Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
20 januari 2024 om 12:36

Hopelijk kunnen we de kansen beter omzetten als de laatste paar wedstrijden. Ze hebben allemaal een tijd rust gehad dus dat is sowieso positief!

20 januari 2024 om 12:40

Verwacht veel vandaag na een trainingskamp van 2 weken in Dubai. Coyg!

20 januari 2024 om 12:48

Ik had ESR wel verwacht. Maakte veel indruk in Dubai! Maar goed, 3 punten zijn nu het belangrijkste, coyg!

20 januari 2024 om 13:13

Ik niet. ESR valt niet in de smaak bij Arteta. Gebruikt hem sporadisch als invaller voor 5-10 minuten, meer niet. Overigens wel gewoon tevreden met de basis 11 hoor.

20 januari 2024 om 13:20

Arteta doet wel alsof hij zeer tevreden is over ESR. Hij mag ook niet vertrekken.

ESR is zelf ook gewoon tevreden met hetgeen wat Arteta geeft. Vergeet niet dat Martinelli ook weinig minuten kreeg na zijn blessure.

20 januari 2024 om 13:26

Ik had Jorginho als 6 laten starten en Rice meer aanvallend, of anders ESR ipv Havertz.

Martenelli had ik ook niet zomaar laten vallen.

Maar ik verwacht dat Arsenal wel wint.

20 januari 2024 om 13:27

Goh wat een kut app is dit toch. 10 spelers in de basis van Arsenal, odegaard die oedegaard wordt genoemd. Doe mij maar Flashscore, tenminste wel up to date.

20 januari 2024 om 14:24

Inderdaad

20 januari 2024 om 13:29

Ben benieuwd naar de linkerflank vandaag. Met Zinchenko achter Havertz en Trossard moet veld breed houden.
Heb er zin in. Verwacht dat Smith Rowe en Martinelli in de 2e helft komen.

20 januari 2024 om 13:30

Nou wals er maar eens een keer overheen. Buiten de wedstrijd tegen Fulham, creëren we meer dan voldoende kansen, het gaat nu echt om het afmaken van die kansen. 3-0 Arsenal

20 januari 2024 om 13:32

Fantastisch sfeertje in het stadion

20 januari 2024 om 13:33

Arsenal heeft vakantie gehad, ik heb vakantie gehad.
Nu hopen dat wij eindelijk weer is winnen.

COYG!

20 januari 2024 om 13:41

1-0 BIG GABI!!!

20 januari 2024 om 13:42

Daar zie je dus een verandering. Het feit dat Rice nu de corners trapt. Wellicht het einde van de korte corners hopelijk. Gebruik maken van Gabriel en Saliba in offensief opzicht!En nu Saka ook gewoon direct. Benieuwd of dit nu een blijvemd ding is. Odegaard deed de 1e seizoenshelft vaak een korte corner.

20 januari 2024 om 13:44

Gabriel dacht als de aanvallers niet willen scoren... Haha

20 januari 2024 om 14:01

30 minuten gespeeld en het gaat nog niet heel vloeiend. Wel amper in de problemen gekomen achterin. Dat is dit seizoen toch de kracht van Arsenal, op de laatste paar wedstrijden na. Nou wat gevaarlijker worden voor de goal van Crystal Palace en hopen op een goal voor een aanvaller om de zelfvertrouwen te laten stijgen

20 januari 2024 om 14:03

Ik had gehoopt dat er tijdens een trainingskamp gewerkt zou worden aan wat andere aanvalspatronen. Helaas weer alleen maar de trechter in en voorspelbaarheid troef.

20 januari 2024 om 14:08

Gabriel > Antony

2-0 Big Gabi Again

Duidelijk dus op corners getraind in Dubai. 2e voor Gabriel!

20 januari 2024 om 14:09

Gabriel weer! Die Richards van Crystal Palace zo slecht

20 januari 2024 om 14:10

3 corners 2 doelpunten en 1 keer de lat. Dat is best gevaarlijk. Nu aanvallend iets soepeler weer worden.

20 januari 2024 om 14:18

Daar de eerste grote kans gecreerd door veldspel. Na een erg goede aanval. Hopelijk meer daarvan in de 1e helft.

20 januari 2024 om 14:19

Kan helaas niet kijken maar goed om te zien dat Arsenal lekker gaat.

20 januari 2024 om 14:26

Als Timber en Tomiyasu terug zijn kunnen we Gabriel wel in de spits zetten. Dan hoeven we ook geen spits meer te halen

20 januari 2024 om 14:49