Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax sloeg bod van 18,5 miljoen euro op Klaassen af'

Laatste update:
/

Marc Overmars heeft afgelopen maandag een formeel bod op Davy Klaassen afgeslagen, zo meldt De Telegraaf woensdag. Napoli bood op de laatste transferdag voor clubs uit Nederland en Italië liefst 18,5 miljoen euro op de middenvelder van Ajax.

"Bod Napoli op Klaassen kansloos" en "Ferm nee tegen 18.500.000 euro", zijn de koppen in de woensdageditie van het dagblad. Overmars, directeur voetbalzaken, zette telefonisch echter een streep door de intenties van Napoli. Een transfer was voor zowel Ajax als de 22-jarige middenvelder zelf onbespreekbaar.

Klaassen vindt zichzelf nog niet klaar in Amsterdam en sprak onlangs uit ervoor open te staan om zijn tot de zomer van 2018 lopende contract open te breken en te verlengen. Napoli was op de laatste transferdag nog zeer actief. De club uit Napels sloeg een voorstel van 25 miljoen euro van Juventus op Marek Hamsik af, slaagde er net niet in om Roberto Soriano van Sampdoria over te nemen en nam Nathaniel Chalobah op huurbasis van Chelsea over.

Een wijze beslissing van Marc Overmars

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is veel te weinig als je ziet wat er voor andere spelers betaald wordt, ajax zou da'n ook helemaal kansloos worden voor de titel

2 september 2015 om 07:24

Ach, 18,5 of 30 mil - wat maakt het uit? Ajax zet dat op de bank en gooit er een 17 jarige in, naar mijn mening had het dus niet uitgemaakt welk bedrag er ook kwam.

en dit is gewoon een feit.

2 september 2015 om 07:36

Jeronsaik..

Dus als je het geld op de bank zet maakt het niet uit waarvoor je de spelers verkoopt?
Wat een vreemde beredenering.

Goede zaak dat Overmars 'gewoon' nee zegt tegen dit soort bedragen. Dat kan ook met allemaal spelers met langlopende contracten. Mede doordat Ajax er financieel voor staat, kunnen we nu -en ook aankomende winter en zomer- achterover leunen en alleen akkoord gaan met mega-bedragen die worden geboden. En anders blijven ze lekker in Amsterdam.
Nu het salarisplafond een stuk omhoog en ik zie de toekomst zonnig tegemoet..

2 september 2015 om 07:45

@kebm

Zijn beredenering is dat als je niets met het geld doet wat je op de bank hebt staan dan maakt het idd niet uit. Echter denk ik dat Ajax wel degelijk een plan heeft voor dat geld, alleen zal dat niet direct in de spelersgroep worden gepompt.
De toekomst zal uitwijzen of dit een juiste zet is of niet. naar mening moet geld rollen om uiteindelijk meer te kunnen maken, maar goed daar denken ze bij Ajax iets anders over.

2 september 2015 om 07:47

Jeronsaik. Je hele stukje een mening verkondigen en dan afsluiten met "dit is gewoon een feit", ja zo lust ik er nog wel een paar Verder natuurlijk de grootste onzin die je verkoopt. Bedrag maakt niet uit omdat het aankoopbedrag voor een nieuwe speler niet anders zou worden? Lijkt me een hele rare beredenering. Winst maken is altijd goed, en hoe meer winst hoe beter. Kan je uiteindelijk alleen maar weer van groeien.

2 september 2015 om 07:48

Voor een beurs genoteerd bedrijf is geld op de bank zetten inderdaad a waste of time en moet je dat eigenlijk herinversteren zodat de waarde van het bedrijf verder wordt vergroot zodat ook de aandelen meer waard worden.

het uitkeren van dividend is namenlijk fiscaal gezien best duur terwijl niemand er wat mee opschiet want het bedrijf doet dus niks met de winst en het bedrijf wordt er dus niet meer waard op maar alleen minder omdat het minder kapitaal heeft.

Ajax zou met de winst eigenlijk aandelen kunnen terug kopen, maar door die vraag zullen aandeelhouders best wat willen terug zien en is dus ook redelijk duur.

en veel geld neerzetten in de kas (bij de bank) zal in de loop van tijd bijna geen rente opleveren en dus wordt het minder waard.

met andere woorden, Ajax moet inversteren in spelers - waarde op het veld zetten zodat Ajax weer kan groeien als club, meer fans, meer merchandise, meer waarde als men Europees resultaat behaald en dus meer waarde in het aandeel.

dus, 18,5 mil of 30 - als je er niks mee doet zijn het beide waardeloze bedragen.

2 september 2015 om 08:01

@jeronsaik: Mensen hierboven mij hebben het al eerder gezegd en ik zeg het nog maar eens: Je hebt geen flauw benul van wat Ajax van plan is met het geld. Er gaan geruchten dat Ajax de gemeente Amsterdam (deels) wil uitkopen en hun aandeel in de Arena wil vergroten, maar ook dat Ajax van de beurs wil. Dat zijn beide legitieme redenen om zoveel geld op de bank te hebben en wellicht nog meer nodig te hebben. Na de aanschaf van de Arena of aandelen moet er immers ook nog een gezonde zak geld overblijven om je begroting op orde te hebben, en een buffer voor wanneer het slecht gaat. En dan maakt het zeker wel uit of je 18,5 miljoen of 30 miljoen voor een speler vangt..

2 september 2015 om 08:05

Jeronsaik..

Het is natuurlijk de grootste onzin om je concluderen dat het niet uitmaakt hoe veel geld je voor een speler krijgt als je er nu(!) niets mee doet.

Natuurlijk gaat Ajax nog wel wat met dat geld doen, maar ze achten het nu(!) niet noodzakelijk om het ergens in te investeren. Beursgenoteerd of niet, dat maakt weinig verschil. Ajax is en blijft een voetbalclub en het geld op de bank zal nooit minder worden, ook al blijft het 20 jaar op de bank staan..

2 september 2015 om 08:11

wat een onzin, tuurlijk wordt geld minder waard. Toen de Russische economie een dreun kreeg ging de roebel ook van 40 Rub = 1 EUR naar ineens 60 RUB = 1 Eur. edit: dit kan ook gebeuren bij Europa, als Griekenland uiteindelijk toch failiet gaat en Italie en Spanje gaan er in mee omdat die ook al op het randje van 100 zitten (italie er zelfs boven) dan heb je straks een probleem en kan je Euro gewoon een schop krijgen.

Je kan toch ook een hut kopen voor 300.000 Euro en als de economie slecht draait zakt die in waarde tot 250.000? waarde kan omhoog en omlaag..

en hoe meer je op een bank hebt staan des te minder rente je krijgt, zover zelfs dat je uiteindelijk niks krijgt. er zijn zelfs banken waarbij je moet betalen om je centen te laten staan.

En volgens mij kan Ajax de Gemeente Amsterdam tot 2020 helemaal niet uitkopen dus daar zit je dan nog 5 jaar te sparen.

2 september 2015 om 08:16

Maar ajax heeft het bod afgewezen en wil door met Klaassen. Dit lijkt me een goede zaak en geeft aan dat Ajax ook stappen wil met met de selectie. Ik begrijp de hele discussie dus niet aangezien Ajax nee tegen het grote geld geld heeft gezegd.

2 september 2015 om 08:18

Jeronsaik..

Ja precies. Ajax heeft straks een schuld van 80 miljoen doordat ze zoveel geld gespaard hebben. Kom op man, denk toch eens na. De economie trekt aan alle kanten aan, alle rentes stijgen met de dag en jij wilt mij gaan vertellen dat het geld van Ajax minder waard wordt omdat ze geen miljoenen uitgeven? Je hoeft geen expert te zijn om in te zien dat, dat grote onzin is.

2 september 2015 om 08:30

Naar jou mening maakt het niets uit maar dan is t dus ook een feit? Verklaar je nader

2 september 2015 om 08:36

Je verhaal over de Russische economie slaat kant nog wal.
Ajax doet het merendeel van zijn transfers in de euro zone. Alleen de aankopen uit Engeland en rest van de wereld zijn in jouw scenario kwetsbaar

2 september 2015 om 08:39

Jersonaik, wat kan jij een onzin praten. 1. Natuurlijk maakt het wel uit waarvoor een speler wordt verkocht ook al staat op de bank. Jij haalt van met Roebel en Griekenland aan maar instorting vd euro zou geen probleem zijn aangezien de meeste spelers die we kopen in euro's worden betaald. Kopen zelden buiten Europa of in Engeland. Daarnaast noem jij dat dividend zinloos is waardoor Ajax stil zou staan. Kan jij mij vertellen waarom een Royal dutch Shell dan dividend uitkeerd en aandeelhouders hier uitermate tevreden mee zijn?? Dit gebeurd overigens ook bij Apple Google etc. Ajax is echt wel wat van plan met de poen en dat zal enerzijds verplaatsing van de toekomst zijn en anderzijds zullen ze zeer waarschijnlijk deel van de arena gaan overkopen. Meer in eigen beheer is meer opbrengst. Daarmee kan begroting omhoog. Maar dat is mijn mening😂

2 september 2015 om 08:44

JeronAIK

Er zijn ook andere zaken waar je in kunt investeren, vastgoed, stadion, jeugdcomplex. Bovendien kan Ajax zomaar 6 miljoen voor Gudelj op tafel leggen, Feyenoord bv. niet, die moet of eerst verkopen of lenen en een flink risico nemen.

Ik denk trouwens dat Ajax het meeste kapitaal op het veld heeft staan van de eredivisie. Alleen heeft ons dat door de opleiding weinig gekost.

2 september 2015 om 09:06

Je moet alleen wel begrijpen dat je niet zomaar van de ene op de andere dag alle waarde op het veld kan zetten, zonder hier uiteindelijk aan onderdoor te gaan. Dat is namelijk ook een feit. Elke Nederlandse ploeg die veel geld uitgeeft aan grote en dure spelers, die komen in de penarie. Ajax, Feyenoord, PSV en nu Twente.

Volledig met je eens dat waarde op het veld moet staan, maar daar vol op gokken met aankopen is ook niet de bedoeling en past niet binnen Ajax. Een waardevol team moet je ook bouwen. Een Klaassen behouden, terwijl er zo'n bod komt, dat is toch tekenend daarin.

Dat geld van die transfer had totaal niet uitgemaakt, daar heb je helemaal gelijk in. Maar de enige beslissing die Ajax kon nemen, om jou je ongelijk (deels ongelijk) te bewijzen, is het bod niet te accepteren. Waarde moet namelijk op het veld staan en niet op de bank. Precies wat ze nu doen.

2 september 2015 om 09:11

Jeronsaik heeft in zoverre een punt, dat Ajax waarschijnlijk niet het gehele transferbedrag zou herinvesteren. Verder is zijn redenatie natuurlijk te simpel voor woorden.

Voor de goede orde, de gezonde financiële positie van Ajax is natuurlijk het gevolg van verstandig beleid. Veel mensen doen steeds of Ajax alle verpest door niet terug te vallen in afgeleerde gewoontes, maar het is andersom - dat is juist de redding.

Met andere woorden: dat Ajax nu in staat is om een bod van 18 miljoen af te slaan is een mijlpaal. Vijf jaar geleden maakte Ajax nog 26 miljoen verlies, nu kunnen ze zich veroorloven een mooi bod op Klaassen af te slaan - toe te schrijven aan prima beleid.

Overmars kan ook a la Munsterman wildwest gaan spelen en onverantwoordelijke aankoopkosten neerleggen en dito salarissen, maar geen enkele Nederlandse club kan tegenover die kosten de benodigde inkomsten zetten. Simpelweg niet genoeg exposure en daardoor te weinig tv en sponsorinkomsten om te concurreren. Als je incidentele inkomsten aanspreekt voor structurele kosten ga je bergaf. Dus ik zou het toejuichen als ze bij verkoop Klaassen inderdaad niet het hele bedrag zouden uitgeven aan vervanging, maar investeren in jeugd - dat is waar Ajax goed in is en dat is de weg vooruit.

2 september 2015 om 09:25

Buiten dat ik vind dat jeronsaik te simpel en te zwart wit redeneert heeft hij wel gelijk dat het geld minder waard wordt: inflatie. Door de jaren heen is er af en toe wel deflatie geweest maar binnen de economie en politiek wordt toch gestuurd op 2% inflatie. Over het algemeen wordt geld dus minder waard als je het op de bank neerzet omdat de rente lager is. Daarnaast komen alle belastingen en dergelijke nog dus al met al verliest Ajax geld door het op de bank te houden. Alleen gaat het niet zo hard dat het niks waard wordt.

2 september 2015 om 09:28

Jeronsaik

wat een onzin verkondig jij allemaal.

Google anders ff: tussen de linies ajax arena.

Lees jezelf in en kom dan terug met een oordeel.

Het valt me al vaker op dat als het om Ajax gaat en vooral geld of transfers dat je negatief doet en ronduit onzin verkondigd puur gebaseerd op je eigen mening en dit vervolgens omzet naar "en dit is gewoon een feit."

2 september 2015 om 09:29

Dat is maar de vraag, ajax kan met zoveel geld wellicht een betere rente afdingen bij bv. sponsor ABN. Daarnaast was de inflatie maar 0,9 %, inflatie waar veel andere eurolanden ook mee te maken hebben. Pak je 2 % dan heb je er toch 2 miljoen per jaar bij, dat de waarde 0,9 % afneemt is niet erg als je enkel met eurolanden handelt.

2 september 2015 om 09:39

@steensel we snappen wat inflatie is.

Maar is het een feit dat Ajax al dat geld alleen maar op de bank zet tegen bijna 0 rente? Weten we dat echt? Of zou Ajax dat geld investeren zodat er op een veilige wijze een klein rendement wordt gehaald?

Ik weet het oprecht niet, maar het lijkt me buitengewoon onwaarschijnlijk dat dat geld gewoon op een spaarrekening staat te verstoffen.

2 september 2015 om 10:16

Aan iedereen.

Ik kwam hier niet om Ajax door het slijk te halen en begrijp dat er een achtergrond plan is maar dat lees/hoor ik al jaren. Denk dat ik nu al voor 5 jaar hoor dat Ajax het stadion wilt overnemen.

En ja, Ajax kan het geld stoppen in vastgoed als het stadion, jeugd complex etc. Maar tot nu toe zijn jullie (fans) de enige die dat roepen. Toon mij concrete plannen dat Ajax dit doet of van plan is op grote schaal.

Tot nu toe koopt Ajax toch jeugd op om op te leiden en ze te verkopen voor goud? 18.5 mil! Voor een speler die niks heeft gekost.. dat is toch de Ajax filosofie? Want de sterren blijven ook uit...

Iemand hier die mijn concrete plannen kan tonen? Wat is het doel van die miljoenen op de bank? Feiten op papier graag?

Zonder dat, zijn de centen tot nu toe verdiend voor een bedrijf als Ajax (beurs genoteerd) gewoon niks waard.

En dat is een feit, sorry als ik je Ajax hartje pijn deed.

2 september 2015 om 10:25

Het is heel simpel, indien je jezelf verdiept in Ajax en ik bedoel dan niet alleen alle nieuwsberichten maar ook bijeenkomsten weet je dat Ajax bezig is met de komst van Ajax City. Aangezien de gemeente Amsterdam de grond van de toekomst en daar omheen wilt opkopen om daar een nieuwe woonwijk te bouwen zal het complex van ajax uitwijken. Er zijn al tekeningen gemaakt en ze willen er dan voor zorgen dat meteen alle infrastructuur erin zit. Je kunt dus in principe opnieuw beginnen met het ontwerpen van je de nieuwe "toekomst" in plaats van dat het de toekomst heet is het "ajax City". Het plan is om hier o.a. een school in te huisvestingen, Futballbot (zo een als Borussia ook heeft) en nog meer voorzieningen voor het optimaliseren van ontwikkeling.

Verdiep je er in of praat er niet over.

2 september 2015 om 10:29

Ik denk dat Ajax na het meeste geld op de bank ook het meeste kapitaal op het veld heeft staan. Alle 11 spelers op het veld zijn gezien hun potentie, leeftijd en contractduur in de toekomst geld waard. Een kleine rekensom, Klaassen, Bazoer, Riedewald, Cillissen en El Ghazi. Ik zeg denk niks vreemds dat deze spelers gemiddeld op termijn voor 12,5 miljoen vertrekken, dat is al 60 miljoen. Sinkgraven, Tête, Gudelj, Fischer, Milk, Dijks, Veldman en de rest, houden het niet te hoog aan, gemiddeld 5 miljoen en dan kom je al aan 100 miljoen kapitaal op het veld. Vergelijk dat is met Feyenoord waar ze bijna alleen nog eind twintigers zonder restwaarde op het veld hebben staan.

2 september 2015 om 10:32

@jeronsaik

http://static0.parool.nl/static/photo/2015/14/9/1/...
http://www.nul20.nl/sites/default/files/schermafbe...
Hier zie je de plannen van de gemeente ik kan zo snel nu niet de tekeningen zien die Ajax op aandelenverhoudingen heeft uitgedeeld. Er zit dus een plan achter enkel kost dit tijd.

2 september 2015 om 10:33

@drisos.

Dankje. Eerste keer dat ik erover hoor. Klinkt goed. Ik zal er zeker over lezen.

Kijk niet om vervelend te doen. Ik ben geen Ajax fan of insider maar ik hoor en lees mensen veel roepen en schrijven masr hoor nooit echt iets over wat Ajax van plan is met al die centen.

Dat bedoelde ik met mijn comment in het begin sat 1, 7.5 of 18.5 mil het bedrag maakt niks uit zolang er geen doel is voor het geld.

2 september 2015 om 10:51

Jeronsaik..

Om een lang verhaal kort te maken; Jij dacht dus eigenlijk dat Ajax geld spaarde om er nooit iets mee te doen?

Natuurlijk gaat Ajax er iets mee doen. Sterker nog, doordat ze er financieel zo goed voor staan heeft Ajax spelers langdurige contracten kunnen geven waardoor spelers voor meer geld verkocht kunnen worden. En dat is pas het begin. En of Ajax dan van de beurs af gaat, ze het stadion van de gemeente kopen of het salarisplafond verhogen maakt niet zoveel uit. Maar er zijn opties genoeg.
Dat ze nu 'nee, natuurlijk niet' kunnen verkopen tegen 18,5 miljoen voor Klaassen is het bewijs dat dit beleid sterk is. Maar dat ziet (nog) niet iedereen in..

2 september 2015 om 10:55

Scheelt dan wel weer dat Ajax zelf mag bepalen of het dividend uitkeert...en dit is in 10/10 x niet het geval...ajax keert nooit uit.

2 september 2015 om 10:59

Uiteraard snap ik wel dat Ajax "iets" van plan is. Ik heb een goede economische baan en ben dus niet retarded. maar wanneer Ajax "iets" van plan is, is een ander verhaal.

Dit "ajax City" project ziet er goed uit en is zeker het sparen waard, maar ik lees ook dat het nog een aantal jaar gaat duren voordat dit van de grond gaat komen en dat dit plan uitgewerkt moet zijn binnen 5 a 10 jaar.

en tuurlijk snap ik dat Ajax nee verkoopt aan Napoli, aanvoerder, "ster" speler van het team en op de laatste dag zaken doen - uiteraard wegwezen.

Overigens is dit "ajax City" project sinds mei aangekondigd, dat wilt zeggen dat voor die tijd iedereen eigenlijk maar wat te raden zat betreft van de beurs af gaan - eigen stadion kopen etc...

dus mijn vraag en comment betreft de plannen van Ajax waren niet zo vreemd voor iemand die geen insider is van de Ajax business. Ik bedoel AIK is ook beurs genoteerd, wij maken alleen wat minder winst als Ajax (vorig seizoen 0,5 mil euro) dus ik ben niet dom betreft sparen en inversteren betreft voetbal clubs.

maar soms ontbreekt de informatie hier zelfs bij Ajax supporters.

2 september 2015 om 11:08

@jeronsaik, je maakt onbedoelt een punt dat het nieuwe beleid zijn vruchten begint af te werpen. Door het beleid van de afgelopen jaren kan Ajax dergelijke bedragen afwijzen en komt het kapitaal weer op het veld te staan. Ajax heeft namelijk langdurige contracten afgesloten en heeft geen geldnood.

Het opgepotte geld gaat op den duur aangewend worden om het stadion aan te kopen waardoor Ajax de miljoenen die momenteel aan huur worden betaald vrijkomen voor nuttigere uitgaven.

2 september 2015 om 11:22

Ja dat zeg ik, het systeem dat Ajax heeft ontwikkeld werpt vruchten af aangezien er "winst" geboekt wordt en omdat er geld in de kas zit en de kas groeit.

Ik wilde alleen maar weten wat Ajax gaat doen met de centen in Kas - gaat Ajax er niks mee doen, ook prima niet mijn zorg ik heb geen aandelen maar dan maakt het niet uit of je 1, 1.5 of 18 mil vangt voor een speler.

nu blijkt Ajax City te worden ontwikkeld, althans er is een akkoord met de gemeente betreft grond-ruil en vergunningen alleen de tekeningen worden ontwikkeld etc. (bedankt Drisos voor de bronnen)

prima, goede zaken gedaan dan als je dit allemaal kunt financieren zonder teveel te lenen.

end of the story guys - allemaal lekker verder gaan met de dag. Ik heb Ajax niet beledigd of door het slijk gehaald, althans zonder bedoeling daarvan.

2 september 2015 om 11:24

@jeronsaik

Je cynisme straalt er vanaf. Van wie hoor je dat dan? Ga je dat wel eens na? Ajax zelf heeft hier nog geen uitspraken over gedaan, dus men gist enkel en geeft suggesties.

Ja wij roepen dat omdat we denken dat Ajax dat gaat doen, maar we weten het ook niet, hoe dan ook, Ajax kan het en dat kunnen maar weinig clubs zeggen. Feyenoord wringt zich in allerlei bochten om het stadion te verbouwen, Ajax heeft al een 100 miljoen klaar liggen.

Ajax leidt ook op om te presteren, omdat we denken dat we daarmee het beste elftal bij elkaar krijgen. Niet alleen kwalitatief maar ook omdat men het systeem al jaren kent bv.

Dat de markt zo in elkaar zit dat alles meteen weggekocht wordt, daar moeten we mee dealen door nog meer, sneller en beter op te leiden. In principe zouden we Klaassen liever tot 26 jaar houden, dus van de filosofie heb jij weinig begrepen.

Feiten op papier graag, iedereen kan elk gissen. Feit is wel dat ajax het geld heeft, kerngezond is ook zonder CL en uitgaande transfers, kapitaal op het veld heeft staan, lange termijn investeringen heeft gedaan in de opleiding en in het stadion (catering overgenomen bv.) en ook in de selectie heeft men geïnvesteerd (16 miljoen recentelijk). Tot nu toe heeft ajax vooral in de opleiding geïnvesteerd en het aantal Fte's flink laten stijgen (loonkosten).

Niks waard is onzin, je kunt het beter hebben dan niet hebben, uitgeven kan altijd nog en de waarde vermindering zoals jij stelt is niet zo enorm. Sterker nog, veel verder dalen zal de rente niet.

Ik zie je feiten nog niet en je doet weinig pijn, het is eerder lachwekkend om je poging te pijnigen van ajacieden te zien falen.

2 september 2015 om 11:30

Jeronsaik.

Ze hebben Klaassen Niet verkocht, ongeacht het geld.

Een mening is geen feit.
Een mening als feit presenteren haalt het niveau van het forum omlaag.

2 september 2015 om 11:31

ik heb geen feiten nodig, ik vraag juist om feiten - zoals ik al zei een Beurs genoteerd bedrijf met 100 mil in kas zonder doel is gewoon stil aan het staan in haar ontwikkeling. dat is een economische feit!

en dan kun je lekker roepen, ach wij hebben eht op de bank en feyenoord dit blablabla, gewoon onzin erbij halen prima.

je reactie bezit geen enkele feit, geen Ajax plannen of links en ook geen redenen waarom zoveel geld in de kas te hebben voor een bedrijf als Ajax nut heeft.

kortom, lekker buiten spelen.

uiteraard ga je nu roepen dat je het wel wist van Ajax City etc, maar dat betwijfel ik ten zeerste. gewoon een fan boy met een leeg hoofd.

2 september 2015 om 11:37

Leuke discussie dit

Voor Ajax natuurlijk goed ze Klaassen binnenboord houden, maar of je een bod als deze moet weigeren? 18,5 miljoen is heel veel geld Klaassen en vervangers zijn er genoeg. Natuurlijk is Klaassen momenteel één van de sterspelers bij Ajax, maar hij is vervangbaar. Schöne zou die plek zeker succesvol over kunnen nemen, hetzelfde geld voor Serero. Van Beek zou het dan op de langere termijn kunnen overnemen. Daarnaast zit Sinkgraven ook nog op de bank...

Ajax is zichzelf aan het indekken. Overmars kijkt verder dan enkele jaren en ziet dat het Nederlandse voetbal achteruit gaat. Binnenkort raken we onze vaste plaatsing voor de CL kwijt, waardoor o.a. Ajax miljoen misloopt. Nu al de begroting aanpassen op EL is getuige van goed beleid bij Ajax.

Van de beurs gaan doet Ajax niet. Kost te veel, daarnaast treken de aandelen van Ajax alleen maar aan. Ajax is een hele gezonde club met een sluitende begroting, beter kan het niet op de beurs. Om al het geld nu te gaan investeren en mogelijk verliezen te leiden ziet Overmars gelukkig ook niet zitten.

Het stadion plus de grond eromheen zal op de langere termijn geld gaan opbrengen, goede keuze van Overmars en zijn staf. We kunnen veel schelden op hem, maar zo heel slecht doet hij het niet.

Graag zou ik wel wat bronnetjes ervan zien dat Ajax daadwerkelijk 100 miljoen in kas heeft. Ajax heeft veel, maar die 100 miljoen wordt overal geroepen zonder harden bewijzen (volgens mij, blame me hier niet op )

2 september 2015 om 11:44

Maar je reageert eerst wel zonder de feiten te kennen en meet daar een cynische houding aan. Dan moet je in eerste instantie ook echt om de feiten vragen en niet eerst al je mening zonder feiten klaar hebben liggen, waarbij je overigens jezelf tegenspreekt. Je zegt, het is een feit.... Blijkt je gewoon slecht geinformeerd te zijn.

Zonder doel, tja, een simpele aanname vind je ook niet? Je kunt ook beredeneren dat Ajax het geld heeft, dat kunnen er weinig zeggen en Ajax in tegenstelling tot legio andere clubs veel mogelijkheden heeft.

De financiële positie buit ajax in het geval Gudelj bv. ook al uit, ajax kan met zijn liquide middelen zo 6 miljoen op tafel leggen en de clausule van Gudelj voldoen. Hoeveel je daarmee nou bespaard? Tja, moeilijk te zeggen maar feit is wel dat Ajax hem daarmee goedkoop oppikt voordat anderen dat uberhaupt kunnen.

Er is weinig blabla aan, feit is, ajax heeft 100 miljoen op de bank, Feyenoord niet. Doe zelf eens moeite en bekijk de jaarcijfers zou ik zeggen.

Kortom, je zet jezelf voor schut, een econoom die uitspraken doet zonder de feiten te kennen, graag een cynische houding aanneemt zonder de feiten te kennen en daarbij anderen ook nog graag pijn probeert te doen. Je moet je schijnbaar ook nog verlagen tot neerbuigende uitspraken. Maar maak je geen illusies, ik lach er alleen maar om.

2 september 2015 om 12:22

Ajax koopt gewoon straks het stadion en word dan vanzelf meer waart. Je kan wel roepen dat het dom is. Maar als ze er straks een hele slimme zet mee doen sta je wss voor aan met ik zei het je toch mijn club.

2 september 2015 om 12:37

Een van die pubertjes, Riedewald speelt nu in het NL elftal.

2 september 2015 om 12:49

Dan zijn ze eigenaar van een stadion waar nog steeds slecht voetbal in wordt gespeeld.

2 september 2015 om 13:02

@ramosss,

waar staat dat dan dat Ajax dat van plan is? ik wil feiten horen, links etc waarbij het Ajax bestuur zegt, "wij spenderen niks omdat we het stadion gaan kopen".

niet misschien, niet op een dag maar een tijd, binnen hoeveel jaar etc.

dat is het punt, iedereen hier roept maar wat en omdat er geen feiten zijn of plannen op papier bekend zijn behalve "ajax City" waar ook geen tekeningen van bekend zijn alleen een schatting van "binnen 5 a 10 jaar" is er gewoon niks een feit.

en dat is het punt! met andere woorden, er is een bankrekening bij de ABN met 132 mil erop (volgens mij was dat wat er eind 2014-2015 in kas zat volgens jaar verslag als ik het even snel goed las) en daar komt straks 4 mil bij of 6 of 10 of 30, en wat gebeurt er? niks.... want ze zijn ergens voor aan het sparen, maar wat, dat weet niemand behalve Overmars en zijn boys.

dat is allemaal prima hoor dat alleen zij het weten en het een geheim is en dat dus wij allemaal hier moeten raden what is going on, maar kom dan hier niet aanzetten met teksten dat ik iets raars zeg dat het niks uitmaakt wat een andere club biedt op een Ajax speler, want welk bedrag het ook is, er gebeurt tot nu toe niks mee.

2 september 2015 om 13:24

Jeronsaik vraagt gewoon voor beleidsmatige plannen m.b.t Ajax, aangezien Ajax een beursgenoteerd bedrijf is en niet zomaar een voetbalclub zal de handelswijze anders liggen.

Voor bedrijven is het inderdaad funest om geld op te potten, maar Ajax stopt het meeste in hun eigen bedrijf 'de jeugdopleiding' en de rest schijnbaar in dit 'ajax city' project.

Als het zoiets als een Milan lab zou hebben, zou het ook nog kunnen investeren in wetenschappelijke kennis zodat het verkocht kan worden aan derden.

Dit zijn vrij goede lange termijn plannen om winst te blijven boeken met relatieve lage operationele kosten.

Maar wat ik mij wel afvraag an Jeronsaik, waar moeten ze nog verder in uitbreiden? Waar zou Ajax moeten in investeren buiten kapita op het veld, want kapitaal op het veld haalt meestal na 2-3 jaar maximaal rendement(waarde).

Echter kopen ze goedkoop in, dus moeten ze zomaar 15 mil aan een speler gaan spenderen? Terwijl ze ze zelf goed ontwikkelen(product).

Misschien hier en der wat ervaring, maar om 100 mil aan spelers te gaan plunderen is een doodsteek voor Ajax... tenzij ze een keer voor een hele hoge klassering in de CL willen gaan(exceptionele jonkies met oude rotten aangevuld)

2 september 2015 om 07:32

Dat is helemaal niet te weinig. Het gaat om een combinatie van de looptijd van het contract en het salaris. Alleen de salarissen in het buitenland liggen 10-tallen malen hoger dan in de Eredivisie, waardoor de bedragen soms gigantisch hoog oplopen.

2 september 2015 om 07:37

Ach ja als je Klaassen verkoopt op de laatste dag voor 18,5 miljoen komt overmars toch weer met een speler als zimling aanzetten. Dus het is wss ook wel beter dat Ajax dit heeft tegen gehouden

2 september 2015 om 07:40

Hierbij mis je wel nog het stukje, hoe belangrijk een speler is voor het team...in dit geval ook nog aanvoerder. Wordt ook bij de prijsbepalingen meegenomen denk ik.

2 september 2015 om 08:05

Mijn inziens een beetje zielige opmerking Elghazii.
Overmars heeft het helemaal niet slecht gedaan dit jaar hoor. Een paar goede spelers gekocht in de naam van Gudelj en Sinkgraven. Extra ervaring met Heitinga. Youness nog niet echt aan het werk gezien vanwege blessures en die heeft inderdaad nog niet bij grote Duitse clubs gespeeld, maar je moet toch wel wat kunnen als steevast wordt gekozen in de nationale jeudgdelftallen in dat land.
Ik geloof dat iedereen elkaar toch iets teveel na zit te papagaaien waardoor het een hetze is geworden. Er wordt niet meer normaal geredeneerd als het op Overmars aankomt. Als tezijnertijd bekent wordt waarom Ajax al dat geld heeft opgespaard, dan begrijpen vele hopelijk wat beter waarom.

2 september 2015 om 09:19

Wel ironisch ElGhazli, ik neem aan dat je fan bent van El Ghazi, je kan Overmars kraken omdat hij Zimling gehaald heeft, maar hij was ook verantwoordelijk voor het aantrekken van onder meer El Ghazi.

Zo slecht doet hij het niet. Zimling heeft inderdaad niet best uitgepakt, maar was ook geen groot financieel risico - en dus een veilige gok. Hij haalde (zoals elke TD) spelers die niet brengen wat we hoopten, maar daar tegenover staan toch ook aankopen als Milik, Bazoer, El Ghazi, Sinkgraven, Gudelj waarvan Ajax veel plezier van kan hebben en goed aan gaat verdienen.

2 september 2015 om 10:56

Gudelj moet je gewoon laten staan, laat hem spelen dan komt hij er vanzelf beter in.
Het lijkt al stukken beter te gaan de laatste weken in mijn ogen.

Overmars heeft groot gelijk. Hij is veel te belangrijk plus dit bedrag krijg je volgend jaar ook zeker. Geen enkele reden om te verkopen dus, en al helemaal niet op de laatste dag. Ik vraag me ook af waarom Napoli zo laat met een bod komt. Hoe graag wil je hem dan?

2 september 2015 om 08:09

Daarbij komt ook nog eens kijken dat Napoli waarschijnlijk zo'n deal zonder bankgarantie zou willen maken. Dus dat was al bij voorbaat kansloos. Wel slim van ze natuurlijk, want de meeste weten dondersgoed dat hij over een jaar waarschijnlijk al veel meer waard zal zijn. Zeker als ze zijn contract inderdaad kunnen openbreken.

Groot gelijk ! Eindelijk een wijs besluit van Overmars.

Onze captain en modelprof heeft nog veel te spelen en te winnen bij Ajax. Zijn buitenlandse carrière kot vanzelf wel. Kom over 2 jaar maar terug met 35 miljoen !

Vreemd zeg stknd niks van op de sites in Italië. En komt er 2 dagen later mee naar buiten. Niet waar dus de telegeaaf zeker. Andees had marc netto het echt wel gedaan.

2 september 2015 om 07:00

Hij had het sowieso niet gedaan. Klaassen is gewoon een actieve cash cow binnen de Ajax selectie. Minimaal 28 miljoen euro. Het is maar afwachten welke gek dat zal betalen.

Eerlijk gezegd denk ik dat Klaassen, Cil, Anwar en Bazoer niet voor onder de 20 miljoen euro weggaan/mogen.

2 september 2015 om 07:06

Is ook veel te weinig voor deze speler. Heerst gewoon op het middenveld.
Zal mij in ieder geval niet verbazen als hij rond de 30 miljoen euro gaat opleveren.
Scorendvermogen. Loopvermogen, leiderschap, winnaarsmentaliteit en een prima functionele techniek.

2 september 2015 om 07:13

@Lee112

Over El Ghazi en Bazoer kan je wel roepen dat ze niet onder 20 miljoen weg mogen, maar dat is nog maar afwachten. Spelers moeten zich wel blijven doorontwikkelen.

Persoonlijk denk ik toch dat Bazoer het meeste gaat opleveren. Vind dat een geweldige middenvelder.

2 september 2015 om 07:26

Vandaar dat ik ook typ dat ik het denk. Is uiteraard altijd afwachten daar heb je gelijk in. Persoonlijk denk ik dat Anwar het meest gaat opleveren.

2 september 2015 om 08:04

@fr12jules: Als je ziet dat Manchester United minimaal 60 en maximaal 80 miljoen neerlegt voor Martial, kun is 20 miljoen voor een talent als Bazoer of El Ghazi niet eens teveel gevraagd. Daarbij moet ik wel zeggen dat het erom gaat dat ze zo goed spelen als ze nu spelen, of zich ontwikkelen en beter worden. Als ze zoals Boilesen geblesseerd raken en daarna hun oude niveau niet meer weten te halen is 5 miljoen nog teveel gevraagd.

2 september 2015 om 09:44

Gefeliciteerd peter, de prijs voor de meest vooringenomen en slechtst onderbouwde bijdrage is voor jou.

@lee112 naast het precieze bedrag dat je voor Klaassen kan vangen, speelt ook het moment een grote rol. Ajax heeft de selectie op orde, en Klaassen speelt daar een grote rol in. Compleet onvervangbaar, zeker op de laatste dag van de window. Verkopen zou dan absurd zijn, ook voor 30 miljoen. Alsof je 1 minuut voor de start van de GP Monaco het linkervoorwiel van de bolide van Max Verstappen wilt kopen. De prijs doet er dan gewoon niet toe.

Dat moet eerder 38 zijn. Zoveel mogelijk vragen vooral bij Engelse clubs.

2 september 2015 om 06:57

Maar Napoli is Italiaans?

2 september 2015 om 07:16

Daarom staat er vooral. Dus ook veel vragen bij andere clubs.

2 september 2015 om 07:18

Ja dus ? Omdat het nu napoli was mag er nooit meer een Engelse club interesse tonen ?

of het waar is weet ik niet maar met de bedragen van de laatste dagen kan je makkelijk 50 miljoen vragen.....

2 september 2015 om 07:18

Vragen kan altijd. Alleen krijg je dat never voor deze speler. Zoveel bijzonders is t niet

2 september 2015 om 07:46

nee maar dat geld voor zoveel spelers, maakt tegenwoordig niet meer uit wat ie gepresteerd heeft je vraagt gewoon het meest absurde

2 september 2015 om 08:08

Manchester United heeft gisteren 60 miljoen afgetikt en komt wellicht nog 20 miljoen af aan het tikken voor Martial, een talentje van 19 dat in 49 wedstrijden 11 goals gemaakt heeft in de Franse competitie. Als je dat ziet is 50 miljoen voor Klaassen ook geen gek idee meer, zeker niet nu de Engelse laagvliegers al drie keer meer te besteden hebben dan onze topclubs door die TV-deal

2 september 2015 om 08:15

raskall, zoveel bijzonder is t niet zal ik in dit geval maar erg relatief aannemen. Relatief hebben er zoveel transfers deze zomer plaatsgevonden, waarbij absurde bedragen omgaan.
Als je het zegt omdat je leuk wil doen, goed dan, dan lach ik even een halve seconde. Maar serieus nemen zullen er maar weinig zijn. Zelfs vele Ajas haters durven het zelfs toe te geven dat Klaassen een veel belovende speler is, die het ver kan schoppen. Dat jij het dus niet veel bijzonders vindt, is, ben ik bang, meer een reflectie op jou kennis van het voetbalspelletje.

Makkelijk om een bod af te slaan als de speler het toch niet zou doen.

2 september 2015 om 11:32

Kaaiman weet van de hoed en de rand.
Als Ajax hem kwijt wil dan lukt dat echt wel.

Goed gedaan, ik heb ook liever Klaassen in mijn team dan Pogba en daar willen sommige clubs al meer dan 70 miljoen voor neerleggen begreep ik.
Klaassen is dan ook minstens het 10dubbele waard van wat welke Italiaanse club dan ook meestal biedt.
Ik schat Klaasen op zo'n 75 miljoen in.

2 september 2015 om 07:59

Grappenmaker.

2 september 2015 om 08:01

Gister wezen stappen en nog steeds een beetje dronken of gewoon een ouderwetse troll?

2 september 2015 om 08:18

Mooie berekening ook. Het 10 dubbele waard van 70 miljoen en dan aankomen met 75 miljoen.. Zijn de scholen nog niet begonnen?

2 september 2015 om 17:04

Van wat welke Italiaanse club dan ook meestal bied.
Wat dat aangaat is dit al een uitzondering, maar dat Klaassen van het niveau Pogba is staat sowieso vast, statistisch gezien is hij zelfs nog veel beter.

Natuurlijk zijn de meningen verdeeld maar voor zoveel geld wist ik het wel een strik erom en wegwezen er zijn genoeg andere spelers van zijn niveau

2 september 2015 om 08:40

Ik kan aan je commentaar wel merken dat je hem waarschijnlijk nooit ziet spelen anders zou je niet zo'n domme reactie geven .

Goed dat die behouden is gebleven. Klaassen en El Ghazi kunnen Ajax kampioen maken.

goed gehandeld Overmars, een zeer wijs besluit.

Klaassen is veels te belangrijk voor Ajax, en is dit jaar benoemd tot aanvoerder.
Hij maakt een super ontwikkeling door en dan is 18 miljoen veels te weinig, gelukkig is ook Davy zo nuchter om zelf al aan te geven dat hij in Amsterdam nog niet klaar is, en er zelfs voor open staat om zijn contract te verlengen.

Al had overmars een bod van 60 miljoen geaccepteerd, napoli is te min voor klaassen.

2 september 2015 om 09:26

Hoezo te min? Met spelers als Hamsik, Inler en Higuaín hebben ze toch wel een aardig team.
Klaassen komt te kort voor de absolute top, dan is eerst naar Napoli gaan toch prima?

2 september 2015 om 13:51

Inler is naar Watford.

2 september 2015 om 10:00

Ik vraag me af wie Klaassen eruit zal spelen bij Napoli op korte termijn.

3 september 2015 om 15:16

waarschijnlijk nog niemand maar lijkt mij dat hij net als eriksen enkel geïnteresseerd is in engelse top of absolute top spanje - duitsland

Dit is waarschijnlijk een lekkerhoudertje voor de fans, omdat hij voelt dat hij veel kritiek krijgt. Is toch niemand die hem kan controleren, en de Ajax krant neemt t gewoon net zo makkelijk over.

2 september 2015 om 08:50

Wel hele makkelijke aanname, andersom wordt er zovaak iets negatiefs rond Overmars gesuggereerd.

2 september 2015 om 09:28

Klopt maar het geloven is ook een makkelijke aanname, het komt Overmars wel heel goed uit. Je weet 't nooit. Als Napoli dit na buiten had gebracht, leek het aannemelijker. La gazetta dello sport meld er ook niets over..

2 september 2015 om 09:52

Andersom komt Overmars ook wel vaker iets niet uit en ik denk dat tevens alles wat hij goed doet niet vermeld wordt. Mede daarom vind ik de hetze tegen Overmars ook compleet overtrokken, hij zal heus wel eens wat fout doen, maar overal voert hij een prima beleid.

Ik geloof best dat iemand Klaassen voor 18,5 miljoen wilt oppikken en dat ook nog op de laatste dag doet.

2 september 2015 om 17:28

Dat is meestal bij nieuws slecht wordt uitgelicht, alle zaken die goed gaan niet!

2 september 2015 om 10:11

@ Arnino

Daar zou je best nog weleens gelijk in kunnen hebben, het zal ook deels eigen belang zijn. Het is niet de eerste keer dat hij een zoethoudertje inzet. Wat ook nog in zijn voordeel meewerkt is dat Klaassen zelf nog niet weg wilde. Hoe dan ook, het is wel positief dat er eindelijk na tig jaren er een transfer periode voorbij is gekomen waar eens een keertje niet een dragende speler of een speler die zich daartoe moet ontwikkelen op het aller laatste moment verpatst word. Of dit nu echt een tend breuk is zullen we moeten afwachten, hopelijk was deze transfer periode daar ook het echte begin van. Wat betreft het ongecontroleerd zijn gang kunnen gaan; daar heb je gelijk in, maar daar komt hopelijk binnenkort een einde aan.

Als dit waar is dan had ik hem verkocht, ik vind Klaassen stagneren in zijn ontwikkeling...zakt nooit door de ondergrens...maar ik vind hem geen drager van de ploeg. Daarnaast vind ik hem geen nummer 10, heeft geen snelheid, en zijn balbehandeling is traag. Voordeel is dat hij makkelijk een doelpuntje meepikt, maar voor creativiteit kan je makkelijk sinkgraven op zijn positie laten spelen. Ik had hem voor 20-22 miljoen laten gaan.

2 september 2015 om 09:31

te traag in zn balbehandeling??!?! geen drager (aanjager) van de ploeg?!?!

man man man!!

als er 1 iemand is die zich ontwikkeld zowel als leider als ook zichzelf is het Davy. De man heeft afgelopen seizoen een terugval gehad ivm zn blessure maar is nu weer absurd goed bezig.

Let voor de lol eens een hele wedstrijd op hem. Vooral afgelopen weekend tegen ADO was die overal te vinden en aardig belangrijk met een assist en een goal.

2 september 2015 om 09:57

@ C_h_a

Op leiderschap/aanjager kwaliteiten betrap ik Klaassen ook (nog) niet, ik vind hem een timide aanvoerder. Het elftal echt op sleeptouw nemen heb ik hem nog niet zien doen, want in al die vele drama wedstrijden nam hij op dat punt alles behalve zijn verantwoordelijkheid. Ook als het gaat om zijn teamgenoten eens goed de les te lezen, zie je hem dit vrij weinig doen. Hij is ook niet degene die een signaal afgeeft dat er uit een ander vaatje getapt moet worden etc.

2 september 2015 om 09:32

ben ik even blij dat jij niet de td van ajax bent :-)

Ere wie ere toekomt, persoonlijk dacht ik niet dat het mogelijk was, maar Overmars heeft zowaar wat goeds gedaan. Dit had hij voorgaande seizoenen ook moeten doen, maar goed mijn mening ten opzichte van Overmars blijft hetzelfde.

2 september 2015 om 10:00

Doet hij wel vaker hoor. Jouw mening over Overmars veranderd toch nooit, hopeloze zaak in mijn ogen. Misschien moet je inzien dat hij heus wel fouten maakt, maar daar ook van leert, juist dat leergeld hebben we al betaald. Met een nieuwe technische man begin je weer overnieuw met het maken van fouten en leergeld betalen.

Kopen van Gudelj, Dijks, Sinkgraven, Milik blijken prima beslissingen, evenals het de kans geven van talenten Tete, Riedewald en Bazoer. Dus even geen RB of LCV kopen maar de jeugd de kans geven. Viergever toont zich nu een waardige back up, ook een koopje. Hij heeft veel spelers verhuurd waardoor zich verder kunnen ontwikkelen, er komen veel talenten aan en de jonge spelers die er staan liggen nog lang vast. Kortom technisch ziet het er erg goed uit.

Tja als er voor Depay al 28 miljoen betaald word dan zou ik ook niet voor 18.5 deze speler gaan verkopen.
35 had me realistischer geleken.
Wat een bedragen zeg op dit moment.

2 september 2015 om 10:18

Je doet alsof Klaassen beter/meer waard is dan Depay, maar dat lijkt me overdreven. Depay wordt een Europese topspeler, wat ik bij Klaassen betwijfel. Maar voor 18 miljoen had ik Klaassen ook niet verkocht. Niet dat ik hem 18 miljoen waard vind, maar als ik alleen al kijk wat Manchester voor die Fransman betaalt dan mogen we ons in Nederland nog wel wat arroganter opstellen.

2 september 2015 om 10:41

Ik vind Claassen niet zozeer alleen beter maar gewoon meer waard.
Die haalt elke wedstrijd een 7 en laat het elftal beter voetballen.
Depay is een momentenvoetballer.
De wedstrijden in de PL tot nu toe vond ik hem 1 van de zwakste.
Het enige wat op dit moment opvalt zijn zijn rare trekjes en opvallende kleding.
Vedettenijgingen terwijl je geen vedette bent.
Die streken zal Claassen nooit krijgen en daarom denk ik dat die ook verder gaat komen dan Depay.
De enige reden dat die bij Manchester zit is van Gaal.
Anders was het gewoon een middenmoter in Engeland of Duitsland geworden.
Of een tribuneplek bij PSG

2 september 2015 om 17:32

Waar heb je het in godsnaam over kerel? Als er iemand wel hard werkt is hey Depay wel.

Oh, heb je nooit geleerd iemand te beoordelen op zijn uiterlijk? Heb jij je wel verdiept in depay zelf als mens? Of zie je gewoon zijn getatoeerde schil?

Die gast gaat ver komen als hij zo doorgaat, en met Van Gaal een goede coach die hem kan door ontwikkelen.

Klaassen is sterk in zijn opvallendheid, zodra hij weer begint te scoren is hij ineens de beste middenvelder(lol).

2 september 2015 om 10:21

Als Klaassen er 20 gaat inschieten dit seizoen kan er meer ontvangen worden dan Depay.
Depay is op dit moment verder dan Klaassen. Al heeft hij ook de potentie om Depay achteraan te gaan.

2 september 2015 om 10:28

Tja, door TV gelden in zowel de PL als de PD ontploft de markt. Ajax moet daar ook in mee gaan en bv. gewoon minimaal 30 miljoen maar misschien wel 60 miljoen gaan vragen, voor Martial betaald man utd ook gewoon 50 miljoen.

Ik zie allemaal bedragen van dik in de dertig miljoen wat in mijn optiek niet realistisch is. Ja hij komt van Ajax en heeft Europees voetbal gespeeld maar hij heeft nog niet het niveau dat die vraagprijs van dertig plus miljoen realistisch maakt. Ik vond Eriksen, Sneijder en van der Vaart toen veel verder in hun ontwikkeling.

Verder geef ik inderdaad een mening, blijkbaar ligt dit bij sommige heel gevoelig.

afracants

Ik denk als je dit ziet dat je wel Hakim bij Ajax graag ziet voetballen
Ik weet wel zeker dat alle ajacieden zo'n speler willen hebben

kijk eens:
https://www.youtube.com/watch?v=yk2ay5wouqa
https://www.youtube.com/watch?v=astvvv0pyvm

En dat Klaassen nou een keer een keer met de kop scoort buiten de 16 dan moet je dit maar eens zien Hakim scoorde ook 11 goals in 31 wedstrijden en 4 in 5 bekerwedstrijden

Wat je zegt over Tapia en Zyech vergeet je qutti ook

2 september 2015 om 11:33

Zou handig zijn als je gewoon op de posts reageert Nee, ik ben tevreden over de huidige selectie en ik vind Sinkgraven meer potentie hebben en nu al even goed, is ook weer net wat jonger en lijkt mij mentaal wat sterker.

18,5 miljoen is veel te veel voor Klaassen.

Zo hey Ajax denk een keer niet aan geld...
Klaaasen is nog klaar in Amsterdam heeft nog veel te leren.

hmm. ajax is echt bezig met de lange termijn. straks mag de kampioen zich via voorrondes gaan plaatsen voor champions league. co-efficienty, remember. Vanaf 2017 is dat een voldongen feit. door nu al de begroting op Europa-league af te stemmen, bevestigt dit alleen maar. en ja, dan ben je dus eerder in staat om dit bod af te slaan. ook in de toekomst. ajax is verstandig bezig.

2 september 2015 om 11:35

Juist, gokken op de CL zit er niet meer in, dat hoeft Ajax ook niet want het is allang op EL begroot, vandaar ook de grove winsten de afgelopen jaren. Heeft ons een mooie buffertje opgeleverd waar mee we investeringen moeten doen om de begroting structureel te laten stijgen.

Ajax gaat volgend jaar met alleen Cillessen al flink cashen, ik gok dat die ook rond de 25 miljoen uitkomt.

Als er 70 mil wordt voor betaald voor sterling, martial en de bruyne. dan kan je makkelijk 25 a 30 m vragen voor klaassen

Dit bedrag kan Ajax volgend jaar ook nog wel voor hem krijgen en als Ajax kampioen wordt met Klaassen als sterspeler dan kan Ajax er nog wel meer voor krijgen ook. Zeker als er een Engelse club voor hem komt. Dan gewoon 30 miljoen vragen plus 10 procent doorverkooppercentage.

bedrag was natuurlijk veel te laag , als je ziet wat de waarde is in de ploeg van ajax. daarbij heeft ajax geld genoeg om eventuele versterkingen te kopen.

Gelukkig heeft Ajax met VD. Beek zijn vervanger al in huis. En eventueel is een middenveld met Bazoer, Sinkgraven en Gudelj ook een optie volgend jaar. Met Serrero, Andersen, Nouri en Frenkie de Jong ook nog achter de hand. Dus Ajax kan de volledige winst pakken op Klaassen volgend seizoen zonder daarvoor iemand terug te hoeven halen.

Net alsof hij echte top is , ja in nederland is hij wel aardig maar om dan te zeggen 30miljoen laat me niet lachen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren