watta
Algemeen
Vrienden (44)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zondag, 1 juli 2007
 • watta
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 8.106
 • 30 jaar (25-11-1991)
 • schiedam
 • vmbo/tl
 • 44
Persoonlijke berichten
27 januari 2010 om 19:19
#2

Hoi Watta,
Elke keer als ik een reactie van jou zie vraag ik me weer af wie die speler op je plaatje is. Ik gok dat het óf Niko Kranjcar is óf Jeffrey de Visscher. Kun je me eindelijk verlossen uit dit dilemma?
gr,
Smara:)

1 februari 2010 om 17:37
#3

Oké, Buffon dus.
Het plaatje is dan wel een beetje uitgerekt.
Ben ik eindelijk verlost uit dit dilemma.
Dankjewel...

8 mei 2010 om 13:11
#4

Je ziet toch duidelijk dat dat Buffon is, alleen al de uitstraling al
Daarnaast was dat truitje een keepers truitje van Juventus en dan kan er maar één op die foto staan met zo`,n profiel, Gigi Buffon

20 mei 2010 om 16:40
#5

Idd mij favoriete keeper is hij dus tsja en aangezien ikzelf ook keeper ben is er maar 1 mogelijk he

Aangepast op 18 november 2010 om 18:52 door watta.

14 juni 2010 om 16:57
#6

Ik ben nieuw op deze site. waar kan ik mijzelf registreren als club expert? Ik wil namelijk graag een column op jullie site plaatsen. Bij voorbaat dank.

17 juni 2010 om 21:18
#7

Hoe ben jij moderator geworden

24 juni 2010 om 21:29
#9

hoi watta,

hoe kun je meer punten behalen??

7 maart 2011 om 19:20
#10

Dank u zeer voor uw visie. Japan kan inderdaad een worp doen richting de wereldbeker over een jaar of vier. Met spelers als Honda, Kagawa, Miyaichi en Nagatomo hebben we een geraamte dat er staat in de toekomst. Voetballers als Uchida, Kazuya Yamamura, Kensuke Nagai, Hiroshi Ibusuki en Yuji Ono kunnen zijn grote talenten die er dan hopelijk ook kunnen staan. Er staat een mooie toekomst op ons te wachten.

Mvg,

Hiro Akeno Goro Minoru Yamasaki

8 maart 2011 om 20:40
#11

Mijnheer,

Dankuwel voor uw bericht. Altijd speciaal als Moderators iets achterlaten op een profiel!
Over de keepers, in Japan is dit al tijden een groot probleem. Als u naar de Wk-selectie kijkt van afgelopen zomer ziet u dat de jongste keeper 27 jaar is! Een verhaal schrijven over keepers is daarom een lastige kwestie, maar des te meer een uitdaging!

Ik ben nu ook bezig met een verhaal over Ryo Miyaichi en de emigratie van Japanners richting de Bundesliga.

Mvg,
Hiro Akeno Goro Minoru Yamasaki

9 maart 2011 om 16:18
#12

Mijnheer,

Een eer dat U mij om tips vraagt, ik zal daarom meteen beginnen met wat tips:

- Zorg voor een pakkende/ opvallende of romantische titel die prikkelt tot verder lezen. Ik koos voor dat laatste, maar bijvoorbeeld iemand als koops schrijft stukken met de volgende titel: ''''gezever van een ouwe lul!'''' Deze grove titel maakt veel mensen nieuwsgierig. Ik kies meestal voor de romantische/sprookjesachtige titels omdat dit meer in mijn Japanse aard ligt.

- Behandel één onderwerp per column en bewandel geen zijpaadjes. Hoe meer zijpaadjes je inslaat, hoe eerder de lezer afhaakt.

- Blijf bij jezelf: ga uit van je eigen ervaringen of je eigen professionele achtergrond. Schrijf over dat wat jou in je werk of je eigen omgeving bezig houdt. Een vereiste is dat je een beetje je grammatica kent. Een juiste spelling is namelijk essentieel om lezers aan je te binden

- Zorg ervoor dat je iets teweeg brengt bij de lezer. Een goede column zet aan tot nadenken, vermaak of verwondering of lokt discussie uit. Ieder goed verhaal bevat een emotie en dat geldt bij uitstek voor een persoonlijk genre als een column.

-besteed aandacht aan een goed slot. Dat kan een verrassende wending zijn, een uitsmijter of een verwijzing naar de openingsstelling. Ook een open eind of een vraag kan goed werken.

-tenslotte is schrijven een kwestie van ritme en routine. Als je het vaak doet gaat het je steeds makkelijker af. Je zult merken dat je in een ritme komt waardoor je op een gegeven moment niet eens meer merkt dat je aan het schrijven bent. Dat wat je in je hoofd hebt vloeit zomaar uit je vingers en zal zich vertalen in een stuk met een kop en een staart. En als je de woorden telt merk je dat je keurig aan je lengte zit.

Ik hoop dat U er iets aan heeft!
Mvg,

Hiro Akeno Goro Minoru Yamasaki.

12 maart 2011 om 10:02
#13

Mijnheer,
Wat ontzettend beleefd en attent van u dat u mij sterkte wenst! Het is verschrikkelijk, ik heb mijn werk afgebeld en zit al bijna de hele dag voor de televisie gekluisterd. Gelukkig woont het grootste gedeelte van mijn familie in steden die er niet zo erg aan toe zijn, maar ik heb uiteraard ook familieleden wonen in Sendai, de stad die het meest te voorduren heeft gehad. Ik heb tot dusver nog niks van mijn tante vernomen, het is afwachten in deze donkere periode..

Ik houd u op de hoogte.
Mvg,
Hiro Akeno Goro Minoru Yamasaki

22 juli 2011 om 16:00
#16

Jij noemt ook Jeffrey zie ik maar dan met twee maal f in je naam.

Bedankt voor de uitnodiging, ik accepteer deze graag aangezien jij iemand bent die steeds goede reacties klaarliggen hebt en een fan bent van de beste doelman in jaren ( Buffon ). En van de mooiste ploeg van de wereld, Juventus ^^

Mvg Jefrey

Aangepast op 22 juli 2011 om 16:01 door Garrincha.

26 juli 2011 om 16:52
#17

Buffon is een geweldige keeper echt iets voor jou

Aangepast op 26 juli 2011 om 16:53 door Torres4life.

31 juli 2011 om 20:11
#18

Had je het al gelezen op Italiaanse sites dat Juve onze Russische Kun Serderov wilde hebben? Cska heeft het bod gelukkig afgewezen. Ik had over hem nog een clubexpert geschreven haha.

Btw: Doet Milo het nog goed bij jullie?

29 november 2011 om 18:44
#19

Hee Watta,

Ik zie dat je geen moderator meer bent. Hoe komt het?

Grtz Mekic

29 november 2011 om 18:44
#20

Hee Watta,

Ik zie dat je geen moderator meer bent. Hoe komt het?

Grtz Mekic

20 januari 2012 om 14:29
#21

Henri Bienvenue is een goeie spits, alleen moet hij nog wennen aan de Turkse competitie, hij mist best belangrijke kansen..

7 september 2019 om 23:51
#23

Ik lees je reactie over Noah Lewis nu pas haha.ik denk het zeker wel. Hij is fysiek echt heel ver ontwikkeld voor z'n leeftijd en ik verwacht dat hij nog sterker en sneller wordt, waardoor dit fysieke voordeel zich voort zal zetten wanneer hij in Feyenoord 1 gaat spelen.in de o19 was hij fysiek heel dominant, maar was hij soms te laconiek. Hij zag er volgens mij niet echt meer een uitdaging in. Ben dus heel benieuwd hoe hij zich nu gaat ontwikkelen in de Kkd. Maar verwacht hem zeker in Feyenoord 1 te zien.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
Girondins de Bordeaux hoopt Thierry Henry aan te stellen als nieuwe trainer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren