat niveau. messi wou juist weg omdat de selectie niet goed op pijl werd gehouden en continu aankopen zonder meerwaarde werden gedaan en dan krijg je dit

15 september 2020 om 06:58

@SerkoSvs, juist! Welke andere trainer zou Depay hebben gehaald? Sterker nog, als Depay geen Nederlander was geweest, had iedereen zich nu afgevraagd wat Koeman in zijn hoofd heeft. Maar nu hij Nederlander is, vinden zoveel mensen het geweldig. Waarom?

15 september 2020 om 09:53

Koeman heeft er natuurlijk veel beter zicht op dan Kyle66, hij ziet wel de potentie in Memphis. Maar door je blinde haat kun je niet meer objectief blijven Kyle, net als 90% van NL. Deze transfer naar barca bevestigt mijn vertouwen in Memphis. Ook het al jaren geweldig presteren in oranje. Maar door zijn hoed kan hij er niks van, toch? Misgunners, ik hoop dat jullie hier wakker van liggen!

15 september 2020 om 10:12

@kylekun je niet stoppen met dat Nederlanders gedoe...? Ik weet niet of je de reacties bij de topics hier over Depay - Barcelona leest, maar weinigen die deze transfer geweldig vinden.

15 september 2020 om 10:21

Haat? Zucht. Ik haat hem niet. Waarom zou ik? Ik wil hem alleen niet zien bij Barcelona. Dat is echt zo'n zwakke opmerking: omdat iemand het niet met je eens is, noem je hem een hater. Diepe zucht.

15 september 2020 om 10:23

@Heidi, wat klopt er niet aan mijn opmerking over Nederlands zijn? Er zijn veel mensen die het een geweldig idee vinden omdat "het goed is voor het Nederlandse elftal".

15 september 2020 om 10:34

@Kyle: je hebt gelijk. De ENIGE reden waarom Depay naar Barca kan is Koeman. Punt. Geen enkele andere Europese topploeg heeft nog maar de minste interesse in Depay. Nee AS Roma is de enige bevestigde interesse voor Depay en die verkiezen Milik boven Depay. Maar ja hoor, Depay is Barca materiaal🙄

15 september 2020 om 11:11

Oh ja, want Barca is nu ineens precies als Ajax. Alles in de breedte moet uit de jeugd komen... Wie uit de jeugd heeft er het niveau dat Depay heeft dan? Koeman is toch ook geen idioot? Die heeft met hem gewerkt en weet hoe hij hem kan gebruiken. Daarnaast kun je ook beter een gemotiveerde Depay gebruiken, dan meneer Fortnite Dembele van 100 miljoen.

15 september 2020 om 07:49

Op basis van zijn laatste duels is dit toch wel een opmerkelijke aankoop. Barca heeft voorin genoeg aanvallers die beter zijn dan Depay. Daarnaast betaal je om en nabij de 30 miljoen voor hem. Dat is, zeker in deze tijden, behoorlijk veel geld voor een jongen die nog alles te bewijzen heeft in La Liga.

15 september 2020 om 08:18

Gelukkig kijken ze verder dan een duel. Was het een top aankoop geweest als ze hem na z'n hattrick gekocht hadden? Depay heeft gewoon nog rek en Koeman is de man die hem naar een hoger niveau kan tillen.. Dit zou zomaar een hele goede transfer kunnen worden, al kan het muntje even zo makkelijk de andere kant op vallen. We gaan het zien!

15 september 2020 om 09:57

Waarom is dit een breedte versterking? Koeman wil graag 4231 spelen. Dat betekent ruimte voor 4 aanvallend ingestelde spelers. Je hebt voor die posities momenteel: Messi (gaat alles spelen) dus eigenlijk 3 plekken. Resterend: Griezmann, Dembele, Coutinho, Ansu Fati, Braithwaite, Pedri, Trincao en als hij nog niet weg is ook gewoon Suarez. Nu Depay erbij lekker pik voor in de breedte! In het ergste geval 9 spelers voor 3 posities. Dommer kan het niet.

Serieus.
Dit bestuur denkt voor dat wij weg gaan eerst dit Barcelona kapot maken.

Zelfs mijn oma had het beter gedaan dan dit bestuur

Alsjeblieft niet! Fati dembele trincao griezmann suarez messi braithwaite. Spitsen in overvloed. Barca moet lekker doorzoeken naar een verdediger!!! Lijkt me niks om memphis bij barca te zien. Koop maar eerst een verdediger

15 september 2020 om 00:54

Het is maar net hoe je het stelt. Trincao & fati zijn nog steeds talenten, als je mee wilt doen op alle fronten zul je een bredere aanval moeten hebben. Eigenlijk voldoen dan alleen Griezmann, Messi, Dembele & Fati. Depay is een ander type die verdedigers ook bezig houd en ruimte creëert en ziet. Ik denk dat dit weleens een succes kan gaan worden.

15 september 2020 om 07:10

Als er 4 voldoen en je hebt 2 grote talenten is het toch goed? Die jongens moeten ook minuten maken en zeker tegen de mindere ploegen kan dat.

15 september 2020 om 07:32

Het is toch wel goed om de posities dubbel bezet te hebben? Voor de voorste 4 posities heeft Barça nu: Griezmann, Messi, Dembele, Fati, Coutinho, Braitwaithe, Trincao en Depay. Het blijft van de gekken dat Barça Braitwaithe destijds heeft gekocht voor 18 miljoen. Zo'n overbodige speler.. Niet dat hij heel slecht speelde, maar 18 miljoen voor een noodoplossing van een half jaar slaat nergens op. Dan had je beter even kunnen wachten en Depay voor die positie kunnen halen.

15 september 2020 om 09:20

In welk opzicht uberhaupt
Voldoet Griezmann? Qua de speler die hij bij Atletico was? Qua prijskaartje? Het feit dat hij wk is geworden met Frankrijk? Tot nu toe is het 120m weggegooid geld. Zelfs Coutinho en Dembele hebben meer laten zien bij Barca en dat terwijl die beide ook nog geen moment hun transfersom hebben waargemaakt. Kun je nagaan hoe slecht het dan gesteld is met Griezmann.

15 september 2020 om 09:31

En nu betalen ze 30 miljoen voor een noodoplossing en is het plots wel goed?

15 september 2020 om 09:39

Noodoplossing? Koeman heeft gericht gevraagd om Depay, dus hij zak hem wel nodig hebben voor het voetbal wat hij wilt gaan spelen. Of het gaat uitpakken, geen idee.

15 september 2020 om 09:48

Je zou toch denken dat je je manier van spelen aanpast aan de spelers die je hebt, zeker als een aantal van hen zoveel gekost hebben.

15 september 2020 om 10:37

@Lierse: ik zie ook het verschil niet tussen de aankoop van Braithwaith en Depay, beiden komen tekort voor Barcelona en vertegenwoordigen bijna 50 miljoen euro verspild kapitaal...

15 september 2020 om 10:58

Ik denk dat jij het maar gewoon op de tweede divisie in Belgie moet houden. Het is een nieuwe trainer, die een club in verval weer identiteit en resultaat moet bezorgen mét mooi voetbal. Die dure aankopen waren er al, hij is niet verplicht om ze per se allemaal in te passen maat. Als hij denkt dat Depay een toegevoegde waarde is voor het spel wat hij wil spelen, wie ben jij dan om hem bij voorbaat al te veroordelen? Daarnaast is 30m voor Depay gewoon een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Misschien moet je naast voetbalzone nog wat meer in je leven doen. Hoe vaak jij wel niet voorbij komt in haast elke topic en louter onzin uitkraamt of provoceert is haast obsessief te noemen.

Voor Memphis persoonlijk natuurlijk geweldig, hij mag het opnieuw proberen in de absolute top. Ik ben van mening dat hij hier niet goed genoeg voor is en dit dus geen goede keuze is van Barca maar ik laat me graag verassen. Succes Memphis!

Aan de ene kant mooi voor hem en "Nederland" maar aan de andere kant heb ik zo'n medelijden met de Barcelona fans die deze wisselvallig speler moeten gaan aanschouwen.

Tja, ik heb zo mijn twijfels of dit het type speler is wat Barcelona beter maakt. Kom uit de tijd dat je spelers zoals David Villa, Eto'o, Ibrahimovic als nieuwe aanwinst had en de afgelopen jaren is dat wel enigzins minder geworden. Leuk voor Depay wel maar tis toch niet het kaliber wat je bij zo'n club verwacht.

15 september 2020 om 01:51

Huh uit welk tijd kom jij dan? Neymar, griezmann, suarez, coutinho zijn grotere namen dan die jij op noemt dus zo slecht was het afgelopen jaren niet. Het is maar dat ze niet in het systeem passen maar toen griezmann en coutinho nog bij atleti en liverpool zaten waren het toch echt wereldtoppers

15 september 2020 om 02:21

Neymar en suarez passen prima in de rij villa, eto o en ibra. Maar griezman en coutinho???? Volgens mij zegt Thoreman niks geks daar. Het is eerder huh?? Uit welke tijdperk kom jij?

15 september 2020 om 03:00

eto’o van mallorca en villa van valencia waren echt niet binnengehaald als grotere namen als griezmann bij atleti en coutinho bij liverpool. Doe even normaal zeg. Het is maar dat zij goed pasten in het systeem op dat moment. En ibra is toch ook niet geslaagd bij barca.

15 september 2020 om 04:36

Villa werd echt wel binnen gehaald als een grote aan koopp hoor. Speelde bij Valencia zo goed

15 september 2020 om 06:46

Gelukkig is depay bij Lyon ook een wereldtopper '-_-

15 september 2020 om 08:49

Ik weet niet uit welke tijd jij komt maar David Villa schoot de La Liga al aan gort bij Valencia. In dat tijdperk had Valencia ook een wereldteam staan met David Villa, David Silva, Banega, Mata en volgens mij zelfs Jordi Alba. Niet te vergelijken met het Valencia van nu.

15 september 2020 om 11:55

Oke oke en griezmann bij atleti was zeker een clown? Ik zeg ook niet dat villa slecht was. Thoreman zegt dat hij het gewend is om transfers als eto’o, villa en ibra te zien. Ik wilde alleen maar aangeven dat barca dat nu nog steeds doet( grote namen binnenhalen)

Griezman, Depay, Messi gaan elkaar allemaal in de weg lopen. Ben nieuwd hoe Koeman de puzzel op gaat lossen voorin bij Barca. Ik zie Depay niet veel minuten maken aangezien de andere twee hoger staan in de pikorde.

Onbegrijpelijk van Koeman. Waarom zou je risico nemen om zo’n onvoorstelbare gozert op jouw voorspraak te laten komen. Gaat hij keihard op afgerekend worden.
Aan de andere kant haal je nog geen bankzitten voor dat geld.

Dit moet toch niet het niveau zijn waar barca nastreeft? Ik hoop dat Depay kan verrassen en zichzelf beter ontwikkeld zodat hij kan vlammen op het EK.

Had hem liever nog eens in de Premier League gezien, maar dit is een mooie stap voor hem. En voor Barca een prima roulatiespeler voor een laag bedrag.

15 september 2020 om 00:51

De Prem was te hoog gegrepen.

15 september 2020 om 10:29

Toen hij 21 was ja, in united van van gaal. Daar zou iedereen verzuipen.

Begin van het eind lijkt het te worden. Koeman heeft wel een goeie aankoop gedaan voor een Europese plek dit seizoen. Hopen dat we de top 3 kunnen verrassen!

15 september 2020 om 02:19

Wat een onzin zeg. Barca stond zonder Memphis nog gewoon eerste voor de Corona stop. Nu zijn ze opeens een subtopper?

15 september 2020 om 07:00

Als Koeman hem wekelijks laat spelen, wel.

Fc misgunners, weinig zuke negatieve comments gezien voor een Nederlandse speler

15 september 2020 om 00:26

Zou er dan misschien een grond van waarheid inzitten?

15 september 2020 om 00:39

Een grond van waarheid zeker. Maar mensen doen wel overdreven. Barça moet betere spelers halen, maar gaan voor top 4/6/8 en rip barca is overdreven. Zonder memphis werden ze ook 2e. Vind een memphis nog steeds beter dan een braithwate, los van dat barca beter kan.

15 september 2020 om 09:33

Natuurlijk is dat overdreven. Zolang ze Messi hebben spelen ze gegarandeerd voor de titel. Maar Braithwaite hebben ze nu al en dat zal wel zo blijven. Dus dan stop je die 30 miljoen beter in een verdediger want dat is veel dringender.

15 september 2020 om 01:12

Ik sleepte mezelf er bijna in mee maar pff dit is echt te belachelijk voor woorden. Gun die jongen zo'n transfer zeg. Wie weet doet hij het wel goed. Of barca hem nodig heeft is een ander verhaal maar voor Depay is dit prachtig.

15 september 2020 om 01:30

ik ben het wel een beetje met je eens. ik vind Memphis iig beter als Vd Beek en die gaat het volgens velen wel makkelijk redden bij United en Pogba even uit de basis spelen. ook veel beter als Ake trouwens en die gaat het ook wel even maken bij City als ik de verhalen moet geloven

15 september 2020 om 01:38

Weet je wat het is je moet het in een bepaalde context zien. Griezmann kostte 120m, Coutinho 145m en Dembele 105m. Griezmann was een wereldster. Coutinho echt een dragende speler bij Liverpool en Dembele een toptalent. Maar alle 3 hebben ze tot nu toe hun prijskaartje niet waar gemaakt. Dan is Depay voor 30m een koopje en de gok zeker waard. Koeman leek bij het NL elftal in ieder geval de juiste snaar te hebben geraakt bij hem. Laten we maar afwachten. Braithwaite kun je nu in principe wel verkopen. Depay en Griezmann gaan gewoon bepalen wie in de punt gaat spelen en dan kan Depay ook nog eens op de flank spelen.

15 september 2020 om 01:45

@garrincha10 ik vind Depay voor die prijs ook echt geen verkeerde speler. voor zijn blessure vond ik hem bij Oranje en Lyon gewoon uitstekend spelen en ook vrij constant. afgelopen seizoen was het wat minder maar niet iedereen is Robben die er een jaar lang uit kan liggen en daarna direct weer de sterren van de hemel speelt. je speelt ook geloof ik 60 wedstrijden in een seizoen en al zou Griezmann de eerste spits zijn, die kan ook wel eens geblesseerd raken of geschorst zijn en dan heb je toch een stand in nodig. de echte wereldtoppers gaan echter geen 2e viool willen spelen en Memphis is dan gewoon een prima optie imo. het zou me niet eens verbazen als hij zichzelf straks in de basis speelt want hoe goed ik Griezmann ook vindt, hij is geen schim van de speler die we kennen nu hij bij Barca zit

15 september 2020 om 02:12

Depay gaat zichzelf zeker in de basis spelen. Koeman wil Griezmann een serieuze kans geven, maar zal al heel gauw merken dat het niets meer is. Hij had gewoon bij Atletico moeten blijven. Maar nog meer de schuld van Bartomeu en Abidal door hem alsnog aan te trekken wetende dat merendeel van de kleedkamer niet op hem zat te wachten na zijn film. Depay en Fati als spitsen lijkt me wel wat. Ben benieuwd of Fati dat niveau van Spanje structureel kan gaan aantikken. Dat is wel waar hij naartoe moet gaan werken. Pas 17 maar alle ingrediënten zijn aanwezig. Mentaliteit zit wel snor bij die jongen.

15 september 2020 om 07:11

Japie: Depay met Vd Beek vergelijken is onzin. Totaal andere positie en situatie. En bijna niemand die zegt dat Vd Beek Pogba eruit zal spelen. De meesten zien hem als een prima aankoop voor de breedte en wellicht voor de basis. Ik vind het terecht dat er grote twijfels zijn over Depay. Barcelona zou alleen échte wereldtoppers moeten aantrekken of investeren in de jeugd. Ik denk dat Depay structureel tekort komt. Dat gezegd hebbende, ik hoop dat hij me positief verrast. Zou leuk zijn als ie het goed doet daar.

15 september 2020 om 07:30

@Aubaarsenal/ Depay is helemaal niet te slecht voor Barca. Mensen zoals jij willen hem klein houden. Die jongen heeft alles. Sterk aan de bal, kan met de rug naar de goal spelen, waardoor er aansluiting is, en is snel, heeft een goede trap en passeerbeweging. Bijkomend voordeel, hij gaat werken onder een trainer die het hoogste rendement uit hem heeft gehaald. Dus die weet precies hoe hij Depay moet gebruiken. Depay is geen koekenbakker. Mijn enige zorg is zijnrecente zware blessure geweest. Maar als die niet nog zo een blessure krijgt / zijn knie het houdt.. Dan zie ik hem zeker schitteren.

15 september 2020 om 07:40

“Mensen als jij willen hem klein houden”. Wat is dat nou weer? Dus omdat je iemand niet zo goed vindt, heb je zogezegd kwade bedoelingen? Je kan iemand toch minder vinden zonder dat er gelijk wat achter zit??

15 september 2020 om 10:18

@makallebele Natuurlijk kan je iemand minder vinden zonder dat er gelijk wat achter zit. Maar de sfeer is hier bij flink wat reaguurders toch wel wat extremer. (bijna) alsof Depay een enorme koekebakker is. Zelfs op een forum van Manchester United - waar hij geflopt is - is de toon niet zo negatief als hier. Opmerkelijk.

15 september 2020 om 10:48

Makallelele, nu doe zelf net zo vrolijk mee. ManU heeft volgens jou met Donny een geweldige sub/basis speler voor 45 miljoen. Maar Barca niet voor 30 miljoen, dan moet Barca alleen wereldtoppers halen? Als je dit niet ziet zit het echt heel diep geworteld.

15 september 2020 om 11:29

@Makallelelele United hoort ook wereldtoppers aan te trekken en daar schaar ik Vd Beek ook niet onder. Dat hij op een andere positie speelt maakt me niet uit want ik vind Depay gewoon de betere voetballer en Vd Beek speelt als 10 ook vaak als een soort veredelde aanvaller

15 september 2020 om 02:08

Omdat hij veel te slecht is voor Barcelona? Wat wil je dan horen van mensen die Barcelona een warm hart toedragen? Van mij mag tie naar Barcelona 100 miljoen euro verdienen en 100 doelpunten maken in 1 seizoen. Maar hij gaat 90% balverlies lijden, paar kutwedstrijden spelen, op de bank belanden, Koeman wordt ontslagen na 1 seizoen, Depay zn carriere naar de klote, maar je kan iedergeval zeggen dat je bij Barcelona hebt gespeeld he dat telt

15 september 2020 om 07:40

‘Fc misgunners, weinig zuke negatieve comments gezien voor een Nederlandse speler‘Denk je dat bepaalde personen, die herhaaldelijk als een stel ezels zitten te balken over zijn zogenaamde uitstraling / uiterlijk of het gegeven dat hij naar rhythm and poetry luistert, hem überhaupt als (hun) Nederlander zien?Ze kijken naar Memphis en zien een afwijking van hun bekrompen bevooroordeelde norm, kunnen zich niet identificeren met die jongen en gunnen hem daarom niks. Ik hoop dat hij zal gaan renderen bij Barcelona, maar heb gevoelsmatig een hard hoofd in. Ik vraag me af of de club en spelersgroep hem écht met open armen zal verwelkomen? Zal Memphis genoegen nemen met een rol als bankier, want ik zie hem niet 24/7 in de basis staan? Ronald Koeman zal vast en zeker een systeem in zijn hoofd hebben en bepaalde mechanismen erin willen slijpen, maar gaat het spel passen bij Memphis? Dit vergt een ander soort ‘discipline’, dan Lyon bijvoorbeeld.Maar wellicht nog belangrijker: Is hij 100% fris (in zijn hoofd)? Ik gun het hem en hoop dat ik ernaast zit, maar ik zie het huwelijk tussen Memphis en Barcelona niet lang standhouden.

15 september 2020 om 08:37

@Apocalyps, dus omdat ik hem geen geweldige voetballer vind, heb ik een "bekrompen bevooroordeelde norm"? Goh. Zou het ook kunnen zijn dat ik hem niet goed genoeg vind voor Barcelona?

15 september 2020 om 10:27

Kyle66,‘@Apocalyps, dus omdat ik hem geen geweldige voetballer vind, heb ik een "bekrompen bevooroordeelde norm"?’Heb ik dit ergens beweerd?Je kan hem inderdaad niet goed genoeg vinden voor Barcelona. Dat gevoel heb ik zelf overigens ook, maar bij mij is het niet (volledig of deels) gestoeld op basis van een gebrek aan sympathie of omdat ik niks met hem zou hebben.

15 september 2020 om 08:00

Dus omdat het een Nederlandse speler is mogen we niet kritisch zijn? En niet zeggen dat dit een domme keuze is van Barca en dat deze transfer Koeman nog wel eens duur kan komen te staan.
Wat een onzin.

15 september 2020 om 08:31

Volgens mij gunt iedereen het hem wel. Dat er vraagtekens zijn is volkomen logisch. Het is iemand die meer slechte dan goede wedstrijden speelt bij zijn club met ontiegelijk veel balverlies. Volgens mij hoopt iedereen het beste, maar mensen zijn niet gek hoor.

15 september 2020 om 11:12

Koeman weet het ongetwijfeld beter dan u, als je niet ziet wat voor afgunst er is jegens Memphis dan heb je onder een steen geleefd sinds hij debuteerde bij PSV.

15 september 2020 om 16:28

Geen idee. Ik vraag me af of Koeman elke wedstrijd van hem kijkt zoals ik dat doe. Dan moet je toch tot de conclusie komen dat hij veel te wisselvallig is. Ik zie voornamelijk telkens dezelfde kritiek voorbij komen wat volledig terecht is. Mensen schuiven het al snel af op afgunst of haat, terwijl het bij Depay een terugkerend ding is dat hij gewoon heel slecht speelt.

15 september 2020 om 08:32

ik lees vaak dat Barca een spits moet aantrekken van absolute top. Hoezo? Alsof Suarez het combinatiespelletje zo goed beheerst? Depay is gretig, wilt zich laten zien nu in de absolute top, heeft het uitstekend gedaan bij Oranje bij een trainer die hem kent en nu bij Barca zit. Ik hoop dat het een sensatie wordt. Dat ie alleen al het combinatiespel beter uitvoert dan Suarez.

Vind het wel mooi, kan nu een nog betere chemistry opbouwen met Frenkie en dif lekker meenemen naar het NL elftal.
Ik zie Depay ook niet de sterren uit de hemel spelen bij Barca, maar hoop oprecht dat hij iedereen de mond snoert incl mezelf.

Ik hoop dat Memphis iedereen gaat verassen. Zie dat best gebeuren namelijk.

15 september 2020 om 08:01

Nog slechter dan we allemaal al denken dat hij straks niet eens meer vaste invaller is? Dat zie ik ook wel gebeuren.

15 september 2020 om 11:13

Wens is de vader van de gedachte.

Laten we eerst nog eens wachten op de officiele bevestiging, de Telegraaf heeft al vaker gezegd dat iets een done deal was. Depay , is hij dan de vervanger van Suarez? Een spits met een vrije rol? Ik weet niet echt wat ik er van moe denken, maar als ik aan Barca denk dan denk ik niet een twee drie aan Depay. En 30 miljoen is ook niet veel voor een spits van het niveau van Barca

Ik denk dat hij het wel leuk kan doen daar, hopelijk maakt hij veel indruk. Mooie transfer voor hem in ieder geval!

Wil je per se van Suarez af, vervang je hem vervolgens voor Depay die 10 klasses minder is. Man man man, dan heb je het ook niet helemaal op orde. Van de absolute top naar de subtop. How low can you go?

15 september 2020 om 00:47

Suarez absolute top? Heb jij geen TV thuis? Of je hebt Suarez al drie jaar niet meer zien spelen kan ook.

15 september 2020 om 01:23

Hij zegt helemaal niets verkeerd. Dan nog is Suarez is veel beter dan Depay.

15 september 2020 om 01:26

Onzin, Depay voegt alleen al met zijn loopvermogen en het vermogen om constant druk te zetten meer toe dan Suarez. Die constant een achilleshiel vormt als Barcelona tegen grote clubs speelt omdat hij weigert druk te zetten of omdat hij het niet meer op kan brengen.

15 september 2020 om 06:10

Ok ok niet 10x beter maar wel beter...
We hebben wel gezien wat depay kan doen tegen top verdedigers van italie...hij speelde sterren van de hemel he?
Depay heeft het ook laten zien in UK waar suarez totale flop was bij liverpool.
Laten dan even naar statistieken kijken.
19/20 suarez: 36 wed 21 goals; depay: 22 wedstrijden, 15 goals;
18/19 suarez: 48 wed; 25 goals; depay: 47wed, 12 goals.

En dan neem ik alle wedstrijden mee. Als ik CL zou meenemen ziet het nog slechter uit. Dus nee Suarez is niet 10x beter maar wel vele malen beter dan depay. Depay is ook niet niveau dat barcelona moet nastreven. Lewandowski is het niveau dat barca moet nastreven.

15 september 2020 om 07:52

‘Lewandowski is het niveau dat barca moet nastreven.‘

Barcelona heeft schijnbaar het geld niet om een speler van het kaliber Lewandowski aan te trekken. Als ze het budget echt hadden, dan zou Neymar waarschijnlijk weer bij Barca hebben gevoetbald.

Overigens zie ik, na die 2-8 nederlaag en de aanhoudende (bestuurlijke) onrust, een type Lewandowski op dit moment niet zomaar de oversteek naar Barcelona maken. Jij wel?

Barca moet het vooralsnog uit een ander vaatje tappen en dan kom je al snel op een, met alle respect voor Memphis, een ander niveau terecht.

15 september 2020 om 08:02

Heb jij Suarez de afgelopen 3 jaar eigenlijk wel zien spelen. Je opmerking zegt eigenlijk al van niet, anders had niet zoiets doms gezegd.

15 september 2020 om 11:32

@Apocalyps Lewandowski heeft net met Bayern met 8-2 gewonnen van Barca. De Barca fans zijn daarom zwaar onrealistich. De echte wereldtoppers gaan voorlopig niet komen

15 september 2020 om 01:40

10 klasse minder nog wel.. Ik vindt Suarez al een tijdje niks meer en volgens mij is de puf er nu ook wel uit bij Suarez. Te dik en heeft het gewoon niet meer. Depay daarintegen de man bij Lyon wat toch een veel mindere club is als Barcelona. Volgens mij ben ik zowat de enige die vindt dat met de dominantie en kansen die Barcelona heeft en krijgt Memphis er juist zomaar eens 20+ in kan gaan schieten. Ligt er wel aan hoeveel die speelt natuurlijk.

15 september 2020 om 02:12

Depay 10 klasse minder dan Suarez? .. als ik mij al jaren aan iemand irriteer bij barca is het wel Suarez .. dat noem je pas wisselvallig ,, maar daar hoor je niks over dat blijft een topspits zogenaamd .. Memphis is gewoon niet geliefd bij veel mensen .. maar ik zie hem wel slagen daar.Iedereen riep ook dat frenkie op de bank zou belanden voor busquets .. uiteindelijk maakt hij bijna de meeste minuten van heel de selectie

15 september 2020 om 08:28

Waarom moet je een spits hebben van absolute top? Barca dient combinatiespel te spelen. Als 1 iemand geen snelle combinatiespel beheerst is het Suarez wel. Dat zit bij Depay wel beter.

Het is je gegund Memphis, hoop dat ie kan renderen in dit team en alle haters de mond kan snoeren. Zoveel haat op deze jongen het is gewoon niet normaal! Laat me een beetje denken aan de periode voor de Nations League..ze konden niet wachten om deze jongen te zien falen! En toen na de interlands tegen Duitsland en Frankrijk kropen ze weer massaal zijn kont in. Zet em op Young King💪🏾!!

15 september 2020 om 00:32

Dus omdat je iemand geen wereldtop vindt ben je meteen een hater?

15 september 2020 om 00:41

Let ff op de reacties onder elk bericht mbt Depay dan begrijp je me misschien, en ja Als je niet kan wachten om iemand te zien falen(zoals ik zei) dan ben je een hater. Ik vind Memphis ook geen wereldtop persoonlijk, maar als barcafan moet ik toegeven dat we al minstens 2 seizoenen geen wereldtop meer zijn. Ik had persoonlijk liever Lautaro en Koulibaly erbij gezien maar daar is simpelweg gewoon geen geld voor.

15 september 2020 om 01:15

Maar echt, de mens is een raar wezen. Het is een Nederlandse jongen, uitkomend voor Oranje die nu naar het grote Barca gaat. Gun hem wat zeg. Ik ben voor Real maar vind dit erg mooi voor hem. Of barca hem nodig heeft is een ander verhaal, ook zie ik natuurlijk Real alle successen boeken maar man de reacties hier van vele op Depay zijn belachelijk. En als hij straks op het EK de winnende scoort in de finale dan is hij weer de held. Wat een triest gedoe van sommige.

15 september 2020 om 01:32

@lierse1997 dat niet perse maar toen Braithwaith gehaald werd heb ik niet eens zoveel negatieve reacties gezien als nu met Memphis en ik schat Memphis toch wel iets hoger in. en laten we nou ook niet gaan doen of Griezmann zo geweldig presteert. Memphis heeft dan iig nog een beetje drive en gif in zijn spel en brengt energie in de wedstrijd. dat kan je van Griezmann niet zeggen. wel een wereldspits natuurlijk maar bij Barca komt hij niet uit de verf

15 september 2020 om 02:16

De reacties lijken zelfs nog erger dan toen barca boateng haalde .. en precies wat je zegt slechter dan griezman dembele Suarez afgelopen 2 jaar zie ik het hem niet doen .. ik denk echt dat hij gaat verrassen .. Koeman Memphis perfecte combo .. doordat Memphis de verdediging bezig houd krijgt Messi meer ruimte

15 september 2020 om 02:31

Inderdaad, je ziet memphis ook vaak even de bal vasthouden zodat de anderen door kunnen schuiven, denk dat koeman exact weet waar hij mee bezig is. Zoals velen al hebben gezegd ik laat me graag verassen

15 september 2020 om 07:14

Braithwaite was een noodoplossing. Dat weet iedereen. Nu is er zogezegd een frisse start en wordt Depay gehaald. Dat is volgens velen geen absolute wereldtopper. Daarnaast is het een Nederlander, dus logisch dat het op een Nederlandse site veel meer los maakt.

15 september 2020 om 09:51

Tja Braithwaite was nodig door blessures. Maar nu heb je gewoon al een volle aanval. De defensie is echter nog een zorgenkind, maar dan gaat hij een aanvaller halen? Onbegrijpelijk.

15 september 2020 om 10:26

@ronna Ik denk ook dat hij gaat knallen bij Barcelona. Iedereen moet even het tiki - taka voetbal van Barcelona vergeten en spelers niet tegen die maatstaf gaan leggen. Die tijden zijn voorbij. Koeman gaat Barcelona laten spelen zoals hij het Nederlands elftal liet spelen. En met Frenkie de Jong en straks dus ook Depay heeft hij de twee beste spelers van Oranje. Depay in de spits, Messi in een vrije rol erachter. Frenkie de Jong die het voetbal van achteruit moet gaan verzorgen. Ik zie Depay daarin ook bij Barcelona uitgroeien tot een bepalende speler. En een sensatie. Een speler waar mensen voor naar het stadion komen en opveren zodra hij aan de bal is. Goede kans dat er iets speciaals gaat gebeuren.

15 september 2020 om 11:34

@Lierse1997 een volle aanval met vleugelspelers ja. Griezman is de enige centrumaanvaller bij Barca dus ze hebben geen reserve spits

15 september 2020 om 08:24

Jaja mensen die kritiek hebben worden altijd weggezet als haters. Zo makkelijk. Depay speelt gewoon meer slechte dan goede wedstrijden of je het nou leuk vind of niet. Heeft af en toe een goede wedstrijd erbij zitten waar zijn fans dan weer telkens op terug komen, maar dat balverlies wat hij elke wedstrijd heeft kan echt niet.

15 september 2020 om 10:56

Bij Ziyech wordt/werd er ook altijd gezegd dat zoveel balverlies niet kan. Toch zit hij nu bij Chelsea. Nu zijn Ziyech en Depay natuurlijk niet hetzelfde type speler, maar bij allebei ga je wel (tenminste ik dan) op het puntje van mijn stoel zitten als hij aan de bal komt. Omdat ze allebei op hun eigen manier erg veel risisco in hun spel leggen. Dat gaat vaak genoeg mis, maar als het wel lukt is het geniaal en kan er een doelpunt uit volgen. Depay is gewoon een speciale speler. Ik ken geen speler met het profiel van Depay. Een ster.voor 25 miljoen een koopje imo voor Barcelona.

15 september 2020 om 16:34

Ziyech die is lang niet zo wisselvallig als Depay dat is. Totaal niet te vergelijken. Depay heeft bij het NL elftal nog wel een aardig niveau gehaald, maar bij zijn club zie ik hem vaak zo slecht spelen met zoveel domme keuzes en balverlies. Dan erger je je kapot. Ziyech kan je wat dat betreft veel meer op bouwen. Die heeft altijd wel een goede pass of schot in de benen.

15 september 2020 om 17:34

als barca zijnde speel je bijna altijd tegen extreem georganiseerde 8 verdedigers die in 2 rijtjes van 4 of zelfs 5 staan. depay is niet technisch onderlegd genoeg om in die ruimtes snel te handelen. en zeker niet goed genoeg om te syncen met messi.

ik hoop dat ze Vela Pavon of Rossi halen want deze spelers zijn te goed voor de MLS

15 september 2020 om 08:04

Wat moeten ze nu nog met die 3 spelers, dan wel 1 van die 3. De voorhoede van Barca is al overbezet en daar willen ze met Depay nu al een extra nutteloze aanvaller bij zetten. Dan gaan ze er niet nog 1 halen.

15 september 2020 om 11:44

ik bedoelde ook een van de 3 en ik bedoelde voor Lyon

Ik laat mij graag verassen wie weet gaat Koeman iets mooi smeden. We never know

Durf niet te zeggen of hij het gaat redden, maar wat vind ik dit ongelooflijk vet! Zo benieuwd of het gaat lukken.

Voor die jongen natuurlijk een geweldige stap. Maar of hij nou de ideale spits voor barca is. De tijd zal het leren.

Vergelijkbare transfer als die van Donny of Aké imo. Voor Eredivisie begrippen een dure transfer, maar voor de top clubs is dit gewoon je eerste invaller. Ik hoop dat hij meer gaat spelen, vooral als spits, maar Koeman is geen domme man. Zijn kracht is de juiste popetjes op de juiste plek zetten. Dat betekent dat Memphis je tweede man is op links en in de spits, zo lijkt het als ik de reacties hierboven mag geloven. Daar kan toch geen club op aarde om klagen? Een jongen van die kwaliteiten op je bank hebben... Hoop natuurlijk dat hij Griezmann er uit speelt, ben persoonlijk ook geen fan van de Fransman, maar die zal toch een stap voor hebben op Memphis gezien zijn CV en transfersom.

Maar waarom Barca het slechter doen met de komst van Memphis?? Alle “top” spelers die wel zogenaamd pasten bij Barca hebben nog niks bewezen. Wat hebben Griezman, Dembele en Coutinho tot nu toe gepresteerd dan?

15 september 2020 om 08:06

Dembele en Coutinho? Dembele is bijna het hele seizoen geblesseerd geweest en Countinho heeft een prima seizoen bij Bayern gehad. Dus wat is je punt?

15 september 2020 om 11:36

Ik ben wel een fan van Coutinho maar een prima seizoen is overdreven. Hij zat daar op de bank

Liever Memphis voor 30 miljoen dan Lautaro Martinez voor 100 miljoen euro, leuke breedte aankoop. Mocht hij tekort komen heeft hij niet heel veel gekost dus een groot drama is het niet.

15 september 2020 om 00:57

Koeman heeft in de eerste helft tegen Gimnastic gewoon gezien hoe nep en nutteloos Griezmann is kan niet anders. Depay is iemand die tenminste nog een strijders mentaliteit heeft en wilskracht. Daarnaast kan Depay ook wel een doelpunt maken op zich. Griezmann is geen schim meer van de speler die hij ooit was. Het enige wat Koeman echt erin moet slijpen is dat Depay gewoon zo diep mogelijk moet staan en zich totaal niet moet bemoeien met de opbouw van de aanval. Laat dat maar over aan de verfijndere voetballers met inzicht, overzicht en gogme. Messi, Dembele, Fati, Trincao, Pedri en Coutinho voor de posities van de 3 spelers achter de spits. Depay/Griezmann en Braithwaite voor de spits positie. Tja, als je Griezmann nog kan lozen moet je dat echt proberen. 50m moet iemand toch nog voor hem neer willen tellen? Als ze ogen hebben dan uiteraard niet maar ja. Nu maar hopen dat Thiago nog komt en sowieso een CV. Thiago is eigenlijk niet nodig maar als het een buitenkans zoals nu betreft zeker doen!

15 september 2020 om 01:00

Aan die waardeloze Fransoos zitten we nog lang vast bro, nog een vier jarig contract en weinig clubs die zijn salaris kunnen betalen. Wellicht kunnen we in 2021 van hem af onder een nieuw bestuur. Thiago schijnt wel een stuk realistischer te gaan worden omdat Wijnaldum waarschijnlijk bij Liverpool blijft. Memphis, Thiago, Eric Garcia en wellicht nog een linksback/rechtsback en ik ben tevreden. In 2021 kun je dan nog wellicht voor Haaland gaan en Alaba.

15 september 2020 om 01:13

Ben bang dat we inderdaad vast aan hem zitten. Wel ben ik nu blij met Koeman. Die gaat hem echt niet blijven opstellen als anderen beduidend beter zijn. Hebben denk ik meer een rechtsback nodig bro. Jordi Alba laatste seizoen als linksback kan nog wel op zich. Alaba mag ook van mij en dan Garcia volgend seizoen gratis. Maar Alaba z’n salaris is huge. Een te groot struikelblok. Als ik naar rechtsback kijk komt er 1 naam in me op: Youcef Atal.

15 september 2020 om 07:17

Strijdersmentaliteit en af en toe een doelpuntje kunnen maken is tegenwoordig al genoeg voor Barca? De club heeft de standaarden echt verlaagd.

15 september 2020 om 07:56

Noem jij eens een betere optie dan qua prijs/kwaliteitsverhouding?

15 september 2020 om 09:52

Niemand? En het geld in de defensie stoppen, dat is een stuk urgenter.

Maar wat hebben Griezmann, Dembele, Braithwaite, en Coutinho afgelopen tijd gepresteerd dan?

15 september 2020 om 01:34

nog minder als Memphis imo alleen die hebben blijkbaar de gunfactor waar Memphis de nationale boeman is op de een of andere manier

15 september 2020 om 01:43

Depay is volgens mij de Nederlandse Neymar (qua swag en voorkomen, voetballend zeker niet). Toont in zijn doen en laten misschien teveel sterallures. Maar mensen in NL willen nu eenmaal de ideale schoonzoon types zoals Frenkie, Matthijs en Donny. Die hebben de gunfactor x 100. Treurig eigenlijk maar het is wat het is.

Kers op de taart voor het laatste jaar onder Bartomeu. Eeuwig zonde hoe de club zo afgebrokkeld is door wanbeleid.

ben benieuwd .. het zal een zware teleurstelling zijn voor z'n ego als hij het daar niet redt. Maar nee het is geen caliber Romario, Ronaldo, Ronaldinho, Messi

15 september 2020 om 01:35

nee maar wie is wel van dat kaliber bij Barca?

15 september 2020 om 11:04

Messi

15 september 2020 om 01:46

Daar noem jij legendes op bro. Haha geen enkele Barcelona speler is van dat kaliber. Depay moet je zien als iemand uit de categorie: Giuly en Pedro. Kan een nuttige kracht worden met rendement mits alles ook mee zit. Niets meer, niets minder. Overigens een magnifieke voetballer was die Riquelme zeg. Dat is echt mijn favoriete nummer 10 aller tijden. Die man oogde altijd nonchalant, maar zijn inzicht en steekpass waren van goddelijk niveau. Jammer dat hij bij Barca nooit uit de verf is gekomen. Rui Costa was ook zo een klassieke 10. Jammer dat de klassieke nummer 10 hedendaags amper meer te bewonderen zijn. Dat waren echte stylisten. Nu heb je meer gasten met een enorme drive en loopvermogen nodig op je middenveld.

15 september 2020 om 09:25

Real Madrid liet toch wel mooi zien om heel succesvol te zijn met Isco als een klassieke nummer 10 in een 442 systeem met ruit.

15 september 2020 om 11:02

Isco is totaal geen klassieke nummer 10. Real speelde weliswaar in die formatie en Isco op papier op de 10 positie, maar qua type speler is Isco helemaal geen 10. Daarvoor dribbelt hij veel te vaak en onnodig en is z’n rendement ook gewoon heel matig tot slecht.

Eerst zien, dan geloven. Pas als ik zie dat andere media het ook melden (zonder de Telegraaf daarbij als bron te vermelden) geloof ik 't. Maar het zou natuurlijk voor ons als Nederlanders wel mooi zijn. Iedere zondagavond even Memphis, Frenkie en Messi in actie zien. Heerlijk toch? Coutinho er nog bij.

Mooie transfer. Denk dat Depay keiharde succes wordt.

Zal daar weinig aan spelen toekomen gezien messi op zijn positie speelt. Zal volgend jaar of het jaar daarop wel weer verkocht worden voor 40 of 50 aan middenmoot Engeland of Italië

15 september 2020 om 05:57

Messi gaat daar niet meer spelen. Dat is al bekend.

15 september 2020 om 08:08

Hahahah ‘dat is al bekend’. Uit welke dikke duim heb je dat gezogen. Messi bepaalt zelf wel waar hij speelt, komt Koeman vanzelf wel achter.

15 september 2020 om 11:25

het klopt dat Messi een overbetaald kind is ja, maar hij zal toch niet weigeren te spelen op rechts? Dat zou enorm onproffesioneel zijn.

Ik had een keer een discussie hier iemand over Memphis zijn transfersom. Het ging toen over het feit dat Arsenal rond de 30 miljoen had geboden voor Promes en ik zei dan kun je voor hetzelfde geld beter voor Depay gaan en iedereen maar roepen dat dat veel te weinig was. Zie hier de transfersom. Prima aankoop voor dat bedrag

Hij kan nog een stap zetten en Barca waagt de gok. Koopje voor 25 a 30 miljoen. Natuurlijk zit er na zijn Manchester periode een smetje op, maar hij is, nota bene onder Koeman, na jaren als linksbuiten geëxplodeerd als spits. Hij heeft een fenomenale trap in zijn rechter, heeft geen toevoer van de flanken nodig, combineert, denkt altijd aanvallend, en ik denk dat hoe beter zijn medespelers zijn, hoe minder hij frommelt en zichzelf vastloopt. Hij denkt dat hij alles moet doen. Dat is zijn zwakste plek.

Als dit waar is, dan zou dat jammer zijn want daarmee verbind je je bijna met coach. Als er een andere coach komt kan je bijna weer het veld ruimen. Ik hoop dat hij het goed gaat doen in Barcelona en het is hem ook gegund. Maar ben wel heel erg sceptisch. Ik laat me graag verrassen.

Barcelona hard opweg naar de afgrond.
Ik heb al jaren het idee dat het bestuur ( een aantal mannetjes ) de club bewust aan het kapot maken is en als deze Clown komt is dat voor mij weer een bevestiging.
Wat voegt Memvis nou toe ? Die kerel is zo langzaam, draait langzaam, slecht in de kleine ruimtes etc.
Schiet daarbij zo vaak onnozel naast of over.
Echt het enige wat hij heeft is kracht.
Ongeloofelijk dit.
Wat ziet iedereen in deze wannabe Ronaldo ?

Maar snel hopen dat Laporta terugkeert anders vrees ik voor de komende 10 jaar...

Leuk voor Depay dat ie zn stap gaat maken. Vind hem kwa type speler daar niet passen.
Maar wie weet verrast ie ons allen en maakt hij het daar.

15 september 2020 om 02:21

Het wordt hem hier niet echt gegund. Hopelijk snoert hij iedereen de mond . Ik wens je in ieder geval veel succes.

15 september 2020 om 07:07

Het is geen kwestie van gunnen. Ik vind dit zo'n zwaktebod: omdat je een speler niet goed genoeg vind, gun je het hem niet.

15 september 2020 om 07:46

Depay roept op een of andere manier veel weerstand op. Al dan niet terecht. Mensen die hem verdedigen en anderen als ‘haters’ bestempelen versterken dat effect.

15 september 2020 om 11:26

prima, lekker zuur liggen doen als hij weer eens succesvol is. Oranje ook maar niet meer kijken dan?

Ik hoop dat ik het fout heb, maar ik denk dat dit een ongelukkig huwelijk wordt. Depay is bij Barca niet meer DE ster en ik denk dat hij het daar, net als in Manchester, moeilijk mee gaat krijgen. Ook denk ik dat z'n goeie wedstrijden niet zullen compenseren voor z'n slechte wedstrijden en dat hij niet in de basis bij Barca blijft. Als Koeman weggaat is het al helemaal afgelopen. Maar zoals ik al zei; Ik hoop dat ik het fout heb.

Duurt maar een klein seizoentje dit verhaal. Dat weten we toch allemaal... je moet van hoge huizen komen om dit klusje te klaren. Einde van het latijn zit Koeman zonder club, depay met ze hoed op , op t bankie. En komt er weer een voorzitter die denkt het wel eventjes om te gooien en dat het even wel gaat draaien met een nieuwe visie. Ik geloof er geen snars van, bij dit soort werk moet de totale fundering vervangen worden en dan pas kan er gepraat worden over welk huis er gebouwd kan worden, duurt nog jaren dit gedoe daar, eerlijk, ik Vind het knap als dit verhaal gaat werken in Fc ongeregeld

Wat een miskoop van Barca dit meen je toch niet. Dit is de zelfde soort aankoop als Douglas. Wat heeft depay te zoeken bij barca. Word gewoon in januari koeman ontslaan en dan mag die hem gelijk meenemen

Toen hij 17/18 was wisten we het zeker: Depay is de nieuwe Robben en als ie zo doorgaat kan hij richting Johan. Na drie seizoenen PSV en een WK waren we allemaal nog meer overtuigd. Na zijn periode bij Man U wisten we weer ineens dat Memphis gewoon een mens was en misschien wat meer tijd nodig had. Sterker nog: zijn slechte wedstrijden wogen zwaarder dan zijn goede. Een opleving bij Oranje onder Koeman deed de hoop leven: zou Memphis dan toch zijn belofte inlossen? En weer bleek niets minder waar: goede wedstrijden wisselde hij af met dramatische. Memphis zou het nooit redden. Een bizarre blessure zou zijn carriere helemaal in het slot gooien. Als ik naar Memphis kijk op het veld, zie ik inderdaad een jongen die letterlijk 7/10 wedstrijden bizar slecht speelt. Het grappige is alleen dat Memphis tegelijkertijd statistieken haalt - al helemaal in Oranje, maar afgelopen seizoen ook bij Lyon - die bij een topspits horen. Dat bestempelt Memphis' potentie wat mij betreft des te meer. En ondanks alles gaat het gebeuren: Memphis maakt die stappen richting de top en komt (als het goed is) bij een wereldclub terecht. Hoe gaaf zou her zijn als hij daar weer 7/10 wedstrijden dramatisch speelt, maar het seizoen eindigt met 20 goals en even zoveel assists. Of nog beter: dat die jongen zich door ontwikkelt a la Mertens of wie dan ook en gewoon een spits van wereldklasse wordt en blijft. Als iemand dit succes verdient is het Memphis en een ieder die anders beweert heeft zich niet in die jongen verdiept. Hoe tof: twee Nederlanders (oke drie met Reis, toch?) bij Barca. Wat een weelde.

15 september 2020 om 07:48

Goede analyse en zou inderdaad mooi zijn. Maar waarom zou vooral Depay dit verdienen? Er zijn genoeg voetballers die opgegroeid zijn in - laten we zeggen - niet ideale omstandigheden

15 september 2020 om 09:37

Omdat hij er keihard voor heeft gewerkt. Depay is inderdaad niet iemand die uit onmogelijke omstandigheden komt. Maar a la De Ligt en Ronaldo werkt hij zich dag in dag uit in het zweet om de top te bereiken. Ook met zijn blessure bijvoorbeeld. En daar heb ik veel respect voor, zeker omdat die jongen vervolgens vaak gezeik krijgt omdat ie niet vrolijk uit zijn ogen kijkt of goed uit zijn woorden komt.

15 september 2020 om 10:29

Dus omdat hij keihard heeft gewerkt hoort hij naar Barcelona te gaan?

16 september 2020 om 14:45

Weghorst dan ook maar naar Barcelona? En Dost? Die werken ook hard. En zo nog velen...

Oh heerlijk. Kan niet wachten om de reacties te zien van Messi als de grote Messias Depay weer eens zelf de shine wil pakken en maar op doel schiet als ie af moet spelen. Die jongen heeft daar niets maar dan ook helemaal niets te zoeken. Blunder van Koeman. De keuze van Depay zelf snap ik natuurlijk wel. Eindelijk weg uit die Franse competitie.

15 september 2020 om 07:11

@Soccerfan, ik begrijp ook niet waarom mensen die Barcelona een warm hart toedragen, hier blij mee zullen zijn. Ik kan me daarentegen wel voorstellen dat bijvoorbeeld supporters van Real hier heel blij mee zijn. Die zien een makkelijk seizoen voor de boeg als Depay elke week wordt opgesteld door zijn trainer.

15 september 2020 om 11:34

Voor 30 miljoen is dit een topaankoop, noem eens een betere optie?

Super mooie transfer voor hem! Nu afwachten en kijken hoe en of hij het gaat waar maken 🙈 Natuurlijk zullen de kenners hier absoluut negatief over zijn. En natuurlijk zijn Messi, Griesman etc kwalitatief beter. Maar zoals ik al eerder zei, ik wacht met oordelen nadat hij een aantal wedstrijden heeft gespeeld. Wie weet verrast hij ons nog 😉

Nu nog Wijnaldum erbij. Die twee hebben een geweldige chemie.

Dit lijkt mij een betere deal voor Depay dan voor Barca. Hopelijk kn hij veel leren van Messi en co, maar ik denk dat deze jas te groot is voor hem. Wie weet kan hij nog verbazen.

Als hij net zo speel als de laatste 2 interland is Messi snel klaar met hem.

Ik lees vnl heel chauvinistische comments, zowel nu bij Depay als bij Wijnaldum. Sorry hoor, geen van die 2 spelers kan FC Barcelona beter maken. En voor middelmaat is er, als ik iedereen hier mag geloven al genoeg.

Braithwaite moeten ze nu wel echt verkopen...een miskoop wil ik hem niet noemen, maar een echte paniekaankoop.die hoort gewoon niet bij Barca. Depay kan best wat bijdragen daarentegen, als hij tijdens de wedstrijden werklust toont en het team er doorheen sleept als de balletjes maar breed blijven worden getikt.

Een Nederlandse trainer die weer de ene na de andere Nederlandse speler probeert te halen.. Gelukkig is het proberen, want dat zijn gewoon geen versterkingen. Van Gaal heeft het ooit gedaan toen er bij het Nederlandse elftal absolute toppers rondliepen. Maar uiteindelijk speelden er 6 of 7 Nederlanders bij Barcelona? en dat was te veel van het goeie. Zoveel jaar later deed hij hetzelfde nog eens bij Manchester en iedereen weet hoe dat is afgelopen.

Barcelona heeft niet superveel te besteden. Dan is Depay wel interessant. Nu Wijnaldum en Van de Beek niet doorgaan lijkt het me wel acceptabel wat Koeman doet. Niet teveel Nederlanders maar één erbij moet kunnen.

15 september 2020 om 09:55

Ze hebben niet veel te investeren. Een relatief volle aanval met kwaliteit en een matige tot slechte defensie. Dus wat doet Barca? Een aanvaller kopen met het beperkte budget.

Wat een haat op Memphis in de comments. Voor zijn blessure heeft Memphis in Frankrijk en Oranje aangetoond een hoog niveau te halen. Zeker Koeman haalt er veel uit. Relatief goedkoop op te halen, dus een prima deal. Lijkt mij een uitstekende opvolger van Suarez. Niet even goed, maar het internationale top voetbal heeft weinig spitsen van deze leeftijdsklasse. Zou Lautaro nou zoveel beter zijn?

15 september 2020 om 09:09

Hij heeft bewezen dat hij kan pieken, maar niet dat hij constant een hoog niveau haalt. Er is afgelopen seizoen ook veel kritiek op zijn spel geweest. Bij zowel oranje als Lyon.

Je kunt zeggen wat je wilt maar hij sleurt en brengt wel kracht in het team.
Met alleen zaalvoetballers ga je het ook niet redden.
En uiteindelijk gaat het om een sterk team en niet om 11 goede spelers die geen klik met elkaar hebben.
Ik laat me positief verrassen.

30 miljoen de prullenbak in. Ze hebben veel goede jonge aanvallers. Die ze ook een kans moeten geven. Waar echt geinvesteerd moet worden is de verdeging en dat moet moet al jaren. Dan halen ze junior firpo waar je niks aan hebt.

Mensen vergeten snel hoe belangrijk Depay voor het Nederlandse elftal was. En noemen hem nu middelmaat.

15 september 2020 om 09:09

Charisteas was ook belangrijk voor Griekenland. Zegt niks dus

Toch mooi voor een Depay. Zonder een Koeman daar aan het roer was hij er nooit gekomen. Ben heel benieuwd hoe hij het daar gaat invullen.

15 september 2020 om 08:57

Dat is toch altijd zo? Een trainer heeft altijd z'n favorieten en/of type spelers dat ze naar zich toe willen halen

Absoluut geen fan van deze deal. Heb totaal geen zin om hem in het shirt van Barca te zien. Als hij er net zo bij gaat lopen als bij Oranje en de grote vedette gaat acteren, is het snel afgelopen.

15 september 2020 om 10:57

Het kan twee kanten op of het wordt helemaal niks of hij draait een lucky seizoen waarin alles lukt (dankzij goede spelers om hem heen). Maar de mediadruk zal heeeel groot zijn, ben benieuwd hoe hij daarmee omgaat doel ik op z'n bovenkamertje

Ik vind Memphis kwalitatief niet goed genoeg en qua speltype ook niet passen bij Barca. Maar ik laat me graag verrassen en hoop op mijn ongelijk. Indien niet, hebben we bij Oranje een subtopper als spits die nooit speelt.

15 september 2020 om 09:13

Dat zou inderdaad geen mooi vooruitzicht zijn. Depay kan pieken bij oranje, maar heeft bewezen ritme nodig te hebben (de laatste wedstrijden kan je dat bijv aan zien). Wissel bij Barca zal zijn spel niet ten goede komen en een andere/betere spits hebben we niet echt.

Wat wordt het heerlijk zodra Depay jullie al jullie negatieve opmerkingen laat slikken.
Depay is geen Suarez, een totaal ander soort voetballer. Dus al die vergelijkingen zijn zinloos. Hij gaat er voor zorgen dat een Messi, ansu fati en zelfs een dembele allen beter gaan functioneren. Hij is beresterk en balvast. Met alleen maar lopende mannen daar omheen zie ik een heel mooie rol voor hem weggelegd

Geweldige versterking voor Barça. Hier gaat Barcelona en co veel plezier aan beleven. Memphis zal alle Haterd de monden snoeren. Ik wens hem bij deze wel veel succes in Spanje.

Ongelooflijk,Depay kan niks goed doen bij een hoop mensen....maar als die in het Nederlands elftal scoort is die weer geweldig.
Minder dan Griezman doet ie zeker niet....

Enige goeie aan deze transfer is dat Depay wel stukke beter onder Koeman presteert lijkt het wel, maar het slechte aan deze transfer is dat Depay helemaal niet van het niveau Barca is... We gaan het zien misschien kan Koeman hem ook bij FCB laten vlammen!!!

15 september 2020 om 09:26

Depay presteerde onder van Gaal bij het Nederlands elftal ook goed. Hij maakte toen op het WK 2014 nog een doelpunt tegen Australië. Bij United vervolgens. Koeman maakt nu dezelfde fout als wat van Gaal deed

15 september 2020 om 11:45

Sorry hoor maar dat manU was verschikkelijk en er werd enorm veel van depay verwacht op 21 jarige leeftijd bij een mislukt huwelijk tussen van gaal en manu.

Alleen maar onzin en geruchten dit niks is zekers nog er staat helemaal niks op Barcelona site maar Telegraaf en Voetbalzone weten het al

Depay kon beter lekker bij Lyon blijven want de absolute top kan hij niet aan. Dat is toen hij nog voor United speelde wel gebleken. Ik durf te wedden dat Koeman binnen 4 maanden ontslagen zal worden

Zohey, is ie toch nog terecht gekomen in de pure top. Respect.
Gewaadge zet van Koemen niettemin, maar ik laat me graag verassen, ben al blij dat het hier niet om een paniekaankoop gaat.

Deze move is voor alle partijen slecht. Voor Depay omdat hij het niveau niet aankan en zal bezwijken onder de druk van het moeten. Voor Barca omdat ookal is hij goedkoop het toch een uitgave is. En voor Koeman omdat hij Memphis wel op moet stellen nu hij hem haalt en daar minder mee gaat presteren dan met Griezmann of Dembele die beide op hun posities beter zijn. En het is zo dom naar de andere spelers toe, Nederlanders halen om het halen, niet om de kwaliteit, die krijgt gelijk een stempel. Haalt ie Thiago dan weet iedereen, hij doet dit voor Barca en dan kan je aankoop bijna niet falen. Nu bijna alleen maar.

Waar ik eerst blij was dat Koeman naar Barca is gekomen, ben ik nu wel redelijk teleurgesteld. Het wordt de nieuwe President niet moeilijk gemaakt om Koeman volgend jaar er weer uit te gooien (mits hij het vol houdt). Depay naar Barca ... wat een grap.

Er wordt hier echt gedaan alsof Depay een derderangs speler is.. alsof de nieuwe Braithwaite of Boateng wordt vastgelegd. Ook United blijft er maar bijgehaald worden.. Is iedereen soms vergeten dat hij zich vervolgens nog flink herpakt en ontwikkeld heeft bij Lyon? Ook bij oranje heeft hij laten zien dat hij als spits zeer onvoorspelbaar en balvast kan spelen. Ik hoop in ieder geval van harte dat hij zich laat zien, en al onze pessimistische landgenoten de mond snoert. Hij heeft hier kei hard voor gewerkt, en is in een fase beland waarin hij zich niet zo makkelijk meer gek laat maken. Dit spreekt sowieso in zijn voordeel.

15 september 2020 om 11:49

Dat willen ze niet zien omdat hij niet de ideale schoonzoon is en niet van Ajax vandaan komt. Snap al de afgunst niet zo, werkt er keihard voor.

15 september 2020 om 11:52

Wat heeft Ajax hier mee te maken. Waarom moet Ajax overal bij gehaald worden. Het zit wel diep he. Het gaat puur om zijn attitude. Z’n arrogante houding. Mensen houden daar niet van en Ajax heeft daar niks maar dan ook helemaal niks mee te maken...

Voor de bank is hij prima, maar Memphis is denk ik niet op zoek naar een plek op de bank. Voor de basis vind ik hem te kort komen. Maar goed, Braithwaite was een nog vreemdere aankoop.ik hoop dat ie ons allemaal verrast.

Koeman leest al deze haat comment op Depay, maar drukt lekker zijn wil door. Heerlijk. Met een vinger in zijn oor en een middelvinger in de lucht naar jullie. Gaat hij Depay lekker halen. Jullie zullen er maar lekker mee moeten leren leven. Barcelona is geen Ajax, Barcelona is niet jullie clubje. In Barcelona wordt Memphis niet om een hoed de grond in geboord. In Barcelona gaan er geen volwassen mensen rondom een tafel zeiken om Memphis' kleding. Nee, in Barcelona beoordelen ze spelers op hun mentaliteit en kwaliteiten. Memphis is mentaal zeer sterk. Hij blijft doordrukken ondanks alle tegenslagen, kritiek, haat en noem maar op. Het is je gegund jongen.. En houdt die 2 vinger is je oren.

15 september 2020 om 11:51

Die 2 vingers in z’n oren bevestigen gewoon dat het hem juist heel veel doet wat mensen van hem vinden. Als je niks leest dan doe je die vingers ook niet in de oren. Hij laat zich gewoon kennen op die manier. Maar dat snapt ie zelf niet natuurlijk.

Depay maakt Transfer naar Barcelona? Snap er geen Jota van.
Gelukkig ben ik geen trainer van die club, zie echt niet de meerwaarde!

Vooropgesteld, voor Depay vind ik het een hele mooie transfer die ik hem zeker gun. Echter met alles wat er te gebeuren staat in het licht van de voorzittersverkiezingen, vrees ik dat Koeman na dit seizoen niet terug zal keren met als gevolg dat Depay op de bank terecht gaat komen. A. omdat er betere spelers op zijn positie staan en B. omdat hij een Koeman aankoop is waarin een andere trainer het vrees ik niet zal zien zitten. Ik hoop echter dat ik verkeerd zal blijken te zitten.

Depay is geen wereldtop, dat klopt zeker. Maar met een bak vol ervaring en 110% inzet iedere wedstrijd, zorgt er gewoon voor dat hij gaat slagen bij Barça. Of het nu als keeper is of diepste spits. Ze gaan er nog veel plezier aan beleven.
Individueel zijn vele spelers beter, maar Depay wil altijd de beste zijn en zal daardoor niet verzaken.

Prima speler die wat kan creëren en diepgang heeft. Duurder is niet altijd beter. De markt bepaald uiteindelijk je prijs. Waarom zouden ze L. Martinez moeten nemen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren