adutchbrew
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 30 september 2007
  • adutchbrew
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.981
  • jaar (--)
  • New Mexico V.S.
  • 6
Persoonlijke berichten
7 augustus 2012 om 08:14
#1

Nou, wat zei ik je. Daley Blind komt echt veeeeel te kort. Als hij de taak van Vertongen zou graag over wilt nemen, moet hij uitstraling hebben en durven opbouwen. Hij is niet kopsterk, durft niet en komt gewoon kwaliteiten te kort. Dit was Psv, maar hoe denk je dat hij in de Champions League gaat presteren tegen nog grotere tegenstanders? Totaal geen vertrouwen in Daley. Groningen is misschien iets voor hem.

8 april 2013 om 18:12
#2

Hallo adutchbrew,

Ik wou het nog even met je hebben over de Cillessen/vermeer kwestie, waarin jij mij voorbarig noemde. Hoezo voorbarig? Waarschijnlijk heb ik meer van Jasper gezien dan jij. Een jaar bij NEC geregeld op de training. Verder ziet iedereen wel wat voor een keeper Cillessen is en wat voor potentie daarin zit. Bert van Marwijk zag het, Louis kan hem simpelweg niet oproepen omdat hij niet speelt. Ik denk dat Vermeer in het begin de voorkeur kreeg omdat hij een Ajax-doelman was, hij kon het niet maken om Cillessen meteen de voorkeur te geven. Had Jasper vanaf het begin dat hij bij Ajax kwam in de basis gestaan, weet ik zeker dat hij verder was geweest dan Vermeer nu was. Begrijp me niet verkeerd Vermeer is een prima keeper en zeker goed genoeg voor Ajax, ik vind het alleen jammer en raar dat Jasper dan is aangetrokken.

10 april 2013 om 15:19
#3

Ik heb ook niets slecht te zeggen over Cilessen hoor en ben maar wat blij met hem als tweede doelman achter Vermeer, net zoals ik het mooi vondt dat we een Vermeer achter Stekelenburg hadden. Ik zal ook niet zeggen dat Cilessen niet beter kan worden dan Kenneth. Maar je kunt ook niet vaststellen dat Cilessen beter is of zal worden dan Vermeer. Dat is puur speculatief en daar heb ik wel een probleem mee. Er zijn er teveel die Jesper beter vinden dan Kenneth terwijl Jesper nog amper wedstrijden op top (cl) heeft gespeeld. Wedstrijden waar het om gaat, waarin Kenneth duidelijk heeft bewezen zijn mannetje te staan. Ik hoop dat Jesper dat ook zal doen , maar vooralsnog is dat zoals ik al zei speculeren.
Kenneth heeft aspekten van het keepen die, vooral voor het Ajax systeem, beter zijn, terwijl Jesper op andere punten excellereert.

2 oktober 2013 om 17:04
#4

Zeggen dat iemand maar wat l*lt is wel gewone taalgebruik misschien moet je inderdaad niet meer op mij reageren.

20 november 2013 om 16:35
#5

En nu ben ik ineens een Ajax-hater?
Donder toch op man, ik prefereer ADO voor de rest maakt het me niet uit, ik kijk objectief en Blind is niet goed en vd Wiel speelt gewoon matig bij Oranje, in ieder geval deze pot, dan heb ik liever Janmaat die het beter doet bij Oranje dan bij Feyenoord.
Als je bijdehand wilt doen, of je frustraties los wilt laten, je kan me altijd bellen.
xx

13 december 2013 om 12:29
#6

Hey Adutchbrew,

Thanks voor je reactie op me posted.
Ik wil me best in de discussie mengen maar dat worden dan elle lange discussies waar wij met zijn tweeën een onenigheid in hebben. Daar hoeven de andere gebruikers van Voetbalzone geen last van te hebben.
Je moet begrijpen dat je als moderator ook gewoon je mening moet en mag kunnen uiten op een posted. Ik snap dat sommige er niet mee eens kunnen zijn en dat het voor sommige reden is van reageren.
Maar om dan te zeggen dat het een slechte moderator is dat heeft er niks mee te maken. Ik ben wellicht de kritische moderator die op voetbalzone zwerft en ga graag de discussie aan maar reageer een beetje volwassen.
Ik vind wel dat als je problemen hebt met mij als moderator mij daar op mag aanspreken en dat gewoon in een prive berichtje mag melden.
Daar zijn de forums niet voor.
Daarom moet ik ze aanpassen anders kunnen we daar een aparte posted voor aanmaken.

Ik sta open voor feedback en reacties.

Met vriendelijke groeten,

Jouses
Voetbalzone.nl
Moderator

Aangepast op 13 december 2013 om 12:32 door jouses.

1 juni 2014 om 00:17
#7

Mijn complimenten voor je reacties op de wedstrijd Oranje-Ghana. Ben het er helemaal mee eens, en zou willen dat ik het zo goed kon verwoorden .

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 14 juni
Olympique Lyon heeft nog altijd belangstelling voor Orkun Kökçü. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren