Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet’

Laatste update:

Philippe Sandler heeft zich dit seizoen met zijn spel bij NEC in de kijker gespeeld bij zowel Ajax als PSV. Namens de Amsterdammers zaten Marijn Beuker en Kelvin de Lang zondag op de tribune bij het verloren competitieduel met AZ (0-3) voor Sandler, terwijl PSV-directeur Marcel Brands de verdediger van NEC eerder op de dag bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie een ‘interessante speler’ noemde.

NEC-trainer Rogier Meijer stak al meerdere keren de loftrompet over de mandekker die nog tot medio 2025 vastligt in De Goffert en deelt in gesprek met het Algemeen Dagblad andermaal complimenten uit aan Sandler. “Ik vind hem aan de bal van heel hoog niveau. Hij maakt vrijwel altijd de goede keuze.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Meijer is van mening dat Sandler goed past bij een club als Ajax. “Ajax is behoudens dit seizoen vrij veel aan de bal, dus daar kan Philippe een goede rol in spelen. Er wordt nu veel ingezoomd op zijn verdedigende capaciteiten, maar ook daarin heeft hij grote stappen gezet. Ik denk dat hij klaar is voor een topclub.”

NEC-aanvoerder Bram Nuytinck kan zich in de woorden van zijn hoofdtrainer vinden. “Philippe kan makkelijk mee bij Ajax en PSV. Ik heb veel goede verdedigers als ploeggenoot gehad, zoals Virgil van Dijk en Stefan de Vrij bij Jong Oranje, maar Philippe is het meest compleet. Ik heb aan de bal zelden zo’n speler gezien”, klinkt het lovend.

“Toen ik afgelopen zomer terugkeerde bij NEC, zei ik tegen hem: ‘Jij hoort hier niet te spelen.’ Het is heel bijzonder dat Philippe het shirt van NEC draagt”, stelt Nuytinck.

Sandler werd recent weleens verweten te laconiek te zijn, maar Meijer gaat niet met die kritiek mee. “Over Virgil van Dijk zeiden ze toch ook dat hij laconiek was? En hij is nu de aanvoerder van Oranje. Ik vind niet dat Philippe laconiek is. Een foutje maakt iedereen.”

Interesse Ajax en PSV


Zondagochtend wist De Telegraaf te melden dat zowel Ajax als PSV aast op Sandler. De Amsterdammers zouden het meest concreet zijn. Volgens de ochtendkrant is Ajax op zoek naar een opbouwend sterke centrale verdediger, en staat Sandler dus bovenaan de lijst.

Dat lijkt te worden bevestigd door de aanwezigheid van De Lang en Beuker in De Goffert zondag. Eerstgenoemde is hoofd scouting bij Ajax, terwijl Beuker directeur voetbal is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit charme-offensief begint wat mij betreft een beetje groteske vormen aan te nemen.

Geen speld tussen te krijgen! Sandler is het meest compleet.

Ze kunnen goed voetballen, ze kunnen verdedigen en alleen Sandler is blessuregevoelig.

Psv heeft ongetwijfeld versterking nodig achterin, misschien zelfs 2. Maar mag hopen dat ze op een hoger niveau mikken dan Sandler..

30 april 2024 om 15:16

Het niveau van Sandler is niet het probleem. Ook bij Feyenoord liet hij zien mee te kunnen. Het gaat er meer om dat zijn fysiek onbetrouwbaar is.

30 april 2024 om 15:26



In die 51 minuten bij ons? Maar nee de verhalen waren verder wel positief die over hem gingen. Dat kwartiertje tegen PSV werd hij wel overdreven veel opgehemeld. Juist een verdediger vind ik in zo'n korte tijd moeilijk beoordelen. Elk foutje kan fataal en die maak je niet snel in een kwartiertje.

De vergelijking maken met een V Dijk en De Vrij tijdens hun jaren in Jong Oranje.. die gaat wel heel mank met een Sandler van 27 jaar..

30 april 2024 om 15:32

Daarnaast heb je ook nog zoiets als niveau, zowel in algemene zin als in specifieke eigenschappen. In geen van de categorieen wint Sandler het enigszins van die twee. Ook aan de bal zijn beide heren een stuk beter. Ik acht de kans zeer klein dat Sandler het tempo van de PL uberhaupt aan zou kunnen. Ik betwijfel namelijk of hij de Nederlandse top uberhaupt aankan.

30 april 2024 om 16:10

Nuytinck zegt niks meer of minder dan dat Sandler de meest complete verdediger waar hij(!) mee gespeeld heeft. Hij vergelijkt Sandler dus niet(!) met de huidige Van Dijk en De Vrij want iedereen zal snappen dat laatstgenoemden 14 klassen beter zijn. Hij vergelijkt de Sandler waar hij nu mee samenspeelt met de Van Dijk en De Vrij waar hij rond 2011-2013 mee samenspeelde in Jong Oranje en vind Sandler vanuit dat oogpunt(!) de meest complete speler waar hij zelf mee gespeeld heeft. Kan je inhoudelijk van vinden wat je wil en ik zou persoonlijk dergelijke vergelijkingen niet zo snel maken omdat veel mensen nog wel eens moeite willen hebben met begrijpend lezen.

30 april 2024 om 16:53

Nuytink heeft met de vrij en v dijk samen gespeeld in jong oranje. Hij vergelijkt hun spel met hoe sandler nu voetbalt. Er staat niet dat sandler met v dijk en de vrij heeft samen gespeeld

Er is wel een kleine Sandler hype aan de gang hier in Nederland zeg. Kan leuk voetballen maar een verdediger moet toch echt kunnen verdedigen en het gaat alleen maar over zijn voetballende capaciteiten. Beetje dezelfde hype als met Hato die is ook zo geweldig aan de bal.

Allemaal leuk en aardig, maar deze jongen is 27 en heeft nog minder profwedstrijden gespeeld dan Gavi. Ik hoop echt niet dat PSV hieraan begint..

Een beetje een kruising van Rio Ferdinand, Jaap Stam en Maldini. Maar dan ietsjes beter. Speelt bij NEC voor de uitdaging.

30 april 2024 om 15:19

En Beckenbauer (aldus Hans Kraaij)

30 april 2024 om 15:38

Bij-zonder dat ik bij het lijstje van jou aan een andere topper moet denken, namelijk obispo. Aad heeft hier ook een keer iets over gezegd.

30 april 2024 om 17:13

Bedankt voor deze heerlijke post! 😃😃😃😃

Waarom wordt Sandler zo nadrukkelijk naar een top 3 club gepraat? Met name AZ en Twente lijken mij eerlijk gezegd vele betere opties.

30 april 2024 om 22:05

Precies dat. Deed het leuk bij PEC Zwolle en NEC maar heeft het op een hoger niveau nooit laten zien en is al mislukt bij City, Feyenoord en Anderlecht.

Wat zijn we die jongen verschrikkelijk omhoog aan het schrijven ineens. Die jongen is 27 jaar en speelt bij NEC. Dan moet je de uitspraken zoals in de titel helemaal niet doen. Sandler mag kwalitatief de veters nog niet strikken van de categorie Van Dijk en De Vrij. Hij mag dan wellicht 'completer' gevonden worden, maar zelfs z'n beste kwaliteiten liggen op een lager niveau dan die van Van Dijk en De Vrij. Gewoon een idiote uitspraak waardoor je zo'n man niet serieus kunt nemen.

Verder vind ik Sandler helemaal niet zo compleet. Aan de bal prima, verdedigend best matig. Zeker als hij met veel ruimte in z'n rug speelt zoals bij PSV, zie ik hem veel sneller verzuipen dan zich staande houden. Het is ook niet zo dat hij ooit het tegendeel bewezen heeft.

30 april 2024 om 17:18

Hij zou toch een mooie goedkope optie zijn voor de breedte van de selectie. Hij gaat heus niet Ajax, PSV of Feyenoord redden. Veel betere optie dan Obispo en Hato bijvoorbeeld.

1 mei 2024 om 22:34

@sirius

Ik denk dat Nuytink gewoon aangeeft welke speler de meest complete speler was waar hij mee samen heeft gespeelt.

Dat is dus niet leeftijdsgebonden. Hij vergelijkt Sandler tegenover de Vrij en van Dijk waarmee hij samenspeelde bij Jong Oranje en dan kan het best dat hij deze Sandler completer vindt en dat kan best.

Hij vergelijkt dus, nogmaals, niet de beste versies van deze 2 verdedigers, maar enkel hoe zij waren toen hij persoonlijk met ze samenspeelde.

Kandidaat voor de Gouden Bal zo te zien. Ophypen van de bovenste plank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren