Kebm
Algemeen
Vrienden (9)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 26 februari 2009
 • Kebm
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 4.620
 • 36 jaar (27-9-1985)
 • HBO
 • Groepsleider
 • 9
Persoonlijke berichten
11 mei 2012 om 19:11
#11

Ik reageer maar even hier, omdat de discussie van gisteren al ver naar onderen is gezakt, maar wij als Excelsior-supporters willen absoluut wel Europees halen! De club heeft al de formaliteiten voltooid waardoor we ook daadwerkelijk Europees spelen als Twente de play-offs wint. Die formaliteiten voltooien zijn niet verplicht, maar als je het niet doet speel je sowieso geen Europees. Excelsior koos dus duidelijk voor het wel voltooien aan de formaliteiten, dus dat geeft aan dat de club het ook wilt. De club heeft dam ook aangegeven absoluut te hopen op play-off winst van Twente. Er zijn diverse Excelsior-supporters die zondag naar Enschede gaan om Twente aan te moedigen. Als Twente doorgaat wordt de finale op schermen in het supportershome vertoond waar iedereen fanatiek Twente zal aanmoedigen, zoveel is zeker.

Als je het goed plant, kan het juist veel meer opleveren dan het kost! Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat de Uefa sinds 2010 per voorronde € 90.000 betaalt aan iedere deelnemende club. Met een beetje goede planning kan je vrijwel iedere tegenstander wel bezoeken voor dat bedrag en meestal fors minder dan dat. Dus de kans dat we geld overhouden aan een Europees avontuur is groter dan de kans dat we verlies lijden.

7 juni 2012 om 12:21
#12

Ben het volledig met je eens in de artikel oerwoudgeluiden op training van oranje, de fifa zit gewoon op hun reet en laat gewoon de gene met het meeste geld de ek/wk leiden. Over 2018 had ik of nl/belgie of Engeland willen zien maar dan komt rusland met het geld en hun mogen het gelijk organiseren..

7 juni 2012 om 20:24
#13

Je hebt volkomen gelijk met je opmerking over de oerwoudgeluiden op de training van Oranje. Het enige waar het mannen als Blatter en Platini om gaat, is geld. Niet de mooie sfeer, het mooie land of de mensenrechten, maar gewoon het geld.

7 oktober 2012 om 13:35
#16

Erg bedankt voor de site man, heb zelf al zolang lopen zoeken, maar kom alleenmaar Roemeense sites etc tegen en die vertrouw ik niet echt haha.
En hoorde dat Unibet geen Eredivisie voetbal heeft.

Nu hopen op een leuke 2e helft. Voor welk team ben je?

12 januari 2013 om 15:42
#17

10 euro weg dus, maar dat is toch geen ramp het is maar 10 euro.
Het pas anders wanneer je 100 euro inzet zoals de meeste leden op VZ wel doen.

16 april 2013 om 02:19
#18

@kenm..

`,ze hebben geen beleid`, welk beleid hadden ze dan precies toen ze 21 x landskampioen werden? De europacup 1 wonnen en tig andere prijzen?

Het is gewoon onzin om te stellen dat PSV geen beleid heeft, de visie en targets van PSV zijn al jaren het zelfde, structureel mee doen om het kampioenschap en zo ver mogelijk raken in alle overige competities.

Daarnaast op technisch gebied, jonge talentvolle spelers kopen en deze met winst doorverkopen, en waar mogelijk jeugdspelers door laten stromen. Dit is allemaal al lang en breed besproken. Dat het op het moment niet lekker draait, of niet matched met het beleid van jou favoriete club, betekend nog niet dat het `,geen beleid`, is.

Geloof me, Sanders er uit gooien heeft totaal geen zin. Als PSV vorig jaar niet had verzaakt om de verdediging te versterken, dan had de ranglijst er nu heel anders uit gezien en was er waarschijnlijk geen vuiltje aan de lucht, alle problemen die nu spelen komen doordat het sportief gezien niet lekker draait. Ik zeg niet dat door Brands er uit te gooien allles meteen is opgelost, maar je kan hem wel mede verantwoordelijk stellen voor wat er nu gaande is.

Aangepast op 16 april 2013 om 02:20 door Panerai.

6 juli 2013 om 05:34
#21

Ik kan er gewoon niet tegen dat mensen hoog van de toren lopen te mekkeren zonder dat ze eigenlijk weten waar ze het over hebben. Zogenaamd supporter van Ajax zijn maar blijkbaar niet weten op welke positie een speler speelt. Das gewoon irritant ;)-)

11 oktober 2013 om 22:00
#23

bedankt :D eindelijk nog eens een tornooi met beide landen =,D

31 oktober 2013 om 08:15
#24

Haha, ik kon wel om je reactie lachen gister tijdens PSV Roda

8 november 2013 om 22:25
#25

Leef met je mee man. Had ook toto op Monaco. Heerenveen begon ik goed mee.

8 november 2013 om 22:47
#26

Ja zure pech. Monaco wint 8x speelt 1x gelijk. En laat het nou net die ene keer zijn als ik een keer met de toto mee doe. Ik had op 9 zekerheidjes ingezet. Ik dacht met heerenveen, geen vuiltje aan de lucht.
Daar gaat 4 euri, of nee 59 euro kon ik winnen. 4 euro ingelegd

Aangepast op 8 november 2013 om 22:47 door Ajax4xCL.

4 december 2013 om 01:51
#27

''hallo Panerai.. Een aanzienlijke tijd geleden hadden we het over PSV en dan vooral over Sanders en Brands. Jij vond beide heren op dat moment top en had het volste vertrouwen in deze bestuurders.
Zonder dat ik mijn gelijk wil halen, vraag ik mij af of je daar nog steeds zo over denkt?''

Hoi Kebm,

Dat kan ik me inderdaad herinneren. Ik ben van mening dat er weinig is veranderd sinds toen. Sanders heb ik een hoge pet van op, en Brands doet zijn werk met pieken en dalen naar mijn mening ook niet slecht.

Op het moment zijn de prestaties bijzonder slecht, zo slecht heb ik het persoonlijk nog nooit gezien. Alleen dit is iets wat we allemaal verwachten. PSV is namelijk een andere weg in geslagen, tenminste ze proberen dat. Namelijk meer met de talentvolle jeugd doen. Deze zet is heel drastisch ingezet als je het mij vraagt. Er zijn een hele hoop spelers verkocht en er is een totaal nieuw team op het veld komen te staan met een relatief on ervaren coach.

Dat is een risicovolle zet als je om het kampioenschap mee wilt doen, alleen heb ik begrepen dat dit seizoen dat niet verwacht wordt van het team, dat is namelijk niet realistisch als je zo'n metarmofose doormaakt. Dat ik het liever anders had gezien is misschien waar, maar ik denk dat dit op de lange termijn wel zijn vruchten af gaat werpen,

PSV moest de bezem er doorheen halen omdat er een hoop rotte appels in het team zaten, veel negatieve publiciteit kreeg. Helaas is er een rotte appel blijven hangen (toiovonen) en ik hoop dat die ook spoedig een andere club zal vinden.

Ik denk dat dit project gewoon tijd nodig heeft. PSV heeft een hoop talenten, ik denk dat het noodzaak is om deze groep bij elkaar te houden, en niet meer zo drastisch te gaan verkopen en kopen als de afgelopen jaren, op die manier kan je echt aan een team gaan bouwen, want dat is het op het moment echt niet.

Ik sta op het moment nog achter het bestuur, maar mochten hun besluiten om Cocu er uit te gooien (wat ik niet verwacht) dan mag de bezem er van mij aan de bestuurs kant ook helemaal door heen. Dit is namelijk niet op te lossen door een andere trainer, dit heeft tijd nodig. Ik moet wel zeggen dat PSV behoorlijk pech heeft gehad met de blessures het afgelopen seizoen, (in totaaal 8 basis spelers voor een lange periode kwijt geweest). Ik denk als iedereen weer terug is, en met name Narsingh Wijnaldum en Park, dat PSV de weg naar boven weer gaat vinden. I

mmers hebben ze in het begin van het seizoen toen heel de selectie bij elkaar was ook leuke dingen laten zien, dus waarom kan dat niet weer?

Een kampioenschap sluit ik uit dit seizoen, maar Europees voetbal en wellicht een 3e plek is zeker wel haalbaar.

15 december 2013 om 21:58
#28

Beste Kebm, streams mogen niet gedeeld worden en dat geldt voor topics maar ook voor persoonlijke pagina's en pb

Grt
Dammie

27 januari 2014 om 18:12
#29

Nog even na aanleiding van een onlangs gevoerde discussie over het feit dat De samenstelling van de selectie niet klopt.

Ik hoop dat je na gisteren hebt ingezien dat de aanval van Ajax zeer pover is en eigenlijk Ajax-onwaardig. Op het moment dat Schone niet speelt moet ajax terugvallen op een jongen als De Sa die nog lang niet klaar zijn voor de Eredivisie, laat staan de Championsleague.

Nu hoop ik het natuurlijk niet maar mocht Schone een deze dagen een aardige blessure oplopen (wat goed mogelijk is met een druk schema) dan heb je gewoon niets met kwaliteit lopen dat het gevallen gat kan dichten en daar gaat het me om. Je komt in een Uefa cup niet weg met een speler als De Sa of Bojan (overigens weer onzichtbaar) en dat stoort me zeer. Dat een Schone nu in principe al onmisbaar is voor Ajax.

Daarom moet Ajax er op beide flanken een specialist bij met daarachter een goede jeugdspeler (lees Kishna, niet De Sa). Een Ozbilic erbij zou op dit moment helemaal niet verkeerd zijn (ondanks dat hij niet goed in de groep lag).

30 januari 2014 om 10:31
#30

Ik begrijp dat die jongens er niet van de ene op de andere dag staan. Dat hoeft ook helemaal niet. Maar kwaliteit moet altijd voor jeugd gaan. We spelen niet in een jeugdcompetitie. Dat dan bijvoorbeeld een Babel niet wordt verlengt terwijl hij de laatste bruikbare speler is die ik (naast Boerrigter in zijn eerste jaar) op de flanken heb gezien bij Ajax doet mij verdriet. Die had je er best bij kunnen houden. Babel zelf wilde graag maar Ajax bood hem niets aan. Daar leren jeugdspelers van, trainen en spelen met spelers die beter zijn. Van een fitte Babel kan ik genieten. Nu zit ik een draak van een wedstrijd tegen Go Ahead te kijken met de Sa op rechts. Voor de toekomst van de Sa natuurlijk prima maar wel een en al ergernis op het desbetreffende moment.

Je noemt Go Ahead geen graadmeter maar dat is wel het niveau waar je mee te maken hebt in de eredivisie. En er zijn zelfs nog mindere tegenstanders bij. Komt natuurlijk ook door een midweekse wedstrijd en een instelling bin ajax van likmevessie, maar toch. Je hebt er mee te maken. Schopt Schone die bal er niet toevallig met zijn chocoladebeen erin speel je gelijk en verlies je 2 punten om het kampioenschap, dat miljoenen oplevert en Championsleagueervaring voor alle spelers.

Dat Schone momenteel makkelijk te vervangen is, is jou persoonlijke mening, die ik respecteer maar niet deel. Misschien kun je mij vertellen wie er op het moment van wegvallen kunnen spelen zodat ajax er niet minder op wordt. Ik ben wel benieuwd hoe je dat aan zou pakken. Wellicht met Klaassen op die positie maar ik vraag me af of dat rendabel is.

Ik hoor het graag van je.

30 januari 2014 om 14:51
#31

Natuurlijk is het prachtig om al die jonge gasten zo bezig te zien bij Ajax. Neem nu Riedewald die even komt debuteren. Er zit genoeg moois aan te komen en je kunt weer trotser dan ooit op Ajax zijn. Je ziet dat het werkt met jonge jongens en Frank de Boer. Misschien heb je wel gelijk en is geduld inderdaad wel de remedie.

Geld uitgeven is nutteloos omdat je weet dat de aankomende jongens genoeg kwaliteit bezitten om het te gaan maken. Als je Kishna zag voetballen met Ajax in Turkije moet hij, met goede begeleiding gewoon binnen afzienbare tijd in het eerste meeballen. Geld uitgeven kan wel maar dan aan getalenteerde jonge jongens zoals Ajax de afgelopen jaren doet. Prima beleid en je weet dat het je nooit veel zal kosten indien de speler het niet maakt bij Ajax.

Toch had ik als Ajax zijnde Babel en Boerrigter er dit seizoen bij gehouden. Misschien had je met Babel net iets kunnen forceren tegen Milan dat een rondje verder had kunnen betekenen in de Championsleague. Al met al valt er nog genoeg te winnen dit jaar. Kampioen zul je waarschijnlijk wel worden en ik hoop ook dat Ajax dit jaar de beker serieus gaat nemen. Je staat immers al in de halve finale. Ervan uitgaand dat Ajax Salzburg wel pakt en daarna (waarschijnlijk) fc Basel treft komen er nog op zijn minst vier Europese duels. Met die twee erbij had je toch voor meer opties kunnen kiezen. En had je Bojan ook niet hoeven huren.

Een heel wat anders: zo'n van Seumeren bij Fc Utrecht. Pompt er weer wat geld in(natuurlijk betaald hij ook bepaalde schulden af en is het niet allemaal voor transfers bedoelt) en er worden gelijk maar weer spelers gehaald. Wat vind jij daar nu van? Dat is toch helemaal niet de manier? Of vind jij van wel?

20 juni 2014 om 01:29
#32

Ik ben het vaak met je eens, maar ik zou toch even willen zeggen dat ik het betreur dat je Altijd op een topic van België komt bashen om te zeggen dat we matig zijn en we onszelf wereldkampioen zien worden. Adieu

22 juni 2014 om 20:54
#33

Wat je niet zegt in je antwoord is het feit dat je vaak denkt dat we onszelf zien als kandidaat wereldkampioen. Niet het geval, uitgezonderd de successo's. En ja, het Belgische spel trekt op geen kloten maar wat verwacht je van zo een angsthaas als Wilmots. Maar je zegt dat we matige selectie hebben. Tja, wat is matig?

17 maart 2015 om 13:37
#34

Het niveau gaat eerder vooruit, enkele jaren geleden was het slechter gesteld met de Serie A. Clubs bouwen nieuwe stadions, of hebben plannen daartoe. Maar serieus, op basis van wat concludeer je dat Ajax en Psv niet veel minder zijn dan Napoli of Fiorentina? Het is natuurlijk niet voor niets dat er een schamel Nederlands team in de EL zit, tegenover zes Italiaanse in de Cl/el. Ajax had geluk dat het niet met 2-0 verloor tegen Dnipro, een team waar Fiorentina en Inter zelfs met hun tweede team nog vier keer van wonnen. Zelfs Toring, een middenmotor in de competitie, bood nog meer tegenstand tegen Zenit dan Psv. Toro schakelt Bilbao uit, Fiorentina Tottenham. Dit zie ik Nederlandse teams niet doen. Dinamo Moskou wint twee keer van Psv, maar worden door Napoli met 3-1 weggetikt. Zelfs topclub Feyenoord wordt dik verdiend uitgeschakeld tegen een Roma wat hopeloos uit vorm is. Volgens mij heb ik wel genoeg voorbeelden gegeven nu.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 5 augustus
Jerdy Schouten staat in de nadrukkelijke belangstelling van Torino. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren