Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax drukt gaspedaal in: club ziet volgende potentiële versterking bij Chelsea

Laatste update:

Ajax houdt de verrichtingen van Ian Maatsen nauwlettend in de gaten. Dat meldt Voetbal International dinsdagavond. De 21-jarige linksback staat momenteel nog onder contract bij Chelsea, waar hij nog tot medio 2024 vastligt. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Burnley, dat hem op permanente basis zou willen overnemen. Momenteel zou laatstgenoemde club ook de beste papieren hebben voor Maatsen, maar mogelijk gaat Ajax zich dus mengen in de strijd om de Nederlander.

Volgens VI heeft Ajax 'bovengemiddelde interesse' in Maatsen, maar tot een bod lijkt het vooralsnog niet te zijn gekomen. Ajax is zich inmiddels flink aan het roeren op de transfermarkt, want eerder op dinsdag werd al bekend dat Ajax dicht bij de komst van vleugelaanvaller Carlos Borges (Manchester City) en doelman Diant Ramaj (Eintracht Frankfurt) is.

Met Maatsen zou daar dus ook nog een linksback bij kunnen komen. Momenteel hebben de Amsterdammers met Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine twee linksbacks in de selectie, al zou Jorrel Hato daar ook kunnen spelen. "Op dit moment zie ik nog geen duidelijke basisspeler op deze positie", zei technisch directeur Sven Mislintat onlangs. "Het wordt belangrijk om Owen weer goed in vorm te krijgen, want hij heeft bij AZ laten zien wat hij kan. Afgelopen seizoen heeft hij veel kleine blessures gehad, dan is het lastig om je niveau te halen."

Maatsen, die linksbenig is en 1.67 meter lang, maakte in 2018 de overstap van de jeugd van PSV naar Chelsea. In de afgelopen jaren werd hij meermaals uitgeleend: aan Charlton Athletic, Coventry City en dus Burnley. Met die laatste club, waar hij vrijwel altijd in de basis stond, promoveerde hij afgelopen seizoen naar de Premier League. Voor het eerste elftal van Chelsea speelde Maatsen tot dusver slechts één duel: in 2019, in de EFL Cup tegen Grimsby Town (7-1 winst). Ook speelde de geboren Vlaardinger dertien interlands voor Jong Oranje, waaronder drie op het afgelopen EK in Roemenië en Georgië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De prioriteit ligt wat mij betreft op RCV, zou de deal al rond zijn en binnenkort pas naar buiten worden gebracht?

Wat moet Maatsen kosten? En betekent dat dan een exit voor Wijndal?

1 augustus 2023 om 22:01

Dat denk ik wel, Wijndal is absoluut geen Ajax materiaal

1 augustus 2023 om 22:03

Volgens mij rond de 20 miljoen. Ja of exit Salah. Dit zou wel echt een goeie aankoop zijn. Sutalo erbij en de basis verdediging staat prima.Overigens bereid Ajax volgens Russische media ook een nieuwe bod voor op Spertysan!

1 augustus 2023 om 22:22

VI schrijft ook dat Ajax een Duitse makelaar mandaat heeft gegeven de deal voor Spertsyan af te ronden. Sutalo lijkt ook goed te gaan komen. Eindelijk beweging bij Ajax. Maar Maatsen 20m, die heeft nog 1j contract. Lijkt mij wel wat goedkoper te zijn dan dat.

1 augustus 2023 om 23:01

Laat die Spertsyan lekker weg. De jeugd heeft de toekomst, niet een of andere gozer van 23 die niet op die leeftijd nog niks noemenswaardigs heeft gepresteerd.

1 augustus 2023 om 23:02

Hij moest aan het begin van de voorbereiding al 25 miljoen kosten en volgens mij heeft hij sinds die tijd een hele goede indruk gemaakt, gisteren las ik nog een stuk waar in de trainer erg positief en zag erg veel potentie in hem, dus die prijs zal nog wat omhoog zijn gegaan denk ik

1 augustus 2023 om 23:08

BR-7, ja, want de jeugd bij Ajax heeft wel wat gepresteerd? Dan moet je ook maar kijken of het er daadwerkelijk uitkomt. Neem Brobbey maar als voorbeeld.

1 augustus 2023 om 23:27

Ik vind anders dat Brobbey voor zijn leeftijd toch redelijk tot goed presteert in een Ajax dat echt een flinke jas heeft uitgedaan.

Desondanks zou ik Spertsyan gewoon halen, kan voor een redelijke prijs op 2 posities (CAM & RV) die gevuld moeten worden. Alsof die jongen iets aan die oorlog kan doen...

Sutalo heeft de prioriteit en dat moet deze week nog rondkomen. Als ze die voor 20 kunnen halen en Maatsen voor max 15 doen ze echt een flinke stap vooruit. Borges en die keeper kosten samen niet de hoofdprijs en zijn vooral ter opvulling. Ondertussen zullen Alvarez en/of Kudus dan nog vertrekken om dit financieel in orde te maken. Pakken ze samen zeker tegen de 100 miljoen voor. Kudus is niet "licht geblesseerd" joh.. die mág juist niet geblesseerd raken, omdat hij geld op moet leveren.

Dan staat er iig weer een stevige selectie. Mochten Klaassen, Wijndal of Salah-Eddine dan nog vertrekken en budget vrijmaken kan je nog kijken naar een nieuwe "6".

Lijkt mij allemaal mogelijk en zelfs op korte termijn. Dan heeft Ajax toch weer een sterke selectie staan.

1 augustus 2023 om 23:31

Ajax gaat bijna 20 miljoen betalen voor Carlos Borges en die heeft ook nog maar een contract voor 1 jaar. En hij heeft minder laten zien.

2 augustus 2023 om 01:08

Ik lees het inderdaad ja... Flink bedrag en ook nog doorverkoop. Had ik niet verwacht, maar dan zal hij ook wel gaan spelen. In dat geval is Spertsyan naar mijn idee afhankelijk van een eventueel vertrek van Klaassen of Berghuis.

2 augustus 2023 om 09:56

@BR-7:

Spertsyan is een uistekende speler hoor. Ga je kwalitatief echt op vooruit.

Martinez en Antony hadden ook nog niet noemenswaardigs gepresteerd en zie hoe dat uitpakte. Spertsyan heeft al wel meer laten zien dan Martinez en Antony destijds.

Ben blij dat Ajax voor dit soort spelers gaat nu.

1 augustus 2023 om 22:04

Ik begreep dat Zagreb wou wachten tot na deze ronde van de CL. dus hopelijk kan daar morgenavond of donderdag mooi nieuws van naar buiten komen.

1 augustus 2023 om 23:02

Ja och gek aangezien ze 4-0 voor staan

1 augustus 2023 om 22:06

Wat gebeurt hier nou? Is er sale ofzo vanaf augustus? Deze man moet gehaald worden!!!

1 augustus 2023 om 22:08

Haha ja ineens is het ongekend. Sutalo gaat zeer waarschijnlijk komen, Borges komt, Ramaj komt, Ziyech/Maatsen misschien, nieuw bod op Spertsyan. Gaat hard zo

1 augustus 2023 om 22:18

@AjaxVVS,

Het zou zo leuk zijn als alle trouwe Ajax volgers gelijk gaan krijgen en aangaven dat rust benodigd was. En dat iedere azijnpisser op zijn plek word gezet..

Borges ben ik zelf heel blij mee, dat betekent exit Daramy.
Ramaj komt betekent verhuur Gorter.
Maatsen betekent exit Wijndal.

Mislintat heeft de afgelopen periode goed gekeken welke plekken we moesten verbeteren. En tegelijkertijd heeft hij ook gezorgd dat bijv Bergwijn de kans kreeg om zichzelf te herpakken.

1 augustus 2023 om 22:29

@Bergkamp - Borges is veelte duur om als back-up te halen achter Bergwijn. Die gaat gewoon komen voor rechts, waar ik m’n vraagtekens bij heb.

Zou totaal niet in het ‘nieuwe’ beleid passen om Borges voor links te halen terwijl je daar Bergwijn en Godts al hebt.

Heel benieuwd naar de uitleg van Mislintat daar over

1 augustus 2023 om 22:33

Bergkamp, het is elk jaar hetzelfde. Fans worden zenuwachtig, de TD snapt er niks van, blah blah. Maar het kost gewoon tijd om goede transfers te maken.

1 augustus 2023 om 22:34

@MessiBazoer,

Waar zeg ik dat Borges wisselspeler word? Ik zeg exit Daramy die schijnbaar voor bijna 10 miljoen weer vertrekt en daarmee financiële ruimte creeert op transfer vlak en salaris vlak.

Borges is van nature een linksbuiten, dus daar ligt zijn kracht. Als hij dezelfde cijfers neerlegt bij Ajax in de eredivisie dan zit Bergwijn gewoon op de bank.

Tegelijk word Godts al vaak op rechts geposteerd de laatste tijd dus waarom niet?

1 augustus 2023 om 22:35

@Vernon,

Inderdaad, 90% van de mensen op voetbalzone zijn zometeen af.

Hansje1969
Bochherief
Verweij
Driessen
Etc etc

1 augustus 2023 om 22:38

@Bergkamp - Jij bent er dus van overtuigd dat hij voor de linkerkant gehaald gaat worden. Dan heb je dus of een aankoop van 20 miljoen (Borges) of een aankoop van 30 miljoen (Bergwijn) op de bank. Lijkt me dus vrij stug.

Borges zal wel gehaald worden voor de rechterkant. Wat ik zeer opmerkelijk vind aangezien het een linksbuiten is. We gaan het zien.

1 augustus 2023 om 22:49

@messibazoer

Nee ik zeg nergens dat ik ervan overtuigd ben dat hij voor de linkerkant gehaald word, ik zeg dat de speler die het beste presteert moet spelen. Niet de speler die het duurste is. En als daardoor Bergwijn op de bank komt, pech voor Bergwijn! Dan moet je maar laten zien dat je er staat en beter bent.

Waar ik wel moeite mee heb is als Bergwijn op de bank zat vorig jaar terwijl Tadic ook ruk speelde, daar heb ik moeite mee.

Ik kijk naar een speler, niet naar de transfersom. Timber kostte niets en leverde 42 miljoen op. Bassey kostte 23 miljoen en leverde 21,5 miljoen op. Denk dat we beiden eens zijn dat Timber een betere deal was/is?

Borges is gewoon een mega talent, die schiet bij City de gehele jeugd helemaal aan flarden. Terwijl hij in een ploeg speelt waar in hij zo een beetje de jongste is tegen voornamelijk oudere spelers. Hij loopt al drie seizoenen gemiddeld structureel 1 g/a minimaal per wedstrijd.

Dan moet je zo een jongen niet halen omdat toevallig Bergwijn op dezelfde positie staat? Dat is pas wan beleid!

1 augustus 2023 om 22:50

Ik ben een beetje bang dat ze weer met Bergwijn gaan schuiven en hij op 9/valse 9 onder Brobbey komt te spelen. Aankopen van 20 en 30 miljoen kan je niet op de bank zetten.

Maarja, we gaan het zien!

1 augustus 2023 om 22:50

Heb liever dat Wijndal blijft en dat Salah gaat, die was nog slechter dan Wijndal op de back. Ik denk dat ze die speler van Krasnodar zullen halen dan is Ziyech niet nodig als Kudus blijft met die Borgers en Conceicao. Dan zullen ze nog een spits halen, Linksback en rechter centrale verdediger. Begrijp sowieso niet waarom ze Wijndal en of Salah hebben verkocht in plaats van Bassey aangezien de spoeling centraal achterin echt dun zal blijven.

1 augustus 2023 om 22:56

@fcvoetbal23,

Salah-Edinne toont in ieder geval nog inzet, Wijndal heb ik opgegeven vrees ik...

1 augustus 2023 om 23:02

@D-Bergkamp het zou leuk zijn als alle trouwe Ajax fans inzien dat de club met deze veredelde jeugdspelers (als verlossende aanwinsten) geen inhaalslag zal maken. Een kinderhand lijkt wel snel gevuld. Nogmaals, Ajax heeft ervaren spelers nodig die zich al enigszins bewezen hebben en er direct staan zoals Tadic en Blind dat deden toen zij vanuit de PL kwamen. Categorie 24-28 jaar moeten de versterkingen zijn. Niet de vd Bergs, Borges, Maatsen, Adli's etc. de ploeg is ervaring en leiderschap verloren zie dat dan. Dat er wat jonge jongens aankloppen zoals een Godts en een Vos prima maar je kunt dan niet ook weer Onder 23 halen ter aanvulling. Je roept komst Maatsen is exit Wijndal alsof dit een FIFA 23 is. Er moet wel een club zijn die drama Wijndal dan wilt hebben. Tadic, Blind, Tagliafico, Álvarez straks en WK ervaring hebbers als Kudus straks en Timber exit en dat wordt gevuld met niet doorgebroken spelers waar een flink prijskaartje aan zit. Maar goed, ik zal wel weer te kritisch zijn. Niet waar? Dezelfde 'trouwe Ajax volgers' zullen er als de kippen bij zijn om de spelersbus tegen te houden: #Steijnout en #Svenout te schreeuwen op de parkeerplaats van de ArenA na het zoveelste verliespunt.

1 augustus 2023 om 23:21

@Savano,

Met Rulli, Boomen, Bergwijn en voorlopig Alvarez en Kudus nog heb je prima ervaring in de leeftijden/ervaring die je benoemt. Als je denkt dat er ook nog aan Sutalo word gedacht. Dan staat je as gewoon goed.

En ik snap dondersgoed dat als Maatsen komt het niet perse direct een verkoop van Wijndal betekent. Alleen nog een jaar op Wijndal vertrouwen kan een club als Ajax simpelweg niet. Dus moet je schakelen.

Ian Maatsen is Nederlands naar Engels Home Grown. Daarmee voor 20 miljoen praktisch geen risico. Want er is altijd weer een Engelse club die zo 15 miljoen voor hem neer legt. Heeft zichzelf bewezen in de championship tegen over de mannen.

En Borges word een sensatie in de eredivisie, daar wil ik nu mijn hand tekening onder zetten en over een jaar op terug komen.

1 augustus 2023 om 23:22

Welk beleid?

1 augustus 2023 om 23:29

@D-Bergkamp waar jij en vele met jou hier totaal niet bij stilstaan is dat Ajax een behoorlijke achterstand in te halen heeft op de concurrentie. Met andere woorden er moesten al betere spelers gehaald worden dan er al waren vorig seizoen ... Van dat team zijn de sterkhouders weg dus nog meer kwaliteitsverlies en dat wordt nu opgevangen met veredelde jeugdspelers die amper tot nooit top niveau hebben gespeeld, laat staan significante Europees voetbal ervaring hebben. Zoals ik al stelde aanvullen met eigen jeugd prima. Vos, Godts etc echt top maar wat je dan op de markt haalt, moet er meteen staan en eigenlijk beter zijn dan wat vertrokken is (3e plek). Dat is hier totaal niet het geval. Waar is de inhaalslag? Dit is nog niet eens break even draaien en de 'Ajax volgers' waar jij van spreekt, ogen al blij. De lat moet veel hoger gelegd worden. Kortom, Ajax dient voor garantie te gaan en niet uitsluitend voor potentie. Die luxe is er niet meer. Kudus en Álvarez gaan echt nog wel weg hoor. Dit is gewoon veelste licht voor de gestelde doelen.

1 augustus 2023 om 23:46

@Savano

- Neres
- Antony
- Martinez
- Schuurs
- Tagliafico
- Onana
- Kudus
- Alvarez

En ga zo maar verder, allemaal spelers die gehaald zijn vanwege hun potentie. Niet omdat ze er gelijk zouden staan. Moeten we dat niet meer doen?

De lijst met spelers die er moesten staan, en ook succesvol waren. Is heel kort. De lijst met spelers die er moesten staan maar mislukten is veel langer.

2 augustus 2023 om 01:11

@D-Bergkamp wat een oerdomme vergelijking. Benoem dan ook aan wie deze jonge spelers van destijds zich konden optrekken. Toen Neres kwam zat het elftal bezaaid met veredelde jeugdspelers? Toen Kudus kwam? Stond ie meteen basis of stond er ervaring op zijn plek? Antwoord is ja! Jij wilt met een jeugdteam Europa in. vd Boomen heeft geen Europees voetbal ervaring, Tahirovic ook amper. Jij kan een banaan nog recht en de kleur blauw lullen hahahaha ... Weet je wat - laten we het zien maar zodra het minder gaat wil ik jou en SpeedyAFC want dat is er me er ook eentje niet zien piepen in de comments of live. Onzin, de spelers die er moesten staan stonden er en hoe zie seizoen 18/19. Je zwets maar in de rondte, juist die (!) ervaring zorgde dat Ajax eindelijk eens volwassen (!) overwinteren kon en de teamspirit groeide. Je zit je gelijk te forceren maar goed we spreken elkaar nog wel komend seizoen. We zullen dan zien of je nog dezelfde praatjes hebt. Je kunt leuk een handjevol talenten halen maar wie sleept de ploeg erdoorheen als het niet loopt? Klaassen LOL? Taylor? Berghuis? Wie staat er dan op? Men heeft al moeite een duidelijke aanvoeder aan te wijzen, schei toch uit!

2 augustus 2023 om 01:12

Haha volledig mee eens D-Bergkamp. Al zoveel discussies gehad (met ook voornamelijk Ajacieden) waarin men Ajax naar beneden bleef praten terwijl ze geen idee hadden wat Ajax/Mislintat achter de schermen aan het doen was. Mooi om zo dan even het gelijk te halen, met speciale vermelding ook voor Soccerfan die dit volgens mij onder elk artikel gezegd heeft zo’n beetje

2 augustus 2023 om 07:45

@Savano,

Die ervaring van Tadic, Blind etc die geroemd en benoemd worden heeft 1 jaar geresulteerd in een Europese top prestatie. In datzelfde jaar stonden ook de Ligt en F de Jong basis die naar de absolute top gingen.

Waar is die zogezegde ervaring van de oude rotten afgelopen jaar? Of het jaar ervoor?

Afgelopen seizoen stond er met Tadic, Ocampos, Berghuis, Alvarez, Blind, Timber, Rulli genoeg ervaring in de selectie. Met Kudus, Klaassen etc etc er ook nog bij.

Het gaat niet om ervaring maar om kwaliteit. Daar trekken spelers zichzelf aan op.

2 augustus 2023 om 07:53

Nu een lijst van spelers die geflopt zijn? Die is velen malen langer.

1 augustus 2023 om 22:24

Chelsea zou al een bod van 15 miljoen pond hebben afgewezen aan begin van het transfer window (van Burnley) en toen wilden ze kennelijk 20 miljoen pond (ongeveer 24m euro).
Na een prima voorbereiding op het seizoen is het maar de vraag of ze hem uberhaupt willen laten gaan maar hij zal eerder duurder geworden zijn.

Zie het daarom ook niet gebeuren tenzij ze Wijndal ook voor een fors bedrag kunnen verkopen.

1 augustus 2023 om 22:30

In het artikel staat dat Ajax Wijndal weer op zijn niveau wil krijgen.

1 augustus 2023 om 22:36

Ik vind wijndal wel Ajax materiaal zeker
Zoals die in laatste jaar az was. Alleen hij moet even met zijn voeten op aarde komen die heeft te hoog in de bol gekregen.

1 augustus 2023 om 22:50

Nou Hartman is hem al ver voorbij maar dat is nu wel gebleken dat Feyenoord z’n zaakjes op orde heeft met CL en Ajax heeft geld en dat weet iedereen dus betalen ze het dubbele voor alles wat ze willen halen vooral in Augustus

2 augustus 2023 om 01:13

Wat heeft dit met Hartman te maken dan?

1 augustus 2023 om 22:56

Wijndal schijnt al aangeboden te worden door zijn zaakwaarnemer. Maatsen kan je wel in een deal betrekken met Kudus en/ of mogelijk met Alvarez. Dat zelfde geld ook voor Ziyech. Als je naast Sutalo dan ook nog Bonucci weet te strikken (als dat verhaal klopt), dan heb je geen verkeerde achterhoede....

1 augustus 2023 om 23:05

@minnie,

Dan ziet de wereld er ineens heel anders uit. Satuolo er nog bij en dus borges.

1 augustus 2023 om 23:59

Linksback en RCV zijn allebei even hoge prioriteit. Die jongen uit jong Ajax die nu centraal staat is niet slechter dan Wijndal, wat best treurig is. Een linksback en een RCV zijn allebei een must.

Als Ajax Maatsen en Ziyech zou halen van Chelsea zou de selectie er ineens wel compleet anders uitzien!

1 augustus 2023 om 22:02

Inderdaad, prima versterkingen. Betwijfel alleen of dit gaat lukken.

1 augustus 2023 om 22:04

Wellicht met Kudus als wisselgeld. Wel in een klap 2 broodnodige posities versterkt. Ook wel weer zonde van Wijndal helaas maar dat is ook echt bagger gebleken.

1 augustus 2023 om 22:10

Ligt eraan hoe serieus die geruchten zijn over Kudus en Alvarez. Kan zomaar zijn dat Chelsea op deze manier de prijs enorm drukt en als ze ook nog een terugkoopclausule opnemen bij Maatsen zou het zo maar kunnen. Echter nogmaals het is wel afhankelijk van hoe serieus die geruchten inzake Kudus en Alvarez zijn.

1 augustus 2023 om 22:32

Terugkoop clausule doet Ajax niet aan.Edit: heb later het bericht van Borges gelezen. Doen ze dus wel. Benieuwd voor welk bedrag. Ik verwacht rond de 50mio

1 augustus 2023 om 22:43

Zo hebben ze borges ook gehaald. city heeft ook een terugkoop clausule

1 augustus 2023 om 22:43

@KingB; en toch schijnt City er een geregeld te hebben bij de verkoop van Borges.

1 augustus 2023 om 22:44

Volgens mij doen we het nu met Borges?

1 augustus 2023 om 22:51

Lees het bericht nu pas. Ben wel benieuwd naar de hoogte dan.

1 augustus 2023 om 23:04

Bij Borges wel hoor

2 augustus 2023 om 01:14

Hoogte is zo’n 50 mil

1 augustus 2023 om 22:02

Absoluut! Vervolgens alleen nog bij een eventueel vertrek van Alvarez een rechter centrale verdediger erbij. Anders gewoon met Alvarez-Hato gaan spelen met Aertssen en Kaplan als back-ups.

1 augustus 2023 om 22:05

Komt Ziyech alweer voor de 25e keer?

1 augustus 2023 om 22:18

Ajax gaat in de paniek-modus en nu gaat de geldkraan open omdat men al redelijk te laat is.
Als ze al voir 20 mln met voorwaarden kiezen voor onervaren talenten dan gaat er straks gewoon 30 mln naar Chelsea voor ziyech.
Ajax gaat gewoon all-inn nu en hoopt dat het balletje daadwerkelijk straks op rood valt.

1 augustus 2023 om 22:20

@Tinus45

Er is geen paniek modus, je denkt dat dit allemaal opeens geregeld is? Met Steijn zijn ze meerdere maanden in gesprek geweest.

Als je denkt dat je spelers als Borges, Maatsen etc overtuigd in 1 gesprek..?

Mislintat is al weken bezig met inkomende transfers, heeft ook duidelijk aangegeven dat ze echt stipt voor de nummer 1 op de lijst gaan.

1 augustus 2023 om 22:31

@D-Bergkamp je praat een beetje alsof je persoonlijk bij die gesprekken zit. Je zit alle 'azijnpissers' af te zeiken dat ze te kort door de bocht zijn, maar nu doe je zelf een hele berg aannames. Laten we het gewoon bij de feiten houden. Wat dat betreft is het wel heel knap dat Ajax de transfer van Borges zo onder de radar heeft weten te houden, óf zo snel heeft gehandeld. Dat is in ieder geval hoopgevend voor Ajax supporters ivm eventuele transfers die nog op de rol staan. En er zal nog wel het nodige moeten gebeuren, want ook met Borges erbij staat Ajax er nog niet geweldig voor, maar dat kan snel veranderen.

1 augustus 2023 om 22:35

Weef, Bergkamp heeft gewoon gelijk. Er is nog zat tijd voor transfers, maar fans zijn al weken zenuwachtig en zeiken Mislintat af. En nu haalt ie spelers en is er opeens paniekmodus?!? Belachelijk.

De simpele verklaring is dat een professionele transfer tijd nodig heeft, en dat Ajax nu gaat oogsten waar ze al weken mee bezig zijn.

1 augustus 2023 om 22:38

Ziyech was de eerste keer voor Ajax de ultieme paniekaankoop. Heb er vrede mee als dat weer zo loopt.

1 augustus 2023 om 22:40

@weef

Nee ik zit er niet bij, ik heb alleen een hekel als supporters (vooral van andere clubs) en eigenlijk ook wel van de eigen club. Die nul vertrouwen hebben (eigen supporters) of gewoon lekker vinden om te zeiken (andere supporters)

Mislintat en Lenderink hebben vanaf het begin af aan duidelijk gemaakt dat ze een reactieve houding aan zouden nemen op de transfermarkt. Dit ivm met bezuinigingen, terug brengen salaris huis, het goed maken van de CL en het dekken van de afschrijvingen. Duidelijk vermeld, zonder smoesjes of dergelijke.

Daarnaast heeft Mislintat kort geleden nog een interview gegeven waar in hij duidelijk aangaf met (heel) veel diverse dingen tegelijk bezig te zijn. Maar ze lang inzetten op hun nummer 1 speler op de lijst.

En het zal je niet verbazen, als de namen op jou lijst Borges, Maatsen etc etc zijn. Dan ben je daar niet in 1 dag mee klaar. Dat vergt weken van praten, contacten, proberen, vleien, zeuren etc.

Hoe denk je dat van Nistelrooy vorig jaar Simons over heeft gekregen? Door hem twee maanden lang zijn kop gek te maken.

1 augustus 2023 om 22:41

Het is ook wel tijd dat er wat concreet werd he. Over 12 dagen begint het seizoen. Teveel tijd krijg je niet bij een transfer, moet je snel sluiten. Borges is last minute weggekaapt (als het allemaal waar is), zijn ze dus ook geen weken mee bezig.

1 augustus 2023 om 22:45

@weef, D-Bergkamp citeert hier gewoon Mislintat en Steijn. Meerdere gesprekken, tijd nodig om spelers te overtuigen, daardoor duurt het langer dan gehoopt, gaan voor nr1 op de lijst, achter de schermen gebeurt veel, het komt allemaal 1-op-1 uit hun interviews.

1 augustus 2023 om 22:52

@kingb,

Als jij denkt dat je een speler als Borges gewoon even weg kaapt bij City, terwijl West Ham (met 120 miljoen op zak) ook serieuze interesse heeft en hem een plek in de premier league aan kan bieden. Terwijl Ajax dit jaar (helaas) geen CL speelt en een ploeg in opbouw is. (dit zeg ik als Ajax supporter)

Nee, zo een jongen overtuig je niet in 1 gesprek. Zo een jongen ben je al dagen, weken, maanden aan het voeden en voeren.

1 augustus 2023 om 23:09

@d-bergkamp

Helemaal eens. Dit zijn langlopende processen. Wat ik oprecht heel mooi vind is dat er bijna niks lekt. Tot nu toe vind ik de aankopen erg goed, heb wel vertrouwen in deze koers!

1 augustus 2023 om 23:22

@D-Bergkamp: als je je daaraan stoort, zul je het vrij zwaar hebben op VZ 😉

Het ging mij er meer om dat je net zo goed als die supporters die wat te zeiken hebben, niet weet hoe het allemaal loopt. Borges komt redelijk uit het niks en tuurlijk kan het heel goed dat ze er al lang mee bezig zijn en misschien ook niet. Kan ook zijn dat hij de nr 2 op de lijst was en ze heel snel hebben geschakeld toen een andere club concreet werd (beetje zoals Feyenoord met Stengs). We weten het gewoon niet, dus heeft ook geen zin om erover te speculeren.

En dat eigen supporters ongeduldig worden en andere supporters een beetje vervelend is gewoon vrij logisch als het augustus is en er nog nauwelijks wat is gerealiseerd. Zelfs Berghuis was openlijk kritisch. Als jij er vertrouwen in hebt dat het goed komt zou ik proberen om het gezeur ter kennisgeving aan te nemen. Al weet ik uit ervaring dat dat vrij lastig kan zijn.

2 augustus 2023 om 09:37

Er is helemaal geen paniek bij Ajax. Dat willen mensen graag zien omdat ze hadden verwacht dat ze niets zouden doen. Hahaha denken mensen nou echt dat ze binnen een dag deze spelers overtuigd hebben en alles regelen? Daar zijn ze ook al tijden mee bezig alleen Sven lekt niets meer door. Heerlijk

1 augustus 2023 om 22:07

In dat geval zou je alleen nog een rcv (Sutalo) nodig hebben en evt versterkingen in de breedte. Een andere rechts back zou ook niet verkeerd zijn maar voor nu niet de prio. Dan heb je een verdediging met Maatsen - Hato/Kaplan - Sutalo - Rensch/Sanchez. Niet verkeerd lijkt mij

1 augustus 2023 om 22:09

Ik vind rensch zo’n slappe zak. En sanchez speelt nooit goed bij ajax maar wel basisspeler bij mexico, hopelijk kan hij die Vorm houden

1 augustus 2023 om 22:10

Kudus en Alvarez en dan Ziyech en Maatsen plus wat geld onze kant op, ik zie mogelijkheden

1 augustus 2023 om 22:19

Ja als als als zo ken ik er nog ..........

1 augustus 2023 om 22:32

Zou leuk voor ajax zijn maar denk echt niet dat je op maatsen moet hopen, vorig jaar was feyenoord ook zeer geïnteresseerd in hem maar koos hij voor burnley omdat hij heel graag in Engeland ( en ik denk bij Chelsea) wilt slagen. Dat betekend nu Natuurlijk niet dat het niet zou kunnen maar het lijkt me heel stug dat hij nadat hij vorig jaar zo goed jaar heeft gedraaid en nu zo'n goede voorbereiding dat hij dat plan ineens omgooit. Als vorig jaar minder was oke, maar zie de kans heel klein.

1 augustus 2023 om 22:59

Hoezo, gaan er dan ook ongeveer 25 spelers weg of is jouw definitie van compleet anders eruit zien totaal verkeerd?

1 augustus 2023 om 23:20

Ajax gaat Ziyech niet halen. Ajax heeft genoeg opties op zijn positie.

2 augustus 2023 om 00:12

Chico en Berghuis? Als Kudus en Alvarez vertrekken, kan hij er echt wel bij.

2 augustus 2023 om 09:39

Ajax heeft al vervanging gehaald voor alvarez in de namen van Branco en tahirovic. Dat heeft mislintat letterlijk nog gezegd. Men aangezien Godts de afgelopen weken ook veel rechts heeft gespeeld gaan we daar dus op voortborduren gok ik en niet tientallen miljoenen voor een Ziyech betalen. Zeker als die spertsy nog wat ook nog komt

Lijkt mij niet realistisch. Pochettino wilt Maatsen graag behouden, en anders kan hij bij meerdere PL ploegen terecht. Zal ook niet minder kosten dan 20 miljoen

1 augustus 2023 om 22:06

Voordat pre-season was begonnen moest hij al 20 miljoen pond kosten. Nu zal dat een stuk meer zijn.

1 augustus 2023 om 22:08

Dit gaat inderdaad echt niet gebeuren lijkt me. Hij heeft een geweldige voorbereiding gedraaid en Pochettino is onwijs lovend, ook omdat hij zowel linksback als linksbuiten kan spelen. Cucurella mag bij een aanvaardbaar bod vertrekken en Hall mag verhuurd worden. Dan gaat Maatsen echt niet mogen vertrekken.

1 augustus 2023 om 22:13

@arsenal890, inderdaad. Vorige zomer weigerde hij Feyenoord al voor een Championship club. Lijkt me raar als hij nu wel voor Ajax zou kiezen nu hij zoveel PL interesse heeft. Ook nog eens een Ajax zonder CL

1 augustus 2023 om 22:02

Hahahaha.Edit: Reactie waarom ik moest lachen is verwijderd?

Kijk dit zou pas een stunt zijn (eindelijk) ipv bankzitters van AS Roma etc.

1 augustus 2023 om 22:04

Dybala en wijnaldum zijn ook wel eens een bankzitters bij Roma, wat is je punt?

1 augustus 2023 om 22:04

Stunt... serieus?

1 augustus 2023 om 22:07

Want Maatsen heeft zich wel al bewezen op Champions League niveau?

Is het geld gestort in Amsterdam? Of is iemand ineens alles aan het lekken daar?

1 augustus 2023 om 22:09

Aankopen worden niet in één keer betaald maar uitgesmeerd over de contractduur van de speler. Inmiddels is er al voor 62,5 miljoen verkocht, waardoor het begrotingstekort voor komend seizoen bijna gedicht is. Waarschijnlijk zal Alvarez of Kudus ook nog wel weg gaan. Waardoor Ajax in principe weer kan investeren. Moet alleen natuurlijk rekening houden met de afschrijvingen van vergoedingssommen voor volgend boekjaar.

1 augustus 2023 om 22:12

Verkopen worden toch ook vaak uitgesmeerd? Lijkt mij sterk dat andere clubs wel alles in een keer overboeken

1 augustus 2023 om 22:41

@andres13, klopt, kan je nagaan wat er nog binnenkomt van de afgelopen jaren

1 augustus 2023 om 22:10

Wellicht dat het ook een poging van Mislintat was om de prijs omlaag te drijven (of dat gelukt is laat ik even in het midden haha)

Dat kun je vergeten na de voorbereiding die Maatsen gedraaid heeft. Hij gaat als manusje van alles ingezet kunnen worden en zoals het er nu uitziet mag Lewis Hall op huurbasis vertrekken om ruimte te maken voor Maatsen. Ajax zal heel diep in de buidel moeten tasten om deze transfer mogelijk te maken!

1 augustus 2023 om 22:07

Idd, zal minimaal 25 miljoen kosten. Als een jonge speler het prima doet in de voorbereiding dan zijn ze meteen hotel te botel bij engelse clubs

1 augustus 2023 om 22:13

25 miljoen was voor de voorbereiding van start ging, hij is enorm opgevallen en heeft uitstekend gespeeld op praktisch iedere positie (behalve op goal..)! Als hij geen tweede linksback wordt bij Chelsea dan zul je zeker 35 miljoen moeten neerleggen.

1 augustus 2023 om 22:34

@yoericfc, ben het helemaal met je eens hoor. Maatsten heeft een goede voorbereiding meegemaakt, maar volgens mij niet voornamelijk als back of heb ik dat fout? Was ook een beest van een speler vorig jaar bij Burnley en vraag mij zelf af of hij zin heeft uit Engeland te vertrekken. Toch wilt Chelsea ook Kudus en was er ook half jaar geleden vraag voor Alvarez, misschien worden die bij de deal bertrokken?

1 augustus 2023 om 22:53

Dat lijkt me niet realistisch. Je moet ook maar afwachten of Maatsen Ajax ziet zitten. Ze spelen geen CL en Ajax is vast niet de enige club die hem maar wat graag wil. Ook zit je met Wijndal. Daar is vorig jaar nog 10 miljoen euro voor betaald. Hij maakt weliswaar totaal geen indruk, maar hij heeft bij AZ laten zien dat er meer in zit dan dit. Nu het vertrouwen opzeggen en je kunt hem eigenlijk wel afschrijven. Bovendien kom je met een wisselvallige linksback wel weg. Voor de bedragen die Maatsen moet gaan kosten, kun je een sterkhouder in huis halen. Dat moet je niet willen spenderen voor een linksback.

1 augustus 2023 om 22:56

Hij heeft 45 minuten als rechtsbuiten gespeeld, 45 als linksbuiten en verder als back. Alvarez staat alleen op de lijst als Caicedo definitief niet komt en Kudus pas als Olise niet haalbaar blijkt. Maatsen is geen optie voor Akax, hoe eerder ze dat in zien hoe sneller je een serieuze poging kan wagen bij een realistisch doelwit

1 augustus 2023 om 23:01

@sirius, & Yoericfc, nogmaal ik denk zelf ook niet dat deze transfer realistisch is, maar probeer meer aan te geven hoe dat plaatje misschien rond komt.

1 augustus 2023 om 23:13

Met de interesse van Chelsea in Kudus & Alvarez is r best kans van dat daar nog wel 'n leuke constructie word bedacht om het te laten werken.

Misschien wel een van de transfers die ik het liefst zie. Maatsen als linksback, maar ook Sutalo als centrale verdediger. Wijndal gaat 'm niet meer worden verwacht ik, speelt als een zoutzak en zou hem proberen te verkopen. Heb ook wel het idee dat Steijn niet helemaal gecharmeerd van hem is en Salah Edinne kan je nu ook nog niet op bouwen.

1 augustus 2023 om 22:55

Wil je dan 25 miljoen euro of iets dergelijks uit gaan geven aan een linksback? Dat is wel erg veel geld als je vorig jaar nog 10 miljoen euro hebt betaald voor Wijndal. Die wordt wel heel makkelijk aan de kant geschoven nu. Hij maakt natuurlijk geen goede indruk, maar we hebben allemaal kunnen zien dat er wel meer in zit dan dit. Als je een dergelijk beleid door blijft zetten, ben je binnen twee jaar de gehele financiele voorsprong aan het spenderen. Als je dan toch 25 miljoen euro uitgeeft, doe dat dan in ieder geval aan een bewezen sterkhouder op een essentiele positie.

Veel nieuws vandaag, dat zou dus betekenen dat mislintat, steijn of de spelers hebben geklaagd bij die sanne van t bestuur en dat ze eindelijk overgehaald zijn om niet te letten op de kosten doordat we de cl missen, maar zorgen dat we de volgende cl wel halen

1 augustus 2023 om 22:07

Nee het betekend dat Mislintat al tijden druk aan het werk is maar dat er simpelweg niks uitlekt.

1 augustus 2023 om 22:22

Druk aan het werk..serieus? wat heeft hij al gehaald dan buiten een bankzitter van Roma en van den Boomen.. zo hard en druk aan het werk is hij..

1 augustus 2023 om 22:30

Jij denkt dat Mislintat vandaag is begonnen met het volgen van de namen die vandaag naar boven komen Nikos?

1 augustus 2023 om 22:30

Heb het idee dat ze voor zekerheidjes gaan en dus meer tijd besteden aan de nummer 1 optie. Dat kost soms wat meer tijd. Als het daadwerkelijk lukt om na borges en ramaj ook sutalo deze week te strikken en later wellicht nog maatsen, ziyech en spertsyan dan heb je ineens echt een top elftal staan.

Gezien de voorbereiding denk ik niet dat Chelsea hem zomaar van de hand gaat doen. Maakt een hele goede indruk.

Maar hoezo "niet te stoppen" dan? Omdat ajax logischerwijs interesse heeft in een boel spelers? Het is niet zo dat er alleen nog maar een handtekening gezet hoeft te worden. Sterkter nog: Ik zie hem lekker rij de Premier league blijven.

Iedereen zat maar op Sven in te hakken vooral de Peppi en Kokki van de Telegraaf maar laat Sven maar lekker zijn werk doen. Steijn was in de voorbereiding zeer kritisch over zijn backs Wijndal en Salah-Eddine dus een nieuwe back op links zou me niks verbazen.
Sutalo en Maatsen erbij voor je achterhoede en we spelen ineens weer een hele andere wedstrijd.

1 augustus 2023 om 22:08



1 augustus 2023 om 22:45

Wat mij bevalt is dat ze iedereen die zij en de meesten van ons niet goed genoeg achten dat ook duidelijk maken. De bezem moet er wat mij betreft nog veel rigoureuzer door voor een frisse start. Waar ik twijfels bij heb is dat zo’n vage iets te dikke surfer dit allemaal voor elkaar moet krijgen. Dan heb ik toch meer vertrouwen in een iets te dikke Overmars, als die belt luistert elk talent aandachtig.

1 augustus 2023 om 22:59

Allemaal leuk, maar 20-25 miljoen euro voor een niet-essentiele positie neigt naar pure wanhoop. Als je hem kunt huren is dat een prima optie, maar de linksback gaat het verschil niet zijn tussen kampioen of plek drie. Als je dergelijke bedragen uit wilt geven, moet je dat doen aan zekerheidjes die zeer waarschijnlijk sterkhouder zullen zijn. Dan praat je doorgaans niet over een linksback, hoe veelbelovend Maatsen ook is. Je kunt prima met Wijndal en Salah-Eddine aan komen zetten. Op het moment zeker niet de zekerheidjes of wat dan ook, maar de problemen bij Ajax liggen elders. Die moet je eerst aanpakken.

1 augustus 2023 om 23:23



Mensen die op mislintat inhakken die staan er niet bij stil dat hij eerst toestemming van de RVC moet hebben. Maar het simpele denken heerst....

Maar ff serieus, wat is dit. Als je berghuis een paar dagen terug hoorde leek het wel of alle potentiële versterkingen hadden afgezegd. Vervolgens is het dinsdag 17:00 en wordt je dood gegooid met Ajax geruchten. De een iets betrouwbaarder dan de andere, maar het gaat wel heel hard nu. En nu ook nog eens op een positie waar de nood heel hoog is.

1 augustus 2023 om 23:07

Maar dat laatste is toch bijn vanzelfsprekend? We missen nog minimaal 3 verdedigers, 2 middenvelders en 2 aanvallers (uitgaande van een vertrek van Alvarez en Kudus). Dat hij nu een keeper en linksbuiten haalt, voor miljoenen en allemaal negatieve clausules, dan ben je niet goed snik of moet er nog een gigantisch budget over zijn voor andere posities.

1 augustus 2023 om 23:26

Misschien ben je te vroeg conclusies aan het trekken. Jij denkt dat ze alles opmaken aan dit soort spelers? En die middenvelders missen we helemaal niet. Mislintat is duidelijk geweest. Ze hebben met Branco en tahirovic al ingespeeld op alvarez alleen bleef die deal uit waardoor hij er nog is. Kudus..... is die al weg?? Geen enkele interesse tot nu toe.

Dit bericht las ik 3 weken geleden ook al.

Deze jongen gaat nooit een kans krijgen bij Chelsea. Vorig jaar had hij een kans bij Feyenoord kunnen pakken, europees spelen en spelen voor Nederlandse prijzen. Maar meneer koos voor een niveau 2 in Engeland. Heeft veel gespeeld, maar wat mij betreft een domme keuze. Benieuwd of hij het licht heeft gezien en nu wel een juiste tussenstap kan maken.

1 augustus 2023 om 22:13

Die gaat zeker een kans bij Chelsea krijgen. Pochettino is lovend en hij doet het goed in pre season. Samen met Chilwell de linksback positie uitvechten. Die is ook vaak geblesseerd dus kansen genoeg.

En zelfs als hij weggaat bij Chelsea kan hij zo bij veel PL ploegen de basis inlopen. Is absoluut geen domme keuze geweest van hem.

Hoe betrouwbaar is vi als bron? Ik zou alleen iets aannemen als romano iets zegt

Dat zou fantastisch zijn, als ze dan nog even onderhandelen over ziyech zou de kers op de taart zijn.

Off : stiekem benieuwd hoe driessen alles wat ajax nu aan het doen is naar het negatieve gaat draaien🤣

1 augustus wordt de dag van de ommekeer. Eindelijk een beetje positiviteit. De Sutalo deal gaat ook de goede kant op, al zitten daar nog wel wat haken en ogen aan. Verder wordt de huidige selectie een beetje onderschat momenteel, er zijn een aantal duidelijke pijnpunten maar een groot deel weet hoe het is om kampioen te worden.

1 augustus 2023 om 22:55

Mee eens. Met het materiaal wat er nu loopt moet je nog steeds kampioen kunnen worden. Vergelijk spelers 1 op 1 met die van concurrenten en het is echt niet perse minder. Neemt niet weg dat, wanneer je wat meer wil dan concurreren met psv en feyenoord, toch wel versterkingen nodig hebt. En gelukkig lijkt dat er aan te komen.

1 augustus 2023 om 23:03

@marton3103 Achterin is het wel echt veel minder dan bij de concurrent. Daarmee ga je het niet redden..

1 augustus 2023 om 23:45

Er was ooit een tijd dat men in Wijndal de nieuwe lb van NL elftal zag...in potentie/in een goeddraaiend elftal sluit ik niet uit dat hij dat niveau weer kan halen. Helaas is het afgelopen jaar wel een slappe juffrouw gebleken.. Rensch/Sanchez vind ik ook niet perse minder dan bijv een Pedersen. Over PSV niet eens gesproken.. Duo Hato/Alvarez zie ik ook wel wat in, al is de kans aanzienlijk dat hem dit niet gaat worden. Maarja geen enkele back-up dus versterkingen zijn zeker nodig.

1 augustus 2023 om 23:00

Eindelijk ook een keer niet de Telegraaf. Dat scheelt ook al veel

Compleet onhaalbaar lijkt mij, wel heel blij dat we gelinkt worden met een linksback.

Het zou een hele gave transfer zijn zo ziet de selectie er toch heel anders uit in een paar uur. Ik verwacht niet dat dit doorgaat maar ff dromen mag toch. Heeft Ajax vanavond toch (potentieel) de beste linkerkant van Nederland.😜

1 augustus 2023 om 22:12

Die hebben ze al met wijnbal😬

Zijn alleen nog maar geruchten hè,niemand heeft nog getekend

Geruchten gaan ook heel sterk nog steeds over Kudus en Chelsea dus misschien is daar die Borges vandaag al voor gehaald en wordt Maatsen misschien wel onderdeel van een transfer met Kudus.
Augustus gaat nog een wilde maand worden in Amsterdam dat lijkt wel zeker.

1 augustus 2023 om 22:18

Ik denk sowieso dat Borges is gehaald twr vervanging van Kudus (en eventueel Daramy). Zou een mooie package deal zijn.

1 augustus 2023 om 22:23

Borges ter vervanging van Kudus? Dus een linksbuiten als vervanger van een spits/rechtsbuiten/10? Borges is een vervanger voor Daramy. Alleen heb je dus of een speler van 20 miljoen of 30 miljoen op de bank zitten.

1 augustus 2023 om 22:29

Je kan je hand ervoor in het vuur steken dat Borges ook aan de rechterkant gaat spelen. Wie weet gaat Steijn, Bergwijn op 10 uitproberen? We gaan het zien. Maar het is duidelijk dat Borges geen 2e viool is, en ook niet alleen voor de linkerkant is gehaald.

Wacht rustig af , mitsilan en stein zitten te broeden , en broedende kippen moet je niet storen , alleen heeft de televaag geen geduld , Ajax zal eind augustus een kampioenswaardig elftal hebben ❤️‍🔥❤️‍🔥🤌🤌

Dit artikel staat nu op VI, even enkele headlines:

Ajax heeft de afgelopen dagen belangrijke stappen gezet in de richting van Josip Sutalo, zo weet Voetbal International dinsdagavond te melden. De Kroaat staat al een behoorlijke tijd in de belangstelling van de Amsterdammers, maar er was veel concurrentie. De Amsterdammers lijken op dit moment de favorieten in de strijd om de handtekening van Sutalo.

Met de mogelijke komst van Sutalo is Ajax nog niet klaar op de transfermarkt. Naast een extra rechter centrale verdediger zijn de Amsterdammers mogelijk ook nog op zoek naar een linksback. Ian Maatsen zou nauwlettend door Ajax in de gaten worden gehouden voor die positie. Burnley heeft echter de beste papieren voor de Nederlandse jeugdinternational. Ook Eduard Spertsyan is nog altijd in beeld bij Ajax. Een agent uit Duitsland heeft een mandaat gekregen om de transfer te laten slagen.

Als dit allemaal rond komt was het, het wachten meer dan waard. Lekker bezig Sven!

Niet haalbaar denk ik. Heeft het bij Burnley heel goed gedaan vorig seizoen en draait nu de voorbereiding bij Chelsea volledig mee en laat als aanvaller hele goede dingen zien met meerdere goals en assists over meerdere wedstrijden op meerdere posities voorin. Ajax zal weer diep in de buidel moeten tasten willen ze Maatsen binnen halen.

Lekker ff verliezen tegen Augsburg en zometeen staat er een heel fifa elftal! Maatsen zou geweldig zijn, alhoewel ik denk dat hij in vertrouwde omgeving met Kompany in de PL wil spelen. Zie hem 5x liever dan Wijndal.

Kom maar binnen hoor. Chelsea wil Kudus en Ajax vraagt dan Maatsen met 25-30 mil.

Ik zeg doen. Kudus wilt toch al weg, en kan Ajax op zoek naar nog meer versterkingen

Een ruildeal met Alvarez of Kudus, waar Chelsea nog een paar van die Amerikaanse dollars van de eigenaar bijlegt, en je hebt wat mij betreft een win-win.

Dit wordt een partij pagina's refreshen de komende dagen.

1 augustus 2023 om 23:12

Wat is de win? Die laten hem echt niet gaan zonder zeer gunstige terugkoopclausule... Je zag hoe dat bij Simons ging. Die deal met Borges wacht ik ook nog af. Zie het zomaar gebeuren dat de terugkoopclausule tussen de 25 en 40 miljoen is en we daar dan ook nog een percentage over moeten afdragen aan City..

1 augustus 2023 om 23:19

De win is een directe versterking op een positie waar we nu een slapjanus en een onzekerheidje hebben.

En als Alvarez of Kudus de omgekeerde weg bewandelt, en Chelsea bijlegt, moet je een vrij slechte onderhandelaar zijn om Chelsea dan ook nog een terugkoopclausule in het contract te laten krijgen.

1 augustus 2023 om 23:23

Het valt niet uit te sluiten dat die deal ook voor ManC gunstig is.. maar hoe zie je het voor je dat een club over zijn eigen terugkoopclausule ook nog eens een doorverkooppercentage bedingt??

1 augustus 2023 om 23:25

De geruchten bij West Ham waren een terugkoopclausule van richting de 50 miljoen trouwens. Dan gok ik dat het bij Ajax niet ineens om 25 gaat.

En inderdaad. Jij denkt dat als City de afgesproken terugkoopclausule activeert, Ajax City dan een percentage moet betalen...? Hoe gaat zo'n gehaaide clausule precies in zijn werk?

Aha de maandelijkse contributie is weer binnen op de eerste van de maand.. Hebben we daar nou zo lang voor in de wachtrij gestaan?!

Gevalletje wandelgangen natuurlijk. Ajax moet af van spelers met een te hoog salaris en dan zou je een Maatsen willen overnemen van een Chelsea waarbij gezegd wordt dat ze tevreden over hem zijn en niet naar een andere PL club willen laten gaan. Waarom dan wel naar Ajax dat niet eens CL speelt?

2 augustus 2023 om 07:55

Wellicht betrekken ze Maatsen in een deal met Alvarez..

Allemaal als als....... eerst zien dan geloven....

1 augustus 2023 om 23:01

Zo gaat dat hé.. er ontstaat interesse, geruchten, met een beetje geluk gevolgd door onderhandelingen en uiteindelijk een handtekening. En tussendoor waarschijnlijk nog heel veel als als in verschillende vormen en maten. Het zou wat zijn als er geen als meer bestond.

Drukt het gaspedaal In? Er is werkelijk nog niks noemenswaardig aangetrokken

2 augustus 2023 om 07:52

Als je het gaspedaal indrukt impliceert dat normaal gesproken ook dat je er nog niet bent niet?

2 augustus 2023 om 09:41

Ah, zijn we teleurgesteld dat Ajax nu z’n aankopen aan het binnen hengelen is?

2 augustus 2023 om 14:22

Niet teleurgesteld. Als er spelers gaan en er komen miljoenen binnen dan is het logisch dat er ook spelers gaan komen. Geen hogere wiskunde he?

Wat een scouting. Komen ze nu met maatsen terwijl hij al jaren bekend staat als talent. En dan bloeit de bloem, kost het een vermogen en denk Ajax: laten we er voor gaan. Onbegrijpelijk . Los van het gegeven wel signaal je afgeeft naar je eigen jeugd. Regeer is ook zo’n voorbeeld. ZG drie balaannames van hem tegen Hammarby en wist genoeg. Dat wordt een bepalende baas bij Twente.

Als dit zo is and als het ze zou lukken dan zal West Ham wel heel erg gefrustreerd worden. Na Borges ook nog Maatsen wegkapen voor hun neus...

Volgens media in DK is Ajax ook nog steeds geïnteresseerd in de 20 jarige rechtsback Anton Gaaei van Viborg.

Ik denk aan de oude batman comics.

Boom
Pats
Pow !

Binnen 2 jaar een heel nieuw team neerzetten, met goede intenties ipv jaren doorslenteren. Direct actie ondernomen. Nadat natuurlijk de boekhouding op orde was.
Niks van de buiten wereld aangetrokken.
Zeer professioneel chapeau Ajax, ik heb er zin in altijd al gehad.

20+ miljoen voor een nieuwe linksbuiten (want dat speelt Maatsen tegenwoordig), lijkt me een sterk verhaal.

Persoonlijk ken ik Maatsen niet goed. Hij is jong en zal ongetwijfeld potentieel hebben. Maar 1.67m is m.i. wel erg klein voor een verdediger. Ajax heeft m.i. achterin ook kopkracht en lengte nodig. Dat ontbreekt nu behoorlijk.

Sorry jongens, maar waarom zou Maatsen naar Ajax komen? Salaris bij Burnley is beter, je speelt in de PL, hij krijgt wss een basisplaats en Ajax is zo onstabiel als ik weet niet wat. Dit lijkt op een kansloze missie

Kans op prijzen....met tegenwoordig de nadruk op kans... ik denk ik zeg het zelf maar even

Waarom zou Lang bijv naar PSV komen als hij ook in het buitenland kan blijven waar je meer kan verdienen? Het gaat er om dat je toch bij een topclub in de eredivisie om te prijzen speelt en vanuit daar misschien wel nog hoger dan Burnley kan krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren