Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Boer gunt Luuk de Jong tweede kans in de Premier League’

Laatste update:

Luuk de Jong krijgt mogelijk een tweede kans in de Premier League. Diverse Engelse media weten te melden dat Frank de Boer de spits van PSV graag naar Crystal Palace wil halen. Overigens zijn the Eagles niet de enige geïnteresseerde, want De Jong zou ook de overstap naar de Bundesliga kunnen maken.

Hannover 96, dat komend seizoen weer terugkeert op het hoogste niveau in Duitsland, zou De Jong namelijk ook op de korrel hebben. De Jong liet het oefenduel tussen PSV en FC Augsburg (0-0) afgelopen zondag om onduidelijke redenen aan zich voorbij gaan. De spits kampte naar verluidt niet met een blessure, wat de speculatie over zijn absentie aanwakkert.

Indien De Jong naar Crystal Palace verkast, gaat hij voor de tweede keer aan de slag in de Premier League. Een eerder avontuur bij Newcastle United draaide uit op een teleurstelling. Sinds 2014 staat de spits onder contract bij PSV, dat hem voor 5,5 miljoen euro overnam van Borussia Mönchengladbach. Tot dusver kwam De Jong in 130 wedstrijden tot 67 doelpunten.

Overigens is De Jong niet de enige Nederlander die momenteel in verband gebracht wordt met een transfer naar Crystal Palace. Timothy Fosu-Mensah zou op het punt staan om op huurbasis naar the Eagles te verkassen, zo meldt the Guardian. De verdediger van Manchester United wordt maandag gekeurd bij de club van De Boer. Met Jaïro Riedewald en Patrick van Aanholt heeft Crystal Palace al twee Nederlandse spelers in de selectie.

Zie jij Luuk de Jong naar Crystal Palace verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Geen intensieve PSV en Eredivisie volger, Maar ondanks hoe hij nu presteerd, Zou het handig zijn om hem te verkopen? En moeten ze dan een vervanger halen of is er genoeg vertrouwen in Locadia en Lammers?

7 augustus 2017 om 11:37

Dankzij zn prestaties is het handig hem nu te verkopen lijkt me. Als PSV er nog winst op kan maken is het mooi meegenomen. Geef dan idd Locadia een kans met Lammers erachter. Luuk de Jong is momenteel niet geschikt een voortrekkersrol op zich te nemen. Niet in woorden en niet in daden.

7 augustus 2017 om 11:38

De vonk tussen PSV en Luuk de jong is uitgebrand. Nu kan je Luuk nog voor hetzelfde bedrag (of misschien wel meer) verkopen als je hem gehaald hebt. Draait hij nog zo een bagger seizoen (en de wedstrijden die hij nu al gespeeld heeft voorspellen dat wel), dan raak je hem aan de straatstenen niet meer kwijt. Ik heb vertrouwen in Locadia in de spits en Lammers kan dan bijvoorbeeld in de beker kansen krijgen. De beste oplossing eigenlijk Luuk verkopen.

7 augustus 2017 om 11:38

Ja volgens mij werden er in de media bedragen van rond de 8 miljoen genoemd. Voor dat bedrag gewoon verkopen. Het risico is gewoon te groot dat hij zijn vorm niet meer vind en dan zit hij met zijn lange contract en hoge salaris op de bank.
Moeilijk inschatten of Locadia en Lammers vertrek op kunnen vangen als je hem verkoopt is er natuurlijk ook wel geld voor een vervanger.

7 augustus 2017 om 11:39

Er is genoeg vertrouwen in Locadia op het moment. Lammers zal dan als invaller langzaam minuten mogen gaan maken. Ik denk dat als ze geen verlies op hem zullen maken ze het graag zullen doen. Het is een absolute grootverdiener bij PSV en zijn salaris zal nu mede doordat er geen europees voetbal is zwaar op de begroting drukken.

7 augustus 2017 om 11:51

Hij loopt er al maanden een beetje slap bij en heeft een enorm salaris en is daarmee dus te duur om op de bank te zetten. Bij PSV wordt ie toch alleen uitgejoeld (terecht overigens) en zonder EL is dit financieel wel fijn

7 augustus 2017 om 12:02

Nou ik zie dat De Jong dus zonder probleem mag vertrekken haha. Waar moet in geïnvesteerd worden? Met de verkoop van Propper en eventueel De Jong heb je wel weer een budget

7 augustus 2017 om 12:09

Verdediging moet prioriteit zijn. Eerst een linksback en dan een LCV met opbouwende kwaliteiten. Kan me nog steeds die voorstellen dat ze met Isimat - Schwaab/Luckassen een seizoen in willen gaan. Schwaab en Isimat zijn gewoon allebei als back up gehaald. Daarna kun je eventueel naar een creatieve middenvelder gaan kijken.

7 augustus 2017 om 12:12

Hij loopt er al maanden een beetje slap bij omdat hij te afhankelijk is van andere. Als hij geen voorzet kan krijgen dan is hij gewoon niks. En ik vind dat hij zwaar te kort komt voor het buitenland. Bovendien kan ik die Nederlandse trainers echt niet serieus nemen die steeds de Nederlandse spelers opzoeken die te kort komen voor het buitenland in plaats van toppers. De Boer kan beter Janssen huren of kopen.

7 augustus 2017 om 12:18

Haha je zegt dat Nederlandse trainers niet Nederlandse spelers moeten halen die tekort komen en dan kom je met Janssen. Janssen heeft een half jaar goed gespeeld bij AZ en 3 goede interland gespeeld, bij Tottenham heeft hij geen bal geraakt.

7 augustus 2017 om 15:22

Hij scoort niet maar zijn veldspel is zo slecht nog niet. Hij heeft gewoon pech gehad, want hij werkt keihard. Ook moet je beseffen dat hij niet de eerste keuze is. Hij zal Kane nooit ontstijgen.

7 augustus 2017 om 15:26

En aangezien Frank de Boer toch bezig is met zijn Nederlandse enclave, kan hij beter Janssen nemen. In plaats van die verschrikkelijke Luuk de Jong.

7 augustus 2017 om 12:00

Het zou voor PSV een godsgeschenk zijn als ze Luuk de Jong konden verkopen, is toch een beetje het lievelingetje van Cocu en staat 95% van de wedstrijden basis, ongeacht zijn vorm of doelpunten. Locadia en Lammers voldoen allebei in mijn ogen ook niet om deze spitspositie naar behoren in te vullen.

7 augustus 2017 om 12:23

Locadia en Lammers zijn beide gewoon erg goede spelers. Een betere spits dan Locadia kan PSV sowieso niet zo snel krijgen en je kan hem rustig de kans geven hij schiet er echt wel rond de 20 in denk ik.

7 augustus 2017 om 13:38

Als Luc vertrekt, dan is de selectie meteen gesaneerd. Wel maak ik mij zorgen om bepaalde postjes waarbij ik de bezetting niet NL-tppwaardig vindt en waarbij ik mij zelfs afvraag of het subtop-waardige spelers zijn. De linksback is wel heel schraal bezet en als Arias vertrekt dan heb je een verdediging die niet NL-topwaardig is. Volgens mij ontbreekt het ook aan een aanvallende speler op rechts.
Voor mijn gevoel is de selectie extreem uit balans.

7 augustus 2017 om 12:03

Met locadia en lammers ga je t niet redden, Lammers kan je daar niet op afrekenen, locadia is ook pure middelmaat, heeft ook al genoeg de kans gehad in de spits positie en geeft dan niet thuis

7 augustus 2017 om 12:10

Locadia heet afgelopen 3 jaar nauwelijks als spits gespeeld hoor. Maar heeft zich wel prima ontwikkeld, dus ik vind niet dat je hem al bij voorbaat af moet schrijven. Heeft de afgelopen jaren niet meerdere wedstrijden de kans gehad als spits.

7 augustus 2017 om 15:27

Jaa maar als De Jong verkeerd gebruikt word kan je beter hem of verkopen of doorselecteren en Lammers of Locadia een kans geven.

Ik bedoel het is voor De Jong ook lastig eerst had hij aanvoer. Van echt flankspelers als een Depay of zelfs een Narsingh.

Tegenwoordig spelen op de flank Ramselaar of een Pereiro die beter tot recht komen op de 10 . en vorig jaar waren Bergwijn en Zinchenko ook niet heel constant en als de aanvoer van de flank waardeloos is heb heb je weinig aan Luuk De Jong

Als die clubs slim zijn laten ze hem gewoon staan waar die nu staat, heeft totaal geen meerwaarde in de Premier League of Bundesliga.

Hoe kun je nu serieus belangstelling hebben in De Jong, al tijden niets meer gepresteerd. Op basis van wat heeft De Boer belangstelling? De enige die er straks plezier van heeft is Psv.

7 augustus 2017 om 11:41

omdat hij 1 op 2 loopt.

Vind beetje dat iedereen elkaar napraat.

JA leuk de jong heeft een slecht jaar gehad, maar ik geloof er heilig in dat het dit jaar goed komt,
69 goals in 130 wedstrijd is voor een spits heel goed, en de 2 jaar ervoor heeft hij gewoon 20+ goals gemaakt waardoor PSV kampioen werd.

Iedereen bi jpsv had een minder jaar maar Luuk de jong word hier voor aangerekend,
Naar mijn mening hadden ze er eerder cocu voor verantwoordelijk moeten hebben dat hij Luuk de Jong zo lang heeft laten rommelen, zon jongen kan je ook in bescherming nemen en gewoon tijdelijk eruit halen.

7 augustus 2017 om 11:59

Je vergeet dat De Jong sterk afhankelijk is van de assisten. Hij kan zelf geen kans creëren of spelers uitspelen. Snelheid heeft hij ook niet, maar dan moet je slim zijn wat De Jong ook niet is. Kezman was ook geen topspits, maar wel een slimme spits.

7 augustus 2017 om 12:14

@markbakel. In Nederland was het wellicht ooit een leuke spits in Duitsland en Engeland heeft hij er niks van gemaakt. Denk eerder dat de goede jaren achter hem liggen en dat het huidige niveau ook zijn niveau is.

7 augustus 2017 om 14:23

Ik geef je helemaal gelijk Markbakel. Ik hoop dan ook echt dat hij bij PSV blijft. Zodra hij er weer een paar inschiet, kan het snel gaan. Zie in Locadia ook geen vervanger, en ik weet niet of Lammers al klaar is om een heel seizoen in de basis te beginnen.

7 augustus 2017 om 14:38

@treblex, klopt je kan de lijn daardoor doortrekken naar Willems, Net als Luuk de Jong een slecht seizoen gedraaid, als je dat vergelijkt met voorgaande seizoen waar hij 10 tot 15 assisten had, waarvan 90 erin gekopt word door de Jong, dan is het ergens wel te begrijpen. Daarom geloof ik met nieuwe backs en buitenspelers dat hij dit jaar anders zal zijn want de Diva"s zijn weg bij PSV en de nieuwe garde moet zich bewijzen.

@gilau
Locadia en de Jong is hetzelfde als Huntelaar en van Persie, de ene is een killer en de andere een meevoetballende. Zelf denk ik dat Lammers nog niet klaar is maar volgend jaar wel. Want hij kende een ijzersterke eerste periode maar na de winterstop stagneerde het goals maken ook.

7 augustus 2017 om 11:53

@zwig:

Een De Jong in vorm is gewoon van grote waarde. 46 Goals en 22 assists in zijn eerste twee seizoenen, dat zijn fantastische cijfers. Wellicht leeft hij weer op in een nieuwe omgeving en een andere competitie. De 8-9 miljoen die ik verwacht dat hij zal kosten is natuurlijk een schijntje voor Premier League-clubs, voor dat geld zullen ze best een gokje durven wagen.

7 augustus 2017 om 12:16

@cabinessence. Iets met resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Als PSV er inderdaad zoveel voor krijgt gelijk verkopen. Krijgen ze er nooit meer voor. De Jong is over zijn hoogte punt heen, en kan totaal geen team opsleeptouw nemen of beter laten voetballen. Compleet afhankelijk van buitenspelers en een nr10.

7 augustus 2017 om 13:13

@zwig:

Vergeet niet dat De Jong al een keer in dezelfde situatie gezeten heeft. Hij scoorde bij Twente 25 keer in een seizoen en schoot daarna twee jaar lang geen deuk in een pakje boter. Maar vervolgens leefde hij bij PSV weer helemaal op met twee prima seizoenen.

En dat De Jong afhankelijk is van buitenspelers en een nummer 10, dat valt ook wel mee. In 2014-2015 stond links van hem de egoistische Depay en rechts de matige Narsingh. Toen scoorde hij 20 keer. In 2015-2016 stond links Locadia, die eigenlijk geen flankspeler is, en rechts wederom Narsingh. Toen scoorde hij 26 keer.

7 augustus 2017 om 12:14

Frank de Boer heeft interesse in hem op basis omdat het een Nederlander is. Dat is de enige reden die ik me kan bedenken.

7 augustus 2017 om 12:25

Nee omdat Luuk heeft laten zien met de juiste toevoer veel goals te kunnen maken. Hij heeft een slecht seizoen achter de rug maar ook heel goed gespeeld bij PSV. Als de jong zijn vertrouwen weer krijgt is het een prima spits als hij maar genoeg toevoer krijgt. Voor Engelse begrippen kost ie bijna niets dus ik snap het wel.

7 augustus 2017 om 12:34

Gelukkig spelen ze in Engeland met allemaal buitenspelers. En komt hij bij een team dat driekwart van de wedstrijden met gemak gaat winnen en dat met dominant aanvallend spel

7 augustus 2017 om 15:29

Zolang Benteke en Remy daar vooin rond lopen denk ik niet dat De Jong op veel minuten gaat maken

De Boer had dacht ik aangegeven in één van zijn eerste persconferenties als trainer van CP dat hij er geen geen Nederlandse enclave van zou maken maar het begint er toch op te lijken..
Ik mag hopen dat dit niet waar is want de Jong komt toch echt tekort. Als Frank ook weer een blunder begaat dan zie ik hem niet zo snel meer een mooie buitenlandse club trainen.
Ik vind Koeman wel sterkere aankopen doen, niet alleen als trainer van Everton wat logisch is, maar ook als trainer van Southampton.

7 augustus 2017 om 18:13

Hij heeft pas 1 Nederlander gekocht en wordt nu aan een 2e gelinkt.
Riedewald heeft veel potentie en de jong een realistisch beeld geven 2e spits

Lijkt me niet dat als hij ze vorm niet terug krijgt bij psv dat dan CP hem wil halen? Tenzij ze willen degraderen natuurlijk.

Hoeveel zou hij dan ongeveer moeten opleveren? Gaat denk ik geen succes worden mocht het zover komen, zeker niet als hij deze vorm doortrekt. Misschien handig voor het laatste kwartiertje.

De Boer blijft voornamelijk kijken in de ED. Met riedewald hebben ze een goede gehaald maar zoet en de jong die nu beiden Heb je.d worden zie ik niet direct een versterking. Al zou zoet kunnen verrassen. Voor ik commentaar krijg: ik ben PSV fan en zie graag de jong vertrekken voor een goed bedrag maar CP zou dit niet moeten willen

Dat zou een compleet idiote aankoop zijn van De Boer... De Jong is dusdanig slecht in vorm dat hij in de Eredivisie al amper aan scoren toekomt! Dan haal je hem toch niet naar Engeland?!

Frankie moet even de eredivisie uit zijn hoofd zetten. Er zijn meer landen dan Nederland en betere spelers dan Luuk de Jong in de wereld.

Lijkt mij een broodje aap verhaal. Niet om PSV fans te kwetsen o.i.d., maar Luuk heeft gewoon niet de kwaliteit om op niveau in de Premier League te presteren. Hij heeft bij PSV al moeite om zich staande te houden, zeker op Europees niveau. Dus het lijkt me sterk dat De Boer aan hem denkt. Ik zou me eerder kunnen voorstellen dat hij bijvoorbeeld Jorgensen van Feyenoord of Vincent Janssen op het oog heeft.

Frank gaat zijn doodvonnis tekenen... Luuk heeft al 2 mislukte buitenlandse avonturen achter de rug. En ook bij Psv valt hij nu door de mand... Als de prestaties straks tegenvallen bij C.P. is de Hollandse brigade de klos...

Kom op Frank, je zet jezelf en Nederland voor schut met dit soort aankopen. Als dit soort NLse coaches al dat b garnituur voetballers uit de ED plukt en onsuccesvol blijkt (die kans acht ik groot) denkt een buitenlandse club in het vervolg wel 2x na voordat een NL coach wordt aangesteld en een NLse speler wordt gekocht.

Als PSV maar een enigszins aannemelijk bod krijgt, strik eromheen! Met Locadia en Lammers heb je een prima alternatief. Kan me alleen niet voorstellen dat De Boer hem wil hebben...

Eigenlijk zou ik dit eigenlijk best wel een rare transfer vinden. En dat bedoel ik meer in de zin dat de Boer bij Ajax nooit het volledige vertrouwen had in Milik, omdat hij volgens de Boer voetballend nooit goed genoeg was, en als de Boer met een voetballende spits wilt voetballen, dan heb je toch ook niets aan de Jong?

Daarbij heeft de Boer in de aanval ook de beschikking over Benteke, die ik hoger inschat als de Jong.

Frank, je wilt toch slagen? Luuk komt veel tekort voor het buitenland, dat hebben we in Duitsland, Engeland en bij Oranje gezien. Zelfs bij Psv is het net niet al een jaar! 🤦🏾‍♂️

Dit zou ik echt heel onverstandig vinden van de Boer.

Hij is weer bezig Hollanders te halen die hij kent, maar kan zich beter focussen op het type speler dat hij nodig heeft.

Je kan mij niet wijsmaken dat Benteke niet 3 x zo goed is als Luuk en tegelijkertijd hetzelfde type speler.

PSv gaat een zwaar seizoen tegemoet, luuk mag dan nu in een dal zitten maar als hij weg is moeten ze het met locadia doen die zich alleen kan motiveren tegen clubs als Bayern. Denk dat we niet raar hoeven op te kijken als PSV 4e word achter Ajax/feyenoord die vechten om plek 1 en 2 en vitesse die op drie zal eindigen.

Ik denk dat Luuk de Jong en Frank De Boer goed bij elkaar passen. Luuk heeft weliswaar een mindere periode, maar is wel echt een winnaar en dat is de Boer ook. ze zijn allebei kritisch op zichzelf. daarom denk ik dat dit een goede match kan worden. bovendien bij een mooie club als Crystal Palace!

7 augustus 2017 om 11:54

Ik vind het geen echte winnaar, als je in de verlening vlak voor de penalty's gewisseld wilt worden als aanvoerder zijnde ben je een doetje. Ben niet zo gecharmeerd van Luuk de Jong, doe mij dan Bas Dost maar, maar die zal wel niet te betalen zijn voor FdB

Met spelers als puncheon, zaha, townsend en van aanholt moet hij wel goede voorzetten krijgen. Het afwerken kan hij niet verleerd zijn. Probleem is dat hij dezelfde type spits is als Benteke en die is wel beter dan hem

Nederlandse coaches hebben er vaak een handje van om landgenoten naar hun buitenlandse club te halen, maar spelers van het kakiber Luuk de Jong gaan aan Crystal Palace niets toevoegen. Ongelofelijk domme gedachte dat hij in de Premier League mee zou kunnen, dan heeft De Boer echt geen idee waar hij mee bezig is...

Oefff ..... met dit soort aankopen gaat Palace ( lees Frank de Boer ) het heel erg moeilijk krijgen in de Premier League.

Dat wordt knokken tegen degradatie.

Een beetje overdreven reacties allemaal. Met Benteke heeft de Boer al een fantastische eerste spits. Wickham ligt er al een hele tijd uit en daar achter zit eigenlijk verder niets fatsoenlijks.

Ik neem aan dat, mocht dit gerucht waar zijn, de Boer op zoek is naar een relatief goedkope tweede spits.
Hoewel de Jong het afgelopen jaar slecht was en in het buitenland weinig klaar heeft gespeeld, heeft hij bij PSV toch ook prima dingen laten zien.

Gezien ze, naar ik aanneem gezien de selectie, veel over de flanken zullen gaan spelen is de Jong natuurlijk wel een prima kopsterke reserve spits.

Frank de Boer is met 6 maanden weg bij Crystal, teveel spelers onder de maat, ja leuk zoveel NL spelers maar is waardeloos.
Nu nog als klap op de vuurpijl Luuk de jong erbij nemen haha.

Als hij locadia zou aantrekken zou ik begrijpen die heeft de bouw voor in Engeland te voetballen. Maar luuc die word gewoon weer ondergesneeuwd. Nam Frank echt serieus. Kan bijna niet geloven dat hij luuc wil halen.

Engelse clubs willen vaak nogal veel geld geven. PSV, verkoop Luuk voor 12-15 mln en zet Locadia in de spits. Prima deal als dat lukt

Ik begin me af te vragen of de Boer wel een goede keus heeft gemaakt met Crystal Palace. Er zijn ten opzichte van vorig seizoen veel spelers vertrokken en nog maar weinig nieuwe spelers. En ook weinig creativiteit bij het aantrekken van spelers.

Mensen rustg neem aan dat de Jong gewoon pinch hitter wordt achter Benteke Snap best dat de Boer er een tweede kopsterke spits bij wilt hebben.

Mensah zou wel echt mooi zijn als die naar Pallace gaat. Krijg echt zin om wedstrijden van Pallace te kijken zo. Gelukkig wordt zaterdag al direct Pallace uitgezonden door Ziggo. Pallace of Everton is ook wat ik wil zien komend seizoen!

Doei en bedankt zou ik zeggen. Ik zou hem gelijk wegdoen als ik PSV was ondanks zijn eerste twee seizoenen waarin hij uitstekend presteerde. Vervolgens zou ik Vincent Janssen proberen op huurbasis over te nemen. Dan kun je in de tussentijd kijken voor een definitieve vervanger. Misschien zou je Janssen na zijn huurperiode definitief kunnen overnemen.

Ik denk niet dat de Boer in De Jong geïnteresseerd is, om de simpele reden dat de Boer niet speelt een kerstboom opstelling waar een statische piek nodig is. Of hij haalt hem als supersup maar dat is ook niet echt een ding voor de Jong. Verwacht dat de Boer eerder probeert Marcial te huren, of anders Bony, die zijn veel beweegelijker daarnaast heeft hij toch Zaha?

Als ik de Jong was, zou ik deze kans gelijk aangrijpen. Hij is op dit moment niet in de beste vorm en het is nog maar de vraag of hij een vaste waarde zal zijn/blijven onder Cocu. Tegen Osijek startte hij al niet eens in de basis. Bij Crystal Palace speel je in een sterkere competitie, betere spelers om je heen en krijg je weer een frisse nieuwe start in je carrière.

meteen grijpen deze kans. het afgelopen seizoen en in de loop naar dit seizoen heeft hij zijn vorm nog niet te pakken.
dus ik zou zeggen grijp je kans, je wilde toch nog eens naar het buitenland. en als je zo door blijft gaan bij PSV weet ik niet of je daar wel in de basis blijft, het vertrouwen is toch een keer op

Als dat zo is, is de kijk van Frank de Boer op spelers nog niets veranderd. Van der Hoorn in plaats van van Dijk, ene Gudelj die zo nodig moest komen. Zo te horen houdt Frank van dom en sterk. Hij beseft toch wel dat in Engeland het vertrouwen in een coach goed is zo lang er resultaten worden behaald? Anders heeft hij in Italië niets opgestoken....

Luuk is een fantastische gozer en heeft het goed gedaan maar ik weet niet wat Franjk de Boer aan het sjouwen is maar dat is iets te hoog gegrepen voor Luuk maar ik gun hem de transfer wel hoor want bij psv blijft ie nu aan het sukkelen..jammer maar zn zelfvertrouwen is pleitte omdat het in de voorbereiding niet veel nieuws onder de zon was en psv moet blij zijn om komend siezoen 3te worden..erg maar let maar op..ze moeten er echt een stuk of 3/4 dr bij hebben anders wordt het een treurig jaar voor de fans....achterin is het ook nop..vooral nu Hector weg is gegaan die in de laatste min nog iets kon forceren en nu hebben ze geen kapstok meer voorin....triest zeer triest..ik weet niet wat Brants aan het sjouwen is maar dit gaat niet goed!!!!!!!

Als je Frank graag als je coach hebt moet je niet voor langer dan een half jaar tekenen. Dat ze naar CP gaan is overigens best te begrijpen, het is een leuke club en spelen PL. Bij PSV heb je helemaal niets het komend seizoen, geen Europees voetbal, geen team meer, vraag me af in welke opstelling ze nog kunnen verschijnen straks. De hele basis onder het team is weggevallen of gaat wegvallen. Opnieuw bouwen zonder Zoet, Mexicanen, de Jong, Propper, lastig hoor.

Ik gok dat Frank afgelopen seizoen de Eredivisie maar weinig gevolgd heeft. Luuk heeft een van zijn slechtste seizoenen gedraaid. Kan altijd gebeuren natuurlijk, maar eerder in het buitenland ook al niet goed gegaan. Wie weet bloeit hij op, maar het is wel een risico om hem naar Engeland te halen.
En dan Locadia in de spits die alleen maar gemotiveerd is tegen de echt grote tegenstanders ;-)
Even zonder gekheid... PSV is in mijn ogen niet goed bezig, moet echt verandering komen daar! Zowel in beleid als spelers. Bij de selectie gebeurt al het een en ander, maar of dat nou de juiste keuze zijn...

ik las een goeie..vincent Jansen proberen te huren maar Vincent is ook niet artelijk die ziet ook wel dat er niks te halen is in Eindhoven..nee als ie verhuurt wordt is het aan een club in Engeland....

Bony...lang niks meer van gehoord...die kan de Boer wel helpen...superspits vind ik dat alleen is het volgens mij een lamzak op de training anders begrijp ik niet waarom ie het niet goed doet in Engeland...afijn daar gaat dit niet over maar ik zag zn naam voorbij komen in een reactie.

Ik zou hem niet zo maar laten gaan. Zodra Luuk het net weer weet te vinden is hij van grote waarde voor PSV. En dan kan men hier roepen wat de willen over Luuk, dat moment van scoren zit er aan te komen en dan zal je zien dat Luuk het plezier in Eindhoven zo weer terug heeft.

Ik denk dat een nieuwe omgeving hem best goed kan doen, en zo'n kans om in de Premier League te gaan ballen krijgt hij niet snel weer.

Ben benieuwd als Palace straks met Zoet, Martins Indi, Fosumensah, Riedewald, Janmaat, Clasie, Siem de Jong en Luuk de Jong een paar wedstrijden op rij verliest, wat gaat De Boer dan doen? Locadia, El Ghazi, en Bazoer kopen?

Luuk is van waarde als hij op een goede manier gebruikt word. Anders verkopen en Lammers of Locadia de kans geven.

Voor Crystal palace komt hij absoluut echter te kort. Ik bedoel Benteke of Remy zijn talloze malen beter

De Jong zou dan bij Palace gebruikt kunnen worden als incidentele pinchhitter. Heeft geen aanname en is alleen sterk in de lucht, maar werkt hard en 8 miljoen is tegenwoordig spotgoedkoop voor een PL-club. Dus ja, een optie voor de laatste 10-15 minuten van de wedstrijd.

Desondanks heeft De Jong een laag niveau gehaald en is de Premier League hoogstwaarschijnlijk een paar niveaus te hoog voor hem. De kans dat hij daar zal voldoen, is niet al te hoog. Maar het is een goedkope gok om te nemen vanuit het oogpunt van Crystal Palace.

Mensen, Frank de boer doet dit puur omdat hij Nederlandse spelers/voetbal wilt helpen en niet dat hij bijv. Luuk de jong echt nodig heeft. Dat geldt ook voor Klaassen bij Everton.

Ik ben blij dit nieuws te lezen. Luuk heeft jammer genoeg niks gepresteerd afgelopen seizoen. Ik hoop dat PSV een mooi bedrag er aan over gaat houden en dat geld goed besteed aan broodnodige spelers op mager bezette posities (denk aan linksachter en het middenveld). In de spits vind ik dat we Sam Lammers de kans moeten gaan geven.

Eindelijk positief nieuws ....matige spits als hij de ballen er niet in kan koppen...ik zou Pereiro in de spits zetten.

10 augustus 2017 om 17:20

De Boer gaf vorige week aan in een interview dat hij niet bezig is om Luuk te halen, het zou niet het type spits zijn waar ze naar op zoek zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren