Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax start gesprekken met Lainez en Club América op na titelfeest’

Laatste update:

Ajax wil volgens De Telegraaf niets liever dan de transfer van Diego Lainez afronden. De Amsterdammers moeten echter nog even geduld hebben, want de achttienjarige buitenspeler viert met zijn werkgever Club América het behalen van de Mexicaanse landstitel. Na de huldiging van vandaag zullen de gesprekken tussen Ajax, de club en Lainez worden opgestart, weet de krant.

Club América wilde zich de afgelopen weken volledig op de play-offs tegen Cruz Azul richten. Na een doelpuntloos gelijkspel volgde een 0-2 overwinning, waardoor de Mexicaanse landstitel een feit werd. “Laten we hopen dat na het kampioenschap ook mijn volgende wens uitkomt. En dat is spelen voor Ajax”, reageerde het toptalent in de Mexicaanse media.

Vanwege de play-offs legde Ajax de voorbereiding op de transfer van Lainez naar Amsterdam de afgelopen weken stil. De gesprekken worden weer in gang gezet zodra het kampioensfeest op zijn einde is. Maandag werd Lainez door Univision gelinkt aan Ajax, terwijl ook AS Roma interesse had getoond. De voorkeur van Lainez gaat echter uit naar Ajax.

Récord gaat uit van een transfersom van twaalf miljoen euro. Als dat bedrag klopt, wordt de tweevoudig international de duurste uitgaande transfer ooit voor een Mexicaanse club. Lainez speelde tot dusverre 49 wedstrijden voor CF América en daarin was hij goed voor vijf doelpunten en drie assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Is er iemand die een korte analyse over deze speler kan geven? Ik ken hem helemaal niet en ben best benieuwd. Bij voorbaat dank

18 december 2018 om 07:05

Groot talent misschien we het grootste talent uit Mexico. Dribbelaar, heeft een goed seizoen gehad, ruwe diamant. Voert zn acties nog wel eens te ver door waardoor die vaak balverlies lijdt. Voor 12miljoen vind ik dit een “koopje”. Kan je vergelijken met een Neres, al stond die toen in Brasil niet bekend als het grootste talent van het land.

18 december 2018 om 07:10

Neres stond wel bekend als een van de grootste talenten van zijn lichting... Hij kampte alleen met een zware blessure op het moment dat hij door zou breken. Neres was samen met Richarlison de beste spelers van Brazilië onder 20 ofzo.

18 december 2018 om 07:18

Ik zag een speler die vooral heel veel dribbelt. Ik vroeg me gekscherend af of ie ook weet dat voetbal een teamsport is. Hij zal nog veel moeten leren denk ik, maar heeft zo te zien wel een hele goede basistechniek. Goede aanname en balbehandeling. Mocht zo’n speler doorgroeien dan zie je aan lozano wat zo’n jongen kan.

18 december 2018 om 07:18

Mee eens! was één van de grootste talenten van zijn lichting.
Wat ik zo lees en heb gehoord is Lainez the next big thing uit Mexico.

18 december 2018 om 08:15

Ik hoop dat Ajax hun eigen talenten niet vergeet.

18 december 2018 om 08:17

Goed dat zo een jongen zich verder kan ontwikkelen bij Ajax. De basis en dribbels zijn er, nu de steekpass en goals.

18 december 2018 om 08:41

Dat zou zuur zijn voor Psv. Net kantoor geopend in Mexico en gaat juist het grootste talent van het land naar de concurrent....

18 december 2018 om 08:44

En hoe is die jongen buiten het veld. Is het een evenwichtig persoon. Iemand die een goed karakter heeft en een hart voor de sport.
Men beoordeeld zo'n jonge voetballer op beelden van YouTube maar men vergeet vaak wat voor karakter en mentaliteit zo'n jongen heeft. Dat is misschien nog belangrijker dan zijn voetballende kwaliteit

18 december 2018 om 09:19

We kunnen niet elke Mexicaan halen toch? Die positie is met malen al vergeven bij een vertrek van Lozano. Gakpo komt eraan. Komt vast wel weer eens wat voorbij.

18 december 2018 om 09:24

Op de buitenspeler positie zijn de eerste 2 leuke talenten Kuhn, die als 18 jarige speler indruk maakt bij onder 19 wedstrijden, maar nog te bleu is in wedstrijden van jong, heeft dus nog wel even nodig. De volgende buitenspeler is Hansen, die is 16 jaar, maar dat is eigenlijk een spits. Oftewel qua buitenspelers komt er bij Ajax niet zo heel veel aan op dit moment.

18 december 2018 om 09:26

Ajax heeft ook een kantoor in Noord-Amerika, maar dan in New York. Ik denk dat Ajax sowieso een grotere naam heeft dan PSV ook al hebben ze daar een kantoor en spelen er 2 Mexicanen bij PSV. Ze weten heus wel hoeveel x Ajax de Champions League heeft gewonnen en ze zien ook wat Ajax dit jaar presteert in Europa en dat PSV dit jaar nog zwaar tekort komt om mee te kunnen op dat niveau.

18 december 2018 om 09:29

@ Corian..... Als die talenten niet of nog niet goed genoeg zijn dan moet je gewoon kwaliteit halen. We gaan nu niet weer terugvallen is eigen jeugd eerst. Dat was vroeger leuk maar dat gaat je nu in Europa niet meer redden.

18 december 2018 om 09:36

@Fortress het is denk ik toch wel te stellen dat PSV een grotere naam is in Mexico op dit moment. Er keken gewoon 8 miljoen Mexicanen naar een potje van PSV tegen Excelsior. Ze zullen inderdaad wel als ze een andere Nederlandse ploeg moeten noemen op Ajax uitkomen, maar Toon heeft aangegeven dat PSV gewoon na Barca en Real de populairste club is in Mexico.

18 december 2018 om 09:38

@Fortress heb al meerdere malen gelezen dat PSV na Real en Barca de bekendste club uit het buitenland van Mexico is dus dat is een misvatting.

18 december 2018 om 09:43

Ik woon er een tijdje en Ajax en PSV zijn meestal wel live te volgen, als ze tegelijk zouden spelen zou in een cafe op het moment PSV zeker uitzenden vanwege de Mexicaanse spelers. Geloof niet dat ze verder echt een beeld hebben van de club, het is meer patriottisme. Hoewel de commentatoren soms aardig losgaan met Brabantse weetjes 😅 Uit historisch perspectief kunnen ze altijd meer Ajacieden opnoemen, met name Davids en die generatie hebben de meesten hoog zitten en inderdaad Ajax is de grotere naam. Desalniettemin slim van PSV om in te spelen op de aandacht, het is een grote markt. Verwacht wel dat die interesse hard afneemt zodra vooral Lozano vertrekt want dat is toch de ster. Alles relatief natuurlijk, het Spaanse voetbal leeft sowieso 100x meer dan Ajax en PSV samen.

18 december 2018 om 10:09

@RomBomCu

Mexico heeft in 2017 geteld een inwonersaantal van 124.574.795... Ja, er keken schijnbaar 8 miljoen Mexicanen naar het onbeduidende potje tussen PSV en Excelsior, maar zie je zelf niet hoe relatief gering dat aantal is?

Er is ook nergens bekend hoe de kijkdichtheid zich verhoudt tot wedstrijden van pakweg de Premier League, La Liga, de Bundesliga, de Serie A of zelfs wedstrijden van Ajax, die te zien zijn in dat land.

Toon Gerbrands kan beweren, dat PSV na Barcelona en Real de meest populaire Europese club is, maar ik vraag me af waar dat op is. Het zijn denk ik vooral de Mexicaanse spelers die populair zijn, niet zozeer de club zelf.

Ik kan me voorstellen, dat er Mexicanen zijn die landgenoten als Lozano of Guterrez op de voet volgen en in het verleden jongens als Moreno, Salcido of Guardado. En daarom PSV wedstrijden kijken. Maar denk je nou echt, dat diezelfde 8 miljoen opblijven om PSV te kijken zonder de aanwezigheid van .die jongens?

Met andere woorden: is de club PSV an sich nou zo populair in Mexico, of zijn het bovengenoemde spelers, die populair zijn in Mexico? Ik vermoed het laatste.

Zo kijk ik regelmatig wedstrijden van bijvoorbeeld de Spurs. Niet omdat ik zo’n fan van die club bent of het mijn rijtje populaire clubs past, maar enkel omdat ik de ex-Ajacieden graag volg.

Wereldwijd kan PSV qua naam denk ik momenteel misschien wedijveren met Ajax in Mexico, omdat er Mexicaanse jongens spelen, maar Ajax is al een halve eeuwe een wereldwijd begrip door coryfeeën als Cruijff, Van Basten, Bergkamp, Rijkaard en ga zo maar door.

18 december 2018 om 10:12

@RomBomCu ik denk zelf dat PSV de populairste club is in Mexico en Ajax de grootste. Omdat ik denk dat je die twee dingen los van elkaar moet zien.

18 december 2018 om 11:48

@buitenspelval

Wat een ongelovelijk k*t verhaal zeg niet normaal. Dus 8 miljoen is ineens niet meer veel omdat Mexico veel meer inwoners heeft? Voor Nederlandse (eredivisie) begrippen is 8 miljoen heel veel, als je het vergelijkt met hoeveel Mexicanen er Ajax kijken is het ook veel, waarom probeer je dit te relativeren?

Daarnaast is het lachwekkend dat je eerst opsomt dat PSV alleen maar bekend in Mexico is omdat daar Mexicaanse spelers spelen om vervolgens aan te halen dat Ajax al een halve eeuw een begrip is doordat daar óók individuele spelers hebben gespeeld die de club bekend hebben gemaakt. Met andere woorden, /is de club Ajax an sich nou zo wereldweid bekend, of zijn/waren de spelers die je opnoemt die daar gespeeld hebben zo populair? Ik vermoed het laatste

Ajacieden als jij zijn naar mijn mening diep triest, al het positieve van PSV wordt bericht proberen te nuanceren om vervolgens je eigen club weer boven PSV te plaatsen, en dat terwijl je gewoon netjes 2e staat in de landelijke competitie (zoals de afgelopen 5 jaar) kinderachtige grootheidswaanzin noemen ze dat.

18 december 2018 om 12:10

Malen is toch eerder een spits of schaduw spits? Een speler zoals deze lijkt juist de perfecte opvolging voor Lozano mede omdat hij Mexicaans is. Zoals hier boven al vernoemd wordt, het is voor PSV zaak om nu de grootste te blijven in Mexico.

18 december 2018 om 12:13

@Panerai

Pfff, denk je nou echt, dat ik na zo’n treurig toontje nog inhoudelijk op je ingaan? Nee, ik pas bij deze maar wijselijk. Wat een triest niveau, daar gaat ik niet in mee. Het is wat mij betreft de moeite niet waard om verder nog op je reageren.

Ik wens je nog een prettige voortzetting van de dag.

18 december 2018 om 13:16

@Panerai waarom reageer je zo puberaal? Hij komt met beargumenteerde punten. Ga er op in met argumenten als je het niet eens bent.

8 miljoen klinkt veel. Naar verhouding zouden dat 1 miljoen mensen in Nederland zijn. Nog steeds een hoop natuurlijk. Laat zien dat er wss meer mensen in mexico naar psv kijken dan in NL zelf. Maar dan nog.steeds is 8 miljoen relatief niet eens zo extreem als je er tegenover zet hoeveel mensen daar wonen.

Daarnaast. De mexicanen kijken natuurlijk naar mexicanen. De spelers van Ajax die jij noemt waren nederlanders uit de jeugd van Ajax. Geen aangekochte landgenoten van hen. Dat is een groot verschil. Ze kennen/volgen Ajax om de club en psv om de mexicanen. Niets mis mee verder. Blijft psv dit doen dan zal er vanzelf een groep komen die ook echt psv blijft volgen zodra de mexicanen weer weg zijn.

18 december 2018 om 13:39

Hoe kan dat echt belangrijker zijn? Wel is het belangrijk natuurlijk en bepaald het mede met andere dingen of iemand zijn maximale potentie haalt. Maar dit is natuurlijk nooit belangrijker dan de potentie zelf.

18 december 2018 om 14:49

Er is nog al eens een verschil als je eigen spelers kweekt dan mexicaanse spelers halen. Ajax staat daar bekend om

19 december 2018 om 09:09

@Hoogindeconcen

Ik reageer op de stelling van RomBomCu, die 8 miljoen kijkers hanteert als argument om te bewijzen, dat PSV na Real en Barcelona de meest populaire Europese club in Mexico is. Ik schrijf nergens dat PSV het slecht doet, maar probeer wat nuance aan te brengen.

Ik stel daar tegenover, dat je die 8 miljoen zonder vergelijkingsmateriaal niet klakkeloos kan gebruiken als waterdicht argument. Er is niet bekend hoeveel mensen er in vergelijking naar wedstrijden uit de Premier League, La Liga, de Serie A, de Bundes Liga of specifiek Ajax kijken.

Dat maakt de 8 miljoen PSV-Excelsior kijkers een tamelijk loos argument om te beweren, dat PSV de drie na populairste van Mexico is. Wie weet kijken er 10 miljoen naar Huddersfield Town-Manchester United, 12 miljoen naar Bayern-Hannover 96 of 9 miljoen naar Juventus-Frosinono Calcio. Of wellicht rond 8 miljoen naar Ajax-De Graafschap.

Verder vermeld ik mijn punt, dat 8 miljoen op 124.5 miljoen maar een gering aantal is, inderdaad om de mate van grootheid van dat cijfer te relativeren. Ondanks dat PSV het goed doet, is enige nuance aanbrengen toch geen aanval of iets dergelijk op de club?

Uiteraard is 6,5% een prima kijkcijfer, maar in een voetbalgek land als Mexico lijkt mij niet uitzonderlijk, ook gezien het feit dat er twee Mexicaanse pareltjes rondlopen in Eindhoven, die door de echte Mexicaanse voetballiefhebber ongetwijfeld op de voet gevolgd worden.

Ik heb verder gewoon respect voor PSV, ondanks dat ik Ajax aanhang, ondanks dat sommigen PSV-ers mijn intenties blijkbaar op nogal kinderachtig manier anders inschatten en dat op een bepaalde treurige manier menen te moeten duidelijk maken.

Daarbij doel ik overigens niet op jouw post hierboven, die gewoon goed onderbouwd is en wel een prettige toonzetting heeft.

18 december 2018 om 07:06

Het enige dat ik weet is dat het een kleine, snelle behendige linksbenige vleugelaanvaller is.
Qua type niet te vergelijken met Lozano wat ik van 'm heb gezien. Beetje type Ribery maar dan sneller en staat met z'n linkerpoot liefst aan de rechterkant.

18 december 2018 om 08:42

Concurrent voor Neres dus? En dan heb je ook Bande nog. Het lijkt me dat Ajax meer aan een echte topsits heeft op het moment.

18 december 2018 om 10:21

Die heeft Ajax al met Dolberg. Als je dan een spits haalt, zou het de opvolger van Huntelaar zijn. Zie dan het liefste Babel.

18 december 2018 om 07:09

Op een bekende Ajax site stond een filmpje van deze jongen. Behendige speler, acties vooruit, linksbenig, redelijk snel, korte balcontacten tijdens dribbel en daardoor kan hij snel van richting veranderen tijdens het dribbelen. Sowieso een leuk spelertje die mij in dit filmpje een betere voetballer leek dan Bande in zijn filmpjes en Ajax wedstrijden. Het is alleen zo dat Bande misschien meer rendement zal hebben, want die is wel meer doelgericht. Ik ben nog niet zo overtuigd van deze speler als can Neres voor zijn komst bij Ajax, maar zie wel potentie.

18 december 2018 om 07:47

Dat is wel met Lainez inderdaad, hij kan geweldig voetballen maar dat omzetten in goals en assists valt nog aan te werken. Komt ook deels doordat hij bal vaker vroeg in de aanval haalt en dus lange weg te gaan heeft, nog niet hebben van een constante trap (heeft wel duidelijk inzicht maar hoe langer hij speelt, hoe onrustiger de trap) en feit dat hij door zijn kleine postuur, goede maar onorthodoxe manier van dribbelen en hoge acceleratie snel naar de grond gehaald word. Beetje zoals met bijvoorbeeld Hazard ook geval is, niet zo zeer als met Lozano omdat die met zijn belachelijke snelheid nog veel overtredingen mee krijgt en niet zo zeer op techniek.

18 december 2018 om 08:16

Zal in de eredivisie geen probleem zijn gok ik!

Ben benieuwd, kan de speler niet en dat AS Roma ook interesse heeft zegt niet zo veel. Wel leuk dat hij liever naar Ajax gaat. Misschien met dank aan PSV ðÿ˜‚

18 december 2018 om 07:12

Haha, Ajax speelt nu Champions League en finale Europa League 2 jaar geleden. Ajax hoeft niet op PSV te teren qua aantrekkingskracht.

18 december 2018 om 07:15

Psv staat er goed op in mexico, beter dan ajax eigenlijk. Het staat er bekend om een club waar mexicanen door kunnen breken. Wellicht dat zo’n speler dan denkt, bij ajax kan dat ook..

18 december 2018 om 07:38

PSV is daar een top 5 ploeg inderdaad, zal dicht tegen de top 3 aanzitten in Mexico. Die staan daar enorm goed op.

18 december 2018 om 08:01

Ja echt he. Psv doet nu een paar jaar zaken in mexico en hoeveel spelers zijn er nu echt doorgebroken via PSV? wordt schromelijk overdreven.
Heb het vermoeden dat er per definitie gewoon niet zo veel mensen doorbreken via PSV. Denk dat de naam van Ajax in midden en zuid Amerika ook veel hoop doet opleven..

18 december 2018 om 08:53

Insgelijks met PSV die in het verleden verschillende grote namen uit Zuid-Amerika heeft geholpen om te ontwikkelen voor de wereldtop. Midden-Amerika is een beetje afwachten aangezien dat een beetje begonnen is sinds Salcido en verder opgebouwd in de periode van Guardado.

18 december 2018 om 09:15

Salcido, Maza, Guardado, Moreno, Lozano en Gutierez zijn toch wel allemaal spelers geweest die Mexico vaker vertegenwoordigd hebben. Salcido heeft 120 caps, Maza 106, Guardado 152, Moreno 95, Lozano 35 en Gutierez 12. En dan zijn die laatste twee nog erg jong.

18 december 2018 om 09:01

PSV heeft een goede naam in Mexico opgebouwd de laatste twee decennia, maar de naam Ajax is al sinds de zeventiger jaren een begrip in de wereld, naar ik aanneem ook in Mexico. Ik denk niet dat Ajax zijn naamsbekendheid en aantrekkingskracht vooral te danken heeft aan PSV. En zeker niet voor talenten en hun zaakwaarnemers.

Misschien dat namen als Cruijff, Van Basten, Bergkamp et cetra. er ook iets mee te maken hebben? Of de doorbraak van Latijns-Amerikaans talent als Suarez, Sanchez of Neres ook niet onbekend zal zijn. Namen Ibrahimovic of Litmanen wellicht ook een belletje doen rinkelen in Mexico?

De bekendheid van PSV in Mexico zal er ongetwijfeld bij voetballiefhebbers zijn en het zal voor Ajax misschien iets eenvoudiger zijn niet uit te hoeven leggen waar Nederland ligt, maar ik geloof niet dat Ajax PSV hoeft te bedanken voor de wereldwijde naamsbekendheid en aantrekkingskracht, die Ajax al sinds 1970 op talenten heeft.

18 december 2018 om 12:32

bsv

"maar ik geloof niet dat Ajax PSV hoeft te bedanken voor de wereldwijde naamsbekendheid en aantrekkingskracht, die Ajax al sinds 1970 op talenten heeft."

Is Ajax ooit gevraagd om PSV te bedanken voor 'de wereldwijde naamsnbekendheid van Ajax'?? Sorry, ik snap dat je in het kader van deze discussie heel graag voortakkert op de doepe groeven van het 'ja maar de hele wereld kent Ajax en niemand kent Psv' verhaaltje, maar wat je hier nu vraagt is wel heel erg kolderiek.

Ajax dat PSV zou moeten bedanken voor de eigen wereldfaam, sinds de jaren '70, .... Mijn hemel zeg.

En oh by the way, ik maai het gras vast voor je voeten weg. PSV hoeft Ajax óók niet te bedanken voor het feit dat PSV al ruim vijf decennia midden in het kloppende hart van het Europese (top)voetbal staat, winnaar is van Europese bekers en een uitstekende bekendheid heeft in nagenoeg heel Europa, en in sommige delen van de wereld, als voetbalbolwerk uit Nederland. Dat zijn namelijk gewoon de verdiensten van de voetbalclub PSV zélf!

En ik ga niet de strijd aan met jou over welke club nou 'de beste' is en welke club 'de grootste' of wat dan ook. Het is veel simpeler dan dat. Ajax was, is en zal naar ik verwacht altijd een grotere club zijn dan Psv. Simpelweg meer aanhangers, nationaal en internationaal, meer prijzen gewonnen en momenteel ook meer financiële kracht. En omdat Ajax de meeste aanhangers heeft, krijgt Ajax ook de meeste aandacht in de media, etc. Ik heb daar geen enkele moeite mee. Dat is gewoon zo. En, who cares?

Feit is namelijk gewoon ook dat PSV zich van een provinciaal cluppie, in bepaalde opzichten (eigenlijk net als Ajax) in de eigen stad eigenlijk niet eens de populairste club (FC Eindhoven was altijd de club van het volk, PSV voor de nette mensen van de regio), heeft opgewerkt tot een nationale grootmacht. Die andere landelijke club ,feyenoord, is door PSV in alle opzichten voorbij gestreefd. En dat is gewoon bijzonder knap. Door heel slim beleid, mooie en aansprekende aankopen en door hard werken heeft PSV gewoon een hele mooie status binnen het Nederlandse en Europese voetbal gerealiseerd en ik zie niet zo heel erg goed in wat daar echt op af te dingen valt. Want wat mij vooral gewoon aantrekt in PSV is dat de club, ondanks de grote status en standing, in heel veel opzichten nog gewoon een echte voetbalclub is. Men heeft het dan vaak over de 'familiare sfeer' (en eerlijk is eerlijk, de sfeer van De Herdgang van 15 jaar geleden is echt wel verdwenen, die openheid en toegankelijkheid van destijds die is er niet meer, helaas, toen kon je echt nog gewoon een bakkie drinken met Guus Hiddink) en die is wat overdreven maar PSV ademt en beleeft gewoojn voetbal op alle niveau;s en in alle geledingen. En de successen die zijn gewoon navenant en verdienen respect en waardering. Feitelijk bezien is wat PSV in de afgelopen 30 jaar presteerde gewoon uitstekend te noemen. Dat er vanuit Amsterdam, op dat vlak, soms laatdunkend wordt gedaan dat zie ik wat dat betreft eerder als compliment dan als afgunst. Het bevestigt alleen maar hoe goed PSV bezig geweest is. Feyenoord is de grote aartsrivaal, maar de tegenstand van Ajax kwam niet uit Rotterdam, maar bijna elk seizoen uit Eindhoven. En iedere Ajaxfan (zeker zij die rond de 20 jaar of jonger zijn) gaat herkennen wat ik hier ga zeggen: Jeetje, wat hebben die 'boeren' ons vaak dwars gezeten, werd er schijtziek van.....

En zó is het gewoon. Dus, ik feliciteer Ajax én alle fans met het gegeven dat de naam Ajax zo enorm veel bekender is dan die van Psv, in het buitenland. Prima! Maar kunnen we dan nu verder en deze kwestie achter ons laten? Want al is Ajax duizend keer bekender dan Psv, Lozano, en consorten zijn naar PSV gekomen en hebben daar uitstekend gepresteerd en gevoetbald. Dus wáár hebben we het dan eigenlijk precies over? Over spruitjeslucht, in mijn ogen. Laten we het hebben over tastbare dingen!

18 december 2018 om 13:03

@Constant kante

Mijn reactie was op Tipptopp, dieschreef: “Misschien met dank aan PSV ðÿ˜“

Verder ben ik niet uit op een discussie wie of waf de grootse club is. Ik heb veel respect voor PSV, ook al denken sommige PSV-ers er anders over. Ook daar ga ik niet op in.

Enige wat ik poog te schrijven, is dat Ajax denk ik PSV niet zo zeer nodig heeft om Mexicaanse talenten te strikken. Dat PSV een goede naam heeft opgebouwd is prima, maar volgens mijn hoeft Ajax PSV nergens voor te bedanken, zoals Tipptopp stelt.

18 december 2018 om 14:48

bsv

"enige wat ik poog te schrijven, is dat Ajax denk ik PSV niet zo zeer nodig heeft om Mexicaanse talenten te strikken."

Maar dat is evident. Uiteraard heeft Ajax PSV niet nodig om welke speler dan ook te strikken. Uiteraard geldt omgekeerd exact hetzelfde, maar dat is net zo overbodig te vermelden als dat het overbodig was te melden dat Ajax PSV ergens voor nodig heeft.

19 december 2018 om 08:34

Nogmaals Constant kante, ik geloof, dat je de inhoudelijke intentie van mijn reactie op Tipptopp wederom ontgaat. Dat verbaast mij een beetje. Van jou had ik wel anders verwacht. Een ander niveau vooral.

Tipptopp: “Misschien wel met dank aan PSV.”
Jij: “Is Ajax ooit gevraagd om PSV te bedanken voor 'de wereldwijde naamsnbekendheid van Ajax'?? Ajax dat PSV zou moeten bedanken voor de eigen wereldfaam, sinds de jaren '70, .... Mijn hemel zeg.” Sorry hoor, maar het is geen hogere wiskunde om mijn reactie linken..

Als er gesteld wordt, dat Ajax PSV dient te bedanken voor het serieus nemen door Lainez van de Ajax-interesse, omdat vooral PSV een goede naam zou hebben t.o.v. Ajax, dan is mijn reactie daarop legitiem. Ajax heeft van zichzelf al een goede en grote naam genoeg om serieus te worden genomen door een potentiële kandidaat.

Wat is het voor raars om te beweren, dat mijn reactie evident is, (waarmee je eigenlijk mijn argument als legitiem bevestigd) maar het eigenlijk overbodig is om het te melden? En wat is nu je punt om de vermelden, dat het andersom exact hetzelfde zou zijn? Dat is in de context van de discussie n.a.v. het artikel toch totaal irrelevant?

Ik snap je gedachtegang niet echt. Je gaat er compleet aan voorbij, dat ik op Tipptopp reageer en daarom als mijn reactie verre overbodig is.

“Sorry, ik snap dat je in het kader van deze discussie heel graag voortakkert op de doepe groeven van het 'ja maar de hele wereld kent Ajax en niemand kent Psv' verhaaltje, maar wat je hier nu vraagt is wel heel erg kolderiek.” en “Dat er vanuit Amsterdam, op dat vlak, soms laatdunkend wordt gedaan dat zie ik wat dat betreft eerder als compliment dan als afgunst.”

Waar stel ik dat niemand in de wereld PSV kent, maar daarintegen wel Ajax? Waar stel ik mij laatdunkend of afgunstig op tegenover PSV? Ik kan niet anders van maken, dan op mijn beurt je reacties op mij als kolderiek beschouwen.

Strikke die handel. Dit is de nieuwe mexicaanse messi. Kijk youtube

18 december 2018 om 07:13

Ik zie zeker leuke dribbels, maar rendement is nog laag. Het is wel belangrijk dat hij dat aan zijn spel gaat en kan toevoegen..

18 december 2018 om 07:14

1 op 10 is qua stats iig niet de nieuwe messi. Ben overigens wel benieuwd hoeveel Ajacieden momenteel op de vleugel uit de voeten kunnen (incl Jong Ajax). Voor mijn gevoel worden dat er op deze manier best veel nml

18 december 2018 om 07:29

De enige Ajax 1 waardige vleugels zijn neres, tadic en Ziyech die eigenlijk een middenvelder is. Bande heb ikzelf nog geen beeld bij. Kortom hoe druk het is valt mee. Cerny en johnsen zijn niet goed genoeg

18 december 2018 om 07:39

Precies Lee112. Door selecteren en aankopen. Dit is wat heel veel Nederlandse ploegen niet beheersen. Ajax moet doorgaan om juweeltjes te kopen. Wil je dit niveau na streven en zelfs beter worden moet je vooruit denken. Dit heeft topsport klimaat.

18 december 2018 om 07:44

Johnsen helemaal mee eens, Cerny duurt ook te lang maar heb ik wel een zwak voor

18 december 2018 om 07:54

"Doorselecteren en aankopen. Dit is wat heel veel Nederlandse ploegen niet beheersen"

Ik kan me een tijd herinneren, zo'n 4-6 jaar terug, waarin dat werd getypeerd als een 'koopclub' zijn. Ajax is geweldig bezig, hadden ze jaren geleden al mee moeten beginnen eigenlijk. Maar wel opvallend dat toen een PSV en Feyenoord veel spelers kochten, het laten spelen van jeugdspelers nog heilig was. Spelers kopen voor hoge bedragen werd 'toen' nog als vloeken in de kerk gezien. Nu Ajax doorheeft dat je het daar niet mee redt is dit opeens weer DE manier van werken..... Haha.

18 december 2018 om 08:03

Weet niet hoor. Maar ondanks het kopen en doorselecteren is er Europees gezien nog steeds geen club die meer prifspelers voortbrengt dan Ajax.
Dat ze nu er meer geld is meer voor "de mix" gaan van zelfopgeleid. Halfopgeleid of gewoon gekocht. Prima..

18 december 2018 om 08:06

Dat zegt niet zoveel toch? Ik zeg ook zeker niet dat er wat mis mee is. Sterker nog, heel sterk beleid voert Ajax. Alleen dit beleid werd een aantal jaar geleden nog verafschuwd bij andere clubs.

18 december 2018 om 08:17

Nou er wordt nu wel sneller gekocht dan te gokken op jeugd, dat is zeker waar.
Maar er is door het hoog inzetten op jeugd door oa Jonk toch een beetje en scheef beeld gecreeerd kwa aankopen.
Cruijff zij altijd (en vollédig terecht) wat je niet hebt moet je kopen en dan ook daadwerkelijk beter zijn!

Het basis niveau is de laatste jaren een stuk hoger bij Ajax waardoor aanhaken ook lastiger wordt. Hier zijn ze op sommige vlakken goed mee bezig door nóg vroeger door te szchuiven in de jeugd om nog vroeger goed te zijn. De ondergrens zijn nu spelers als eiting en v/d Beek. Jongens die goed meekunnen en genoeg talent hebben.....maar geen buitencategorie zijn. Daar moet je naar streven

18 december 2018 om 08:18

Rode draad door de hele club heen, blijft nog altijd het opleiden en het afleveren van talent, liefst vanaf de F-jes opgeleid, dan wel rond de leeftijd van 16 tot 18 jaar gescout en in de laatste jaren van hun jeugd nog enigzins gevormd.

Mede en misschien wel grotendeels daardoor, is Ajax in de financiële mogelijk gekomen, om wat meer te kunnen spenderen aan talent en ervaring om de gaten in opleiding op te vullen. Wanneer je grotere Europese ambities hebt, zul je ook in mee moeten gaan in het uitgeven van hogere bedragen en salarissen.

Aankopen doen is van alle tijden, ook bij Ajax, waar altijd de grootse talenten op relatief jonge leeftijd doorbreken en vroeg verkocht zullen worden. Ajax zal nu eenmaal moeten aankopen. Geen jeugdopleiding kan het vertrek op jonge leeftijd van toptalent binnen de eigen gelederen structureel blijven opvangen.

Daarnaast is simpelweg niet elke jeugdspeler goed genoeg om door te breken en zul je inderdaad moeten doorselecteren.

Het is echter onzin te stellen, dat geld uitgeven opeens DE nieuwe manier van Ajax-beleid zou zijn. Laat staan dat het vloeken in de kerk is. Dat is van alle tijden, al zijn de bedragen van tegenwoordig verveelvoudigd. Zeker als je als tegenwoordig al zo vroeg je grootste talenten vroeger kwijtraakt dan ooit zul je daar in mee moeten gaan.

De manier/het beleid blijft opleiden, verkopen en waar nodig aanvullen met nieuw talent en de nodige ervaring. Zo’n ruwe diamant van 18 jaar met potentie als Lainez aantrekken past prima in dat beleid.

18 december 2018 om 08:23

Ik denk dat het er toen meer om ging dat er liever aangekocht werd dan dat er eerst in de (eigen) jeugd werd gekeken. De kans op doorbreken was bij andere clubs toendertijd gewoon kleiner dan bij ajax. Bij psv heb je afgelopen jaren ook een kleine omslag gehad van "koopclub" naar kopen bij gebrek aan een goede jeugdspeler. Bij ajax is er de omslag geweest van middelmatige jeugdspelers opstellen naar alleen basiswaardige jeugdspelers laten doorstromen en "toppers" aankopen. Dat is en was in mijn opinie niet echt de definitie van een koopclub. Nu niet, en ook toendertijd niet.

18 december 2018 om 09:12

De jeugd heeft momenteel niet zo heel veel goede spelers bij Ajax. Je hebt Gravenbergh, en over een paar jaar Unuvar, maar verder? Kotarski en Kuhn zouden misschien kunnen, maar die komen van Dinamo Zagreb en Bayern Munchen af.

18 december 2018 om 09:27

Dest, Q. Timber, Brobbey, Hansen en Hoogewerf zijn ook prima talenten in de groep van 16 jaar en ouder die de potentie hebben om het eerste te halen. Niet van de buitencategorie Gravenberch en Unuvar, maar zeker spelers die bepaalde kwaliteiten hebben om het eerste te kunnen halen in de komende twee jaar. Daarbij loopt ook nog het Braziliaanse talent Danilo Pereira rond, beweeglijke spits die heel goed kan voetballen. Zo'n lichting als De Ligt, De Jong, Nouri, VD Beek, Eiting is natuurlijk iets bijzonders, maar de jeugd heeft nog steeds voldoende talent en ik hoop dat Ajax hier ook voldoende in blijft investeren.
Over het aankoopbeleid: Juist prima dat ze wat meer durven investeren in kwaliteit. Heb veel liever een enorme klasbak van 12 miljoen, dan een Boerrigter, Gudelj en VD Hoorn voor een in som zelfde bedrag.

18 december 2018 om 09:35

@skede. Het gaat ook voor een groot deel om verhoudingen.

In het elftal van Ajax nu zijn: Onana, Blind, de Ligt, Mazraoui, vd Beek, Frenkie, Dolberg allemaal in de jeugd of jong Ajax begonnen. Zelf Neres begon in zijn eerste jaar voornamelijk in jong Ajax. Daarnaast heb je de afgelopen jaren ook spelers als Kluivert, Nouri, tete, Veldman ed gehad allemaal uit de jeugd.

Als bijv psv een begrotings plus heeft van 10 miljoen en dat dus kán besteden aan transfers, ze kopen voor 20 miljoen terwijl gelijkwaardige jeugdspelers verstoffen op de bank/ jong psv. Dan is dat puur kopen en op grote voet leven.
Krijgt bv Ajax 100 miljoen extra binnen, waarvan ze voor 25 miljoen 2 nieuwe spelers kopen en 2 spelers uit dd jeugd doorbreken, dan is slechts 1/5e aan het geld in de plus uitgegeven aan kopen en stroomt ook jeugd door. Die van betere spelers ook beter wordt.

Vroeger zou die 1/5e misschien 2 miljoen zijn. Kijk je dus niet blind op een bedrag, maar naar de verhoudingen en wat er met jeugd gebeurd.
Ajax verkoopt komend jaar tussen de 150 en 200 miljoen aan spelers en krijgen zeker 70 miljoen uit de CL. Als je dat investeerd in talent dat nu veel kost maar in de toekomst meer oplevert, kan je een club naar edn hoger plan tillen.

18 december 2018 om 09:55

Kuhn komt van RB Leipzig af volgens mij

18 december 2018 om 12:08

Of een sulejmani destijds voor 16 miljoen. Die bij heerenveen wel liet zien te kunnen voetballen maar onder sneeuwde door de te hoge transfersom en de verwachting dat die net zo goed zou zijn als suarez.

18 december 2018 om 18:32

@Stravven, huidige 2002/2003 lichting bij Ajax is misschien wel de sterkste die ze hebben gehad laatste jaren (vergelijkbaar met '97/'98 imo) met Rensch, Salah-Edinne, Taylor, Ünüvar, Gravenberch, Hoogewerf en Hansen die obv talent elk u17 team in kunnen lopen. Dan heb je ook nog Brobbey, Kasanwirjo, Bonnah en Pynadath die gewoon jeugdinternationals zijn voor Nederland en de VS. Van de 2002 groep hebben 3 spelers als officieus minuten gemaakt in Ajax 1 en die 3 (Gravenberch, Brobbey en Taylor) zijn ook de 3 jongste debutanten voor Jong Ajax ooit. Ben zelf niet kapot van Brobbey trouwens, is belangrijk voor de teams waarin hij speelt maar ondanks zijn indrukwekkende cijfers (loopt over heel 2018 meer dan 1 op 1 puur qua goals en met assists erbij tikt hij ongeveer 4goals per 3 wedstrijden aan) zie ik liever een spits als Hansen die voetballend een stuk sterker is maar door gebrek aan multifunctionaliteit van Brobbey vanaf de flank moet komen. Zijn genoeg spelers in B (2002/2003) en A jeugd (2000/2001) die kans maken op Ajax 1. Geef Gravenberch, Ünüvar, Salah-Edinne, Kotarski en Taylor de grootste kans. Gravenberch en Ünüvar (en Kotarski) benoemde jij al. Taylor is exact even oud als Gravenberch maar is een linkspoot van origine die een betere rechtervoet heeft dan sommige teamgenoten die rechts zijn... is een LCM en naar mijn mening meest onderschatte talent in zijn team, vergelijkbaar met van de Beek op die leeftijd. Salah-Edinne is de linksback die ze van AZ over hebben genomen, naar mijn mening beste jeugdtransfer van deze zomer. Aanvallend sterk, verdedigend sterk, technisch meer dan in orde en in opbouw speelt hij in tactiek van Vos een belangrijke rol en vult dit geweldig in. Ook debuut in o19 al gemaakt en zie hem graag vast overgeheveld worden naar de o19.

Fantastisch als Ajax deze jongen weet binnen te halen!

Wordt gezien als een van de grootste talenten van Mexico. Dit mag in de huidige markt voor 12 miljoen toch wel als een koopje worden afgestreept. Snel handelen en binnen halen in de winterstop!

Goed talent! ziek dat Ajax nu standaard dit soort bedragen kan betalen Overgens zei Lainez niets van mijn andere droom ajax of whatever in dat interview maar hij zei na het feest kunnen we praten over andere topics.

Lekker bezig overmars. Meteen de selectie voor volgend jaar vroegtijdig op orde hebben. Lekker laten wennen deze jongens

Ik verbaas me erover dat Ajax en PSV niet zwaar gelinkt worden met Pineda, misschien wel het grootste talent op de Mexicaanse velden.

18 december 2018 om 08:08

Nah alle respect, maar Pineda is verre van het grootste talent in Mexico. Als je beetje googled en wat wedstrijden in Mexico kijkt, weet je dat Lainez en Alvarez de 2 grootste talenten in Mexico zijn.

18 december 2018 om 09:04

Op youtube kan je iedere speler eruit laten zien als the next big thing. Alvarez is er zeker ook een om in de gaten te houden, en die kan commercieel nog veel interessanter worden omdat hij volgens mij ook de Amerikaanse nationaliteit heeft.

18 december 2018 om 09:22

Ik zeg toch ook niet dat je op Youtube moet kijken? Nee Alvarez heeft niet de Amerikaanse nationaliteit, geboren in Mexico en 2 Mexicaanse ouders.

Zou echt een fantastische aankoop voor Ajax zijn. Is op dit moment het talent in Mexico. Heeft enorm veel potentie en ik denk dat als hij daadwerkelijk naar Ajax komt, ook zeker zal slagen. Natuurlijk heeft Ajax al aardig wat opties voor de vleugelaanvallers met Ziyech, Tadic, Neres, Labyad, Cerny, Bandé en Johnson die daar kunnen spelen, maar Ziyech zal na dit seizoen zo goed als zeker vertrekken, Bandé keert binnenkort terug van een langdurige blessure en dus is het de vraag hoe hij zal presteren, Labyad zie ik liever op het middenveld en van Cerny en Johnson verwacht ik niet dat ze uiteindelijk materiaal voor Ajax 1 zullen worden en ik zie een van deze twee of beide in de wintertransferperiode of na dit seizoen wel vertrekken. Dan kan je met deze Lainez het aankomende halfjaar alvast inspelen op het vertrek van bepaalde spelers.

18 december 2018 om 08:40

Ik weet niet hoe hij als persoon is. Maar het is niet makkelijk om als 18jarige ver van huis te zitten in een vreemd land met andere cultuur en gewoontes. Dat vereist wat aanpassingen en hangt veel af hoe die jongen buiten het veld is.

18 december 2018 om 10:33

Het verschil met vroeger is wel dat Ajax nu veel Spaans sprekende jongens heeft, Tagliafico, Neres, Onana, Danilo en wss komt Magallan daar nog bij.

18 december 2018 om 11:35

Ja dat is wel zo, maar als het geen stabiele jongen is dan kan het wel eens moeilijk worden. Vele kijken alleen naar de voetballende kwaliteiten, maar de mentale kant is misschien nog wel belangrijker. Zeker voor een jonge knul die nog niet zo veel heeft mee gemaakt.

18 december 2018 om 12:37

Neres spreekt Spaans? Waar heeft hij dat geleerd dan?

Waren eerder ook momenten dat er meer Spaans in Amsterdam gesproken werd. Was er niet een periode dat Suarez, Cvitanich en Lodeiro allemaal bij Ajax zaten? Of de periode met Rosales en Juan??

18 december 2018 om 23:44

Neres en Danilo komen uit Brazilië, daar spreken ze Portugees. Portugees en Spaans is redelijk vergelijkbaar met Vlaams en Nederlands. Onderling begrijpen ze elkaar, ook al gebruiken ze veelal voor dezelfde dingen andere woorden.

Dit lijkt voor Dennis Johnsen het begin van het einde... Bandé moet nog terugkomen van een blessure, er lijkt me dan geen perspectief meet voor johnsen

18 december 2018 om 09:21

Kan volgend seizoen zo maar anders zijn. Gaan vast meerdere spelers weg bij Ajax volgende zomer

18 december 2018 om 10:32

Nee is het einde van Johnsen, speelt echt al maanden slecht. Johnsen ontbreekt een hoop overzicht. Zodra hij gaat lopen met de bal, gaat zijn hoofd naar beneden en gaat hij dribbelen, om vervolgens zelf te kunnen schieten. Tel daar zijn slechte mentaliteit bij op en je hebt redenen genoeg om die jongen op de bank te zetten bij Jong Ajax (iets wat ook gebeurd).

18 december 2018 om 12:38

Johan 166

Als er meerdere spelers weggaan, bij Ajax, dan worden daar vervangers voor gekocht. Denk ook dat het doel voor Johnsen wel gevallen is.

Als het maar niet zo'n verhaal wordt als met die Braziliaan, die uiteindelijk in Engeland ging spelen. Ik neem aan dat Ajax daar van geleerd heeft.

hallo waarom Mexcico ?In de eredivisie spelen 2 toptalenten! Ajax moet in gesprek gaan met Odegaard en Doan ! Die hoeven zich niet aan te passen! En bewijzen wekelijks dat zij top zijn! mvg ritje

18 december 2018 om 09:00

Deze Lainez speelt op een heel andere positie. Dit is een vleugelspeler.

18 december 2018 om 09:03

Odegaard staat nog onder contract bij real en doan is niet goed genoeg

18 december 2018 om 10:51

Nee, doan is bij lange na niet goed genoeg. Groningen doet net of ze de nieuwe Cruijff hebben, heb hem nu een aantal keren live gezien en heel speciaal is hij zeker niet. Beetje onbeholpen soms zelf, odegaerd daarentegen heeft de kwaliteit wel om voor Ajax te mogen spelen

18 december 2018 om 11:51

Ja precies, gewoon matig. Kan geen eens het verschil maken tegen laagvliegers als Emmen. Dat is dus gewoon niet goed genoeg. Hoop ook dat Feyenoord niet zo dom is om daar weer in te trappen.

18 december 2018 om 09:06

In de Eredivisie speelt er momenteel niet zo heel veel leuks voor Ajax en Psv. Misschien dat Til, Zeneli en Idrissi interessant kunnen zijn, net zoals Pierie en Boadu, maar dat is het dan ook wel.

hallo Ajax heeft toch nog een toptalent in huis? Die jonge Ulivar? die meedeed met Ajax in het jeugd tournooi van onder 17 Ik verneem weinig van hem? mvg ritje

18 december 2018 om 09:08

Unuvar is pas 15 dacht ik, en een centrale middenvelder. Verder hebben ze Gravenbergh als aankomend talent, maar dat is ook een centrale middenvelder, en geen vleugelspeler zoals Lainez.

18 december 2018 om 09:10

Dan moet je wedstrijden gaan kijken waar hij speelt.. want dat is idd een groot talent dat ook zeker Ajax 1 gaat halen, maar nu absoluut nog niet

18 december 2018 om 10:26

Unuvar is nog maar 15 jaar oud. Is aanvoerder bij Ajax O17 en speelt regelmatig mee bij de O19. Unuvar, Hoogewerf en Rensch zijn 3 hele grote talenten uit de '03 lichting, echter duurt dat nog wel 3-5 jaar voordat die zich bij 1 vast gaan melden, als het al niet wat langer duurt want de fysiek van Unuvar kan er voor zorgen dat hij wel iets langer nodig heeft.

18 december 2018 om 18:34

Ünüvar werd eerder dit seizoen nog de jongste doelpuntmaker in de YL (nam record over van Gravenberch) in eerste pot tegen AEK. Maar verloor dat record al na 2 minuten, haha.

Gaan ook wij nu beginnen aan Mexicanen? Is dit nu de nwe vijver? Moet het nog maar zien allemaal. Grootste talent daar misschien maar wat blijft er van zo iemand over zodra hier? Past hij binnen de club? En ga zo maar door...

hallo Tip voor Ajax Haal die keeper van Emmen 17 jaar speelt Eredivisie! Is 2meter4cm kan opgeleid worden? En Misschien? een 2e van der Sar worden? Waar vind je een meer als 2meter jongen van 17 in Europa? mvg ritje

18 december 2018 om 10:14

Lengte zegt niet zoveel, Ajax heeft ook Lamprou als keeper van 1,75. Pas wanneer hij belangrijk word bij Emmen met goede reddingen zal Ajax met een schuin oog meekijken. Maar dit seizoen heeft hij al genoeg fouten gemaakt dus hij is nog lang geen materiaal voor de top van Nederland.

18 december 2018 om 11:56

Zou Ajax eerder de keeper van Fortuna moeten halen. 10 keer verder en beter. Durft uit te komen. Zeer degelijk bij hoge ballen in de 16 en redelijk all round. Lamprou en van Leer mogen beide wel weg. Misschien mooie ruildeal met Fortuna en wat geld erbij.

Ik ken deze speler totaal niet, maar iedereen is lyrisch. Ben benieuwd hoeveel mensen daadwerkelijk hem hebben zien spelen in plaats van wat highlights. Johnson zou ook al zo'n groot talent zijn, Bande liet in de minuten voor zijn blessure ook niet bijster veel zien. Ben benieuwd, 12 miljoen is een groot bedrag voor een 18 jarige jongen.

Waar zijn we toch allemaal mee bezig in ons koude kikkerlandje?!
Ik zie in de comments enkel mensen discussieren welke club groter is in Mexico, Ajax of PSV, en vervolgens discussies wie het grootste talent is.
Ik neem aan dat niemand van jullie wekelijks het Mexicaanse voetbal kijkt, dus laat Ajax die jongen gewoon halen en dan zien we vanzelf of t wat is? Vooraf oordelen op basis van wat Youtube materiaal is wel heel triest..

Diego Lainez zeer interessante speler. Door de belangstelling voor Edson Alvarez van Ajax ben ik Club America dit hele seizoen een beetje gaan volgen, met af en toe een wedstrijd, bij gunstige tijden. Zowel Alvarez als Lainez maakte hier heel veel indruk op mij. Alvarez vanwege zijn volwassen spel, passing en snelheid als centrale verdediger. Lainez is nog wel een stuk minder volwassen dan Alvarez, ook een stuk jonger. Lainez heeft een hele bijzonder dribbel, die je bij weinig spelers ziet, hij kan vrijwel niets met rechts (zoals heel veel linksbenige aanvallers), zijn behendigheid is echt enorm, hij draait zo verschrikkelijk snel. Heeft een goede voorzet en goede vrije trap. Mag de vrije trappen nog niet nemen bij America, maar wel bij Mexico U20/u21 en hier is hij met assists wel succesvol.

18 december 2018 om 11:54

Gelijk ook kijken of Edson Alvarez eventueel De Ligt kan vervangen.
Verder nog kijken naar Cesar Montes, schijnt ook een zeer groot Mexicaans talent te zijn.

18 december 2018 om 11:59

Niet alleen Mexicanen. Moeten Argentinië, Brazilië, Uruguay, Colombia en de VS absoluut niet vergeten.

18 december 2018 om 12:15

Als ze goed genoeg zijn maakt het niet uit waar ze vandaan komen.

Leuke dribbelaar die overduidelijk veel talent heeft. Het dribbelen is zijn grootste kwaliteit,maar hij zal toch moeten leren om na het uitspelen van 3 man voor de goede oplossing te kiezen ipv nog 2 man uitspelen. Ik ga ervanuit dat ze hem dit bij ajax wel aan kunnen leren in combinatie met het nodige rendement, want daar schort het nog aan. (Als hij wel rendement had was hij ook niet te betalen geweest)Speler met een surplus aan creativiteit die ook als 10 uit de voeten kan en een steekpass in huis heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren