Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bal over de zijlijn ontging Klaassen: 'Dat zal me worst zijn'

Laatste update:

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax leverde zondagmiddag geen winnaar op. Het enerverende duel in De Kuip tussen de twee topploegen eindigde in 1-1. Daardoor heeft Ajax na twaalf wedstrijden nog steeds drie punten meer dan Feyenoord, dat PSV zag passeren.

Davy Klaassen maakte kort na rust de gelijkmaker en daar kwam het nodige geluk bij kijken, zo erkende hij. "Ja, hij was lucky", erkende de middenvelder in gesprek met FOX Sports. "Ik wilde eigenlijk in de korte hoek schieten, maar hij dwarrelde erin."

Voorafgaand aan de gelijkmaker van Klaassen was de bal bij een actie van Amin Younes over de zijlijn geweest. Dat was Klaassen, naar eigen zeggen, ontgaan. "Oh, was de bal over de lijn? Dat wist ik niet. Maar het zal me nu ook worst zijn", glimlachte hij. De eindstand van 1-1 kon de captain van Ajax bekoren. "Gezien de wedstrijd denk ik dat 1-1 een terechte uitslag is. Natuurlijk, we hadden liever gewonnen. Maar dit resultaat is wel terecht."

Een terechte uitslag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meestal als een team kan leven met een gelijkspel waren ze de mindere. Zo ook vandaag

8 november 2015 om 17:06

Ze waren wel iets minder maar ik vind een gelijkspel wel een terecht resultaat. Het was vooral een hele slechte wedstrijd van beide kanten.

8 november 2015 om 17:11

Werd heel hoog druk gezet door beide teams. Zo ga je fouten forceren. Dat lijkt al snel slecht maar het is een uitstekende tactiek.

8 november 2015 om 17:19

Inderdaad, het leek echt nergens op. Heb meer opstootjes en tackles gezien dan mooie passes. Erg jammer, had me op een mooie wedstrijd verheugd.

8 november 2015 om 18:39

Topwedstrijden zijn zelden de beste wedstrijden, uitzonderingen daar gelaten. Belangen zijn te groot, gemoederen lopen (te) hoog op.

Het is ook niet de technische en tactische perfectie die de klassieker zo mooi maakt, maar de spanning vooraf en tijdens de wedstrijd, de strijd tussen spelers en supporters

8 november 2015 om 23:01

Wat is slecht? De bal niet 4 keer over kunnen spelen? Dan doet de andere ploeg goed druk zetten.
Ik heb vandaag genoten, niet van de hoogstandjes maar wel de inzet en de spanning.

9 november 2015 om 06:53

Daarom is deze wedstrijd bij voorbaat als niks aan als er geen uitsupporters bij zijn. Ik had het geluk bij de laatste uitwedstrijd aanwezig te zijn geweest. Maarja zoals het bij utrecht aan toe gaat ben ik bang dat het vaker gaat voorkomen dat bepaalde supportersgroepen geweerd gaan worden.

8 november 2015 om 17:06

Vond Feyenoord niet beter ofzo.
Zeker de tweede helft niet.

8 november 2015 om 17:33

Zeker de 2 helft niet, dat zeker de 2e helft betekend dus dat je ze de eerste helft ook niet beter vond? Feyenoord was over de hele wedstrijd gewoon beter en had ook de betere kansen.

8 november 2015 om 17:41

Een wedstrijd duurt 90 minuten.
Dus over de hele 90 minuten is het gewoon terecht gelijkspel en vind ik Feyenoord niet beter.

8 november 2015 om 18:01

Vond Feyenoord niet beter

Feyenoord creëerde de betere kansen en was denk degene die had moeten winnen.
Kazim moet die 1 op 1 gewoon afmaken natuurlijk.

Maar ja het is zoals het is

8 november 2015 om 18:12

Maakte hem wel goed af alleen Jasper pakt hem ook wel goed hoor.
Hij stift hem echt de andere kan op van waar hij heen loopt.
Dat Jasper hem pakt is knap.

8 november 2015 om 20:34

Over de hele wedstrijd veel meer aanspraak op de overwinning gemaakt hoor, Feyenoord. De goal van Ajax symboliseerde dat ook. Arbitrale dwaling een van richting veranderd schot leiden de 1-1 in. Want voetballend heeft Ajax amper kansen gecreëerd en Feyenoord heeft meerdere 100% kansen laten liggen.

8 november 2015 om 17:07

Ze kunnen er mee leven dat Feyenoord op 3 punten blijft. 1e helft was voor Feyenoord 2e helft was voot Ajax.

8 november 2015 om 17:07

Ach ja, je naam verraad de kleur van je bril.
Mooie wedstrijd gezien, strijd, passie, heerlijk!

8 november 2015 om 17:08

Of hij is gewoon objectief. Feijenoord was niet de betere vandaag. Allebei de teams streden voor elke meter en allebei hadden ze kansen gecreerd. Sommige fases was Feijenoord beter en sommige fases Ajax.

8 november 2015 om 17:10

Natuurlijk was Feyenoord wel beter. Ajax had alleen het begin van de tweede helft. Feyenoord heeft de grootste kansen gekregen. Uitslag is terecht want we hebben niet vaker gescoord, maar we waren wel beter

8 november 2015 om 17:13

Feyenoord kreeg 1 grote kans in de tweede helft. Hoewel grote kans. Kazim schoot. Automatisch geeft dat hoop bij een keeper. Die man verprutst zoveel.

8 november 2015 om 17:43

Feyenoord was zeker niet beter vandaag. Eerste helft waren ze minder slecht, tweede helft was gewoon voor Ajax. Ondanks die fenomenale redding van Cillissen op de inzet van Kazim. Gelijkspel voelt gewoon minder vervelend als je achter hebt gestaan. Denk dat Klaassen dat ook bedoeld.

8 november 2015 om 17:55

Natuurlijk was Feyenoord niet beter. Natuurlijk is jou observatie. Niet erg verassend natuurlijk.
Het was een klassieker met veel inzet van beide partijen. Maar het was geen hoogstaand voetbal. Dat werd door beide clubs niet gepermiteerd.
Wat me wel opviel is dat het wel leek alsof Feyenoord afgelopen donderdag speelde ipv Ajax. Ajax leek over meer longen te beschikken in de tweede helft dan Ajax.
Eerste helft vond ik Feyenoord zeker beter. Tweede helft niet. Vond Ajax toen iets beter, al werd het niet in kansen uitgedrukt. Het verschil kwam waarschijnlijk omdat Frank de boel wel moest omgooien door blessures. Toen kwamen spelers weer te staan op de posities waar ze horen te staan.

8 november 2015 om 17:11

Tweede helft was ajax beter dan Feyenoord man. Echter lijkt het me logisch dat je als nr 1 kan leven met een gelijkspel bij de concurrent. En ja de eerste helft was feyenoord beter. Terechte uitslag dus. Wat een gezeik over die lijn. Niemand gehoord toen Elia een vrije trap versierde waaruit Veltman scoorde vorige week.

8 november 2015 om 17:13

Niemand gehoord? Ik heb 10 dagen lang niets anders dan gehuil gehoord. Ajax was 20 minuutjes betet. De rest van de wedstrijd Feyenoord dat ook gewoon de gevaarlijkste kansen had.

8 november 2015 om 17:13

Dat is een subjectieve situatie. Ik vond het wel een overtreding, jij niet. Een bal over de lijn is een bal over de lijn.

8 november 2015 om 17:16

Geen Feyenoorders gehoord toen . Dat bedoel ik. En terecht. Wat boeit het of je nou onterecht scoort? De scheidsrechter doet blijkbaar zijn werk niet goed.

8 november 2015 om 17:17

Feyenoord was voetballend matig Ajax kreeg ook kansen.....

8 november 2015 om 17:22

Maar als beide ploegen een helft de betere waren, dan heeft Ajax toch juist meer gekregen dankzij een ongeldige goal of niet? Je spreekt jezelf namelijk erg tegen. Ajax heeft nul kansen gecreeerd in de tweede helft tegenover een grote van Kazim.

8 november 2015 om 17:22

Ajax heeft 1 kans gehad en een dwarrelschot dat de goal ingaat na een bal over de zijlijn. Ik kan met de uitslag leven. Feyenoord had alleen het betere van het spel. Ik snap niet waarom het zo moeilijk is om dat toe te geven.

8 november 2015 om 17:26

Jouw reactie is de dood in de pot voor de sportiviteit.

Wat het boeit is dat het voetbal niet meer belangrijk is, maar alleen de drie punten. Zelfs rechtvaardigheid is hieraan ondergeschikt. Dat boeit het.

En het meest trieste is dat de voetballerij langzaam maar zeker zo geëvolueerd is en dat dit bij misschien wel zo bij meer dan 90% van de supporters tussen de oren zit.

Winnen is belangrijk, hoe is niet belangrijk. Of het terecht of eerlijk is, boeit ook niemand,

Daarna gaan we elkaar.op internet allemaal voor rotte vis uitmaken. Voetbal anno 2015.

8 november 2015 om 17:41

Feyenoord vond ik niet prima spelen vandaar. Ik vond feyenoord sowieso slechter dan in de beker. Ajax was echt niet minder, sterker nog ze waren beter. Eerste helft niet. De tweede helft wel.

8 november 2015 om 17:41

Als je 1 kans van Ajax hebt gezien moet je wel even je bril poetsen. Het waren er misschien niet heel veel maar Bazoer, Sinkgraven en Gudelj waren toch behoorlijk gevaarlijke momenten. Daarnaast ben ik het met je eens dat Feyenoord misschien iets sterker was over het geheel. Maar niet in die mate dat ze meer verdienden dan een gelijkspel. En die bal over de zijlijn die werd gemist door de arbitrage... Ach ja. De arbitrage heeft de rode kaart overtreding van El Ahmadi ook 'gemist'. Dat hoort erbij. Ik vond dat de grensrechters meegingen in het niveau van de wedstrijd. Ze zaten er wel vaker naast. Ik zie het maar zo, de klassieker is qua spanning eindelijk weer echt. Nu nog het uitvak vol.

8 november 2015 om 17:52

Omdat Feyenoord niet het betere van het spel had. Feyenoord is de 20 minuten voor de rust wat sterker geweest. Toen viel die goal ook. Eerste deel van de 1e helft was voor geen van beiden. Dat was gewoon te rommelig en te slecht. Tweede helft was ondanks die kans van Kazim verder gewoon voor Ajax. Ajax speelde het alleen niet altijd goed uit. Met name Fischer. Slechte voorzet geven terwijl hij makkelijk zelf uit kon halen etc.

8 november 2015 om 18:05

Als je 010 maar 20 minuten het betere van het spel geeft, kun je Ajax de tweede helft niet meer dan dat geven. Laten we zeggen dat het rommelig en slecht was, waarbij 010 de eerste 'op punten' wint en Ajax de tweede helft. Geen van beide maakte aanspraak op een overwinning, daar was het niveau veel te laag voor.

8 november 2015 om 18:07

feye88
Feyenoord had echt niet het betere van het spel. Eerste helft was Feyenoord beter. Tweede was Ajax beter. Verdedigend deden beide het goed. Aanvallend was het van beide kanten armoedig. Dat is de wedstrijd in een korte omschrijving. Niets meer en niets minder. Al het andere wat er over wordt geschreven of over zal worden geschreven zal eigenlijk alleen door clubkleuren beinvloed worden.

8 november 2015 om 17:14

Verschil tussen terechte uitslag of ermee kunnen leven. Kuyt vond het helemaal ruk, maar gaf ook aan dat het gewoon niet goed genoeg was oftewel terecht. Ajax speelt uit in de Kuip, dan mag je niet ontevreden zijn als Klaassen. Al denk ik persoonlijk dat ALS het kwartje een kant op had moeten vallen, feyenoord er meer recht op zou hebben. Genoten van duels Elia en Tete en zeker van zijn 2 geniale steekpasses. Pfff

8 november 2015 om 17:25

Of het is drie dagen na een zware Europese wedstrijd en de ploeg heeft veel blessures. Daarnaast iseen uitwedstrijd tegen een direct concurrent prima om gelijk te spelen. Ajax heeft deze zware serie heel goed doorstaan, zeker gezien het aantal wissels dat de ploeg heeft moeten doorvoeren.

8 november 2015 om 17:58

Feyenoord had wat meer balbezit maar was na mijn mening helemaal niet gevaarlijk. Ajax hebben we helemaal niet gezien maar ik vind dat dit duel weer geen winnaar verdienden.

8 november 2015 om 18:09

de wedstrijd had beide kanten op kunnen vallen..dus dan is het logisch dat je dan deze uitspraak doet dat je kunt leven met een gelijk spel..
Eerste helft was Feyenoord iets beter, tweede helft had Ajax het betere van het spel..

8 november 2015 om 18:09

Nee hoor, het ligt ook aan de stand op de ranglijst. Ajax blijft nu drie punten plus doelsaldo voor op Feyenoord en de lastige uitwedstrijd naar de Kuip zit erop. Nu heeft Ajax een paar makkelijker wedstrijden voor de boeg en kan ze lekker consolideren. Mag in de tweede seizoenshelft Feyenoord zonder publiek op bezoek in de Arena terwijl ze dan moeten winnen. Dat is voor Ajax een uitstekende uitgangs situatie dus is Ajax vandaag zeer tevreden.

9 november 2015 om 03:44

Mwah, ajax was net aan de betere de tweede helft, feyenoord iets beter de eerste maar dat viel ook wel mee. Ze hadden alleen een goede fase laatste tien minuutjes van de eerste helft en dat is dan wel wat je echt bijblijft. Maar als je goed in je geheugen graaft, realiseer je je wel dat de overmacht zeer meeviel en dat ajax het eigenlijk alleen even na de goal moeilijk had. Dat gold trouwens ook voor feyenoord toen zij achter kwamen te staan.

Was idd over de lijn, maar Feyenoorders lijken mij de laadte die moeten klagen over arbitrage. ..

8 november 2015 om 17:09

Want? Vorige week een punt te weinig gekregen door een buitenspelval van een meter. Deze week door een bal over de zijlijn. Verder dingen mee en tegen gehad maar die waren niet van directe invloed op de uitslag.
Als je naar die bal van cambuur gaat refereren: zelfs in de herhaling is het onduidelijk of de bal over de lijn was. Laat staan in een moment opname.

8 november 2015 om 17:13

Want ? Beker vergeten? El ahmadi die geen rood krijgt en dan niet beginnen over klaassen die nauwelijks vasthoudt.

8 november 2015 om 17:14

Maar wel een veelbelovende aanval stopte. Klaassen schrok er zelf van want hij wist dat hij zomaar zn 2e geel kon krijgen.

8 november 2015 om 17:16

Zeg vriend, is het jou ontgaan dat Dirk Kuyt toch zeker een halve meter buitenspel stond? Je moet niet zo zeuren, ik heb je comments hierboven ook gelezen en het gaat nergens over, je noemt in feite de goal van Ajax onterecht en wat voor jullie dus 'Lucky Ajax' is, maar Feyenoord goal vandaag had afgekeurd moeten worden en hoeveel geluk hadden jullie vorige week wel niet? In de beker, dat was ook meer geluk dan wijsheid. 1-1 is een terechte uitslag, als je naar het spelbeeld kijkt, Feyenoord had misschien meer kansen, maar de combinatie 's van Ajax waren beter en als er niemand een 2e goal scoort, blijft het 1-1.

8 november 2015 om 17:19

Was geen buitenspel kijk de samenvatting maar.

8 november 2015 om 17:21

Hhahaha Brianee, zet jij jezelf voor schut. Fox heeft met een lijntje nog laten zien dat het geen buitenspel was.

Ajax heeft combinaties op het middenveld, maar werden niet gevaarlijk. 1 goede kans gehad. De uitslag is terecht, maar Feyenoord had het betere van het spel. Zo moeilijk is het niet om dat toe te geven toch?

8 november 2015 om 17:22

Kuijt stond helemaal geen buitenspel, in de nabeschouwing bij Fox is dit duidelijk getoond.

8 november 2015 om 17:25

Lijntje lag op zn voeten. Regel is dat de ledematen meetellen waarmee je mag scoren. Kuyt zijn schouders en hoofd hangen naar voren. Dus buitenspel. En dus een heel lelijk foxlijntje!

8 november 2015 om 17:31

Het is toch ongelooflijk dat die EL Ahmadi weer wegkomt met zo'n actie? Die man heeft in iedere topwedstrijden eenzelfde schandalige overtreding, kan me niet herinneren dat ik hem er ooit met rood af heb zien gaan.

8 november 2015 om 17:37

Of het buitenspel was kan je over discussieren. Feit is dat de lijn van Fox niet evenwijdig liep met het veld (kijk maar naar het begin en het eind van de lijn. Deze gaat door de lijn die op het veld ligt heen). Kortom, hier kan je niks over zeggen.als het buitenspel was, dan kan ik me zeker voorstellen dat de grensrechter dit niet heeft kunnen zien. De bal over de zijlijn was zeker duidelijker. Maar laten we nou niet gaan janken. Kazim, el Ahmadi en Elia hadden ook allemaal rood kunnen krijgen. Het is echt niet zo dat de scheidsrechter expres slecht was vandaag...

8 november 2015 om 17:54

Stuk of 3 a 4 onterechte penals meegekregen. Waarvan helaas ook een tegen Cambuur...

8 november 2015 om 20:40

@rikkinho Daar staan nog meer penals tegenover die Feyenoord onterecht niet kreeg.

En terecht dat je niet kan interesseren.

Heel goed Klaassen.

Ajax zal wel beter moeten gaan voetballen in de belangrijke wedstrijden, want het houdt niet over. Telkens geven ze voetballend niet thuis. Ik hoop stiekem dat Ajax in de winterstop een fatsoenlijke spits koopt, dat zou al een wereld van verschil kunnen maken. Dan hoeven we ook niet telkens iemand anders daar neer te zetten.

Niettemin is een puntje bij Feyenoord in De Kuip na een aantal zware weken geen slecht resultaat.

Ik snap dat wisselbeleid van FdB af en toe echt niet wie zet nou Serero in het veld.

Voor de rest was gelijkspel een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld. \

Het spel wordt er gewoon niet beter op. El Ghazi lang geblesseerd werkt ook niet echt mee. We zakken alleen maar dieper in de ondergrens. Ui europa en uit de beker. Weinig kans op de titel met dit zwakke elftal. Gudelj en Sinkgraven brengen te weinig en Younes is eigenlijk ook te slecht voor Ajax. Alleen met veel versterkingen heb je nog kans op de titel want ten opzichte van vorig jaar zijn we eigenlijk geen meter opgeschoten. Laat Overmars maar eens de portemonee opentrekken want met deze selectie houd je dan gewoon geen heel seizoen vol!

8 november 2015 om 17:27

Weinig kans op de titel? Hoezo? Na uitwedstrijden tegen Vitesse, Feyenoord en Heracles (doen prima mee) staat Aajx nog altijd fier aan kop. Ook al uit gespeeld bij Twente en AZ die nog wel komen boven drijven. Nee, de ploeg staat er gewoon prima voor.

We zijn uiteindelijk goed weggekomen, gelukkig was de laatste 20 minuten bij Feijenoord de pijp ook leeg.

Cillissen blijft een geweldige keeper.

Echte klassieker, waarbij zowel de Ajax supporters als ook de Feijenoord supporters graag een andere uitslag hadden gezien.

Je ziet toch dat dat zware programma in de beentjes gaat zitten, anders win je zulke potjes gewoon..
Jammer dat europees voetbal dan zo in je nadeel kan gaan werken.

Het zal ons inderdaad koud laten hoe dat doelpunt tot stand komt, hij telt en dat is het belangrijkste vanuit Ajax perspectief. Strategisch gezien een prima resultaat, zelfs als je het wedstrijdverloop erbuiten laat. Het gat met Feyenoord blijft 3 punten, we blijven koploper en kunnen een van de lastigste duels van het seizoen afstrepen van de lijst.

Nu is het zaak om de resterende 5 competitieduels te winnen en misschien Europees ook nog wat punten te pakken. Dat we er waarschijnlijk uitgaan is voor deze selectie misschien niet eens zo verkeerd, het is gewoon te zwaar voor deze selectie is gebleken. 7 wedstrijden in 23 dagen is ook bijzonder veel, dus erg verdrietig dat we afscheid nemen van de EL hoeven we niet te zijn. De competitie heeft de hoogste prioriteit.

De bal was inderdaad over de zijlijn, maar het zal ook mij een worst wezen.

Ik als Ajax-supporter vind het niet erg dat er gelijkgespeeld is, maar ik ben ook niet bij dat het een gelijkspel is geworden. Tegen clubs als Roda JC, FC Groningen, Heracles Almelo, etc. speelt Ajax meestal wen redelijk goed tot gewoon prima, maar in Europees verband en in de grote wedstrijden tegen PSV en Feyenoord spelen ze echt elke keer erg slecht.

Wanneer gaat de Boer nou eens inzien dat Lasse Schöne aan de rechterkant niet werkt? Davy Klaassen mag van mij ook weleens op de bank gezet worden en dan Sinkgraven op zijn plek. Ajax heeft het telkens over het meevoetballen van de spits en dat die technisch sterk moet zijn, maar hoe technisch moet een nummer tien dan zijn?

In dit geval geval is Klaassen (die ik sowieso al matig vind spelen dit seizoen) dus de nummer tien, maar die is ook allesbehalve technisch en Sinkgraven mag van mij ook weleens meerdere wedstrijden de kans krijgen op de tien positie en Sinkgraven is, vergeleken met Klaassen, technisch sowieso beter.

Dat ik geen fan ben van Joël Veltman heb ik al vaker aangegeven en van mij mag hij ook op de bank terecht komen. Veltman speelt de laatste tijd wel redelijk, maar verdedigend laat hij gewoon steken vallen en zet een speler die fysiek sterk is en lang is tegenover Veltman, en Veltman wint zijn duels dan letterlijk met hangen en wurgen en een groot deel van de duels zal hij verliezen.

Mits iedereen fit is, is dit gewoon in mijn ogen de beste opstelling (zie opstelling). En ja, Heitinga heeft de laatste jaren niet bijzonder veel meer gepresteerd en de Boer gaf laatst aan dat Heitinga minder snel was geworden, maar hij zal toch niet zo sloom zijn geworden dat hij elk sprintduel verliest en hij zal toch niet zo slecht zijn geworden dat hij niet meer mee kan in de Eredivisie?

Ook denk ik dat Riedewald een stuk beter zal spelen, als hij een ervaren speler als Heitinga naast zich heeft.

Cillessen
Tete
Heitinga
Riedewald
Dijks
Bazoer
Sinkgraven
Gudelj
el Ghazi
Milik
Fischer

Net zoals wij geluk hadden met de eigen goal van Veltman anderhalve week geleden. Over beide wedstrijden was er voor mij niet echt een bovenliggende partij aan te wijzen. Uiteindelijk denk ik dat Ajax wel constanter is en ook boven ons zal eindigen, maar we zijn wel wat dichterbij gekomen.

terechte uitslag maar waarom hoor ik ajax nu niet over de scheidsrechters met kuipvrees want ajax is aardig gemats dacht ik zo

8 november 2015 om 17:49

Omdat er 3 spelers van Feyenoord wellicht een rode kaart hadden kunnen hebben (kazim, el Ahmadi en Elia)? Bij Ajax zaten Klaassen en Tete er ook wel aardig tegenaan en had dan ook gegeven kunnen worden. Overigens ben ik er nog steeds niet van overtuigd dat het geen buitenspel was. Je ziet dat de lijn die Fox tekende niet klopt (Je ziet dat de lijn van het veld kruist met de lijn die Fox tekende en dan weet je dat het niet klopt). Die bal bij Younes was natuurlijk duidelijk over de lijn, maar het is niet per se zo dat daar direct de goal uit voortkwam. Eerst liep die Feyenoorder nog te slapen en werd die bal nog een paar keer breed gelegd, voordat Klaassen deze met geluk binnen kon schieten

8 november 2015 om 18:03

omdat het alle drie geen rode kaarten waren en die van ajax gespaard werden met een tweede geel bedoel jeook was het geen buitenspel
jammer dat sommige mensen niet zonder clubbril kunnen kijken

8 november 2015 om 18:47

Je bent duidelijk niet serieus te nemen als alles van Ajax wel rood is en de rest niet. Ow, ik zie het al: Je bent een FC Utrecht fan... Daar gaat je objectieve blik, die je pretendeert te hebben, weer

8 november 2015 om 18:13

omdat de scheids aan beide kanten kaarten had kunnen en of moeten geven.. Beginnende met El ahmadi bij die situatie met Bazoer..
Klaassen had inderdaad ook een tweede geel moeten krijgen.
Kazim had er ook met rechtstreeks rood vanaf gekund met die overtreding op Veltman

8 november 2015 om 20:26

El Ahmadi en Klaassen hadden inderdaad rood moeten/kunnen hebben. Maar Kazim deed toch weinig verkeerd. Als we daar al kaarten voor gaan geven dan had deze wedstrijd gestaakt moeten worden doordat beide teams nog te weinig spelers op het veld zouden hebben. Verder aan beide kanten behoorlijk veel verkeerde beslissingen van Nijhuis (Vilhena kreeg geen 1x een vrije trap mee terwijl hij steeds neergehaald werd bijv) maar de enige echte cruciale fout was natuurlijk die bal over de zijlijn. Helaas kost het ons nu weer punten net als vorige week met Schaken die 2 meter buitenspel stond.

9 november 2015 om 21:04

Net zoals ons dat een ronde verder in de beker kostte na die overtreding die kuyt maakte op Veltman..
Of het randje buitenspel van Kuyt waaruit de 1-0 ontstond zondag

8 november 2015 om 18:14

Nu hoor je wat minder omdat Ajax pas volgend seizoen weer naar de Kuip moet. Precies dezelfde reden dat je deze week ook geen klachten over Feyenoord van Frazer zult lezen. De arbitrage was strenger dan vorige klassieker dus kennelijk heeft klagen wel enig effect.

En Ajax is zeker gematst, een uit bal even na de middellijn om precies te zijn werd niet gegeven dus kon Ajax het balbezit houden. Die voordeeltjes heb je elke wedstrijd weleens, net zoals je ook een paar keer in de wedstrijd weleens een uitbal onterecht tegen krijgt.

Wat speelde Klaassen een partij slecht zeg. Aannames die verkeerd waren wanneer ze goed waren was het een kans. 1 op 1s een man passeren kan hij al helemaal niet. Eerste helft kan ik me er eentje herinneren. Gewoon een kwestie van slepen en je staat 1 op 1 met de keeper. Vond Gudelj de uitblinker aan Ajax' kant

Gewoon een terechte uitslag. Zowel Feyenoord als Ajax speelde slecht. Als het grut dat bij deze teams loopt Oranje moet dragen, kunnen we beter zoals de Speld gekscherend schreef ophouden met het Nederlands mannen voetbalelftal.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, omdat FC Groningen tegelijk speelde.
Maar hoe speelde Botteghin? En hoe doet hij het in Rotterdam tot nu toe?

8 november 2015 om 18:45

Speelt praktisch nooit. Ik vind dat hij wel mag spelen in plaats van Jan Arie

8 november 2015 om 20:28

Heeft goed hespeeld vandaag. Staat als een huis en oogt veel betrouwbaarder dan Jan-Arie die zijn plek wel kwijt is denk ik. Wel veel slordige inspeelpasses maar daar is Baco Arie koning is dus alsnog een vooruitgang. Beek speelt ook meteen een stuk beter nu net als Kongolo.

Feyenoord de iets betere partij vanwege de betere kansen.
Voor Ajax al met al een goed resultaat. De aanval van Feyenoord is afgeslagen en Psv zal ook nog wel punten laten liggen in de Kuip. Dus Ajax is de morele winnaar vandaag.

Het zou hem sieren als hij toe zou geven dat de bal uit was en dat Feyenoord verdiende om te winnen

8 november 2015 om 19:11

Ten eerste waarom zou hij dat weten?
En het kan hem en terecht ook niet boeien ook.

Goed voor PSV dit gelijke spel. Beste selectie en volwassenheid. Best presterende ploeg in Europa ook, enige lichtpuntje! Hopelijk worden ze kampioen (zeg ik geheel neutraal). OT: Klaassen moet zelf eens beter presteren, vooral in Europa!

@wve
Nee, nu kan het hem niet boeien maar als Feyenoord zo een goal zou maken dan
schrijft hij er 2 weken over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren